עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by shai11,

שבת שלום לכולם אני מעוניין להרכיב לחבר מחשב, רוב השימוש יהיה למשחקים חדשים.. אין צודך בציוד היקפי אני יודע שהתקציב דיי דל לכן תנסו לעשות את המחשב שיאפשר שדרוגים לעתיד הרחוק כאשר התקציב יאפשר..

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  2. Started by ldima55,

שלום לכולם אני יקנה את המחשב פה בישראל והמחשב אמור להוות תחליף למחשב רגיל כלומר המחשב אמור לשמש לצפיה בסרטים ,אינטרנט ,אופיס ,ומשחקים כבדים, אין לי שום צורך בעריכה גרפית. * גודל המסך? - 13" עד 15.6" * משקל רצוי? - המשקל לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? - לפחות 2 שעות עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - כן יש לי צורך ביציאת HDMI * בלוטות? - לא יזיק אם יהיה. * גודל מינימלי של כונן קשיח? - לפחות 160 * צורב DVD? - כן אני זקוק לזה * האם נדרשת אחריות בינלאומית? - לא,העיקר שתהיה אחריות בארץ * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? - לא משנה איזה חברה בבקשה אנשים תעזרו לי אין לי שום מושג במחשבים ניידים.

• 5 תגובות
    • 818 צפיות
  3. שלום, אני מחפש מחשב לשימוש של אינטרנט וקצת משחקים (לא רציניים) עד 2000 שקל. המחשב יחובר למסך 20 אינטש. אין צורך בשום ציוד הקפי המחיר שיהיה כולל הרכבה. אני מעדיף מפרט עם ווינדוס 7 ואחד בלי. תודה

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by MATMON,

אשמח לחוות הדעת שלכם על המפרט שבניתי תקציב של 3500 ש"ח קישור: https://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=210413

• 5 תגובות
    • 945 צפיות
  5. Started by DTW,

שלום חברים. יש לי שאלה בנוגע למחשב asus zenbook 14 UX425JA-BM022T ראיתי שמוכרים אותו בארץ בKSP ב4600 ואני יכול לקבל מהעבודה בחצי מחיר, השאלה האם שווה לקנות אותו? האם יספיק לסטודנית שלומדת כלכלה וחשבונאות? וגם האם יריץ SIMS4 בצורה טובה? אשמח לשמוע את דעתכם. תודה.

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  6. הפיליפינית החליטה שהיא צריכה מחשב נייד וביקשה ממני לחפש לה אחד ב-4 אלף [מזומן כמובן] אם תוכלו לעזור לי למצא לה משהו טוב [כדאי שייראה מקצועי חחח היא בכל מקרה לא תבחין. אני לא יודע אם היא איי פעם נגעה במחשב] חשוב שתהא מצלמה מובנית [שיחות עם הילדים של כנראה ] ומסך לא קטן מחיר מקסימלי עד 4000 ש"ח, עדיף נמוך יותר אלא אם כן השאר על הפנים * מטרות המחשב? אין לי מושג. אני מניח שלא למשחקים כבדים אלא יותר אינטרנט=] * גודל המסך? מעל 12 אינץ' * משקל רצוי? לא חושב שכ"כ אכפת לה אבל שלא יהיה נבוט * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כנ"ל, שלא ייגמר מהר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? שיהיה.. אנערף * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא חשוב * צורב DVD? לא יודע אם היא תשתמש אב…

• 5 תגובות
    • 992 צפיות
  7. Started by MASTERpiece,

היי 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 - 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: רוב המשחקים החדשים שיצאו בשנתיים הקרובות. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כ…

• 5 תגובות
    • 964 צפיות
  8. שלום לכולם, * מטרות המחשב הן לצרכי עבודות תיכנות, הפעלת מספר תוכנות במקביל+מערכות וירטואליות ועבודת עם ממשקים לעריכת גרפיקה. ככה שכרטיס מסך נורמלי יהיה פלוס. * גודל המסך אידיאלי יהיה 15' , ועדיף מסך שיהיה נוח לעבוד מולו ככה שהמסך הוא אמצעי קריטי בשבילי בשל הזמן הממושך מולו במהלך היום. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט, שיהיה נוח להקליד בו, עדיפות למקלדת מלאה. * אין חשיבות למשקל, לא מזיז לי כמה הוא ישקול * זמן סוללה טוב מבחינתי יהיה לטווח של 8 שעות עבודה, אבל אולי אני לא ריאלי, אז בין 5-8 * HDMI חובה * גודל הארד דיסק אידיאלי יהיה 1 טרה+SSD(אם יכנס בתקציב) * התקציב הוא ללא מערכת הפעלה. אני אישית לא סובל את ווינדוס 8. * אין לי העדפה לחברה מסויימת, מן הסתם ארצה חברה הגונה ו…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. מסך: SAMSUNG LCD SyncMaster 22'' P2250 - 2MS - 1:50000 - Full HD - DVI Wide 899 ש"ח מעבד: INTEL CORE i5-750 SLBLC - LGA 1156 - 2.66GHz - 8MB - BOX 1029 ש"ח כרטיס מסך: GIGABYTE NVIDIA Geforce GTX 260 Super OverClocked - 896MB - GV-N26SO-896I 1089 ש"ח לוח אם: GIGABYTE GA-P55-US3L - Socket 1156 - Dual DDR 1066/1333 539 ש"ח זיכרון: KINGSTON DDR3 - 4096MB (2x2048MB) - 1333MHz - CL9 518 ש"ח דיסק קשיח: SAMSUNG HD322HJ - 320GB - 16MB - SATA2 - 7200 RPM 219 ש"ח צורב די.וי.די: SAMSUNG DVD+-RW SH-S223FBLK - x22 - SATA - BLACK 119 ש"ח ספק כוח: HEC 550W - 550TE-2WX 299 ש"ח מארז: JSP-Tech K110A EZCool - Black 169 ש"ח הרכבת מחשב מחלקים כולל בדיקה 99 ש"ח סה"כ: 4979 ש"ח

• 5 תגובות
    • 869 צפיות
  10. Started by Alter,

אהלן, זקוק לטיפים בנוגע למחשב הנייד, לאחרונה הוא נתקע הרבה במהלך גלישה באינטרנט ובזמן עבודה עם מספר תוכנות במקבל (פיירפוקס, כרום ואקסל בו זמנית לדוגמא) במידה ואני מנגן בפיירפוקס מוזיקה מיוטיוב יש באפרים רציניים בזמן השימוש במחשב. אני משתדל לשמור עליו כמה שאפשר, אבל הגיל עושה את שלו. עדיין לא עבר פרמוט ובשאיפה גם לא יעבור, האם יש המלצה? מריץ אחת לחודש CCleaner, Spybot-S&D , O&O Defrag מבחינת חומרה אין שום סיבה הגיונית שזה יקרה, איך אני יכול לדעת שהמחשב אכן מנצל את כל הזיכרון ראם שמוקצה לו? הדגם כמו ברשמתי בכותרת - u47a. מעבד I7 מריץ ווינדוס 7 גרסאת 64 ביט. מקווה למצוא יישועה כאן לפני שאמסור אותו לתיקון.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. היי. יש לי מחשב dell inspirion 5000, עם מעבד i7 ו8GB ראם. אני מתכוון למכור אותו ולהביא מחשב חדש. הדרישות: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) סטודנט; לפעמים אצטרך להשתמש במאטלב. הרבה אינטרנט ואופיס. צפייה בסרטים באיכות גבוהה. לא מתכוון לשחק בשום משחק מעבר לסוליטר. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3 - 15.6 אינטש. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכ…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. אני בונה מחשב נייד תקציב 3200 ש"ח הבעיה היא שיש לי הרבה דרכים לבנות : 1. דרך מסורתית מחשב נייד מחלקים של מחשב נייד 2.מחשב נייד מחלקי מיקרו atx של amd אני צריך מידע בנוגע לדרך השניה כמות של watt שהמעבד צורך איזה בכן אלה ואלה

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. היי ותודה לכולם הנייד לעבודה משרדית יותר ואינטרנט. מה חשוב? כלום רק שיהיה טוב ובלי בעיות יש לו 3000 ואם כדאי אז עד 3500 תודה ושבת שלום

• 5 תגובות
    • 867 צפיות
  14. Started by zuris,

שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד בין 3000-4000 ש"ח בגודל מסך של 13." ורציתי לקבל המלצות המחשב הולך לשמש לצורך משחקים כמו SC2 ,DIABLO 3 וכד', וגם לתוכנות גרפיקה כמו 3DS MAX , PS וכו' וכמובן גם לאינטרנט, מוסיקה ודברים בסיסיים. יש הצעות? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 894 צפיות
  15. Started by AtomiX,

עוזב את הפי סי בשעה טובה. מחפש מחשב חזק (I5) * גודל המסך? 16 אינץ' לכל היותר. * משקל רצוי? פחות מ-3 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו). רצוי IEEE אך לא חובה * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 * צורב DVD? כן, עדיף כונן קורא בלו ריי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין

16. Started by Avivo,

אני צריך עזרה לבחור מחשבים ניידים לחברים: 1. הכי פשוט- מסך 15 אינץ' ומשקל נמוך, כל השאר לא משנה-מיועד לאינטרנט וורד.(וכמה כזה דבר צריך לעלות בערך?) 2. בינוני- מחשב שיוכל להריץ טיפה משחקים, אבל לא להתפרע (מקסימום 7000 ש"ח) ושוב משקל נמוך חשוב מאוד!! חשוב ששני המחשבים יהיו בסיבובת ה2 קילו הכי הרבה.... ועל איזה חברות כדאי ללכת?

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  17. אני מעוניין לקנות מחשב בארה"ב בתקציב של 1200 דולר. הT400 נכנס לתקציב ללא בעיה עם קונפגרציה טובה. אך בכל זאת אני רוצה לדעת מה האלטרנטיבות של DELL. אשמח אם תוכלו לציין אילו דגמים מקבילים מתחרים בT400. תודה

• 5 תגובות
    • 914 צפיות
  18. Started by -Negative-,

תגובות בבקשה [br]פורסם בתאריך: 16.07.2008 בשעה 11:45:23 למה אין תגובות זה חשובב

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  19. מחשב מיועד למשחקים. תודה מראש, מאור

• 5 תגובות
    • 606 צפיות
  20. Started by bagetrek,

המחשב מיועד לדוד שלי , דרישות : אינטרנט , עבודות , מוסיקה , משחקים ( לא כבדים ) מסך LCD "17 הארדיסק 120ג'יגה - אין שימוש ביותר מזה ציוד הקפי מחיר 4000 גג אם אפשר בפחות יהיה מצויין ! תודה רבה לכם !

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Rango,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3,700 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:Crysis, BFBC 2 * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?1080*1920 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש …

• 5 תגובות
    • 932 צפיות
  22. שלום לכם, אני מחפש מחשב בעיקר למשחקים, אז ככה אני מאוד מתלבט בין INTEL ל AMD ,עד עכשיו קניתי INTEL (מעבדים) ואני מפחד להסתכן ולעבור ל AMD כי לא היה לי שום נסיון איתם. אני חשבתי על מעבד i5 760 ואז אמרו לי שיש את ה 2300-2600 של ה i5 ואני מתלבט מאוד במה לבחור. אז ככה אני מבקש מימכם הצעה למפרט AMD ו INTEL עד 3000 שקלים - אם זה משהו ממש ממש חשוב אז ניתן לחרוג טיפה מהתקציב. ואם אפשר הסבר קצר אם ה AMD עדיף מה INTEL. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 878 צפיות
  23. המחשב מיועד לעריכת מוסיקה ולשימושים רגילים... Intel Pentium D 820 dual core 2.8Ghz LGA 775 ASUS P5LD2 LGA 775 ANTEC TX1050B black SOHO Tower case 500 watt PSU Kingston DDR2 1024MB 667Mhz X 2 Seagate 160GB + 80GB + 80GB SATA 7200RPM 8MB ASUS AX700 256MB ASUS Dual layer DVD+-R/W/DL X16 BLACK Sony 1.44MB 3,5" FDD Logitech MX1000 Mouse Logitech Media Keyboard +שתי מגירות אלומיניום נשלפות להארד דיסקים ואל פסק מצוין(לא זוכר שם..) כולל גם הרכבה במעבדה 9500 ש"ח אני חושב שזהו... מה נראה לכם?

24. מחפש נייד שיהיה המחשב היחיד שלי שאיתו גם אערוך סרטים,חשוב לי שיהיו יציאות למסכים שונים ושהכל יעבוד, בקיצור, תחליף אמיתי לשולחני. הוצא לי בערך ב 8000 ש"ח: Acer Aspire 5684WLMi http://www.pcmarket.co.il/product.asp?id=920 או Acer Aspire 9424WSMi http://www.pcmarket.co.il/product.asp?id=909

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  25. 1) איך המעבד הזה למחשב ? T5470, ראיתי שהמליצו על המחשב הזה http://www.adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=6241 ודווקא נראה לי שהכרטיס מסך שלו לא רע ובאמת שהמחשב הזה ממש נראה טוב אולי רק המעבד חלש אבל לא יודע מה אתם אומרים? כמובן שאני משדרג ל2GB זיכרון 2)יש המלצה למחשב נייד אחר בתקציב 4500 (גמיש אם זה עם 2GB אז אני אשלם יותר בשביל השדרוג ) אני רוצה כרטיס מסך טוב שיהיה לי אפשרות למשחקים.. תאמת שאני גם אשמח אם לא תיהיה לו מערכת הפעלה בכלל כי זה חוסך איזה 200-300 שקלים ואני יכול פשוט להתקין לי אחת שיש לי כבר בכיף שלי.. ואני לא הולך להשתמש במערכת הפעלה שהם נותנים בלי קשר... כי אני אתקין XP PRO שלי מקורי בכללי על מחשב הייתם ממליצים דרישות: 2GB RAM 120 כונן קשיח (עדיפות!!) אם ה…

• 5 תגובות
    • 781 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.