עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by zniibidl,

אני לא משחק יותר מדי אבל כשאני משחק אני אוהב הגדרות טובות ומשחקים יחסית כבדים [יחסית] אני לא רואה יותר מדי סרטים אבל קצת אני כן רואה אני הרבה מתעסק במשימות משרדיות [אינטרנט ואופיס ואייסיקיו וכו'] המפרט צריך למעשה לכלול רק מעבד וכרטיס מסך כאשר בתקציב כבר נלקחים לוח אם ומסך LCD שעולים [יחדיו] כ- 2400 ש"ח לוח האם הוא תומך עד קונרו [של אסרוק עם התמיכה ב-DDR אם אתם מכירים] אם יש בעיות אני מוכן תמיד לבוא לקראת מי שבא לקראתי... ;D אז רק תשאלו ואני אענה

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  2. Started by galza,

היי, קניתי לפני כמה ימים מחשב נייד של HP דגם 650 NOTEBOOK והוא הגיע עם זכרון 4 גיגה DDR3 1600MHZ והייתי רוצה להוסיף לו עוד 4 גיגה בסלוט הפנוי.הזכרון הקיים הוא של קינגסטון.השאלה האם צריך להוסיף זכרון של אותה חברה או שזה לא מאוד משנה רק שיהיה מאותו סוג? האם בכלל עדיף לי לקחת את זה לאייבורי (שם הוא נקנה) ולבקש שהם יוסיפו זכרון במקום? בכל מקרה ראיתי שלהוסיף זכרון במחשב הזה זה מאוד קל ותכלס אני יכול להוסיף בעצמי רק פשוט לא מומחה גדול במחשבים ניידים. תודה לעונים :ylsuper:

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  3. Started by redead,

נכון לעכשיו איך שאני רואה את זה מדובר בI7 -920. יש לי מסך 24 אינץ ומארז שאין לי צורך להחליף , כל השאר כמובן צריך חדש. בכמה בערך אפשר לסגור מפרט יפה והאם זה בכלל משנה לחכות את השבועיים - 3 הבאים להשקות החדשות של המעבדים בשביל ירידה קטנה של מחירים. תודה. שכחתי להוסיף שאני גם מתלבט אם לקנות כרטיס מסך , כרגע יש לי 8800GTS שממש לא מספק אבל היות ואמור לצאת תוך 2-4 חודשים כרטיסים חדשים תומכים בDIRTCX החדש אז אולי עדיף לקנות מחשב חדש בלי כרטיס מסך ולהשתמש בישן לתקופה הזאת.

• 5 תגובות
    • 525 צפיות
  4. Started by שמוליקג,

מדוע במפרטים המומלצים על ידכם, כל המחשבים ברמה הזולה יותר בקטגורית המומלצים למשחקים , הם עם מעבדי AMD? האם מעבד Duel Core או מהסוג החדש לא יהיו יותר טובים? תודה שמוליק

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  5. היי חברה מחשב לאחות שצריכה מחשב ללימודים לא גיימרית לא כלום יש מארז וספק ממחשב ישן אז נחסוך את זה, אין שום העדפה בין AMD ל אינטל או כל חברה אחרת העיקר ביצועים מול מחיר. המחיר מאוד נמוך אך נא לנסות לעמוד בו 1. מה התקציב המקסימאלי?1600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך אם הפגיעה לא משמעותית לצרכים הבסיסיים של מחשב זה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עדיף שלא אם יש צורך ב 100 200 שקלים במידה והשיפור באמת משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?לימודים, עבודה משרדית, סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).תדיר ב) במידה והמחשב מיו…

• 5 תגובות
    • 570 צפיות
  6. Started by zglazer,

שלום לכולם הבטחתי לבתי מחשב נייד לאור הישגיה בלימודים כך שבהבטחות יש לעמוד . בתי בכיתה י"א והמחשב אמור לשמש אותה עבור הדברים הבאים: 1-גלישה באינטרנט 2- אופיס 3-מולטימדיה=צפייה בסרטים+ השמעת מוסיקה אני מתלבט בדברים הבאים: 1- אם כדאי לרכוש אותו בחו"ל ארה"ב דרך קרובי משפחה מה דעתכם? האם יש אחריות בין לאומית ? 2- על איזה גודל מסך ? המחשב כעיקרון יהיה בחדרה כך שהמשקל הוא לא מהווה בעייה.

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  7. מתלבט בין שתי מחשבים לשימוש בייתי סרטים מוזיקה ומשחקים על גרפיקה נחמדה http://ksp.co.il/?cardfull=1 1. מה התקציב המקסימאלי? 1.4k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני hd קצת משחקים מוזיקה סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?נמוכות בינוניות 3. הא…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by YOGI1980,

מחפש מחשב נייח ביתי 1. תקציב - עד 3,500 ש"ח (אין צורך במסך / מקלדת / עכבר) 2. עבודה משרדית, אופציה לגיימינג קל 3. צריך כונן DVD, אין צורך בציוד היקפי 4. צריך SSD + HDD 5. רצוי מחשב שקט, חשוב שיהיה אמין 6. לא מבצע OQ 7. רצוי שיהיה מותקן עם מערכת הפעלה, אין צורך באופיס. 8. חשוב לרכוש מחנות אמינה עם אחריות 9. רכישת המחשב - בשבועות הקרובים 10. אין בקשות מיוחדות 11. אופק שדרוג המחשב - לא מתכנן לשדרג אשמח לקבל חוו"ד על המפרט והמחיר, האם מחשב מותג יהיה יותר אמין ?: https://www.pc365.co.il/product-19672-Dell_Vostro_3670_MT_VM_RD09_11057_Windows_10_Home_במלאי תודה רבה !

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by barak_11,

שלום, אני מחפש מחשב נייד בגודל 13.3" כשהדרישות המינימליות הן: *מעבד I5 (דור 3 לפחות) *8GB ראם (או לפחות אופציית הרחבה ל8 שאני אממש בקנייה) *כונן קשיח היברדי SSHD (לא מתפשר על זה, כבר שנה וחצי עם SSD בנייח) *אין צורך בכונן אופטי *אין צורך ברזולוציית מסך גדולה (1366 x 768 יספיק...) *כמובן שדרושה יציאת USB3, HDMI ובלוטות'. *זמן סוללה מכובד. *אין צורך במערכת הפעלה אם זה מוזיל עלויות. התקציב שאני מעוניין להשקיע הוא כ3.5K , יש אופצייה לחריגה ל4 לכל היותר אם זה שווה את זה. המחשב ישמש לפיתוח JAVA/אנדרואיד/.NET ויהיה מעיין תחנה ניידת. יש לי מחשב נייח חזק עם 2 מסכים ובגלל זה אני מחפש מחשב קטן, קל ובעל סוללה חזקה לעבודה מחוץ לבית/לא בחדר העבודה. מחיפ…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. ללא מסך, ללא כונן (צורב DVD? ) עד עכשיו חשבתי ללכת על AMD+DFI , אבל מאז שפורסם שAMD עוזבת את סוקט 939 מה אפשר לעשות ? אין לי תקציב לDC של AMD אולי ל 850 של אינטל יש. אשמח לשמוע דעתם של רבים איזה מפרט הכי טוב....בתקציב הדי דל הזה.. תודה מראש...

• 5 תגובות
    • 562 צפיות
  11. Started by chicks,

שלום אני זקוק למערכת לצורך גלישה/כתיבת עבודות/הרצת מערכות משרדיות/שירים/הורדות וכו'..., המערכת צריכה להיות יציבה מאוד ושקטה. אשמח לקבל חוות דעת על המפרט הבא, כמו כן הצעה בנוגע לזכרונות והספק כוח: 1. 343 ש"ח - לוח אם - GIGABYTE GA-945GMS2 INTEL 945G CONROE SUPPORT SATAII 2. 616 ש"ח - מעבד - INTEL CORE 2 DUO E4500 2.2GHZ 2MB FSB 800MHZ LGA775 (מספיק טוב? כדאי דגם חלש/חזק יותר?) 3. מתלבט בין זכרונות: א. 308 ש"ח - SAMSUNG ORIGINAL DDR2 1GB x 2 667MHZ CL5 ב. 280 ש"ח - PQI 1GB x 2 DDR2 667MHZ CL5 TRAY ג. 320 ש"ח - TWINMOS 1GB x 2 DDR2 667MHZ CL5 TRAY ד. 335 ש"ח - G.SKILL F2-6400CL4D-2GBPK DDRII PC 6400 2GB 1GB x 2 800M…

• 5 תגובות
    • 771 צפיות
  12. שלום, ברשותי כרגע מחשב נייד עם מעבד Dual-Core 2.3 GHz + (1+2)GB RAM DDR2 400 MHz. כפי שאתם מבינים המחשב כרגע עגלה ובקושי סוחב. אני מעוניין לקנות מחשב חדש של LENOVO עם מעבד i7-4700MQ שלדעתי הוא מצויין + 8GB RAM 1600 MHz. עכשיו השאלה שלי היא אם כמות הזיכרון שלי תספיק. נכון, עם המחשב הנוכחי אני בקושי גולש בפייסבוק והסרטין ב-YOTUBE מקרטעים מהרגע הראשון אך האם הבעיה היא ה-RAM או איטיות המערכת הכוללת? אני נוהג לטחון את המערכת בדברים מקבילים שעובדים ברמה של עשרות כרטיסיות Chrome במקביל + מולטימדיה במקביל (אבל לא משחקים). האם 8 ג'יגה של RAM מספיק לי או שכדאי לי להכפיל ל-16? האם מחשב כזה עם 8 יאפשר לי לעבוד עם גרפיקה באופן חלק ואולי אפילו לשחק בעתיד במחשב במשחקים כבדים? אשמח לעזרת…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Rivka,

אני פותחת עסק לעריכת וידאו ומעוניינת לרכוש מחשב נייד של חברת HP , שאמור לשמש ל: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) - רוב העבודה, וכמו כן לעריכה גרפית (דו מימדית וסרטים) - מידי פעם רק אם אני אהיה חייבת משהו דחוף כשאני לא במשרד (כלומר העבודה עליו במישור הזה תהיה משנית). * גודל המסך: 12 ומעלה * משקל רצוי: עד 3, עדיף 2-2.5. * זיכרון: מינימום 2 עדיף 3 או 4 GB * סוללה: משהו סטנדרטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (רצוי FIREWIRE אבל לא חובה כי יש לי כרטיס עריכה חיצוני שמתחבר לUSB) * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח: 250 * צורב DVD: חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * תקציב: 5000 - 5800 ש"ח בעיקרון מה שחשוב לי זה מעבד חזק - Intel Core 2 Duo (אפשר גם AMD אני פ…

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  14. Started by tibia,

אני צריך שתיעצו לי על מחשב למשחקים כבדים (עדיף amd ) אני לא צריך מסך עכבר ספק מקלדת מארז . התקציב : 3000 בבקשה אם אפשר לרדת אז תרדו . אני מעונין בכרטיס מסך שלא עולה מעל 850. כל תגובה תתקבל בברכה

• 5 תגובות
    • 783 צפיות
  15. Started by Shoko,

השימוש הוא לסרטים סדרות גלישה בינטרנט קידוד וידאו וכל מיני. בעתיד (תוך 3 חודשים) אני אקנה כרטיס מסך ואז גם משחקים. חשוב לי אפשרויות שידרוג ושקט. שימו לב שהאפשרות של לחכות קצת על מנת שיהיה לי יותר כסף למחשב לא אפשרית כי אני בלי מחשב כרגע. בנוסף אני לא מעוניין לקנות מחשב עם כרטיס מסך והכל עכשיו משום שהוא יהיה ברמה נמוכה יותר. מעבד : amd phenom II X4 925 Box gigabyte ga-ma785gt-ud3h 4GB DDR3 1066/1333 samsung spinpoint f3 500gb צורב LG או סמסונג lancool k60 ספק או VX450 או סיסוניק 500ET

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  16. אני צריך עזרה בבנית מפרט למחשב שמיועד למשחקים המעבד שאני רוצה שהמערכת תהיה מבוססת עליו יהיה: Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz 4Mb BOX לגבי הלוח אם אני לא כל כך בטוח.. המליצו לי על חברת gigabyte על הלוח הבא: Gigabyte GA-965GM-S2 Intel G965 LGA 775 ראיתי שהסדרות החדשות של לוחות האם של gigabyte הם 965G ו-965P, מה ההבדל בינהם? ומה יותר מתאים למערכת שלי? לגבי הזיכרון אני רוצה לקנות קיט של 512X2 ובעתיד אם אני יצטרך יותר אני ישדרג אני מעוניין שהזיכרון יהיה 800MHz, אני לא יודע כל כך מה זה התיזמונים האלה אבל אני גם ככה לא מתכוון לעשות אובר קלוקינג או משהו כזה ככה שאם זה קשור לזה אז זה לא כל כך חשוב... לגבי הכרטיס מסך אין לי שמץ של מושג מה כדאי אבל אני רוצה שיהיה לי כרטיס מושקע …

• 5 תגובות
    • 530 צפיות
  17. Started by liron79,

שלום רב וחג עצמאות שמח, מעוניין בחו"ד על מפרט למחשב, כמו כן מפרטים נוספים יתקבלו בברכה. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?כל מה שמוזכר כאן ועוד א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). פוטושופ, עריכה ודגימת וידאו, קטיה הכל באופן תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כלול * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? call of duty וכו' * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/…

• 5 תגובות
    • 720 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר אז לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן\תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. C&C הגדרות FPS מירוצים וכולי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות + 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…

• 5 תגובות
    • 778 צפיות
  19. מתלבט בקשר לשני דברים: - כמה זכרון RAM לקנות? האפשרויות הן 4/6/8GB - איזה מעבד לקנות? i3-350, i5-450, i5-520? בגדול אני מתכנן להשתמש בנייד כתחליף למחשב ביתי. בעיקר אינטרנט, אופיס, וקצת סרטים ומוזיקה מדי פעם. עם זאת, אני רוצה לקנות מחשב שאוכל להשתמש בו לפחות 3-4 שנים, ושעדיין יהיה רלוונטי בעוד כמה שנים. מה דעתכם? תודה, יואב.

20. Started by treinx,

תבנו לי את המפרט הכי חזק למשחקים.... תודה ד"א חשוב שחנות תהיה באזור תל אביב... ולא בצפון או משהו כזה..

• 5 תגובות
    • 554 צפיות
  21. Started by yotamavi,

היי חברים, מבקש המלצה למחשב נייד עם דרישה אחת עיקרית- מחשב שנחשב מומלץ עד 1-1.1 קילו. עם עדיפות למעבד i3/i5. במידה ולא קיים מחשב מומלץ עם הנתונים הנ"ל ארכוש כנראה טאבלט ASUS Transformer Infinity. תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. יש לי מחשב נייד של HP מדגם pavilion dv6-2155dx שקניתי אותו לפני חודשיים בארה"ב בערך ,עכשיו בשבוע האחרון אני מקבל הודעה למטה בסימן של הבטריה-"שקול להחליף סוללה "ועל הסימן של הסוללה מופיע איקס. מה הבעיה ?ואיך זה יכול להיות שזה קורה לי כל כך מוקדם???

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by jack02,

המחשב יהיה רב תכליתי- יריץ VM לתכנות, משחקים וכדומה אני רוצה שהמחשב יחזיק הרבה זמן (5- 6 שנים) ולא להחליף חלקים לפני זה שהמחשב יוכל להריץ משחקים שיצאו גם עוד כמה שנים Processor - intel core i7-6700 Skylake 8M 3.4GHz Motherborad - H110M-K - ASUS RAM - Kingston 2x16GB DDR4 2133Mhz GeForce GTX970 4GB GDDR5 SSD - Crucial 240GB HD - Western Digital 1TB 7200 RPM - SATA3 Case + power supply - Enermax Fulmo. Q + 500W Enermax NAXN Cooling - Arctic-Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 CD - LG DVD-RW Drive קבלתי הצעה של 5000 על המפרט הזה- האם כדאי? אולי יש חלקים ש…

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. חבר ביקש ממני לעזור לו לבחור בין 2 מחשבים ניידים של DELL כמה שהבנתי מהמפרטים, בראשון יש 4 ג' זיכרון ובשני 2 ג' וההבדל המשמעותי השני הוא בכרטיס מסך. בראשון- NVIDIA Quadro NVS 160M, 256MB With Express Card ובשני- Integrated Intel Mobile GMA X4500HD Shared איני יודע עד כמה ההבדלים חשובים. בכסף, ההבדל הוא של כ200 דולר. מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by n-o-a-m,

זה המפרט: מעבדי אינטל Core 2 Duo E7500, 2.93GHz, 1066Mhz, s775, 3MB Tray מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s775 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5G41C-M LX s775 C2Q 1333Mhz, Intel G41, DDR2 800/DDR3 1333, PCI-E, HDAudio זכרונותDDR II 800Mhz 2GB Mushkin Value HS אני לוקחת את זה פעמיים- כלומר 4GB סך הכל. דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 320GB 7200RPM 16MB SATA II כרטיסי מסך 8400GS 512MB HDMI - Inno3D GT210 512MB HDMI אחד מהשניים, איזה עדיף? כרטיסי קול On Board 5.1 Channel Audio צורבי DVD LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) ציוד רשתות Wired Products On Board 10/100/1000 השימוש הוא בעיקר לצפייה בסרטים באיכות גבוהה ואפשרות לחיבור HDMI, משחקים כמו סימס ואינטרנט. המסך שלי ה…

• 5 תגובות
    • 714 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.