עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מארז לשקט, SSD, מעבד ארבע ליבות, שמונה גיגה זיכרון, יתכן ויהיה אוברקלוק. Go 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מאות בודדות של שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בלבד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Killing Floor 2 לא רץ על הישן, בגלל זה אנחנו קונים חדש -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ככל הניתן 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? קשיח יעבור מהישן, כרטיס מסך …

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by big_com,

היי, רכשתי לפני כשבועיים את הלפטופ הנ"ל. מותקן בו ווינדוס וויסטה SP1 וכבר שבוע בערך שההרד דיסק עובד כל הזמן, במין bursts קצרים כל הזמן. כל שניה בערך יש הבהוב. בלי הפסקה. ניסיתי לסגור את האנטי ווירוס וכל תוכנה שפועלת ברקע אבל לא מצאתי את הסיבה לתקלה. אשמח לעזרה, תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by roipow,

http://ksp.co.il/?select=.268..271..132..347.&list=1&sort=2&glist=0&uin=25982&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 או http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=22177 או http://ksp.co.il/?uin=26047 ולהוסיף לו עוד סטיק של 4GB ולהוסיף לו SSD אם אפשרי.. כי מספיק לי רק 500 GB וI5 לבין I7 אין כל כך הבדל גדול והמאיץ גרפי לא כל כך משנה, נראלי.. אני רוצה את זה לתכנות ולקצת משחקים כמו FIFA ו CS GO. איך הדגמים הללו? והאם אפשר בנוסף להוסיף SSD?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by Pure-Gold,

אני מעוניין למכור את המחשב שלי ( ראו מפרט ). כמה אפשר להוציא עליו ? ומה אתם אומרים על המפרט הבא: 1,355 ש"חGigabyte GA-8KNXP Intel 875P 2,613 ש"חIntel Pentium 4 3.06Ghz 800Mhz 512K Box 456 ש"חGEIL 512 PC3200 400MHz DDR SDRAM 456 ש"חGEIL 512 PC3200 400MHz DDR SDRAM 1,741 ש"חMAXTOR 250GB 7200 8M ATA 133 2,496 ש"חGigabyte RADEON 9800 Pro 128MB DDR Retail 429 ש"חPioneer DVD 106SZ 1,855 ש"חLG 19 F900P NEW Flatron 1,095 ש"חAltec lansing ATP-5 (4.1) 406 ש"חLogitech MX700 Cordless Optical Mouse Retail 445 ש"חDRAGON DX 01-SLD SILVER 157 ש"חZALMAN CNPS6500B-Cu FOR PEN 4 סה"כ: 13792 ש"ח

• 35 תגובות
    • 3.5k צפיות
  5. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 1000 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? - תכני HD ,משחקים כבדים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). - אופן שימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? - מסך LCD עוד לא נקנה אבל כנראה FULL HD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? - למשחקים הכי כבדים וחדשים שיש * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - גבוהות במיוחד 3. האם יש צורך בציוד היקפי…

• 6 תגובות
    • 882 צפיות
  6. Started by amitsly,

1. מה התקציב המקסימאלי? - כ 4500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך - לא משנה. כל עוד לא חורגים ממנו. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - 100-200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) - גיימינג בעיקר ותכנות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - CSGO, WHITCHER 3, MIRROR'S EDGE... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - אני חושב שזה 1920 1080X אבל לא בטוח. נראה לי זה מה שיש לי עכשיו. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - בינוני עד גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אהלן, אני מעוניין להרכיב מפרט למחשב למטרות עבודה משרדית ואינטרנט, מחשב שלא צריכה להיות לו שידרוגיות, פשוט לקנות ולהשתמש. אני צריך שהמפרט יכלול הכל, כולל מארז, מקלדת, עכבר, וגם מסך LCD 17 אינץ' אין מגבלת תקציב, רק שלא יהיה מוגזם. שיהיה מחשב יעיל יחסית לכסף שהושקע בו. נערך ע"י אינטגרל - אין לדון על חנויות בפורום. אשמח אם תוכלו להרכיב את המחשב ב logicpc מודה לכם על עזרתכם!

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  8. Started by orozer,

אז ככה צריך צורב DVD תכרטיס מסך דיירקט איקס10 החדש מינימום 250 GB זכרון 2 GB ראם לא צריך ציוד היקפי המחשב ישמש למשחקים חזקים מאוד... תודה..

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by bd,

COMiON IMPRESS BLACK מארז שחור פשוט Intel Pentium IV 3.0G@3.6Hz Prescott 2M 64-bit W.D 200GB 7200 8MB Buffer S-ATA II Gigabyte GA-8I945PG Intel 945PG Kingston KVR533D2N4-512MB DDR-II DDR 533 Memory X2 Gigabyte FX6600 GV-NX66256D PCI-e 550@620 SAMSUNG DVDR-WX16 THERMALTAKE BIGTYPHOON Thermaltake TR2 430W FAN X1 120M מאחורה מוציא FAN X2 80M מקדימה מכניס מה להוסיף למחשב שיקבל עוד ביצועים?.. אני לא משחק במחשב הרבה ! אז כרטיס מסך זה לא רלוונטי ואם בכלל יש משו לשפר

• 11 תגובות
    • 825 צפיות
  10. Started by oDot,

המטרה היא "שיהיה מחשב" לאינטרנט, קצת משחקים, עריכת תמונות, ותהיו נדיבים בהארד דיסק 120-160 גיגס ^^" וצריך צורב דיוידי אז כמו שאמרתי תקציב 3 אלף.. העדפה לAMD אלא אם יש הבדל דראסטי. ותביאו חברות מכובדות, לא חרא יבש ^^" תודה ררררבבבבההה

• 7 תגובות
    • 644 צפיות
  11. שלום חברים, ראשית, אודה ואתוודה כי איני מבין גדול במחשבים כרובם המוחלט של החברים כאן. אני מבלה יותר מ 14 שעות ביום מול מחשב הן במסגרת עבודתי מהבית והן בזמני החופשי. את המחשב האחרון שלי קניתי לפני 5 שנים, וכיום אני חייב "דם חדש". התקציב המירבי שיש לי (כלומר שאשתי הסכימה לתת לי ) הוא תקציב של 3,000 ש"ח למחשב ועוד 1,000 למסך. העניין, שבגלל כורח המציאות הכלכלית, אני חייב פריסה של 30- 36 תשלומים, דבר שמצמצם את האפשרות קניה למכרזים כ וואלה שופ YNET וכד' :'( פנייתי אליכם זאת, בראש ובראשונה לדעת מהו המפרט הטוב ביותר שה 3,000 ש"ח שלי יכולים לי ו/או אפשרות אחרת, המופיעה באחד המכרזים. בעיקר אני צריך את המחשב לסרטים, משחקים כבדים.. וגלישה. ללא OC אין תוכנות מסוימות שעלולות להכביד. מ…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. ערב טוב, זקוק לחוו"ד/ אלטרנטיבה למפרט הבא. יירכש בTMS. מתוכנן להריץ WINDOWS 7 32BIT. האם הוא ירוץ חלק ומהר על המפרט הנ"ל? בעיקרון, התקציב הוא עד 2K ללא מסך, בשאיפה לרדת כמה שיותר נמוך מבלי לפגוע בביצועים. אשמח להארות לגבי דרכים לחסוך... אגב, את ההרכבה אני מבצע לבד. מעבד:? AMD Athlon X3 425 2.7Ghz 64Bit Tripple Core AM2+/AM3 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪419 לוח אם: Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H AM2/AM3 כמות: 1 - מחיר: ₪454 מארז: Raidmax APEX 2x120mm No PSU - במלאי כמות: 1 - מחיר: ₪151 ספק כוח: Seasonic 350Watt, Active PFC, 120mm, 4 SATA כמות: 1 - מחיר: ₪174 זיכרון: Micron Rendition 2GB (Single Stick DDR3-1333 CL9 כמות: 1 - מחיר: ₪260 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB Sata II 16MB Spin…

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  13. אהלן, אני מחפש מפרט למשחקים בתקציב 3.5K לא מעניין אותי הרעש ולא אוברקלוקינג... אני מחפש מחשב חזק מספיק שיריץ משחקים חדשים על גראפיקה גבוהה ורזולוציה 1680X1050 [יש לי מסך רחב 20"...] אין צורך בציוד היקפי.

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  14. שלום לכולם, אני מתכנן לקנות HP Pavilion dv5-1190ej המעבד שלו הוא Intel® Core 2 Duo T9400‎‏. לפי אינטל, כל הסדרה של T9400 מגיע עם 2.53GHz ועם 6MB cache memory. משום מה, בכל האתרים שבהם הסתכלתי עד עכשיו על המחשב, כולל אתרי מכירות וכולל האתר של HP - http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/321957-321957-3329744-64354-64354-3744201-3819770.html שכביכול אמור לתת את המפרט המדויק, רשום שהוא מכיל רק 3MB של Cache Memory. למישהו יש הסבר אולי? לפי דעתכם זה טעות של מישהו שהתגלגלה לכל האתרים? או שמישהו לקח את הגרסה של אינטל ושינה אותה ל3 MB, מה שפחות הגיוני כי לפי מה שאני מבין הCache Memory מגיע על הCPU ככה שפחות נראה לי שמתעסקים איתו, תקנו אותי עם אני טועה. אשמח לשמוע תשובה …

• 2 תגובות
    • 896 צפיות
  15. Started by orirulez,

מטרות המחשב? תכנות, משחקים בינוניים, סרטים בFHD * גודל המסך? עד 14". אני חושב שאני מעדיף מאט - מוזמנים לשכנע אותי שמבריק טוב יותר.. אני מתכנן להשתמש בו גם ברכבת ולא רוצה סינוורים * רזולוציית המסך? לא אכפת לי מספיק... מניח שכל לפטופ בסקאלת המחיר הזו יהיה לפחות סביר. בעבודה בבית אני מחבר את הלפטופ למסך רציני. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? מתכנן לקחת אותו לנסיעות, אז כמה שפחות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? הייתי רוצה להצליח לראות בו סרט עם אוזניות לאורך 4 שעות טיסה נניח * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI כמובן * Bluetooth? אין צורך * גודל מ…

• 17 תגובות
    • 2.9k צפיות
  16. היי שמתי לב לקופון של המחשב הזה: http://www.groupon.co.il/deals/gg-yyydeals-173?p=3&nlp=&CID=IL_CRM_1_0_0_210&utm_source=channel_goods-deals&utm_medium=email&sid=bcd695f8-b3d2-4a64-a501-2b16fad7de2a&division=national-deal&uh=ac065ad2-9fc2-432a-a571-dd406e3bdcd1&date=20152907&sender=rm&s=body&c=image&d=deal-page&utm_campaign=gg-yyydeals-173 [h=3]האותיות הקטנות[/h] המוצר מוחדש, מוגדר כעודף מלאי ממפעל היצרן , מה זה אומר שזה משומש יד שניה כאילו? אחריות למחשב זה מקנה שירות בבית הלקוח ובמידת הצורך איסוף והחזרה של המחשב. אחריות זו כוללת 3 תמיכות טלפונית, על פניו נשמע מעניין, איך…

17. Started by nore0,

מה החלק הזה עושה ? http://www.tomshardware.pl/motherboard/20030312/images/gigabyte-dps.jpg

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by OgANDi_BoY,

חברים שלום, יש לי תקלה מוזרה מדי פעם המחשב שלי מחליט לכבות את עצמו , אני חושב שזה חום המעבד בגלל שאני בודק אם הוא חם יש חלק במתחת של המחשב שכתוב C\M שאין לי מושג מה זה אומר אבל הוא לוהט חום המעבד שלי עומד על 60-70 ולא ניראה לי שאימויל פועל 24\7 זה העמסה על המעבד בכול אופן אין לי מושג למה הוא מתכבה... למישהו יש רעיונות ? יש לי מעבד T5750 תודה.

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  19. שלום, זה כנראה המפרט שאני מזמין. מבקש מכם לבדוק אותו ולקבל המלצות לשיפור או כל שינוי שנראה לכם בהתאם למחיר. המחשב בעיקרון לעריכות גראפיות כבדות שצורכות הרבה זיכרון שהמחשב ירוץ חלק(לא תלת מימד), רואה הרבה סרטים במחשב לכן עדיפות למסך גדול(כנראה שאני יחבר גם את הYES) ובעיקרון אם כבר מחשב חדש אז שישמש גם למשחקים כגון COD4, Crysis וכו'. (יכול להיות בעתיד OC סביר) אני מתלבט בין המעבדים, Q6600 ולחבר'ה מעליו(למשל NTEL CORE 2 DU QUAD Q9450 2.66GHZ 1333MHZ 12MB 64BIT BOX) מסגרת תקציב של 8k אין בעיה גם לחסוך אם אין צורך ברכיב כלשהו. להחלטתכם! מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB כמות: 1 - מחיר: ¤1075 קירור למעבד: Zalman 9500 Led S775 / Thermaltake Big Typhoon VX / Therma…

• 9 תגובות
    • 858 צפיות
  20. שלום רב, אני זקוקה להמלצה על מחשב נייד לצורך עריכת וידאו בתוכנת ADOBE PREMIER ועיצוב גרפי בתוכנת ADOBE PHOTOSHOP. יש צורך שלמחשב תהיה כניסת FIREWIRE לחיבור מצלמות. בנוסף, אני צריכה שהמחשב יגיע עם מערכת הפעלה. יש לי כ4,200 ש"ח להעמיד לנושא, אשמח לקבל המלצות. תודה!

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by Lidor Abu,

* מטרות המחשב? משחקים ולימודים( תלמיד תיכון) * גודל המסך?כמה שיותר גדול האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב * רזולוציית המסך? כמה שיותר גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עכבר אלחוטי * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן עד 10 שעות לפחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?HDD 1 TB * כונן אופטי? כן כולל צורב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Lenovo * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם ? מעבד לא מסדרת U

• 0 תגובות
    • 970 צפיות
  22. היי חברים, אני התלבטתי קשות בנוגע לאם לקנות מחשב חדש או לשדרג... מכל מה שקראתי על השינויים העתידיים בטכנולוגיות (המעבר לתושבות חדשות דור ה i5/7 וכנראה גם DDR3) החלטתי להמתין ולשדרג זמנית את המחשב עד שזה יכנס למיינסטרים..או לפחות עד שיצא Diablo 3 (אני אוהב לקנות את המחשבים שלי סמוך לכותרי בליזארד.. מן דפקט שכזה) ואז לקנות חללית כלשהי ואת הקיים (אחרי השדרוג) למכור נניח... אשמח לשמוע אם יש התנגדות לתוכנית הזו, אם מישהו יכול לשכנע אותי שעדיף לקנות חדש עכשיו סבבה אני מוכן לשמוע.... אז ככה המערכת הנוכחית: Compucase שכחתי את הדגם.. 6190a משהו , אני יכול לצלם מעבד : Athlon XP 2500 OC לוח: EPox 3rda+ כ.מסך : Gforce6800 OC ספק : HEC 300W - בלי עין הרע עובד כמו סוס מה עוד …

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by ran24,

שלום לכולם! אני מחפש מחשב נייד לשימוש משרדי בתקציב של עד 8K (גמיש) דרישות וצרכים: - עבודה עם Autocad, Photoshop, Illustrator בצורה חלקה ומהירה!! (ללא עבודה בתלת מימד) - מסך גדול, לפחות 16 אינץ, עדיף יותר. - דיסק קשיח של מינימום 500GB. - צורב (אין צורך בצורב DVD). - יציאות DVI ו- HDMI - Bluetooth - אין צורך באחריות בינלאומית, אחריות מקומית בהחלט מספיקה המחשב הולך להתנייד בעיקר בתוך הבית ולכן משך חיי הסוללה ומשקל המחשב לא כל כך רלוונטים לבחירת המחשב. הדרישה הכי חשובה מהמחשב היא מהירות עבודה. אני זקוק למחשב שיריץ בצורה מהירה מאוד את התוכנות שציינתי למעלה (בעיקר Autocad) גם בעוד שלוש שנים. אני לא יודע אם תוכנות מהסוג הנ"ל דורשות כרטיס גרפי ייעודי, אם כן אז יש להוסיף למפרט. אנ…

• 3 תגובות
    • 980 צפיות
  24. היי, אני רוצה מחשב לגיימינג ובבקשה שלי אני מנסה למצוא את המחירים הטובים ביותר לחומרה הטובה ביותר. מכוון ל i7 מהדור החדש ביותר(אפשרי לחכות מס' חודשים עד ליציאה של החומרה החדשה שתתמוך בצורה המיטבית בציוד שכבר יש לי בטווח המחיר שציינתי) 1. מה התקציב המקסימלי? ~3K במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ~500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב : משחקים בעיקר, עריכה גרפית, תיכנות וביצועים טובים לטווח זמן ארוך -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BATTLEFIELD ASSASINS CREED TOMB RAIDER ועוד משחקים כבדים שיצאו בשנים הקרובות -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. ל…

25. Started by no_way,

אני רוצה לקנות מחשב נייד שיוכל לתמוך במשחקים (כגון PES,MANGER) בצורה טובה. עם כרטיס מסך טוב וזכרון גדול. בקיצור מחשב נייד מעולה, שלא יהיה עגלה. תוכלו להמליץ לי על חברה + דגם מחשב? תודה רבה. התקציב:5000~6000 נוטה ל6000 שח.

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.