ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,366 דיונים בפורום זה
-
מדוע אין במפרטים המומלצים המלצות למסכים זולים יותר ? נראה לי שכדאי להוסיף שורה כזו. במיוחד במפרטים הזולים. מה דעתכם ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במדור המפרטים המומלצים יש ארבע קטגוריות: 1. מפרט לעבודה משרדית 2. מפרט לקולנוע ביתי 3. מפרט לעריכה גרפית 4. משחקים מה עם המשתמשים הביתיים? אני רוצה לקנות מחשב לבית שיתאים לשימושים משפחתיים: - אינטרנט - עריכת מסמכים - הורדת תמונות וסרטים ממצלמת סטילס ווידאו למחשב וצפייה בהם - הורדה וצפייה בסרטים באיכות HD - משחקים לילדים אין לי צורך בציוד היקפי וגם לא בצורב ובדיסק קשיח אותם אעביר מהחשב הישן. אני צריך: - לוח אם - מעבד - זיכרון - מארז שחור - ספק תודה רבה לעונים
-
- 10 תגובות
- 759 צפיות
-
-
הבנתי שלמעבד I7 של טייגר ליק דור 11 יש את אותם ביצועים +- ל MAX 330, יש סיבה ששמו את שניהם באותו מחשב?
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
לדוגמא http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=936532
-
- 4 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש תופעה כזו שאנשים מעלים וידאו באינטרנט של פתיחת מחשב חדש ושמתי לב שיש מחשבים מאותה חברה שמגיעים באריזה שחורה ויפה עם ידית וחלק מהם מגיעים רק בקופסא מקרטון חום פשוטה בלי ידית. האם זה אומר משהו לגבי המקור / האמינות / השרידות / בקרת איכות של המוצר ? שאלה נוספת - מה חייב לכלול נייד כדי שאפשר לראות ב 2 מסכים (אחד חיצוני ) , 2 דברים שונים ? האם מספיק חיבור VGA .? האם צריך HDMI ? האם צריך כרטיס מסך מיוחד ? תוכנה מיוחדת ? שוב הכוונה לחבר מסך חיצוני לנייד ולראות 2 דברים שונים ,כלומר בכל מסך משהו שונה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 869 צפיות
-
-
בנייד שלי, מותקנים שני כרטיסי מסך: אינטל 4600 ו-Geforce 750M. שניהם מוגדרים ומתפקדים. כיצד ומדוע הם עובדים יחדיו? מדוע אחד מהם לא מנוטרל? האם הם משתמשים ביכולת מצטברת? משימות שונות? אשמח למידע בנושא.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, מדוע אנשים אומרים שלא כדאי לקנות מחשבים מורכבים מחברות שונות ? ובמקום לקנות מורכב כדאי להרכיב את זה. אני יודע שהם שמים חלקים זולים (אבל המחשב ישמש אותי למקסימום 5 שנים). תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 706 צפיות
-
-
מה זה אומר מבחינתי ,במידה והמפרט מתאים לי, שמומלץ להזמין אצלם?
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
מדוע המחשבים שלהם כל כך יקרים ביחס למה שהם מציעים? http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=60_292_2174
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מדור המחשבים המומלצים מקבל רענון לכלל מערכות המחשב ומקבל מחשבי סקיילייק לכתבה: http://hwzone.co.il/מדור-המחשבים-המומלצים-עודכן/
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מדור המפרטים עבר עדכון מלא לאחר זמן ממושך. מטה תמצאו את כל הדיונים שהובילו לעדכון, ובסופו תמצאו דיון מתמשך על המפרטים שעודכנו, שם תוכלו לצרף הערותכם. _______________________________________________________________________ שלום לכולם. התלבטתי לא מעט, האם זה הזמן לעדכן את מדור המפרטים החדש או לחכות עוד קצת, ממספר סיבות. העיקרית שבהן היא שהשוק נמצא במצב ביניים כשעדיין לא בשלו טכנולוגיות חדשות וישנות עדיין לא ספגו ירידת מחיר משמעותית. בתחום כרטיסי המסך כעמט ולא היו שינויים מאז העדכון הקודם, בשוק המעבדים I7 הוצג - אבל בסוקט זמני, עם לוחות שלא מיועדים לצרכן הממוצע. DDR3 עדיין יקר להחריד. דעתי האישית היא שמדובר בזמן רע לקנות מחשב, לאור המיתון, לאור ההיצע, ומהרבה היבטים טכנולוג…
-
- 184 תגובות
- 58.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מדיה סנטר לבית שיהיה מחובר למסך טלוויזיה בסלון, ולאינטרנט באמצעות WIFI. הוא ישמש בעיקר להורדות של סרטים וצפייה בהם, לרדיו ואולי גם לXBMC. עדיף שהמחשב יהיה שקט יחסית, מכיוון שהוא יפעל רוב שעות היום לצפייה והשמעת מוזיקה. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
1. תקציב מקסימלי עד 1000-1750 שח גג, עדיף כמה שפחות. 2. שימושי המחשב -הורדת סרטים. הצגת סרטים וסדרות ב HD, גלישה באתרים ו STREAMING מ NBA.COM של משחקים לייב. זה שימוש תדיר ביותר אך לא דורש הרבה מלבד חיבור מהיר. לא יהיה שימוש עבור משחקים כלל. 3.המחשב יחובר לטלוויזיה של HAIER 32 אינץ בחיבור HDMI, לא יודע איזו רזולוזציה זה יציג אבל מעדיף כמה שיותר איכותי. 4. יהיה צורך בעכבר ומקלדת אלחוטיים. 5.כרטיס הסאונד - עדיפה יציאה דיגיטלית אופטית שתחובר למערכת סרואנד של פיליפס. 6.שקט - עדיף שקט יחסית שכן ישב בסלון ולא יכובה לעולם 7.לא מתוכנן OC 8.אין צורך במערכת הפעלה/אופיס. הרכבת המחשב יכולה להתבצע על ידי במידה וזה יחסוך משמעותית. 9.אין צורך בחנות ספציפית. זול כמה שיותר עדיף. מתגו…
-
- 20 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
היי אני רוצה ללמוד מדעי המחשב ורציתי לדעת עד כמה באמת משתמשם במחשב בלימודים עצמם ואיזה מחשב כדי לי לכנות
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
הי חברייה אני צריך המלצה על MB בישביל מעבד E6600 וזיכרון. רק על החלקים העלו בלי שום דבר אחר עד 4000 ש"ח. תודה. אה חשוב זיכרון 2G לא פחות
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין במחשב חזק שיוכל גם להריץ משחקים כמו גדול וגם לעבוד עם תוכנות כבדות במחיר של 6K עד מקסימות 7K ללא ציוד הקפי ללא כוננים קשיחים וללא כונן אופטי יש עדיפות לתוצרת אינטל ואסוס בנוסף אני מתלבט לגבי התזמון האם שווה לקנות בחודש הקרוב או לחכות עוד איזה חודש
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
לרוב במחשבים הניידים החדשים כבר מותקנים דיסקים קשיחים בחיבור S.ATA דבר שמקשה על זיהוי הכונן בעת התקנת מערכת הפעלה שלא תומכת בהתקן זה במדריך הנ"ל נלמד איך לשלב דרייבר S.ATA למערכת ההפעלה, וליצור דיסק מערכת הפעלה חדש שבתוכו כלול הדרייבר המדריך מתאים למי שאין באפשרותו לשנות ב BIOS את האפשרות מ S.ATA ל IDE המדריך מתאים למי שנתקל בבעיות הבאות, ואילו הם : קבלת מסך כחול בתחילת זיהוי הדיסק אי זיהוי דיסק קשיח במדריך זה אסביר איך לשלב בצורה נכונה דרייבר ל SATA עבור פרמוט מחשב נייד ל WIN XP נאמר שזה קשה ומסובך - לא זה די פשוט וקל אך תצטרכו לעקוב אחרי המדריך צעד צעד וכך תצליחו המדריך יחולק לפי שלבים , דבר שיעזור לכם יותר. שלב א' הורדת תוכנה בשם NLITE להורדת התוכנס לחץ…
-
- 1 תגובה
- 3.8k צפיות
-
-
היי חבר'ה. שמתי לב שהרבה אנשים שמסתובבים כאן מתעניינים בהתקנת XP על הנייד החדש שרכשו מהשנה האחרונה שמכיל את ויסטה,וידועה לכולם הבעיה שאין דרייברים\תמיכה מHP. מצאתי בלוג שמישהו כתב שבו הוא מסביר בפירוט איך להתגבר על שלל הבעיות בדרך להתקנת XP\לינוקס.כולל לינקים לדרייברים. המדריך כתוב באנגלית - מצטער,זה הכי מפורט שמצאתי. המדריך מתאים לניידים מסדרת 6500\6000\2500 PAVILION. הקרדיט ניתן לבחור שהביא את זה באחד השרשורים הישנים בעניין זה. תהנו
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
המדריך מתמקד בשיקולים של מחיר, גודל, בחירת מעבד, יחס ביצועים לחיי סוללה וערכת השבבים Nvidia Ion. http://yoni1z.blogspot.com/2010/04/netbook.html כמו כן מתארגנת קבוצת רכישה למחשב מיני נייד. הכוונה היא לפנות ישירות לאחד היבואנים הרשמיים ולקבל מחיר מיוחד ללא פערי תיווך, כולל אחריות מקורית של היבואן. מוקדם להתחייב על דגם ספציפי עקב השינויים המהירים בשוק זה, אך ההתמקדות היא על מעבד אינטל Atom N450, בעל מסך 10 אינטש לפחות וזמן סוללה ארוך. למעוניינים אפשר לשקול מחשב משולב עם Nvidia Ion2 המאפשר ניגון סרטים Full HD 1080p וחיבור HDMI. להרשמה היכנסו לבלוג שלי מצד שמאל למעלה. http://yoni1z.blogspot.com
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
משהו קטן שנתקלתי בו בשיטוטי וחשבתי שעלול לעניין אתכם: http://forum.eeeuser.com/viewtopic.php?id=16799
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
האם ניתן לצרף מדריך להרכבת המחשב שיכלול תמונות והסברים תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם, אני מניח שמי שרכש נייד עם ערכת שבבים של NVIDIA גם נתקל בבעיה של התקנת דרייברים של הכרטיס הגרפי אז ישנו פיתרון לכך. נכנס לאתר laptopvideo2go.com ושם נכנס לDRIVERS. נבחר את הדרייבר החדש ביותר לכרטיס הגרפי שלנו בהתאם למערכת ההפעלה. נלחץ על Driver שמופיעה בתחילת הדיון (1) (ראה תמונה). לאחר מכן נלחץ על Modded INF שמופיע לידו (2) ונוריד קובץ בשם NV_DISP.INF (ראה תמונה). נקבל קובץ לפתיחה דמוי RAR לחילוץ (ניתן לחילוץ עם Winrar). נחלץ את הקובץ ונעתיק את הקובץ Modded INF שלנו (שמו NV_DISP.INF) לתוך תיקית הדרייברים שחילצנו ונחליף את המקורי. עכשיו ניתן יהיה לעדכן את הכרטיס הגרפי נ.ב. בכול עידכון שיצא צריך לעדכן מחדש את קובץ הINF. ישנה אפשרות של Black Screen של…
-
- 7 תגובות
- 5k צפיות
-
-
היי, אני כבר שעות מחפש ברשת ולא מוצא.. אני צריך מדריך לפירוק MSI CR650 (מודל MS-16GN). מצולם, מוסרט, מאוייר.. משהו המדריך ביוטיוב לסדרה הכללית CR600 לא מתאים ללפטופ שברשותי, ואני תקוע בשלב פירוק הפאנל הקדמי.
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
נראית לי ככתבה שעלולה לעזור.... http://consumer.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=skira20070606_867710&layer=hp&layer2=&layer3=consumer
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
המדריך הוכן ונכתב על ידי ופוסם בפורום נוסף באותו שם משתמש SHLOMIOOSTER בבקשה המדריך: אני מאמין שכל מי שקורא מדריך זה קרוב לוודאי שיש לו בבית מחשב נייד. כידוע במצב טעינה המחשב עובד על ביצועים יותר גבוהים מאשר עובד בסוללה, במדריך זה נלמד איך לנצל את צריכת המעבד עד להגדרות הכי מפורטות של ה WINDOWS, כדי לספק למחשב את כמות ה GHz המלאה של המעבד גם בזמן הוצאת כבל הטעינה מהמחשב. אז ככה כל אחד יודע שבאפשרותו לבחור לפחות שלושה אפשרויות לבעליה VISTA מדובר בבחירות אלו: מאוזן , מצב חסכון בחשמל , ביצועים גבוהים כברירת מחדל הוינדאוס מגדיר את ה"ביצועים הגבוהים" לא באמת ל" ביצועים הכי גבוהיים בזמן סוללה" זאת אומרת בחירה באפשרות ביצועים גבוהים אינה זהה כאשר אנו מחוברים לסוללה …
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-