עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by khazo,

אני מחפש מחשב בסביבות ה4000 שח. אני יותר משחק באינדי, אבל הרבה פעמים אני מוצא צורך בביצועים כבדים יותר ( Elden ring , Mortal shell, emulators,modded games ) מצאתי בפלונטר את המפרט הבא : https://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=Basic-550-5500-WIFI-RTX3060Ti-1N AMD Ryzen5 5500 - B550M WIFI Motherboard 16GB (2x8GB) 3600Mhz DDR4 NVIDIA RTX3060Ti 8GB 1TB M.2 NVMe SSD ZALMAN N4 Case 3x120, 3x140mm RGB FANS with control button 650W 80Plus Bronze Power Supply AMD Original cooler שמתי לב שהבדל המחירים/ביצועים של המעבדים הוא בהרבה פחות משתלם מול כרטיסי מסך, ולכן הסקתי שעדיף להשקיע יותר בכרטיס מאשר לחפש 5600…

2. Started by EEstudent,

שלום, חיפשתי נייד לסטודנט בתקציב 4000+- השגתי את המחשב הבא ב4100 שקל 36 תשלומים http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=52&subcatid=68&prodid=234&keySearch=f1-2.aa9de מה דעתכם?בחירה טובה?ללכת על זה?

• 3 תגובות
    • 827 צפיות
  3. שלום לכולם/ן 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? ללא הגבלה אמיתית, אין צורך בהכי חזק או הכי חדש – חשוב חומרה אמינה ותואמת, ויכולת שדרוג לאורך שנים. מעיון במפרטים האחרונים כאן אני מבין שבטווח בין 4000-7000 אוכל לקבל מחשב שיספק את הדרישות שלי והרבה יותר.. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? א. עבודה - מחשב אמין! ב. פגישות עבודה מרובות בזום או TEAMS + הוראה מרחוק (תרשימים ומצגות בהרצאות וכו') ג. צפייה מרובה בתוכניות וסרטים בסטרימינג וגם בטורנט (אפשרות לדיסק קשיח מיוחד ומותאם, אם צריך). ד. אפשרות לעריכה חובבנית של וידיאו ופו…

4. תקציב--3500 3000 שח איזור רכישה-כל הארץ שימושים-צפייה בתכנים 4k חתונות בר מצוות(במידה ונכנס בתקציב) עבודות של אופיס אינטרנט לא חשוב (בן אדם דתי) כונן דיסקים חובה! מחשב שיהיה מסוגל לתת מענה גם בעוד 3-4 שנים מעבד יחסית מהדורות החדשים +זכרון ssd 500/1000 יש עדיפות למסך גדול 15 אינץ +

5. אני לא בטוח אם הכותרת טובה פעם ראשונה אני עושה פה כותרת אנא מחילה :] המפרט שלי : כונן קשיח: Western Digital WD1600AAJS 160 GB ספק כוח : לא מכיר אותו תכנאי קנה לי G-pro p-4 500w atx12v מעבד: פנטיום 4 3.00 לוח אם: ASUS P5GL-MX זיכרון: 512 X2 כרטיס מסך: Geforce 7300 GT 256 MB מארז:A-TOP Gladiator A878BK-N אני מקווה שזה טוב כי לא היה לי שום ידע בזה לפני ורק לפי היופי קניתי ד"א יש לזה 2 מאוררים 120 אינצ' והוספתי כרטיס קול. רוצה להוסיף: מעבד+מאוורר קירור שקט למעבד+לוח אם+כרטיס מסך+זיכרון מעדיף GB4 אני מוכן להשקיע 3000 מקסימום לחרוג ב500 שקל. אני משחק במחשב ואוהב משחקים כבדים ואני תמיד משחק על הרזולוציה הכי גבוהה,עם נמוכה אני לא מסתדר... אני מתכנן לקנות מחשב לעתיד שיהיה לי אותו…

• 5 תגובות
    • 646 צפיות
  6. Started by hakoki,

כרגע קיים לוח אם 965p ג'יגהבייט זכרונות 4 סטיקים של 4 ג'יגה מעבד 6320 c2d כרטיס מסך 9600gs 4 הארדסיקים המחשב עושה בעיות של איטיות בהתקנה של דברים את הזכרונות בדקתי אז אני מניח שזה או מעבד או לוח אם או ספק חשבתי אולי כבר להחליף את השלושה יש הצעות עד תחום ה 1000 ש"ח ואפילו פחות למארז לוח אם ספק ומעבד

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  7. אני מפתח תוכנה + מנהל עובדים + מחובר למליון חלונות בו זמנית. צריך מהירות + זיכרון 32 גיגה ומעלה. דיסק מהיר. מחשב מגניב קל משקל עם סוללה ארוכה מאוד. מחשב סקסי שנראה אפל סטייל. לא צריך מסך מגע. חובב HP. רצוי מסך 15.6-14.5 באתי לעבוד. אפילו 2K ומעלה יהיה מעולה ! תקציב גמיש כמה שצריך נוציא. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? ללא מגבלת תקציב 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות (תוכנות פיתוח), ולפחות 50 טאבים פתוחים RDP ל5 מחשבים. שונא איטי. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים וא…

8. Started by mic,

אוקיי תנרכיבו לי איזה אחד חזק מבוסס אינטל ואין לכם סיבה להגיד AMD כי זה לחבר והוא אמר אינטל בלבד. לא צריך: רמקולים, מסך. צריך בנוסף לדברים הרגילים: סורק, צורב וDVD. תודה לכל העונים.

• 35 תגובות
    • 4.8k צפיות
  9. אני מתלבט בין ACER ASPIRE 5920g http://www.pascal-sh.com/product.asp?productid=1205 לבין dell Inspiron 1520 http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-1520-8600-120.htm האם הבבדל במחירים מצדיק לקחת את ה ACER ? איזה יותר טוב?? מבחינת מהירות הספק סוללה וכו.. ומה ההבדל בין דיסק קשיח 200GB 5400 rpm לבין 120GB 7200 rpm אני יודע שזה קשור למהירות השאלה אם זה משהו מורגש ומה עדיף לקחת?

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  10. הזמנתי את המחשב, הנה המפרט: (*נתתי לעצמי את האופציה לשינויים אחרונים... ..) {1260} Athlon 64 3400+ s-754 {740} K8N-E-Delux Asus {800} 512MB A-DATA*2 {250} CREATIVE Audigy 2 Value {590} 160GB (8MB) SATA Maxtor {40} Teac/SONY 1.44 {370} NEC 3500A DVD±RW x16 Dual x2 {450} ATX FullTower Supertalent alum {380} HEC 475W SYSTEM ASSEMLY 190 סה"כ יוצא:5140ש'ח במזומן. מה אתם אומרים?...פליז, חשוב לי נורא,יש לי עד יום ראשון לאשר את ההזמנה סופית,אחרי זה לא יתקבלו שינויים. תודה!

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  11. יש לי מספר רעיונות למפרטים למחשב תחילה אציג את המפרטים ולאחר מכן השאלות אפשרות ראשונה: pentium D + 7600GS המעבד חלש אבל עם כרטיס מסך. אפשרות שנייה: E4300 + לוח של ABIT בלי כרטיס מסך - הכסף הלך על המעבד המחיר פחות או יותר אותו דבר. השאלה שליהיא איך אתם מציעים לחלק את הכסף? ללכת על פנטיום D עם כרטיס מסך או ללכת על מעבד חזק(E4300) ללא כרטיס מסך. שאלה נוספת: איזה לוח הייתם ממליצים מבין השניים? הערה: המפרט צריך להכיל לוח, מעבד וזיכרון. הכרטיס מסך זה מעין בונוס. השימושים הם בין היתר גם משחקים אבל לא מהכבדים שיש היום אלא משהו סמלי ביותר. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 901 צפיות
  12. Started by nirmiranda,

איך המפרט הזה למחיר הזה? עדיף מפרט אחר עם דיסק קשיח SSD??? תודה ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים [TABLE=class: cms_table] [TR] [TD][/TD] [TD] [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] Intel [/TD] [TD] CM8064601560722 [/TD] [TD]מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601560722 - Intel - i5-4460 Quad core CPU - LGA1150 - 3.2 GHz - 6MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600... שלוש שנים אחריות [/TD] [TD]₪867/ 850 [/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD] [/TD] [TD] 1 [/TD] [TD] ASRock [/TD] [TD] H81M-HDS [/TD] [TD]לוחות אם - Intel LGA1150 H81M-HDS - ASRock - Socket LGA1150 cp…

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by Alex89,

השאלה עיקרית זה אם המארז בסדר? והאם יש שם כפתור RESET כי אני לא ראיתי. בעיקרון את רב המפרט הזה בנו לי כאן פשוט שיניתי כמה דברים מעבד: AMD ATHLON 64 6000+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 - 3.0GHz 2MB CACHE - ADX6000IAA6CZ - BOX ¤404 לוח אם: GIGABYTE GA-MA78GM-S2H - REV2.1 ¤458 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤228 צורב DVD: SAMSUNG SH-S202B x20 IDE BLACK ¤115 זיכרון: KINGSTON 1024MB DDR2 800MHz ¤83 כמות:2 מארז: JSP-TECH H-550D + EZCOOL 400W PSU ¤230 שירותי מעבדה: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤75 מחיר סופי: ¤1676 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il מה יותר חשוב גודל הטכנולוגיה של המעבד (90,65,45) או המהירות שלו? לדוגמא המעבד הנ"ל ומעבד PENTIUM DUA…

• 9 תגובות
    • 640 צפיות
  14. * יעוד: עבודה משרדית-אופיס,מיילים, אינטרנט. במקומות ללא חיבור חשמל ותקשורת, למשל בתי קפה. * מסך: מקסימום 12 אינצ' אבל איכותי * משקל רצוי: בסביבות 1 ק"ג * נדרש זמן סוללה ארוך ככל הניתן * תקשורת: wi-fi מהיר ואפשרות למודם סלולרי פנימי * רצוי שיהיה עמיד בפני נפילות * שיראה טוב.

• 6 תגובות
    • 868 צפיות
  15. אני לא כזה גיימר רציני אז אני לא צריך כרטיס מסך חזק מידי לא צריך מסך לא צריך ציוד הקפי ללא OC לא בתכנון של להתקין ויסטה אז נלך על 2 גי'גה זיכרון מארז עדיף שיהיה שקט כזה בסבבה אבל לא צריך להשקיע על זה את רוב הכסף בתקציב (בכל זאת תקציב נמוך) ותאמת שחשבתי על חנות SKYPC ככה זה גם קרוב לבית והכל אז יהיה בסדר... אשמח לתגובות ועזרה

16. Started by edbergr,

שלום חבר משפחה צריך לפטופ חדש לצרכים שפוטים מעוד בעיקר גלישה ולהקרין סרטים על הטלויזיה * תקציב - 3500 ש"ח (הערה למטה לגבי התקציב) * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - אינטרנט, סרטים, ודברים קלים בסגנון הזה * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - 14" מינימום אם יש משהו מתאים גדול יותר שנכנס בתקציב יתקבל בברכה. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). - FHD יהיה אחלה אם אפשרי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכב…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. פשוט הגשתי את המחשב הנייד שלי לתיקון (LG סדרה LE50) בטענה שהמחשב לא מזהה את הכונן הקשיח לפעמים. והם טוענים שהאחריות לא מכסה את התיקון מכיוון שהתקלה נובעת מקצר שעושה יציאת האוזניות הרופפת, ויציאת האוזניות הרופפת הינה שבר. לי זה לא נשמע כל כך הגיוני, אך מצד שני אני איני ממוחה בתחום. אשמח לשמוע את דעתכם בנושא. (יש לציין שיציאת האוזניות רופפת אך עדיין עובדת)

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  18. קודם כל רציתי להגיד תודה רבה לכולם. שבוע שעבר התחדשתי לי במחשב חדש שאת מפרטו הרכבתי בעזרתכם הרבה. כעת אני זקוק למחשב בנוסף. הנה התשובה שלי לסקר זה התשובות שלי לשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב הוא 2000-3000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? בגדול עדיף לסגור על סביבות ה-2500 אבל אם צריך לנצל אז זה בסדר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש של המחשב הוא עבודה יומיומית באינטרנט, צפייה בסרטי HD וקצת משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו…

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  19. Started by Erezxz,

שלום לכולם רציתי לקבל חוות דעת על המחשב Lenovo Flex 2 15 (יש מספר דגמים , אני מדבר ספציפית על הלינק למטה) http://ksp.co.il/?store=beitshemesh&uin=23579. לא כל כך מצאתי ביקורות על הדגם הספציפי הזה , ואם מצאתי ראיתי שהSPECIFICATIONS שונים ממה שרשום בKSP לדוגמא. בגדול אני רוצה לדעת איך המחשב , אם יש תלונות עליו וכו'.. המון תודה ארז

• 5 תגובות
    • 3k צפיות
  20. Started by Gimel,

הרי זכיתי ב-HD6770 לפני כמה חודשים : מאז פתחתי את הקופסה לראות מה יש בפנים (כרטיס מסך ודיסק...) ונראה לי שכדאי לי למכור אותו בקרוב, לפני שערכו ייתדרדר. הכרטיס חדש לחלוטין, אז כמה הוא שווה? 500 ש"ח?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by R'n'B,

שלום, ברשותי מחשב נייד חזק אשר משמש אותי לגיימינג עבודה (פיתוח, הרצת מע' וירטואליות ועוד) והורדות. המחשב מחובר ב90% מהזמן למקור מתח. בגיימינג ובעבודה אני מכוון את את צריכת החשמל לhigh performance. הורדות וטאסקים קלים אחרים אני מריץ בלילה. השאלה שלי אם כדאי להעביר בלילה את המחשב למצב צריכת חשמל אחרת כמו power saver? האם יש הבדל משמעותי בצריכת חשמל בין שתי ההגדרות האלו?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Shablool,

איזה מחשב נייד טוב יותר (בעד ונגד) Compaq EVO Notebook N610c או Compaq EVO Notebook N1020v תודה. :saint:

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום, לחבר שלי יש מחשב ישן (כנראה פנטיום 2) עם 64MB זיכרון פנימי, דיסק קשיח 20GB ו-DVD קומבו. הוא רוצה לשדרג את המחשב כדי שהוא יעבוד יותר מהר בגלישה באינטרנט, באימיול ובעבודה בתוכנות אופיס (יש לו חלונות 98), והוא צריך גם דיסק קשיח יותר גדול. הוא מוכן להשקיע בשדרוג 1,000 ש"ח (מקסימום 1,100 ש"ח). במידה וזה לא אפשרי, אז הוא יחכה עם השדרוג עד שיהיה לו יותר כסף. בעיקרון, הוא רוצה מעבד יותר חזק (לא למשחקים), 512MB זיכרון פנימי, דיסק קשיח 120GB וכרטיס רשת שמן הסתם מגיע מובנה על לוח-אם חדש. צורב DVD הוא לא צריך, וגם לא מסך, מקלדת ועכבר. לגבי מארז וספק כוח, אני מניח שהוא יסתפק במה שיש לו, אלא אם כן אפשר להכניס בתקציב משהו נחמד. תודה.

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות -9000 שקלים. 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים,צפיה בסרטיי HD. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך,רמקולים. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?מקלדת ועכבר לא צריך 5.האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?ממש לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא משנה לי. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?כרטיס קול 9. האם חשוב שקט? עד כמה? חשוב במידה מסויימת לא ביג דיל 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? מתוכנן OC מהחברה TMS 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשח…

• 12 תגובות
    • 878 צפיות
  25. CPU AMD Price Units Total Athlon XP 2000+ copper fan 610 1 610 M.BOARDS for AMD ASUS Price Units Total A7N8X Delux (nForce2)128bitDDR,SATA 970 1 970 MEMORY DDR 400 Price Units Total 256MB Samsung 490 1 490 VGA CARDS ATI Price Units Total RADEON 9500Pro TV,DVI 128MB 1320 1 1320 HARDS DISKS WESTERN DIGITAL Price Units Total 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) 740 1 740 Floppy/CD/DVD CD-ROM Price Units Total ASUS x52 150 1 150 CASES Price Units Total ATX MIDI 400W usb,p.stab. 230 1 230 Total price + system assemly 4700 ¤ המחירים הם מ KSP ..... קניתי אצלהם דיי הרבה בעבר ... ועבדתי איתם לפני שנתים ואף פעם לא היו בעיות כמו שחלק פה תיארו ..... עכשיו מ…

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.