עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by tal186,

ברצוני לקנות מחשב נייד , המליצו לי על מחשב דגם gigabyte w576 . תהיתי , איך הניידים של GIGABYTE? (כשהיתרון של זה הוא שניתן להתקין מער' הפעלה של XP). מה מידת אמינותם, ואיכותם. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  2. אבקש חוות דעת מקצועית על מחשבי ACER ככלל והדגם הזה בפרט. אמינות ואיכות..... נאמר לי שלאחרונה יש עימם הרבה תקלות "מחשב עדין" - האם כך הוא הדבר? תודה מראש מפרט: מעבד ליבה כפולה Intel® Core2 Duo Processor T6400 2.0GHz מסך "15.6 כולל מצלמה מובנית מאיץ גרפי - Video NVIDIA GeForce G105M זכרון 4096MB DDR III 1066MHz דיסק קשיח 320GB SATA 5400 RPM למידע בנושא קיבולת ונפחים לחץ כאן כונן אופטי צורב DVD Multi Burner תקשורת כרטיס רשת אלחוטי WiFi כרטיס רשת LAN מודם פקס 56Kb יציאות USB 2.0 X4,HDMI,VGA ,Audio קורא כרטיסי זיכרון, יציאת רשת ועכבר Touch תודה מראש

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  3. אבקש מידע כל איכותם של המחשבים של acer בכלל ועל הדגם הזה בפרט. אם צריך לבחור ביניהם - מה עדיף??? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. Started by r68,

CPU INTEL P4 630/64B/3G M/B 915 G INTEL EATONVILL MEMORY 256MBX2 DDR2 533MHZ HD WD SATA II 200G /7/2K/8MB PCIEX ATI RADEON X300 128 MB MONITOR 17 MAG S776 8MS ?SPK CASE ATX UTOPIA SILVER FAN ADDITIONAL 80 MM CASE FAN DVDX16 -R+R RW DL עכבר אופטי+מקלדת+רמקולים עם סאבוופר כרטיס קול 6 ערוצים מחיר 5250 ש,ח

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  5. היי לכולם החלטתי להעביר את השילוש במפרט הנכחי שלי + חומרה נוספת למארז וספק שארכוש ולשדרג באופן רציני את ה- HTPC + משרדי מולטי טסקינג שלי. אשמח לדעתכם בנושא. הרכיבים הקיימים amd athlon 2*64 4800+ Motherboard GA-MA770-UD3 Corsair VX450W Power Supply Arctic Cooling Freezer 64 CPU Cooler G.SKILL 800 4-4-4 2 x 1gb ddr2 2* WD 500GB 16MB IDE 7200 RPM - 5000AAKS Samsung SH-S203B DVD Burner Hauppauge WinTV PVR 150 MCE KIT Fax/ Modems GM-LM56PCI/S HDS728080PLA380 WD 2500L ABYS L250GB SATA2 16 MB OPTIC DVD RW AD 7240S NVIDIA GEFORCE 7300 SE 7200 GS המחשבים שיבנו השחורים רכיבים קיימים, הירוקים רכיבים שהוחלט לגביהם לאחר מחשבה עמוקה אדומים- יש לי ספקות מסויימות לגביהם אשמח לייעוץ …

• 4 תגובות
    • 814 צפיות
  6. שלום לכולם, אני רוצה לרכוש מחשב ביתי, לצרכים בינתיים לחלוטין, ללא שימוש במשחקים מורכבים או תוכנות מורכבות. משהו הכי הכי בסיסי. אני רוצה לאפשר לעצמי לצפות בסרטים בצפייה שיירה ולהוריד סדרות. אני עונה על השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיפה לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, הורדה לצפיה בסרטים שאני מורידה דרך ה TV ע"י כאבל HDMI א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. היי, אני רוצה לקנות לפטופ חדש לעריכה גרפית, עניתי על השאלות שביקשו לענות.. תודה למי שיעזור! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיפה כמה שפחות כסף ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא בהרבה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית של תמונות (לא ווידיאו) וגם להשתמש באופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ ולייטרום ועוד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ני…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Ilana Khvan,

מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקת הרבה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Assassin's creed, cod, elite dangerous, divinity -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1024*1280 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גם בינוניות תופס 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולי…

• 4 תגובות
    • 964 צפיות
  9. שלום, אני עורכת ווידאו וצלמת בתחילת דרכי ורוצה לרכוש מחשב - צריכה עזרה בקבלת מפרט. 1. התקציב שלי הוא בסביבות ה6K כשאפשר לחרוג עד 7K וקצת.. בעיקרון לא מעוניינת לחסוך כי אני רוצה שהכלי יהיה טוב יחזיק לאורך זמן- כן אפשרי לחסוך כשמתלבטים על הכמות בדברים הניתנים להרחבה בהמשך (זיכרונות למשל) 2. המחשב נועד לעריכת וידאו ותמונות (גם תכנות אבל כתפקיד משני) אני משתמשת בתוכנות של Premiere, PhotoShop, LlightRoom, AfterEffect : Adobe בהמשך בכוונתי ללמוד ולהשתמש גם בAVID בתוכנות הנ"ל אני משתמשת באופן כבד ומתכננת לעבור להשתמש בהן לצורכי פרנסה בעתיד הקרוב (בעלי מתכנת וישמח להתקין על המחשב גם Visual studio - השימוש יהיה באופן מזדמן) …

• 31 תגובות
    • 3.5k צפיות
  10. 1.התקציב המקסימאלי שלי הוא 3k אפשר לחרוג במידת הצורך עד 500₪ אשמח אם יש אפשרות לחסוך 2. שימוש המחשב: עבור עריכה גרפית, עבודה משרדית. שימוש בתוכנות אדובי - פוטושופ אילוסטרייטור ואינדיזיין, עם אפשרות בעתיד של תוכנות לבניית אתרים העבודה במחשב יהיה לצורך פרנסה. ההגדרות הגרפיות של המחשב מיועדות להיות גבוהות 3. אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 - המחשב בחדר שינה 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת המחשב בחנות, ויש לכלול מערכת הפעלה ווינדוס 7 או xp 8. האם י…

• 6 תגובות
    • 990 צפיות
  11. מחשב ביתי שמיועד לשמש אותי ואת הבת שלי שתינו משתמשות במחשב כדי לגלוש באינטרנט ולצפות בטלביזיה אני מתכנתת במקצועי וצריכה מחשב שיהיה מספיק חזק כדי להריץ Visual Studio + SQL Server הבת שלי לומדת גרפיקה ממוחשבת ומשתמשת בתוכנות כמו Photoshop 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל לא בכל מחיר אני מעוניינת במחשב שישמש אותנו לאורך זמן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח חריגה אפשרית 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פ…

12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K ניתן לחרוג, אך העדיפות היא לחסוך אם אפשר. 2. מה שמושי המחשב? עמדת ניטור למערכת ייעודית, עמדה שרצה 24 שעות. העבודה דורשת למעלה מ20 טאבים בכרום פתוחים בו זמנית + מספר סקריפטים שרצים ברקע אחת לכמה זמן ותופסים משאבי זכרון בעיקר. 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב שיהיה שקט? 7, עדיפות לנסות ולשמור על השקט. 6. האם מתוכנן אוברקלוק? לא. 8. האם ישנה העדפה היכן לרכוש את המחשב? לא. אזור תל אביב- הרצליה 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בקרוב, במהלך השבועיים הקרובים. 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? רק שידע להתמודד עם העומס המופעל עליו בו זמנית ושלא יישחק מהר. 11. האם חשוב לשמור על …

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שניתן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימיניג לילד בן 12 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF3, Call Of Duty3, GTAV וכו' -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23-24 אינץ' HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהה ככול שניתן במסגרת התקציב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  14. Started by ng100,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אינדיזיין, פוטושופ, אילוסטרייטור. פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמ…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Hillit Wahlberg,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, עבודה משרדית, צפייה ב-HD, הורדות. לא גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 (יישב עם הממיר ויחובר לטלוויזיה) 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן למערכת…

• 6 תגובות
    • 609 צפיות
  16. אני מניחה שבמיקרים כאלה יש חשיבות גם למעבד וגם לזכרון כדי שהמחשב לא יחנק בקלות תשובותיי לשאלות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פתיחת המון טאבים של אתרי אינטרנט במקביל, בין 12 ל20 באופן קבוע א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש תדיר לצורך לימוד html5 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג בכלל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש סבירות שנחבר פעם…

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב כרגע הוא בסביבות 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל מה שצריך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקלים (אפשר לחרוג עוד אם מדובר בקפיצת מדרגה אמיתית) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? קודם כל משחקים, אח"כ סרטים וגלישה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. MMOS, דיאבלו 3 ובאופן כללי שיתאים לכל משחק שייצא השנה. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות יחסית (לא חייב להיות אולטרא, אבל כן גבוהות) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדג…

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 6000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו על EDIUS + אפטר, שימוש מסיבי בפוטשופ ולייטרום ושימוש אינטרנטי, לפחות 2 כונני צריבה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. רמקולים, כונני צריבה, מקלדת מסך כפול- אפשר בנפרד ממחיר המחשב 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 4 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, WIN 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? באיזור ת"א עד חדרה (לא קריטי מידי..) 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאס…

• 0 תגובות
    • 993 צפיות
  19. כל המגוון ממש מבלבל- אשמח אם תוכלו לעזור... תקציב : 5000-6000 לשימוש בתוכנות גרפיות- דו מימד ותלת עם מסך ובלי שאר הציוד ההקפי חשוב לי שלא יחמם ולא ירעיש וכל מה שצריך כדי שיהיה מהיר כמובן!! תודה!

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  20. היי אני רוצה לקנות מחשב קומפלט עם מסך (רצוי samsung או teach או lg) וכל הפיצ'יפקעס בלי להרכיב וכו'. חשוב שיריץ טוב, פוטושופ/אילוסטרייטור/פלאש כי אני מתחילה ללמוד בניית אתרים ותקשורת חזותית. התקציב שלי קצת נמוך כיוון שאני צריכה לקנות גם לוח גרפי וסורק פילים אבל אם זה קריטי בגלל המחיר אני יכולה לקנות מאוחר יותר. גג גג גג 1800 ש"ח. יהיה ניתן אולי אולי לשדרג אחריזה אבל בנתיים חשוב לי שיחזיק לפחות החצי שנה/שנה של הלימודים האלו. יש לי כבר כרטיס מסך ATI במחשב הזה אני יכולה להעביר אותו לחדש אם הוא טוב כמובן, מדגם : ATI radeon 9600 / X1050 series לא משנה לי אם יהיה מסך LCD חשוב שלא יהיה מסך רחב!!! אני לא יודעת אם מותר לי להגיד אתזה.. אבל אחי המליץ לי לקנות מחשב מאייבורי כיוון שרו…

• 14 תגובות
    • 921 צפיות
  21. שלום לכולם, אשמח מאוד לעזרתכם האדיבה בהרכבת המפרט המיטבי אליו ניתן להגיע כיום בתקציב של 4500 ש"ח, כולל וינדוס. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב: מחשב עבודה לאדריכל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): פרנסה: אוטוקאד (2D) וסקצ'אפ. מעט רינדור בVRAY ופוטושופ. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). שני מסכים ברזולוציית 1920X1080 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? …

• 6 תגובות
    • 4.3k צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 שקלים. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות ולחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא לחרוג מהתקציב, אם אין ברירה אז בכמה שפחות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית-אופיס, צפייה בסדרות, משחקים לא כבדים (רצוי שסימס 2 יוכל לעבוד ויהיה נחמד אם גם סקנד לייף). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד הקפי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן. 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לצי…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. הי, מעוניינת במחשב ביתי לצורך יישומי אופיס, אינטרנט (גלישה והורדת תכנים), שמיעת מוזיקה (בשאיפה בקרוב לפתח את הכיוון הזה קצת יותר, לחבר את המחשב למגבר ולשדרג גם את הרמקולים), צפייה בסרטי HD (מעוניינת לחבר מחשב לטלויזיה, רצוי עם HDMI), צפייה חובבנית בתמונות. כמו כן מתחברת הרבה מהמחשב בבית למחשב במשרד עם vpn לצורך עבודה. בדרך כלל פותחת המון יישומים במקביל אם זה משנה. לא משמש למשחקים (בטח לא כבדים) מהקצת שקראתי ראיתי שאתם חובבים די גדולים של AMD אבל איכשהו ננעלתי על מעבד i5 760 ורציתי שהמפרט יהיה סביב זה. אם אני ממש ממש לא בכיוון אני מוכנה לשקול שוב אבל כאמור די ננעלתי על i5. חשבתי על זכרון של 4 ג'יגה, כונן 500 ג'יגה, צורב במהירות 24 (אלא אם כן דעתכם היא שזה ממש לא קריטי). …

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. מנסיון של חבר החלטתי לרכוש LENOVO SL300. הבעיה היא שמצאתי כמה תת-דגמים וקשה לי להבין מה ההבדל בינהם. היות וההבדים במחיר זניחים, אני מעדיפה לבחור את זה עם הביצועים הטובים ביותר. מישהו יכול לעזור? הנה הדגמים: Lenovo ThinkPad SL300 2738-AUC Lenovo ThinkPad SL300 2738-CTO Lenovo ThinkPad SL300 2738-52G Lenovo ThinkPad SL300 2738-L2G NetBook את כולם מצאתי בזאפ בקישור http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-pclaptop&db239046=239063&db1302178=1302461 אשמח לסיוע...

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  25. לגבי התקציב - אני מעדיפה שלא תהיה חריגה, אבל מוכנה לקבל בהנחה שהשדרוג במחיר יתן לי שיפור טוב בביצועים. אפשר לחרוג עד כ-500 שקלים (להשתדל כמה שפחות, כמובן). השימושים הצפויים של המחשב הם משחקים, סרטים וגלישה. המסך שאני קונה בנפרד הוא U2311H של דל, ומעוניינת להוציא את המיטב מבחינת רזולוציה. ציוד היקפי נדרש הוא כרטיס רשת אלחוטי (לא משנה לי איך הוא מתחבר) - צריכה אחד ממש טוב. שקט חשוב לי. לא ברמה שאני רוצה להפסיד ביצועים של חומרה בשביל מארז שקט יותר, אבל במסגרת המגבלות זה די חשוב. לא מתוכנן OC עכשיו או בעתיד מאוד חשוב לשמור אופק לשדרוג עתידי! תודה רבה ** מפרט של אינטל בבקשה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.