ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אם באמת יש צורך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סקייפ, אימייל, פייסבוק, גלישה באתרים וכו'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1650*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא רלוונטי, הדברים הכי מאתגרים שהמחשב יתמודד איתם הם משחקי פייסבוק/סרטוני יוטיוב 3…
-
- 18 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את המחשב נייד Hasee MJ122 NetBook מה אתם אומרים עליו? אם איזה מערכת הפעלה הוא מגיע? יש אפשרות להגדלת הזיכרון ל2GB? איך הרמקולים שלו? חיי סוללה וכו' והאם הוא שווה את המחיר שלו (1400 ש"ח) על התמורה שהוא נותן. המחשב לא למטרות משחק, אלא כתיבה של מסמכים, שמיעת מוזיקה ואינטרנט. תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, מיועד בעיקר לגיימינג (במחשבה שהוא צריך גם להחזיק דיי הרבה זמן עד לשדרוג / קניה חדשה) בסכום של עד 6000 ש"ח לא כולל מסך, לאחר שביררתי קצת על מעבדות מצאתי את מקום שנראה לי טוב (לא אפרסם את שמו בשביל למנוע בעיות...), המפרט הוא כזה: מעבד - Intel Core i5 2500 3.3GHz 6MB LGA1155 - TRAY קירור מעבד - Scythe MUGEN 2 Cpu Cooler AM2 / 1156 / 1155 / 1366 לוח אם - GIGABYTE GA-PH67-UD3-B3 (H67) - ATX - 951000B3 זיכרון - G.SKILL Ripjaws 4GB 1600MHZ DDR3 DUAL CHANNEL CL9 - I5 כ.מסך - GAINWARD GTX570 1280MB GDDR5 DUAL DVI HDMI כונן קשיח - WD HD Caviar Green 2TB SATA II 64MB - WD20EARS ספק - seasonic M12ii 620w psu - MODULER מארז - Thermaltake V9 (VJ4…
-
- 21 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
טוב לאחר שקיבלתי ממכם מספר מפרטים למחשב גיימינג בעלות של עד 4000 ש"ח. הגעתי פחות או יותר ל-2 מפרטים שאני מתלבט בניהם ואשמח לקבל את עצתכם. מפרט A: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪991 קירור למעבד: Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 - מחיר: ₪44 לוח אם: Gigabyte GA-B85M-HD3 for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪398 מארז: Gigabyte LUXO X140 Black MidiTower ATX 1x 120 MM FAN TOOLESS + 500W Seasonic ECO כמות: 1 - מחיר: ₪479 קירור למארז: Raidmax 120mm Retail Quiet Fan כמות: 1 - מחיר: ₪14 זיכרון: Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב ח…
-
- 16 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
הולך להתעסק המון עם תוכנות גרפיות כבדות יחסית כמו Autocad, פוטושופ, Maya3d, Grasshopper וכו'. קצת חיפשתי באינטרנט והבנתי שאני חייב מעבד כמה שיותר חזק, זיכרון, וכרטיס מסך עצמאי (לא של אינטל). לכן המפרט המבוקש בגדול הינו: מעבד i7, זיכרון לפחות 8 ג'יגה, רזולוציית מסך 1920*1080 (FULL HD) וכרטיס מסך, מעדיף GeForce ולו רק בשל ניסיון אישי חיובי איתם. כמובן שמעדיף לפטופ דק וקל ככל הניתן, גודל המסך לא יותר מ-15 אינץ', אסתדר גם עם יותר קטן. יש לציין שיש לי מחשב שולחני חזק למדי שרכשתי לפני כשנה וחצי (i7-3770 3.40GHz, זיכרון 16 ג'יגה, GeForce GTX660). ההתלבטויות שלי כרגע שעומדות בתנאים הנ"ל הן בעיקר בין האופציות הבאותף אשמח לעזרה מבעלי ניסיון פה בפורום, תודה מראש! התקציב המבוקש הוא ע…
-
- 4 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
מחפש לקנות מחשב גיימינג בתקציב של 5,500₪. הצרכים שלי הם להריץ משחקי מחשב העדכניים ביותר ברזולוציה של 1080 (פיפא 17,call of duty, assasian creed וכאלה...) ולכתוב קוד תוכנה על המחשב (זו העבודה שלי). מה חשוב שיהיה בו? מעבד i-5 או i-7? 16gb או 8gb זכרון? ספק כח 600w? או יותר/פחות? איזה מערכת קירור? והכי חשוב איזה כרטיס מסך במחיר שפוי? קיבלתי הצעת מחיר מ-ivory, מצורפת כקובץ בסך של 5,460₪. אשמח לשמוע את דעתכם.
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום שלום, אני מעוניין להרכיב מחשב (מדיה סנטר) Mini-ITX מאייבורי. אני זקוק למחשב שישמש אותי גם לעריכה בתוכנת וגאס. כבר פרסמתי פה קונפיגורציה דומה בעבר, אבל חיכיתי עד עכשיו בכדי שיהיה בשוק לוח אם שתומך ב-DDR4. ההתלבטות שלי היא בעיקר לגבי המעבד וכרטיס המסך. האם כדאי לשדרג את המעבד או שבגלל שכרטיס המסך שבחרתי חזק אין למעבד חזק משמעות גדולה. ראו את הקונפיגורציה המתוכננת מטה: תבוא הברכה על העוזרים. מארז: Corsair Obsidian 250D Mini-ITX Tower 425 שח ספק כח: Seasonic M12II-520 520W 345 ש"ח מעבד: Intel Core i5-6600 Skylake Tray תושבת: (Socket) LGA1151 1015 ש"ח מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Cooling Alpine 11 PLUS 79 ₪ לוח אם: Asus ,H110I-PLUS, Chipset …
-
- 6 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
טוב אז כמו שכתבתי בכותרת אני גיימר רציני אבל בינתיים נהנה ממשחקים עם הג'יפורס 4 שלי אני משחק cod 2, nba and fifa 07 ולפעמים גם קצת trackmania united ו gta vice city בגלל שזה מה שהמחשב שלי מסוגל להעלות...(וגם זה בדרישות מינימליות ביותר) בקיצור אני חייב משהו פצצה למשחקים, משהו שלא יתקע לי אם אני מפעיל כמה דברים למי שלא הבין: אני צריך מחשב שגם אם אני יוריד באימיול עם איסיקיו ומסנג'ר מופעלים וברקע יש איזה 2 חלונות של דפדפן ופוטושופ פתוח, גם אם אני יפעיל משחק המחשב לא יקרטע. שימו לב שיש רק 5000 שקל( זה המקסימום שלי *בלי מסך*) לא צריך עכבר רמקולים וכ'ו... התקציב הוא לא במזומן צריך צורב DVD ואין צורך במארז ששווה יותר מ 200 ש"ח הארדיסק 160 ג'יגה
-
- 48 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי רציתי בבקשה שתבנו לי מפרט מחשב כאשר כאשר הוא מיועד לגיימינג בעיקר וקצת עריכת ווידאו בתוכנת ה Avid תודה לכל מי שירצה ויוכל לעזור.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000-7500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל לנצל לנצל!! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים עריכת ווידאו ופוטושופ (לא יותר מדיי) תכניי HD ו3D א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) מזדמן עד תדיר בתכונות ה Avid and Photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BT4-AC4-Crysis3-GtaV- COD Ghost…
-
- 34 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
Asus N75SL 17 " 16GB RAM Nvidia 635M I7 27670QM 1 X 128GB SSD 1 X 1TB HDD (כן, קיימים 2 סלוטים במחשב) המחשב כבד וגדול ובשימוש שנתיים וחצי. נקנה בארץ עם קבלות. בכמה לדעתכם ניתן למכור אותו? בברכה, דניאל.
-
- 11 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש לציין שאין ברצוני בזוג כרטיסי מסך (אין לי כוח להתקל בבעיות,אם בכל זאת תשכנעו אז רק נוודיה ) . 1. מה התקציב המקסאלי?4500שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. יש לציין:BF3 וכל משחק ברמה הטובה בשוק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).. 1920X1080 גודל 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמ…
-
- 44 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
הייי שלום לכולם, אני פותח שוב אחרי שפתחתי הודעה לפני שבוע וחצי ולא קיבלתי תשובה את המחשב אני מתכנן לקנות באנגליה ולהביא לארץ ולכן צריך אחריות בין לאומית, מה גם שיהיה נחמד אם תיהיה לו תאורה אחורית למקלדת ושיראה נחמד ולא סתמי (בכל זאת אני מעצב אז יש לי רגישות לאיך שדברים ניראים) *יש מקום למתוח את התקציב לפי הצורך * מטרות המחשב? עריכה גראפית די כבדה מצד אחד ולימודים מצד שני * גודל המסך? נכון ש13" לא כזה מוצלח לגראפיקה אבל יש אילוצים, חשוב מסך איכותי אבל! * משקל רצוי? לא באמת אכפת לי, אני מניח שכל 13" יהיה בעל משקל סביר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אמ....ממוצע ככה, אזור ה5 שעות נגיד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) איזה יציאות מיוחדות צריך? DVI או VGA אני צריך, US…
-
- 26 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, אני עוזר לחבר לבנות מחשב ב9500 ש"ח (כן, נשמע לי גם קצת מוגזם) אבל זה מה שהוא רוצה. הוא רוצה מחשב בעיקר חזק לגיימינג, כולל ציוד היקפי. תקציב מקסימלי - 9500 ש"ח ברצוני לנצל את מלוא התקציב. אבקש לא לחרוג.. אני רוצה בעיקר מחשב גיימינג חזק וכמו כן, שתוכנות כבדות ירוצו לי כמו שצריך. תכני HD אין מסך, מעוניין מסך FHD משחקים כגון COD6 DIRT2 PROTOTYPE etc הגדרות הכי גבוהות 3. יש צורך בציוד היקפי, כולל הכל שקט חשוב - 8 לא מתוכנן OC לא לכלול מערכת הפעלה. אבקש שתוציאו את המירב מה9500 ש"ח האלה.. תודה מראש,
-
- 44 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
המחשב הזה: http://www.megabuy.co.il/Product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-dell-latitude-e5540-lt-rd33-7408-%D7%93%D7%9C-1 מתכוון לקנות SSD ולהתקין עצמאית (אני מעריך תוספת של עוד 300 ש"ח). כמו כן, אני מודע לכך שזה בלי מערכת הפעלה - אני זכאי לקבלה חינם מהלימודים. סה"כ יוצא באיזור ה-3800. השימוש הוא מחשב ללימודים (מדעי המחשב, אז ישמש לעבודות תכנות) ועבודה "יום-יומית" (אינטרנט, איזה סרט פה ושם וכו')... כמו כן, רציתי לשאול ספציפית על הרזולוציה - 1600x900.. לא יצא לי לראות את הרזולוציה הזאת במחשבים יותר מדי.. יש לזה סיבה? האם עדיף להתעקש על ה-1920 ? (לדעתי יש דגמים שמוכרים ברזולוציה הזאת)
-
- 14 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין במחשב PC עבור פיתוח תוכנות. אשמח לעזרתכם!! 1. מה התקציב המקסימאלי? 9000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ב-1000 2. שימושים צפויים - פיתוח תוכנות. צפייה ב-HD תוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש באופן תדיר: Visual Studio 2010, eclipse המחשב לא מיועד למשחקים, אבל כן לצפייה בתכני HD 3. האם יש צורך בציוד היקפי? כן, שני מסכים מאותו סוג של כ-22 אינץ' כל אחד 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט? לא 5. אין צורך במפרט חלקי 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? לא האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא – בהזמנה אבקש מהחנות. …
-
- 24 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
המפרט צריך להיות מקסימום עד 4200 ש"ח תבנו את הכי טוב שאפשר בבקשה יחסית למחיר הזול הזה.. תודה ;D
-
- 42 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני מעדיף מסך 19"... בלי עכבר ומקלדת, בלי צורב, ובלי שום ציוד הקפי חוץ מDVD... תודה לכל העוזרים..
-
- 19 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי חבר'ה , זה המפרט כרגע : Intel Core i7 4770 3.5Ghz (3.9Ghz Turbo) LGA1150 TrayNZXT Respire T20 CPU CoolerGigabyte GA-B85M-D3H for 1150Silverstone Presicion PS08 USB3 FSP 500W Hynix 16gb 2X8GB DDR3 1600MhzSparkle GTX660 2GB OC DUAL-FAN GDDR5 HDMI RETAILSeagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 לאחרונה הוספתי SSD 128GB. המפרט מיועד לגיימינג ברמה סבירה +.medium - high. משחקים כגון : PUBG WOW DOTA 2 אשמח לדעת מה אפשר לשפר ומה יוצר לי צוואר בקבוק. עריכה : לא כ"כ בקיא במחירים כיום אך נראה לי שלהוסיף 1500 ש"ח יהיה סביר (?). תודה רבה.
-
- 29 תגובות
- 3.2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום HWzone, ברצוני לקנות מחשב חדש שמטרתו תהיה בעיקר משחקים כבדים, ללא חשיבה על OC בעתיד. כשהתקציב הוא 6500 ש"ח - כולל מסך וללא ציוד הקפי. מספר הערות: 1. אתחיל במסך, חשוב לי לדעת שהבחירה שלי - ASUS LCD 22´ MW221C תואמת לשימושים שלי במחשב והרי הוא בעיקר למשחקים כבדים. 2. כמו שאפשר לראות במפרט בחרתי במערך SLI של 9600GT, ולכן בחרתי בספק כוח (שהבנתי שהוא מומלץ מאוד) של 650W, תקנו אותי אם אני טועה אך למפרט הנ"ל המינימום שאני צריך לרכוש הוא 600W ולא פחות מזה, הלא כך? מכיוון שבתחילה חשבתי ללכת לכיוון של מארז SONATA 3 עם הספק כוח 500W שבא ביחד איתו אך חששתי שזה לא יספק את זוג כרטיסי המסך שבחרתי בהם. 3. קירור למעבד, נתקלתי בהמון מפרטים בבחירה של קירור זה - רק תאשרו שזוהי הבחירה הנ…
-
- 32 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית , עריכת וידאו , משרדי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות של אדובי העיקרות : פוטושופ, איילסוט' , לייט רום , פריימיר , אפטר . שימוש תדיר . ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא ישוחקו משחקים . -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…
-
- 19 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אשמח לחוות הדעת שלכם למחשב שאני רוצה שתיהיה לו זרימת אוויר טובה, יחסית שקט ושיחזיק משחקים על איכות אולטרה לזמן הקרוב וגבוהה לשנים הקרובות לפחות, אני גם אוסיף מסך 27 אינצ' לרזולציית 1440: לוח אם ומעבד - לוח ומעבד AMD 3600-B450M-Mortar-Titanium - AMD - AMD RYZEN5 3600 (Gen3) BOX with Wraith Cooler With MSI B450M-Mortar-Titanium... שלוש שנים אחריות - יבואן רשמי כמות: - 1 - 1310/1284 ₪</i> זכרונות - DDR4 - לנייח HX432C16FB3K2-32 - HyperX - 32GB (2x16GB) 3200MHz DDR4 CL16 1.35v - Fury Series - HX432C16FB3K2/32... אחריות לכל החיים כמות: - 1 - 741/726 ₪</i> כרטיסי מסך - NVIDIA PCIe GeForce-RTX-2070-SUPER-VENTUS-OC - M…
-
- 18 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי 2 מעבדים שאני מתלבט 1. Core i5 650, 3.20GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray 2.Phenom II x4 Quad Core 955 Socket AM3 3.2Ghz Box מה עדיף ? לא משחק במשחקים חדשים. משחק משחקי רשת.
-
- 26 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה עם תוכנות אופיס, גלישה, משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שלא יהיה רועש מידי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? גודל ומשקל אין הגבלות, רצוי ללא תאורה פנימית. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מוע…
-
- 1 תגובה
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
תנו לי את הדברים הכי טובים שיכולים להיות קיבלתי כסף מהבר מצווה ממש המחשב הכי טוב ב11 אלף שקל
-
- 46 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט אם לקנות את המחשב הזה. מוכרים אותו בחנות בקריות ב3533 ש"ח. מה אתם אומרים? הוא שווה? הוא טוב? כדאי להשים עליו את הכסף? אנימחפש מחשב שיריץ לי מהר תוכנות עריכה, פוטו-שופ, פרמייר, אפטר אפקטס ובתקציב של עד 3500 הנה המפרט שלו מאתר P1000: פלטפורמה חדשה הכוללת זכרון מהיר 1066Mhz DDR3, מסך 15.6 HD LED, כ.מסך NVidia ודיסק קשיח עצום 500GB !! * מעבד ע-ו-צ-מ-ת-י Intel® Dual Core 2 Duo T6600 2.2Ghz * חבית זיכרון ע-נ-ק 4098MB DDR3 1066Mhz * מסך רחב WIDE 15.6" WXGA LED + מצלמה מובנית * כרטיס מסך גימרים nVidia N10M-GE1 512M * דיסק קשיח ע-צ-ו-ם 500GB בחיבור S.ATA מהיר * כרטיס רשת אלחוטי Wi-Fi 802.11a/b/draft-N + Bluetooth * סוללת 6 תאים לעבודה רצופה. * מקלדת עבר…
-
- 5 תגובות
- 3.1k צפיות
-