עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ORSHW,

אני רוצה לקנות מחשב היום או ביום ראשון.. בעברי הבנתי ממש טוב במחשבים אבל אז התגייסתי ומאז (לפני שנתיים) אני חוזר הביתה פעם בשבועיים-שלושה, וכבר איבדתי כל קשר לעניין... אני בניתי מחשב באייבורי ואשמח לעזרה- תגידו לי אם זה שווה, או או אם אפשר לבנות משהו יותר טוב באותו הכסף.. אני רוצה לשחק במחשב הזה במשחקים על רמה (ושיעבדו כמו שצריך). בקיצור, אני ממש אשמח לעצות לשדרוגים ושינויים.2,665 ש"ח: *מארז + ספק כח מארז איכותי מותג מתוצרת IN-WIN דגם EC021 הכולל מאוורר קידמי ואחורי *Intel® Core™ i5 2320 3.0GHz שדרוג למעבד Core™ i5 2400ו- 45 ש"ח שדרוג למעבד Core™ i5 2500ו- 140 ש"ח שדרוג למעבד Core™ i5 2500Kו- 215 ש"ח *לוח Gigabyte דגם P67A-D3-B3 צ'יפסט P67 כ.קול 7.1 כ.רשת 10/10…

• 43 תגובות
    • 3k צפיות
  2. היי שבת שלום מחפש מחשב לאישה (מורה במקצועה) וצריכה מחשב ללימוד מקוון . מטרת המחשב תשמש רק לזה כמובן (כולל מסמכי אופיס וכיוצ"ב) , ככה שלא צריך מחשב על . אבל כן מחשב נייח ולא נייד. בנוסף , אם יש מסכי 22 שיש להם מצלמה מובנית (כמו במחשבים ניידים) ? והאם כדאי בכלל לרכוש מחשב מובנה עם מסך ?

• 8 תגובות
    • 3k צפיות
  3. אהלן...! אני צריך המלצה למפרט מחשב+מסך+. השימוש העיקרי הולך להיות גלישה באינטרנט. אני רוצה שהוא ישרת טוב את המטרה, דגש על: 1. שיהיה מהיר מאוד ב-Windows XP, גם כאשר עובדות בו זמנית הרבה תוכניות. 2. מינימום נזק לעיניים. 3. מינימום תקיעות, תקלות, בעיות (שדורשות ידע רב יותר מידע מינימלי מאוד) המחשב לא אמור להריץ משחקים, לכן אני חושב שהכרטיס מסך הישן שלי Asus Geforce 2 GTS 64 MB יכול להספיק, אבל, אם יש כרטיס מסך טוב יותר במחיר ממש זול אז אולי עדיף שאקנה חדש וזהו. אני לא עומד לעשות OC (אין מצב) והתקציב הוא 5000 ש"ח כי נראה לי שזה תקציב שאני אוכל להביא בו משהו טובאם נראה לכם שזה תקציב גבוה או נמוך מדי אז אתם יכולים לשנות. תודה מראש !

• 51 תגובות
    • 3k צפיות
  4. Started by nadav_coh,

שלום, אז ככה.. פירמטטתי את המחשב נייד שלי, ושמתי ווינדוס 7 . קיצר מאז המצלמה המובנית של המחשב, התהפכה לי. הלמעלה למטה, והלמטה למעלה. ואני לא יודע לסדר את זה. פתחתי את המצלמה במסנג'ר וניסיתי לשחק עם ההגדרות שמה אבל לא הצלחתי . איך אני מסדר את זה ? בבקשה תעזרו לי כי אני מתחרפן .

• 0 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10,000 , ניתן לחרוג מעט במידה וקיים צורך 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? הפקת מוזיקה , עריכת וודיאו , עריכה גרפית - FL STUDIO , PRIMIRE , Photoshop 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קיימים ברשותי הארדיסקים רגילים של SEGATE לאחסון אז אין צורך לצרף למפרט 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מקסימום שקט יש לציין שזה מחשב שאמור לעבור בתוך אולפן הקלטות וזאתי העדיפות העליוני בבני…

6. Started by עומר ידדוב,

אשמח לשמוע חוות דעת על המחשב הבא: השימוש הוא יום יומי(לימודים,גלישה באינטרנט ועוד... https://ksp.co.il/?select=&kg=&list=1&sort=2&glist=0&uin=62198&txt_search=ASUS+ZEN+BOOK&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=..&rintersect=&store_real=

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות
  7. היי חברה אחרי המון המון שינויים ושיפורים הזמנתי מפרט ורציתי לדעת מה אתם חושבים? דרך אגב נראה לי שאלכס המוכר מ-KSP בקריות מחכה לי עם שאט גאן מתחת לשולחן חחח. במשך שבוע אני מתקשר אליו בעקביות לפחות 4 פעמים ביום, מסכן ... דרך אגב עדיין לא נסגרתי על כרטיס מסך למרות שחשבתי על hd 6870 טוב המפרט הו כדלקמן: מעבדי אינטל - Core i5 3450 3.1Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור - מאוררים למעבדים Corsair Hydro H60 High Performance Liquid CPU Cooler לוחות אם למעבדי אינטל - GIGABYTE Z77X-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI זכרונות - DDR3 1600Mhz 2x4GB G.Skill SNIPER Edition Dual Channel CL9-9-9-24 (Low Voltage) דיסקים קשיחים - …

• 36 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. Started by finish,

יש לי נייד של MSI דגם EX620 אחלה מחשב באמת אבל אני רוצה להתחיל לקחת אותו לצבא והכרטיס מסך לא ממש מספק(RADEON 3470) ראיתי בEBAY הרבה מכירות של כרטיסים ומחירים סבירים של עד 500 שקל נגיד ל9600M GT. לשני הכרטיסים יש את אותו חיבור MXM 2 ורציתי לדעת מה דעתכם על העניין ואם יכולות להיות בעיות בשדרוג תודה

• 8 תגובות
    • 2.9k צפיות
  9. Started by nitzanj,

רציתי לדעת אם הדברים האלה שווים משהו. יש לי נייד של דל שיושב בבית הרבה, בדירת סטונדטים בכלל לא מאובטחת בב"ש. אפשר להכנס מהגג ברגע (אין סורגים...) וגם ה'פלדלת' כנראה לא משהו. ראיתי שיש מבחר די גדול של מנעולים ותהיתי מה אנשים פה חושבים על זה. זה מתחיל במנעולים מצחיקים ב-4$ מ-DealExtreme ונגמר בכל מיני דברים שעולים 400 ש"ח בזאפ. גם היקרים ביותר הם בסה"כ כבל של 3-4 מ"מ שאפשר לחתוך - כנראה שהמתכת והציפוי עדיין טובים משמעותית. אבל מי שרוצה לקחת ייקח לא? בכל מקרה המטרה היא בעיקר להרתיע, שאם איזה פורץ נכנס לדירה ולוקח מה שהוא יכול בדקה וחצי שהוא פה שזה לא יהיה המחשב... אגב, לאן מחברים את זה בכלל? אני לא ממש רואה בנייד (XPS M1330) לאן זה אמור להתחבר.

• 9 תגובות
    • 2.9k צפיות
  10. Started by nargsi,

אהלן, מועדים לשמחה 🙂 מתחיל ללמוד משפטים בקרוב וזקוק למחשב אמין ונוח הדרישות העיקריות שלי הן מפרט יחסית חזק - השימוש העיקרי יהיה בקריאה ובתוכנות עיבוד תמלילים. עם זאת, בראיה ארוכת טווח רוצה מחשב שיחזיק לאורך זמן. במיוחד אם ארצה לאחר שנה או שנתיים לשלב תואר נוסף - מנהל עסקים, כלכלה, הנדסה בתחומים שונים. מינימום - מסך 15׳ זיכרון ssd - חובה לא כבד מדי ובעובי דק. אחריות - שלוש שנים. גם אם צריך לשלם על הארכה. לצערי, שמעתי שיש בעיות תאימות עם מחשבי אפל ותוכנות של האוניברסיטה (אם טועה - אנא תקנו אותי) ועל כן ירדתי מהרעיון. כבר שנים לא בעניינים ואיבדתי הבנה בתחום, אך ראיתי את מחשבי הזנבוק של אסוס (כיום יש לי …

11. Started by duki1,

היי חברים אני מעוניין לרכוש נייד זול לצרכי לימודים (שמיעת הרצאות מגוגל דרייב ופתיחת מסמכי וורד ו-pdf) וגלישה באינטרנט. ישנם שלושה דגמים זולים שראיתי באייבורי. חשוב לי שהמחשב יחזיק כמה שיותר זמן ללא טעינה ושהטעינה תהיה כמה שיותר מהירה, ובמידה ויש קרינה שונה בין מחשבים ניידים, חשוב לי שהקרינה תהיה כמה שיותר נמוכה. אלה האופציות: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=22822 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=25114 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=19181 מה לדעתכם האופציה הטובה ביותר?

• 14 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. Started by RJ1,

אהלן! אתם יודעים על בעיות מיוחדות שיש לדגמי Inspiron 13 של דל? יש הבדל מהותי בין דגמי ה-5000 וה-7000? תודה

• 8 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. Started by DimRah,

היי לכולם, רציתי לדעת מה שווי המחשב שלי שנמצא במפרט מימין... המחשב נקנה ב-20/10/11, 5 ימים לפני יציאת BF3. יש לי עדיין את כל הקופסאות של כל הרכיבים. הייתי רוצה לדעת בכמה הוא יימכר אם אמכור אותו כפי שהוא, לא כולל ציוד היקפי. והאם שווה פשוט למכור את ה"משולש"+כרטיסי מסך ולקנות יותר מעודכנים...? תודה!

• 14 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. קצת רקע: מעוניינת לקנות מחשב חדש (רב תכליתי) שיחליף מחשב ישן בן 12. תוכניתנית בעברי, עד שנת 95, על MAIN FRAME, ובשנים האחרונות גם על המחשבים האישיים של IBM ותואמיהם שהיו אז בשוק. מבינה מעט מאד בחומרה של היום, אבל - × מכיוון שאני פרפקציוניסטית באופיי, × ומכיוון שאיני מתכוונת להחליף/לשדרג את המחשב החדש שאקנה בעשר השנים הבאות, × ומכיוון שעלי לגבש החלטה רציונלית לגבי המפרט הרצוי לי, אני משתדלת לקרוא חומר על הנושא באתרים הנראים לי מקצועיים כמו שלכם. לעצם השאלה: התרשמתי מהיתרונות של דיסק ה SSD ולכן אני מעוניינת לשלבו במפרט. במפרטים המומלצים על ידכם מומלץ בדרך כלל לשלבו בנפחים של GB120-240 /GB 128-256, עם דיסק קשיח בנפח של TER…

15. Started by yakovyarmo,

מה אתם אומרים על המפרט הבא? יש דרך להוזיל עלויות? מפרט מחשב.pdf

• 5 תגובות
    • 2.9k צפיות
  16. Started by Holy,

חבר שלי צריך מחשב חדש אז אני עוזר לו אם אפשר מפרט מ-KSP כי שם הוא הולך לקנות המחשב צריך לכלול הכל + צורב DVD ומסך 17 שטוח המפרט צריך להיות מבוסס אינטל בלבד, אני יודע שעדיף AMD אבל הוא מתעקש על אינטל (אין טעם לנסות לשכנע אותו) בתודה מראש

• 43 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. Started by useless,

אפרט הצעות מחיר לשלושה מחשבים ניידים, חוות דעתכם תתקבל בברכה. רצוי לציין שהמחשב יקנה לצורך עבודות משרדיות של גלישה באינטרנט, כתיבת מסמכים וכו'. מחשב 1 מחשב נייד דגם: Compaq evo n1005 athlon IV 1700+ מעבד קומפאק מקורי: AMD- P4 1.7 GHz זיכרון פנימי: 256MB SDRAM דיסק קשיח: 20GB מאיץ גרפי: 8MB כונן: DVD *8 כרטיס קול+רמקולים: מובנה מודם: 56v92 מובנה. מסך: display TFT XGA 14.1" מערכת הפעלה XP HOME משקל: 2.3 קילוגרים. סוללה: 2.5 HRS LI-ON מחיר: 1500$ כולל מעם. מחשב 2 מחשב נייד דגם Compaq EVO N-100v Pentuim 4 2.0GHz 256mb DDR 20gb hdd ati radeon 32 mb dvd*8 built on sound card. 56k v.92 modem. 10/100 ethernet card. display tft xga 14.1" omnitor xp home. 2.5 kilograms. battery: …

18. Started by AboveBeyond,

שלום , רוצה לקנות מחשב נייד ראיתי שיש 2 סוגי מעבדים בסדרת i3 יש את הרגילים כמו Core i3-370M וראיתי שיש גם Core i3- UM רציתי לדעת מה ההבדל ביניהם , בביצועים וכו תודה!

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. Started by Gnome,

טוב, אבא שלי לא מסכים לקנות לי מחשב חדש ואני תקוע עם P3 מסריח שלא יכול לעשות יותר מפעולה אחת בו זמנית!!! :smiley4: אז אני רוצב בנתיים משהו להיאחז בו כדי לנדנד לאבא שלי. אז כך, אני רוצה מחשב מבוסס אינטל כי אני רוצה לערוך ווידאו וסרטים. אני רוצה כרטיס מסך בשביל משחקים ושיחזיק הרבה זמן. לא כמו ה GF2 MX 32MB שיש לי עכשיו, שאחרי שנה אפילו פחות כבר היה חסר תועלת!!! ואם יש אפשרות אז עדיף שיהיה מ KSP מהסיבה שזה יותר זול וגם זה יותר קרוב למקום המגורים שלי, אבל הבעיה היא שאין שם מבחר גדול מספיק... :-\ טוב אז הנה מה שחשבתי עליו: מ KSP: מעבדי אינטל? Price Units Total P-4 2,4 Ghz (Bus:800MHz, Hyper-Threading) 1030 1 1030 לוחות אם למעבדי אינטל? ASUS Price Units Total P-4P800 Delu…

• 31 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. MidiTower ATX Model HEC CI-6C28 / Huntkey V403---מארז Silent rear fan 12cm. In front 2 x USB, audio. Black or Silver-Black Chassis Dimensions (WxHxD) 190 x 410 x 450 mm Huntkey V-Power - power supply 550W---ספק כוח 14cm silent fans, 6-pin for power graphics card connector Intel® Core™ i3-2100, LGA1155 Package 3.1GHz--מעבד Dual Core with Hyper-Threading 2/4 Engine, 32nm, 65W, 3MB Cache L3 Intel Extended Memory 64 Technology, Intel Virtualization Technology VT-x Enhanced Intel SpeedStep®. Integrated Dual Channels of DDR3 1333MHz memory controller Integrated Intel® Graphics Media Accelerator HD2000 850MHz (max 1.1GHz) Intel Buffalo Flat DP67BA----לוח אם Intel P67 Express …

• 34 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. Started by Lidor Paz,

אהלן, 1. מה התקציב המקסימלי: 4000 מסכים לחרוג רק אם ממש שווה את זה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?כמה שפחות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים נטו. גם כבדים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, כמה כבדים: משחקים לא כבדים מאוד אבל שיריץ את הרוב בקלות וב max -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Mafia 3, cod,bf1 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהו…

• 9 תגובות
    • 2.9k צפיות
  22. שלום, אז ככה הציעו לי מחשב נייד בסהכ 6אלף שח ורציתי לדעת עם זה משתלם ואם אפשר למצוא בקצת פחות ויותר משתלם כי אני קצר בתקציב ואשמח לקבל חוות דעת על מה שהביאו לי כי אני לא כל כך מבין במחשבים המחשב נקרא - Lenovo Ideapad Y700 Touch המפרט שלו הוא: מעבד- i5 3.2GHZ זיכרון-16GB DDR3 1600Mhz אחסון פלאש-SSD 275GB מסך מט- המסך הוא בגודל 15 אינץ' אם אני לא טועה כרטיס מסך- Geforce 960Gtx 4GB VRAM אני בעיקרון צריך את המחשב נייד לתוכנות של גרפיקה מאוד חזוקות כמו: photoshop,illustrator,IL desing ועוד.. התוכנות מיועדות לפרנסה אין צורך בציוד הקפי השקט של המחשב דיי חשוב לי לריכוז אז אם אפשר כמה שיותר שקט יותר טוב בסולם ש…

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות
  23. אורח Rodzila
    Started by אורח Rodzila,

שלום רב, אני מתעניין ברכישת מחשב נייד של חברת DELL. מהסתכלות בזאפ אני רואה שהרשתות הגדולות לא מחזיקות בדגמים שאני מעוניין בהם כגון VOSTRO . האם האתרים הנמצאים בזאפ אמינים? האם יש רשימה של משווקים מורשים כי באתר של דל רואים רק את המשווקים לחברות כמו יעל פתרונות וכו'. תודה.

24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, רינדור א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ אילוסטרייטור אפטר ואקרובט כמו כן אינדיזיין, שימוש קבוע יומיומי ופרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא יהיו משחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080/1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/…

• 23 תגובות
    • 2.9k צפיות
  25. שלום לכולם, המחשב i5 750 דור ראשון כבר הפך ללא רלוונטי (מזמן..) מעוניין לרכוש חדש ! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 = חריגה עד 6500 ש"ח כולל מסך ! 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? המחשב יהיה מיועד לגיימינג (לא High End), תיכנות, עבודה וכללי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך באיכות 2K - אם התקציב לא מאפשר אז מפרט מבוסס FHD - עדיפות ל 27". 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? במידה בינונית …

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.