ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,387 דיונים בפורום זה
-
היי לכולם, רציתי לדעת מה שווי המחשב שלי שנמצא במפרט מימין... המחשב נקנה ב-20/10/11, 5 ימים לפני יציאת BF3. יש לי עדיין את כל הקופסאות של כל הרכיבים. הייתי רוצה לדעת בכמה הוא יימכר אם אמכור אותו כפי שהוא, לא כולל ציוד היקפי. והאם שווה פשוט למכור את ה"משולש"+כרטיסי מסך ולקנות יותר מעודכנים...? תודה!
-
- 14 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי, מעוניין בנייח שהיעוד העקרי שלו זה גלישה באינטרנט \ you tube וכו' לא מעניין אותי 4K \ משחקים וכו'. מיועד להריץ Win10 רוצה SSD וכמה שיותר RAM רצוי מארז קטן (שכחתי איך נקרא השם) אשמח אם תרכיבו מIQPC. אפשר חריגה קלה.. ללא מסך או ציוד נלווה.
-
- 16 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום קניתי לפטופ חדש, Dell Vostro 3460 מעבד i3. המחשב הגיע עם UBUNTU, איך שקיבלתי אותו התקנתי WIN7 אבל יש בעיה גדולה- אין WIFI ! ברור שניסיתי להדליק עם הכפתור של הWIFI אבל זה לא עוזר- אין תגובה לכלום. ניסיתי להתקין את הגרסה 64 ביט, וגם את ה32 ביט של הווינדוס, זה לא עובד בשניהם. ניסיתי להתקין את הדרייברים מהאתר של דל, עדיין- שום דברף אין WIFI, הוא לא מזהה שום דבר. ראיתי באינטרנט שיש את הבעיה הזו להמון אנשים, ואף אחד לא מצא פיתרון יעיל. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם, קודם כל אני רוצה להבהיר שאין לי מושג בגרוש במחשבים ובמפרטים, ככה שאני סומך עליכם ב-100% חשבתי לקנות מחשב ממכרז אבל כולם אמרו לי שהחלקים יהיו ג'נרי ושהמחשב יהיה גרוע, בקיצור שצריך להרכיב מחשב מחלקים לבד. אז כמה שאלות על זה: 1.האם החברה שממנה אני אקנה את החלקים אמינה? 2.החלקים כבר יהיו בתוך המארז וכל שיהיה נותר לי זה להתחיל ולהשתמש במחשב? כי אני ממש לא יודע לחבר דברים וכל זה. 3.זאת פעם ראשונה שאני באמת קונה מחשב ברמה טובה, וגם אם תיתנו לי פה מפרטים אני לא בטוח שאני אקנה כי אני מאוד מפחד שהכל יתפקשש אף פעם לא ניסיתי את זה, מישהו מכם ניסה לקנות ככה חלקים והכל עבד וטוב? אוקיי עכשיו לדרישות: התקציב הוא 3000 ש"ח מוכן לחרוג ל-3400 גג בלי מסך! המחשב הוא מחשב ביתי, אני …
-
- 37 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אז ככה אני צריך המלצה למפרט מחשב למשחקים, בלי שום מודינג או OC, לא צריך איזה מארז מיוחד ויקר... אני חשבתי על משהו כזה: INTEL P4 2A GHZ - 478PIN 0.13 512k Cache GIGABYTE GA-8PE667 Kingstone 256MB DDR333 אבל כמובן צריך להשלים חלקים: כרטיס מסך אני צריך משהו ממוצע לא יותר מדי... מארז כמו שאמרתי לא משהו מיוחד... הרד דיסק נחמד... לא צריך שום כרטיס קול, מה שיש על הלוח מספיק... ושיהיה במחיר לא ממש גבוה, אלא משהו בינוני- אהה ועוד משהו אני צריך גם המלצה למסך שטוח 17-19 אינץ', בנפרד..
-
- 20 תגובות
- 3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). AVID MC -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? …
-
- 9 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, כבר לא מעט זמן שאני מתכנן לקנות מחשב נייד , ונתקלתי במחשב הזה -https://m.ivory.co.il/catalog.php?id=18407 בעיקרון הוא עונה על כל צרכיי , המחיר קצת גבוה - רציתי לדעת מה דעתכם על דגם זה לשימושי גיימינג בינוני ? למישהו יש ניסיון איתו? בנוסף הבנתי שמעבדת cpm אשר היא מכסה את האחריות לדגם זה , לא משהו בשירות שלה. לדעתכם כדאי לדלג על לנובו ? ולהעדיף חברות אחרות? או שזה לא נורא כמו שזה נשמע? תודה רבה ושבת שלום Sent from my LG-H815 using Tapatalk
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, היום קניתי מבאג מחשב נייד של דל מדגם i5 460M עם כרטיס מסך 5650 HD. המחשב נקנה לאחר התלבטות בינו לבין הדגם החדש של HP ה- pavillion dv-6 3298en עם מעבד מסדרה i5 480m , כרטיס מסך 6550HD. המחשב נקנה למטרת הרצת כל סוגי המשחקים (GTA IV,NFS,PES,COD) ושאר השימושים הרגילים (אינטרנט,אופיס וכאלה) . לאחר עיון בפורום בת'רד הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=488671.0 ראיתי שהמחשב לא מריץ משחקים באיכות טובה ובמהירות ואני שוקל להחליף אותו לדגם ה HP. לפני הקנייה התלבטתי אם לקנות את ה HP והוא לא נקנה רק בגלל שהאחריות היא לשנה בלבד במקום שלוש שנים ( אני חייל לא קרבי שחוזר פעם בשבועיים הביתה לכן האחריות הייתה חשובה כי אני מעוניין לקחת אותו לבסיס ) והעיצוב שלו קצת ילדות…
-
- 10 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין במחשב נייד תחליף שולחני לאולפן הקלטות בייתי בנוסף לשולחני שברשותי, הנייד יאפשר לי מידה מסויימת של ניידות. קראתי רבות מהשאלות בפורום ולמדתי רבות מהן ועל כך תודה אבל בנוגע למחשב שאני מעוניין עדיין לא התבהר לי מה יתאים ביותר. אני חבר קיבוץ ותקציבי מוגבל ונע סביב 4.000-4.500 ש"ח. אני רוצה להפעיל עליו CUBASE כולל כליי VST ויתכן גם עבודה עם PREMIERE או SONY VEGAS מעבר לכך רק גלישה באינטרנט והורדות אני לא משתמש במשחקים בכלל. אני חייב מערכת הפעלה 32 בייט כל כלי ה-VST כולל ה-CUBASE שבירשותי עובדים על 32 בייט. רצוי אבל לא קריטי שתהיה במחשב כניסת FIREWIRE לכרטיס הקול החיצוני M-AUDIO FIREWIRE410 משקל המחשב לא חשוב מאחר ורוב הזמן הוא יהיה על השולחן סטטי, גם לא אורך חי…
-
- 12 תגובות
- 3k צפיות
-
-
תקציב 2500שח או פחות אני מחפש נייד, מסך בין 10" ל 15.6" (טווח רחב אני יודע, אבל אני רוצה לראות את האפשרויות) חשוב שהמשקל יהיה מקסימום 3 קילו, עדיף פחות. אני מניח שעם דור המעבדים הקודם של אינטל, ולא Haswell. לסטודנטית, לעבודות Office, גלישה באינטרנט וצפייה קלה בסרטים. אם אפשר להתפשר על גודל המסך אך עם מעבד חזק יותר (אם בכלל צריך לצרכים שלי) אז עדיף, אבל אני רוצה לראות את כל האפשרויות. חיפשתי של Asus אך כולם יקרים מדי. איך זה: http://msi.com/product/nb/CR61-0M.html#?div=Specification (דגם i3 כי ה i5 כבר כמעט 3000 שח פה) ואפשרויות נוספות, תודה.
-
- 12 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מתחיל ללמוד\לעבוד בסאונד כנראה יתחבר למיקסרים ויהיה הרבה סביב נושא הסאונד. כרטיס קול מעל הממוצע ככל שמאפשר התקציב עבודה עם תוכנות כגון abelton,cue base ועוד בסגנון הזה בקשר לזיכרון וכח עיבוד אני לא יודע אם מחשב של סאונד צריך הרבה ואיכותי אבל אם כן אז קחו בחשבון * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיפות ל15 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? משהו טוב ונוח לעבודה * משקל רצוי? לא קריטי, אם המחיר מאפשר…
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב נייד יחסית ישן של simens, הוא עובד ממש לאט וגרוע, נתקע, מתכבה לבד וכו׳, רציתי לדעת מה באפשרותי לעשות כדי לשפץ אותו שיגיע לביצועים של מחשב נורמלי? האם כשאתקין לו ווינדאווס חדש, ואפרמט אותו זה יפתור לי את הבעיות? אם כן מה העלות? כמו ששמתם לב אני לא מבין בזה בכלל, ואשמח להסבר בשפה כמה שיותר פשוטה. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב היום או ביום ראשון.. בעברי הבנתי ממש טוב במחשבים אבל אז התגייסתי ומאז (לפני שנתיים) אני חוזר הביתה פעם בשבועיים-שלושה, וכבר איבדתי כל קשר לעניין... אני בניתי מחשב באייבורי ואשמח לעזרה- תגידו לי אם זה שווה, או או אם אפשר לבנות משהו יותר טוב באותו הכסף.. אני רוצה לשחק במחשב הזה במשחקים על רמה (ושיעבדו כמו שצריך). בקיצור, אני ממש אשמח לעצות לשדרוגים ושינויים.2,665 ש"ח: *מארז + ספק כח מארז איכותי מותג מתוצרת IN-WIN דגם EC021 הכולל מאוורר קידמי ואחורי *Intel® Core™ i5 2320 3.0GHz שדרוג למעבד Core™ i5 2400ו- 45 ש"ח שדרוג למעבד Core™ i5 2500ו- 140 ש"ח שדרוג למעבד Core™ i5 2500Kו- 215 ש"ח *לוח Gigabyte דגם P67A-D3-B3 צ'יפסט P67 כ.קול 7.1 כ.רשת 10/10…
-
- 43 תגובות
- 3k צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד של Dell דגם Inspirion N4030 בזמן האחרון אני מוצא את עצמי הרבה בנסיעות וזקוק ללפטופ יותר מתמיד ומה אין לי דרך להטעין אותו ברכב מבקש המלצה למטען מחשב נייד לרכב הנתונים החשמליים של המחשב הם: 90w AC(input): 100-240v ~ 1.5A 50-60 Hz DC ( output ): 19.5v ~ 4.62A בינתיים מה שמצאתי באיי ביי זה: http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&alt=web&id=221075465001 תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם - אני מחפש לקנות מחשב חדש. בהתחלה חשבתי ללכת על משהו דיי פשוט ואז הבנתי שאם כבר... אז כבר... אז הנה הרקע למי שמעוניין: כל מה שגורם לי עכשיו לקנות מחשב חדש זה העובדה שהמחשב של אמא שלי (פנטיום 440מגהרץ) כבר לא ממש עובד אין לי כוח כבר כל יום לפרמט לה את המחשב ולשמוע אותה צועקת למה המחשב הזה לא עובד ולכן החלטתי שהגיע הזמן לעשות לזה סוף. אני יקנה לי מחשב חדש, ואת המחשב שלי אני יעביר לאמא, שהשימוש היחיד שלה במחשב זה אינטרנט ואופיס. 1000 ש"ח אני מקבל תקציב מאמא שלי שתקבל את המחשב הנוכחי שלי שהוא סבבה לגמרי: פנטיום 4 2.4 עם ג'יגה זכרון וכרטיס מסך 7600GS שקניתי לפני חודשיים. עוד 500 ש"ח אני יגרד מאבא שלי בתור מתנת יום הולדת, ומהכיס שלי אני מתכנן להוציא עוד 4,000-4…
-
- 47 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי, תמיד רציתי לדעת מה הדרך הבטוחה והטובה ביותר לחבר את המטען של המטען הנייד שקניתי מחול לחשמל בארץ? האם מתאם פשוט יספיק (צד אחד עם חיבור של 110V וצד שני עם חיבור 220V...) ותגידו אם קונים מחשב נייח מחול ומביאים אותו לארץ, אז איך מחברים את הספק כח? גם ען מתאם או שיש מכשיר מיוחד לדברים האלו? אשמח לפרטים בנושא. תודה.
-
- 5 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר חיפוש של ת'ארדים בפורום החלטתי לפתוח נושא כי לא מצאתי אחד שמתאים לי בדיוק.. אני מחפש נייד לשימוש בטכניון, שאני אקנה לו מצלמה כלשהי ויקליט את השיעורים (אם זה אפשרי מבחינה חוקית). בנוסף אני אשתמש בו לכתיבה, ולעבודה במשך מספר שעות, ולכן אני מעדיף ציפוי מט, וכמובן חיי סוללה שאני מקווה שיספיקו לי ליום לימודים (אני לא יודע אם יש שקעי חשמל בכיתות..). גודל מסך טוב נראה לי 13-15" ואין לי העדפה ספציפית.. הארד דיסק אני מעדיף כמה שיותר גדול (לצילום השיעורים ושמירת הקבצים או לפחות מלק מהם), ומעבד כזה שיוכל לסחוב הקלטה בזמן אמת ברזולוציה נורמלית ואולי כמה סרטי HD וקצת משחקים. תקציב: 3000+-, אם זה ממש חשוב אז 3500, עדיף לכיוון ה-3K.. תודה!
-
- 9 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשפר את המחשב שלי והתקציב שלי הוא 1600 שקל. אשמח אם תביאו לי בתקציב הנ"ל כרטיס מסך, ספק וזכרונות של 2048MB (כל אחד 1024) כדי שיהיה לי 3GB במחשב... שיהיו במהירות 667. כי השאר שיש לי במחשב הם 667. המפרט שלי בצד ימין... את המוצרים תביאו מהחנות IQPC או,SKYPC או TMS. שלא יהיה חלק מהחנות הזאת וחלק מהחנות השניה בבקשה. אני יודע שהתקציב שלי הוא דיי קטן אבל אין מה לעשות.. אולי אני יגדיל אותו... איך הכרטיס מסך הזה? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3581 הזכרונות האלו? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=483 והספק הזה? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3472 ניראה לי אחלה שילוב לא ככה??? תגידו אני יוכל להרכיב והכל יעבוד עם הדברים שה…
-
- 18 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי חברה אחרי המון המון שינויים ושיפורים הזמנתי מפרט ורציתי לדעת מה אתם חושבים? דרך אגב נראה לי שאלכס המוכר מ-KSP בקריות מחכה לי עם שאט גאן מתחת לשולחן חחח. במשך שבוע אני מתקשר אליו בעקביות לפחות 4 פעמים ביום, מסכן ... דרך אגב עדיין לא נסגרתי על כרטיס מסך למרות שחשבתי על hd 6870 טוב המפרט הו כדלקמן: מעבדי אינטל - Core i5 3450 3.1Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור - מאוררים למעבדים Corsair Hydro H60 High Performance Liquid CPU Cooler לוחות אם למעבדי אינטל - GIGABYTE Z77X-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z77, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI זכרונות - DDR3 1600Mhz 2x4GB G.Skill SNIPER Edition Dual Channel CL9-9-9-24 (Low Voltage) דיסקים קשיחים - …
-
- 36 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך המלצה למפרט גיימינג עד 4500 ללא חריגה. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) תשלומים 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? רק לא NVIDIA 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט ב…
-
- 44 תגובות
- 3k צפיות
-
-
בוקר טוב חברים אני עומד לרכוש מחשב נייד של החברה Fujitsu ומכיוון שאין לי שום ניסיון היתי שמח לקבל כמה מילים בגדול על החברה. נ.ב זה הדגם: Fujitsu Amilo LI3910 http://ts.fujitsu.com/home/products/notebooks/amilo_li_3910.html ב3250 שקל תודה לעונים
-
- 14 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום אני היום מבצע הזמנה אשמח לדעת על איזה מהמפרטים הבאים ללכת. ההבדל בניהם בסביבות ה500 שח http://startpc.co.il/build/media/build/viewBuild.php?uid=5be00b2ea4f32 http://startpc.co.il/build/media/build/viewBuild.php?uid=5be0093ab602c http://startpc.co.il/build/media/build/viewBuild.php?uid=5be00a6824972 תודה מראש לעוזרים. המחשב מיועד בעיקר לסרטים וגלישה, אבל מידי פעם משחקים פשוטים על הגדרות מינימאליות. אני מחפש מחפש שישרת ל5 שנים הקרובות
-
- 15 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מפרט בשביל חבר טוב שקצת פוחד מ-OC, זה יוצא 6700 שקל שלהם צריך להכניס גם E6300, גם שני ג'יגה של זיכרון, גם 8800GTS ( אני חשוב הכי זול זה של LEADTEK מבין גרסאות ה-REF), ואם אפשר גם לפחות 250GB בכונן הקשיח, החבר אמרתי כבר לא עושה OC, מארז כבר יש לו, אבל מה שהוא כן ביקש להוסיף למפרט זה אוזניות, אני חושב שיתאימו ה-MEDUSA PROGAMER (אני יודע מהמפרט שאני מייעד לעצמי), האם מפרט כזה אפשרי בכזה תקציב? ואם כן, בבקשה לתת אותו פה ואם אפשר מחנות באזור המרכז כמו לדוגמא LOGICPC או IQPC או SKYPC עריכה : האוזניות הופחתו מהתקציב, המשך בעמוד 3
-
- 35 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום נתקלתי במחשב נייד של חברת HASEE מדגם LD580 במחיר של מתחת ל-5K. המפרט מאוד גבוה למחיר זה משאר המחשבים כולל ג'יגהבייט. כמובן שהוא מגיע ללא מערכת הפעלה - שזה יתרון בשבילי. ללא מצלמה מובנית. http://www.hasee.com/en/Product_Index_En.html?product_index=1&productid=1127&prodid=68 חיפשתי בגוגל על החברה, ויש להם אתר והמחשב עם הדגם הזה נמצא בקטגורית ה-High performance laptop שלהם. מישהו התנסה או ראה מחשבים חברה זאת? היבואן נותן 24 חודשי אחריות במעבדה שלו עם שירות משלוחים חינם לכל אורך האחריות וגם ה-6 חודשים סטנדרט אחריות לבטריה. אשמח לעוד מידע ממכם אם אתם יודעים משהו
-
- 2 תגובות
- 3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 . 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? Solidworks ותוכנות גרפיות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן WIN10 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא …
-
- 14 תגובות
- 3k צפיות
-