עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מקט שם מוצר מחיר כמות inti75930KB מעבד אינטל Intel Core i7 5930K 3.5Ghz 15MB L3 Cache s2011-3 - Box 2,899 1 SCMG-4000 קירור למעבד Scythe Mugen 4 SCMG-4000 218 1 GA-X99-UD4P לוח אם Gigabyte GA-X99-UD4P LGA2011-3, Intel X99, DDR4, 4xPCI-E 1,290 1 F4-3000C15D-32GVR זיכרון למחשב G.Skill Ripjaws-V 2x16GB DDR4 3000Mhz CL15 Kit F4-3000C15D-32GVR 1,585 1 WD2003FZEX כונן קשיח Wes…

• 8 תגובות
    • 3k צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3k+- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא כאלה יותר מדי שמאמצים תמחשב world of warcraft שמאוד מאמץ תמעבד ו overwatch שמאמץ יותר תכרטיס מסך וcs go פה ושם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (…

• 8 תגובות
    • 3k צפיות
  3. Started by lgman,

GV-R9700 PRO ATHLON XP 2200+ CMX512-3200C2 GA-7VAXP 80GB 7200RPM IDE 8MB CACHE FS-710B -- EG 365VE (350w) GAME THEATER XP LG F900B FLOPPY 1.44 MouseMan® Dual Optical MicroSoft Office Keyboard DVD X 16 X 40 aztech ams 5.1-

• 20 תגובות
    • 3k צפיות
  4. Started by pAnAhI,

שלום לכולם. ברצוני לקנות מחשב נייד לסלון (מתאמי אסטטיות ונוחות) ורציתי לבקש את עזרתכם בנושא. התקציב הוא עד 2300 עם חריגה של 200 ש"ח במידה והחריגה שווה את התוספת. ברצוני לדעת איזה גודל מסך מומלץ (הייתי מעדיף מסך גדול שכן הניידות פחות חשובה לי). גם משך חיי סוללה לא קריטי לי. אני יודע שהמחשבה הראשונית שלכם היא להציע לי נייח אבל המחשב ישמש גם לגלישה באינטרנט ובעבודה רגילה של ההורים ולכן הבקשה היא נייד. הטלויזיה שבה המחשב יהיה בשימוש היא טלויזיה של פיליפס (7404) 42' FHD. מומלץ זכרון של 250GB לפחות (אם כי אם לא תיהיה ברירה אני אוכל להתפשר..) זכרון פנימי מומלץ 3-4GB אם כי גם על זה אם לא תיהיה ברירה אני אתפשר. משקל לא קריטי. דיי חובה אינטרנט אלחוטי. אם יש משהו שחייב לה…

• 25 תגובות
    • 3k צפיות
  5. Started by ido-nava,

אני מתחיל ללמוד באוקטובר מדעי המחשב ואני חושב שעכשיו זה הזמן הנכון לרכוש את המחשב (יירכש בקרוב מאוד באילת). התקציב הוא עד כ 4600 ש"ח מאילת (כלומר, עד כ5400 "משאר הארץ" עם חריגה קלה, כמובן שמעדיף לחסוך כמה שיותר. ראיתי שיש כבר כמה שרשורים שמאוד דומים למחשב שאני מחפש ולמרות זאת לא הצלחתי להחליט מהם על איזה מחשב ללכת. הדגשים המרכזיים שלי למחשב הם: 1. ביצועים ומהירות (בגלל זה חשוב לי SSD). 2. משקל נמוך. 3. מסך איכותי (רזולוציה גבוהה ו IPS). * מטרות המחשב: לימודים (אופיס, אינטרנט תוכנות פיתוח), ללא משחקים כלל. * גודל המסך: 13"-14" * רזולוציית המסך: FHD ומעלה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: אין. * משקל רצוי: עד 1.6 ק"ג (אם יש דגם ששווה את תוספת המשקל, אז עד 1.9 ק"ג). * האם נדרש …

• 13 תגובות
    • 3k צפיות
  6. היי האם יש מחשב טוב מזה ב2800ש"ח? http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000VKdCevY6WjY1KA2Bi8iNRVM:12bbi68k5?id=3995891&pr=QJ5&N=2%2030913 מחר אני רוכש את המחשב הזה במבצע שיש באופיס דיפו (המבציע באופיס דיפו עד ה3.7 על המחשב הזה)

• 18 תגובות
    • 3k צפיות
  7. Started by woodi,

טוב אז ככה, מצאתי את הדגם של thinkpad w510 של לנובו בשתי וראציות: הדגם שמוגדר כ 4319-29G שנמכר ברוב החנויות המוכרות כמו למשל שניידר : http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=14822 היתרון של הדגם הזה הוא: מעבד חזק יותר מהדגם השני 820QM, וגם נחשב כחנות מוכרת ואמינה. החסרון: מחיר 11,678 , סוללה של 6 תאים, זיכרון של עד 8GB. והדגם של 4319-2qu שנמכר בקיו-סיס : http://www.qsys.co.il/Product.asp?Pid=43192qu&Cat2Cat1ID=10&Cat2ID=33&aff=Zap〈=he היתרון:מחיר: 9,599, סוללה 9 תאים, זיכרון של עד 16GB. החסרון:מעבד יחסית חלש יותר 720QM, החנות נחשבת כיבואן אפור. אני שלחתי להם מייל לברר לגבי האחריות והם טוענים שהאחריות היא של IBM, והבנתי שהם קונים את המחשב דרך חנות בחו"ל בשם su…

• 12 תגובות
    • 3k צפיות
  8. אני רוצה להשתדרג בלפטופ (שלי כבר בן 5, של אייסר והוא עבד בצורה מצויינת). להלן התשובות הנדרשות: מטרות: עבודה בכלי אופיס, וגם משחקים שונים (אני לא גיימר מטורף אבל אני אוהב לשחק), כמו כן עריכה גרפית בפוטושופ. גודל מסך: אני מעדיף את ה-17.3 מאחר והמשקל הוא לא פונקציה. מבריק/מט: לא משנה לי. רזולוצית מסך: לא מבין בזה כל כך. דרישות מיוחדות: אין. משקל רצוי : לא משנה לי כל כך מאחר ואני לא מטייל איתו בכל יום. זמן סוללה: עדיף כזה שיחזיק אתה שעתיים בלי טעינה. יציאות מיוחדות: VGA, HDMI, Card Reader Bluetooth - רצוי גודל מינימלי וסוג: 1TB אין צורך ב SSD כונן אופטי - כן, צורב. תמיכה בתחנת עגינה - לא האם נדרשת אחריות בינלאומית - מספיק לי אחריות שאני אוכל לתקן אותו בארץ האם בתקציב צרי…

• 10 תגובות
    • 3k צפיות
  9. Started by kotevnir,

שלום אני מעצב מתחיל ורציתי המלצה למחשב נייח שנועד לעריכה עם תוכנות ADOBE ובעיקר פוטושופ ראיתי את המפרט המוצע במחשבים מומלצים לעריכה דו מימדית, הוא פורסם לפני חצי שנה ורציתי לדעת אם אפשר להשיג מפרט טוב יותר 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 עם חריגה 500 , אני יודע שהתקציב נמוך אם יש משהו מומלץ שאני חייב אז אפשר לחרוג יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי כונן קשיח לאחסון …

10. Started by Redigner,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5500, אפשר לחרוג עד 6000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים חדשים ועתידיים כמו סייברפאנק ו RDR2 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי, אבל שלא יהיה טרקטור 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא קריטי בכלל 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנו…

• 16 תגובות
    • 3k צפיות
  11. היי, תודה לכם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב? פוטושופ מתקדם, לייטרום, משרדי, וורד, ג'ימייל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש. שימוש יום-יומי 3. האם יש צורך בציוד הקפי? אין צורך במקלדת, עכבר, מסך, לוח אם. שוב - לא צריך! 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא צריך לוח אם. יש כרגע TB250 BTC של Biostar 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא מתכונן. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה. …

• 23 תגובות
    • 3k צפיות
  12. ראיתי שיש אפשרות לחבר כרטיס מסך חיצוני של מחשב נייח למחשב נייד כמו בתמונה למטה יש לי כרגע מחשב נייד של LENOVO ורציתי לדעת אם לכל מחשב נייד יש אפשרות לחבר כרטיס מסך ככה ואיזה חלקים צריך בשביל זה (כי אני רואה שיש שם עוד דברים חוץ מכרטיס מסך וספק) ואיפה אפשר להשיג אותם? ואיזה חיבור זה שמתחבר למחשב הנייד ? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 3k צפיות
  13. Started by hsi,

שלום, רצ"ב מפרט מוכן שמצאתי באחת החברות בארץ שאותו אני מעונין לשפר: AMD Ryzen 5 3600 3.6Ghz AM4 + CPU Cooler/Original AMD CPU Cooler Motherboards Gigabyte B450M DS3H AM4, AMD B450, DDR4, 2xPCI-E, DVI, HDMI HyperX FURY Red 16GB DDR4 3200MHz CL18 Gigabyte GTX 1650 MINI ITX 4GB OC GDDR5 2xHDMI DPאו 1650Ti (כשיצא) 512GB SSD SATA III Power Supply Antec 700W Active PFC VP700P PSU Sharkoon VS4-S Black ATX Case No PSU אני מעונין להחליף למארז Micro ATX וספק כוח Active PFC Modular Power Supply 650W האם יש לכם המלצות? כמו-כן האם יש לכם המלצה ללוח אם יותר איכותי של ASUS א…

14. שלום רב לכולם אני עכשיו מחפש מחשב לגרפיקה לתלת מימד כלומר תוכנות כמו מאיה וכדומה יש לי תקציב של 5000 ש"ח למחשב ואפשר לחרוג ב200-300 ש"ח על מה אתם ממליצים רב תודות לעזרה. דרך אגב רצוי שהמחשב יהיה טוב לאוברלוקינג סך הכל בשביל להאריך את חייו

• 34 תגובות
    • 3k צפיות
  15. Started by nadav_coh,

שלום, אז ככה.. פירמטטתי את המחשב נייד שלי, ושמתי ווינדוס 7 . קיצר מאז המצלמה המובנית של המחשב, התהפכה לי. הלמעלה למטה, והלמטה למעלה. ואני לא יודע לסדר את זה. פתחתי את המצלמה במסנג'ר וניסיתי לשחק עם ההגדרות שמה אבל לא הצלחתי . איך אני מסדר את זה ? בבקשה תעזרו לי כי אני מתחרפן .

• 0 תגובות
    • 3k צפיות
  16. אני מחפש מארז סופר קטן, שאוכל לקחת לצבא. מן הסתם אני צריך גם לוח אם קטן שיכנס למארז. תמליצו עד דברים איכותיים ובשום פנים ואופן אל תתנו קישור לפנדה. אה, ואני צריך מארז שניתן לנעול אותו.

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  17. Started by smendler,

מטרות המחשב? ישמש לנער בן 15 ללימודים, תכנות, משחקים, גלישה באינטרנט וצפיה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13 עד 14 אינץ' לא משנה מבריק או מט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) רצוי רזולוציה גבוהה אבל לא בכל מחיר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? עד 2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) 4-5 שעות עבודה יספיקו * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA…

• 6 תגובות
    • 3k צפיות
  18. אז ככה אני צריך המלצה למפרט מחשב למשחקים, בלי שום מודינג או OC, לא צריך איזה מארז מיוחד ויקר... אני חשבתי על משהו כזה: INTEL P4 2A GHZ - 478PIN 0.13 512k Cache GIGABYTE GA-8PE667 Kingstone 256MB DDR333 אבל כמובן צריך להשלים חלקים: כרטיס מסך אני צריך משהו ממוצע לא יותר מדי... מארז כמו שאמרתי לא משהו מיוחד... הרד דיסק נחמד... לא צריך שום כרטיס קול, מה שיש על הלוח מספיק... ושיהיה במחיר לא ממש גבוה, אלא משהו בינוני- אהה ועוד משהו אני צריך גם המלצה למסך שטוח 17-19 אינץ', בנפרד..

• 20 תגובות
    • 3k צפיות
  19. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 + אפשר להוסיף 300-500 שקל אם זה הכרחי (אוציא את הכסף אם צריך). 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? הרבה דפדפנים פתוחים, מוזיקה, פוטושופ, אקסלים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) עדיפות לכונן SSD. מאמין 500-1T מספיק. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שלא ירעיש.. יהיה בסדר 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? 15.6-16" 7. האם …

20. ערב טוב, אנ ימחפש מחשב נייד חזק. הצרכים שלי הם לא בדיוק ל-GAMING אבל כן חשובים לי הדברים הבאים: * מסך 17.3 * איכות שמע גבוהה מאוד. * CORE I7 * זיכרון 8 ומעלה. * דיסק קשיח 750 ומעלה (יש מצב גם ל-SSD). מצאתי כמה מחשבים - השאלה היא מה הטוב מבניהם או אפילו אם יש לכם דגם אחר טוב יותר. תקציב - עד 1350$. http://www.xoticpc.com/msi-gt70-0nc494us-p-4986.html http://www.bestbuy.com/site/Asus---17.3%26%2334%3B-Laptop---8GB-Memory---1TB-Hard-Drive---Black/6769449.p?skuId=6769449&id=1218806579330 תודה רבה...

21. כפי שכולם יודעים בתצוגת CES2011 בלס ווגס הוצגו מספר טבפטים של חברות כמו אסוס, אייסר, דל מוטורולה, ארכוס ועוד מה דעתכם? מי הכי טוב למשחקים? לשעות עבודה? מערכות הפעלה? מי נותן תפוקה טובה ביחס למחיר?

• 18 תגובות
    • 3k צפיות
  22. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3000 שח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט ולימודים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? יתרון אבל לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן. WIN 10 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. KSP או IVORY.…

• 16 תגובות
    • 3k צפיות
  23. Started by Orans01,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מסחר עצמאי בבורסה, שימוש במספר של מסמכים במקביל (4 מסמכים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פלטפורמות המסחר השונות בבורסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימניג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהו…

• 0 תגובות
    • 3k צפיות
  24. Started by Holy,

חבר שלי צריך מחשב חדש אז אני עוזר לו אם אפשר מפרט מ-KSP כי שם הוא הולך לקנות המחשב צריך לכלול הכל + צורב DVD ומסך 17 שטוח המפרט צריך להיות מבוסס אינטל בלבד, אני יודע שעדיף AMD אבל הוא מתעקש על אינטל (אין טעם לנסות לשכנע אותו) בתודה מראש

• 43 תגובות
    • 3k צפיות
  25. Started by reg2006,

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9264&perur=2&t=1&c=339 זהו המפרט מה דעתכם? אני סטודנט ולא צריך מחשב לגיימרים אבל, אין פה כלל כ.מסך האם קריטי...? יתרון בולט- 3 שנים אחריות, 4 GB זיכרון, מעבד I3 חסרון אין בלוטוף תנו את עמתדכם.... בתודה, עדי

• 4 תגובות
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.