ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,494 דיונים בפורום זה
-
היי כותרת,אם יש אותם נתונים בחברה אחרת טובה יותר ,פתוח להצעות HP Omen 15-DC1003NJ / 6WD86EA או Lenovo Legion Y540-15IRH 81SY006GIV מפרט/אותו מפרט בשני הניידים מחשב נייד מבית Lenovo/HP OMEN בעל מסך 15.6 אינטש IPS ברזולוציית FHD, מעבד Intel® Core™ i7-9750H 2.60GHz - 4.50GHz, זיכרון פנימי בנפח 16GB, כונן SSD בנפח 256GB, מאיץ גרפי NVIDIA Geforce GTX 1650 4GB וכולל מערכת הפעלה
-
- 2 תגובות
- 3.2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, מיועד בעיקר לגיימינג (במחשבה שהוא צריך גם להחזיק דיי הרבה זמן עד לשדרוג / קניה חדשה) בסכום של עד 6000 ש"ח לא כולל מסך, לאחר שביררתי קצת על מעבדות מצאתי את מקום שנראה לי טוב (לא אפרסם את שמו בשביל למנוע בעיות...), המפרט הוא כזה: מעבד - Intel Core i5 2500 3.3GHz 6MB LGA1155 - TRAY קירור מעבד - Scythe MUGEN 2 Cpu Cooler AM2 / 1156 / 1155 / 1366 לוח אם - GIGABYTE GA-PH67-UD3-B3 (H67) - ATX - 951000B3 זיכרון - G.SKILL Ripjaws 4GB 1600MHZ DDR3 DUAL CHANNEL CL9 - I5 כ.מסך - GAINWARD GTX570 1280MB GDDR5 DUAL DVI HDMI כונן קשיח - WD HD Caviar Green 2TB SATA II 64MB - WD20EARS ספק - seasonic M12ii 620w psu - MODULER מארז - Thermaltake V9 (VJ4…
-
- 21 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודה ומחקר של מהנדס מכונות, אני מניח שהוא יריץ כלמיני אלגוריתמים כבדים. * גודל המסך? 15, אולי 14 אבל עדיף שלא. * משקל רצוי? תמיד טוב לסחוב פחות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) אם יש USB3 אז אחלה,לא חובה. * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 ג'יגה לפחות * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אבל מעדיף חברה עם נציגות יציבה בארץ שלא יהיו בעיות עם אחריות ותיקונים הערות: 16GB זכרון, חובה. יריץ גם משחקים די כבדים, זה לא השימוש העיקרי אז לא הייתי מייקר את המחשב משמעותית במיוחד לכך,נאמר שאם ההבדל של 300 ש"ח כדי שיתאים גם למ…
-
- 19 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה לדעת אחת ולתמיד למי מהחברות הבאות יש אחריות ושירות לקוחות טובים כדי שאני אבחר נייד שאוכל לישון בשקט בלילה ומי הוא נותן האחריות. Dell Toshiba Asus Gigabyte Hp (אני אפילו לא רציתי לרשום) אם יש המלצות נוספות לשירות טוב כמובן אני אשמח לשמוע! תודה.
-
- 22 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
טוב חבר'ה , נתחיל בזה שאני בכלל לא בטוח שעוד הגיע הזמן לשדרג את המחשב , יש לי מחשב דיי חזק עכשיו פשוט אני חושב שאם אני אמכור אותו בתקופה הקרובה , אני עוד יוכל לקבל עליו סכום מכובד... זה מחשב שאתם הרכבתם לי כאן , לפני שנה וחצי - שנתיים. אני אתן לכם את הנתונים המדוייקים שלו , ותגידו לי את דעתכם 1) אם כדאי לי לשדרג עכשיו או מאוחר יותר 2) כמה בערך אני יוכל לקבל עליו חשוב להגיד , אני כבר לא בן 13-14 אומנם , אבל אני עדין משחק במשחקים החדשים ביותר , ודורש לביצועים הטובים ביותר. המחשב שלי הוא : AMD 3500 64 bit 939 Gskill 512 X 2 MSI k8 neo platinium eidition GFX : ATi X850 XT PE ספק כוח Thelmaltek 500W מאז ThermalTek Soprano כונן קשיח : 160GB sata 80GB Not sata צורב D…
-
- 40 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום אני עוסק בגרפיקה ממוחשבת ואנימטור (תלת ממד,אנימציה) במקצועי ובוחן משחקי מחשב במשרה חלקית ,לאחרונה אני מחפש להחליף את המחשב המיושן שלי במחשב שיכול לעמוד בכובד ,עומס רב מאוד ,מולטיטאקסינג אכזריים ביותר ,פתיחה של תוכנות כבדות בלי טעינה ארוכה (רצוי בתוך 2 עד 4 שניות) ,אני צריך מחפש מחשב שיכול להריץ במהירות בצורה חלקה ביותר משחקים כבדים מאוד מהשורה הראשונה (דוגמא: באטלפילד 1 ,HALO 6 שייצא וGTA V ) ,צריך מערכת סאונד (כרטיס קול) עוצמתית ואיכותית כמה שיותר ומדויקת מאוד ,מחשב שיכול לעבוד בתוכנות (שיש לי) כגון MAYA ,בלנדר ותוכנות שמתאימות לסרטים הדומים ובסדר גודל ל"עולם היורה" (ולייב אקשן) ,אני צריך גם הרבה מאוד נפח איחסון להרבה מאוד משחקים ,כמובן ביצועים חלקים וטהורים כל הזמ…
-
- 11 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אם באמת יש צורך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סקייפ, אימייל, פייסבוק, גלישה באתרים וכו'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1650*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא רלוונטי, הדברים הכי מאתגרים שהמחשב יתמודד איתם הם משחקי פייסבוק/סרטוני יוטיוב 3…
-
- 18 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני כבר מתלבט כמה חודשים אם לקנות את זה זה ממש נשמע אטרקטיבי בעיקר למשחקים 1080P 60HZ-FPS מעבד i3 10105F TRAY ב 233 שקל לוח אם H510 עם 4 סלוטים של זיכרון ב 315 שקל סה"כ 548 שקל ----------------- אם אני קונה A520 + R5 5600 אני משלם 782 שקל שזה עוד 234 שקל השאלה אם התוספת הזאת שווה לצרכים שלי ? אני כרגע עובד עם מעבד דור 7 איי 3 של אינטל ובמשחקים הכול זורם חלק אין לי בעיות והכל ברזולוציה 1080P HIGH
-
- 15 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ידידים טכנאים! יש דבר אחד שמדאיג אותי ביחס לאחריות של מחשבים ניידים מחברות "מובילות" כמו HP. אתם רואים, מעבדות "מוסמכות" של HP ואולי עוד מותגים מראות חוסר מקצועיות ואחריות כאשר אתם מוסרים רכוש שלכם להם. הרבה לקוחות מאוכזבים ממעבדה CPM כולל אותי. לכן על תסתכלו על אחריות ובמאוחד על תרכיבו עוד אם אתם לא בטוחים במעבדה איפה מטפלים במוצר שלכם. אני חייב מחשב נייד חדש ולא יודע איזה מותג לבחור כי לא יודע איזה מעבדות מורשות טובות ואמינות יש במדינה. חברה האם תמליצו לי מעבדה שאתם בטוחים וחוויתם בה?
-
- 5 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מחשב שישמש אותי ללימודים בהנדסה תעשייה וניהול ואנסה להמשיך איתו אחרי התואר גם. האמת שהייתי רוצה שהוא גם יריץ לי את המשחק Dota 2 . אני מעדיף לא להגיע ל 5K ומעדיף מחשב של החברה ASUS
-
- 4 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי נייד מסוג HP PAVILON DV5 עם מערכת הפעלה ויסטה. אני רוצה למחוק את הBOOT עם תוכנה בשם MHDD כדי שיהיה אפשר להתקין את הXP במקום. בכניסה לתוכנה (MHDD) הדיסק הקשיח לא מזוהה ולכן צריך להגדיר אותו כMASTER. ניסיתי להכנס לBIOS כדי למצוא את האופציה להגדרת הדיסק קשיח אבל לא מצאתי. מישהו יכול לעזור כדי שהתוכנה תמצא את הדיסק קשיח או לתת פתרונות יצירתיים יותר להתקנת XP במקום ? תודה מראש 8)
-
- 13 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 3000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד/פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך Dell UltraSharp U2412M (Digital) 1920* 1900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לד…
-
- 16 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב: גיימינג בינוני,סרטים. * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך: לא משנה לי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי:לא משנה לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך:לא משנה לי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא משנה לי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: לא משנה לי * כונן אופטי:לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מעבד i7/i5, כרטיס מסך של נווידיה לפחות 840m ושיהיה לו 4/8 גיגה ראם
-
- 18 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי חבר'ה , זה המפרט כרגע : Intel Core i7 4770 3.5Ghz (3.9Ghz Turbo) LGA1150 TrayNZXT Respire T20 CPU CoolerGigabyte GA-B85M-D3H for 1150Silverstone Presicion PS08 USB3 FSP 500W Hynix 16gb 2X8GB DDR3 1600MhzSparkle GTX660 2GB OC DUAL-FAN GDDR5 HDMI RETAILSeagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 לאחרונה הוספתי SSD 128GB. המפרט מיועד לגיימינג ברמה סבירה +.medium - high. משחקים כגון : PUBG WOW DOTA 2 אשמח לדעת מה אפשר לשפר ומה יוצר לי צוואר בקבוק. עריכה : לא כ"כ בקיא במחירים כיום אך נראה לי שלהוסיף 1500 ש"ח יהיה סביר (?). תודה רבה.
-
- 29 תגובות
- 3.2k צפיות
- 2 followers
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא בסביבות ה2-2.4, אפשרית חריגה קלה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש אופיס קודי אינטרנט (מעדיף מחשב לטווח ארוך). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מ1-10 +6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא חובה …
-
- 17 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום שלום, אני מעוניין להרכיב מחשב (מדיה סנטר) Mini-ITX מאייבורי. אני זקוק למחשב שישמש אותי גם לעריכה בתוכנת וגאס. כבר פרסמתי פה קונפיגורציה דומה בעבר, אבל חיכיתי עד עכשיו בכדי שיהיה בשוק לוח אם שתומך ב-DDR4. ההתלבטות שלי היא בעיקר לגבי המעבד וכרטיס המסך. האם כדאי לשדרג את המעבד או שבגלל שכרטיס המסך שבחרתי חזק אין למעבד חזק משמעות גדולה. ראו את הקונפיגורציה המתוכננת מטה: תבוא הברכה על העוזרים. מארז: Corsair Obsidian 250D Mini-ITX Tower 425 שח ספק כח: Seasonic M12II-520 520W 345 ש"ח מעבד: Intel Core i5-6600 Skylake Tray תושבת: (Socket) LGA1151 1015 ש"ח מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Cooling Alpine 11 PLUS 79 ₪ לוח אם: Asus ,H110I-PLUS, Chipset …
-
- 6 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, רכשתי מחשב Lenovo ThinkPad Edge E330 3354-1S6 אני מעוניין להחליף את הכונן הקשיח לכונן מבוסס SSD. אני מבין שיש מספר ווריאצייות עובי של כונני SSD של 2.5", מה ווריאציה שמתאימה לי? האם זה כונן שיתאים לי? תודה.
-
- 10 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי, באוקטובר אתחיל ללמוד שוב (אם לא יקרה משהו לא צפוי). לקראת המאורע, אך גם בנוסף לזה - אני מעוניין שסוף סוף יהיה לי מחשב נייד. בכלליות אני מאוד אוהב לשבת על הנייח שלי. אני אוהב מסך גדול, אני אוהב מקלדת נורמלית, אני אוהב עכבר ואני אוהב חומרה חזקה (משחקים פה ושם). השורה התחתונה היא שהמחשב ה"כבד" שלי יהיה הנייח. לכן אני מעוניין בעצם במחשב נייד קטן וזול. אני לא צריך חומרה חזקה, אני לא צריך מסך גדול כי עבודה רצינית לא תתבצע עליו. אני כן רוצה שזה יהיה מחשב "אמיתי" שאפשר להתקין עליו הכל ולעבוד עליו בצורה רצינית במקרה הצורך. חשוב לי מאוד שהוא יהיה קל, אך בלי לשלם על זה הרבה כי חבל לי על הכסף. חשבתי על המחשב הזה (Asus K200MA). דרך BUY2USA הוא יוצא 1650 שקלים. מה דעתכם? האם זה לא…
-
- 13 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 ש"ח . 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי + חובב עריכת וידאו ביתי HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Adobe Premiere Pro - מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת,…
-
- 6 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני צריך מחשב שיעבדו עליו פוטושופ תוכנות עריכת ווידאו ותוכנות לעיצוב 3D חלק לחלוטין, אם אפשר שישקול לא יותר מ-3 קילו אבל אם זה ישקול יותר אני מוכן להיתפשר על זה. הדברים שחשובים: מעבד i7 כמה שיותר חזק רזולוציה כמה שיותר גבוהה מסך LED מאוד יעזור אח לא חובה מסך מט כ. מסך כמה שיותר חזק (אם אפשרי אז GeForce GTX 470M SLI הבנתי שהוא הכי חזק בשוק) ושיהיה לו כמה שיותר זיכרון) קירור חזק (שלא יקרוס מעבודה קשה) וסוללה עם 9 תאים (שיהיה אפשרות לקנות לדגם הזה לא חייב לבוא עם המחשב אבל שהמחשב יגיע מינימום עם 6 תאים) מינימום 4 ג'יגה רם אין צורך בHD עם יותר מדי זיכרון יספיק לי גם 320 ג'יגה זה מחשב לעבודות בלבד אז לא יותקנו עליו משחקים ולא יהיו עליו יותר מדי סרטים חוץ מהסרטים ש…
-
- 10 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
טוב לאחר שקיבלתי ממכם מספר מפרטים למחשב גיימינג בעלות של עד 4000 ש"ח. הגעתי פחות או יותר ל-2 מפרטים שאני מתלבט בניהם ואשמח לקבל את עצתכם. מפרט A: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪991 קירור למעבד: Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 - מחיר: ₪44 לוח אם: Gigabyte GA-B85M-HD3 for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪398 מארז: Gigabyte LUXO X140 Black MidiTower ATX 1x 120 MM FAN TOOLESS + 500W Seasonic ECO כמות: 1 - מחיר: ₪479 קירור למארז: Raidmax 120mm Retail Quiet Fan כמות: 1 - מחיר: ₪14 זיכרון: Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב ח…
-
- 16 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני מעדיף מסך 19"... בלי עכבר ומקלדת, בלי צורב, ובלי שום ציוד הקפי חוץ מDVD... תודה לכל העוזרים..
-
- 19 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש באילת בעוד שבועיים מחשב נייד לפי הדרישות להלן, תודה על העזרה! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש״ח (ללא חריגה) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות + הרבה טאבים של כרום 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רצו…
-
- 12 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5500, אפשר לחרוג עד 6000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים חדשים ועתידיים כמו סייברפאנק ו RDR2 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי, אבל שלא יהיה טרקטור 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא קריטי בכלל 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנו…
-
- 16 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי רציתי בבקשה שתבנו לי מפרט מחשב כאשר כאשר הוא מיועד לגיימינג בעיקר וקצת עריכת ווידאו בתוכנת ה Avid תודה לכל מי שירצה ויוכל לעזור.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000-7500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל לנצל לנצל!! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים עריכת ווידאו ופוטושופ (לא יותר מדיי) תכניי HD ו3D א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) מזדמן עד תדיר בתכונות ה Avid and Photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BT4-AC4-Crysis3-GtaV- COD Ghost…
-
- 34 תגובות
- 3.2k צפיות
-