עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Little_AKA_Or,

אני צריך שילוש [מעבד, לוח אם, זכרונות (שהיה 512M)] כרטיס מסך ספק כוח הבנתי שעדיף מעבד ולוח אם של AMD. לגבי תקציב, אין כ"כ הגבלה, אבל שלא יצא לי שני שליש מפרט כמו מחשב שיוטס לארה"ב משם ימריא לצדק ויחקור שם את האבולוציה. תודה לעוזרים

2. Started by Kanji,

אפשר לעלות במחיר עד 5000 . אני מתכנן לקנות בSkyPC [אם קניתם מהם מחשב אשמח לדעת אם הם חברה טובה] , לא זקוק לציוד הקפי , ולא מתכנן לעשות OC. *מה אתם אומרים על המפרט הבא: מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪922 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-P55-US3L ₪617 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950201 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪274 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1115 זיכרון G.Skill DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-24 NT ₪234 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?p...0600CL9S-2GBNT כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD5770 1024MB DDR5 PCIe ₪954 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?…

• 6 תגובות
    • 923 צפיות
  3. Started by Tamir Zamoscinski,

* מטרות המחשב- עבודה בוויזאל סטדיו וכדומה ... * גודל המסך? 13-14 נראה לי מתאים דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט-מקלדת מאורת והעדפה לnumpad אך לא סוף העולם אם לא האם נדרש זמן סוללה ארוך?3-4 שעות האם יש צורך ביציאות מיוחדות? usb3 * Bluetooth? כן גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? שהמערכת תרוץ על ssd וארדסיק של 500 GB האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא אבל שיהיה אחריות לשלוש שנים האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם ? שלא יהיה טאצ, מחשב עמיד(עכשיו יש לי לנבו ועושה לי בעיות עם הצירים), רוצה לדעת את דעתכם לגבי מחשב מחודש ראיתי במחיר הזה אפילו i7 אבל מחודש מה דעתכם? תודה !

4. הדגם הוא: Lenovo G505 Model Name: 20240 האם המקוריות באיביי באמת מקוריות? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 923 צפיות
  5. Started by asagoren,

שלום הזמנתי מחשב GIGABYTE לחברה שלי [סטודנטית] לצרכי כתיבה ועבודה משרדית כמו שאתם מתארים לעצמכם המפרט הבסיסי הוא כזה מעבד CORE 2 DUO 1.8 GHZ זכרונות 2 GB 800 MHZ ציפסט אינטל הארדיסק 250 GB כרטיס מסך ONBOARD וכו'.. השאלה העיקרית האם 3150 ש"ח זה הוגן לכזה מחשב של חברת GIGABYTE [glow=red,2,300]והאם זוהי נקראת חברה טובה\איכותית?[/glow] ולמה האחריות רק לשנה מבחינת הספק או שאולי יש דרך להרחיב את האחריות..?

• 8 תגובות
    • 923 צפיות
  6. Started by Ramboli,

שלום לכם, מכרתי את המחשב שלי ואני רוצה מפרט סופי. הנה הוא: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 STEPING G0 - BOX ¤1316 --------------- לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤484 --------------- כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX 2.0 GeForce 8800GT 512MB GDDR3 : GV-NX88T512HP - RETAIL ¤1232 --------------- דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB 32MB SATA2 NCQ - ST3500320AS ¤626 --------------- צורב DVD: LITEON DVDRW DH-20A4P-04 X20 - SATA - RETAIL ¤159 --------------- זיכרון: CORSAIR DUAL CHANNEL 2048MB DDR2 800 (1024X2) DUAL XMS2 CL 5-5-5-15 - TWIN2X2048-6400 ¤313 --------------- מארז: THERMALTAKE SOPRANO (BLACK) VB1000BNS w/o PSU ¤352 --------------- ספק כוח: ENERMAX LIBERTY …

• 7 תגובות
    • 923 צפיות
  7. אני זקוק למפרט למשחקים בתקציב של עד 2800 ש"ח, לא כולל מסך וכרטיס מסך. בנוסף חשוב שבלוח יהיה כרטיס מסך מובנה טוב ככל שאפשר ע"מ שאוכל להשתמש במחשב עד שיגיע הכרטיס מסך מחו"ל. המחשב יהיה מבוסס על מעבד e?Athlon64 3600+ X2 DualCor לפחות. תודה על העזרה.

• 17 תגובות
    • 923 צפיות
  8. Started by SpLAsH,

היי על איזה מפרט בסביבות ה3000 שקל אתם ממליצים? דברים שאני צריך: מעבד, כרטיס מסך, לוח אם, זכרונות ומארז בקשר לספק - אם הוא לא מגיע עם המארז אז אחד שלא יעבור את ה150~ שקל המחשב אמור לשמש גם למשחקים (שיריץ את כל הדברים החדשים בצורה סבירה) ושיחזיק מעמד עם אוברקלוק (לא משהו רציני אבל) אם אפשר אז תתנו בבקשה גם הצעה של אינטל וגם של AMD תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 923 צפיות
  9. התקציב הוא עד 1700 שקל, 1800 אם זה שווה את זה באמת עם המחשב אני מוריד סרטים ואלבומים, ממיר סרטים לפורמט שמתאים לנגן Zune שלי גולש הרבה באינטרנט, נוהג לפתוח טאבים מרובים (בערך 8-10, משתמש Maxthon) אני שומע גם מוזיקה רואה סרטים על המחשב מעביר תמונות מהמצלמה למחשב, עושה לכידת וידאו ממצלמת וידאו דיגיטלית. משתמש בGuitar Pro תוכנה להצגת תווים לגיטרה ולכלים אחרים. אני משחק משחקי פלאש באינטרנט, ומשחקים אחרים גג Age of Empires 3. הציוד ההיקפי שכן אני צריך זה צורב DVD. עכשיו אני צריך מינימום 2 ג"ב ראם, ו לפחות 120 ג"ב הארד דיסק כרטיס מסך בסיסי ע"פ מה שציינתי קודם. מערכת הפעלה יש לי XP חוקי בבית אני יודע להתקין. מסך מקלדת רמקולים עכבר הכל יש לי. אבא שלי טוען שעדיף מעבד אינטל על AMD …

• 11 תגובות
    • 923 צפיות
  10. שלום לכולם, מחפשת מפרט למחשב שישמש לגלישה באינטרנט, הרצת חישובים די כבדים ב-MATLAB, תכנות ב-VS.net , קצת צפייה בטלויזיה (כרגע אין צורך בכרטיס טלויזיה). נקודות נוספות: - בהרצת המטלב - שאפשר יהיה לעבוד עם תוכנות אחרות במקביל בצורה נורמלית,שלא יחנוק את המחשב. -אין כוונה לעשות OC. -מארז עם קירור טוב ולא רועש. -אם זה משנה, בהמשך יצורף מסך LCD, "19 , אבל זה לא חלק מהתקציב הנ"ל. תודה!

• 8 תגובות
    • 923 צפיות
  11. Started by vucra,

...

• 0 תגובות
    • 923 צפיות
  12. כול המחשבים בלי OC בלי מסך בלי רמקולים עכבר ומיקלדת..צריך שיהיו חזקים למשחקים..! אחד עד למחיר הזה 6500 ש''ח השני עד 5000 ש''ח.. והשילישי 4300ש''ח ואלו המחירים הכי מוגזמים שיש ....! וכל מחשב זה לחבר....!!!!! תודה רבה לכם אנשים..!

• 12 תגובות
    • 923 צפיות
  13. שלום.אני צריך עזרה למפרט ללא ציוד הקפי שיהיה טוב ל3 שנים הבאות.אני רציתי לעשות בהתחלה sli עם 8800gt אבל זה יקר מדי ובכלל האם כדי לי לקנות מחשב בעונה הזאת או לחכות. בבקשה תעזרו תודה.

• 10 תגובות
    • 923 צפיות
  14. Started by rotman,

שלום , אני מתלבט בין 1) http://adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=7051&zap=1 2) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=704702 מה עדיף לסטודנטית שכל מה שהיא עושה זה אינטרנט + אופיס? אני רוצה גם להרחיב אחריות בלנובו ל 3 שנים אם אני הולך עליו , מישהו יודע כמה זה עולה? תודה רבה על העזרה חברים

• 10 תגובות
    • 923 צפיות
  15. Started by ElishaBar,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD, ועריכה גרפית כמה שאפשר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא צריך. 4…

• 3 תגובות
    • 923 צפיות
  16. היי האם אחד המחשבים האלה מומלץ לקנייה לשימוש בייתי (לא גיימר לא פיתוח)? באתר אחר ראיתי שהמפרט הזה מומלץ הצרכים מחשב 15 אינטש, אמין, מהיר, עדיפות ללנובו תודה נירה

• 1 תגובה
    • 923 צפיות
  17. שלום. אני מחפש מפרט לשימושים הנ''ל, ללא ציוד הקפי, יש בידיי מסך בגודל 20' הארד בנפח כמה שיותר גדול ללא OC אבל אני מעדיף שיהיה קירור איכותי על המעבד. ספק איכותי חובה. אני לא נעול על כלום בעקרון אז אני פתוח להצעות או טענות למיניהן :] תודה!

• 12 תגובות
    • 923 צפיות
  18. היי יש לי בראש מפרט שאני רוצה למחשב נייד פשוט אני לא יודע איזה חברה נחשבת טובה DELL\HP\ASUS כל פעם אני שומע משהו אחר איזה חנות מומלצת אני אשמח אם משהו יוכל לעזור לי בנושא הזה בגדול מה שאני מחפש זה מחשב עד 3000 ש"ח משקל וגודל לא משנה כל כך זיכרון 4 ג'יגה דיסק קשיח לפחות 250GB מעבד i5 יצאה ל-HDMI מצלמה שיהיה כמובן בלוטוס אם מישהו יוכל להמליץ לי על דגם של חברה מוכרת עם מפרט דומה לזה אני אשמח אפילו שם של דגם מוכר של חברה מומלצת ואני כבר אחפש לבד את המפרט לדגם הספציפי הזה.. דרך אגב השימושים העיקריים זה אינטרנט, סרטים (HD) וגם פוטושופ תודה רבה

• 3 תגובות
    • 923 צפיות
  19. צרכים בסיסיים בלבד, גלישה סרטים אופיס, ותוכנות מתמטיות. עדיפות גדולה למסך מט. אין צורך בהארד- דיסק גדול, לא מתוכנן לאחסן עליו שום דבר. חיי סוללה לא קריטיים משקל עד 2.5 ק"ג דרושה מהירות עבודה, ואמינות. תודה

• 3 תגובות
    • 923 צפיות
  20. מטרות המחשב : לימודים (יישומי Office) סרטים (באיכות גבוהה - 1080p) שימושים בסיסיים נוספים (גלישה, הורדות וכו') גודל המסך : עדיפות ל- 13-14" משקל רצוי : לא כבד מידי (או קל, או סטנדרטי) זמן סוללה : ארוך ככל הניתן יציאות מיוחדות : לא יציאה כל שהיא למסך לא, לא חובה - יציאות לרמקולים 5.1 Bluetooth : נחוץ גודל מינימלי של כונן קשיח : 128GB כונן : אין צורך כונן BluRay : לא רלוונטי אחריות בינלאומית : לא נדרשת מערכת הפעלה כלולה בתקציב : כן העדפה לחברה כל שהיא : , לא תקציב : עד 3500₪ עם עדיפות לפחות ניתן לרכוש בארצרת הברית תודה מראש, גיל

• 1 תגובה
    • 923 צפיות
  21. Started by Theoldadam,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב לצורכי עריכה קלילים של תמונות ווידאו לא משהו רציני. הדרישות שלי למחשב הן משקל שיהיה קל ומסך קטן גג עד 15 אינץ', עדיפות למסך קטן, יציאה ל HDMI עד כמה שזה נשמע מוזר. חזק בשביל להריץ את התוכנות עריכה (בין אם זה ה Movie maker ואולי פוטושופ) אשמח מאוד לקבל המלצות על מחשבים כאלה ואולי חוות דעת לגבי מחשב שמצאתי http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-11z.htm תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 923 צפיות
  22. שלום רב לכולם אני מתעניין לרכוש מחשב שיתמוך היטב בעבודה שוטפת בתלת (של מאיה ואולי בעתיד גם מקס). אני עובד כרגע עם מחשב נייח חזק אבל מתעניין בנייד לשם עבודה מחוץ לבית. לגבי גודל מסך אני מעדיף מסך גדול (15 ומעלה), לא קריטי אם הדבר בא על חשבון משקל מאחר ואני לא אשא עימי את המחשב יותר מדי. לגבי זמן סוללה, אעדיף סוללה טובה, אבל זה לא קריטי. כראוי לעבודה בתלת אני יזדקק למעבד חזק, כרטיס מסך טוב, זיכרון רב, (לפחות 3GB) וכונן קשיח במהירות 7200rpm אם זה אפשרי, הכל במסגרת התקציב כמובן. לגבי חברה מועדפת, אין העדפה ספציפית אך אם זאת אני מעדיף חברה אמינה בעלת אחריות טובה. התעניינתי פה בפורום בעבר ברכישת נייד וְ tgolin הנחמדה המליצה לי על HP dv5-1179 או חלופה זולה יותר, Gigabyte …

• 4 תגובות
    • 923 צפיות
  23. Started by nipo3,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - 1000 שקל , אבל עדיף שלא להגיע לזה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה – רק למשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב – RPG ואסטרטגיה בעיקר. מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך – 1600X1200כרגע אבל אקנה מסך חדש בהמשך ). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות( גבוהות אם אפשר אני מניח 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדו…

• 3 תגובות
    • 923 צפיות
  24. מחפש מפרט לחבר. צריך רק את הקופסה. כולל צורב בנתיים יחובר למסך 17" אך המסך ישודרג בקרוב ישמש למשחקים כמו COD5, CRYSIS וכו' אין צורך בחיבורים מיוחדים כלשהם, OC לא מתוכנן עדיין. שקט חשוב ברמה סבירה משהו התחלתי: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤790 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤435 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Westren Digital WD6400AAKS 3.5" 640GB SATA2 16MB ¤345 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1210 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤304 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי TwinTech nVIDIA GeForce GTX 2…

• 10 תגובות
    • 923 צפיות
  25. היי, ברשותי מחשב שהולך ומתיישן בעל המפרט הבא- Gigabyte GA-B75M-D3H Core i5 3470 8GB DDR3 רדאון 7850 המחשב מחובר למסך דל 2412M (1200p) שאין לי כוונה להחליף בזמן הקרוב. עם הדור החדש של הקונסולות המפרט כבר מתחת לדרישות המינימליות של משחקים מסויימים, כדוגמאת דום. מצד שני, זה לא ממש עצר אותי מלהריץ witcher 3 ואת הבטא של Doom עם לא מעט הגדרות על מקסימום ברזולוציה הנטיבית של המסך. מעוניין לקבל את חוות דעתכם על האם ואיזה מהחלקים הנ"ל לשדרג. תודה.

• 0 תגובות
    • 923 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.