ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
היי רציתי לבקש שמישהוא מכם ירכיב לי מפרט גיימרים. המחשב נועד לאחיין שלי התקציב הוא 6-8 אלף שקל אבל אפשר לחרוג כמובן. חשוב לציין שאין כל צורך במסך מחשב חדש. תודה מראש. המסך שברשותו הוא 22אינץ' רזולוציה 1680*1050 המשחקים הם בדרך כלל משחקי פעולה וכל אלה. ההגדרות שירצה לשחק הם על גבוהות. הרכיב היחיד שאיני צריך זה המסך. אוברקלוק לא מתוכנן. מערכת הפעלה WIN7 כן כנראה שיתבצע שידרוג עתידי כן רצוי לשמור על אופק השידרוג
-
- 9 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום, אני צריך את עזרתכם לבנות מפרט מחשב בעל מארז קטן (עדיף silverstone ft03) למטרת גיימינג בעיקר. יש לי ספק חדש של crosair 650W אז אני אשתמש בו ויש לי SSD של סמסונג 250GB אז אני מעונין לקנות עוד אחד של 250GB ולעשות raid0 אני אולי מתכנן בעתיד לעשות OC קטן לCPU מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, גלישה באינטרנט,סרטים, FULLHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF4 וכדומה -אילו…
-
- 1 תגובה
- 983 צפיות
-
-
אהלן, מבקש מפרט למחשב לתכנות וגרפיקה בעיקר (קצת סרטים ומשחקים) בתקציב של עד 4K (ניתן לחרוג עד 200-300 ש"ח) 1) תקציב : 3500 עד 4000 ש"ח 2) שימושים : - פיתוח תוכנה (.NET,visualStudio ) - גרפיקה ועריכת וידאו (כתחביב 30% שימוש) MAYA,3dMAX,PhotoShop - משחקים (בסגנון flightSimulator) וסרטים 3) יש צורך בציוד היקפי לגבי מסך מתכנן על 23" FHD 4) מבחינת שקט - עדיף כמה שיותר (7 מ 10) 5) ללא OC 6) לא מתוכנן שדרוג משמעותי מעדיף משהו שימשוך לשנים תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 983 צפיות
-
-
היי אני מתחילה לימודי אנימצית תלת מימד ואשמח לעזרה בהרכבה של מפרט מתאים. קיבלתי מהמכללה המלצות למפרט (צירפתי אותן) אבל הן מאוד מאוד כלליות. התוכנות עליהן אעבוד במהלך הלימודים הן: lightwave, photoshop, Zbrush, after effects ו- maya. רוצה להרכיב מחשב טוב באזור ה4,000-5,000 (ללא המסכים) תודה מראש לעוזרים המלצות לרכישת מחשב לצרכי אנימציה ועיצוב.docx
-
- 1 תגובה
- 983 צפיות
-
-
ידוע לי שבמקרה של כשלון בעדכוני ביוס , ניתן לצרוב ביוס . במחשב הנ"ל היה עדכון שנכשל האם מישהו מכיר שיטה לצרוב את הביוס במחשבי DELL ? (המחשב במצב שלא נדלק ועושה צפצופים קצרים שחוזרים על עצמם) הבנתי ממאמרים שניתן לעשות משהו על ידי לחיצה על הEND שמדליקים את המחשב מוכר למישהו התהליך ? נ.ב הדגם הוא 3560 ולא כמו שכתבתי 3510
-
- 0 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מחליף מחשב אני רוצה שבמחשב יפעלו משחקים טובים (שיהיה בכרטיס מסך חיבור dvi ) כי יש לי מסך lcd שלא רואים בו ממשך באיכות כמובן שהמחשב לא יהיה amd שיהיה מהיר,מטוס (זה ממש חשוב לי) כולל צורב דיוידי כולל עכבר פשוט מקלדת פשוטה בלי רמקולים בלי כונן דיסקטים לא מתוכנן ov ושיויסטה ירוץ עליו חלק ורצוי שני ג'יגה זיכרון _________________________________ לסיכום סומך עליכם -------------------------------------------------- אני מתכוון לקחת את המפרט לחנות בשכונה כי לא מתאים לי לסוע לת"א
-
- 6 תגובות
- 983 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות בשבוע הקרוב מחשב נייד בארה"ב. * מטרות המחשב? :סרטי HD, הרצת תוכנות כמו מטלאב, שימושיים משרדיים. * גודל המסך? - 13-15. המחשב לרוב יהיה מחובר למסך גדול יותר או לטלויזיה * משקל רצוי? - כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? - מעל 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - עדיף שתהיה יציאת HDMI *מעבד? - יש הבדל משמעותי בביצועים בין i5 לi7? עלות/תועלת? *זכרון? - 8 גיגה לפחות * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? - 256 SSD + עוד 1TB פנימי רגיל או הארד דיסק חיצוני (segate backup plus 2TB). *USB? - לפחות 2 יציאות USB 3.0 * כונן אופטי?-לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? יכול להיות * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף אחריות לשלוש שנים. האם זה או…
-
- 0 תגובות
- 983 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם... אני שמח לבשר (ובטוח שאתם שמחים לשמוע) שהזמנתי את המחשב שלי להלן המפרט: AMD ATHLON 64 300 S-754 K8NS S754 NFORCE3 250 DDR 400 A-DATA 512 PINE 6600 GT 128 MAXTOR 80 GB 7200/133 8 MB DVD צורב NEC 3500A X16 DUAL X2 HECCOMPUCASE CI-6A19 CREATIVE SBS 370 SUB ? 2SP 4370 אם אפשר אני אשמח לקבל תגובות עליו(הוא מיועד למשחקים בעיקר)...
-
- 9 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את Asus N550JV. ההתלבטות הגדולה שלי היא בין שני דגמים של אותו מחשב: אחד עם מסך מט והשני עם מסך מבריק. אני לא זקוק למסך מגע, אך כן חשובה לי איכות המסך. האם האיכות של מסך המט לא נופלת ממסך מבריק?
-
- 1 תגובה
- 983 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה למחשב נייד סטייל ultrabook (מאוד דק, ומאוד קל). מבחינת גודל מסך אז 13-14 אינץ'. אני רוצה כונן SSD בנפח של 128GB לפחות. 4GB של זכרון RAM. ללא כונן אופטי. מעבר בסדר גודל של i5. יציאת HDMI, קורא כרטיסי SD. אין צורך שהסוסלה תחזיק נצח (4 שעות עד שהיא תמות זה יתאים לי). שימוש המחשב יהיה לעבודה משרדית ופיתוח. התקציב המקסילי שלי הוא 6000, אבל מן הסתם מעדיף לשלם פחות. תודה!
-
- 5 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אודה להמלצה מטרה - בעיקר צפיה בסרטים + משחקים קלים * גודל המסך - 17.3 רגיל * רזולוציית המסך - ? FHD 1920x1080, רזולוציה גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) - לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD רגיל * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) אשמח להצעות
-
- 1 תגובה
- 983 צפיות
-
-
שלום לכולם, ותודה מראש לעוזרים! אני צריך עזרה בקניית לפטופ בסכום של כ-4000 ש"ח (גמיש), למטרת צפייה בסרטים ותיכנות. * גודל המסך: אני נוטה לכיוון ה15, אבל גם 14 כנראה יעבור אם זה משמעותי בתמורה שאקבל * משקל רצוי: לא פקטור. המחשב בעיקרו יהיה נייח בחדר שלי, ורק מדי פעם אני אעביר לבית של ההורים. אני אספוג עוד קילו פה ושם * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד. זמן סטנדרטי ללפטופ יספיק.. אין צורך להשקיע במיוחד, שכן כמו שאמרתי, בעיקרו הוא יהיה נייח * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אני לא מבין בזה, אבל הבנתי שSSD זה הכי מהיר ולכן רצוי SSD. נפח 250-500 ג'יגה * כונן CD/DVD? צורב? BLUERAY? אין צורך בכונן כלל מכל סוג * האם נדרשת אחריות …
-
- 1 תגובה
- 983 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? 3000(לא כולל מסך) האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ,visual studio,OFFICE,MATLAB,SPICE ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? רצוי גם לHEROES 6 אם חורג מהתקציב אפשר להתפשר על STARCRAFT 2 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אני מניח שבין בינוני לגבוה 3…
-
- 9 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אני מרכיב לאחי הקטן מחשב בסיסי לקולנוע ביתי. אחרי התייעצויות בפורום לוחות אם ומעבדים ופורום ספקים ומארזים הרכבתי את המפרט הבא מעבד-Athlon II x3 450 http://www.skypc.co.il/pl_product~ADX450WFGMBOX~3~0.htm 395 ש"ח לוח אם- Gigabyte GA-MA78LMT-US2H http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=7866 340 ש"ח זכרון- Kingston KVR1333D3N9/2G http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=7255 150 ש"ח מארז- Antec nsk2400 (ללא ספק) http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33_306&products_id=11801 295 ש"ח כונן קשיח- Seagate 250Gb ST3250624AS יש לי ספייר 0 ש"ח צורב - SAMSUNG SH-S223F X22 http://www.morse-pc.com/Product.asp?productid=7844 130 ש"ח ספק - Hec 450…
-
- 6 תגובות
- 983 צפיות
-
-
ואו, הרבה זמן לא הייתי פה מה אתם אומרים ? מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q66000 STEPING G0 מדוד שעובד באינטל, יש להם תוכנית מוזלת לעובדים. לוח אם 643 ש"ח: ALBATRON NF 650i ULTRA זכרון 475 ש"ח: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT כרטיס מסך 1578 ש"ח: ALBATRON PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 - DX10 - RETAIL דיסק קשיח 436 ש"ח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS כריס קול 124 ש"ח: CREATIVE SB LIVE 5.1 דיוידי 165 ש"ח: LG DVDRW GSA-H44N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK ספק 430 ש"ח: HEC ACE 580 מסך 2268 ש"ח: DELL LCD 20´ 2007WFP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR רמקולים 452 ש"ח: ALTEC-LANSING 2.1 VS4121 מה אתם חושבים ? 7500 ש"ח הכל.
-
- 11 תגובות
- 983 צפיות
-
-
DELL Latitude E6410 HP EliteBook 8440W ThinkPad T410s Lenovo לזה יש גם דגם עם multi touch Hp EliteBook 2740p Tablet PC המחשב לא יקנה בארץ לגבי העדפה אני מאוד רוצה מחשב מגע יש לי אחד כזה בעבודה של פנסוניק מוקשח וממש כיף לעבוד עימו בנוסף אני חושב יהווה יתרון בלימודים אם אני יוכל לכתוב עליו במקום במחברת. זמן סוללה אני חושב משהו כמו 6 שעות צפונה יהיה טוב
-
- 1 תגובה
- 983 צפיות
-
-
טוב אז קצת הקדמה(אפשר לדלג על הפסקה ישר לתוכן). היה לי לפטופ אהוב שסיפק את צרכי ואפילו הרשה לי להריץ את FALLOUT 4 בצורה חלקה עם קצת טוויקים ועל מערכת הפעלה ישנה. למה היה? שפכתי עליו בטעות בירה ונדפקה המקלדת לגמרי, יבשתי מהר וחוץ מהמקלדת הכל שרד. בכמה מעבדות אמרו לי שהם לא מתעסקים בלהחליף מקלדות כאלה(צריך לפרק את הכל אי אפשר להחליף מ"למעלה") ונאלצתי להחליף מקלדת בעצמי.| כנראה ש"שרפתי" במהלך כל העסק את לוח האם, לא הייתי מודע שדבר כזה יכול לקרות ממגע פשוט(הייתי מפרק ומרכיב נייחים המון ולא היה סיכון כזה עד כמה שידוע לי). הכל מחובר כמו שצריך אך המחשב לא מגיב לשום דבר(לא נדלק) ושום נורה לא פועלת. בדקתי והמטען תקין וניסיתי המון דברים אך נראה שהמחשב מת. בכל מקרה אני בש…
-
- 1 תגובה
- 983 צפיות
-
-
אהלן. אני בהתלבטות ואשמח לעזרה. מחפש מחשב נייד לצורך אחד בלבד: שידור ישיר ליוטיוב ע"י תוכנת OBS. איך זה הולך לעבוד? כרטיס לכידה עם כניסת HDMI שיחובר לאחת מכניסות ה-USB של המחשב. לכניסת ה-HDMI תחובר מצלמת וידאו פנסוניק HC-770. המטרה היא לשדר ב-1080p/30fps. כל הרשת מלאה בהמלצות לגיימרים שמשחקים במקביל לסטרימינג ולכן בכל הכתבות ממליצים על כרטיס מסך. לא ברור לי האם i7 או מקבילו ב-AMD יעמדו בכח העיבוד שדורש סטרימינג של 1080P. אשמח לעזרה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 שקל. אפשרי חריגה רק אם זה מחייב. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או ת…
-
- 0 תגובות
- 983 צפיות
-
-
מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤1450 1 לוחות אם Asus P5KC ¤940 1 כרטיסי מסך Gigabyte Nvidia Geforce 8800GTS 320MB DDR3 DualDVI Retail ¤1599 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤399 1 מארזים NZXT Apollo No PSU Black ¤394 1 צורבים LG H54NK DVD-RW Dual Layer X18 SuperMulti Black ¤174 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 250GB SATA II 16MB WD2500KS ¤407 1 הרכבת מערכת הרכבה ובדיקות, מחשב חדש 3000שח ומעלה ¤5 1 Total Price : ¤5368 הורכב ב- TMS.co.il מה דעתכם ? נ.ב זכרונות יש לי 3 גיגה DDR2 667MHZ - מספיק לי לבנתיים.
-
- 14 תגובות
- 983 צפיות
-
-
צריך מפרט, לא יותר מ4000 שח מבוסס AMD כןלל הכל... וכרטיס מסך חזק יחסית. צורב DVD. מסך CRT רגיל ורמקולים לא יותר מ 300 שח
-
- 5 תגובות
- 983 צפיות
-
-
-
דגש על נוחות, תקינות ויציבות. גודל מסך לא משנה אבל לא צריך מעל ל15". לא קריטי - שלא יהיה כבד מדיי. כמו כן אשמח ליעוץ בבחירת מערכת הפעלה, התלבטות בין Vista לXP. כמו כן חשוב שהסוללה לא תגמר כל חצי שעה, שתהיה ארוכת חיים[ללא טעינה]. וזהו בערך. בתודה, Quantom.
-
- 6 תגובות
- 982 צפיות
-
-
הבנתי שהפורם פה תותח בענייני חומרה ואשמח להתייעץ😁 אני מחפש כרגע לקנות מחשב נייח שיחזיק לי כמה שנים קדימה ושאוכל גם להריץ עליו לוקלית stable diffusion וכל מיני מודלים של llm הרעיון שתיהיה לי סביבת עבודה נוחה להתנסויות. אם ארצה משהו יותר כבד כבר אעבור לענן. בכללי יש לי גם VR והייתי רוצה שהמחשב גם יוכל להריץ מחשקים לvr באיכות גבוהה הדגם שחשבתי עליו הוא זה. יש צורך בWIFI בלוח אם כנראה שבעתיד ארצה לשדרג ל64G RAM https://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=Basic-I5-RTX4060Ti16-32-WIFI אשמח לחוות דעת על החומרה, בכללי אני שבוע הבא יורד לאילת אז אם אתם מכירים אופציה יותר טובה לקנות שם אשמח לשמוע (התקציב שלי הוא עד 5500 ניתן לחרוג ג…
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
- 1 follower
-
-
אם אני צריך מפרט לעבודה משרדית ותכנות ב 2500 כולל מסך וציוד הקפי תודה מראש ;D
-
- 10 תגובות
- 982 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי?3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כולו במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תכנות visual studio, office, visual c++, jbuilder תכני HD גרפיקה עריכת תמונות, קול וסרטים משחקים - עדיין לא יודע איזה אבל תלת מימד ומעדיף שירוצו ברזולוציה גבוהה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא בתקציב אבל אשמח לקבל המלצה על מסך מתאים ומומלץ. כרגע יש לי מסך CRT 17 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? אין צורך במעבד. יש לי מעבד I7-860 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד…
-
- 6 תגובות
- 982 צפיות
-