עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני צריך מחשב בלי מסך וציוד היקפי שיענה על הצרכים הבאים: יהיה מהיר מאוד יהיה בו הרבה מקום (אני רוצה לשים עליו סרטים מוזיקה ומשחקים) תהיה לו גרפיקה מצויינת תוכנות כבדות כמו PHOTOSHOP ו-MATLAB יעבדו בלי בעייה תהיה לו גרפיקה ובעיקר שמיעה מעולה (לא מוכן לוותר בקטע הזה) אני רוצה לחבר מערכת רמקולים עם 3 כניסות למחשב משחקים בינוניים עד כבדים יעבדו כמו שצריך (אין לי יותר מדי לשחק אבל אני בכל זאת רוצה שתהיה לי האופציה)

• 9 תגובות
    • 730 צפיות
  2. שלום חברים, אני ממש מתלבט ומבקש לקבל המלצה מקצועית לרכישת אחד מהניידים האלה: 7348-55008G2HITW8 Dell Inspiron 13 7348 IN-RD33-8532 5480-52004G54GWTY Dell Vostro 5480 VM-RD33-8941 מה שחשוב לי מעבר לביצועים זה איכות הבנייה ונוחות העבודה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. שלום. החלטתי לשדרג את המחשב. אני משתמש במחשב למשחקים כמו bf3 skyrim ו fsx. הרכיבים שימשיכו למחשב החדש: מסך 19״ כרטיס מסך: gtx 460 ספק: sea sonic 500 כונן dvd אני מעוניין בדיסק קשיח של 1 tb תקציב: נתחיל ב2000 ש״ח תודה מראש לכל העונים.

• 8 תגובות
    • 631 צפיות
  4. מעבדי אינטל? Price Units Total Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1050 1 1050 לוחות אם למעבדי אינטל? GIGABYTE Price Units Total 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E 560 1 560 זכרונות? DDR II 667 Price Units Total 512MB TwinMOS 280 2 560 כרטיסי מסך? Powercolor Price Units Total X1950 Pro Extreme 256MB, GDDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E 1200 1 1200 דיסקים קשיחים? Western Digital Price Units Total 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 390 1 390 צורבים? DVD Recorders Price Units Total PIONEER DVR-111Dbk DVD±RW Black 210 1 210 מארזים? Price Units Total Supertalent CA-601UFK Black 370 1 370 ספקי כוח? Enermax Price Units Total Noisetaker EG425P-VE 420W 395 1 395…

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  5. שלום, זמן רב שאני לא מעודכן בטכנולוגיות החדשות (פעם הייתי גיימר רציני ) הולך לשחק על מסך 24" כך שיהיה נחמד אם המחשב יוכל להריץ רזולוציית FHD. אין לי בעיה לקנות AMD אם הם נתונים תמורה טובה יותר לכסף. חשוב לי לוח אם אמין. צריך גם מארץ וספק. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום לכולם, ותודה שנכנסתם לנושא החביב הזה. אני צריך מעט (הכוונה להמון) עזרה. אני צריך מפרט למחשב ביתי שישמש שכשרת ביתי לניסוים. הוא צריך להריץ VMWARE ESX SERVER, לא הגרסא העלובה של WORKSTATION. בכל אופן זה המפרט ההתחלתי שאני ניסיתי לבנות: Processor - INTEL CORE 2 DU QUAD Q6600 MotherBoard - GIGABYTE GA-Q35M-S2 Memory - OCZ DDR2 Titanium XTC 2048MB (1GBx2) 800MHZ CL3 Hard Drive - Seagate 500GB 32MB Cache SATA2 ST3500320AS X2 {Raid 0} Chansis & Power Supply - Antec Sonata III מיותר לציין שהמחשב, יעבוד בלי הפסקה, בלי הרבה מקום לאיוורור, כך שאני רוצה להסתמך יותר על קירור פסיבי או שבמידה ולדעתכם עדיף מים אני ישמח לשמוע המלצות. חשוב מאוד לזכור …

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. שלום וברכה, אני סטודנט שנה ד' ואחרונה בעיצוב, ואני מעוניין להחליף את המחשב העגלתי שמשמש אותי. צרכים: עבודה עם תוכנות גרפיקה, גם וקטוריות - פוטושופ, פריהנד, אילוסטדייטור, אינדיזיין, פלאש ריבוי משימות - לרוב פתוחות אצלי כמה וכמה תוכנות במקביל צפייה בסרטי HD, כולל 1080P עבודה כללית מהירה, שקט סביר אם כי לא קריטי אני די בטוח שאני מעוניין במעבד QUAD, לפחות 4GB זיכרון ומערך כונני RAID של 250X2. אשמח לשמוע את המלצותיכם בעניין, וכן המלצה על כרטיס מסך לצרכים שלי. עריכה: שכחתי להזכיר, אני צריך מארז עם כמה שיותר USB, או להוסיף כרטיסי USB. לפחות 8 או 10 כניסות. עדיפות לנגישות גבוהה, מקדימה. אגב, קראתי מאמר שהגרסה הבאה של CS של אדובי תנצל גם את הכרטיס הגרפי למהירות העיבוד, מה שכיום ל…

• 35 תגובות
    • 2k צפיות
  8. שלום רב, מבקש את עזרתכם בהרכבת מפרט מחשב PC שישמש לעבודות עיצוב גרפי בלבד (פוטושפ, פלאש, אילוסטרייטור וכיו"ב). חשוב שיהיה מהיר ויציב (ככל הניתן, במסגרת התקציב). - המחשב יעבוד עם קבצים כבדים, לפעמים גם מעל 1.5GB - אין צורך ביכולות סאונד מיוחדות - המחשב ישמש לעבודה יום יומי, לצרכי פרנסה - לא יישוחקו משחקים במחשב - אין צורך בציוד הקפי - אין צורך בחלקים כמו כרטיס טלויזיה, אבל כן בכרטיס רשת אלחוטי - חשיבות השקט: 7 - לא מתוכנן אוברקלוקינג - אין צורך במערכת הפעלה - מבחינת החנות והמיקום, אין עדיפויות. חשוב בעיקר המפרט ולפיו כבר אפעל למציאת החנות. אם זה הכרחי, אז העדיפות היא לאזור באר שבע ואפשרי גם תל-אביב - אין העדפות מבחינת גודל המארז - אין כרגע תכנון לשדרוג עתידי…

• 6 תגובות
    • 862 צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5-5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד עדיף לחסוך, אך במחיר לא באיכות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? נתתי טווח מחירים כדי לסמן חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש למשחקים+ קומפילציה כבדה, עריכה והקלטת מוזיקה, עבודה עם VM עבודה עם VNC וחיבורים מרחוק א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - אני לא בעולם הגיימינג כבר 8 שנים לפחות... משחקי אסטרטגיה וגוף ראשון -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ני…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום לכולם, מבקש עזרה בבניית מחשב למשחקים ועבודה עם תוכנות עריכה גרפית של Adobe. צריך לכלול גם מסך אופטימלי. אין חשיבות למארז יפה. אני מתכנן לחבר את המסך הישן שלי כמסך משני. הייתי רוצה גם לקבל חוות דעת על המסכים סיניים כמו HKC C7000 שמוצג ב - glouds.com. תודה רבה מראש :-) 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חדשים ושימוש בתוכנות עריכה גרפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימ…

11. Started by DoroZ,

AMD Athlon 64 Bit 3800 Dual Core Socket AM2 Box CPU WD 80GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD Gigabyte GA-M51GM-S2G + 6100 n430 VGA Socket AM2 Motherboard Kingston K1GK-1024MB (2x512MB) DDR-II 667 Memory XFX GF7300GS PV-T72G-WANG PCI-e up to 512MB DDR2 Retail Video Card הזכרונות הוחלפו זה המפרט בעיקרון הצעות לשיפורים?.. מחשב לאחי משחקים לא כבדים יש לו כבר צורב DVD, אחלה מארז ואחלה ספק יש מצב שהמחשב יקדד ויכווץ קצת זיפים אז הלכתי על מעבד חזק מה אומרים?.. ללכת על זה?..

• 10 תגובות
    • 915 צפיות
  12. שלום לכולם כנראה הלך לי לח האם :'( אחרי שהרחתי ריח של משהו שרוף והחלפתי את הספק - שום שינוי,החלפתי גם את המארז חשבתי שהכבלים מכפתור שמדליק את המחשב נדפקו (משהו לא היה תקין) ושוב שום שינוי אז אני מניח שהלך לוח האם (אני טועה? ) מה שהיה לי במחשב הישן: לוח שם של אסוס p4p800 deluxe סוקט 478 צ'יפסט 865pe ,מעבד אינטל ,DDR 400 512MB , דיסק SATA 120GB אני כנראה אשדרג\אקנה מחשב חדש ואשמח לשמוע הצעות, מעדיף מעבד אינטל, לוח אם חשבתי גם על אסוס אבל אם יש הצעות נוספות אשמח לשמוע חשבתי גם על SLI אבל לא יודע אם ההבדל משמעותי שיהיה PCI Express, חשוב לי להשתמש גם בדיסק הישן שלי (הבנתי שלא אמור להיות בעיות ללוח אם שמסתדר עם SATA2 להסתדר עם SATA) זיכרון DDR2 לפחות 1GB כרטיס מסך טוב למשח…

• 11 תגובות
    • 740 צפיות
  13. שלום רב לכל מי שיעזור,אני מעוניין בשדרוג המחשב הקיים שלי, אני צריך חוות דעת על המפרט שרשמתי,מה אפשר לשפר,כל הצעה תתקבל בברכה. המחשב הקיים: מעבד: e5200 2.50ghz(2cpus) pantium r dual core כרטיס מסך:8800gt זיכרון:1.5 ram לוח אם:ep43-ds3l 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? בטח לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,עבודה אוניברסטאית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין תוכנות ספציפיות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב…

• 13 תגובות
    • 813 צפיות
  14. Started by avim1,

יש לי מחשב נייד של msi ex600 המחשב כבר מאוד ותיק ועבר המון , וחלק המציר של המסך נשבר לי . כבר חודשיים שאני מחפש חלפים למחשב הזה הפכתי את האינטרנט וכלום , הכי קרוב שמצאתי זה מסגרת למסך שלא ממש עוזרת לי . הלכתי גם לאייבורי והם אמרו לי בגלל שהמחשב לא מיוצר כבר אין ולא יהיה להם חלפים לקוסמטיקה בשבילו , והנציג הציע לי קנה מחשב דומה ונחליף לך . בקיצור אני די נואש מחשב כמו שלי משומש עולה המון כסף וההחלפה תעלה עוד 300 שקל . פשוט חבל . למישהו יש איזה לתת לי ? אולי מקור שמתעסק עם מחשבים תקולים ? [ תודה מראש אבי .

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  15. זה המפרט, אני מקווה שאני לא שוכח כלום: מעבד: Intel® Pentium® Dual CPU E2180 @ 2.00GHz (2 CPUs), ~2.0GHz זכרון ראם: Kingston 2 GB DDR2 (אם צריך עוד פרטים אז אוסיף,פשוט אני לא בטוח מה רלוונטי לרשום) לוח אם: גיגה-בייט דגם: GA-73PVM-S2H כרטיס מסך: (מובנה בלוח האם) GeForce 7100 / nForce 630i Chipse מארז+ספק-בכל מקרה אשדרג.. אני חושב שאלה הנתונים הרלוונטים,אני רוצה להיות מסוגל להריץ את כל המשחקים החדשים,ולראות סרטי HD (מחובר לLCD) *בקשר לכרטיס מסך-האם יש לי אפשרות להוסיף כ.מסך על זה שכבר יש לי מובנה בלוח אם,והאם זה יכול להיות כל כ.מסך? השאלה שלי היא עם מפרט כזה יש לאן להתקדם ברמה מספיק טובה,או שעדיף כבר לקנות מחשב חדש לגמרי ? **בקשר לתקציב-אני מתלבט אם כדאי לי לקנות מחשב חדש ל…

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  16. הכל בכותרת. דרוש מחשב נייד 15.6" ל 3DMAX ומשחקים עד 6000 ש"ח. כרטיס מסך של NVIDIA בלבד- כאמור, 3DMAX. התוכנה משום מה לא אוהבת את הדרייברים של ATI.... דרישות נוספות- מעבד I5 SB או I7 4GB+ זיכרון 500GB+ הארדיסק שנתיים או 3 אחריות, רצוי עם איסוף והחזרה. חברות מועדפות- ASUS, DELL, TOSHIBA, SAMSUNG חשבתי על- http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03&uin=12996 בגלל ה GT550 המצוין שיש שם. אם יש למישהו אופציה עדיפה- אשמח לשמוע. התקציב עד 6000 ש"ח ללא חריגות. תודה.

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  17. שלום חברה! אחי נמצא כרגע בחו"ל - ואני רוצה לקפוץ על ההזדמנות הזאת ולסנג'ר אותו שיביא לי מחשב חדש(כמובן בחלקים...). אס ככה-אני צריך מעבד וכמובן לוח אם חדשים, אני רוצה מחשב למשחקים - ז"א כרטיס מסך חזק יחסית וזכרון טוב כמובן. לגבי הרד דיסק- יש לי כבר 200 ג'יגה -ולמרות שהם ב מערך IDE (כן כן יש אנשים שיש להם כזה עדיין...) נראה לי שזה בסדר.. כונן דיוידי לא צריך גם...כמובן שאני לא יכול להעמיס על אחי מארז וספק(האומנם?) אז את זה נקנה בארץ... תודה על העזרה חברה- יש פה אחלה פורום(לא שהייתם צריכים את האישור שלי) אז לסיכום: תקציב : 2000-2500 ש"ח חנוק... לוח אם- תומך כל הטכנולוגיות החדשות - sata 2 ddr 2/3 pci-e וכו...(תמיכה בסרטי בלו ריי וhddvd) מעבד- עוד לא החלטתי intel או amd - את זה…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. אוקי יש לי תקציב מאוד גמיש חוץ ממסך וצורב דיוידי אני צריך לקנות הכול המטרה סרטים ובעיקר משחקים כול החיים שלי נהנתי מאינטל ולכן אני לא הולך לעבור למאק או amd מ2001-2007 היה לי מחשב פנטיום 1400 -שידרגתי זכרון ל640 מגה וכרטיס מסך לרדאון 9600 פרו אבל זהו-בשנתיים האחרונות המשחקים לא עובדים על המחשב שלי או דרושה הורדת גראפיקה רצינית כדיי שיזוזו בכלל אז התעסקתי בעיקר בסרטים ואת המשחקים שמרתי צרובים לעתיד שבו אקנה מחשב באמת סוס עכשיו שיוצאים המשחקים "ביו שוק",המשחק של אבודים(אפילו שנראה לי שיהיה חרא כמו שאר המשחקים מבוססי הסרטים או הסדרות חח אבל אני חייב לשחק בזה כי אני מכור לסדרה )ומשחקים כמו האלף לייף 2 אפיסודה 2 ומאפיה 2, gears of war,האלו 2 ועוד ועוד אני כבר לא יכול …

• 59 תגובות
    • 3.2k צפיות
  19. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייד בעל האופציות הבאות: יציאת SPDIF סוללה לפחות ל5 שעות משקל עד 2 קילו מסך מינימום 13" מעבד - שאיפה לחדשים. כרטיס מסך - שאיפה לטוב אבל לא חובה. אני מצאתי את הMACBOOK החדש אבל אני רוצה לעבוד עם WIN. יש הצעות?

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  20. Started by luckyloo,

שלום, אני מחפש נייד ללימודים. מלבד הדברים הטריוואלים חשוב לי שיריץ בקלות FHD ושתהיה יציאת HDMI. אני מאוד מתלבט בין 2 הדגמים האלה, ואודה מאוד אם מישהו יוכל להמליץ לי: "13.3 Lenovo U350 2963-EGG http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5245&CatCode=315 Toshiba Satellite T110-10Z http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=14567 יתרונות Lenovo מבחינתי- מסך 13.3, אני חושב שאני מעדיף את זה על 11.6 של ה Toshiba. יתרונות Toshiba- שנתיים אחריות (שניה ראשונה אחריות כוללת של טושיבה) זמן סוללה ארוך יותר כדי לקבל 3 שנים אחריות על ה Lenovo אני צריך להוסיף 590 ש"ח (ואז יש לי אחריות ל 3 שנים). מה דעתכם? תודה.

21. Started by shaiky,

הבנתי ש"אייבורי" די משתלמים אבל האמת שאין העדפות לחנות ספציפית.. אשמח להצעות.. מעדיף לקנות מחנות בארץ ולא באינטרנט מחו"ל.. תקציב: 4000. עדיף ללא חריגה. חדש מהאריזה ולא יד שניה. רצוי 3 שנים אחריות. לגבי חברת המחשבים, היה לי HP- ואני לא מעוניין בשנית, ושמעתי על לנובו רק טוב. מעוניין ב Windows 7. (אם ניתן אז עדיף ללא מערכת הפעלה ולחסוך עלויות, כמובן בתנאי שאין בעיה למצוא את כל הדרייברים של המחשב בחברה הנתונה) לגבי הכונן הקשיח אני מעוניין ב 160-250 גיגה. אשמח אם תהיה אפשרות שיגיע עד 2 קילו גג (נועד לסחיבה יומיומית). גודל הצג שארצה הוא 12 אינץ' אבל אני לא מקובע, מה שבטוח קטן מ15. צבע המחשב לא באמת משנה לי. ועוד כמה דברים חשובים: בלוטוס, צורב RW+-, יציאת S-VIDEO, כמה שיותר U…

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  22. שלום רב, מקווה מאד שאוכל לקבל תשובות לשאלות שלי כאן. ברשותי היום מחשב לא רע שקניתי בארה"ב לפני כ 5 שנים. המפרט שלו בגדול הינו: Studio XPS 8100, Intel Core i7-860 processor(8MB Cache, 2.80GHz) [TABLE=width: 558] [TR] [TD]8GB DDR3 SDRAM at 1333MHz-4x2GB[/TD] [/TR] [/TABLE] nVidia GeForce GTS240 1024MB GDDR3 1TB Serial ATA 2 Hard Drive 7200 RPM בנוסף ישנו מסך לא רע : Dell 22 Inch 2209WA Flat ו SSD 128GB שהוספתי לא מזמן בעיקר לעריכת התמונות. למה להחליף? המחשב בזמן האחרון מאותת לי שזמנו הגיע...בעיות עם ההארד דיסק וגם עם הכרטיס מסך. אשמח מאד לקבל המלצות למחשב שיהיה חזק משמעותית ממה שיש לי היום. המטרה היא עריכת תמונות (lightroom ו photoshop). אשמח מאד גם לקבל המלצה למסך. בתודה …

• 22 תגובות
    • 6.2k צפיות
  23. כולל כרטיס קול טוב עם אפשרות לחיבור סינטסייזר והמלצה על מעבד AMD או INTEL מודה מראש על עזרתכם. תודה.

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  24. אנא עזרתכם האדיבה למפרט מחשב בתקציב 1.3K?$ לצרכים :מוסיקה- תוכנות למוסיקה והקלטה , משחקים , אינטרנט , אני מעוניין במחשב+מסך LCD 19 + מקלדת+עכבר אין צורך ברמקולים אני מעוניין לקבל הצעות מפרט של אינטל ו AMD תודה על עזרתכם

• 11 תגובות
    • 669 צפיות
  25. המחשב הוא כמובן לשימוש רגיל (אינטרנט,אופיס,סרטים ואימיול) ובנוסף גם לתוכנות עריכה דיג':פוטושופ cs2 פרמייר וכו' וכן משחקים חדשים ורציניים פה ושם. בעתיד הקרוב גם ויסטה אני רוצה להפעיל זכרונות: kingston 1gb x2 667mhz מעבד:intel e6600 core 2dou לוח אם:gigabyte ga-965p-dq6 כרטיס מסך:gigabyte 7600gt (צלעות קרור) דיסק קשיח:wd 250 giga sata 2 צורב:nec dvd 7170a מארז:צ'יפטק מידי טאוור לא נראה לי כרגע שאשתמש באובר קלוק המחיר לא כולל מסך שאני לא צריך וציוד הקיפי (כנ"ל) 2 הצעות יש לי 6100 פחות או יותר באשראי או בתשלומים,מה אתם אומרים ?

• 31 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.