ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,371 דיונים בפורום זה
-
מה אתם אומרים על המיפרט הזה בשביל משחקים : מערכת בנה לך מחשב הכוללת את הפריטים הבאים מעבד: AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DDBOX- BOX מחיר: ¤750 לוח אם: ASUS M2V מחיר: ¤447 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GT TDH 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤789 דיסק קשיח: SAMSUNG 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - HD160JJ מחיר: ¤314 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT מחיר: ¤716 מארז: RAIDMAX COBRA 822 BLACK + 400W PFC PSU מחיר: ¤393 מחיר סופי: ¤3470
-
- 5 תגובות
- 621 צפיות
-
-
היי! אשמח במפרט למחשב ללימוד תכנות, התקציב מוגבל ולא חובה מחשב חזק 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימוד תיכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקו…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, בחרתי כאן 2 מפרטים, לדעתי די חזקים. מתלבט בינהם. יעודו של המחשב הוא שימוש ביתי + גיימינג קל. בשניהם אני משדרג את הכרטיס מסך לATI5750 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4150&CatCode=1 או http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1297&CatCode=3 אשמך לקבל עזרה
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אז ככה, המחשב הזה ישמש להרצת משחקים כבדים וישומי אינטרנט למינהם... מעבד ?AMD Athlon64 3000+ (S-939) לוחות אם למעבדי ?AMD GIGABYTE K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) זכרונות DDR 400 512Mb 400MHz AData /VT דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 120GB SATA 7200 8MB WD1200JD כרטיסי מסך GIGABYTE 6600GT 128MB DVI,TV,PCI-E כרטיסי קול On Board 128Bit צורבים DVD Recorders NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 ציוד רשתות On Board 10/100/1000 מארזים HEC Compucase CI-6A21 400W מקלדות Logitech Internet Pro Black עכברים Logitech Optical Wheel USB (U96) רמקולים ללא מסכים SAMSUNG 17'' 793 DF FLAT מחיר 4903 ¤ חשובה לי דעתכם על המארז + ספק ועל הכ.מסך ואני לא סגור על המסך הזה …
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
בעל מסך 19" זקוק למחשב למשחקים, האם אפשרי לבנות לו כזה? הוא זקוק לחלקים בלבד, הוא קונה מספק מסוים בהנחה. מחשב מ-0, בלי כונן דיסקטים, עם כונן אופטי. לא צריך ציוד היקפי, רצוי מאוד שקט כי הוא ישן עם המחשב בחדר, לא יהיה אוברקלוק, מערכת הפעלה אני כבר אתקין לו.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ניתן לחרוג ב- 200 שקלים עדיף שלא.. ללא ציוד היקפי שזה אומר : עכבר, מקלדת, רמקולים,מסך .... מחשב נטו לאחר זמן המלחמה טוב שהייתה המחירים ירדו והמפרטים שקיבלתי (לפני חודש ) מכם כבר נחשבים פרימיטיביים(בהגזמה =]) ביחס להיום ולמחירים כיום מממ 1GB זיכרון ......... 80 GB ...........לוח אם ומעבד של AMD ... לא צריך מארז מפואר רק שיחזיק את המערכת
-
- 5 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות מחשב שאני אחבר אותו גם למסך LCD 42" וגם למסך מחשב המחשב ישמש למשחקים בעיקר ולצפיית סרטים בFULL HD כמו כן אני רוצה שהמחשב יהיה שקט כי אני יושן לידו ואני שם הורדות בלילה - ושלא יהיו לו בעיות התחממות. עדיפות לכרטיס מסך כמה שיותר חזק. וכרטיס קול שניתן יהיה לחבר ל מע סראונד בעתיד. אשמח לקבל גם המלצה למסך מחשב LCD 22-24" במידת הצורך אפשר להתפשר על חריגות לא גדולות מהתקציב.. תודה מראש. מחכה להצעות.......... ;D
-
- 5 תגובות
- 597 צפיות
-
-
היי, לאחרונה קניתי את המחשב הזה, אני ממש ממליץ. יש לי רק בעיה אחת, עם הסוללה. יש לי בשורת משימות את האייקון של הסוללה, כשאני מצביע עליו רשום לי כמה אחוזים ממנה נשארו וכמה זמן נשאר. כזכור, היא אמורה להחזיק כ-9 שעות. אחרי הטענה מלאה, מסומן 100% וזמן נותר 7:30 שעות. בנוסף, אני יכול להצביע עכשיו על הסוללה וזה יראה לי 7:00, אחרי 5 דקות יראה לי 6:20, אחרי עוד 5 דקות יראה לי 6:51. בעיה מוכרת? יש לזה פתרון?
-
- 5 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לשימושי משחקים, סרטי HD, פיתוח תוכנות, שימוש קליל באופיס ואינטרנט. צריך לענות על הדרישות הבאות: -כרטיס מסך חזק להרצת משחקים כבדים -יציאת HDMI לחיבור לטלוויזיה לצפיה בסרטי HD 720P ומעלה -כרטיס רשת טוב (רשת N) -דיסק - אין לי צורך שנפח גדול, יש חיצוני של 500 ג'יגה. מצדי מספיק 120 ג'יגה פלאש -מסך עד 14", רצוי 13.3, עדיפות למאט -אמינות כמה שיותר גבוהה -אחריות בינלאומית 3 שנים. אני גר בהולנד וקונה את המחשב פה. -זמן סוללה ארוך ככל האפשר (4 שעות ומעלה) -משקל קל (לא מתנייד איתו כ"כ הרבה אבל כשכן אז חשוב לי המשקל) האם כדאי להמתין עם הרכישה לצאת ווינדוס 7 כדי לרכוש מ"ה מעודכנת? התקציב גמיש, אני מוכן לשלם כדי לענות על הדרישות שלי. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש כאן ומחפש לבנות מחשב לעבודה בפוטושופ בעיקר אני צריך המלצה לכרטיס מסך ולוח אם
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ממש עבודה בסיסית עם אינטרנט, פייסבוק ומוסיקה לא יהיה שימוש עתידי ביותר דברים. אין צורך בציוד היקפי (מסך מקלדת עכבר רמקולים) רק צורב די וי די, מחשב הכי מינימלי שיכול להיות. תודה. איך זה? מעבד Intel Celeron Dual-Core E1400 Box ¤243 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80557E1400 לוח אם Gigabyte GA-G31M-ES2L ¤242 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39264 כונן קשיח Hitachi Deskstar HDP725025GLA380 3.5" 250GB SATA2 8MB ¤194 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=Deskstar250S זיכרון G.Skill DDR2 1024MB 800MHz CL 5-5-5-15 NT ¤70 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5S-1GBNT צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ¤114 כמות:1 http://www.s…
-
- 5 תגובות
- 625 צפיות
-
-
מחשב בעיקר למשחקים וצפיה בסרטים עדיפות למסך גדול יחסית, לפחות 15 אינץ', ניידות וחיי סוללה לא מאוד חשובים חשוב HDMI כונן לפחות 500 GB, טרה בייט יהיה מאוד נחמד לא נדרשת אחריות בינלאומית היה לי ניסיון טוב מאוד עד עכשיו עם ניידים של טושיבה, אבל אני פתוח לכל החברות תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה המחשב הכי חזק (מעבד,כ.מסך...) שניתן להרכיב עם מערכת ההפעלה חלונות XP מבלי שיהיו בעיות תאימות או שהמחשב לא ימצה את הפוטנציאל של החומרה ?? למה אתם אף פעם לא ממליצים על מעבד I7 ? האם באמת ההבדל בביצועים הוא כלכך שולי ? יתכן והתוספת במחיר משמעותית אבל בעוד שנתיים,כדי להריץ אפילו אופיס ידרש מחשב יותר חזק.
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל עזרה למפרט, בעיקר של החוסרים, וחוות דעת על הרכיבים הבאים שבחרתי. דרך מקום העבודה שלי אני זכאי לקנות מספר רכיבים במחיר מוזל, ולכן אני נוטה לבחור בהם קודם, ואת שאר הרכיבים לבנות סביבם. הרכיבים שכבר קונה (כתבתי גם בסעיף 4): מעבד intel I7-8700K לוח אם Gigabyte Z370-gaming 7 SSD למערכת ההפעלה: intel SSD 760P 256 GB זיכרון - צריך את עזרתכם - G.SKILL Sniper X Series 16GB (2 x 8GB) DDR4 3200 SDRAM או G.SKILL Ripjaws V Series 32GB (4 x 8GB) DDR4 3200 SDRAM? ההבדל הוא כפול במחיר, האם נדרש?? כרטיס גרפי : ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING , או לחילופין להמשיך לעבוד עם ASUS DUAL-GTX1060-O6G. האם ה500 דולר הנוספים הא…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה הציעו לי שני מפרטים אחד קצת מחודש יותר ואחד קצת מיושן יותר אבל בכ"ז תותח הפחות טוב: לוח אם : Asus מאבד: 775Ipertradein 3 GIGA HEARTZ זיכרון מאבד: 1מגה זיכרון פנימי: 1ג'יגה צורב דיוידי, fluppy כרטיס מסך: fx6200 turbo cash 256MB 256 Bit Pci xpress ארדיסק: 160GB sata 2 כמה לדעתכם זה אמור בערך לעלות הוא אמר 2100 בלי מסך כמובן . ================= המפרט השני והטוב יותר: לוח אם: Foxcon מאבד: (הוא אמר משהו שזה כאילו שני מאבדים משולבים) Dualcore 2.8 GIGA HEARTZ זיכרון מאבד 2 מגה צורב דוידי, fpluppy ארדיסק: 160 GB SATA2 זיכרון פנימי 1GB שח2700 לא כולל מסך ולא כולל כרטיס מסך , עכשיו יש לי שאלה ... איזה כרטיס מסך כדי לקנות ? הכי טוב אבל גם במחיר סביר אני צריך. אאיך המפרטים …
-
- 5 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום לכולם.. הרכיבו לי את המפרט הבא ורציתי לשמוע דעתכם עליו המחשב מיועד בעיקר למשחקים כבדים.. רציתי לשאול גם עם הזכרון מתאים בכלל למעבד הזה כי הוא נראה לי 1.8V ואמור להיות 1.65V תודה מראש לעוזרים (חשוב לציין שדיסק קשיח יש לי וגם מארז ) נ.ב שכחתי לציין שהמפרט צריך להיות רק אינטל וגם השאלה שלי עם עדיף לנסות לבנות בתקציב מפרט של I7 או להשאר עם זה מעבד INTEL QUAD I5-750 (LGA1156) 2.66GHZ 8MB BOX http://www.pcbay.co.il/Product.aspx?ProductID=1833 מחיר בחנות: 1,049.00 ₪ לוח אם Intel Warrensburg DP55WG LGA1156 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=5915 מחיר בחנות: 680.00 ₪ זכרון Ocz OCZ3P13334GK DDR3 4Gb Kit (2G x 2) 1333MHz CL 7-7-7-20 http://www.goldtop.co…
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברצוני לרכוש מחשב נייד חדש בתקציב הנמוך ביותר וכמובן שהמחשב לא יהיה עגלה ויריץ ויסטה כראוי נתקלתי במחשב הבא של acer בחנות ניואגג הידועה לרוב: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16834115340 המחיר נראה אטרקטיבי מאוד יחסית למפרט של המחשב. עכשיו לשאלות: 1.האם הוא יריץ ויסטה היטב? 2. האם אתם מכירים אלטרנטיבות טובות יותר בסביבת המחירים הזו? אה ושכחתי לציין שאני קונה בארה"ב. תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 998 צפיות
-
-
היי, הנה מפרט שבנו לי בלוג'יק פי סי. הסברתי שאני שאני לומד אנימצית תלת מימד וכול שלבי ההפקה של סרט תלת מימד, קומפוזטינג וגרפיקה. אני מעוניין במחשב חזק שיענה לכול דרישות העבודה האלו. אני מעוניין להשקיע במחשב אמין שאוכל גם לעבוד על תרגילים שיתנו לי במהלך הלימודים, לעשת איתו סרט גמר איכותי ובהמשך לעבוד איתו בתור פרילנס. אני רוצה לקבל את חוות דעתכם לפני שאני קונה מפרט כזה. האם הוא טוב, אמין, בזבזני, אפשר לשפר, אפשר להוריד? תודה רבה, [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט למחשב חזק ב5000 שקל לא כולל מסך , אני צריך אותו להכל (משחקים, תוכנות, סרטים, הכל..) הכרטיס מסך מאד חשוב לי ..., תודה לעונים ...
-
- 5 תגובות
- 595 צפיות
-
-
intel p D 3.4ghz 945 mather bord abit 7600gs gigabyte 1gb 667hz מסך:19 של NEOVO 250 גיגבייט זה העיקר בערך
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לשדרג את המחשב שלי בכיוון של כרטיס מסך ואולי גם מעבד בשביל לשחק במשחקים החדשים שיצאו בקרוב, השאלה היא האם לשדרג רק את הכרטיס מסך בלי לגעת במעבד ואם כן אז האם המעבד שיש לי כרגע יכול לעמוד בזה מבלי שיווצר לי צוואר בקבוק בין הכרטיס מסך המשודרג למעבד הקיים כרגע. אשמח לצירוף לינקים לחניות עם החלקים הדרושים ( לא חובה) סכום השקעה: 2500שח פלוס מינוס אשמח להצעות גם כולל חריגה מהסכום הכתוב חומרת המחשב שיש לי כרגע Motherboard: Asus TUF Gaming B550-Plus (CPU Sockets/Slots 1 Socket AM4 ) Ram: DDR4 3200HZ Kingston Fury 8GB X 4 (32GB) Video Card: PCI Express 3.0 x16: Gigabyte RTX 2070 Super WindForce…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד שיאפשר גם לשחק במשחקים (ברמה סבירה - לא חייב בHIGH) וגם בשביל שימוש יומיומי - אופיס/ סרטים/אינטרנט עם עדיפות לדגם עם זמן סוללה טוב. אפשר לחרוג עד כ300 שח פלוס/מינוס. הינה תשובות לשאלות שלכם לפי הפורמט: * מטרות המחשב? אופיס/ סרטים/אינטרנט +משחקים ברמה סבירה * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא קריטי עדיף עד 2.5 . * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 4-5 שעות לפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI * בלוטות? עדיף שכן, לא עקרוני. * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 320GB. * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD. * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת…
-
- 5 תגובות
- 799 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות תכנות,אם ימשוך גם משחקים חדשים מה טוב =] * גודל המסך? עדיפות ל15.6 * רזולוציית המסך? 1080P בלבד! * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפטופ ראשון שלי(כן כן..) אז אין לי ממש עומדן על טווח סוללה רצוי... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI ואם יש USB3 מה טוב =] * Bluetooth? רצוי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? טרה+8אסאסדי * כונן אופטי? לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? נופ * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? נופ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? המחשב מגיע עם מע' הפעלה כבר לא? (: * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? נופ * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם שיהיה I5 או I7 עם לפחות 8 ג'יגה זכרון כ.מ…
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חבר שלי מחפש מחשב כולל מסך וציוד היקפי שיריץ משחקי אסטרטגיה בעיקר חדשים וישמש כמחשב בשביל עבודות לבית ספר.
-
- 5 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שאלון: שלום לכולם, נפל לי סכום כסף בלתי מתוכנן וזה די מתאים כי אני צריך מחשב למשרד חדש שפתחתי. כרגע יש לי מחשב די טוב שאני מרוצה ממנו עם חלקים לא רעים בכלל ובנוסף שידרגתי לא מזמן את הציוד ההיקפי שלו + מסך המחשב. לכן נפלה לי המחשבה לשדרג את המחשב האישי שלי במספר רכיבים חדשים עם טכנולוגיות חדשות שיאפשרו לי בעתיד המאוד רחוק לשדרג ומצד שני לקצור מתוכו את החלקים הישנים ולהצמיד אותם לרכיבים פשוטים יותר כדי להרכיב לי מחשב למשרד. זה המפרט שלי היום: OS: Windows 8.1 Pro 64bit CPU: Intel Core i5 2500K Motherboard: Gigabyte Z68X-UD3P-B3 Internal Memory: G.Skill Sniper 4X4GB DDR3 1333Mhz PC3-10666 Kit Graphic Card: MSI GTX750Ti Twin Frozr OC 2GB DVD Multi Drive: LG GH24NS BT Dongl…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-