עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Ronll,

משרדי פשוט לאופיס אימייל וכאלה . אם עולה טיפה יותר וההבדל שווה אז אין בעיה .תודה

• 5 תגובות
    • 907 צפיות
  2. שלום לכולם אני מחפש מפרט למחשב חדש, לעבודה משרדית. ללא צורך בהארדיסק (יש ברשותי wd 250 ks sata2 שנקנה לפני זמן מה). ניתן לנצל את כל התקציב, חריגה של עד 100 ש"ח לא יותר. 2. השימושים העיקריים של המחשב הם: עבודה משרדית, וורד, אינטרנט וכד', וקצת משחקים בסגנון קאנטר, command and conquer 3 וכד' (לא צריך להשקיע בכרטיס מסך מספיק אפילו משהו פשוט אם נכנס). 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? אין צורך בכונן דיסקטים והארדיסק. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? לא קריטי בכלל, כמובן שרצוי כמה שיותר שקט. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב …

• 5 תגובות
    • 899 צפיות
  3. שלום לכולם, חבר שלי עשה Relocation לבוסטון ארה"ב והוא צריך לקנות שם מחשב נייד. אך הציבו לו 3 מגבלות: 1. חייב להיות סוני או IBM 2. לא לעבור את ה - $1900 (פלוס מינוס 10%) 3. צריך צורב CD-R רגיל משולב בנגן DVD. 4. רצוי מאוד שיהיה קל משקל. המחשב יהיה לעבודה עם קבצים גדולים (בעיקר תמונות). ולא למשחקים בכלל (הבר מזל הזה קיבל תקציב נפרד גם לזה...!) תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by swiftoren,

שלום לכולם ! בשעה טובה החלטתי לרכוש מחשב נייד, בגדול המחשב אמור לשמש אותי לאינטרנט ואולי קצת משחקים קלים (אני משחק ב XBOX רוב הזמן), מה שעוד חשוב לי שהוא יוכל לשמש אותי בעוד כשנתיים כאשר אתחיל ללמוד. התקציב שלי הוא בגדול 4.5K - 4K , ראיתי והמליצו לי על כמה וכמה דגמים לבסוף הגעתי ל 2 \ 3 הסופיים : DELL Inspiron 1525 http://www.notebookclub.co.il:80/prod-inspiron-1525-t8100.htm מחירו 4290 ש"ח HP Pavilion DV5 - 1120 או HP Pavilion DV6 - 1020 Full Keybord http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03 מחירם 4590 ש"ח - 4390 ש"ח (המחיר יהיה נמוך מעט בגלל שאני מתכוון לשלם במזומן) אני אישית הלכתי כבר לכיוון ה HP , הנתונים שלו חוץ מהמעבד טובים יותר , חבר טוב שלי שמבין אמר שעדיף ה D…

• 5 תגובות
    • 851 צפיות
  5. Started by kfirbep,

ועכשיו אם כבר נכנסתם לאשכול שלי תעזרו לי עם המחשב שאני רוצה לקנות בבקשה? 1. מה התקציב המקסימלי?2000-4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?אם אפשר תחסכו במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).לא הבנתי את זה אבל שיהיה תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?אולי יהיה לי מסך אבל אני מעדיף לקנות * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?world of warcraft sims2\3 rome buttlrfiled code PES 2010…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. הכרטיס מסך הוא ATI RADEON X1950 PRO 4 ג'יגה זיכרונות מסוג DDR2, המחשב בשימוש עיקרי של עבודות גרפיות, ובנוסף צרכים רגילים - משחקים וכו'... אני מחפש אפשרות לשיפור, תקציב של סביבות 1500 שקל, שכולל לוח אם, מעבד וזיכרונות, ובנוסף חוות דעת על הכרטיס מסך. אם שכחתי משהו או שצריך עוד מידע אז תשאלו, המון תודה

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  7. בס"ד אשמח מאוד אם תוכלו למצוא לאמא שלי מחשב שמתאים לדרישות הבאות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג כלל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לרוב אינטרנט ( כולל משחקים באינטרנט), צפייה בסרטים באיכות HD , א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש : office לרוב ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם …

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by savransky,

אני מחפש מחשב חדש. כרגע הלכתי לאייבורי והציעו לי את המחשב בחזקת שלם וקח. המפרט שהציעו לנו בivory היה כזה, ואני רושם מה שכתוב לי בדף המפרט: מארז: מארז IN WIN שחור פאנל מבריק USB וסאונד קדמי ספק: ספק כח A.PFC 450W FAN12 Ci-POWER CWT מעבד: מעבד אינטל 2.7GHz 3MB PENTIUM D.CORE G630 זכרון: זכרון KVR KINGSTON 4GB DDR3 1333MHz דיסק: דיסק קשיח פנימי 2Y 500GB S2/S3 7200 16MB WD צורב: צורב SATA SONY- OPTIARC DVDX24 שחור AD7280S לוח אם: לוח אם H61 -E22 G3 HDMI 1GLAN MSI זה מה שהוצע לי בחנות, אך מכיוון שלא הייתי בטוח החלטתי להיכנס לבקש עזרה מפורום כלשהו, וזה הראשון שחבר המליץ לי עליו. הדרישות שלי מהמחשב: שיריץ משחקי אונליין בצורה טובה שיעבוד במהירות סבירה שיוריד קבצים במהירות נוחה.…

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  9. חבר ביקש מפרט למחשב: קצת קשה לי למצוא מחשב דל תקציב בתקציב כזה- 3500. המחשב יכולל הכל- כולל רמקולים,מסך LCD 19, מקלדת ועכבר. שימושים- אינטרנט, שימושים יומיומיים באופיס וקצת משחקים (לא גיימר בכלל). -עדיפות לאינטל. -עדיפות הזמנה מ"לוגיק" (אם הוא ירצה יזמין ממקום אחר את אותו מפרט). אשמח לעזרה.

• 5 תגובות
    • 535 צפיות
  10. זהו, המחשב שלי שווק חיים אחרי שש שנים בערך (עם שדרוג זיכרון וכ. מסך), הגיע הזמן להתחדש. למרות שאני לא כל כך שלם עם ההחלטה על מחשב שולחני (זן הולך ונעלם, למעט למתכנתים וגיימרים... אבל אני גם וגם), אולי עדיף מחשב נייד? מצד שני אני שונא לעבוד על מחשבים ניידים - שונא את המקלדת, שונא את משטח המגע, את הבטריה קצרת החיים, את כל תוכנות הרקע הייחודיות להם... בכל מקרה: . מה התקציב המקסימאלי? 4000K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא נעול לכאן או לכאן. שיהיה יחס עלות-תועלת גבוהה, זה הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות, וכמובן גלישה וקצת אופיס ב) במידה והמחשב מי…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by bigdedi,

שלום אני מחפש מחשב נייד בעל מסך 12 או 13 זה לא כל כך משנה לי שיהיה לו זמן סוללה גבוהה לפחות 4 שעות שיוכל להריץ סרטי hd רצוי כרטיס מסך נחמד שניתן יהיה לשחק במשחיקם המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט סרטים ועבודה יומיומית שוטפת תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  12. טוב אז ככה אני מתכנן לקנות מעבד AMD Athlon 64 3700 (939-pin) Box San Diego אמרו לי שזה המעבד הכי טוב למשחקים במחיר הגיוני זה טוב ? וזה מחזיק מעמד כמה שנים טובות ? (מצטער על שאלות מפגרות..) :עכשיו אני חשבתי לקחת את המארז הזה http://shopping.com/xPF-Thermaltake_Thermaltake_Xaser_Tsunami_VA3000SWA_Silv_VA3000SWA_Aluminium_without_powersupply מה אתם אומרים עליו ? טוב ? יפה ? תמונה מוגדלת למי שרוצה http://www.computerkey.gr/catalog/images/tsunami%20va3000%20silver.jpg פשוט אמרו לי שהמעבד הזה שאני רוצה לקנות ממש יתחמם.. זה נכון ? או שה-3 מאווררים של המארז הזה (אם הוא בכלל טוב ואני אקח אותו) מספיקים ? אמרו לי שכדאי לקחת משהו שנקרא ביג טייפון (?) מה זה ובאמת אני צריך את ז…

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  13. Started by eranyosf,

אני צריך מפרט לגיימינג בתקציב של 7000 ש"ח 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?7000ש"ח 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים, משחקי רשת 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: צורב 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד INTEL 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? שיהיה שקט... 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? כן 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? כן השקט חשובה ברמה סבירה 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא 11. במ…

14. Started by rafi28,

מטרות המחשב - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), גלישה ברשת. משחקים - מעט. צפיה בסרטים - לא אם כי מעוניין לבצע סטרימנג לטלביזיה, עריכה גרפית מעט. למרות האמור לעיל מעדיף כרטיס גרפי יעודי. * גודל המסך - 14. מסך - מאט. * רזולוציית המסך? נראה לי ש HD 1366x768 - יספיק * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - רצוי מקלדת הכוללת numpad, חשוב מאוד שיהיה נוח להקלדה ועבודה * משקל רצוי - לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא המחשב יהיה כמעט תמיד בבית * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - vga ,hdmi יציאות נוספת יתרון * Bluetooth - נחמד לא עקרוני * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? - 1 טרה * כונן אופטי- dvd - כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא * האם בתקציב …

• 5 תגובות
    • 863 צפיות
  15. Started by Yovel Aloni,

היי , אני מתחילה תואר בהנדסת תוכנה. מחפשת מחשב עם מסך מגע שישמש בין היתר כמחברת, תקציב בערך של 3500 עם מערכת הפעלה. מצאתי את הדגם הזה : https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=29771 Lenovo IdeaPad C340-15 81N5003DIV i7-8565U אשמח לדעתכם

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. לביינתים זה מה שהצלחתי להרכיב אני ישמח להצעות שיפור : מעבד AMD Athlon 64 3700 Socket 939? Box San-Diego - 1,586.95 לוח אם DFI LANParty UT NF4 Ultra-D - 820 כ.מסך Albatron Geforce PC6600GT / SLI ready / PCI Express 128bit/128Mb DDR3, RAMDAC 400MHz, - 889 זיכרון - DDR KINGSTON 400Mhz 1Gb CL3A 3-3-3 - 656 צורב די וי די Lite-On SOHW-1673S - 280 צורב רגיל במקום כונן - Lite-On CDRW 52x32x52 - 148 מקלדת + עכבר Logitech® Cordless Desktop® LX500 - 340 הארד דיסק WD2000JB Western Digital - 523 ספק כוח FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan - 380 מארז - 515 - THERMALTAKE SOPRANO BLACK/WINDOW סה"כ 6100 בערך תודה למי שמגיב מראש אני קצת חדש בעסק אז לאט לאט תסבירו למה אתם מתכווני…

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  17. שלום לכולם! קודם כל המחיר הוא גמיש מעט (200-300 שקל) כלפי מעלה. אך אשמח אם ישנם רכיבים שלא פחות טובים ויעלו פחות. אני לא OVERCLOOKER מושבע אבל אולי אבצע OVERCLOCK למעבד. חשוב לי שהלוח יהיה יציב גם ב-OVERCLOCKING. בצד כל פרט כתבתי הערות אשמח אם תתיחסו. כל שאר הדברים שלא מופיעים יש לי או אני לא צריך... בכללי, אם יש לכם הצעות \ הערות לכל פרט אשמח אם תפרטו למה כדאי להחליף את מה שבחרתי. מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q66000 STEPING G0 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L - איך הוא בהשוואה ל-DS4? עד כמה? האם הלוח יתמוך במעבדים הבאים של INTEL? זכרון: SuperTalent 2GB Kit DDR2 800Mhz PC6400 4-4-3-8 T800UX2GC4 או TWINMOS TWISTER 2GB - פה יש לי התלבטות. קירור למעבד: Zalman 9…

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  18. טוב שלום ותודה מראש ככה המפרט לפי מה שאני יודע הוא לעסקים, קניתי מסך היום לאחר עיון פתחתי בLCD זה פה -http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=300522.0 בינתיים מרוצה. טוב עכשיו הגיע הזמן להחליף גם את המחשב אז זה מה שהוצע לי: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/sm/WF06b/1090265-1139375-1139375-1139375-13069126-13069590-80155205.html חוץ משינוי ב"זיכרון סטנדרטי"1024MB (לא כמו שרשום) את האמת הפסקתי לעקוב אחרי הפנטיום 4 ככה שאני לא מבין במעבדים החדשים ויש היום כל-כך הרבה. הייתי רוצה לשמוע חוות דעת מה צריך לשנות או להוסיף או בכלל אם זה משתלם? בטח אני יעביר את הכרטיס טלויזיה אני מקווה שהוא יעבוד עכשיו הוא עובד על XP , אבל בשידרוג הקודם הייתי צריך להחליף כי הכרטיס לא נתמך …

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  19. קיבלתי מחשב נייד של compaq דגם 701EA המפרט שלו על פי EVEREST הוא כזה AMD DURON 950 MHZ COMPAQ PRESARIO 701EA 240 MB-SDRAM 447 mhz S3 GRAPHI TWISTETK 20 GB-4200RPM LG DVD ROM איך הוא בשביל עבודה משרדית,מוזיקה,אינטרנט,מנסנג'ר ודברים כאלה..? מה אפשר/צריך לשפר בו?? תדה

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  20. שלום, אני מבקש המלצה למפרטים לשני מחשבים שאני מעוניין לקנות: מחשב ראשון שמיועד לגרפיקה, בעיקר פוטושופ ורינדורים (לא בזמן אמת, לכן לפי מה שקראתי, חשוב יותר מעבד וזיכרון ופחות כרטיס מסך). 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה ורינדורים בעיקר, מעט משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). הרבה פוטושופ, הרבה סקטצ'אפ, קצת אוטוקאד. כולל רינדורים (בעיקר מקסוול, פודיום, טוויילייט) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחק…

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  21. Started by הפנתר הוורוד,

ללא מסך,הארד דיסק 80G.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by galh_5,

היי מה קורה אנשים?!?!?! מזמן לא הייתי פה אז ככה צריך מפרט לשימוש ביתי שיהיה עד 1500 בניתי את זה: מעבדי ‏AMD‏ כמות מחיר סה"כ Athlon 64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore 1 310 310 לוחות אם למעבדי ‏AMD‏ GIGABYTE כמות מחיר סה"כ M61SME-S2 AM2+, 6100, DDRII800, VGA, PCI-E 1 285 285 זכרונות‏ DDR II 667Mhz כמות מחיר סה"כ 1GB Samsung 2 110 220 דיסקים קשיחים‏ Western Digital כמות מחיר סה"כ 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II 1 240 240 צורבים‏ LG כמות מחיר סה"כ DVD±RW GSA-H62NB x18 Beige SATA 1 165 165 מארזים‏ HEC כמות מחיר סה"כ HEC Compucase CI-6A21 Beige and Blue (No PSU) 1 210 210 ספקי כוח‏ JSP-TECH כמות מחיר סה"כ PS-05 BIG FAN 450W 1 155 15…

• 5 תגובות
    • 623 צפיות
  23. יש לי מחשב נייד HP PAVILION DV6500 עכשיו הוא נהיה בעייתי ואיטי רציתי לפרמט אותו ולהתקין ,-VISTA מחדש אני יודע שהיא נמצאת על מחיצה נפרדת יחד על כל הדרייברים אבל איך אני בדיוק עושה תזה ומעלה אותה? בשביל לפרמט ושזה יתקין אחרי זה מיד תמערכת הפעלה מחדש...

• 5 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by raanand,

חברי פורום. אני צריך מפרט למחשב שיעודו בחיים הוא משחקים ותיכנות, התקציב הוא 4000 ש"ח והמחשב חייב להיות בנוסף להכול שקט במיוחד בתודה רענן.

• 5 תגובות
    • 547 צפיות
  25. Started by dor444,

שאלתי את הטכנאי מחשבים שלי איך קוראים למחשב הישן שלי והוא אמר לי שקוראים למחשב Pentium 4 3G Socket 478 אני יודע שלמחשב יש חלקים אבל ככה הוא אמר לי שקוראים לו, אני אשמח אם תסבירו לי מה זה אומר בדיוק וכמה המחשב שווה

• 5 תגובות
    • 575 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.