עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Socks,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, עריכה גרפית, עריכת מוזיקה ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה: IntelliJ IDEA, Photoshop, VMWare Workstation כבד: Ableton Live 9 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, Far Cry 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 23.5 אינץ', רזולוציה 1920x1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוני…

• 27 תגובות
    • 6.6k צפיות
  2. אלוהא, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש, שיהווה פלטפורמה נוחה לשדרוגים עתידיים. אני בונה על המחשב הנוכחי שלי לחלקים, כדי להוזיל בעלויות. כרגע אני שוקל להעביר את הרכיבים הבאים למחשב חדש: צורב מעולה של NEC 2GB RAM 400MHz (מחולק ל-2*512 ועוד 1GB, כולם של קינגסטון) כרטיס מסך ATI Radeon HD4670 סיבת הקניה/שדרוג הפוך היא פשוטה. הפלטפורמה הנוכחית שלי מצויינת לי, אך מכיוון שמדובר במארז Asus Barebone מיני, די ישן (וכבר מלא אבק) אני חושב שהגעתי למקסימום ניצול החיים שלו. חשוב לי שהמחשב החדש ישתמש בציוד הקיים שציינתי מקודם. אין לי בעיה לדעת שכרטיס המסך הזה ייצור לי צוואר בקבוק ואני אצטרך לקנות אחד חדש יותר עוד שנה אם אני ארצה "לעלות שלב". עוד כמה דברים חשובים: - HDD גדול (טרה או טרה…

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  3. למעשה אני מבקש שני מפרטים, מהסיבה הפשוטה שקיים ספק כוח חדש יחסית של 400W. אז אני מבקש הצעה עד 2000 שח לרכיבים הבאים: מעבד, לוח-אם, כ. מסך, זכרון, צורב DVD על הרכיבים האלו לתמוך במשחקים חדשים ברזולוציה של 1024*1280 בגרפיקה גבוהה (לא חייב להריץ את קרייסיס על מקסימום). אם זה לא אפשרי, או שהפשרה על המשחקים תהיה גבוהה מדי, אז אשמח לשמוע על מפרט דומה עם ספק כוח בתוספת של 500 שח. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 595 צפיות
  4. תקציב עד 6000 שח. קבצי תמונה של של 6 גיגה JPG ולעיתים רחוקות קבצי RAW 12 GB אפשרות לשני מסכים. בלי משחקים בכלל.

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  5. 1. תקציב מקסמיאלי - 5K עדיף לנסות לחסוך, חריגה של 100-200 שקל. 2. משחקים משחקי FPS כגון COD. וכל משחק אפשרי האמת שיצא. אין צורך במסך. גודל המסך שלי הוא 24 אינץ, הרזולוציה המקסימאלית - 2048 על 1536, אבל אני משחק ב - 1920 על 1080. 3.אין צורך בציוד הקפי. 4.תכללו איזה רכיבים שבא לכם, הכל יתקבל. 5.רמת השקט - 5 אבל לא הכי חושב לי העניין הזה. 6. לא מתוכנן Overclock 7. אין צורך במערכת הפעלה, וגם אם כן אני כבר אטפל בזה. 8.אין העדפה על חנות ספציפית, אזור המגורים - ראשל"צ 9. הבקשה היחידה שיהיה לזה חיבור לטלויזיה, הכוונה שאני יכול לחבר את המחשב לטלויזיה ולראות בטלויזיה מה שקורה על המחשב, את הכבלים יש לי. 10. אני לא מתכנן לשדרג את המחשב.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  6. אני רוצה לקנות חלקים חדשים למחשב שלי שזה לוח,מעבד,זיכרון, כרטיס מסך, מקלדת ועכבר אלחוטיים. אני ישמח אם תעזרו לי להחליט על החלקים ההכי טובים להיום ובתקציב המקסימלי של 5500 שקל אני מתכנן לקנות חלקים ולהרכיב אותם בעצמי המחשב לא מיועד לאוברקלוק,הוא מיועד למשחקים בגרפיקה גבוהה, יש לי ספק כוח של 485 ENERMAX(לחישוב ההספק) ו 3 הרדיסקים IDE ו2 הרדיסקים של SATA2 עד עכשיו זה מה שחשבתי לקנות: 1466 - Intel Core 2 QUAD Q6600 - 2.4 GHz - 8MB cache - LGA775 2176 - ASUS GeForce 8800GTS 640MB - PCX - retail 440 -2X 1GB Samsung DDR II - 800 - Samsung Logitech MX610 LASER CORDLESS - 343 המחירים לקוחים מפה - www.zigzag2000.co.il חוץ מהעכבר שמצאתי ב http://skypc.co.il

• 9 תגובות
    • 607 צפיות
  7. Started by kis,

שלום לכולם אחי בח"ול ורוצה לקנות שם מחשב נייד התקציב הוא עד 1400$ המחשב צריך להיות למשחקים לא כבדים ובעיקר ללימודים ואינטרנט אחי חוזר בעוד כמה ימים תודה לכם

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  8. מכיוון שיש לי כבר ארדיסק IDE של 80 ג'יגה של WD וג'יפורס 4 agpX8 אני צריך רק לוח אם, זיכרון ומעבד על מנת שהמחשב יוכל לעבוד כמו שצריך. אם תוכלו לתת לי הצעות ולדעת שהמחשב יהיה עמיד, לא למולטימדיה כבדה כמו BF2 . ושהלוח יתאים ל agpX8 ושהלוח יתאים לארד דיסק שהוא - wd 80 giga IDE . תודה לעוזרים ויום טוב! ניר.

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  9. אני מעריך גג-גג 1700 אבל תנסו לכמה שפחות למה אין ממש כסף להוציא לאח שלי הלך המחשב וזה מה שצריך רק להחליף. ספק כח נורמאלי ולא ג'נרי בבקשה. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 723 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי?10K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד אפשר לחסוך אבל לא באיכות ובביצועים :-) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כרגע: GW2 (יושב חזק על המעבד), בורדרלנדס2 ו- XCOM -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280*1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם י…

• 47 תגובות
    • 3.6k צפיות
  11. 1. לנצל את כל התקציב סטייה של עד 200 ש"ח במידת הצורך (עד 4700 ש"ח מקס) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב תכני HD ומשחקים כבדים , שימוש תדיר 3. האם יש צורך בציוד היקפי - מסך עד 1000 ש"ח , רמקולים 2.1 וסט אלחוטי פשוט של מקלדת ועכבר 4. עד כמה השקט של המפרט חשוב- לא חשוב כ"כ- 5 מקסימום 7. האם מתוכנן אוברקלוק - לא ממש 8. לא לכלול מע' הפעלה ( מע' הפעלה מתוכננת WIN7 9.איזור מגורים- רחובות והסביבה 10.בקשות מיוחדות כלשהן : מעבד של אינטל , 4 ג'יגה זיכרון פנימי DDR3 ואם כונן קשיח של 500 ג'יגה יוזיל את העניין משמעותית אז אפשרי במקום 1 טרה * מודה מראש על התגובות , לא משנה לי איזה חנות ( העיקר שאתם ממליצים עליה) ואפשר לקצץ בעלויות של הציוד ההיקפי לטובת מפרט טוב יותר תודה , גמר חתימה…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 ש"ח עד 2500 לא כולל כרטיס מסך וSSD 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים fortnite, ovrewatch, fifa 19 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא ,מסך קיים 1080 בעתיד ישדרג ל 1440 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה): כבר קיבלנו : gpu XFX RX580 8G ,ssd EVO 860 1T sata3 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, רצוי מארז שקט , ומאוורר , וסולידי ( לא חשוב כל האורות והקישוטים) 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אולי בעתיד ... …

13. Started by wakafa,

שלום לכולם! מחפש מפרט: 1. תקציב מקסימלי : 2000 ש"ח א. לנסות לחסוך ב. ניתן לחרוג עד 500 ש"ח 2. שימושים עיקריים: תכנות ומשחקים לא כבדים במיוחד, שימוש תדיר א. חובה: visual studio, eclipse ב. חובה: league of legends - כרגע משתמש במסך 17 inch עם רזולוציה מקסימאלית 1280X1024 -הגדרות בינוניות\גבוהות 3. במידה וניתן במסגרת המפרט (אך לא חובה), מסך (אין העדפות ספציפיות) 5. השקט לא הכרחי ~3 6. לא נדרש OC 7. לא חובה מערכת הפעלה, עדיף (אך לא חובה) הרכבה בחנות 8. אין העדפה לחנות, הקנייה מתבצעת באילת (אז המחיר ללא מע"מ) 9. הקנייה (הזמנה) מתכוננת לשישי הקרוב ה19.12.14 10. (לא חובה) חיבורי אודיו מרובים 11. מבחינתי המחשב צריך להחזיק בדיוק שנתיים וחצי מהיום ולהתפגר 12. אי…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. האם אפשר וכדאי שכרטיס המסך יהיה מובנה בלוח האם ואוכל בעתיד (תקציב) לשתול בו כרטיס מסך איכותי dx10 (כדוגמת 8800gts). האם אופציה זאת תגביל את תפוקת איכות כרטיס המסך העתידי? לא מתכנן oc. תודה! אורי [br]פורסם בתאריך: 9.06.2007 בשעה 22:41:00 אשמח ואודה אם תתנו תשובה.בקשתי עזרה לגיטימית שלא מצאתי לה תשובה עדכנית בפורום. לבטח תעניין עוד אחרים. תודה מראש! אורי

• 8 תגובות
    • 738 צפיות
  15. Started by VortexD,

כותרת כולל ציוד היקפי תודה

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  16. שלום לכולם, אני מבקש הצעה למפרט השימושים שלי הם בעיקר משרדיים- אינטרנט, מסנג'ר, אופיס. אולי פה ושם אימיול, תוכנית שהורדתי מהרשת, מוזיקה, תמונות וכו', אבל לא הרבה מעבר. בנוסף אני צריך גם צורב DVD, אפשרות להתחבר לאינטרנט אלחוטי בבתי קפה וכו' אבל גם בבית- שם הוא לא אלחוטי. המשקל והסוללהה פחות קריטיים לי, אחריות רצוי שלוש שנים. מבחינת מערכת הפעלה אני מעדיף את הוויסטה הום פרימיום, אבל אם זה בא על חשבון שימוש סביר, נוחות מינימלית ומחיר אז לא אלחם על זה. כמובן שרצוי משהו שיחזיק שנתיים-שלוש לפחות- אני חייל לא עשיר במיוחד (: ראיתי פה המלצה על VOSTRO 1500 של DELL (http://adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=6241&zap=1), נראה לי נחמד אבל הייתי שמח לראות עוד דגם-שניים (מה גם שהאחרי…

• 6 תגובות
    • 665 צפיות
  17. Started by Baridy,

אהלן חברים.. אני צריך מפרט למחשב שהעיקר בו הוא מוסיקה,7.1 ערוצים... אין צורך בציוד הקפי תקציב שעומד על 1500-2000.... תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  18. אז ככה, יש מארז מחשב ישן, יש דיסק קשיח חדש, ועכשיו צריך לשדרג. המחשב לשימוש בסיסי, אופיס ואינטרנט בעיקר. לכן אני מניח שזה יבוסס על מעבד אינטל בסגנון g4400 ולוח אם בסיסי (אם יש לו חיבור firewire, מה טוב). זיכרון אני מניח גם שיהיה בכיוון של ddr4 8g. אולי אפשר לדחוף איזה ssd קטן בשביל הכיף במהירות. אשמח להמלצות. תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by tal.ha,

שלום, אשמח לקבל הצעות למפרטים דלי תקציב, עד 2000 ש"ח, לפי הדרישות\רצונות הבאים: 1. אין צורך במסך, מקלדת, עכבר, צורב\cd-rom. 2. מחשב לשימושים משרדיים (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, הורדות, משחקי פלאש וכדומה. 3. המחשב יהיה במקום לא מאוורר, בלשון המעטה, אז כדאי שיהיה מארז שיתן מענה מיטבי לבעיה כזאת. 4. AMD תתקבל בברכה. 5. שלוח האם יאפשר שידרוג עתידי של כרטיס המסך. שתהיה תמיכה ב-sata, ddr2, מעבדי core duo. 6. אשמח לחוות דעת על המפרט הבא: http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=7909. תודה רבה טל

• 9 תגובות
    • 784 צפיות
  20. שלום לכולם. אני מבקש מפרט לאחי שרוצה לקנות מחשב בתקציב של 2500 אם אפשרות לחריגה. השימושים העיקריים הם פשוטים ביותר, סרטים, הורדות, אינטרנט וכו... חשוב לו שהמחשב יחזיק פוטושוף בלי בעיות גם כאשר הוא מעמיס עליו. לא צריך לא ציוד ולא מסך ולא מיועד לOC. תודה מראש לכולם, אלון.

• 11 תגובות
    • 892 צפיות
  21. Started by nicksaf,

אני במצוקה רצינית,מחפש מפרט כבר הרבה מאד זמן. הבעיה היא שאין לי כך כך נסיון. אני מעוניין במחשב חזק למשחקים,שיוכל להריץ משחקים חדשניים כגון: CRYSIS,CALL OF DUTY4 וכו' אני מעוניין שישרת אותי לכמה שנים טובת. המארז רצוי שיהיה מרווח עם הרבה מקום ובעל מערכת קירור טובה. הדברים שאני לא צריך הם: מסך צורב רמקולים כרטיס קול וכל האביזרים הנלווים אני חשבתי על חלק מהדברים: Proccesor: intel core 2 duo: E6700-750 socket 775 http://compare.intel.com/pcc/showchart.aspx?mmID=884351&familyID=1&culture=en-US Video card: Gigabyte/Asus: Geforce 8800 GT Memory: Kingston/Corsair 2048 800mhz בבקשה מכם תגידו לי אם זה טוב ואם לא אז איזה חלקים צריך. אני ממש לא יודע איזה לוח אם לקנות,זה הב…

• 7 תגובות
    • 652 צפיות
  22. עדיף כזה שסוחב win7 אבל אם זה לא בתקציב, אני יכול להתקין XP. למען הסר ספק, המחיר 1000 ש"ח לא כולל את מחיר מערכת ההפעלה ושום ציוד הקיפי. תודה!

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  23. שלום לכולם, אתחיל עם הפורמט של הפורום ואפרט עוד בהמשך: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 6000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?) ישמש בעיקר לעבודה עם קיובייס בבית - עריכה, הקלטות ביתיות של גיטרה קלידים ושירה בעיקר, ומידי. כמו כן גם תוכנת התיווי Finale על שימושי המידי שלה. לא לצרכי פרנסה בשלב זה. כמן כן ישמש לגלישה באינטרנט, צפיה בסרטים ושימו…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Bar_B_q,

מממ תראו עד עכשיו קניתי תמיד מחשב רגיל.. ושיפרתי אותו וכזה... עכשיו יש לי AMD Dorun1100 עם 6 ג'יה בייט הארד דיסק ו .. geforce 2 mx 200 ממ וממש חרא אז רציתי לקנות מעבד 1700 ובדקתי וזה מתאים ללוח אם שלי.. אבל לא בא לי והסכימו לי למחשב "חדש" אז אני רוצה איזה Laptop משהו לא למשחקים.. רצוי עם הארד דיסק של מינמום 20 ג'יגה.. מממ משהו פשוט שלא יעלה על ה1000 דולר עם אפשר משהו אבל מאיזה חברה ידועה רצוי.. עם ביטוח.. בעצם ביטוח לא חשוב... כי אני יקנה אותו בחול..... אבל רצוי איזה דגם שאני יוכל למצוא בארה"ב או באירופה.... מממ ואני רוצה משהו עם בטריה בתוכו... לא חייב של יותר משעתיים.. ( לא יודע אם זה הרבה .. ) ממ ולא כזה שחייב חשמל כל הזמן.. רצוי משהו שלא יהרס אחרי שנה…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל, עם אופצייה לשידרוג בעתיד ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי FPS לרוב (crysis, far cry), תכני HD אין צורך בכרטיס מסך במפרט זה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 9 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? …

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.