עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אין צורך במסך או מקדלת או עכבר, באיזור 4000 שקל והאם המפרט הזה של באג שווה מעבד: Intel® Core™ i5-8400 מערכת הפעלה: Windows 10 זיכרון: 12GB כוננים קשיחים: PCIe® NVMe™ M.2 SSD1TB (7200RPM) + 256GB כונן אופטי: צורב DVD מאיץ גרפי: Nvidia Geforce GTX 1050 TI עם זיכרון ייעודי בנפח 4GB קישוריות: Wi-Fi a/b/g/n/ac, BlueTooth 4.2 ממדים: 33.8x27.7x17 ס"מ משקל: 5.15 ק"ג חיבורים USB Type C 3.1 x1 2 x USB 3.1 USB 3.0 x4‏ 2 X USB 2.0‏ HDMI 2.0 x1 DVI x1 DisplayPort x1 כניסת אודיו 3.5 מ"מ יציאת אודיו 3.5 מ"מ יציאת אוזניות/מיקרופון משולבת אחורית וקדמית RJ-45 x1 קורא כרטיס זכרון 3 ב-1 במחיר של 4100 במידה ולא מישהו יכול להמליץ על מחשב כולל וינדוס 10 כמובן

2. שלום, אני מחפש מחשב נייד לקנייה באילת עם הדברים הבאים: מסך 15.6 אינצ' 500 SSD או 256SSD פלוס טרה. (גמיש אבל זה הגדלים המינימאליים) עדיפות לASUS. שימוש: שימוש ביתי לא למשחקים. חשוב מסך טוב וכרטיס רשת טוב. (שאיכות המסך תהיה טובה לסרטים. יראו הרבה סרטים אז גם שאיכות השמע תהיה טובה מבלי חיבור רמקולים חיצוניים) i5 מינימום. כולל וינדוס. כרטיס מסך פנימי. לא כבד. משקל פה גם חשוב בטריה גם חשוב. (זמן ללא טעינה) אין לי פה מחיר מקסימאלי. אבל הוא לא נועד לתוכנות כבדות ומשחקים אלא שימושים ביתיים נטו. אז מניח מקסימום סביבות 4. אשמח להמלצות.

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. שלום, אני מחפש מחשב נייד לקנייה באילת עם הדברים הבאים: מסך 15.6 אינצ' 500 SSD או 256SSD פלוס טרה. (גמיש אבל זה הגדלים המינימאליים) עדיפות לASUS. שימוש: שימוש ביתי לא למשחקים. חשוב מסך טוב וכרטיס רשת טוב. (שאיכות המסך תהיה טובה לסרטים. יראו הרבה סרטים אז גם שאיכות השמע תהיה טובה מבלי חיבור רמקולים חיצוניים) i5 מינימום. כולל וינדוס. כרטיס מסך פנימי. לא כבד. משקל פה גם חשוב בטריה גם חשוב. (זמן ללא טעינה) אין לי פה מחיר מקסימאלי. אבל הוא לא נועד לתוכנות כבדות ומשחקים אלא שימושים ביתיים נטו. אז מניח מקסימום סביבות 4. אשמח להמלצות.

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  4. Started by אורלי78,

לאחר המלצות פה לדל ווסטרו כנייד בייתי לשימוש בסיסי מלבד 200 ג' במשקל האם יש שוני בין הדגמים מה עדיף מבינהם: דל vostro 5481 https://fre.co.il/items/2102863 דל vostro 3480 https://www.pc365.co.il/product-20374-Dell_Vostro_14_3480_V3480_5120__במלאי?utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap תודה לעוזרים

5. Started by lee101,

שלום לכולם, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500 (באילת). אם זה לא סביר, אפשר לחרוג קצת. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית וביתית בסיסית (office, אינטרנט, סרטים... שום דבר מיוחד) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או…

6. מקפיץ הודעה ישנה לטובת רכישת מחשב בשבוע הקרוב. אהלן, כיום אני עם מחשב בן כמעט 7 שנים (,I7 3770, 8GB RAM, GTX 1070,SSD 480GB), מחפש להשתדרג למשהו שיתן ביצועים עדיפים משמעותית על הקיים היום. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,000, חריגה של 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונות (לייטרום, עריכת וידאו 1080P-4K, גיימינג) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - כרטיס מסך קיים GTX 1070, הארד דיסק 2TB 5. ע…

7. Started by Morielll,

ציטוט היי אחרי שהתחלתי לעבוד על כמות גדולה של תמונות , התייאשתי באופן סופי מהמחשב הנייד שלי שכל פעולה לוקחת לו זמן , בטח כשלפעמים אני צריך להספיק לערוך 400 תמונות ביום אחד . 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? ת. 5000₪ עם חריגה של 500₪ מקסימום, מעדיף לא לחרוג כלל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ת. אני צלם חובב אז פוטושופ,לייטרום וכו'. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? ת. מסך בעיקר,השאר שטויות. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD ש…

8. מצורף למטה המפרט של המחשב בו אני משתמש הוא מ-2012 ואני מעוניין לשדרג על מנת שימשיך לעבוד חלק. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב לא מוגבל- עדיפות לעד 3000 מתאפשרת חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב משמש לדגימה ועריכת סרטים בתוכנה פינקל 21 והמטרה שיהיה אפשר להתקין עליו גם את הגירסאות הבאות והמחשב יוכל לעמוד בצרכי רינדור גבוהים. בנוסף שימוש בתוכנה camtasia 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? עדיפות לחיבור פייר וויר לצורך דגימת וידאו. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) …

9. Started by Yairos Maz,

צריך עזרה בבחירת מחשב נייד . הדימוש הוא עבור תכנות תכנון כמו אוטוקד, רוויט ועריכה בפוטושופ

10. Started by Gamma,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4.5K, אפשר לחרוג אם צריך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כונן SSD (יש לי כבר 3) כרטיס מסך (יש לי Nvidia GeForce GTX 1070) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? אף אחד לא ישן בחדר כשהוא דלוק. יהיה טוב שהוא לא יהיה רועש מספיק כדי להפריע לשחק / לעבוד. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אני לא סגור על איך, אז לא. 7. האם הא…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by Shumy2,

היי חברים יש ברשותי מחשב משנת 2013 שכרגע נמצא בעבודת אולפן (הפקה, הקלטות וכו) המחשב כרגע עובד בסדר, אבל אני מתחיל להרגיש את העייפות בעיקר כאשר אני פותח מספר רב של פלאגיני סאונד במקביל. המעבד במחשב כרגע הוא i7-4770 3.4 ghz לוח Foxconn B85MX 16 GB זיכרון SSD 2 2 HDD וכרטיס מסך 1070. רציתי לדעת האם יהיה ניתן לשדרג את המעבר בלי להחליף את הלוח? ובמידה ולא, כמה אמור לעלות לי מעבד ולוח מהדור החדש שיעמוד בעומד הפלאגינים ויחזיק לי לכמה שנים טובות קדימה? אני מהמרכז ובגדול התקציב הוא עד 2,000 כשהמטרה היא לבזבז כמה שפחות לא מתוכנן OC, לא צריך מערכת הפעלה או הרכבה בחנות. אין גם צורך בציוד היקפי כמובן. תוד…

12. Started by Itzik Tzoreff,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? גמיש במקצת במקרה הצורך 5.5k 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס, אינטרנט ומשחקים (ללא מגבלות) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן, זקוק לסט מלא כולל מסך 27 שיתמוך כמו שצריך במשחקים ויתאים לכרטיס המסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) קיים ברשותי כרטיס 480gb Sandisk 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב. הייתי אומר 8 מ 10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או…

13. צהריים טובים וחג שמח, אודה לעזרתכם עם שני מפרטים שונים, הראשון עבורי והשני עבור הוריי. 1. מפרט עבורי, בעיקר לעריכות (לייטרום, פוטושופ) ורצוי גם למשחקים (לא גיימר מטורף). תקציב - גג 5K₪, אין צורך במסך ויש SDD סמסונג 860evo (חדש באריזתו. לא הורכב היות והמחשב גסס בטרם עת). 2. מפרט עבורי הוריי, לשימוש ביתי ממוצע (אינטרנט, מסמכים, מעט מוזיקה). תקציב - 3K₪, אין צורך במסך. תודה מראש,

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by lee101,

אני מצומצם מאוד בתקציב, זקוק למחשב נייד 14" לשימושים בסיסיים. ראיתי את זה (בערך היחידי עם 8 ג"ב RAM בתקציב הזה) https://ksp.co.il/m/uin/72486 מכירים? המלצות/דיס?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? באזור ה5K. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודי תואר מדמ"ח, תכנות, וגיימינג קל (indie games, overwatch, apex, csgo) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא חייב 8. הא…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by Tsachi E,

מתלבט בין: 13-inch 1.4GHz Core i5 MacBook Pro 256GB storage (mid 2019) לבין: Apple MacBook Pro (13-inch, 2.4GHz quad-core Intel Core i5, 8GB RAM, 256GB SSD יש הבדל של 1000 שקל בינהם. האם ה2.4 שווה את ההשקעה של ה1000 שקל יותר? תודה רבה

17. שלום לכולם, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3K, חריגה אפשרית(אבל מינימאלית ומשתלמת) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש משרדי, צפייה בסרטים (נטפליקס וכו'), עריכת וידאו בסיסית (סרטי טיולים) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב …

18. Started by k534d,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 אפשר לחרוג קצת אבל מעדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בגדול עבודה משרדית וצפייה בסרטים לא יותר מזה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שלא יהיה תחנת רוח 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא. 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? מיידי, אבל אפשרי לחכ…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by EpoXi,

שלום, אשמח לקבל מפרט למחשב ביתי, שימושים - גיימינג קל, כרגע למשל League of Legends אבל אולי גם יותר מזה בעתיד, עבודה עם אקסלים גדולים אם רלוונטי. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000, אם מאד כדאי ניתן לחרוג מעט, עדיף שלא (מחיר כולל מסך). 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג קל, אקסלים גדולים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך - בגודל 24 בערך 1080P מספיק 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? …

20. Started by Blablabla Bla,

כמה עולה היום המחשב שלי: i7 870 Gigabyte gap55ud4-tpm 8+8 gb gskil + צלעות קירור אדום Evga geforce gts 660ti Hitachi 500gb wd 1tb seesonic 2tb all hhd Asus bluray Hunt key box Lcd 3d-tv 19" LG 7.1 spikers + מגבר ימהה Keyboard ibm model m2 Mouse diablo 3 Steele sireies 3200dpi Scanner micosmok plus (olimphus)

21. Started by Ori Lev Ari,

שלום אשמח להצעה למחשב איכותי שיתן לי שקט בזמן הלימודים. העדפה לחברDELL/LENOVO אשמח לעזרתכם 🙂 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 אם שווה את הכסף מוכן להשקיע יותר.. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית וצפייה בתכנים במחשב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אולי עכבר.. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רצוי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין …

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by gbm,

אני מעוניין לקנות מחשב ביתי חדש לשימוש בעיקר לילדים (גילאי יסודי-חטיבה). ישמש בעיקר לגלישה, צפייה בסרטים ומשחקים און ליין (בעיקר פורטנייט). הבחירה ב-NUC בעיקר משיקולים אסטתיים, ברור לי שעדיין מגביל אותי מאוד, אבל עדיין עדיף על all in one כרגע מתכוון להביא מאילת, מעוניין בחוו"ד על הדגם הזה או כל אחד אחר מתאים: https://ksp.co.il/m/uin/54796 תקציב כ: 2-2.5K ישודך למסך DELL 27 שכבר קיים ברשותי. אשמח גם להמלצה אילו זכרונות ואחסון להוסיף לו רצוי מאותה החנות שמגיע המחשב המומלץ.

23. Started by almog4615,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6K יש אפשרות לחרגי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וגם עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מחשב נייד 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שיהיה שקט, אך חשוב שזה לא יפגע ביכולות או שלא יעלה את התקציב יותר מידי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? …

24. Started by gal51,

עבור תחביב של עריכה ב-After Effects (התוכנה ברשיון אבל לא משמשת לעבודה מקצועית) המחשב הנוכחי עובד סביר עם תמונות, אבל מאד מאד איטי כשזה מגיע לשילוב ועריכה של סרטונים. אנחנו שוקלים קנייה של דסקטופ חדש כדי לשפר ביצועים, איחסון SSD עד 256GB , זיכרון , כרטיס מסך וכו', מה הדרישות החשובות ואיזה חלקים מומלצים? כרגע משתמשים בדסקטופ בן 8 שנים (!) עם intel i3 3GHz עם 4GB RAM כרטיס מסך פשוטon-board של אינטל ו-Windows10. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1000 ש"ח , אפשר לחרוג במידה והמחשב יתאים לדרישות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה ב-After Effects 3. ה…

25. Started by Ofir Tabibian,

אשמח לעזרתכם - יש לי מחשב נייח שנרכש בשנת 2011 עם המפרט הבא : מעבד CORE I5-2500 3.3GHZ זכרון 8 GB במהירות 1333 ( 4*2) בעבר היה מותקן במחשב כרטיס מסך ייעודי ששבק חיים. כיום אם מריצים סרטי 4K המחשב למעשה לא מסוגל להריץ אותם בלי לגמגם. בהנחה שזה הדבר היחיד שאני רוצה לעשות האם כרטיס מסך GT 1030 יספיק ? (אין שו צורך בגיימינג וכו). שימו בצד שאת העובדה שאי יודע שכדי להנות מסרטי 4K צריך גם מסך ייעודי.

דיונים חדשים בפורומים