עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונות (Photoshop, Lightroom) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניו…

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by shhfcon,

היי אני רוצה לקנות מחשב ולא כל כך מבין אם תוכלו לעזור אני אשמח... 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2700 גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.Crysis 2 וכל הכבדים... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  3. Started by ronf6,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 ש"ח, אפשר לגלוש במאות בודדות של שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אך לא ע"ח ביצועים במסגרת התקציב. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות בלבד 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספצ…

• 24 תגובות
    • 4k צפיות
  4. אהלן אנשים, החלטתי שהגיע הזמן להחליף את המחשב הישן שלי (מעבד E6750, זכרון 3GB וכו'..) אני צריך את המחשב בעיקר על מנת להפיק מוסיקה באמצעות התוכנות FLSTUDIO וCUBASE אז ככה: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2.8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? יש אפשרות עד 3 אלף, אבל זה במידה ויש שינוי דרסטי שיביא לביצועים טובים יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר הפקה מוסיקלית בעזרת FLSTUDIO וCUBASE גיימינג אני משחק במשחקים פחות כבדים כמו FIFA 12 וFIFA 13 שאמור לצאת בקרוב... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). התוכ…

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  5. המחשב מיועד לאינטרנט, אופיס וקצת משחקי פלאש קטנים שומדבר רציני מדי וכבד מדי תודה רבה למי שייעזור

• 8 תגובות
    • 598 צפיות
  6. מבקש מפרט לאחיין שלי עוד מעט בר מצווה תקציב 2500 ש"ח הוא משחק קצת משחקי אונליין קצת פיפא וכל מיני משחקים כאלו החנות היא כנראה KSP הם גרים באיזור ראש העין אשמח לעזרה תודה

• 9 תגובות
    • 970 צפיות
  7. Started by galgul,

למשחקים, מולטימדיה. צריך מחשב בלי בעיות חימום! בלי מסך. אשמח לקבל את כתובת החנות על הדרך. חובה 1 GB זיכרון 667 MZH או איך שקוראים לזה..

8. Started by דילדו,

מה התקציב המקסימאלי? 2900 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? בהתאם למשחקים שאני אשחק אם יהיה אפשר להוציא מפרט שיתאים למשחקים במחיר קטן יותר זה מצוין. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אני לא אשתמש בתוכנות כבדות אבל שבכל זאת שהמפרט יהיה טוב גם בשביל תוכנות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF3 GTA IV METRO 2033 GTA CRAYSIS 2 COUNTER STRIKE GLIBAL CRAYSIS 1 DRIFT 3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקס…

• 32 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. שלום לכולם אני מעוניין במחשב לשימוש באופיס, אינטרנט, ומשחקים ישנים או ללא דרישות גרפיות מכבידות (אני משער) כמו CIV ו- DIABLO. מכיוון שעניין הזמן לוחץ - חשבתי ללכת על מערכת מוכנה בחנויות (זיגזג, TMS, IQPC). מבין המפרטים המוצעים כאן בפורום - הסתכלתי על המפרט הכללי (1960 ש"ח) והמפרט למכס גיימינג בסיסי (2090 ש"ח). מדוע רק לרב תכליתי הוצע קירור נוסף, במפרטי רף נמוך? לוח אם שציינתם - לא בא עם כרטיס מסך מובנה? מדוע ממליצים לקנות עוד כרטיס? TMS מציע הרכבה חינם לחברי פורומים - זה כולל אותנו? זיגזג מציע מחשב דומה ב 1520 ש"ח: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=240&products_id=14477 מה ההבדל בין AMD Athlon II X3 420 1.5mb 2600Mhz שלהם ל AMD Athlon-II X3 45…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. היי, קניתי כרטיס מסך חדש , MSI GeForce GTX 1070 GAMING X 8G Graphics Card וכנראה שאני צריך לשדרג את המחשב בכדי להנות ממנו כמו שצריך. אני צריך מעבד,לוח אם, זיכרון. יש לי מארז Raidmax Viper Bottom design PS ככה שלא בטוח שצריך אחד חדש. המשחקים הם FPSים חדשים, משחקים כמו The Division ,ghost recon wildlands ומשחקים חדשים מהסוג הנ"ל. אני רוצה מחשב שיחזיק לפחות לשנתיים שלוש הקרובות. תודה,

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by ov,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? אינטרנט, יוטיוב, אופיס 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן CD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 3 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן. כולל מערכת הפעלה win10 והרכבת המחשב 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בשבוע הקרוב 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? רצוי מארז קטן ככל הניתן ושיראה טוב …

12. אז ככה חבר שלי רוצה לקנות מחשב ב3500 שקל רק מארז שיתאים בעיקר לאינטרנט,מוזיקה,סרטים,ולמשחקים די קלים כמו קאונטר סטרייק סורס וכאלה. אם אפשר גם שלכרטיס מסך תהיה יציאה שאפשר לחבר לטלוויזיה כולל hd תודה רבה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 638 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונות (Photoshop, Lightroom), קבצי RAW א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך ובמידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר שינוע בין 3K - 3.6K , אם יש רכיבים עם יחס ביצועים/מחיר גבוה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכת תמונות, תכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, סביבות עבודה למניהן של תכנות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל מיני משחקי FPS מהתקופה האחרונה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 מסך 20 אינצ' -לאילו הגדרות גרפ…

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  15. Started by chipops,

שלום כולם, אני מעוניין לרכוש שרת בייתי (לשימוש אפליקציות ASP.NET MVC / WEB SOCKETS ) באופן עקרוני השרת הוא להדגמות (ככה שאני צריך מקסימום ביצועים מינימום תעבורה ) השרת יהיה אצלי בבית מאחורי חיבור של 100MB (וישמש בעיקר להדגמות מוצרים ולא יכלול תעבורה יותר מידי גדולה ) 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כמה שימושים: הרצת שרת IIS 8 שכולל אפליקציות ASP.NET MVC ושימוש ב WEB SOCKETS א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). vi…

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  16. שלום לחברי הפורום. קראתי לא מעט בפורום בשבועיים האחרונים אחרי ששנים לא הייתי בעניינים. תודה לכל המנהלים והמגיבים שמאפשרים פורום כ"כ מקצועי ומעניין. אני מבקש עזרה בהרכבת מפרט מחשב חדש עם הנתונים הבאים... : 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח אם אפשר יהיה לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם ממש קריטי, אשקול חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש הוא עבורי ולשתי בנותי המתבגרות (גדולה בת 10). שימוש עיקרי הוא הורדות סרטים וסדרות. בנוסף אני מעוניין שהמחשב יוכל להריץ בצורה חלקה משחקים עדכניים עם הדרישות הגבוהות ביותר. יש לי צורך גם ב - Fir…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Itamar32,

שלום, מבקש מפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? Office, windows live movie maker, תוכנות עיצוב בתים כגון Sweet home 3D ו-Google Sketchup, תוכנות שיתוף והורדה כמו Torrent, גלישה באינטרנט כולל סרטים לצפייה ישירה, צפייה בסרטים באיכות HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקי רשת, FIFA 2013 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציי…

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  18. אין תכנון לoc.

• 5 תגובות
    • 524 צפיות
  19. Started by HdfH,

המפרט יכלול:מעבד,לוח אם,כרטיס מסך,זיכרון 512,הארדיסק 40GB אין צורך במסך המחשב בעיקר למשחקים אם אפשר שהמפרט יהיה מ-LogicPC תודה

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  20. Started by zoman,

שלום לכולם! אני מבקש שתעזרו לי לבנות מפרט למחשב לחבר שלא מבין במחשבים ,הדרישות הם מחשב ביתי עם אפשרות לשחק במשחקים בינוניים פלוס ,ללא ציוד הקפי מחשב נטו. אני במכוון לא מציג את המפרט שאני בנתי לו ,במטרה לבדוק את עצמי האם קלעתי פחות או יותר לדעתם של מביני עניין. אם אפשרי שהיה מהרשת חנויות של KSP . תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  21. Started by snapdragon,

מבקש מפרט עד 3500 לשימושים הבאים: פוטושופ, לא OC, לא משחקים. מלבד המסופר לעיל, המטרה שיהיה חזק לתקופה כמה שיותר ארוכה. המפרט אמור להיות ללא מסך וללא ציוד היקפי כלל. הרכבתי את זה, מה דעתכם? אני לא מבין מספיק בחלק מהרכיבים (לרבות לוח-אם). מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Tray ¤1193 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9550ay לוח אם ASUS P5QL-EM ¤514 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31250 כונן קשיח Samsung HD753LJ 3.5" 750GB SATA2 32MB ¤380 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SAM-DD-35-750SATA32M זיכרון Corsair DDR2 4096MB (2048MBx2) 800MHz CL 5-5-5-18 XMS2 ¤309 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=C4G6400C5 צורב LG GSA-GH22N X22 S…

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  22. שלום , התקציב הוא 3000 ש״ח ולא ניתן לחרוג. שימוש המחשב הוא הפעלת מכונות וירטואליות בתוכנית VMware . אין צורך בציוד היקפי, חשוב שהמחשב יהיה שקט(9). מפרט המחשב צריך להכיל את הפריטים הבאים: 1) מעבד 2)לוח אם 3)זכרונות(RAM) 4)ספק כוח 5) מארז תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  23. Started by most,

שלום, המפרט אינו מיועד למשחקים מיועד ללימודים (יישומי אופיס), גלישה , הורדות וכו' חשבתי על משהו כזה: סה``כ מחיר ליח` כמות מוצר הקטגוריה מק``ט 466 466 1 לוח אם ASUS M2A-VM HDMI לוחות אם 31542 471 471 1 מעבד AMD Athlon 64 X2 3800+ Socket AM2 BOX מעבדים AB281 190 190 1 זיכרון Kingston 1GB 667MHz DDR2 CL5 זיכרונות למחשב KVR667D2N51G 285 285 1 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB דיסקים קשיחים ואחסון 1600AAJS 179 179 1 צורב LG GSA-H42 X18 DVD כוננים אופטים GSA-H42 183 183 1 מארז JSP-TECH Micro-ATX Black EZCool 400W מארזים M-100A 1,118 1,118 1 מסך מחשב LG 19" L1919S 5ms LCD מסכים L1919S 68 68 1 סט מקלדת ועכבר GIGABYTE GK-9PB מקלדות עכברים ושלטים 35440 45 45 1 רמקולים שולחני…

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  24. מה התקציב המקסימאלי? 3k ללא ציוד היקפי עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים אם באמת יש שיפור רציני מה שימושי המחשב ? גיימינג שמריץ high את כל המשחקים הכי חדשים. crysis, btf3, dirt 3, cfd4, gta iv ועוד. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כן או שלא. אם אפשרי ונכנס בתקציב, אז יותר טוב. והכי חשוב- אני גר בטבריה. איזה חנות אמינה וזולה אתם מכירים באיזור שאני יכול לרכוש משם? בינתיים שמעתי ש- tms אמינים וזולים. ivory אל תזכירו את השם שלהם. ו- ksp יש להם מחירים טיפה יותר יקרים מ- tms. מפרט שאני בניתי- תגידו לי איך הוא?? [table][tr] [td]הסר[/td] [td]שם המוצר[/td] [td] כמות [/td] [td] מחיר [/td][/tr] [tr] [td][/td] [td]Intel Quad Core I5 2320 Quad Core 3.0GHZ 1155 6MB Tray[/td] [t…

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר צפייה בסרטים, משחקים קלים ועבודה. - מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1024X1280 מסך 19" 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לצי…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.