ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,464 דיונים בפורום זה
-
היי השבוע התחלתי לבדוק אפשרות לשדרג את המערכת. מישהו סיפר לי שנפתח את חדש לחומרה אשר נותן מחירים מעולים בדקתי אותו ואני חייב לומר שבהחלט יש לו מחירים שווים בדיקה אז דבר טוב מחייב אותי לשתף אתכם חברים בבקשה: *צונזר* או *צונזר* תהנו.
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-
-
סה``כ מחיר ליח` כמות מוצר הקטגוריה מק``ט 1,243 1,243 1 מעבד Intel Core 2 Duo E6600 Box מעבדים IE6600 1,105 1,105 1 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DQ6 מור לוי 39216 445 445 1 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB דיסקים קשיחים ואחסון 3200AAKS 694 694 1 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 זיכרונות למחשב F2-6400PHU2-2GBHZ 1,973 1,973 1 כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 640MB PCI-E כרטיסי מסך LV381 171 171 1 צורב LG GSA-H44N X18 DVD כוננים אופטים GSA-H44 350 350 1 מארז ללא ספק NZXT Apollo מארזים NZApolloB 684 684 1 ספק כח ThermalTake ToughPower 650W זיגזג W0104R 255 255 1 קרור למעבד Thermaltake BigTyp 120 VX קרור ומודינג TT-CL-P0310D 125 125 1 הרכבת מחש…
-
- 5 תגובות
- 785 צפיות
-
-
עדכון - הורדתי את התקציב ל-4500 וויתרתי על מערכת הפעלה WIN7. עדכון 2- הוספתי מפרט שבניתי ב-TMS, אשמח לחוות דעת. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? תלוי בתמורה שתתקבל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, קצת עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב לא מיועד למשחקים כבדים! -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגד…
-
- 5 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מפרט ל- HTPC במחירים האלו: 6000 ש"ח 7000 ש"ח 8000 ש"ח 9000 ש"ח המפרט צריך לכלול מערכת הפעלה של ויסטה הום פרימיום התקנה וקנייה מחנות אחת וכולל מערכת קירור מקצועית ושקטה. לא כולל מסך חוץ מהמפרט של ה-9000 ש"ח דברים שהמפרט צריך לענות עליהם: *חיבור לשני מסכים- אחד מסך מחשב רגיל, השני מסך פלזמה "42 חיבור DVI ו- HDMI *חיבור לרסיבר קוקסאלית, וחיבור ל-2 רמקולים רגילים של מחשב *הרצה מלאה של תכני HD באיכות הכי גבוה שיש. *הרצה של משחקים בעלי גרפיקה גבוהה! (תלת מימד וכו'...) אל תשכחו לכלול את הורדת המחירים של אינטל שצפויה בקרוב. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום וברכה, אני עומד לפני רכישת מחשב חדש, מחר או מחרתיים המפרט הרלוונטי די סגור אצלי (I5 258GB SSD 8GB RAMׂ) מה שחשוב לי ברמה קריטית זה האמינות, והאפשרות לעבוד איתו לאורך זמן. מצאתי את המחשב הזה של DELL מה שבעיקר מצא חן בעיני, זה השירות באתר הלקוח שמאפשר שימוש רצוף גם במקרה של תקלה בלי צורך לחכות שבועיים שהמחשב יחזור מתיקון. הבעייה שחבר טכנאי אמר לי שלפי נסיונו האיש האמינות של דל בשנים האחרונות מאד ירדה. מישהו יכול לומר: א. האם אכן כך ירדה הרמה שלהם משמעותית? ב. א"כ איזה חברות יותר אמינות? ג. האם יש עוד מחשבים בסדר גודל של מחיר/מוצר כזה של חברות אחרות שהאחריות כוללת שירות באתר הלקוח? תודה רבה, של…
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
רק מחשב ללא ציוד היקפי. שיריץ טוב משחקי מחשב, לדוגמא: call of duty 4,heroes 5, total war 2 לא משחקים כבדים במיוחד נדמה לי. כמובן שאני רוצה כרטיס מסך איכותי. האם אפשר להכניס למפרט בסכום שאני רוצה כרטיס כמו 1950PRO? בנוגע למעבדים- האם מעבד AMD ברמה של הדגם המקביל של INTEL זול יותר בהכרח? ואיזה דגם כדאי לי? (בהתאם למחיר ולביצועים הנדרשים?) האם יש הבדל משמעותי בביצועים בין זיכרונות במהירויות של 667MHZ ו-800 Mhz? האם טוב להסתפק בזיכרון של 1024 או עדיף 2048? האם יש צורך בגוף קירור למעבד, או שחבל על הכסף? (אני לא מתכוון לעסוק ב-Overclocking) האם אני יכול להסתפק בלוח אם סטנדרטי וזול יחסית? דבר נוסף: מישהו אמר לי שיש משחקים(מקוריים) שעלולים לעשות בעיות בצורב DVD …
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
היי השאלה היא עבור מישהו אחר מכרה מעוניינת לקנות מחשב נייד לבעלה (הפתעה) - לפי מה שהבנתי בתכנון לעשות שימוש בתוכנות בעזרתן ניתן לעשות תכנון של מוצרים . מישהו המליץ לה על המחשב T470 של לנובו, והיא שאלה אותי. במסגרת גלגול השאלה בין אחד לשני, אשמח לגלגל את השאלה אליכם ולשאול האם מחשב זה מתאים לפיתוח כאמור (אין לי מושג אילו מוצרים - לפי מה שהבנתי ברמת האלקטורניקה / חשמל) והאם הוא מחשב Value for Money או שניתן לקבל מערכות טובות יותר . לינק למחשב בZAP http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=942338 תודה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך מפרט בסביבות 4000 שקל, למשחקים בלבד. כולל עכבר ומקלדת ללא ציוד היקפי אחר
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
הי אני רוצה לקנות מחשב חדש שישמש בעיקר בעבודה בתוכנות גרפיות דו מימד ADOBE תלת-מימד רינדורים 3DMAX ועריכת וידאו HD יש לי מסך, ציוד היקפי ושני הארד-דיסקים לאחסון החומר. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? גרפיקה כבדה ורינדורי תלת-מימד א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש: פוטושופ, אינדיזיין, אילוסטריטור, סולידוורקס, היפרשוט כולל תמיכה ב CUDA ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: - לא מיועד למשחקים בכלל * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1280X1024 ייתכן שידרוג בהמשך. 3. צי…
-
- 5 תגובות
- 947 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ~200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS:GO ועוד משחקי פעולה/הרפתקאות עדכניים (כדוגמת COD: WW2 ודומיו ועוד). פחות מכיר בעצמי, המחשב מיועד לאחיין. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך ירכש בנפרד, אז אם יש הכוונה שצריך בשביל המסך, אשמח לקבל.…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב E6400 חדש ויש לו קורא של טביעת אצבע. אין לי מושג איך משתמשים בו - צריך תוכנה כלשהי? או שיש ל VISTA תוכנה משלו?
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
1.האם כדאי לי לעשות OC 2.מה כדאי לשנות מטרת המחשב עיקרית זה משחקי רשת וסרטים תודה מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤781 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם ASUS P5QL-E ¤529 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31253 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤367 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL 5-5-5-15 Value ¤260 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=VS2GBKIT667D2 כרטיס גרפי Leadtek nVIDIA GeForce 9600GT 512MB PCIe ¤655 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=LV470 צורב LG GSA-GH22N X22 DVD ¤128 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA…
-
- 5 תגובות
- 777 צפיות
-
-
תגידו... כאשר קונים מחשב נייד.. אז ברור שהדרייברים מותקנים... אך האם גם מצרפים את הדיסקים של הדרייברים? ידוע שרוב המחשבים כיום מגיעים אם ויסטה מותקן על המחשב... אך אם איני מעוניין בויסטה מכול מיני סיבות... איך אני אמור לפרמט את המחשב ללא הדרייברים? מחכה לתשובה...
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-
רוב הזמן הוא סתם ישמש לצפייה ביוטיוב, מיילים, ואינטרנט סתם... חשוב לי שיהיה אפשר לצפות בחומר בקידוד x265 ללא קרטועים וללא עייפות של המחשב. הייתי רוצה שהוא יאכל בלי מלח הפעלת סרטים של 4K בקידוד x265 ללא בעיה כלל אפילו שכרגע המסך שלי הוא בכלל ברזולוציית FullHD, אבל אם במקרה ארצה להחליף בעתיד למסך של 2K או 4K הייתי רוצה שאוכל לצפות באיכות הגבוהה יותר בלי לשנות כלום במחשב (מלבד החלפת המסך כמובן). (עם המחשב הנוכחי שלי זה פשוט לא מתאפשר. פירוט למטה). מלבד זאת אני לא שחקן רציני ונניח שהגבול העליון מבחינת מה שאני רוצה לשחק בו יהיה המשחק crysis 3 שיצא ב2013 והיה כניראה מפלצת ממה שאני זוכר מבחינת כרטיס מסך שהוא זקוק לו. אז הייתי רוצה שמשחקים ברמה שלו (ומאו…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
היי, אשמח אם מישהו יוכל לחוות את דעתו על המפרט הזה. המטרה היא למשחקים בהגדרות גבוהות. הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1150 1 - CM8064601560615 - Intel - i5-4590 Quad core CPU - LGA1150 - 3.3 GHz - 6MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600... 838/821 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 1 - GA-H81M-HD3 - Gigabyte - Socket LGA1150 cpu support- Intel H81 chipset - Dual channel DDR3 1600MHz memory - Integrated Graphi... 284/278 ₪ זכרונות - DDR3 - לנייח 1 - AM2U16BC8R2-B - ADATA - 8GB DDR3 PC3-12800 - CL11 - DDR3-1600 - 1.5V - Premier Series... 333/326 ₪ כרטיסי מסך - ATI PCIe 1 - SR9294GD5HDu…
-
- 5 תגובות
- 797 צפיות
-
-
מה אפשר לעשות? קיבלתי אותו ממישהו ואין לי דרך להשיג את הסיסמה. יש דרך להשיג או לעקוף את זה?
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
היי! אני חייב מחשב בדחיפות לעריכת גרפיקה ותלת מימד. אני צריך מפרט חזק אבל שעדיין יהיה בתחום ה 5000-6000 ש"ח. התוכנות שאמורות להיות עליו הם אוטוקאד ריינו פוטושופ וכיוצא בזה. קיבלתי המלצה מחבר על האתר הזה והוא אמר שפה אני אמצא את כל הפתרונות לשאלות שלי. מקווה שתעזרו לי, זו מתנה לאשתי האדריכלית היקרה!! תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 929 צפיות
-
-
היי, מחפש מחשב חדש לצרכי עבודה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10, ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? לא למשחקים. מחשב לפיתוח. בתרחישים מסויימים צריך להיות מסוגל להריץ 3-4 מכונות וירטואליות במקביל, ולקמפל דברים מאוד כבדים (כמו chromium למשל). 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבל…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 3 followers
-
-
אני רוצה מפרט למחשב למשחקים ועבודה גראפית. עם כרטיס מסך ati radeon 9500 pro oem\retial עם כרטיס קול מלוח אם בלי רמקולים, עם מסך 19 אינץ איכותי אבל בפחות מ2000 שקל, הארד דיסק בין 40-80 גיגה מהיר ואמין בנוסף רק dvd יש לי צורב, מארז קטן עם ספק כוח איכותי אבל זול אני חושב על הcompucase עם הhec300 מקלדת, עכבר רצוי אופטי, עכשיו ההתלבטות העיקרית שלי היא amd או אינטל אפשר לדחוס מפרט כזה על בסיס מערכת amd או intel בפחות מ7000 אלף שקל.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב שולחני חדש, אחרי שהלפטופ שלי כבר מתקשה לסחוב. השימוש העיקרי הוא מחשב לצרכי עבודה מהבית (שיהיה שקט יחסית). אני מפתח תוכנה ו-UI אפליקטיבי, ואוהב לעבוד עם הרבה חלונות פתוחים ברקע (בזמן ממוצע פתוחות אצלי במקביל הרבה תוכנות די כבדות, החל מכמה חלונות Visual Studio , עד Blend, פוטושופ, ופיירפוקס עם 150 טאבים פתוחים לפעמים.) המחשב הזה צריך להיות המחשב העיקרי לצרכי העבודה, הדרישה העיקרית היא שהמחשב יריץ את כל הנ"ל בלי להזיע, שלא אצטרך לבזבז הרבה זמן אחרי כל פעולת קומפילציה, פתיחת חלון וטעינת פרוייקט וכד'. בנוסף, אשמח אם המחשב יהיה סביר לצורך הרצת משחקים לעיתים רחוקות, שיהיה עם יציאת HDMI, ושיהיה יחסית שקט. אם התקציב שלי נמוך מידי יחסית לציפיות, והשקעה נו…
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
יש לי לפטופ ישן של HP דגם Notebook 530 שהייתי רוצה לשדרג טיפה במינימום השקעה. הזכרון שיש כעת הוא: רציתי לשאול מה השדרוג המקסימלי שאוכל לעשות לו. לפי מה שהבנתי, המחשב לא תומך ביותר מ2GB כך שכנראה לא אוכל להוסיף יותר מ1GB. מה הכי כדאי? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום וחג שמח אני בשלבי חיפוש כרגע למחשב נייד שיוכל להריץ את התוכנה אוטוקאד חלק בלי תקיעות ובלי לחכות לזמני טעינה ארוכים... חשבתי ללכת על מחשב נייד עם כרטיס מסך קוואדרו בשביל האוטוקאד מה אתם אומרים?... חשובה לי גם תמיכה מובנית באינטרנט אלחוטי וWI-FI מובנה מסך גדול אם אפשר ויכנס בתקציב (משקל פה הוא לא פקטור כי אין לי בעיה להיסחב גם עם מחשב ששוקל מעל 5 קילו) 2 ג'יגה זכרון אם הדרישות שלי מוגזמות אנה תקנו אותי משום שאני לא מבין כמעט כלום במחשבים ניידים ורק עכשיו די נכנסתי לזה... אם צריך תוספת תקציב נכבדת בשביל שהמחשב יענה על הדרישות אנה תאמרו כמה ..ונושא האחריות די חשוב למרות שלא צריך אחריות בינלאומית וכו' תודה והמשך חג שמח
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, סוף סוף הזמנתי מחשב חדש, אחרי התיעצויות רבות כאן בפורום ולא רק... אתמול הייתי בTMS, והזמנתי מחשב עם ההורים שלי. אני אשמח לדעת מה אתם אומרים על המחשב, המפרט מצורף למטה. המחשב מיועד למשחקים בינוניים, עריכת וידאו פשוטה, ועבודה משרדית. הנה המפרט: b]מעבד: Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe BOX כמות: 1 - מחיר: ¤966 לוח אם: Gigabyte GA-P31-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤402 מארז: Raidmax APEX 2x120mm No PSU כמות: 1 - מחיר: ¤169 ספק כוח: FSP Basic SI 400W ATX400-PNR 120mm + Satax2 P.PFC כמות: 1 - מחיר: ¤175 זיכרון: Kingston Original 1GB DDR2-667Mhz כמות: 2 - מחיר: ¤116 קשיח למחשב שולחני: WD 160GB SATA II AAJS כמות: 1 - מחיר: ¤248 כרטיס מסך: Sapphire Radeon X1950Pro 256Mb DV…
-
- 5 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שניהם מאייבורי - http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2458&CatCode=315 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2840&CatCode=315 המחשב מיועד לאחותי, סטודנטית.. כתיבה שירים,אינטרנט וסרטים אולי, לא מעבר. חשוב מאוד מסך קטן 14-13 ושיהיה יפה.. (מה לעשות בחורה ) הבאתי את הדגמים האלה כיוון וזה מה שהיא בדקה והציעו לה לא מעבר אם יש כיוון אחר בטווח המחירים אני ישמח לדעת.. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום לכולם, מתעניין ברכישת נייד עסקי חזק במיוחד למטרות עבודה על מערכת שמריצה מאסות של חישובים מתמטיים כבדים (מעין סימולציה). ביצועי המערכת צריכים להיות בסדר גודל של תחנת עבודה נייחת טובה (כנראה לא כזאת שהורכבה במיוחד למטרות שכאלה - המגבלות ידועות). המערכת מריצה בעיקר תהליכים לינאריים, ואין הרבה הגיון להריץ אותם בצורה מקבילית במסגרת השימוש שייעשה במחשב הנייד, כך שמהירות מעבד מקסימלית לליבה בודדת חשוב בהרבה מהבנצ'מרק הכללי של המעבד בניצולת מלאה של כל הליבות. נראה שמסיבה זאת מעבד i7-620M עדיף על 720 והלאה. גם קומפילציה צריכה להיות מהירה ככל האפשר. זכרון מהיר - 4GB. מהירות גישה מקסימלית לדיסק - המערכת קוראת קבצים גדולים (מאות מגה). האם SSD יביא תועלת משמעותית עבור שימוש…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-