ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,366 דיונים בפורום זה
-
המסך שאני אקנה יהיה DELL 2209WA המחשב הוא לעסק אינטרנט אופיס ותוכנות..
-
- 11 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אהלן. אני צריך מפרט למעצבת שכרגע לא יכולה להקציב סכום, אבל לא צריך ללכת over the edge על מכונה של עשרת אלפים שקלים. לא לצרכי דו-מימד בכל אופן... אני יודע שאתם חייבים תקציב, אז בואו נגיד שאפשר להתחיל לדעתי בתקציב של 5000 ש"ח, אלא אם כן אתם חושבים אחרת. עריכה: העריכה מתבצעת בתוכנות: Illustrator Photoshop Flash המחשב יחובר אל מסך 24": Dell 2408" WFP. לא דרוש ציוד היקפי. תודה מראש ! 8)
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8,000 ₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם חייבים והתועלת משמעותית אפשר להגדיל את התקציב ב-500-1000 ₪. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית (סטילס ווידאו) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב ישמש לעריכת סטילס ווידאו, בעיקר בתוכנות אדובי (פוטושופ, לייטרום, פרימייר, אפטר אפקטס) בשימוש כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, פרסמתי הודעה דומה לפני תקופה ולא ממש זכיתי להתייחסות. כעת החלטתי להגדיל מעט את התקציב ואני באמת מבקש התייחסות. אין צורך בציוד היקפי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית קלה של תמונות, עריכת ווידאו פשוטה (אך מדובר בתכני HD), שימוש אינטרנט סטנדרטי והאזנה למוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.…
-
- 6 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם! המפרט אמור לכלול את כל פרטי המחשב - בסך כולל של 10000.
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3,800 ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? עריכת סרטי HD א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. Sony Vegas ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: במידה מועטה * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1920*1080. * באיזה סוג משחקים תשחקו? אסטרטגיה. * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא. 4. הא…
-
- 6 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום, מבקש מפרט אמין לעריכת וידאו. אמינות במקום ראשון, ביצועים במקום שני. התקציב כ2500, אם אפשר בפחות אז סבבה. אם חייבים יותר אז אפשר לחרוג. אין צורך בציוד היקפי! רוב הפעילות הינה משרדית קלה ובנוסף, גם קידוד ועריכת וידאו. דרוש צורב איכותי. אפילו פלקסטור אם אפשר. שקט לא קריטי... אם זה עניין של 100 שקל אפשר ללכת על משהו טיפה שקט יותר. לא לזלזל בספק כח בבקשה - עדיף 300W אמין ולא 600W זול... בקשה מיוחדת: מבחינת עיצוב המארז, מארז פשוט למראה אפילו מכוער! בלי עיצוב מוציא עיניים, בלי ledים בכל חור, שלא נראה כאילו נחת בחללית... פשוט קופסה מלבנית. מבחינת האיכות של המארז... כמה שיותר איכותי יותר טוב! נ.ב. את ה4 מחשבים האחרונים שלי קניתי בtms אבל לפי האתר שלהם נראה שהם סגורים.... האם…
-
- 5 תגובות
- 624 צפיות
-
-
היי חיפשתי קודם במפרטים אבל לא מצאתי משהו מתאים אם אפשר לקבל המלצה למחשב לעריכת וידיאו ככה מידיי פעם מאוד מאוד חובבני לא כולל מסך אם 3000 זה קצת או שזה יותר מידיי אשמח לשמוע אשמח גם לקבל המלצות לתוכנות לעריכה אני מבין שצריך ארדיסק גדול גם בשביל זה לא יודע אתם המומחים תודה רבה וחג שמח
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
ערב טוב, אני צריך עזרה בהרכבה של מפרט מחשב שמיועד בעיקר לעריכת מוסיקה, וצפייה מועטה בתכני HDלהלדן הדרישות: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - אין אפשרות לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - תכני HD ועריכת מוסיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש - תוכנת לעריכת סאונד Nuendo 3 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - אין -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8,000 ₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם חייבים והתועלת משמעותית אפשר להגדיל את התקציב ב-500-1000 ₪. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית (סטילס ווידאו) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב ישמש לעריכת סטילס ווידאו, בעיקר בתוכנות אדובי (פוטושופ, לייטרום, פרימייר, אפטר אפקטס) בשימוש כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גר…
-
- 1 תגובה
- 994 צפיות
-
-
אני מחפש מפרט למחשב בסביבות ב-4,500 ש"ח. העיסוק העיקרי שלי הוא Motion Graphics בתוכנה Cinema 4D, מה שמצריך רנדרים כבדים. המליצו לי על מפרט שיכלול: מעבד - i7 970 כרטיס מסך - GeForce 570 GTX זיכרון - 8 GB RAM השאלה היא כמה יעלה לי מפרט טוב אם הרכיבים הנ"ל? ואם יש למישהו מפרט יותר טוב אני אשמח. תודה.
-
- 9 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלוום לכולם. מבקש מפרט בתקציב של 3000 ש"ל לצרכי צפיה בקבצי 4K UHD. אין צורך במארז וספק היות שהכל יורכב במארז NZXT ALFHA וספק CORSAIR VS650. אבקש המלצה לכונן קשיח בעל איחסון גדול. האים יש צורך בכרטיס מסך?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 4k אבל נראה לי שאפשר גם בפחות, אפשר לחרוג אם שווה את זה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפייה בstreaming וקבצי סרטים בקולנוע ביתי - מחובר רק לטלוויזיה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? דיי חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא מערכת הפעלה ואופ…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב משמש בעיקר למשחקים. המפרט: INTEL CORE 2 DUO 4300 GIGABYTE 965P-DS3 G.SKILL 2GB ddr2 800Mhz CL4-4-3-5 LEADTEK Geforce 8800GTS 320MB WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM X2 LITEON DVDRW LH-20A1S CORSAIR 520W HX ANTEC P182 SCYTHE INFINITY NEC 90GSX2 ניתן לחרוג מהתקציב עד 3.5K. עדיפות בהשגת ביצועים מקסימליים מאשר חיסכון בכסף. אני מעוניין שהמחשב ישאר שקט כמו היום. לא צריך להחליף את המארז, הרדיסקים וצורב. המסך 19 אינץ' ,אני לא מעוניין לעשות oc ואין צורך בציוד היקפי. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
המחשב משמש למשחקים. במשחקים חדשים הוא כבר מקרטע ואי אפשר לשחק, למשל bf bc2. INTEL CORE 2 DUO 4300 @ 2.7Ghz GIGABYTE 965P-DS3 G.SKILL 2GB ddr2 800Mhz CL4-4-3-5 LEADTEK Geforce 8800GTS 320MB WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM X2 LITEON DVDRW LH-20A1S CORSAIR 520W HX ANTEC P182 SCYTHE INFINITY NEC 90GSX2 אם אפשר להחליף מינימום רכיבים על מנת שיריץ משחקים חדשים. לא צריך להחליף את המארז, הרדיסקים וצורב. המסך 19 אינץ' ,אני לא מעוניין לעשות oc ואין צורך בציוד היקפי. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
המחשב בן שנתיים וחצי ומשמש למשחקים. INTEL CORE 2 DUO 4300 @ 2.7Ghz GIGABYTE 965P-DS3 G.SKILL 2GB ddr2 800Mhz CL4-4-3-5 LEADTEK Geforce 8800GTS 320MB WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM X2 LITEON DVDRW LH-20A1S CORSAIR 520W HX ANTEC P182 SCYTHE INFINITY NEC 90GSX2 אם אפשר להחליף מינימום רכיבים על מנת שיריץ משחקים חדשים בכבוד. לא צריך להחליף את המארז, הרדיסקים וצורב. המסך 19 אינץ' ,אני לא מעוניין לעשות oc ואין צורך בציוד היקפי. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברצוני לשדרג את מחשבי הנוכחי בעוד כחודש ימים ולכן אבקש את עזרתכם במציאת הרכיבים המתאימים ביותר עבורי. למחשב הנוכחי יש בסיס של חלקים טובים ואפילו חדשים אך הליבה שכוללת את המעבד, לוח האם, זיכרונות, וכרטיס המסך התיישנה עד מאוד. הנה המפרט של המחשב שיש ברשותי כעת ואותו אני מעוניין לשדרג: Motherboard: ASUS P3V133 CPU: Intel Pentiume III 800MHZ Memory: 2X128MB SDRAM 133MHZ Graphics Card: Creative GeForce 2 GTS 32MB Sound Card: Hercules Fortissimo III 7.1 Hard Drive: Westren Digital 80GB Cache 8MB CD ROM: ASUS 50X CD Writter: YAMAHA CRW2200E 40X 20X 10X Keyboard: Logitech Internet Keyboard Mouse: Logitech MouseMan Wheel Optical "Monitor: SONY Multiscan 200ES 17 Networ…
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח בעזרה במפרט מחשב . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, אופיס, צפייה בתוכן און ליין וכמו כן משחקים ברשת ומשחקים בסיסיים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה)- לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב?- ברמה בינונית 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכב…
-
- 26 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום רב אני מבקש מפרט להרכיב מחשב לפי הפירוט הבא : מה התקציב המקסימלי? עד 2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך כמה שאפשר. אך לא פחות מ 1500 ש"ח כי יש גבול גם כמה אפשר לרדת. מה הם השימושים הצפויים של המחשב שימוש ביתי בלבד.- אינטרנט אופיס משחקים קלים צפייה בסרטים ותמונות עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? השקט חשוב אך לא קריטי הוא לא יושב לנו בחדר. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה לא. יש לי חלונות 7 שאני אתקין עליו. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, די לציין איזור מגורים. לא, גם ככה ישלחו אותו. דרושה חנות אמינה שהרכיבים בה יהיו הזולים ביותר. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן (תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAI…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט + HD + עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש …
-
- 9 תגובות
- 891 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג קל-בינוני, אופיס, סרטים, גלישה ועבודה באינטרנט, לימודים בעתיד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: קל-בינוני -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS:GO -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא יחובר למסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות-בינו…
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם ! מבקש מפרט בשביל מחשב חדש לאחי. מתוכנן לקנות מבחינתי היום. השימושים העיקריים שלו הם בסיסיים לחלוטין - גלישה באינטרנט, מולטימדיה, אופיס וכו'. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך יהיה נחמד. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב: עבודה משרדית אינטרנט משחקים פשוטים בפייסבוק. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מקלדת, עכבר מסך ורמקולים סבירים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה…
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרתכם המקצועית בהרכבת מפרט מחשב עבור אחותי, כאשר מדובר במחשב שישמש בעיקר לשימוש בתוכנות AutoCAD ו-SketchUp. להלן השאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש״ח ללא חריגה, אלא אם מדובר בדבר משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ובעיקר שימוש בתוכנות AutoCAD ו-SketchUp. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשיבות בינונית 6. האם מתוכנן אוברקלוק …
-
- 1 תגובה
- 942 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש הצעה למפרט מחשב המיועד לשימוש מקצועי כבד. אני לא מפרט את התוכנות בגלל שהן ייעודיות ולא מוכרות [חלקן פיתוח אישי], אבל אני כן מפרט את הצרכים שלי להלן. 1. מארז. המארז צריך להיות עומד, מרווח, כניסות USB ואוזניות שפונים למעלה [ולא באמצע המארז מלפנים]. מקום ל-3 מאווררים. 2. מעבד. אינטל Core i7, הדגם עצמו פחות משנה לי ואני פתוח להצעות. 3. לוח אם. לוח האם צריך לתמוך במרכיבים הבאים: a. לפחות 4 כניסות דיסקים, SATA3 b. ארבע כניסות זיכרון עד 8GB כל אחד להרחבה עתידית. c. תמיכה בכרטיס הגרפי הנוכחי שלי GTX 560 Ti של ג'יפורס 4. שני מאוורים טובים [לא עושה אוברקלוקינג, אבל עובד בסביבה חמה יחסית]. 5. ספק כוח. 500W ומעלה…
-
- 8 תגובות
- 906 צפיות
-
-
תקציב 3000 שקל בלי אפשרות חחריגה וניסיון לחסוך כמה שיותר. המחשב מיועד לשימוש כולל אינטרנט משחקים(שיצליח להריץ כל משחק שיש היום בשוק ושעומד לצאת בקרוב) תכני hd. גודל המסך 20 אינץ של סמסונג 2053bw בלי שום ציוד היקפי רק שהמחשב יכלול צורב. כמובן עדיף מאוד שיהיה כמה שיותר שקט לא מתוכנן לו oc ולא צריך מערכת הפעלה כלולה. רצוי מאוד שיקנה מחנות אמינה ומוכרת ושתהיה אפשרות לשדרוג קל.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-