עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני לא ממש מבין במחשבים אבל אני צריך מחשב אם מינימום של 3 ג'הרץ מעבד ו 2 ג'ב ראם וכרטיס מסך טוב לגיימר משו כמו 1000-1500

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by BloodFist,

gamer pc פשוטו כמשמעו יש לי מפרט מוכן אבל לא אתנגד לראות הצעות חדשות כעיקרון אני מתלבט לגבי intel vs amd כמו כולנו תודה לכל העוזרים ללא ציוד נלווה ואני לא מבין גדול ב oc אז לא צריך את זה זה ממש

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  3. Started by bug123,

שלום, אני הרכבתי מפרט אבל אני די חלוד בנושא לכן אני מבקש את עזרתכם. המפרט שהרכבתי זה: Intel Core 2 Duo E8400 3.0 GHz 6MB 1333FSB 45nm - BOX 795.00 ש"ח OCZ DDR2 2x1024MB Platinum Rev.2 Dual Channel 800MHZ CL 4-4-4-15 269.00 ש"ח WD 160GB-8MB AAJB - 7200RPM ATA 100-2 438.00 ש"ח PIONEER DVR-215DBKx20 (BLACK) DUAL LAYER -SATA- BULK 133.98 ש"ח SONY / MITSUMI 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 - BLACK 48.00 ש"ח LG LCD 19" - L1953TR DVI - 2ms 986.26 ש"ח Microsoft - Wireless Optical Desktop 1000 - retail 159.00 ש"ח Thermaltake soprano RS 101 + 400W 483.67 ש"ח GIGABYTE GA-EG45M-DS2H (G45) DVI and HDMI - ATX 659.00 ש"ח סך הכל לתשלום: 3,971.90 ש"ח סך הכל ל…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  4. התקציב:4000 שקל מקסימום. מטרות המחשב: משחקים. ציוד הקפי שלא צריך:מסך,מקלדת, עכבר, CD ROM,כרטיס קול מיוחד. (הכוונה שמספיק ONBORAD או משהו בסגנון.) העדפה: מעבד AMD (רצוי DUAL CORE) וכרטיס מסך GeForce. לא צריך מערכת הפעלה. תודה מראש, גיל. עריכה: יכול להיות שהתקציב יעלה ל6000 אז תכתבו איזה רכבים לשדרג. תודה

• 6 תגובות
    • 583 צפיות
  5. המחשב בעיקר לעבודה משרדית, מטלב, ושוטף - גלישה באינטרנט וכדומה (לא מיועד למשחקים) בנוסף, אני מאיזור חיפה. ראיתי שהרבה מהמפרטים כאן מבוססים על חנויות באיזור המרכז. מה בעצם האחריות של חנויות אלו ומה קורה אם, חס וחלילה, יש לי תקלה במחשב? מי הגורם שמטפל בי?

• 8 תגובות
    • 662 צפיות
  6. Started by Zambar,

בשביל מישהו שאני מכיר.. קצת משחקים (לא משהו רציני), אינטרנט, מסמכים, ובשם כל זבובי בט"ר זיקים, בלי צ'יפסט של VIA...

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  7. שלום לכולם... מלאו למחשב שלי כבר 10 שנים והגיע הזמן להחליף אותו... מבקש המלצות למפרט טוב בתקציב של 2500 ש"ח עם אפשרות לחריגה קטנה... השימושים העיקריים במחשב הם אינטרנט,עריכת מוזיקה וצפייה בסרטים. חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה מהיר (אני מאבד סבלנות מהר כשהמחשב איטי), שיהיה שקט ושהמארז יהיה שחור! ראיתי באייבורי שהמחשב הכי טוב שלהם הוא בפחות מ3000 ש"ח... מה דעתכם על המפרטים שלהם? לדוגמא זה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3408&CatCode=1 תודה רבה...אביתר

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  8. שלום רב, ברצוני לקנות מחשב+מסך איכותי שישמש לי לעבודה משרדית בעיקר, אולם ברצוני גם לראות בו סרטים ושיעבוד בצורה די מהירה, הסכום שאני יכול להשקיע הוא עד 3K ואין אפשרות לחריגה בכלל ואם אפשר לחסוך זה יהיה מעולה. את המפרט הבא אני הרכבתי אם הןא טוב אשמח לקבל אישור ואם לא אשמח גם כן לקבל מפרט יעיל יותר: מעבד:Intel i3 2130 3.4GHz 1155 3MB with graphics Tray קירור למעבד:ZALMAN 7000V Al SI EDITION לוח אם:Biostar H67MH for socket 1155 SATA 3 VGA/DVI/HDMI מארז:Case Thermaltake SIDE PANEL WITH 23CM FAN BLACK (For Soprano, Armor JR, Tsunami קירור למארז: EVERCOOL Value Series 120mm ספק: Seasonic ECO 500W Active PFC, 2X PCI-E 6/8, 34A / 12V Single Rail 220V Only זיכרון: C…

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  9. מבקש מפרט למחשב+ציוד היקפי, זאת אומרת, מקלדת+עכבר+רמקולים+מסך ב 7000-7500 ש"ח~(אפשר לחרוג ב100 שקל, 200 גג.) לא מתוכנן OC והמחשב מיועד בעיקר לסרטים ומשחקים. תודה מראש ושבוע טוב לכולם!

• 9 תגובות
    • 628 צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך (מאיפה?? ) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודות ואינטרנט לילד בן 12 + משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גם -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפ"א וכד' אולי קצת משחקי שוטינג(אני לא בקיא בהיצע) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא רלוונטי -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שי…

• 5 תגובות
    • 957 צפיות
  11. המחשב לעיבוד נתונים נטו, בלי משחקים וכו', למעשה הייתי קונה שרת אם המחירים היו שפויים. המפרט שחשבתי עליו: cpu: Intel Core i7 3820 3.6Ghz s2011 10MB L3 Cache, Tray mb: Asus P9X79 s2011 Core i7, Intel X79, DDR3 1866Mhz, 3xPCI-E ram x2: Corsair 4x8GB Vengeance Quad Channel CL10-10-10-27 ssd x2: 240/250/256 GB SSD psu: Corsair TX 650W V2 Active PFC 14cm Fan cpu cooler: Noctua NH-D14 SE2011 CPU Cooler העלות אמורה לצאת בסביבות 6700, לא סגור לגבי: 1. לוח אם - לא חסר תגובות רעות של לוחות Asus P9X79 תקולים, למי שהלוח עובד כמובן מרוצים. במיוחד תלונות על סלוטים של זיכרון תקול, כאשר לי זה משמעותי כיוון שאני הולך להפעיל את כל השמונה. בגדול כל לוח אם מחברה אמינה המאפשר 64 גיגה יס…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by YoniDahan,

אהלן, אני צריך בבקשה את עזרתכם ברכישת מחשב לחבר. הבעיה שלי שאני מפרק לו את התקציב רק על הכרטיס מסך, כי יש לי תסביך חומרה lol... אני משוכנע שבעזרתכם המקצועית ניתן לבנות מע' שתתאים לו. מדובר בחבר חובב משחקים (לא גיימר מושבע), בפעם האחרונה שהוא רכש מחשב זה היה לפני 6-7 שנים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,עריכה גרפית וצפיה בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).פוטושופ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקי FPS בעיקר -א…

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  13. Started by 343,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4.8k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל המשחקים המדורניים הכבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Dell Ultrasharp 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=…

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  14. איך המפרט שאני בניתי? והאם יש המלצות אחרות? (המפרט כולל כרטיס קול.) מעבד: AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DDBOX- BOX מחיר: ¤725 לוח אם: ASUS M2N-E מחיר: ¤524 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950XT 256MB DDR3 DUAL DVI VIVO TV/O - RETAIL מחיר: ¤1373 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ¤368 צורב DVD: NEC DVDRW AD-7173A DOUBLE LAYERED X16 - WHITE - LABE FLASH מחיר: ¤228 זיכרון: TWINMOS TWISTER 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 מחיר: ¤747 כרטיס קול: CREATIVE SOUND BLASTER X-FI EXTREME MUSIC מחיר: ¤738 מארז: COMPUCASE CI-6A19-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PI…

• 6 תגובות
    • 511 צפיות
  15. Started by ac1240,

בסביבות ה 2500 שקל מפרט למשחקים כרגע עם מסך 17 אינטצ על רזולוצייה 1028*768 ללא צורך ב OC או רכיבית נוספים למעט צורב DVD מפרט צריך להיות מבוסס אינטל תודה צריך להיות מKSP שם אותו בן אדם רוצה לקנות כי זה קרוב לביית אז שהמפרט יהיה משם תודה

• 6 תגובות
    • 700 צפיות
  16. Started by smg2,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. cities xl 2012 skyrim ומיני משחקים של העת האחרונה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 על 1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות בהתחשב בתקציב 3. האם יש צ…

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  17. Started by ronf6,

. מה התקציב המקסימאלי? 1600 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג (לא כבד) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - החל מCOD ועד FIFA\NBA, אין צורך לכוונן להגדרות הגבוהות ביותר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280*1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת…

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. Started by Double-U,

שבוע טוב 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,000 שקל ואפשר לחרוג במידת הצורך בכמה מאות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה משרדית. 1060 יעשה את העבודה לא צריך מעבר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? שיהיה שקט יחסית. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנות.…

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. אפשרות לתשלומים אין צורך במסך אין צורך ב-OC אין צורך במערכת הפעלה תודה לכולם

• 41 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by sroolik,

שלום ! אני רוצה לקנות מחשב חדש לאחים שלי, כי נראה לי ששלהם אינו בר שדרוג (מארז מפורק, ספק ג'נרי, P4 עם DDR1 266) התקציב הוא עד 2500 ש"ח ולא כולל ציוד היקפי ולא כולל מסך. חשוב שהרכיבים יתאימו לאוברקלוק די רציני (על אוויר, לא יותר מזה), ממילא התקציב דל, לפחות אסחט ממנו את המקסימום. המחשב ישמש בעיקר למשחקים וגלישה, משחקים לא כבדים במיוחד כמו קרייסיס או כאלה., אבל כן GTA IV. יש מהמחשב הישן צורב רגיל, אל אני רוצה צורב DVD. העיצוב לא חשוב, מארז טוב של HEC או מארז טוב אחר עם סירקולציה טובה יספיק. לגב קירורים, כשאני קניתי את המחשב ה TT BT היה הקירור הכי מומלץ, כיום נראה לי שהמוגן מומלץ יותר ממנו. אני לא יודע איך הקירורים שבאים עם המעבדים ואם כדאי בכלל בתקציב כזה להשקיע בקירור. אנ…

• 6 תגובות
    • 618 צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? – 10K ₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא צריך לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשרי להוסיף עוד 5K (וצפונה) אם זה שווה את המאמץ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) ? מיועד לשימוש ביתי רגיל + עיבוד תמונות (צילום ב DSLR) + עיבוד וידאו/סרטונים + משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מדי פעם (חובב צילום) משתמש בלייטרום ופוטושופ בעיבוד מאות תמונות שצילמתי וכן יצירת סרטונים לאחר צילומי וידאו (GoPro וכדומה), שם אני משתמש בתוכנות יעודיות ו iMovie וכדומה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימי…

• 18 תגובות
    • 5.9k צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת גרפית, גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). CS6-AFTEREFFECT- ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD MW3- BATTLEFIELD- SKYRIM -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 (מעוניין גם במסך) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד …

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  23. Started by Jviega,

. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר, גם תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופן שימוש יהיה תדיר-כבד, אין תוכנות ספציפיות ידועות כרגע, בעיקר משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כמו- GUILDWARS2, WOW, DCUO ONLINE, וגם משחקים יותר כבדים וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24 אינטש, רזול…

• 38 תגובות
    • 4.2k צפיות
  24. שלום לכולם ושבוע טוב, אני מחפש לשדרג את המכונה הישנה שלי ולמחשב החדש בעיקר בגלל שהמכונה הישנה מפסיקה לעלות בכלל. עניתי על השאלות ב FAQ אשמח אם תעזרו לי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - כל המשחקים החדשים ביותר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).…

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. האלן, - תקציב 6500 ש"ח. - לצורך הרצת משחקים כבדים, בנוסף גם לשימוש יום יומי כמו איטרנט. - אין צורך בציוד היקפי, אין צורך במערכת הפעלה, אולי OC, עדיין לא ברור אבל בכל מקרה הוא לא יהיה גדול מדי. - לא צריך צורב (או כונני טקליטורים). - חשוב שיהיה כמה שיותר שקט. - על הכרטיס מסך לא צריך שיהיו יציאות מתקדמות מכל סוג. - כונן קשיח קטן מספיק לי, אפילו 200 זה מעל ומעבר במידה ויש אפשרות. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 613 צפיות

דיונים חדשים בפורומים