ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,447 דיונים בפורום זה
-
אשמח אם תעזרו לי. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שיפעיל לי את המשחקים football manager 2012 ו-football manager 2013 אני אתן פה את פרטי המחשב שמצאתי ואת דרישות המערכת של FM2013 ותגידו ל האם זה יפעיל את המשחק.תודה מראש. המחשב: •מחשב נייד Dell Inspiron 17R מוחדש, עם מערכת הפעלה WIN8, מעבד ליבה כפולה 2.5GHz Core i5-3210M, זיכרון 8GB ודיסק קשיח בנפח 1TB, מחשב נייד Dell Inspiron 17R •מעבד ליבה כפולה 2.5GHz Core i5-3210M •מערכת הפעלה WIN8 •מסך "LED 17.3 •דיסק קשיח 1TB •זיכרון 8GB •כונן DVD±RW •מצלמת רשת מובנית •סוללה 6-Cell דרישות המשחק: Windows XP/Vista/W7/W8 Processor: XP : 1.6GHz or Faster Vista/W7/W8 : 2.2GHz or Faster *Supported Processors: Intel Pentium 4, Intel Core Famil…
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
היי חברים, אשמח לייעוץ לקניית מחשב נייד שיתמוך בפוטושופ ואבלטון לייב להופעות. התקציב שלי הוא עד 3500 ₪, גמיש במידת הצורך ב200-300 ₪. הבנתי שהמינימום לאבלטון הוא 8RAM, i5. תודה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/pl_product~sky1036~88~0.htm המחשב הזה שווה את מחירו?הכרטיס מסך טוב?מעבד וזיכרון טוב? תודה מראש לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש לקנות מחשב גיימינג בתקציב של 5,500₪. הצרכים שלי הם להריץ משחקי מחשב העדכניים ביותר ברזולוציה של 1080 (פיפא 17,call of duty, assasian creed וכאלה...) ולכתוב קוד תוכנה על המחשב (זו העבודה שלי). מה חשוב שיהיה בו? מעבד i-5 או i-7? 16gb או 8gb זכרון? ספק כח 600w? או יותר/פחות? איזה מערכת קירור? והכי חשוב איזה כרטיס מסך במחיר שפוי? קיבלתי הצעת מחיר מ-ivory, מצורפת כקובץ בסך של 5,460₪. אשמח לשמוע את דעתכם.
-
- 7 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
יש לי כרגע WIN7 וכנראה שאני הולך לבצע פורמט חזרה לWIMXP HOME מה שהיה בהתחלה. השאלה שלי היא איך אני יכול לבצע את זה ? האם זה כמו מחשב רגיל? אני מחבר CD-ROצ USB ומתקין כרגיל או שיש פרוצדורה שונה? האם אפשר לעשות פורמט דרך הUSB? אם כן איך? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
* מטרות המחשב: הייתי אומר משחקים.. אבל אם התקציב הזה נראלי שזה בעיה.. בעיקרון חשוב לי שהוא ירזיקWOW וPES ,צפיה בסרטים ובסדרות. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? כמה שיותר נמוך (: * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף שירזיק כמה שיותר אני חייל שמשרת במרכז וגר באילת ולכן יש לי נסיעות ארוכות בטווחים קצרים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - שיש צורך בחיבור HDMI. * בלוטות? אם יהיה..בכייף. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * צורב DVD? יש צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? סומך עליכם (: המון תודה!!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניינת לקנות לפטופ אשר יחזיק לי מעמד לאורך זמן, עדיפות לDELL corei i5. אשמח לשמוע המלצות כי אני לא כל כך יודעת מאיפה להתחיל. * מטרות המחשב? לשימוש ביתי, עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים, צפייה בסרטים, * גודל המסך? 13-15 * משקל רצוי? עד 3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף שיהיה זמן סוללה ארוך, אך לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ESATA , HDMI * בלוטות? עדיף שכן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata) * כונן CD/DVD? צורב? עדיפות לצורב * כונן Bluray? לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אך תהיה אחריות של היבואן לכמה שנים * …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
שלום רב אשמח בעזרתכם לשדרג את המחשב הזקן שלי, שהתחיל להתעצל לו. התקציב שלי הוא 2000 ₪ שנבדק כמספק ויכול לענות על הדרישות הנ"ל ניתן למתוח את התקציב גם לאזור ה3 או 3.5 אם זה נדרש ונחוץ לדרישות שלי. השימושים העיקריים יהיו: 1) הרבה מאוד תוכן HD ותלת מימד כבד במיוחד (יש שני מסכים 47+22 תומכים) 2) לעיתים עריכת תמונות (פוטושופ) ברמה בסיסית בלבד 3) משחקים חדשים ,עדכניים ועתידים, שיתמוך בעיקר ובאיכות סבירה, אין צורך בביצועים גבוהים ואיכות מקסימלית. רזולוציה עיקרית 1080p 4) רצוי 2 כניסות USB3, לא חובה כי אפשר להשתמש בכרטיס הרחבה PCIE אין צורך לשדרג את: המסך\ ציוד הקפי \ ומארז+ספק נשארים HTPC מה שנותר לי לשדרג זה הבאנדל: מעבד, לוח-אם, זיכרון, דיסק קשיח וכרטיס מסך 1…
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ממה שהבנתי חנויות כבר לאט לאט מפסיקות להפיץ את דגם 1537 (לפי בדיקה באינטרנט בגלל שיש הרבה פונקציות של עבדו טוב כמו: סאונד, לחצני המדיה, סורק wifi, כפתור הדלקת וכיבוי הבלוטות', סורק האצבע, האינפרה-רד מקדימה) רציתי לדעת מה דעתכם על הדגם החדש שהם מתחילים להפיץ ה-1555? (הבנתי שהוא שיפור קטן של 1537 והם ביטלו כל מיני דברים שם) מה ההבדלים בגדול ואם באמת יש שיפורים, מה היתרונות ומה החסרונות שלו תודה מראש, עדי
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
הי, אשמח להמלצות על דגמים או מפרט: אני מחפשת מחשב, עדיף לפטופ אבל לא חובה. המחשב הוא לצורך עריכת וידאו של סרטונים קצרים באיכות טובה, ולצורך עריכת סאונד. צריך שיהיה עם זכרון טוב. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 2500 מקסימום, משלם באשראי. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים הכי טובים שיבואו בתקציב. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא צריך צורב. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? שיהיה אינטל. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? שיהיה שקט וקריר, לא אכפת לי מעיצוב. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב במעבדה. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא. 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא כזה חשוב. 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא. 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים …
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
אוקיי, אני רוצה מפרט נחמד ב4K + מסך 22". הינה מפרט שהכין חבר: http://tms.co.il/preview/spec/rgfmpdxl עכשיו יש שם רק 250GB בהארדיסק. אני רוצה 500 (הוא אמר לי הכי טוב זה סמסונג). שיפורים? היענות? מישהו רוצה אולי לתקל אותו עם מפרט חדש לגמרי? ואם לא - אז אני רוצה 2GB זיכרון בסטיק אחד (אלא אם כן זה ממש לא שווה) כי פשוט אני אולי ארצה להוסיף עוד 2GB בעתיד. תודה רבה עריכה: אהה שכחתי. איך אני מסדר בחדר 5 רמקולים? ואם אין לי מקום להם? אז כבר עדיף לי 2.1 ולא 5.1? תודה. עריכה 2#: דבר אחרון חביב, אני רוצה לעשות גם OC. זה מפרט טוב לOC, הקירור גם מספיק? עריכה 3# ואחרונה חביבה D: אני גר ברמתה שרון, כלומר במרכז. זה גובל עם הרצליה ויחסית קרוב לתל אביב (20 - 30 דקות נסיעה ב…
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
למחשב נייח לא כולל מסך מטרה=לעבודה משרדית מאומצת עבודה עם כמה תוכנות במקביל תקציב-2500-4000 חשוב לי שיהיו במארז כמה שיותר יציאות usb תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אני מבקש מפרט עם הפרטים הנ"ל כולל מקלדת ועכבר, ללא מסך וללא רמקולים וללא תוספות מיוחדות, והכל ב8000ש"ח. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 862 צפיות
-
-
INTEL Core 2 Quad Q6600 2.40GHZ 8Mb SHARED CACHE BOX 3Y [X2] DDR2 KINGSTON 512B 800MHZ NON-ECC CL5 COMPUCASE CI-6AR6-AL-NPS (2F) SILVER-BLACK MIDI ATX ALUMINUM HEC 400W HEC-400TRT 20/24PIN 2*FAN, 2* SATA, 1* SLI =========================================== 1. האם המעבד הזה מתחמם? (לא מעוניין בקירור מיוחד, מחשב דולק 24/7) 2. האם יש הבדל בין הלוחות האלה: GA-G33M-S2 : GA-G33-DS3R (שניהם בבאס 1333) הפרש מחירים מעל 100ש"ח. האם מומלץ לוח אחר? (אני חסיד של ג'יגה ושל אסוס)
-
- 3 תגובות
- 512 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לשפר את אחד המחשבים שאני משתמש בו. הייתי קונה כבר אחד חדש אבל אני חייל וזה בעיה בשבילי להוציא הרבה כסף בבת אחת. בכל מקרה המחשב משמש בעיקר לגיימינג ואני גם אוהב לפעמים לכתוב כמה שורות בג׳אווה לרענן את הזיכרון. המפרט של המחשב הנוכחי(הדברים שאני רוצה להחליף בכל מקרה) הוא: זיכרון 2gb ddr2 מעבד pentium dual core e5200 2.5 ghz כרטיס מסך geforce 9400 gt 1gb (החוליה הכי חלשה) עכשיו לפי מה שבדקתי המעבד הוא החלק הכי פחות בעייתי, לא כל כך בוער לי להחליף אותו. חשבתי עכשיו לקנות עוד סטיק של 2gb זיכרון וכרטיס מסך gerorce 650 gtx ti 1gb שלפי מה שראיתי הוא אמור לתת ביצועים טובים יחסית למחיר. אחרי חודשיים בערך אני יקנה לוח אם ומעבד חדשים ועוד כמה עזרים אם אני אצטרך(מארז חדש…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקי אני מחפש בשביל חבר שלי עד 3500-4000 ש"ח התקציב והמטרה העיקרית היא משחקים, גם הרבה סרטים. זה מה שאני הצעתי לו: AMD Barton 2500+ Abit NF7-SL Samsung 512MB PC3200 WD 80GB SATA 8MB-CACHE 7200RPM Hercules 3D Prophet 9600XT LG DVD 16x48 +מארז, ע"פ טעמו... סה"כ יצא3700 מה אתם אומרים? יש הצעות לשיפור? או הצעה חדשה? תודה נ.ב.: לא צריך מקלדת, עכבר, ומסך, המחשב מתחבר קבוע ל TVOUT TOSHIBA 43"
-
- 8 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום לכל חברי פורום HWZ בלינק הזה http://down.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=VEVEVEzes3 יש מחשב חזק לפי דעתי והוא יותר מדי זול בשביל חלקים כאלה מישהו יכול להגיד לי למה הוא זול? האם החלקים הם טובים? ומה המילקוד פה? בבקשה תענו לי בהמהרה כי אני חייב לקנות מחשב.
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום חברים לנשק זקוק למפרט ב 4500 שקל (כולל מסך) למחשב עבור עריכת וידאו. יש אפשרות דחוקה לתקציב של 6000 שקל אז אם אפשר לקבל מפרט גם לסכום הזה אודה לכם מאוד שנה טובה לכולנו
-
- 6 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שיהיה טוב ואמין. לאינטרנט פייסבוק ושטויות של ילדות.
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אבקש המלצה למפרט מחשב שולחני עבור עריכה גרפית (תוכנות אדובי השונות). תקציב גמיש (בגדול מעדיף לא לעבור את ה-10,000 ש"ח...) שימוש עקרי - עריכה גרפית כבדה ואינטנסיבית (תוכנות ADOBE השונות - גם וידיאו גם פוטושופ) יחובר ל2 מסכי 4K. אין צורך בציוד היקפי. כונן קשיח למערכת הפעלה SSD וכונן קשיח גדול לשאר העניינים - משהו איכותי שלא ישווק חיים בעוד שנה-שנתיים! חשיבות שקט (5-6). ללא אוברקלוק. ללא גיימינג. אהיה מעוניין לרכוש אך ורק מחנות שמקבלת PayPal. (עדיפות איזור נתניה אך לא קריטי) המחשב צריך לשרת אותי לפחות ל3-4 שנים. יש לי מקלדת שעובדת על bluetooth - האם זה דורש צ…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אנשים.. אני חדש אני בונה לעצמי מפרט (הסתכלתי כבר במפרטים המומלצים באתר). החלטתי ללכת על אינטל ולא AMD (אל תהרגו אותי). בחרתי ב- Intel P4 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 bit . מה דעתכם? אני מחפש משהו בינוני+ עכשיו אני לא מתכוון לשדרג לווינדוס XP 64 ביט, אז המעבד יכול לעבוד על הXP הרגיל נכון? והמעבד הזה תומך בHT ובפרסקוט או לא? (כי לפי השם הוא לא תומך, אבל באתר של KSP לא היה אותו מעבד שהיה כתוב בפירוש שהוא כן תומך). איזה לוח אם מומלץ למעבד הזה? אני יודע שASUS חברה טובה ללוחות אם, אז רצוי לוח שלה.. שהלוח יתמוך בטכנולוגיות החדשות, בטכנולוגיות של המעבד שבחרתי, USB 2, HT, DVI, PCIE וכ'ו. אם יש עמוד עם פירוט על הלוחות שתמליצו לי זה יהיה סבבה.. ומאיזה חברה לזכרונות כדאי …
-
- 39 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מפרט לעבודה וקצת משחקים +מסך שטוח 19 אינץ' +מקלדת ועכבר אלחוטי תקציב 4000 שח מ ksp לעונים תודה מראש ;D!
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט למחשב לעבודה בגרפיקה עיבוד וידאו וכו'. פרטים חשובים: מסך 19": עדיפות לסמסונג מעבד: עדיפות לאינטל. זכרון: 2GB עדיפות לאייבורי... תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 853 צפיות
-