ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,371 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני קניתי רכיבים למחשב ורציתי לדעת איזה קירור כדאי לי לקנות, הרכיבים: מעבד: i5-3470 - Box כרטיס מסך: Radeon HD 7850 לוח אם: Gigabyte H77M-D3H אני לא מתכוון לעשות overclocking, והמחש מיועד בעיקר למשחקים וסרטים. השאלה שלי היא איזה קירור אני צריך? כמה מאוורים במארז? האם כדאי לקנות מאוורר נוסף פרט לזה שמגיע עם המעבד?\ תודה מראש על כל העזרה, טראוט
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 10% 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? א) תיכנות, עריכה, תכני HD 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? כן, מסך בגודל של לפחות 22", מקלדת עכבר ורמקולים 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?עדיפות לשימוש בכרטיס מסך וכרטיס קול on-board 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט.אין 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?10 המחשב ממוקם בחדר שינה ולכן יש צורך במארז שקט במיוחד, מנסיוני האישי Antec Sonata III הוא מארז שקט …
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-
-
רכשתי מחשב נייד לפני כחמישה חודשים - lenovo W510 43192NU ולאחרונה התעוררו בי כמה שאלות: 1.האם תצורת המערכת שלי היא של ארבע ליבות? - המעבד שלי הוא i7 Q720 . 2.כשרכשתי את המחשב הייתה רשומה את המילה arrandale במפרט שלו - מה זה בדיוק אומר? לפי מה שהבנתי אז המחשב הוא בעל 2 ליבות ויחידת עיבוד גרפי? אם כך המצב אז מה יותר טוב תצורת מערכת של ארבע ליבות כמו שחשבתי שיש לי או 2 מעבדים ויחידת עיבוד גרפי? 3.מה דעתכם הכללית על המחשב עצמו? הוא עלה לי די יקר ככה שאני מקווה לביקורות טובות.. תודה לכולם!!!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמעו ישלי מחשב רגיל אני חשוב מה לשפר בו הינה המפרט : Amd Athalon 64 Processor +3000 1.81 GHz 512 RAM Redeon X300SE אני עוד כמה ימים מרחיב RAM ל 1 GB תמליצו לי מה עוד לשפר במחשב
-
- 5 תגובות
- 540 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד hp dv9925nr מעבד של AMD TURION *2 איך הוא לדעתכם? לא מצאתי אותו בזאפ
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב הוא 4K אבל אפשר למתוח טיפה למעלה בשביל משהו שבאמת שווה את זה. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (אופיס וכו'). גלישה מרובת טאבים. תכני HD (המחשב יחובר לטלוויזיה). תכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד …
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בס"ד 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב? שיריץ את כל משחקי הספורט על רמה גבוהה - פיפא, פרו אבולשיין, ניד פור ספיד אם עדיין קיים. גם לעוד מספר שנים, בד"כ הדרישות שם נמוכות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 3 , שיהיה רעש רגיל כזה... אף פעם לא ייחסתי חשיבות תמיד היה יחסית שקט. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספצ…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני הולך לקנות מחשב חדש ואני זקוק לכמה הצעות למחשב שיהיה חזק למשחקים לכמה שנים הקרובות תודה.
-
- 5 תגובות
- 548 צפיות
-
-
בניתי לדוד שלי מפרט מאוד כבד וחזק לגיימינג ואוברקלוק כבדים מאוד.. אשמח לשמוע את דעתכם, מה שבעצם הכי חשוב במפרט זה הקירור השקט והביצועים בלי לחסוף בכסף יותר מדי.. אלה רק איפה שבאמת ניתן. השאיפה להגיע ל5.0GHZומעלה במעבד. _________________________ מעבד Intel Sandy Bridge Core i7 2600K Socket 1155 8MB 95W 3.4Ghz Tray - ₪1292 לוח אם MSI Big Bang-Marshal B3 P67 CHIPSET - ₪2215 זכרונות G.skill RipJaws-X 8GB Kit DDR3 1600Mhz CL7 F3-12800CL7D-8GBXH - ₪787 כונן קשיח Westren Digital 2TB 64MB Sata3 7200rpm Black WD2002FAEX - ₪771 כרטיס גרפי Gigabyte GTX470 1280MB GDDR5 DUAL DVI - ₪1127 מארז ללא ספק CoolerMaster ATCS 840 Black - ₪1323 ספק כח Antec TruePower Quattro TPQ 1200W 80Pl…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מבקש עזרה בקבלת מפרט שישמש בשנתיים הקרובות מחשב משרדי ובעוד שנתיים ימסר לילדים ( גיל 10 ) לצורך משחקים ברצוני להכניס כבר היום את הרכיבים שידרשו לצורך השימוש העתידי האם ניתן להתקין כרטיס מסך חלש יחסית ומעבד חזק דוגמת I5, שאני מניח יענו על הצורך במשחקים העתידיים ? המחשב צריך להיות שקט תודה 1. מה התקציב המקסימאלי? - 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה - כרגע עבודה משרדית מרובת טאבים וסריקת מסמכים, בעוד כשנתיים ימסר לילדים לצורך משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל ייעוץ ממכם לפניי רכישת מחשב נייד חדש בתקציב של עד 6500 ש"ח, השימושים שלי הם: משחקים הבאים (אני לא גיימר מטורף משחקים הם שימוש שולי): WOW, Guild Wars(hopfully Guild Wars 2 soon) Srarcraft BroodWars & Red Alert 2 השימושים העיקריים הם: Matlab, Pro Engineer WF5, Solid Works, ANNSYS 13, Mode Frontier 4 ואופיס שמתי עין על מספר מחשבים אשמח לעזרה בבחירה בניהם או למחשבים אחרים שלא עלו על דעתי או שלא מצאתי באופיס דיפו/באג/אייבורי/KSP המחשבים שהוצעו לי בחנויות הנ"ל: HP Envy 1195ea Beats Edition Dell Inspiron N5110 with Core i7-2630QM Alienware M14x (שהוא יקר מידי עבורי מחירו בבאג הוא 8200 וזה הרבה מעל התקציב שלי) חשוב לציין שאני מחפש מחשב רב עוצמה מבחינת עי…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-400 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה גרפית בעיקר, מיועד לסטונדט בקורס גרפיקה, כל תוכנות Adobe 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מסך, סט מקלדת ועכבר. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?6-7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבת מחשב. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות…
-
- 5 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות בימים הקרובים מחשב ככל הנראה באילת(אגב, ידוע לכם על מגבלה כלשהי בקנייה באילת של רכיבי מחשב נייח מבחינת מע"מ?) הרכבתי בעצמי מחשב ועניתי על השאלון. אשמח להערות על המפרט והמלצות לציוד מקיף(מקלדת, עכבר ומסך) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000 שקלים(כולל מסך, מקלדת ועכבר) עם אפשרות לחריגה לא גדולה מדיי 🙂 (אלף ש"ח בערך) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בגדול משחקים ועריכת וידאו 4K בפרימייר ועריכת תמונות בפוטושופ ולייטרום 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?כן, מקלדת, עכבר ומסך 4. הא…
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכם בניתי מפרט לאחותי הלומדת תיאטרון חזותי. רוב העבודות שלה לא דיגיטליות אבל כניראה תצטרך מעט עריכת וידיאו. להבנתי לכרטיסי המסך שאינם ייעודיים/מקצועיים אין כמעט יתרון בעריכת וידיאו היות והעיבוד נופל על המעבד (נכון?). 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 ש"ח ומטה 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? עבודה משרדית, סרטים ומוזיקה, מעט עריכות וגרפיקה. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? -לא. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה -לא. להלן המפרט שבניתי INTEL CORE 2 DUO S775 2.93GHz E7500 45nm : " SLB9Y" - BOX מחיר: ₪615 לוח אם: INTEL TRINITY VALLEY : DG41TY מחיר: ₪308 CORSAIR XMS2 4096MB DDR2 800 (2048X2) CL5 : TWIN2X4096-6400C5 מחיר: ₪421 COMPUCASE 63RA-NPS w/o PSU מחיר:…
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני מזמין ביום שישי את המחשב שלי אז אני צריך להכין מפרט...אחד ב4K ואחד 5K אם אפשר. המטרה העיקרית של המחשב היא הרצת משחקים כבדים. אין צורך בציוד הקפי (עכבר, מקלדת, רמקולים ומסך) לא מתוכנן OC. * חשוב לי שהוא יריץ את המשחקים שיוצאים עכשיו על הגדרות טובות מאוד ושיהיה מחשב לטווח ארוך. (אני לא מדבר על ה Crysis המפלצתי הזה) * המסך שלי הוא 22אינצ' של Dell איך זה ילך עם ה88GT ? * אני מתכוון לחבר את המחשב למסך LCD 32" יש למישהו ניסיון עם זה ? איך האיכות עם ה88GT ? * חשוב לי נושא הקירור * חשוב לי שהמארז יהיה יפה, אלא אם כן זה יוריד בביצועי המחשב. תודה מראש לעוזרים, [glow=red,2,300]Levcog[/glow]
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם קבלתי הצעה מחנות מחשבים,המחשב מיועד לאינטרנט עבודות משרדיות וקצת מישחקים אם: Intel® Desktop Board DP35DP . מעבד: E7300 Intel® Pentium® Dual-Core. זיכרון: DDR II 800MHZ GB 2. דיסק קשיח7200 SATA II : .320 GB צורב: DVD x 22 sata SAMSUNG . מסך: "22 ViewSonic VX2240W עכבר אופטי + מקלדת - לוגיטק רשת: 10/100 כרטיס קול O/B כרטיס מסך: RADEON HD3450, 512MB DDR2 מארז: מפואר \ איכותי ושקט. מערכת הפעלה WINDOWS XP HOME המחיר 4150 (יקר\זול?) תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחותי יש מחשב נייד LG F1 ונשברו לה הדברים שתופסים את המסך משני צדדים. המחשב עוד מצויין חוץ מזה ולא נגרם נזק למסך. אשמח לדעת עם אפשר לתקן את זה וכמה זה צריך לעלות בערך. תודה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 793 צפיות
-
-
מחשב פשוט, אינטרנט, אופיס, טיפה משחקים, חשוב שיהיה צורב DVD
-
- 5 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש שישמש למשחקי רשת בגרפיקה הגבוהה ביותר ברזולוציות גבוהות למשל: 1920X1080, סרטי HD וגם ישומש לעריכה גרפית.. לגבי כרטיס מסך אני לא צריך - קניתי כרטיס מסך HD6970 2GB של GIGABYTE, בנוסף יש לי 3 הרדיסקים סאטה + 2 IDE וגם ציוד הקפי אני לא צריך .. (עכבר+מקלדת) הספק שאתם רואים במפרט הוא של ANTEC אני לא יודע אם הכרטיס מסך יכנס בתוך המארז -- הכרטיס פשוט ענק. לגבי הלוח אם אני חושב שהלוח אם שבחרתי הוא PC-E 2.0 והבנתי שיש היום PC-E 2.1 .. אני גר בתל אביב ולא רוצה לקנות מחשב מעיר אחרת .. המפרט הורכב ב KSP אשמח לדעותכם בקשר לשיפורים, תודה מראש. [table] [tr] [td][/td] [td] מעבדי אינטל [/td] [td] כמות [/td] [td]מחיר[/td] [td] סה"כ[/td] [td][/td][/…
-
- 5 תגובות
- 836 צפיות
-
-
מעוניין לקנות מחשב HTPC חדש צריך בבקשה עזרה בבחירה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך קצת ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רק צפייה בסרטים באיכות FHD וגלישה באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, …
-
- 5 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
ההצעת המחיר היא מ KSP מעבד E6300 זכרונות 512MB DDR2 800 MHZ KINGSTON HYPER-X לוח GYGABYTE 965P- DS3 כ. מסך Saphir x1650 pro 256Mb ד. קשיח seagate 160gb sata2 dvd/r LG מארז compucase hec midiTower + 300w psu מערכת בתקציב צנוע אבל אני בכל זאת עדיין מודאג מהספק של hec יכול להיות שאני יעבוד ב- oc קטן.
-
- 5 תגובות
- 784 צפיות
-
-
מחפשים את נייד ה-Ultra HD האולטימטיבי? ל-Asus יש הצעה חדשה ומעניינת בשבילכם לכתבה: http://hwzone.co.il/zenbook-pro-%d7%a2%d7%95%d7%a6%d7%9e%d7%94-%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%93%d7%aa-%d7%a2%d7%9d-%d7%9e%d7%a1%d7%9a-4k-%d7%9e%d7%91%d7%99%d7%aa-%d7%90%d7%a1%d7%95%d7%a1/
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! (אני בחו"ל כעת) אני מגיע לאחר חיפושים רבים כעט אני עומד על שני חברות או asus G50VT-X6 ----- או xps dell asus - http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834220483 dell באתר שלהם המפרטים הם פחות או יותר אותו דבר: מעבד: 2.4/2.5 שניהם 45 נונומטר ו3 מגה (של אינטל) זיכרון פנימי 4 גיגה רם הארד דיסק 7200 רזולוצית מסך לdell 1400-900 ל asus 1650-1050 דעה אישית: מה שאני רוצה בעצם לקנות זה שילוב של מחשב גיימרים ושילוב של מחשב דק ומעוצב (בשונה מגיימרים שהם מאוד עבים) הבעיה זה שב asus המחשב זה של גיימרים מוחלט והוא מאוד עבר שבשונה מdell הוא מאוד דק וקוסמטי מאוד החיסרון שבזה שב dell אני מקבל כרטיס 8600m gt ששמעתי עליו שהוא בכלל לא מוביל בתחום של משחקים ויש לו …
-
- 5 תגובות
- 959 צפיות
-
-
איך המחשב הזה? קניתי אותו לשימוש בתוכנות כמו פוטושופ ופריהנד הוספתי לו עוד 256מ"ב עכשיו הוא 512 מ"ב מה אתם חושבים הוא יספק את הצרכים שלי ביעילות? נ.ב איזה עכבר מיני אתם ממליצים ?
-
- 5 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום חברים, חבר שלי נמצא בבית חולים והוא מחפש לפטופ שיוכל להריץ לו משחקים כמו דיאבלו (בעיקר דיאבלו) וCOD, לאו דווקא על האיכות הכי גבוהה אבל לפחות שיריץ באיכות בינונית מינוס... התקציב הוא 4K ואפשר לקנות מחשב יד 2. מטרות המחשב? דיאבלו 3 * גודל המסך? 15 אינץ ומעלה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) לא * בלוטות? בכל לפטופ יש בלוטוט לא? בכל מקרה זה לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח ?200GB * כונן CD/DVD? צורב? חובה * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא משנה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם י…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-