ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,462 דיונים בפורום זה
-
היי, הגעתי לפה כדי לבקש עזרה בהרכבת מפרט למחשב שישמש לעריכה גרפית/וידאו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ווידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop, premiere, after effect ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
הי, אני מחפש הצעה למפרט של מחשב לעריכת סרטי וידאו של מצלמה דיגיטלית והפקתם בטווח מחיר שלא יעלה על 3500 ש"ח. הבנתי שנדרש כרטיס Firewire וצורב. מבין האפשרויות של צורב CD וצורב DVD מה עדיף? דרך אגב ברשותי מחשב 384MB ,P4 1.6Mhz ו-HD 20GB, לאור מגבלת התקציב, האם יש טעם לשדרג אותו?
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
שלום, קודם כל תודה לכל התותחים שיעזרו לי, היום גיליתי שנשרף לי הלוח אם במחשב הישן עקב כך אני חייב מחשב במיידי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג אינטרנט ושימוש ביתי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג משחקים כמו , GTA , DOTA2, CSGO -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ (שנמצא אצלי) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות עד גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקול…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, ביקשתי מפרט לפני חצי שנה בערך ובסוף יצא לא קניתי כלום, אז אני מבקש שוב כדי להיות בטוח שאני מעודכן בכל הדברים... תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט, סרטים וסדרות ב-HD, אולי משחקים קלילים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס וכד' (כבד), מטלב (מזדמן), SPSS (מזדמן). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג, אבל אולי אתקין עליו משחקים כמו מנג'ר, לדוגמה. -אילו משחקים לדוגמא ישו…
-
- 8 תגובות
- 763 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין אפשרות לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, צפייה בסרטים, אופיס, משחקים (עד רמה גרפית של בינוני מינוס). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו קריטי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. guild wars 2, assassin creed 2, ג'יטיאיי האחרון.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיו…
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
הארדיסק 160 SATA, 512MB זכרון, ללא מסך, עם צורב DVD עם מקלדת ועכבר ואם אפשר אז עדיפות לLOGICPC. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום אבקש את עזרתכם מאחר ואיבדתי קצת את הידיים והרגליים ככל שקראתי ועיינתי במפרטים ובדיונים שבפורום זה . התבקשתי על ידי אחותי להרכיב עבורה שני מפרטים כפי שאפרט בהמשך.יתכן וצריך הייתי לפרסם שני נושאים נפרדים, אך חשבתי שמאחר ולעיתים ישנם באנדלים או מבצעים שונים, אז אולי יהיה אפשרי לרכוש פריט כלשהו ולפצלו/לחלקו בין שני המחשבים, למשל מארז עם ספק מובנה שאולי חלש למחשב א', אך יהיה טוב עבור המחשב השני ואז לרכוש ספק חזק בנפרד עבור המחשב האחר, או למשל פיצול של זכרונות שמגיעים במארז של כמה סטיקים וניתנים לפיצול. מקווה שלא טעיתי בהנחתי זו. מאחר וגם התקציב די נתון, כ 8000 ₪ עם אפשרות לחריגה קלה מעלה, הרי שלא ידעתי בדיוק כיצד לחלק את הדרישה התקציבית בין שני המחשבים והצ…
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
מכיוון שאינני יודע כמה תקציב נדרש בשביל השימושים שלי נתתי תקציב מקסימלי שאני כמובן רוצה לחתוך אותו לפי השימושים צימצמתי את הדרישות לפי מה כן צריך: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך לפי השימושים המפורטים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב ? תוכנת טורנטים לשיתוף קבצים שרצה קבוע,פתיחת 10 טאבים במקביל פחות או יותר , הרצת תכני HD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. העדפה לאזור ראשון 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מ…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מבקש לקבל מפרט למחשב מבוסס conroe. לא זקוק למסך, ולא ל-CD ולא לצורב. ניתן בשלב זה לוותר גם על רמקולים. מיועד לעיבוד ואחסון תמונות דיגיטליות, עבודות פיתוח jawa ו-web, וכמובן גלישה באינטרנט. לא משחקים, לא מבין ב-OC ולא נראה שאשתמש בזה בקרוב. צריך אפשרות לחיבור מספר דיסקים, ואולי גם שימוש בשני מסכים (לצורך פיתוח על אחד והרצה על השני), אפשרות לעדכון ושדרוג בעתיד, ומאחר וכבר נפלתי עם מחשב אחד, בגלל מאוורר שנתקע, מארז שקט וטוב, ומערכת קירור טובה. גם אם יש הצעה שבה המחיר חורג במעט, ניתן להציע. תודה מראש, שמוליק.
-
- 10 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב חזק ממש שיעבוד טוב עם כמה תוכנות גרפיות במקביל יעבוד טוב גם באינטרנט וכל המסביב מסך 22" + 19 (שיש לי כבר) תודה רבה נ.ב. כל מיני אנשים אומרים לי שאני ממש חייב לעבוד עם "מותג" (dell...) אני מבין קצת במחשבים (יותר מהממוצע) אבל קשה לי מאוד עם כל הבניה הזאת
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום ותודה לעוזרים (שוב), 1. לחדרון מסחר פרטי נדרש מחשב לצורך הצגת מערכות מידע (מבוססות דפדפן או תוכנות קלילות. מערכת המסחר נמצאת במחשב שני). בנוסף ישמש לצרכים משרדיים (אופיס) וגלישה. לא שזה יוצא דופן בימינו, אך המחשב צפוי להיות בשימוש כמעט כל שעות היום. 2. התקציב הינו 2K ש"ח עם אפשרות לחריגה של עוד 500 ש"ח. 3. אין צורך בציוד היקפי 4-5. יש צורך במפרט מחשב מלא - כמובן שאין צורך בכונן דיסקטים (מתי כתבו את השאלון הזה? :-) 6. מארז ושקט: רצוי שקט יחסי (5) במארז מאוורר בעל פילטרים - החדר אפוף אפר ועשן סיגריות, ובקיץ ממוזג אך לא כל הזמן (צריך לפתוח חלונות...) 7. לא מתוכנן אוברקלוקינג. 8. מערכת הפעלה - וינדווס 7 צריכה להיות כלולה במחיר. 9. אין העדפה לחנות, ניתן לרכוש בכל אזור המ…
-
- 2 תגובות
- 901 צפיות
-
-
מבקש מפרט למחשב מעבד אינטל. מיועד לאופיס\אינטרנט\תכנות מערכות אינטרנט 4000 כולל מסך LCD תודה!!!
-
- 7 תגובות
- 693 צפיות
-
-
רק רכיבים עם שם בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום, אני מבקש לבנות מפרט למחשב חזק שישמש גם למשחקים בתקציב 6000 עד 6500 ש"ח אין צורך במסך (יש לי LG L1932TQ 4ms). קווים מנחים: מעבד כפול ליבה כמו E6300/E6400 2GB זכרון (2x1024) כרטיס מסך DX10 (מתלבט בין 8800GTS 320/640MB) אין צורך בתקשורת אלחוטית אם זה מוזיל את לוח האם דיסק קשיח 250GB SATA מארז איכותי שישקיט את הרעש כרטיס קול וכרטיס רשת On Board רמקולים 2.1 תודה.
-
- 9 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום, מעוניין לקנות מחשב למשחקים. יש לי כבר מארז, ספק והארדיסק רגיל. תודה מראש! 1. תקציב מקסימאלי: 3500 ב. אפשר לחרוג קצת. 2. משחקים: (WITCHER 3, ASSASINS CREED לדורותיו, וכו'). ב. רזולוציה מקיסמלאית FULL HD, מסך טלויזיה 42" ומסך נוסף של 32" 3.אין צורך בציוד היקפי. 4. יש מארז FULL TOWER ANTER 300, יש HD, אבל אם נכנס בתקציב SSD אז רוצה להוסיף, יש ספק 750W ZALMAN 5. שקט לא חשוב לי בכלל. 6. לא מתוכנן אוברקלוק 7. אין צורך במערכת הפעלה. 8. איזור מגורים - פתח תקווה או ראשון 9. אקנה את המחשב ברגע שאקבל מפרט. 10. כרטיס מסך צריך לפחות שתי יציאות (בשביל שני מסכים). 11. מעדיף לשמור על אופק שדרוג.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים בתקציב של 4000 שח. מחשב חזק שיחזיק כמב שנים טובות וירוץ חלק. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? , אשמח אם אפשר בפחות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: pubg,gta5,fifa,csgo,cod ww2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). f…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).2560X1440 27 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין …
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
בקשות מיוחדות: מעבד אינטל , דגש על כרטיס מסך איכותי מאוד חלקים איכותיים וחנות קרוב לבית (מתגורר בבנימינה) ברשותי מסך 19 אינץ שטוח ניתן לחרוג 200 שקל מהתקציב
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
מחפש מחשב חזק למשחקים במחיר של עד בערך 4000. אני כבר יודע איזה מארז אני רוצה שעולה בערך 250 שקל אז אפשר להחשיב אותו במחיר. אני רוצה להריץ משחקים יחסית כבדים, סרטים, מוזיקה וכו... שיכלול מקלדת ועכבר, כרטיס טלויזיה וכרטיס מסך חזק שיתמוך גם ב DX10 אני הולך לחבר את המחשב במקביל למסך LCD 19 לעבודה רגילה וLCD טלויזיה 26 אינץ' בזמן משחקים וסרטים. תודה מראש...
-
- 7 תגובות
- 602 צפיות
-
-
היי 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמעט כלום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים אינטרנט אופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא למשהו ספציפי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך מסך 20# -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני ,גבוה ? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקו…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים+ עבודות חישוב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).MATLAB, MATHMATICA, ,תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - SKYRIM, CIV5 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). samsung LED 24 inch 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…
-
- 6 תגובות
- 866 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכול ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, קליל - קל (ילדים קטנים + אחד בן 12 שירצה לשחק , צריך אפשרות למשחקים שיתאימו לגילו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין תוכנות ספציפיות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כמו שכתבתי גיימיניג קל -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עדיפות לFHD אם נכנס בתקציב …
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אני מעוניין להריץ על המחשב Windows 7, את גרסת ה-Office העכשווית. (וכמובן לגלוש באינטרנט) בונוס מבחינתי יהיה אם יהיה ניתן לראות סרטים בהבחנה גבוהה, אבל אסתדר גם אם המחשב לא יתמוך בזה. מה המחשב הזול ביותר שיוכל לעשות את העבודה? אציין שאני לא זקוק לכונן אופטי, או לכונן קשיח. (אשמור את הכונן של המחשב הקודם)
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה ביתית ומשרדית, וכן עבודת פיתוח קלה. מעוניין שאפשר יהיה להריץ עליו VM (מכונה וירטואלית) בצורה סבירה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ללא גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד ה…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחשב משרדי לגלישה באנטרנט, כתיבת מסמכים וכו', בין 1,000 - 1,5000 ש"ח אני מעריך, אשמח לקבל מפרט ספציפי, ומכיוון שאלך עם המפרט הזה לחנות לרכוש, אשמח אם הוא יהיה מ SkyPC. (במידה ו SkyPC בקשיים (האם הם הסתדרו ?), אז מ KSP)
-
- 8 תגובות
- 688 צפיות
-