ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,366 דיונים בפורום זה
-
שלום, אשמח לקבל המלצות למחשב נייד התואם את הצרכים הבאים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג בעוד 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודות משרדיות, גלישה באינטרנט (ריבוי טאבים בכרום), עריכה גרפית קלה (תמונות וסרטונים), צפייה בתכני HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אפשר לוותר על כונן CD\DVD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקל…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בעיקרון התקציב המירבי שלי זה 4,000 ש"ח. אם צריך מוכן לחרוג עד ל-4,500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אני סטודנט להנדסת חשמל ואלק', אז ככל הנראה אצטרך מחשב נייד כסטודנט וגם להריץ עליו סביבות עבודה בתכנות (למשל Visual Studio). אני רוצה שהמחשב יוכל גם להריץ משחקים (למשל PUBG, CS:GO) אבל לא חייב להיות מיועד לגיימינג אם התקציב לא מאפשר זאת. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? אין. מוזמנים לכלול מה שצריך. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? די חשוב. …
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה, עבודה משרדית ומעט משחקים (לא כבדים) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפא, משחקי רשת -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי? יש צורך בציוד בסיסי (מסך, מקלדת, עכבר) - נכון להיום אין לי מחשב נייח ושום ציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 1 6. האם …
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
שלום רב לכולם , כבר לא מעט זמן שאני עוקב אחרי הפורום , והתרשמתי בצורה בלתי רגילה מכמות הידע והנכונות לעזור בפורום ! אשמח לעזרה בנוגע למפרט מחשב בשבילי : 1. מה התקציב המקסימאלי? 9K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במקרה חריג ממש - אלף שח נוספים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים (שיתן מענה ל 2 שנים הקרובות) , תכני HD (המסך מחשב יחובר ל TV) , המון עבודה משרדית . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). גם פרנסה - בעיקר עבודה על טבלאות , OFFICE , OUTLOOK …
-
- 52 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
מחפש מפרט למחשב לגיימינג באזור ה5000 כולל מסך. אין צורך בSSD. מחפש עם אופציה לשדרג בעתיד הרחוק. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, מתכוון לקנות מחשב לאבא- בן 65. שימושים עיקריים כוללים צפייה בסרטים, שימוש באינטרנט, כגון- יוטיוב, פייסבוק, חדשות ואימייל. וכן שמיעת מוזיקה. המחשב יחובר דרך HDMI למסך טלוויזיית סמארט 42 אינצ' של סמסונג. כעת אכתוב לפי הפורמט המומלץ בפורום. תקציב- 2K (זה כולל ציוד היקפי שיפורט בהמשך). שימושי במחשב- פירטתי בהקדמה. ציוד היקפי- השימוש במחשב ייעשה בישיבה או בשכיבה על מיטה. יש צורך בעכבר שיתאים למשטח עבודה שציינתי (מיטה) ושתהיה קליטה טובה שלו, מקלדת קטנה אם אפשר וברמקולים. חשוב שהמחשב יהיה שקט עד כמה שאפשר (בהתאם לתקציב שציינתי. אם יש אופציה לשדרג ב100-200 שקל, כך שהמחשב יהיה שמשמעותית שקט יותר, אשמח אם תציינו את האופציה לכך). לא מתוכנן …
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני כרגע סטונדט להנדסה והמחשב הישן שלי כמעט מת ואני רוצה להחליף למחשב חדש. כיום השימושים שלי הם בייחוד אינטרנט ואופיס, מידי פעם שימוש בתוכנות כמו solidwork ו sketchup אך לדברים קטנים ולא פרוייקטים מורכבים. עקב מגבלה בתקציב הכיוון שלי הוא לנצל את הסכום לקניית מחשב ללא כרטיס מסך. בינתיים אני אשתמש בכרטיס המובנה במעבד\ בכרטיס הישן שלי Radeon HD 7750 2gb, מה שיותר מתאים ובעתיד אשקיע ~2000ש"ח בקניית מסך חדש וכרטיס מסך. טופס בקשת מפרט: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500+100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כיום שימוש בסיסי אינטרנט ואופיס, מידי פעם שי…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, לפני שאני אכתוב פרטים על מה אני מחפש אני צריך לומר שאני ממש לא מעודכן בזמן האחרון לגבי מאיזו חנות כדאי לבצע את הרכישה, בנוגע למקצועיות ואמינות בעיקר. ^ אז אשמח גם להמלצות בהקשר הזה פרטים: 1. תקציב מקסימלי 7,000 ש"ח, אם אפשר לחסוך אז רצוי, מצד שני אפשר גם לחרוג עד 7,700 ש"ח. 2. צריך מחשב למשחקי hardcore שדורשים מחשבים חזקים (תחשבו על המשחקים שדורשים הכי הרבה כיום, משהו בסגנון Battlefield 4 ודומיו), כמובן גם צפייה בסרטים וסדרות באיכות HD. 3. שיהיה למחשב כניסת HDMI (אם קיים כזה דבר כיום במחשבים שהם לא ניידים), פשוט אני משתמש בטלוויזיה בתור המסך, אבל רק בגלל שאני משתמש בטלוויזיה זה לא אומר שאני מחפש כרטיס מסך חלש יותר. 4. חשבתי על כרטיס מסך מבית Nvidia (פשוט הי…
-
- 25 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6.5K ש"ח על המחשב + 1K על ציוד היקפי שיפורט בהמשך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ומעט עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD ומעט BF ועוד.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא ידוע כיוון שאני מתכוון לקנות מסך בקניית המחשב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-ג…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, צריך את עזרתכם בבחירת מחשב נייח לבת שלי (בת 9) תקציב - עד 4000 שקלים גג אין צורך במסך. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3.5, כאשר הגבול המירבי הוא 4 אש"ח. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר רובלוקס (על איכות מירבית ב4k) ובניית עולמות ברובלוקס סטודיו 3. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין העדפה למשקל או גודל אין צורך באורות 4. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה או אופיס …
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש מחשב גיימינג בסיסי, בשביל מישהו עם תקציב מוגבל ביותר. בגדול אני מחפש הצעת מחיר לקופסא בלבד. אבל אם תהיה המלצה על מפרט שכולל גם מסך, מקלדת, ועכבר אני אשמח. אם ההמלצה היא על פלטפורמת AMD, בגלל העלות, אז האם הכל יהיה יציב לחלוטין, ו 100 5חוז תואם המשחקים והאופיס? 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא 3200 ש"ח למחשב בלבד, אפשר חריגה קטנה בשביל שיפורים משמעותיים. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקי מחשב: * Fortnite * Genshin impact * Honkai Impact * Minecraft * Roblox תוכנות אופיס להכנת עבודות בבית הספר …
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 12000 ש"ח. אפשר לחרוג במידת הצורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב ו-VR. בעיקר single player כבדים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כן. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, מעוניין לקנות מחשב נייח (מחשב ראשון) להורים לשימוש בסיסי. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב מרבי של 2000 ש"ח. ללא חריגה. העדפה לא לנצל את כל התקציב במלואו אך אולי לפי הדרישות תוכלו להבהיר לי האם בתקציב הנ"ל הדבר אפשרי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, רשתות חברתיות, youtube, שמיעת שירים וצפייה בסרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? ללא ציוד היקפי. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב (המחשב ימוקם בחדר השינה) אך לא קר…
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
1) תקציב : 3,000 ש"ח. אפשר להשתמש בכל הסכום. 2) מטרות : גיימינג כבד. BF4/THIEF/GTA V וכו'. 3) אין צורך בציוד הקפי. 4) רכיב שאין צורך בו : DVD צורב. 5) השקט לא חשוב. 6) לא מתוכנן אוברקלוק. 7) אין צורך לכלול מערכת הפעלה וכו'. 8) אין העדפה לחנות מסויימת. 9) בעוד כשבוע. 10) לא מתכונן שדרוג למחשב הנ"ל. 11) אין הערות. תודה על זמנכם!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל הצעות למפרטי מחשב בסכום של 3K-4K כולל מסך LCD וכולל כרטיס רשת אלחוטי טוב. אם אפשר אז גם מאיפה לקנות את המפרט המוצע תודה מראש, אבי
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
[table] [tr] [td][/td] [/tr] [/table]אני מעוניין להחליף את המחשב העייף שלי שנרכש לפני כ4 שנים במשהו יותר עדכני. ציוד היקפי יש, אני מעוניין רק במחשב עצמו. אין צורך במערכת הפעלה. המחשב מיועד למשחקים, ועבודה משרדית. רצוי גם שהמחשב יהיה שקט (כמה שאפשר) המחשב יחובר לטלויזיה בכבל HDMI, ולמסך 22 בכבל dvi רצוי גם שהמחשב יהיה שקט (כמה שאפשר) המחשב ירכש בירושלים, ולכן עדיף שהמפרט יבנה ב ksp, איבורי או חנות כלשהי מהעיר. מניסיון, ברוב הפעמיים שקניתי מחשב נאלצתי לחזור לחנות בגלל בעיות בהרכבה/כרטיס מסך שונה ממה שהזמנתי/חוסר במאווררים או מאווררים שונים ממה שקניתי וכו, ולכן אני מעדיף לקנות בעיר, למרות המבחר המצומצם ושל החנויות פה. תודה לכם
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? בין 4800-5000 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד לתוכנות מיוחדות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. רוב המשחקים החדשים שיש בשוק וגם הרבה משחקי רשת כמו LOL,דיאבלו, אוברוואץ -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24 של סמסונג -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בי…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פתיחת מודלים בסוליד (לא עריכה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד כלל -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמי…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב מיועד לגלישה באינטרנט,שיחות ווידאו(סקייפ למינהם) ואופיס . 1. מה התקציב המקסימאלי? ~1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח אם יתאפשר לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית,שימוש בתכנות לשיחות וועידה וידאו אינטרנטיות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?לא קריטי. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? א…
-
- 8 תגובות
- 641 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500, חריגה עד 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים קלים, עבודה משרדית וצפייה בסרטונים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב, לא רועש מידי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? גודל סטנדרטי, תאורה קדמית בלבד 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצו…
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? רצוי מאוד לחסוך, מקווה למצוא מפרט באזור 3500 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עריכת וידאו, אינטרנט. א) שימוש בתוכנות AVID Media Composer, SONY Vegas, Photoshop ב) המחשב לא מיועד למשחקים 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך בציוד היקפי 4. מעבר לרכיבים הכרחיים, זקוק לצורב DVD, ול-firewire. 5. זקוק למפרט מלא, אין חלקים קיימים. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? השקט אינו קריטי, אך חשוב. נניח 7. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע …
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מבקש מפרט למחשב נייח עבור הצרכים הבאים: - עבודה בתוכנות: פוטושופ (גם עבודה מהירה עם קבצים גדולים), אילוסטרייטור, אינדיזיין. עבודה און-ליין בדפדפן על וורדפרס, אלמנטור, תוכנות נוספות און-ליין. ללא תלת מימד, ללא אפטר וללא משחקים. - צריך שהתוכנות יהיו פתוחות במקביל (כרגע יש לי 16 RAM והוא נחנק לעיתים קרובות) - צריך שהדיסק אחסון של הקבצים יהיה 4 טרה. תקציב: עד 6000 ש"ח. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA, THE WITCHER, NBA, KINGDOMS OF AMALUR, LOL וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1366X768 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן, אני צריך מפרט למחשב בסביבות 2,000 שקל שיהיה רק לגלישה באינטרנט, לשמוע שירים ולראות סרטים. אם אפשר שהוא יהיה שקט (כי הוא נמצא בחדר שינה) מה טוב. לא חובה. לא צריך מסך. עדיפות לחנויות באיזור המרכז. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום חברים, מבקש את עזרתכם לבניית מפרט. כתבתי סגנון מדיה-סנטר כי זה לא מדיה סנטר סטנדרטי, אלא מיועד גם לאחסון ויכלול 6 HD מה שמבטל את האופציה למארז שוכב, סוג של פשרה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? זה תמיד נחמד לחסוך אבל לא במחיר של איכות. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, אבל אם בכל זאת אז 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD על כל סוגיהם. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? ברמת העקרון אני צריך רק לוח, מעבד, קירור, זכרון, מארז וספק (ש…
-
- 19 תגובות
- 2.7k צפיות
-