ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,461 דיונים בפורום זה
-
. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם התועלת הנוספת נמוכה ביחס למחיר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? Assassin's Creed Black Flag, Far Cry 4, GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)? 23 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות ומעלה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח . א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בכ-200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).אין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב מיועד לגיימינג ברמה ביינונית. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. payday2, gta v ועוד משחקים דומים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רזולוצית 4K ו"23. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות. 3. האם יש צו…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תודה מראש על העזרה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות במסגרת התקציב 3. האם יש צורך בציוד הקפי …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים משחקים ועוד הפעם משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23 אינץ על רזולוציית 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמ…
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות ולחסוך כמה שיותר בבקשה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 5000 אבל לנסות ולחסוך אבל לא לוותר על דברים חשובים כמו מאוורר מעבד 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג,תכנות,אולי יצירת משחקים תלת מימדיים(UNITY 3D,BLENDER) אבל לא משהו רציני אז לא צריך I7(אם בכלל זה יכול להכנס בתקציב(כנראה שלא) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.GTA 5 BF4 Dragon age etc.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שי…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? סומך על הדעה שלכם תרשו לעצמכם לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא חושב שצריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא משהו מיוחד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי FPS למיניהם -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Dell U2311H -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל :ם ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם חריגה קלה של עד 500 ~ ש"ח תהווה שיפור משמעותי בכרטיס מסך/ביצועים וכו' אז אין בעיה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים מודרנים למיניהם שעומדים לצאת ומשחקי רשת (DISHONORED AC3 GUILD WARS 2 BF3) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1680x1050, …
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחרוג מעט. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ^ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Overwatch, GTA V, Call of Duty, FIFA, Skyrim, Prey וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Ultra HD, אם מתאפשר אז 2K\4K. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. …
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מתכנת פה ושם בVisual Studio ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: הסיבה העיקרית של המחשב, היא לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Skyrim, Armed Assault 2, Battlefield3, Crysis2 ,GTA4+EFLC, Guild Wars 2 וכל המשחקים החדשים שיוצאים כיום -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). …
-
- 6 תגובות
- 818 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רק משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis 2 , BATF 3. בקיצור כל משחק כבד שייצא GTA V למשל וכאלה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=591610 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? למשחקים- גבוהות 3. הא…
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום לכולם.. ברצוני לקנות מחשב חדש שישמש בעיקר למשחקים 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רק משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CRYSIS 2 , BATF 3. בקיצור כל משחק כבד שייצא GTA V למשל וכאלה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=591610 -לאילו הגדרות גרפיות מיו…
-
- 5 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב בשבוע הקרוב כבר. אשמח לקבל כמה חוות דעת. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…
-
- 7 תגובות
- 874 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אין דוגמאות, מכוון גבוה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מבקש שתרכיבו לי מפרט בעיקר גיימינג גלישה באינטרנט וסרטים תקציב 5000-5500 המפרט צריך לכלול מקלדת ועכבר אלחוטיים מסך 19אינץ + שני צורבים וכונן דיסקטים והכי חשוב שמחשב יחזיק לפחות לארבע שנים ויוכל להריץ משחקים שיצאו בעוד שנתיים ושיהיה מחנות בצפון עדיף TMS תודה.
-
- 9 תגובות
- 606 צפיות
-
-
היי עברו 4 שנים מאז קניית מחשב הגיימינג האחרון שלי, ואני חייב לציין שהוא החזיק דיי טוב עד ימיו האחרונים. (החומרה כבר מיושנת ומתחילה להתפרק, הכרטיס מסך נדפק, ולכן החלטתי שהגיע הזמן לקנות מחשב גימיינג חדש ל 3 השנים הקרובות) להלן המענה על השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא רלוונטי, עד 7000 ש"ח, כמה שצריך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקים, שימוש כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים ל…
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מבקש שיבנו לי מפרט חדש בתקציב של עד 2500 שקל ( עדיף כמה שפחות בלי חריגות ) . המחשב מיועד למשחקים ללא OC . אני רק מבקש שתבנו את המפרט מהאתר חברה של http://www.skypc.co.il ושלא תביאו לי מפרט מאתר אחר כי אני רוצה לוודא שיש את החלקים שאני קונה באתר ובחברה ולקנות את המחשב השבוע . החלקים שאני צריך לקנות הם : מעבד , לוח אם , זכרונות , כרטיס מסך וספק .
-
- 5 תגובות
- 645 צפיות
-
-
השימושים יהיו משחקים בין השאר טיפה כבדים,קצת פוטושופ.. אימיול וכו'... עדיפות - מארז חזק ולא עדין,מעבד AMD,גיגה זיכרון פנימי... מפרט ב2800ש"ח ללא חריגה בתקציב. תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 743 צפיות
-
-
פורמט מומלץ לתוכן ההודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? בכותרת 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות, משחקים קלים, צפייה בסרטים, הורדות. חשוב שהמחשב יחזיק כמה שנים טובות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי הכל חוץ ממעד, לוח אם, זכרונות וכ. מסך 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6.…
-
- 10 תגובות
- 996 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5k בתשלומים עד 160ש"ח לחודש אז ניתן לחרוג מעט על מנת לכלול ריבית. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. בעיקר GTA5 וAC לדורותיהם. מתוכנן farcry5, ו-JUST CAUSE 3 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מארז וHDD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? כן בינוני עד כבד 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה…
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מבקש את עזרתכם בבניית מפרט עפי הקריטריונים הבאים: חלקים דרושים: מעבד, לוח אם, קירור, זיכרונות (16GB), כונן SSD (גודל 128GB) ומארז. כרטיס המסך שלי הוא HD5850 וכל שאר הרכיבים כגון מסך, כוננים, ספק וכדומה כבר קיימים. שימושים: עריכה גרפית ועבודה עם קבצי RAW גדולים. שימוש עיקרי עם תוכנות Photoshop cs5, lightroom 4, Adobe InDesign. כמו כן, ישמש בעתיד לעריכת ווידאו באיכות HD עם תוכנות מהשוק הבייתי/מקצועי. מבחינת משחקים, COD, Battlefield3 וכמותם. כונן ה-SSD מיועד למערכת ההפעלה (win7) והתקנה של תוכנות העבודה. כמו כן, העבודה עצמה תיעשה על הכונן ולאחר מכן תועבר לגיבוי. לדעתי כונן של 128GB יספיק בהחלט. תקציב 2500 ש"ח / 500 יורו. אני גר באמסטרדם וככל הנראה אבצע את ה…
-
- 8 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום אבקש את עזרתכם בהרכבת מפרט חלקי לפי הפירוט הבא: -התקציב המקסימלי- 4,500 ש"ח, כל חסכון יתקבל בברכה. -שימושי המחשב כלליים בעיקר, דוגמת אופיס, סרטי HD, וידאו ומדיה מהאינטרנט, משחקים בינוניים (לא גיימר).כמו כן, עורך לא מעט תמונות ברזולוציות גבוהות וכן סרטי וידאו ממצלמת וידאו בהפרדה גבוהה.לפרקים, צפוי גם שמוש בפוטושופ, אך ממש לא ברמה המצדיקה התייחסות ראשית להרכב המפרט.המחשב יהיה בשימוש יומיומי כ 12 שעות ביממה. -אין תוכנות כבדות במיוחד איתן אני משתמש -המפרט מיועד לשימוש עם מסך FULL HD בגודל 22-24, אשר אמור להרכש בנפרד ולא יכלל בתקציב זה. עם זאת, אם יש באנדל או מבצע הכוללים מסך איכותי במחיר מוזל, אזי ניתן להוסיפו כתוספת לתקציב הנ"ל בלא יותר מ 1200 ש"ח נוספים…
-
- 6 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מחשב שישמש אותי לבידור וכעזר לעבודה בתחום פיתוח תוכנה (לא כבדה מדי...), ניהול פרוייקטים, תכנות ורשת. משחקים - אולי בעתיד, לכן זה לא ממש רלוונטי כרגע. כרגע בבעלותי מסך 24, DVD Drive, כונן קשיח WD Black Series 1TB SATA והם יחוברו אל החדש. יש לי צורך במארז בגודל רגיל (בלי תאורה כחולה וכל העניין הזה...) + ספק כח (שקט), לוח אם, זכרונות, מעבד עם אמצעי קירור שקט (חשוב לי שהמחשב בכללותו יהיה שקט). אני לא בטוח שיש לי צורך בכרטיס מסך וכרטיס קול שאינם On Board. נתון לשיקולכם. כמו כן אני מקליט לפעמים קטעי גיטרה ובס על המחשב. אין לי מושג עד כמה כרטיס קול חיצוני/יקר יותר יעשה הבדל בתחום הזה. אפשר להשאיר את העניין הזה כתוספת אופציונלית ואשמח גם שם לעיצות. ה…
-
- 9 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אממ אני צריך מפרט למשחקים עם מעבד INTEL עד 4500 שקל........ חובה: ג'יגה זיכרון... והארד דיסק 80 או 120 ג'יגה. וזה לא מיועד לממש ממש כבדים רק CS:S או UNREAL 2004... ואני לא צריך מסך.
-
- 6 תגובות
- 628 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 מלחשב עצמו ועד 5000 כולל מחשב וציוד הקפי (מסך, עכבר, מקלדת,רמקולים,אוזניות יש לי אבל אני אשמח לשמוע על אוזניות למרות שהתקציב לא מאפשר...) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) לא ניתן לחרוג מהתקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים בFULLHD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים קלים כמו LOL לא משהו כבד באיכות גבוהה אני ראליסטי לתקציב -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך בין 23-24 אינץ', רזולוציה 1920x1080. -לא…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? 4000 שח אפשרי חריגה קלה 2. מה שימושי המחשב ? משחקים ברמה טובה (לא גיימר) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה והרכבה בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בשבועות הקרובים 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאו…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-