ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,365 דיונים בפורום זה
-
חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש בה 5000 (אפשרות חריגה עד 5500) ¤ הרכבתי להם מפרט בטי.אם.סי אבל ההורים שלו מאמינים יותר לאיזה חבר שלהם שהציעה להם מפרט באותו מחיר עז הוא שועל האים הוא כדאי מעבד:intel core 2 duo e6550 לוח אם:Gigabyte GA-G31MX-S2Palit כרטיס מסך:Palit Nvidia Geforce 8500GT SUPER 512MB דיסק קשיח:WD 160GB SATA II WD1600AAJS מארז: סתם קופסה בה 200 ¤ + מאוורר אחד 80 מ"מ קירור למעבד מקורי מסך: 20 אינ"ץ חברה לא ידועה 65 הרץ (כן גם אני מתפלא אזה ריבועים היו אליב) עכבר: אופטי יפה כזה הם מאוורר
-
- 11 תגובות
- 832 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט, גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה)- התוכנה העיקרית שיכולה להכביד מעט היא WINRAR, פתיחת קיבוצים של הורדות. היום לוקח למחשב שלי כ- 40 שניות לפתוח קובץ של 700MB. אולי אריץ בעתיד קצת פוטושופ, אך לא יותר מזה ולא בתדירות שאמורה לשנות את המפרט. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעבד: Intel Core i7-3930k לוח-אם: Gigabyte GA-X79-UD5, ערכת שבבים: Intel X79 HDD (פרוייקטים): Western Digital Caviar Black WD1002FAEX (שניים-2) HDD (מערכת): Corsair GS Series 180GB CSSD-F180GBGS-BK SSD זיכרון (2 קיטים- 16GB סהכ): CL11 V CORSAIR 2X4GB (8GB) DDR3 2133MHZ ספק-כוח: Thermaltake ToughPower-XT Platinum 1275W קירור מעבד: קירור מים - Thermaltake BigWater 760 Plus או קירור אוויר - Zalman CNPS12X מארז: Thermaltake Overseer RX-I VN700M1W2N * דרוש כרטיס מסך חזק (יעבוד ב- SLI ) אז צריך 2 מאותו כרטיס.. * המלצה לקירור מעבד ממש חזק וטוב.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10-12K. א) לנצל את כל התקציב ב)עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1K 2. שימושי המחשב : אנימטור ועריכה גר…
-
- 7 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום. אשמח לעזרה בבניית מפרט לגיימינג. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5-3.7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? בשאיפה להיצמד ל3.5K. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב Counter Strike GO, GTA 5 ושאר משחקי 2014-2015... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? שאיפה לFPS סדור בה…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברי פורום, נעזרתי בשירותי חברי הפורום פה מספר פעמים בעבר, ותמיד יצאתי מרוצה. כעת אני מתכנן לרכוש מחשב ייעודי לגיימינג עבור אחי הקטן. להלן הפורמט המומלץ מחוקי הפורום: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח. ניתן גם להמליץ בנוסף על מסך בתקציב (נפרד) של עד 1000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח, במידה ומדובר בשיפור משמעותי. 2. מה שימושי המחשב? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין תוכנות עיקריות, רק משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FPS חדשים, כמו Call Of Dut…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8,000 ש"ח. ככל הנראה אני יהיה באילת עוד כשבועיים וחושב לקנות מחשב שמה עקב חוסר מע"מ. כלומר באזור 9,500 ש"ח מחוץ לאילת. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1,000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, עיצוב והדמיית מודלים 3D. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) נכון לעכשיו - solidworks. ייתכן תוכנות כגון מאיה, וסימולציות למניהן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. . לדוגמ…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?4K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים ברמה גבוהה הכי חדשים שיעבוד על מקסימום תכני hd ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). bf4 , cod:ghosts, Ac4,batman וכו. יחובר למחשב מסך בגודל 22 שמחובר עם dvi ועוד מסך שיחובר בhdmi שבו אני רק צופה בסרטים לא משחק. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקול…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם צריך וכדאי אז כן לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 300, במידה ויש הצדקה אמיתית 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים/גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS , Americas Army , Gunz Online , Call Of Duty -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1020 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא ... 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1…
-
- 7 תגובות
- 604 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? כ8.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכת מוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לשתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. MMOS, BF וכד' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע עם מסך 23" מתכנן בעתיד לרכוש מסך נוסף של 27" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועו…
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? מחפש cost effective. מוכן להוציא עד 7000 אם יש משהו ממש שווה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ואינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך, אפשר להסתפק ב 1080P 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי קייס 3d aurora case. יש כמה כוננים אבל ישנים, צריך SSD חדש 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אין באמת תקציב מירבי, מחפש cost effective. מוכן להוציא יותר אם באמת שווה את הכסף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ואינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך, אפשר להסתפק ב 1080P 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי קייס 3d aurora case. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאוד קריטי. נגיד 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחש…
-
- 1 תגובה
- 968 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מחפש המלצה למפרט בעיקר למשחקים. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בסביבות ה-200 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? אינטרנט, סרטי HD, משחקים. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. בעיקר משחקים. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 22 אינצ' דל 2209WA * באיזה סוג משחקים תשחקו?חדשים * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בצי…
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
א1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך אם אפשר... ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (החדשים ביותר על האיכות הגבוהה ביותר) וגם תכני hd וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.gta pro cod assasins creed far cry ובעיקרון כל משחקי הפעולה/ ספורט החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).זה המסך שלי: http://reviews.cnet.com/lcd-monitors...-341…
-
- 23 תגובות
- 5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר SC2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא יודע. גודל מסך כנראה 21 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…
-
- 7 תגובות
- 813 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. חדשים (לא חשבתי על משחקים ספציפיים). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). "24/"23 (למרות שכרגע זה "19 אבל אקנה מסך בעתיד הקרוב). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות (עד כמה שניתן). 3. האם…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
<blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סדרות HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. starcraft 2, hitman, assassin's creed -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 24 אינטש -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם ותודה על העזרה. אני משתמש במחשב עם ליבה אחת של AMD ומתחיל להרגיש שהוא לא עומד בסטנדרטים של היום אני מבקש מפרט עבור הנתונים האלה: תקציב מקסימלי 2.5 אלף אני עובד הרבה עם תוכנות משרדיות (אופיס אקרובט אקספלורר) ותוכנות כמו visual studio, eclipse,,, מעוניין גם לשחק במשחקים החדשים (דוגמת סטרקרפט 2 ו Battlefield 3 הבא עלינו לטובה) וחשוב לי שהוא יריץ סרטי Full HD על מסך הטלווזיה שלי לצד המחשב (משמע יכולת צפיה בשני מסכים במקביל) אני עובד ברזולוציה של 1680X1050 עם מסך 22" (וטלוויזיה FullHD) לא מתכוון לעשות אוברקלוקינג וגם לא מתכנן לשדרג אותו בעתיד. אין צורך בהרד דיסק או בציוד היקפי. מסוגל להרכיב אותו בעצמי אני מתגורר בכפר סבא. בתודה , איתי.
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני 7 שנים עם אותו מחשב והגיע הזמן להחליף את העגלה... אני מחפש מפרט למחשב גיימינג וגרפיקה. אני עובד בעיקר עם תלת מימד (Blender). אני גם מפתח תוכנה אבל אני חושב שמפרט גיימינג וגרפיקה יהיה יותר ממספיק בשביל זה 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך זה תמיד טוב... ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, אלא אם כן מדובר בשינוי ניכר בביצועים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Blender - תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח לעזרה בבניית מפרט עבור מחשב שישמש לעיבוד תמונות ומעט גיימינג: 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ-500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיבוד תמונות, ומעט משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש כבד ב-MATLAB ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). בינתיים FHD. -לאילו הגדרות גרפיו…
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 900 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,עריכה גרפית,תכנות,סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בצד התכנות: Visual C#,Eclipse (תדיר) בצד העריכה גרפית: Photoshop,Sony Vegas העריכה תהיה חובבנית (מזדמן) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Far cry 3,Far cry 4,Call of duty AW, וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גו…
-
- 26 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בהרכבת מפרט מחשב למשחקים כבדים ועריכת מוזיקה וסאונד באופן כבד גם כן. תקציב מקסימלי- 6000, בהחלט יהיה נחמד לנסות לחסוך. ניתן לחרוג מהתקציב בכמה מאות. דוגמאות לתכנות: קיובייס 5, אבלטון לייב, reason, kontakt. דוגמאות למשחקים: קרייסיס, דיאבלו 3, סטארקרפט 2, modern warfare 2, dragon age, mass effect 2, batman arkham asylum, left 4 dead 2.... אני רוצה לשחק בהגדרות מקסימליות. מתכנן גם לקנות מסך, אך לא יודע בדיוק איזה. לא פחות מ- 19" בטוח, אבל נא לכלול את המסך במפרט אך ורק לצורכי חישוב עלות, אני לא מתכוון לקנות מסך בלי שאראה אותו בעצמי קודם בחנות. חוץ מזה אין צורך בציוד היקפי. חשיבות השקט- 11 לא מתכנן לעשות אוברקלוק, אם כי אם כרטיס המסך יגיע עם אפשר…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? אין תקציב מקסימלי מוגדר. התקציב בערך הוא כמחיר המפרט הנ"ל אם אפשרות לחריגות מוצדקות. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? גיימינג כבד, סרטי HD, סרטים, עיצוב גרפי (2D). א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. Photoshop, Flash... ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה. לא. ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. מעוניין בקניית מסך FHD. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך? כן. 24". 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? חשוב, אך לטיב הקירור…
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4K (מקסימום מוחלט) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעוניין לא לעבור את ה3K ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (mass effect, RPG), צפיה בסרטים, עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Office, פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. , mass effect, RPG, civ V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גב…
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
א1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (החדשים ביותר על האיכות הגבוהה ביותר) וגם תכני hd וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.gta pro cod assasins creed far cry 3 max payne 3ובעיקרון כל משחקי הפעולה/ ספורט החדשים ואלה שיאו בעתיד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).יש לי מסך סמסונג 21.5 מסתבר שהוא FHD למרות …
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום, החלטתי לקנות מחשב חדש והבנתי שאין מקום טוב ויותר ומקצועי יותר מהפורום הזה בכדי לקבל המלצות למפרט, ולכן אשמח מאוד לעזרתכם! הערות: 1. יש לי אפשרות לקנות את המחשב באילת, מה שיכול להוזיל את המחיר בצורה משמעותית לדעתי, אני טועה? אני מכיר באילת רק את KSP. * האם כדאי בכלל לקנות ב-KSP? * האם ישנן חנויות נוספות באילת שעדיף לקנות מהן? 2. ראיתי שאינטל הוציאה סדרת מעבדים חדשה. * האם כדאי לחכות קצת ולקנות מחשב עם מעבד מתקדם? * האם זה רלוונטי בכלל למחשבים שולחניים? דרישות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, ס…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-