עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Screw_Master,

יחובר למסך 23 אינצ', לא ישמש למשחקים, אבל חשוב שאפשר יהיה להוסיף כרטיס מסך חיצוני למקרה של משחקים בעתיד. מארז, ספק, צורב DVD וקשיח אחד כבר קיימים, אבל מומלץ להוסיף קשיח 500 אחד. רצוי גם כבל DVI אחד, לחיבור הכרטיס מסך למסך. מה שבעצם צריך זה מעבד עם כרטיס מסך מובנה, לוח אם, זכרונות, וזהו. זה אפשרי בתקציב הזה? המחשב ישמש הרבה לאינטרנט, כך שרצוי שיתמודד טוב עם Flash. מ-RSM.

• 9 תגובות
    • 861 צפיות
  2. Started by LiorZi,

לפני 4 חודשים רכשתי בארה"ב נטבוק מדגם 1215B של חברת Asus, המחשב עשה בעיות בעיקר בטאצ'פד (עכבר) ולאחר 4 תיקונים במעבדה החליטו שאי אפשר לפתור את הבעיה ולכן הוחלט לשלוח לי מחשב חדש. מכיוון שכרגע לחברת רונלייט אין את הדגם הנ"ל (יגיע רק עוד 3 שבועות) הם הציעו לי את ה-1215N. את ה-1215B קניתי בעיקר ללימודים ולהרצת סרטי FULL HD, אפשר לומר שהמחשב לא ממש סיפק את הסחורה. בניגוד למה שטוען היצרן - המחשב לא ממש יכול להריץ סרטים באיכות 1080, יש לא קצת frame lost ב-VIDEO LAN והוידאו ביוטיוב בלתי ניתן לצפייה באיכות 1080. לעומת זאת קראתי קצת באינטרט והבנתי שב-1215N עם כרטיס ION 2 יותר עמיד ברזולוציות גבוהות, אומנם המעבד שלו (D525) קצת פחות טוב מזה של ה-1215B (מעבד E-350). ולשאלתי - מה עדיף…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

1250 דולר בלי מסך. מחשב לגיימר. ניסיתי להרכיב לבד אבל אני לא יודע מה לקחת בעיקר מבחינת לוח אם. המחשב נקנה מחול כמובן אז תתייחסו למחירים ממוצעים בחו"ל בבקשה. תודה רבה

• 14 תגובות
    • 877 צפיות
  4. Started by udist,

מחשב לסטודנט, לצרכי אופיס וסרטים (מספיק כרטיס מסך מובנה). גודל 13 אינץ' בלבד, חיי בטריה ארוכים ככל האפשר ומשקל נמוך. מעבד מהסדרה החדשה (i3/i5), ללא DVD. עדיפות למחשב חצי-עסקי או מהסדרות הצרכניות, אם יש משהו עדיף. שמתי עין על כמה: hp4320 dell n3010 pk butterfly vostro3300 קנייה בארץ, עדיפות לאחריות ארוכה. מה אומרים?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום, זקוק לעזרה עם מפרט. תקציב: 2500 ש"ח להכל. שימושים: מחשב משרדי (אינטרנט/אופיס) שישמש מידי פעם בפעם גם לעריכת וידיאו. אין ולא מתוכננים משחקים או OC. בגלל הוידיאו, אני רוצה לקחת מעבד חזק. בגלל שאין צורך בכרטיס גרפי נפרד, אני צריך לוח שיש בו כרטיס built-in. יתר הרכיבים מסביב כבר נבחרו(אם יש הערות אתם מוזמנים): אני יכול לרדת לזכרונות 5-6-6-18 ולחסוך 50 ש"ח. נשארו כ-1300ש"ח ללוח אם ולמעבד. העדפה קלה למעבד אינטל, אבל ממש לא Must.לא רוצה לקחת מעבד ולהמהיר אותו - מעדיף לעבוד עם קירור סטוק ולא להשקיע אקסטרה בפתרונות קירור. העדפה ללוחות Gigabyte או Asus בגלל ניסיון טוב איתם. גם ככה אין יותר מדי מסביב... הערות: אין צורך בהרכבה או מערכת הפעלה. אין צורך ברכיבים נוספים…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. E6750 VISTA 32BIT 2G RAM GEFORCE 8800GTS 640 MB מסך 20 אינץ' מה עדיף, כרטיס מסך חדש, ואם כן איזה? (יש כוונה אולי שאני יעשה OC), או לשדרג ל24 אינץ' במקום, וכרטיס מסך רק בעתיד? (פשוט אם אקנה מסך חדש של 24 אינץ' אולי חלק מהמשחקים לא יחזיקו מעמד בהגדרות הגבוההות על רזלוציה של FHD. לכן אני חושב אם לשדרג קודם את הכרטיס מסך כבר ורק מאוחר יותר לקנות מסך חדש, או קודם מסך חדש ורק בעתיד לקנות כבר כרטיס מסך חזק).

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  7. שלום חברים וחברות, יש לי כסף ב Paypal אני מודע לעובדה שאפשר למשוך אותו ולקנות מחשב בארץ אבל אולי עדיף להשאיר אותו שם ולהזמין מחול? בעקרון אני מחפש מפרט הכי טוב שאפשר להכניס בסכום הנ"ל ללא מסך או הארדיסק. בעקרון יש לי כרגע AMD Athelon 2500 / epox rda3+ ומארז של Compucase אולי אפשר למכור את זה יד שניה ולהגדיל את התקציב... הכי חשוב זה כמובן כרטיס מסך , לא חובב גדול של Nvidia ... תודה רבה לעוזרים! ואם צריך עוד פרטים שלא כללתי אני אשמח לכלול בהמשך.

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  8. Started by speed42,

שלום לכולם, כרגע יש לי מחשב נייד עם 15.6 והוא מאוד נוח למשימות תכנות . אני שוקל לקנות מחשב חדש ומתלבט בין מסך 15.6 - 14 אינץ'. ההתללבטות היא נוחות מול ניידות . רציתי לשאול עד כמה נוח לתכנת עם מחשב 14 (בהנחה שלא מחברים אותו למסך ומקלדת נפרדים) ? מבחינת מקלדת וחלון עבודה קטן יותר?

• 3 תגובות
    • 5k צפיות
  9. Started by I7210I,

שלום עד כמה ההבדל בין מסך 15.6 ל14 הוא קריטי וגדול?אני חוש לקנות 14 ויש לי כיום 15.6 וראיתי את שני המחשבים והגדלים ואני יודע שגודל 13.3 זה קטן לי מאוד וגודל 17 למשל זה גדול,15.6 יש לי כיום גם אבל 14 עוד לא היה לי וזה סוג של באמצע כזה,אשמח לשמוע דעתכם בענין תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. השוק מתחיל להתמלא במחשבים ניידים המבוססים על מעבדי ה-Core M החדשים של אינטל - ואנחנו עושים לכם סדר ביכולות והמאפיינים הייחודיים של כל אחד ואחד מהם לכתבה: http://hwzone.co.il/14-%d7%a0%d7%a0%d7%95%d7%9e%d7%98%d7%a8-%d7%96%d7%94-%d7%9b%d7%90%d7%9f-%d7%9b%d7%9c-%d7%9e%d7%94-%d7%a9%d7%a6%d7%a8%d7%99%d7%9a-%d7%9c%d7%93%d7%a2%d7%aa-%d7%a2%d7%9c-%d7%94%d7%90%d7%95%d7%9c%d7%98/

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by waizman,

אהלן חבר'ה מחפש נייד לאחותי, גננת. בעיקר לשימוש משרדי ואינטרנט דרישות מאוד בסיסיות: מסך 14-15.6" שלא ישקול יותר מדי (נגיד גג באיזור ה 2 ק"ג) שיהיה כונן DVD אם יש משהו שיש לו מודם סלולרי אז יש לזה עדיפות. טאץ' לא צריך אבל אם יש אז גם טוב אפשרי טבלט עם מקלדת אם הוא עם מסך גדול זהו נראה לי. מה מומלץ? תודה ושבת שלום!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום רב לי ולאחי הקטן יש מחשבים דיי ישנים...אבא שלי ביקש שאני יברר לו על שני מחשבים חדשים עם מסכים דקים (כולם מתלהבים מזה ) אם זה אפשרי בכלל ! שיהיה מחשב אחד רציני בשבילי ! שיהיה amd 64bit עם צורב דיוידי המחשב הוא בעיקר למשחקים ולאחי הקטן מחשב לא ממש רציני הוא משחק diablo2 ו fifa לא צריך משהו עד כדי כך בשביל זה... תודה מראש ! רק אתם יכולים לעשות את זה כמו שאמרתי התקציב הוא 14,000 ש"ח עריכה: רק בבקשה בגלל התקציב הנמוך אל תשימו לי מסכים של חברת ג'יפה...שיהיה משהו נורמלי בבקשה.

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by Fir3^StorM,

מחפש חיה כזו. מתכנן לקנות בארה"ב במהלך נובמבר. עוד דרוש 8GB RAM ומעלה, ו-SSD 128GB ומעלה או אפשרות להחליף בעצמי את ה-HD ב-SSD (אני לא יודע אם בכל המחשבים הניידים זה אפשרי..?). חובה מקלדת טובה. אני לא הולך לשחק משחקים אז אם יש כרטיס מסך מפלצתי בפנים זה קצת בזבוז. בינתיים מצאתי רק את Gigabyte P34G ו-Lenovo L440. מכירים עוד? תודה!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Yehudaa,

כמות Gigabyte GA-G31M-S2L Retail ¤264 1 כמות A-Data 1GB DDR2-667 CL5 ¤156 2 כמות Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS ¤305 1 כמות Intel Core 2 Duo E5200 2.5Ghz Penryn BOX ¤402 1 כמות FSP Blue Storm II 400W Satax4 PCI-Ex2 A.PFC Retail ¤230 1 סה"כ מוצרים: 6 סה"כ: ¤1357 הרדיסק+צורב+מסך כבר יש לי אני לא גיימר כלל ככה שכרטיס מסך מובנה מספיק לי מה דעתכם ? ויותר מאשמח אם תציעו לי מפרטים חלופיים מ פנדה \TMS\FOXPC \נעה או כל חנות שיש לה סניף באזור חיפה והעמקים . תודה לכל העוזרים עריכה : במחשבה שניה ניתן להרכיב מפרט גם מחנות מהמרכז כמו סקיי פיסי וכולי [br]פורסם בתאריך: 5.10.2008 בשעה 19:55:01 עשיתי שינוי , הורדתי מארז בשביל מפרט יותר טוב (בהזדמנות אני אארגן …

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  15. Started by ozwrx,

שלום לכולם אחי זכה במכרז מחשב כרגע הוא מתלבט אם להשאיר או לבטל התקציב של אחי הוא עד 1500-1600 גג אתמול התמזל מזלו והוא זכה במכרז באתר וואלהשופ לצורך העיינין אני אומר שאחי בן 32 לא משחק במחשב בכלל, רק אינטרנט באתרים ואימיילים...זה הכל לא יותר מיזה המחשב שהוא זכה בו הוא: מעבד INTEL DUAL CORE 2 DUO E4300 1.8GHZ לוח אם איכותי ABIT SG-95 כולל חריץ PCI-E כרטיס מסך מובנה זיכרון 512MB DDR2 667MHZ דיסק קשיח 80GB SATA2 7200RPM 8MB מארז איכותי כולל ספק כוח 400W צורב DVDRW דו שכבתי המהיר בעולם X20 כל זה ב- 1449 שקל , משלוח עוד 49 שקלים המחשב לא כולל ציוד היקפי ספר המחשב הוא נעה מחשבים מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 789 צפיות
  16. Started by AsD[eyal],

מחשב למשחקים ושימוש גרפי עד 14k ללא מסך, בעקרון אני חשבתי על מחשב עם 4 מעבדים 2 כרטסי מסך וקירור פנימי חזק אם אפשר גם לפרסם אתר או חברה שמוכרת את המפרט המבוקש. סומך עליכם.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by OPC,

שלום רב * מטרות המחשב? אינטרנט (השימוש העיקרי), אופיס, משחקים קלים, האזנה למוזיקה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט - 15.6 - מיועד לשימוש ביתי בלבד באזור בו יש שליטה מלאה על תנאי התאורה - מה יתאים לי ? * רזולוציית המסך? ( - אנא המליצו לי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - מבקש להימנע ממחשבים בהם ידוע שמשטח העכבר בעייתי (לא מגיב, רגיש מדי וכדו') * משקל רצוי? - לא חשוב לי - נשאר בבית. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) - לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) - מאמין ש-500 GB יספק אותי אך לא אתנגד ליותר. * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעו…

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  18. אהלן אני חייל ולכן לא מעוניין להשקיע, עם זאת מעוניין שמשחקים עדיין יעבדו על המחשב. כמה נקודות. * מחיר\תועלת מירבי. * כרטיס מסך חיצוני + tv out * ברשותי רמקולים עם חיבור דיגיטלי (יש לי 5.1 SB LIVE PCI) **במידה ולא מתאים ללוח צריך חדש. * ללא מסך, מקלדת עכבר, רמקולים, כונן אופטי , מערכת הפעלה, **כרטיס קול. * אם ממליצים על קירור משודרג שלא יהיה רועש, רעש של מארז סטנדרטי...

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  19. חשבתי לקחת HD4850 ובשאר הכסף להביא איזה לוח שאתם תמליצו תודה לעונים

• 10 תגובות
    • 770 צפיות
  20. אני יודע שהתקציב מצומצם מאוד אבל זה מפרט לחבר שלא משחק בקביעות ויש לו כבר דיסק קשיח של 500G, תודה!

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  21. Started by Nirtz,

היה לי מחשב פנטיום 4 1.8 GHZ עם ג'יפורס 2 והמעבד נשרף. ההורים שלי נתנו לי 1500 שקל ללכת ולקנות ולשפר את המחשב. הארדיסק 40GB יש לי מהמחשב הישן ( אם כי לא כ"כ מהיר ) ועוד הארדיסק 40GB שנתנו לי ( אני לא חושב שהוא SATA ). כלומר הארדיסק לא צריך כרגע. המחשב מיועד לעבודות בעיקר של שמיעת מוזיקה והפעלת הרבה ישומים בבת-אחת ( מסנג'ר, אקספלוררים, ויסטה, WMP ). אבל גם למשחקים אבל לא על האיכות הגבוהה ביותר אפשר גם על נמוכה... אני לא ממש משחק במחשב אלא יותר מדבר עם אנשים. יש 2 מפרטים שחשבתי עליהם, האחד כפול-ליבה אך עם 512 זכרון והשני חד-ליבה אך עם 1GB זכרון. Athlon64 3500+ (Socket AM2) ALiveSATA2-GLAN AM2, K8T890, DDRII 800, PCI-E 512MB TwinMOS X 2 Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCo…

• 9 תגובות
    • 713 צפיות
  22. 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, מוזיקה והורדות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? אין צורך בדיסק קשיח, ולא בכונני דיסקים או דיסקטים 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אינטל בלבד. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? רצוי שהמחשב יהיה שקט 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבה במעבדה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? המחשב ממש לא צריך להיות State of the art. יספיק מעבד פנטיום 4 פשוט ולוח אם עם כ"מ וקול מובנים. כל עוד הוא יריץ קבצי סרטים וDVD ללא בעיות. אני מצטער על הבק…

23. Started by habarbash,

בס"ד שלום לכם חברה. אני נמצא כעת בארה"ב (N.Y) ואני רוצה לקנות נייד במחיר הנ"ל, מה שחשוב לי זה : 1. שיהיה עם הטכנולוגיה החדשה ( ז.א C2D ) וכן ב WI-FI . 2. אני לא צריך מחשב עם בטריה שתחזיק להרבה זמן וניידות , אני מעדיף שיהיה ביצועים יותר טובים מאשר ניידות . 3. 1.5G זכרון . 4. ואם הכרטיסים המובנים של אינטל (GMA950) יכולים להריץ את VISTA אז אני יקח את זה . תודה רבה ויום טוב .

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  24. היי, אני צריך נייד pc, מכוון שאני רגיל לעבוד על macbookים, אני חייב נייד עם נוחות שימוש מקסימלית, מקלדת, טאץ פד, כל מה שמסביב, בצורה הטובה ביותר שפי.סי יכול להיות. עבדתי על המון לפטופים "סטנדרטיים" שפשוט היו בלתי שמישים מבחינתי והעפתי אותם אחרי כמה שעות מתסכלות. בגלל זה לפני הביצועים ולפני הכל אני רוצה לשים דגש על נוחות השימוש. מבחינת חומרה, אני חושב שבתקציב הזה יהיה בושה לקבל פחות מ-i3/i5, עדיפות לסנדי ברידג' (אין לי מושג למה, זה פשוט חדש יותר ;D). אין לי שום סיבה להשקיע על ראם/הרדיסק רציני, זה דברים שאפשר לשדרג בעתיד. חשוב שהנייד יהיה 17 אינץ, ויעלה בסביבות ה-800-1000 דולר בארה"ב. חנויות מועדפות: www.newegg.com www.bestbuy.com או אתרי היצרנים. תודה רבה!

• 15 תגובות
    • 3.4k צפיות
  25. Started by XeNo4,

שלום אני צריך מפרט ב- 1700 לגלישה באניטרנט בעיקר סרטים ומשחקים פה ושם המפרט לא כולל ציוד הקפי תודה מראש

• 3 תגובות
    • 555 צפיות

דיונים חדשים בפורומים