ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,365 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל את כל התקיב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב? HTPC, הרצת סרטי BLU-RAY (בעיקר REMUX, ואולי גם תלת מימד). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש. SPLASH PRO, FOOBAR2000, KODI ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אינצ'FULLHD 55 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד היק…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. התקציב: 4,000-5,000 2. שימושי המחשב: עריכת אודיו ווידאו. עבודה עם Cubase ועם Premiere CS6 3. צורך בציוד הקפי: אין צורך. 4. רכיב שאין צורך לכלול במפרט: כרטיס קול. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? 5, לא משהו שאני רוצה להשקיע בו כרגע. 6. מערכת הפעלה: win7 64bit (אני אשיג, לא צריך לכלול במחיר) 7. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא, אזור המרכז\ השרון. 8. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? תמיכה בפיירווייר. היי אמיגוס, אני ממש לא מבין בענייני חומרה, ביררתי עם חברים בתחום ואלה כמה מרכיבים שאני רוצה לכלול: מעבד i7 16G RAM SSD 120G 1T Hard drive 64MB buffer האמת שאני אפילו לא בטוח אם אני יכול להכניס את כל זה בתקציב, ובמידה ולא- כמה עלי להוסיף כדי להכניס את כל החומרה…
-
- 3 תגובות
- 966 צפיות
-
-
אני מעוניין במחשב איכותי למשחקים כמו קוד BF וכו'. אני לא מבין במפרטים לכן כתבתי שהמקסימום שאני מוכן לשלם הוא 5K, אך הייתי מעדיף לחסוך, אבל אם בשביל מחשב איכותי אני יצטרך לשלם עוד קצת, אז בכיף. אני מעוניין במסך בנוסף למחשב, אבל בגלל שאני לא מבין כלכך, אז אני לא יודע מה הגודל מסך הרצוי.. המטרה היא להריץ משחקים ברמה גראפית גבוהה מאוד עם FPS גבוה. לא צריך ציוד הקיפי למעט מסך.. לא מתוכנן OC כי אני לא מבין בזה. אני מעוניין במערכת הפעלה מובנית כולל הרכבת מחשב (אני חושב שווינדוס 7 הוא המומלץ, אם לא תתקנו אותי) אין לי חנות ספציפית, אך אני מעוניין שהחנות תהיה אמינה ולא יביאו לי מוצרים בלאי, שאני יצטרך לתקן כל יומיים. (אזור השפלה: נס ציונה, רחובות, ראשון לציון וכו'). בקשות …
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
לום חברה 1. מה התקציב המקסימאלי? = 4500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? = אם אפשר להשיג את מה שאני צריך ולשמור על אותו כוח ,בפחות אז כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? =תוספת של עד 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? =משחקים,אינטרנט,צפייה בסרטים, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). = אני לא מתעסק עם תוכנות גרפיות כאלה ואחרות מקסימום הצייר הישן של ווינדוס ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: * אני לא גיימר כבד אני משחק מדי פעם במשחקי רשת בעיקר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. = משחקים כמו באטלפיילד החדש ובכלל שהמח…
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
תשמעו אני בינוני במחשבים עכשיו אני לא מכיר את מעבדים אחרים חוץ מאינטל ככה שאני רוצה רק אינטל וגם אני מבקש שאת הלוח אם והכרטיס מסך שיהיה הלוקסוס שבלוקסוס אני רוצה אך ורק ASUS אני רוצה מפרט שיהיה מהיר חזק ויכול להחזיק משחק יפה בלי תקיעות ובלאגנים..תודה רבה!!
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-
כולל מסך הסיבה מאייבורי היא כי אני מקבל מהם מחשב ב4000 חינם, אז מה הכי כדאי דרכם ב4000 למשחקים כולל מסך? תודה.
-
- 12 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום לכולם פעם ראשונה שאני כותב כאן אני צריך מפרט מחשב המחשב יהיה מיועד למחשקים לא ממש התפרעיות של "גיימר מטורף" אבל משחקים אופיס אימוייל וכול שאר השטויות אז ככה אני חשבתי כבר לקחות קונרו ולא לקחת פנטיום D מה שהוא צריך זה קשיח של 160 גגיה עם ההבדל לא גדול במחיר 50 שח +- אז יותר 1 גגיה זיכרון מאוד רצוי בדואל צ'אנל מארז +ספק טוב ואיכותי כרטיס מסך שעם ההחומדים ירצו להשתגע שיצליח להריץ משחקים בצורה נוראמלית צורב DVD לא צריך פלופי ! ________________________ אז מה יוצא לי ???... חחח לוח אם +מעבד זיכרונות 512מגה כפול 2 אפשר יותר מאוד תלוי במחיר מארז + ספק צורב DVD דיסק קשיח 160 או יותר שוב תלוי במחיר מה עוד ? התקציב 4000
-
- 6 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום אנשים. אני מבקש מפרט ב4000 שקל פלוס מינוס לעבודה כוללת אבל שיריץ משחקים טוב יש עדיפות למעבד אינטל וכרטיס מסך של ati אין צורך בעכבר מקלדת ורמקולים ואם אפשר בבקשה מי שיתן מפרט שיסביר לי עליו כי באמת שאין לי מושג בדברים האלה תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 907 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ומשרדי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Diablo 3, Dragon Age 3, skyrim -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 Samsung 2253BW - המסך כנראה ישודרג בקרוב, אז רצוי שתהיה תמיכה לרזולוציות גבוהות יותר (לפחות FullHD). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?…
-
- 1 תגובה
- 760 צפיות
-
-
למטרת משחקים, ושיחזיק מספיק זמן מסך 19" LCD ללא צורב, מקלדת, עכבר, כ. קול, כ. רשת ללא כוונה לOC בעתיד
-
- 7 תגובות
- 595 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח נוספים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עריכה גראפית, ומשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop, Indesign, Illustrator - פרנסה \ Cuebase - תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA5, DayZ ,Overwatch, Diablo 3, Starcraft2, Heroes of the Storm -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מס…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אשמח לעזרה בבנית מפרט מחשב חדש, בעיקר לעבודה גרפית אבל גם למשחקים וסרטים. הסתכלתי כאן הרבה בפורום וקצת הלכתי לאיבוד עם כמויות המידע. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג עד 5500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב: בעיקר עבודה גרפית web photoshop, flash, painter 2D ובתקווה שבעתיד גם תוכנות 3D אני רוצה גם שהמחשב יוכל להריץ משחקים חדשים (ועתידיים לצאת) בצורה טובה. (אין צורך בגיימינג כבד) וגם שיכול להריץ תכני HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי : עכבר, מקלדת, מארז, ומסך 22" 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש לי צורב 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5-6 ל…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרה ממכם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש המחשב יהיה נטו למשחקים וקצת לסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב מיועד למשחקים כמו GTA5, Hitman , Battlefield -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב :GTA V , Battlefield -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש…
-
- 25 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית בעיקר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר פוטושופ. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). בעיקרון שלא תהיה מניעה לעבוד ב4K. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד …
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ500 ש"ח אך רק במידה וזה קריטי ממש לביצועים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VS 2010 ו- Eclipse ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 ו- Diablo3 (משחקים חדשים בעיקר) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש צורך גם במסך אני חושב ש23 אינץ' יספיק -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המ…
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 6.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD ודומיו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המקס' שאפשר במסך שיכנס בתקציב. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מחפש מפרט, התקציב הוא 3500 בערך, שימוש כללי, שיהיה מהיר ועמיד, גם למשחקים. הכנתי את המפרט המצורף, אשמח לדעת אם הוא טוב/משתלם, בנוסף צריך המלצה לספק כוח וקירור כי באמת אין לי מושג בזה. תודה מראש! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אז כמו שכתוב בכותרת המחשב (החלקים) ייקנו בארה"ב (אם זה משנה איפה בדיוק אז בניו-יורק) אז אני מבקש אם אפשרי להתייחס למחירים כמו שם אם זה אפשרי גם אם לא זה לא נורא.. יותר חשוב לי המפרט עצמו... הדגמים שמות החלקים המדוייקים. יש לי שם משפחה שיגידו לי כמה זה יעלה לי מה שאני רוצה. מטרת המחשב בעיקרון להכול. לא מתכוון לערוך ווידאו אבל אחי עובד אם כמה תוכנות גרפיות כמו Photoshop, Solid Works, FreeHand זאת אומרת כרטיס מסך טוב וחזק שיריץ הכול.. אבל לא להגזים כמובן.. עוד נקודה זה מסך LCD בגדלים 17" 19" אינץ לראות מה ההבדל בין המחירים שם.. (אני מודע שעדיף CRT למשחקים) אבל אני רוצה לבדוק את האפשרויות... החלקים שצריך בעיקרון זה: (המחשב ייבנה פה בארץ..) מבקש לא לחרוג מהתקציב אם אפשרי אז א…
-
- 36 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אדיף שיכלול אפשרות לה DDR3 אולי מתוכנן אוברקלוקינג ^^^^^תודה לעוזרי
-
- 6 תגובות
- 641 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4.500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? +- 200 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?כמעט ולא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. total war\nfs\cod .... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני-גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם…
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
שלום לכולם, הינני מעוניין לרכוש מחשב ומסך, עוד השבוע, לצורכי תכנות, משחקים בינוניים-גבוהים ושימושים כללים. תודה רבה לכל העוזרים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, משחקים בינוניים-גבוהים, אינטרנט, צפייה בתכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה)., אקליפס, ויזואל סטודיו. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב FIFA 2014, GTA V, WATCH DOGS, The Witcher 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המ…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מבקש מפרט בכ-10K לעריכת סאונד ווידאו וגיימינג 1. מה התקציב המקסימאלי? 10K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך במסגרת הדרישות. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת סאונד מקצועית, עריכת וידאו מקצועית, משחקים ברמה בסיסית וגם אני הולך לעשות האקינטוש ככה שהרכיבים צריכים להתאים למק אבל כמובן אני לא מצפה לסוג של מידע כזה .כרגע יריץ רק WINDOWS. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Cubase. AVID, Premiere פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Batt…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. תקציב מקסימאלי- 3,000 ש"ח. א) ניתן לחסוך אם אפשר. ב) חריגה מהתקציב- עד 500 ש"ח. 2. שימושי המחשב- גלישה, אפליקציות ווב למסחר ויישומי Office א) תוכנות מסחר מבוססות WEB- אורדרנט, אורדרנט פרו. בשימוש תדיר. ב) לא מיועד למשחקים. -גודל מסך אופטימלי- 15.6”. -הגדרות גרפיות נמוכות-בינוניות 3. רצויה יכולת להתחבר לעמדת עבודה- docking station. 4. אין רכיב אשר לא נדרש במפרט. 5. רצוי לשמור על פעולה שקטה עד כמה שניתן- 8. 6. לא מתוכנן אוברקלוק . 7. יש לכלול מערכת הפעלה. הגרסה אינה משמעותית אך חשוב שתהיה בעברית. 8. אין העדפה לחנות ספציפית. 9. במהלך השבוע…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, מבקש את עזרתכם במחשב ביתי לעבודה משרדית ועריכת תמונות העונה לנתונים הבאים: 1. מה התקציב המקסימאלי? כ-3 אש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10-15% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש לעבודה משרדית יומיומית (אופיס וכד') וכן לעריכת תמונות בלייטרום ומעט פוטושופ (אחת לשבוע לערך) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Windows Office, Adobe Lightroom, Adobe Photoshop מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם …
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב בסכום שנע בין 2500 ל3000 שקל אני משתמש בו בעיקר לעריכת קליפים, עריכת תמונות (פוטושופ) וגלישה באינטרנט. פה ושם משחקים, אבל לא חובה להשקיע בזה. צריך שיהיה צורב DVD טוב וכונן קשיח של 160 ג'יגה (בשביל העריכת קליפים.. לוקח מלא מקום) ציוד היקפי שלא צריך: עכבר, מקלדת, מסך. ולא צריך גם מערכת הפעלה אם התקציב שנתתי מספיק ואפשר לבנות איתה מפרט טוב, אני אודה לכם אם תעזרו לי בזה ואם התקציב לא מספיק למחשב מספיק חזק, תגידו לי. תודה מראש!
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-