ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,461 דיונים בפורום זה
-
אני מתכנן לרכוש את המחשב בתאריך 27 לנובמבר , יום הולדת 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - ניצול מקסימלי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 200. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - המחשב מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Call of duty / Battle field. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1680x1050 מסך 22 אינץ'. -לאילו הגדרות גרפ…
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
אחרי הדיון הפורה שהיה לי בפורום לוחות אם ומעבדים כאן הגעתי לכמה נקודות חשובות שאני רוצה שיהיה : אני בונה מחשב לטווח הארוך לכן אני הולך על 3700X ויש לי כרגע LPX CL15 2X8GB 3000MHZ (שאם אני אצליח למכור אני יקנה עם יותר MHZ) בגלל שזה לטווח הארוך אני מוכן להשקיע קצת בלוח שיעמוד בOC ומבחינת החשמל. אחרי סינונים רבים הגעתי ל2 לוחות שאני מתלבט עליהם: 1. Gigabyte X570 Aorus Pro 2. x570 -Asus ROG Strix X570-E Gaming 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ,תכנות,מכונה וירטואלית,תכני HD ומעלה,קצת עבודה משרדית,הכל מהכל.. הכי חשוב שיה…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4 , GTA V , GUILD WARS2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24 אינצ' 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? כ4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לשתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. MMOS, BF וכד' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני אקנה בעתיד מסך חדש אז רזולוציה גבוהה. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כבר כמה זמן קורא פה פוסטים בפורם וממש מתרשם מהמיקצועיות שלכם, ועכשיו הגיע הזמן אחרי שנים של שימוש בלפטופ ישן ומקרטע שבו אני אבקש את עזרתכם בבנית מפרט למחשב נייח רציני. יש לי כמה שאלות/בקשות לפני שאני אענה על הפורמט הקבוע בפורם: 1) חשבתי שזה יכול להיות פרויקט נחמד להרכיב את המחשב בבית ולא בחנות, מה אתם חושבים? אם אני אעשה דבר כזה זה יכול לפגוע באחריות על החלקים שאני קונה ? כמו כן אם אני ארכיב את המחשב בבית אתם חושבים שאני אוכל לחסוך כסף בכך שאני קנה חלקים שונים מחנויות שונות, או שאולי אתם בכלל ממליצים לעשות קניה מרוכזת רק בחנות אחת ? 2) היתי שמח אם תוכלו להגיד לי מה הצואר בקבוק במפרט שאתם מציעים לי, או במילים אחרות איזה רכיב הייתם ממליצים לי לשדרג ב…
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בוקר טוב חברים, מבקש לקבל הצעות למחשב משחקים תודה רבה לעוזרים 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500 לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או …
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
.1 מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך עד 4500 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?5100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין : אכן המחשב מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים והכבדים למשל GTA V BATTLEFIELD 3 והכל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980X1080 LG FULL HD 37"i -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. הא…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב לחרוג מהתקציב? לא משנה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Skyrim (modded), AC4, Metal Gear Rising Revengeance -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? זכרונות RAM 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 9 6. האם מ…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Skyrim, NBA 2K,ESO, CoD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. …
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. תקציב מקסימאלי של 4500 ש"ח במקרה הצורך אפשר לחרוג עד 5000 ש"ח 2. שימושי המחשב: משחקים, וצפייה ובסרטים ולימודים א) שימוש נדיר גם בתוכנת עריכה primiere ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -משחקים לדוגמאת batman arkam city ו-call of duty mw3. -רזולוציה מקסימאלית 1440X900 -הגדרות גרפיות מיועד המחשב גבוהות 3. מומלץ עם צורב dvd dual lair 4.השקט חשוב בסולם ברמה 8 5. לא מתוכנן אוברקלוק 6. אין צורך במע' הפעלה או אופיס 7. העדפה לחנות rsm או tms באזור הרצליה 9. העדפה ללוח אם חזק שיתמוך ב-SLI ובנוסף העדפה לכרטיס מסך של nvidia 10.אפפשרי לחשוב על אופק שדרוג של המחשב דיברתי גם עם RSM הם הציעו לי לקחת את המפרט הזה שם הפריט אחריות מק"ט כמות Intel Sandy Br…
-
- 8 תגובות
- 845 צפיות
-
-
התקציב הוא 4500 שקל אבל אני יכול לחרוג רק עד 4600. אני מתכוון להשתמש במחשב במשחקים. אני משחק: black ops, MW2 ולפעמים css. אני מעוניין לקנות מחשב שיריץ את המשחקים על הגדרות גבוהות. מעדיף מעדיף שמחשב לא יעשה רעש כמו טרקטור תקוע. () אני בשלב של למידה על OC. כך שאני מעוניין גם לעשות לו OC בגודל בינוני. החנויות שאני מעדיף לקנות בהם:RSM או KSP.
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
-התקציב הוא עד 4500 ש"ח -העדפה אם אפשרי לחסוך טיפה -שימוש יומיומי אינטרנט סרטים ואופיס וכמובן משחקים -הרזולוציה המקסימלית של המסך שלי 1280x1024 כמובן שיש אפשרות שאני יחליף מסך בעתיד אך לא כרגע -כמובן העדפה להגדרות גבוהות במשחקים -ציוד עקפי אני מחפש עכבר ומקלדת בצבע שחור -רכיבים לא צריך הם: מסך ורמקולים. -מערכת הפעלה לא מחייב -אוברקלוק לא -חנות מועדפת באזור פתח תקווה והסביבה -בקשות מיוחדות אין אבל אין לי בעיה אם תמליצו על משהו שאתם חושבים שאולי אני יכול לעשות או לשפר וכדומה... -לגבי שידרוג העדפה שלי שהמחשב ינסה להחזיק לשלוש שנים... הערה חשובה לגבי המארז!!! הגובה המקסימלי שהוא יכול להיות הוא 48 ס"מ. תודה רבה לכל המגיבים מראש!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? - התקציב הוא 4500. חריגה בתוספת מסך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - בעיקר מחשב לאדריכלות, תוכנות כמו autocad, sketchup, 3dmax ואולי קצת רינדורים. חוץ מזה שימוש כללי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? - קיים מסך 24" של סמסונג, מעוניין להוסיף עוד מסך חדש. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - שלא יהיה רועש מידי. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)…
-
- 18 תגובות
- 3.3k צפיות
- 2 followers
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.GTA 5/BF4/ARMA3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם הע…
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקל כולל מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל, אך עדיף לא לחרוג מהתקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גראפית, תכני HD ועבודה שוטפת ורגילה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Adobe Master Collection, Office, Steam ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים וישנים כאחד, Portal 2, Borderlands ועוד... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם…
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום לכולם, מעוניין לקנות מחשב למדיה סנטר+משחקים, חשוב לי שלמארז תהיה אפשרות של "שליפה חמה" אם קיימת אופציה כזאת במארזי HTPC. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תכני HD, משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים, BF3,CRYSIS,FAR CRY -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).52" 1080P …
-
- 7 תגובות
- 930 צפיות
-
-
*אין צורך ב-OC *דגש לשידרוג עתידי *עבור: מישחקים בינונים+ עבודה מישרדית קלה אינטרנט סרטים והורדות עריכת ווידאו בסיסית *המחשב צריך להיות אמין *חושש מ-AMD ביגלל האמינות שלה לאורך זמן ולכן רק אינטל. המון תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4900 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את רוב התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חריגה. 2. מה שימושי המחשב (גיימינג) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכי חזקים שיצאו היום בשוק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (1600X1200). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (גבוהות מאוד הייתי אומר ) 3. האם יש צורך בציוד הקפי ( אין צורך ) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10 ) 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? א…
-
- 14 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מבקש עזרה מהאנשים פה מפני שראיתי לפי תגובות וממה שהספקתי לקרוא שהפורום הוא מאוד מקצועי ואמין. מצורפות הדרישות עבור המחשב (לפי הפורמט בחוקי הפורום). תודה רבה מראש ! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים (תכנות בעיקר), צפיה בסדרות/סרטים ב-HD דרך הטלוויזיה ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Eclipse, Visual Studio עם אמולטור עבור Android ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לד…
-
- 10 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב ב-4000 שקל, מתוכנן למשחקים. אני מצפה ממנו להחזיק לפחות 3 שנים על הגדרות בינוניות-גבוהות חשבתי על Core i7 בתור מעבד... יש הצעות?
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000-4300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מיועד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. crysis 3 ,assain creed 3, hitman 5 וכל המחשקים המתוכננים לצאת בקרוב -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).19 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300~400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים , עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - cs:go left4dead 1/2 bo2 battelfield 3/4 gta iv tf2 ועוד.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - 1280X1024 19 בעתיד אני יקנה מסך FHD 22/23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? רוצה גבוה, …
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, את המחשב הנוכחי שלי קניתי לפני 7 שנים מ-TMS לפי הרכבה של מפרט שהציעו לי פה. אני לא יכול להדגיש כמה שאני מרוצה ממנו עד היום; לכן אני אשמח לקבל עזרה עם קנייה של מחשב חדש. ההבנה שלי ברכיבים ובכל המושגים למיניהם היא מינימלית אם בכלל. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וכל התוכנות המשרדיות הפשוטות למיניהן בשביל הלימודים, אופיס וכד'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): שיהיה מחובר אלחוטית ל-WIFI. (אני מניח שזה טריווי…
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שיתן את התמורה הטובה ביותר למחיר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב? 80% פיתוח תוכנה, 20% עריכת וידאו ממצלמת GO PRO באיכות FHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה visual studio ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא שיחקתי במחשב כבר 5 שנים, המקסימום שיש סיכויי שאני אריץ הוא COD החדש 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10 6. האם מתוכנן אוברק…
-
- 31 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אז כמו שציינתי בכותרת, אני צריך את עזרתכם בהרכבת מחשב לעבודה עם גרפיקה לפי התנאים הבאים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית וHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לעבודה עם תוכות לדוגמא: פינקאל, פרמייר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-