עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by elibugi12,

1. התקציב הוא 5000 שקל (כולל מסך) א) אם אפשר לחסוך למה לא. אבל עדיף שיהיה מחשב טוב מאשר לחסוך כמה שקלים ב) ניתן לחרוג במידת הצורך עד 500 שח" 2. שימושי המחשב - בעיקר משחקים ב) משחקים שישוחקו על המחשב: לא כבדים בטירוף. משחק חשוב מאוד זה fifa 15 שאמור לצאת למחשב חשוב לי מאוד שהמשחק הזה ירוץ לי ח-ל-ק. - גודל מסך- 20,21 אינץ, מספיק לי - הגדרות גרפיות: לא כל כך יודע מה זה אבל אם אפשר גבוהות במחיר הזה יהיה מעולה 3. ציוד היקפי: מסך. אני לא רוצה לבזבז הרבה מהתקציב על מסך ולכן תנו לי בבקשה מסך שיכול להריץ בצורה טובה וחלקה משחקים כמו שציינתי לא משהו מפוצץ. אם יש מסך כזה ב-עד 1000 ש"ח יהיה נהדר. 4. לא צריך מקלדת עכבר ורמקולים אקנה משהו פשוט אחר כך.. 5. שקט- דרגה 4- 5 יספי…

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. Started by riverbed,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5K 2. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד כ-0.5K 2. מה שימושי המחשב? allaround : גלישה, עבודה, משחקים באופן סביר, שמיעת מוסיקה, צפייה בסרטים. (משחקים - למשל שאססינס קריד החדש יעבוד בו כמו שצריך.) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? ללא ציוד הקפי. 4. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: חשוב שהמחשב יהיה מהיר, שקט. שתהיה אפשרות לחיבור שני מסכים. בתודה, אוהד.

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  3. לאחר כמה שנים טובות וקצת פחות עם המחשב שלי שעבר מלא גילגולים הגיע שעת ה"ש" חייב מחשב חדש למשחקים, אשמח מאוד לעזרה . 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא אלא אם כן נחוץ ביותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, תכני HD ומעט עבודה עם PAINT SHOP . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). גיימינג כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים Battlefield, GTA, CALL OF DUTY, Need 4 Speed, Pes, -מהי הרזולוצי…

• 19 תגובות
    • 3.3k צפיות
  4. שלום, אני מבקש המלצה למפרטים לשני מחשבים שאני מעוניין לקנות: מחשב ראשון שמיועד לגרפיקה, בעיקר פוטושופ ורינדורים (לא בזמן אמת, לכן לפי מה שקראתי, חשוב יותר מעבד וזיכרון ופחות כרטיס מסך). 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה ורינדורים בעיקר, מעט משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). הרבה פוטושופ, הרבה סקטצ'אפ, קצת אוטוקאד. כולל רינדורים (בעיקר מקסוול, פודיום, טוויילייט) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחק…

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב: עיצוב גרפי 3D ב 3DS Max, ZBrush, AE ועריכה ב Premiere Pro CS. שימוש יום יומי בכל התוכנות הר"מ. אני גם משחק אבל בעיקר PS, לא אתנגד למחשב שיריץ משחקים כבדים, אך לא אוסיף כסף לשם כך. מחבר את המחשב ל3 מסכים FULL HD 1920X1080 שני מסכי מחשב ולטלוויזיה. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח, ניתן לחרוג במידת הצורך בעוד כ-500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב בראש ובראשונה שרת מדיה (Plex) ותחנת הורדות. מעבר לכך ייתכן גיימינג מזדמן, אבל זה לא משהו שיוצא לי לעשות הרבה. צריך להיות מסוגל לבצע Transcoding לתכני 4K, וכמובן שימוש משפחתי סטנדרטי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא - הכל חדש. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רצוי, אבל לא חובה. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?…

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by Yuvalpitluk,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ולהגיע לסביבות 4.5 K ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FAR CRY 4, call of duty advanced warfare ,FIFA 15 , assassin's creed unity -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by MatanMaor,

מה התקציב המקסימאלי?5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ,עבודה יומיומית וסרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אם אפשר להוסיף מסך שיתמוך (חשבתי על הDELL U23) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הגדרות גבוהות 3. האם יש צורך בציוד …

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  9. Started by RedSpeek,

היי, המחשב הישן שלי מת (לאחר כ-5 שנים) והגיע הזמן לקנות אחד חדש, הטכנולוגיה התקדמה בטירוף ולכן אני צריך עזרה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כולו. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח במידה ובאמת אשוכנע כי צריך. 2. מה שימושי המחשב? משחקים, בעיקר משחקי אסטרטגיה, רזולוציית מסך נוכחי 900X1600. אני מכוון להגדרות גראפיות גבוהות אם אפשר, הייתי רוצה ש- Company of Heroes 2 ו- Total War: Rome II יעבדו בהגדרות מקסימליות באופן חלק ככל שאפשר. 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כן, יש לי כוננים קשיחים מהמחשב הישן (240GB ו-1TB) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? 10, אני לא יודע למה…

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. קודם כל תודה רבה לעוזרים, אני רוצה לקנות מחשב בשבוע הקרוב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים, תכני HD ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:diablo 3 , world of warcraft -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) בהתאם למסך שתציעו לי =} -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/…

• 7 תגובות
    • 944 צפיות
  11. Started by koskok,

1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?כמה שפחות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג וCAD(תכנון בעזרת מחשב) - כתחביב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).המחשב אינו מיועד לתוכנה ספציפית אבל יהיה שימוש בתוכנה SoildWorks ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.COD4,Hallo2,Crysis3,Assassin's Creed 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).21.5" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות …

• 4 תגובות
    • 980 צפיות
  12. שלום לכולם אני חדש, קראתי את חוקי הפורום ואני מקווה שלא דילגתי בטעות על חוק מסויים. להלן הדרישות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 400 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, ועבודה עם תוכנה לעריכת וידאו כגון: AVID או CYBERLINK DIRECTOR, אין משחק ספציפי בד"כ המשחקים הכבדים, לגבי צפייה בסרטים רצוי שיוכל להעלות HD ותלת מימד (3D). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -א…

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  13. שלום לכולם !!!! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש עיקרי משחקים ותכני HD. משחקים: BF4, CRYSIS 3,TITANFALL -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): 1050*1680. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6. 6. האם מ…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הנדסת תוכנה ותוכנות נלוות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועו…

• 1 תגובה
    • 971 צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, בעיקר עבודה עם 3D ו- 2D , אנימציות ב- 2D - דגש על עבודה בסביבת ADOBE CS א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צורב. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? כנראה שלא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם …

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  16. Started by Yot_Sht,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6.5 אפשר לחרוג ל 7 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 7 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: crysis 3, arma 3, far cry 3 , gta v ..... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב : 1080x1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ultra 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? שהכרטיס מסך …

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  17. . מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל, אבל אם יש אפשרות למפרט טוב עם חיסכון, למה לא? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 . מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטי HD ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקרון אני רוצה את האפשרות לשחק כמעט כל משחק שיצא עד עכשיו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - לא מבין כל כך ברזולוציות -לאילו הגדרות גרפיות …

• 2 תגובות
    • 903 צפיות
  18. אז התקציב המקסימלי שלי הוא 6700 שקלים לנצל את התקציב עד הסוף המחשב ישמש לגיימינג, המשחקים שישוחקו עליו יהי המשחקים של הnext gen העתידים ורצוי שיריץ אותם חלק בלי שום דרופ פריים או תקיעות fps יש לכלול בתקציב גם מסך FHD המחשב מיועד לאכויות גרפיות גבוהות מעוד! רכישות שיש לכלול בתקציב: מסך למחשב, windows חדש, ותוכנת אנטי וירוס. אין צורך להקפיד על שקט, שוב במחשב מיועד לגרפיקה גבוהה ולכן חלקים נעים לא יפריעו לי עם יש בהם צורך. הערות: יש לי דרישה לזיכרון רב (לפחות 1T) ואם יש אופציה להתקין את המערכת ההפעלה שלי על כונן SSD זה יהיה נחמד. מבחינת RAM אני מעדיף 2 כרטיסים של4GB מאשר אחד של8 או יותר אפילו מ8 RAM טלוי איך זה מסתדר עם התקציב... תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  19. Started by elirank9,

אפשר לסגור תודה

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  20. 1. מה התקציב? התקציב הוא ל6000 שקל , תשלום אחד 2. מטרות המחשב? בעיקר משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? רק מחשב בלי מסך מקלדת וכו 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד INTEL 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם?שקט 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לאא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?שיהיה מהיר 9. האם חשוב שקט? עד כמה?חחשוב מאוד אני צריך לישון ליד המחשב . 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)?לא נראה לי 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה. אני יודע.. משחקים כמו GTA crysis זה מה שאני הרכבת…

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  21. Started by Demented,

1. מה התקציב המקסימאלי? : 6000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? : לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? : 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? : גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? : גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. : לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? : לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? : 5. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינונ…

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  22. שלום לכולם התקציב שלי 6K, אם יש אפשרות לחסוך אז אשמח אני אשתמש במחשב בעיקר לצפייה בתכני HD חשוב לי שיהיו כמה שיותר יציאות USB3 כולל מקדימה ולפחות 2 יציאות HDMI. בלוח האם אני רוצה להשקיע שיהיה עם הרבה פיצ'רים כדי שאוכל לבצע שידרוגים בעתיד. אני רוצה שהדיסק הקשיח עליו יותקן ה-WINDOWS יהיה SSD, וחוץ ממנו עוד דיסק של 2 טרה לפחות אני משתמש מדי פעם בפוטושופ ואילוסטרייטור. אין לי צורך בציוד היקפי, ואני מתכוון להישאר עם הכונן הישן שלי-COOLERMASTER CM 690 II אני מעדיף שיהיה שקט כמה שיותר. אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק. אני מעוניין לרכוש את המחשב עם מערכת הפעלה WINDOWS 7/8 תודה. עומר.

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  23. Started by kapitanov,

שלום לכולם, קוראים לי בוריס קפיטנוב. אני גולש פה כבר הרבה זמן באתר HWZONE, והחלטתי לפתוח שם משתמש היום. יש לי חבר שמבקש ממני מפרט מחשב עד 6000 שקלים. אני אשמח אם תעזרו לי לבנות מפרט מחשב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג, הסכום המקסימלי הוא 6000 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש המחשב משחקים וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסי…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. http://www.ivory.co.il/build_computer.php?act=print&preview=1&items=2,10,23,24,3,5,4,9,6,25,13,7,8,11,14,15,27,16,17,19,18,20,21,22,26,28,29&products=10673,0,0,0,10966,10880,10872,6170,10380,0,9790,6818,7892,11123,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0&units=1,0,0,0,1,1,1,1,1,0,1,1,1,1,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0&prices=445,0,0,0,390,890,1110,160,455,0,695,395,115,1490,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0 המחיר כמובן לא סופי המחשב מיועד למשחקים כבדים, גרפיקה (פוטושופ וכו') , אוטוקאד 2013 אשמח לתגובות בהקדם אני רוצה לבצע הזמנה עוד השבוע תודה

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by Mahican,

שלום.. אני רוצה מחשב בתקציב של 6 אלף שקל ושיהיה בו: 160 עד 200 GB 1GB זיכרון DUAL צורב DVD ומסך דק של LG

• 6 תגובות
    • 692 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.