ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,447 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה אתרים כמו KSP לדוגמה ואם תוכלו לפרט למה הם טובים זה יהיה מצוין! לגבי הבקשה השנייה.. אני מחפש אתרים כמו HWzone שמספקים ביקורת על חומרה באופן עדכני על מנת שאוכל לקרוא מעט על המוצרים שאקנה בקרוב.. לדוגמה PCPLUS תודה מראש על כל עזרה! טומי
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
מחפש מחשב עד 4400 שח למשחקים וסרטים בעיקר תודה על כל עזרה.....
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
כמה שאלות: 1. הלוח אם הזה יקר ב100 שח משאר הדגמים בגלל הכרטיס מסבך שלו HD4200. האם זה שווה את התוספת? 2. האם 2 גיגה זכרון יספיק? החברה בסדר או שהייתם ממליצים על משהו אחר? 3. מבחינת רעש, האם כדאי לי לקנות קירור חיצוני או שאפשר להסתפק במה שאני מקבל עם המעבד? 4. אם התחלנו לדבר על רעש אז מה הייתם אומרים על הארדיסק הזה? איך סמסונג ביחס לשאר החברות? 5. המארז ניראה ממש נחמד ואטרקטיבי. למישהו יש ניסיון איתו? אשמח לשמוע ביקורות עליו. 6. את הכרטיס טלויזיה לקחתי בעיקר כי זה תוספת קטנה לעומת המחיר של שלט לבד. אם מישהו יכול להמליץ על כרטיס זול יותר עם שלט טוב אני אשמח לשמוע. (אני מאמין שיצא לי להשתמש בכרטיס טלויזיה אבל אני יכול להסתפק במשהו פשוט). זהו בגדול המחשב יחובר לטלויז…
-
- 7 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אז ככה אני מעונין לקנות מחשב למטרות משחקים (משקחים כבדים) ואני מעונין להוציא עד 8000 שקל כמו כן אני מעוניין שהמחשב יספיק לי לפחות ל3 שנים של משחק על ההגדרות הכי גבוהות. אני הרכבתי מחשב אבל המחיר יצא בסביבות ה12000 שקל אז אם מישהו יכול לתת לי הצעה טובה ובמחיר סביר זה יעזור לי מאד תודה. זה המפרט שאני הרכבתי Athlon64 4200+ (S-939) X2 DUAL CORE מעבד K8N Pro SLI s939, 2x PCI-E, GBL, SATA II לוח אם 2Gb 400MHz Corsair (Value) CL2 זכרונות Radeon X1900XTX 512MB, 2xDVI, VIVO ASUS כרטיס מסך 160GB SATA II 7200RPM 8MB דיסק קשיח WD Thermaltake VA 9000SWA KANDALF מארז http://www.thermaltake.com/XaserCase/kandalf/swa/va9000swa.htm קישור לפרטים על המארז razer copperhead עכבר Steelpad S…
-
- 53 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום 1. מה התקציב המקסימאלי? 2200-2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל אם הכרחי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?2500 2. מה שימושי המחשב ? עריכת ויצירת מוזיקה בעיקר בcubase וfurity loops א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). full hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא, אך ורק המחשב 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השק…
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
מישהי הציעה לי מחשב נייד יד 2 עם אחריות עדיין ב4000k (מפרט בפנים) האם שווה לי? מחשב ASUS A8JR מעבד סוג: Intel® Core2 Duo Processor מהירות המעבד: 1.66 GHz זכרון מטמון cache: 2 MB סדרה: T5500 BUS SPEED: 667 MHz מסך גודל המסך: 14 " רזולוציה: 1280x800 כרטיס מסך: ATI X2300 128MB מסך: Colorshine מסך רחב- WIDE: כלול זכרון נפח: 1024 MB מהירות: 667 MHz סוג זכרון: DDR 2 כוננים כונן: צורב DVD Super Multi Dual Layer ד.קשיח נפח איחסון: 120 GB ד.קשיח מהירות: 5400 RPM חיבור ד.קשיח: S.ATA נתוני שמע כרטיס קול: Intel® High Definition Audio compliant audio chip רמקולים: כלול יציאת אוזניות: כלול מצלמת אינטרנט מובנת: מצלמה רשת מובנת+מיקרופון קורא כ…
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט למחשב חזק למשחקים כבדים (וגלישה באינטרנט) התקציב שלי הוא 5000 ש"ח, אני רוצה מחשב לכמה שנים טובות ( אני לא מאלה שמשדרגים כל פעם, מחשב אחד טוב per כמה שנים ) התקציב הוא רק למחשב שיהיה חזק למשחקים, לא צריך מקלדת עכבר ורמקולים אבל כן אם אפשר בצד לתת המלצה גם למסך 22" שטוב למשחקים. חשוב לי גם שיהיה שקט, ואם אפשר מארז סגור (שלא יהיה אבק ) שניראה טוב. אני לא מתכנן OC, אני גם לא ממש יודע מה זה. זכרונות 4GB, כרטיס מסך חזק (חשבתי בכיוון ה HD4870 1GB), וכו' תודה !
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום לאחרונה אני מנסה לבנות מפרט שיתאים למחשקים גיימר כמוני שאוהב לשחק, ולסרטים ותוכנות כבדות שירוצו חלק. צריך את עזרתכם מה מבים 2 מפרטים אלו טוב יותר והאם שווה להוסיף את ההפרש? האם בסכומים כאלו ניתן לבנות מחשב טוב יותר? אין צורך בהארד דיסק. כפי שהבנתם. יש לי מסך DELL U2410 [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 887 צפיות
-
-
היי, נשמח לעזרה בבניית מחשב נייח למתכנת. דרישות: מעבד i5 או i7 של אינטל לוח אם שתומך ב-PCI Express 3.0 16 ג'יגה זיכרון DDR3 או DDR4 כרטיס מסך של NVIDIA (הכי בסיסי שיש אבל חייב להיות NVIDIA כדי שיתמוך ב-CUDA) 256-512 ג'יגה SSD מסך 24 אינץ אין צורך במערכת הפעלה אין צורך בצורב או DVD אם חייבים אז אפשר לחרוג בתקציב. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
אוקיי אז יש לפני תקציב של 3800 שקל להחלפת השילוש המקודש כמוןב שהייתי מוסיף כרטיס מסך אבל תלוי במחיר (אני חולם על ati readon 9800) אז בבקשה תציעו הצעות גם AMD וגם אינטל יתקבלו בברכה ***הערה לא מתפשר על פחות מ 512 מגה בייט ראמ איכותיים***
-
- 82 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
שלום לכולם!!! אשמח לקבל עזרה מהמומחים שיש פה.... דרישות (לפי המקובל בפורום) 1. עלות עד 2500 אפשרי גם פחות וניתן לחרוג עד 500 2. שימוש ביתי בלבד, תמונות, אופיס, בעיקר עבודה של מורה. לא יהיה שימוש במשחקים בכלל! 3. ניתן להוסיף בנפרד מקלדת ועכבר אבל לא קריטי... 4. לא נראה לי 5. חשוב השקט אבל המחשב לא יהיה בהרצאות וכאלה אז לא הכרחי, סולם 5 6. לא 7. עדיפות כבר לרכוש מערכת חלונות ואופיס כך שבמידת הצורך אוכל לאפס את המחשב מידי פעם אבל ניתן לרכוש ביחד (אפשר לקבל הצעה בנפרד) 8. עדיפות לקנות בבאר שבע 9. בשבועיים הקרובים 10.11. לא 12. לסיכום מחשב קליל לא לשימוש כבד בכלל, לצורכי עבודה של מורה, וורד ומצגות, שמירת תמונות וגיבוי, וגלישה באינטרנט באתרים רגילים. תודה רבה כל מי שמתייחס ו…
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
תקציב לא מוגבל, אך במטרה לא להתנפח מעבר לפרופורציות הגיוניות. מעוניין במארז קומפקטי עם דגש על שקט.
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני יודע שזאת נראה כמו משימה בלתי אפשרית אבל אני חשבתי על דבר כזה... 805D + לוח תקציבי 1 ג'יגה זיכרון , 80GB HD וכרטיס מסך שלא יחנק... מסך CRT פשוט (וטוב...) וכל השאר יכול להיות ג'נרי... אם יש לכם הצעות לשיפור אשמח לשמוע או מפרטים לדוגמא אני ישמח תודה מראש, מאור.
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכוון לרוש מחשב שולחני. מאחר ואני לא מבין גדול במחשבים מבקש להיעזר בכם. התקציב שלי = עד 6.500 כולל מסך דק "LC 19 מטרת השימוש במחשה: גלישה מהירה באינטרנט, הורדת סרטים, מוסיקה, תוכנות. מבקש לעזור לי להרכיב את המחשב לפי פירוט הבא: 1. מארז 2. מעבד 3. לוח אם 4. זיכרון 5. כרטיס מסך 6. כונן קשיח 7. כרטיס קול 8. צורב DVD 9. מסך "LCD 19 תציינו גם שם של החברה ושם הדגם שמתייחס לכל חלק וחלק תודה מראש יאן
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אחרי חפירה. הגעתי למסקנה שזה המחשב שיתן לי את כל מה שאני צריך במחיר נורמלי. רציתי לקבל ממכם סוג של "אישור" שבאמת ברמת מחיר הזאת לא אוכל להשיג משהו טוב יותר... המטרות: 1. משחקים - (בעיקר FPS). 2. עבודה במכונות וירטואליות לטובת עבודה. המחשב שאני מתכוון הוא הדגם Y50-70 עם ה specs הבא: * מעבד 4720HQ. * מסך 4K IPS. * 256 SSD. * 16 GB RAM. * כרטיס מסך GTX 960M. המחיר: 6500 ש"ח. (רוכש באילת, אז תורידו אלפייה על המע"מ - 5.5K)
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מעבד- Intel Core 2 Duo E6400 BOX - מחיר- 1,187 ש"ח זיכרון-Kingston DDR2 1024MB 800Mhz CL5 -מחיר- 706 ש"ח. דיסק קשיח- WD WD2500KS 250GB 16MB Buffer SATAII - מחיר- 366 ש"ח. כרטיס מסך- Leadtek PX8800 GTS TDH PCI-E 640MB - מחיר- 2,164 ש"ח. צורב -NEC AD7170A DUAL Layer x18 - מחיר- 180 ש"ח. מארז- מארז כולל ספק : RAIDMAX NINJA + WINDOW BLACK 2X 120mm - מחיר- 430 ש"ח. לוח אם- Asus P5N-E SLI - מחיר-699 ש"ח מחיר 5,778 ש"ח. אני לא ממש מבין ב OC אז אני לא מתכנן לעשות את זה. המסך שלי הוא - "Samsung SyncMaster 930B 19 מה דעתכם על המפרט הזה? האם המפרט הזה יהיה טוב מספיק כדי לשחק משחקים ברזולוציה גבוהה ובהגדרות הכי גבוהות? משחקים עם גרפיקה גבוהה כמו CRYSIS . תודה!
-
- 10 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש נייד קל וקטן (עד 14", אני מתנייד איתו על האופנוע וצריך משהו שיכנס לתיק מיכל...). הולך לעשות עליו פיתוח מערכות בקטנה, לא משהו רציני מדי, מצגות, אופיס, אינטרנט וכו'. בלי משחקים, בלי HD וכו', בשביל זה יש מחשבים נייחים. חשוב לפחות 1 ג'יגה זכרון, ואם אין במקלדת את הכפתור של windows אין בכלל מה לדבר (כמו למשל ב-IBM X40 ימח שמו). מה מומלץ? אני טובע בים של דגמים... חשוב לי גם מאוד מאוד אמינות ואחריות, הנייד שלי מהעבודה מתקלקל כל חודש וחצי, הולך הכונן קשיח... עריכה, לאור חוסר התגובות-: דגמים שנראים לי מתאימים: Lenovo 3000 V200 TF133IV Lenovo ThinkPad X61s UK43KIV 1.6 GHz Toshiba Satellite Pro U300-15B 2.0GHz 2GB (נראה לי להיט ה-tablet, השאלה אם זה באמת נוח/שי…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מבקש המלצה למחשב נייד שישמש לסרטים, אינרטנרט וקצת משחקים, חשוב רק שBC2 יפעל טוב אפילו בהגדרות נמוכות, זה לא הכי חשוב.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מסך samsung t220 רזולוציה 1650*1050. חנויות אפשריות KSP אייבורי, נועה מחשבים ופנדה. תודה רבה לעוזרים !
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב ? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרטטלט 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השק…
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
- 1 follower
-
-
מצטער שאני רושם את זה בנושא הזה תכווינו אותי ותסגרו את ההודעה שמעתי שיש דביק איפהשהו שמדבר על חנויות מחשבים אני הולך לקנות מחשב ביומיים הקרובים ואני ממש ממש מתלבט באיזה חנות אני גר בירושלים ואין פה שום דבר חוץ מאייבורי וקיי אס פי שלכולם יש רק דברים רעים להגיד עליהם אז בבקשה באיזה נושא אני יכול לשאול את השאלה או לקרוא על זה?
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל, אם אפשר בפחות אז כמובן שמצויין ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כמו FIFA,NBA,PES,FM ואולי דברים קצת יותר גבוהים בעתיד, שימוש גבוה במשחקים האלה. מסך בשלב זה 19' אך בעתיד הקרוב מתוכנן לשדרוג ל22-23' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6-7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. …
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? מחשב בסיסי לסטודנט למדעי המחשב- אופיס, אינטרנט, תוכנות פשוטות יחסית, סרטים מדי פעם. * גודל המסך? 14. ראיתי פה בפורום שהרוב מחפשים מאט אז נראה לי שעדיפות למאט. * רזולוציית המסך? 1366X766 שזה הסטנדרט נראה לי .. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי? פחות מ 2 קילו. עם עדיפות לכמה שפחות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, לא מחפש מחשב שהמסך שלו או המעבד שלו זולל את הסוללה או לחילופין בטרייה חלשה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יהיה נחמד אם יהיה HDMI. * Bluetooth? לא הכרחי אבל יהיה נחמד אם כן. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500.. בעיקרון אפשר גם פחות אם יש באמת הזולה במחיר. * כונן אופטי? לא חייב. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות ב…
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד שתומך ב BOOT מה USB איך אני מעלה את המחשב מה USB
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מעבד חדש, לוח אם וזכרון 2 גיגה הבעיה שאני לא מבין כל כך בלוחות אם ואני לא יודע כל כך מה לקחת כרגע יש לי מארז thermaltake suprano עם ספק כוח של 400W אני רוצה לקנות C2D הספק ומארז יתאימו לי לזה? או שאני צריך ספק חזק יותר? תודה מראש יש לי תקציב בערך של 4000+-
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-