עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ventureroy,

שלום לכולם, אשמח לעזרה במפרט מחשב גיימינג בסכום של כ4000 ש"ח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר PUBG -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רזולוציה 2K/4K. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/…

2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-100 2. מה שימושי המחשב? משחקים, גלישה, אופיס, תכנות, סרטים HD, מוסיקה, גרפיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). גלישה (כבד, המון טאבים במקביל, הרבה מעבר בן תוכנות, סוגים שונים של דפדפנים פתוחים במקביל) אופיס (תדיר, בעיקר Word ו Excel, לפעמים Access) תכנות (תדיר, Visual Studio, SQL) Lightroom/Photoshop (תדיר) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. LoL, Dragon Age, Witcher 3, Dark Souls 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחו…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by CoBrA-MaN,

לכל העוזרים - תודה מראש אבקש להוסיף שאני לא רוצה מסך, cd-rom, cdrw או דיוידי-רום עם זאת, אני כן רוצה DVD-RW יצויין שעדיף מפרט עם אפשרות טובה ל OC. ושוב תודה

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by the kooks,

שלום אני רוצה מפרט מבוסס מערכת AMD מה שבנוסף חשוב לי שהHHD יהיה לפחות 120GB זיכרונות לפחות חצי GB רצוי 1 מעבד הייתי רוצה שיכנס אתלון 3200+ אין צורך בתמיכה ב SLI ואני ממש לא חושב על O.C עתידי המחשב צריך גם לכלול גם ציוד הפקי של מסך,מקלדת,עכבר,רמקולים, וזהו בעיקרון הייתי גם רוצה קצת הסבר על המפרט אם יהיה משהו שאני לא אבין אגב אם אפשר להכניס גם כרטיס מסך GEFORCE6600GT או כרטיס מסך שמתקרב לביצועים שלו זה יהיה מעולה.. וספק שיהיה משהו אכותי... תודה מראש לעוזרים.

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by the kooks,

שלום. החלטתתי לקנות מחשב בחודש הקרוב.. אני רוצה שתיבנו לי מפרט ב 5000 ש"ח לא כולל מסך אבל שיתאים למסך הנוכיח שלי שמעתי שלא כל מסך מתאים וזה תלוי איזה יצא יש לי.. יש לי AGP.. המפרט חייב להכיל את אותם נתונים האילו שיהיה מעבד AMD 3200+ עם ליבה של VENICE שיתאים לסוקט 939.. חייב להיות רק 512MB DDR ספק חייב להיות אכותי ולפחות 400W רמקולים&מקלדת&עכבר צריך משהו אכותי אבל לא יותר מדי יקר שלא יבוא על חשבון של משהו אחר... חובה שיש צורב וקורא של DVD.. הארד דיסק חייב להיות לפחות 80GB 7200RPM 8MB BUFFER כרטיס מסך מה שיכנס רק לא מובנה ורק לא ATI.. אגב איזה כרטיס מסך עדיף מיוצר ע"י ASUS,GIGABIT ועוד? לוח אם ממש לא מבין בזה שיהיה אכותי תמיכה ב 4 מקומות לסלוטים של זיכרון למקרה שאר…

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום לכולם, מבקש את עזרתכם לקראת נסיעתי לאילת האם כדאי לחכות למעבדי amd החדשים ? כפי שרשמתי אפשר לחרוג במעט אם שווה את זה תודה לכם מראש 1. מה התקציב המירבי? 5k האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7/10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועד…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Doube95,

1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכות גרפיות 3D , משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3Ds max ,photoshop ושיוכל להריץ מנוע משחקים unreal engine 4 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. assassin's creed syndicate , hitman 6 , ghost recon wildlands -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אהלן חבר'ה מה התקציב המקסימאלי? 6,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמובן שלא לנצל אם אין צורך. התקציב המקסימלי הינו תקרה של worst case. אני כבר הרבה זמן לא בתחום אז אני לא יודע האם התקציב מוגזם. אנא תתקנו אותי. זה יתקבל בברכה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים על הגדרות גרפיות גבוהות. המסך שבו אני משתמש הינו מסך "23 1080p . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. 1. מה התקציב? 1500-2000 ש"ח 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, הורדות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד אינטל בלבד 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבה בלבד 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? אמינות! 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה. לא למשחקים העקרון המנחה הוא עלות מול תועלת בטווח המחירים שצויין. בתודה מראש…

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  10. Started by idanblu,

אני צריך מחשב פשוט לילדים קטנים (אינטרנט, סרטים, אופיס). לא משחקים. תקציב 1000. לא צריך הארד דיסק. (אני אעביר אחד ישן מאד, של 160GB, אבל הוא בסה"כ עובד..) 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא למשחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 19 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/…

11. Started by haimcoen,

בס"ד 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס, אינטרנט, סרטים, תכני HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? שיצליח להריץ גם סרטים באיכות 1080P 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? עכבר אלחוטי איכותי בצבע ורוד 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?4 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. היי, אני צריך מפרט למחשב ב- 3.5K בערך, לטובת שימושים משרדיים, צפייה בסרטים וקצת משחקים. (אין צורך בציוד היקפי ומסך) מבחינת כרטיס מסך 9600GT יספיק לי לדעתי. נוטה להעדיף מרובע ליבות, אבל אם זה "דורס" יותר מדי דברים חשובים במסגרת התקציב אז נתפשר על e8400. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים , תכני HD ,עבודה יומיומית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן, מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). זה דגם המסך LG W2486L 24 INCH 1920 x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש וחזק! - שיתאים למשחקים כבדים כמו: Battlefield 3, gta 5 .... ומצאתי מחשב: All-in One של דל עם מסך מגע אבל אני לא יודע לקרוא את פירוט המחשב ועל מה לשים את הדגש ועל מה לא.. אז צילמתי את הפירוט: ואני אודה לכם אם תגידו לי אם המחשב טוב וחזק מספיק למשחקים כבדים. נ.ב: שמעתי שמערכת ההפעלה Win 8 היא מערכת לא טובה.. מה אתם אומרים זה נכון?? תודה רבה רבה לעוזרים!!

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7K (אבל אני חושב ש 6K אמור להספיק) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מ 7K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים סרטים מוזיקה ועריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד (הרבה שעות על המחשב כל יום) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: הרבה משחקים, רוצה שהמחשב יריץ witcher 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. שלום, אני מבקש להחליף מחשב ישן למדי שמשרת כבר כמה שנים אדם מבוגר שמשתמש בו אך ורק בשביל לגלוש באינטרנט. ייאמר לזכות המשתמש שהוא חסר סבלנות כמו בחור בן 16 ולכן אני רוצה להבטיח שהמחשב יעלה מהר ושאתרים ייפתחו מהר. ממה שאני רואה, ניתן לבנות את המחשב סביב המעבד G2020 לא? בגלל שאני מעביר את הכונן מהמחשב הישן, אני לא זקוק לכונן קשיח אבל אם יישאר תקציב אני שוקל להכניס שם SSD קטן. מה התקציב המקסימאלי? 1000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חושב שיש איפה לחסוך.. במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעט מאוד. עדיף שלא. מה שימושי המחשב: גלישת אינטרנט בלבד מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)1920*1080 האם יש צורך בציוד…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by alcavi434,

1. מה התקציב המקסימאל?10000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשרי לחסוך... אם הביצועים קטנים ולא רלוונטים (רק לידיעה המחשב ישאר ללא שידרוג לפחות 3 שנים) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.משחקים חדשים כמו BF4 Watch dogs GTA וכו'... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות ללא פ…

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10,000 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2000 ש''ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,עריכה גרפית, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב ברובו מיועד לגיימינג כבד, אך גם לעריכה גרפית והנדסת תוכנה: התוכנות שאשתמש בהם הן illustrator, PhotoShop, Workstation, Flash, visualstudio,java ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, BTF4, ASSIANS CREED IV, COD GHOST וכל המשחקים שכולם מחכים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שי…

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  19. ערב טוב לחברי הפורום אני מעוניין לרכוש מחשב למטרת גיימינג בשבועות הקרובים ואני צריך את עזרתכם, בבניית מפרט אבל בעיקר במקום רכישה אמין בעל מעבדה מקצועית שניתן לסמוך עליהם בהרכבת המחשב. התיכנון הוא להשקיע בסביבות החמש עשרה אלף על המחשב לא כולל ציוד היקפי, אפשר לחסוך וניתן לחרוג בכאלף שקל. המטרה העיקרית של המחשב היא להריץ משחקים עדכניים על רמת הגרפיקה הגבוהה ביותר, בדגש על פילטרים מקסימליים לקבלת תמונה איכותית ביותר. המסך אליו יחובר יהיה על רזולוציה של 1080p בעל צ׳יפ להרצה של G-sync לכן חשוב שכרטיס/ים הגרפי/ם יהיה של Nvidia. וכמובן כדאי שתהיה אפשרות להריץ משחקים על 4k, למקרה והמסך ישודרג בעתיד. אני מעוניין לבצע את הרכישה באזור המרכז (תל אביב והסביבה, אפשר לרדת לראשלצ, רחובות…

20. Started by HAPOELTA7,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שאפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים בHD ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא מיועד לגיימינג בכלל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא:…

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by sandman2017,

שלום לכולם! מחפש עזרה במפרט ל HTPC לסלון בתקציב 2500 גמיש (אם יש לכך הצדקה) , אפשר לחסוך ואפשר לחרוג. המחשב מיועד להזרמת תכנים מההארד דיסק ומהרשת, הזרמת וידאו מהאינטרנט כגון נטפליקס, הצגת עידן+ והקלטה שלו, ניגון ריפים של בלו ריי מלאים ואולי גם יכיל כונן בלו ריי (אופציונלי). המחשב צריך להיות שקט (9 מ10) ובמארז יעודי לHTPC (לא חייב להיות מינאטורי אבל שלא יהיה בגודל מלא). משחקים לא ממש רלוונטים,יש מחשב נוסף למטרה זו. אשמח להמלצות על מקלדת/עכבר/שלט המיועדים ל HTPC. נפח איחסון הוא חשוב, לפחות 1T ורצוי 2. המחשב יורכב בחנות ועוד לא החטתי לגבי מערכת ההפעלה. אני מתגורר בתל אביב אבל גם כפר סבא יכול להיות נוח בנוגע למקום החנות. חובה תמיכה ב USB3 וhdmi הכי עדכני(1.4 אני חושב) מקווה …

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. לקנייה מיידית! תודה מראש לכל המסייעים! מבקש מפרט ב-2.5K לצפייה בסרטים ותמונות באיכות HD ושימושים ביתיים (וגם למשחקים) כתבתי זאת בסוגריים כי זה לא השימוש העיקרי של המחשב. אני משחק מידי פעם COD7 , ‎ ועוד... אך לא "גיימר". ללא מסך מאחר ויש לי מסך של EIZO מדגם FORIS FS2331 בגודל 23 אינצ' 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD, שימושים ביתיים וגם משחקים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD7 ‎ -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080*1920 E…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום לכולם, אשמח מאוד לעזרה בהרכבת מפרט למחשב שמיועד לתלמיד תיכון, המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט, סרטים ומשחקים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד 500, אך העדיפות היא ללא חריגות בכלל 2. מה שימושי המחשב ? בעיקר אינטרנט, סרטים ומשחקים(לא גיימר) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין תוכנות עיקריות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מצטער, לא יודע את השמות, משחקי ירי ומשחקי רשת אם אני לא טועה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב. המס…

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. היי לכולם, אני מכין הפתעה לאשתי היקרה ורוצה לקנות לה מחשב נייח ליום ההולדת, מצורף השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - עד 200 ש"ח רק אם זה ישפר את איכות הסחורה. כלומר, להגדיל את כמות הזיכרון זה לא נחשב. לקחת חברה יותר איכותית עבור קניית זיכרון, זה כן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - גלישה באינטרנט, מוסיקה, צפייה בסרטים/סדרות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).אין מלבד מה שרשום בסעיף הקודם. מערכת הפעלה תירכש …

• 5 תגובות
    • 982 צפיות
  25. Started by Paz660,

אהלן חבר'ה אני צריך מחשב להרצת סרטים וסדרות , בעיקרון קודי , טורנט , אינטרנט. צריך שהמחשב יהיה קטן ולא רועש . בעיקרון דיברתי עם חנות וזה המפרט שהיא הציעה לי. חוץ מהעניין שאני רוצה להחליף את ה-SDD לכונן קשיח 1TB אני מתלבט בנוגע למעבד. מה אתם חושבים ? Gigabyte BRIX 95BX3455-10 Intel Celeron J3455 2.30GHz 8GB RAM 240GB SSD Free Dos

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.