עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום אני חייל בן 20 וחובב מחשבים כמו את החיים אני כל ערב חוזר הביתה בשמחה מדליק את המסך ונכנס לחדשות ICQ MSGER וכדו' אני בודק גם הרבה דברים לכן יש לי המון חלונות פתוחים ובהן אתרים מתעדכנים בתדירות גבוהה כמו גרפים של בורסה בגלובס וכדו'.... אני אוהב גם מוזיקה ותוכנות גרפיקה כמו פוטושופ פריהנד פלש ואחיותיהן. אני חובב משחקי מחשב ברמה בינונית אני לא טוטל לוסט מכור אני משחק הרבה אבל לפרקי זמן קצרים מה שחשוב לי שמשחקים יעבדו מהר ויראו טוב כרגע יש FX5200ואני די מתבאס ממנו... אני מכור למשחקי רשת מגוף ראשון לכן ההנאה שלי היא לא להקריב את הפרצוף למסך כדי לחפש חיילי אויב אלא לשבת במרווח על הכיסא ולראות טוב ושיטען מהר יש לי איזו שריטה אני פילומן(מוריד כל קובץ שאפשר למצוא ) לכן חשו…

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by talisman,

שלום אני מחפש הצעה למפרט עד שלושת אלפים שקלים. אין צורך במסך ובציוד היקפי... כמו כן המחשב לא מיועד למשחקים אלא בעיקר לאינטרנט+אופיס וכו. תודה

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  3. חברים יקרים, אני מעוניין בקניית מחשב בעיקר לשימוש משחקים, סרטים , אינטרנט ולמעשה לשימושי המשתמש הממוצע הטיפוסי. בד"כ אני משחק במשחקי הספורט למיניהם, יוצא דופן משחק civilization שאני מאוד חובב(אני מניח שבגלל שאני משחק בו רצוי יהיה ללכת על 1024 ראם). למעשה אני ממש לא מתעסק בכל משחקי התלת מימד זוללי הגרפיקה(דום וכו') למיניהם. לכן, אני זקוק למחשב קונבנציונאלי. בעיקרון הסכום הוא מאוד גמיש, הוא יכול לנוע עד אפילו 10,000 אך אני מאמין כי סביב ה5/6000 ניתן לבנות מחשב מפוצץ(ביחס למטרות שלי) גם כך. אני לא מתמצא יותר מדי בטכנולוגיות החדשות ויעילותן ביחס אלי(Dual Core,SLI וכו'..) ולכן אני למעשה פונה אליכם. אשמח אם תרכיבו לי את המחשב האידיאלי בשבילכם, בכבוד רב, אורי. נ.ב אפשר לוותר על …

• 30 תגובות
    • 3.7k צפיות
  4. אני מחפש מחשב חזק שיוכל לעמוד במשחקים עם זכרון גדול וכרטיס מסך טוב בתקציב של 3000-4000 ש"ח אודה לכם עם תוכלו לתת לי כמה אופציות לבחירה ואני מודה לכם על כל העזרה שאתם נותנים

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  5. שלום! :hi: מיינים אשמח להצעותכם למפרט מחשב לשימוש ביתי, בעיקר למשחקים. עדיף שהחנות תהיה באיזור הדרום או לפחות שעושים משלוחים לדרום. אין צורך במסך או ציוד היקפי. תודה רבה!!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. ככתוב בכותרת מסך, המחשב צריך לשמש גם כטלוויזיה, ולכן צריך לכלול כרטיס טלוויזיה שיתחבר עם ממיר של ייס. אין צורך במקלדת ועכבר. אין צורך במסך - יש לנו מסך DEL U2312HM. מעבד יכול להיות אינטל או AMD. רצוי מארז איכותי. ניתן לחרוג מהתקציב 20%.

• 2 תגובות
    • 893 צפיות
  7. המפרט הוא רק לפריטים בכותרת .. אם אפשר להוריד דגש כמה שניתן בנוגע להארד דיסק

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  8. Started by d or 8,

שלום, אני מבקש מפרט למחשב לצורך גיימינג כאשר יש לי כבר כרטיס מסך מסוג shappire R9 280x Dual-x בנוסף, יש לי גם SSD Samsung EVO 120GB 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטים HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? GTA V, Co…

• 3 תגובות
    • 892 צפיות
  9. Started by dodoboy,

כולל ציוד הקפי.. אפשרות לחריגות קלות בנתיים נתנו לי הצעה למחשב ב4K מעבד אינטל e8400 6m 3.0 775 לוח אם של גיגביט ga-p35-ds3l 775 כרטיס מסך של לדטאק PX8500GTS 128BIT 512MB DX10.0 HTP זיכרונות של סמסונג 2 גיגה 800MHZ דיסק קשיח של וסטרן דיגיטל 320 גיגה סטא2 7200RPM 16M מקלדת ועבר אלחוטי לוגיקט רמקולים של אלטה ליסינג VS4121 2.1 צורב LG X20 וינדוס ויסטה כרטיס קול 7.1 כרטיס רשת מארז+ספק כח מה אומרים???הצעות חדשות יתקבלו בברכה

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  10. Started by rambo122,

המחשב מיועד למשחקים חדשים וחשוב שירוצו חלק (gta,need for speed וכו') וגלישה ואין צורך בציוד היקפי וגם לא ארדיסק . מתוכנן בעתיד אוברקלוקלמעבד וכרטיס המסך . תודה .

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  11. לא לOC, לא למשחקים, רק לעבודה עם מערכת 64 ביט - פוטושופ,לייטרום ורצוי מעבד שתומך בוירטואליזציה. מעוניין ברכיבים שנותנים תמורה טובה לכסף - כלומר לא להוסיף עוד 50% במחיר בשביל 5% ביצועים. זכרון - לפחות 4. דיסק לפחות טרה קירור טוב ושקט, לוח אם שתומך בFirewire חשוב. ללא מסך. יש לי מסך 24". ולא ציוד היקפי. תודה רבה !

• 9 תגובות
    • 863 צפיות
  12. שלום, אני רוצה לקנות מחשב בתקציב 3500 עד 4000 שקל ללא מסך. המחשב לשימוש: סטודינטאלי (אינטרנט, אופיס, מתלאב ואוטוקאד) צפייה בסרטים משחקים קלים (לא מחשב משחקים) אשמח לעזרה. תודה.

• 8 תגובות
    • 541 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכת סרטונים (לא עריכה כבדה - מדובר בסרטוני גיימפליי). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אכן מיועד לגיימינג בעיקר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P מסך 24 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ככל האפש…

• 4 תגובות
    • 881 צפיות
  14. Started by most,

1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?10-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).23-24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הכי שאפשר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך …

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  15. היי חבר'ה אני חדש פה, יש מצב מרכיבים לי מפרט - מחשב למשחקים כולל מסך ורמקולים (creative) ? שאלה : למשחקים מה עדיף יותר intel או amd באותו מחיר?

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  16. Started by benh,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: הכבדים ביותר, BF וכ'ו מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1280 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של …

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  17. Started by excoRt,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF3\4, GTA V, ARMA 3, CoH 2 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן SSD קטן 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7-8 6. האם מתוכנ…

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  18. Started by Warchief,

1. מה התקציב המקסימאלי? עד 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HTPC - חיבור לטלוויזיה ("42), סדרות וסרטים באיכות HD והורדות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא רלוונטי -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נ…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by most,

שלום ראיתי אז המפרט הבא שיותם המליץ: מפרט ראשוני לדוגמא: מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX ¤358 לוח אם: GIGABYTE GA-73PVM-S2H ¤369 דיסק קשיח: WD GP 1TB 16MB SATA2 7200 RPM - WD10EACS ¤614 צורב DVD: PIONEER DVDRW DVR-115DBK X20 - PATA - BLACK ¤162 זיכרון: ADATA VITESTA 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5 ¤268 מארז: ANTEC NSK2480 + 380W EARTHWATS PSU ¤537 מחיר סופי: ¤2308 כוונתי להתקין XP כך שיספיקו לי 2GB הצורב יהיה SATA אני רוצה להרכיב מפרט דומה מזיגזג אך אין להם את הלוח שבמפרט האם יש לכם הצעה ללוח שווה ערך בביצועים - FHD ובנוסף אצטרך כרטיס לכידת וידאו

• 13 תגובות
    • 943 צפיות
  20. . מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אדריכלות\גרפיקה וגיימינג בינוני א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). autocad/photoshop/sketchup שימוש תדיר עד כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. starcraft 2,call of duty -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות למשחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא…

• 1 תגובה
    • 480 צפיות
  21. Started by fofo66,

מישהו יכול לתת לי מפרט למחשב לצרכים בסיסים כמו אופיס גלישה באינטרנט + הורדות ומשחקים לילדה בת 5 כמו ברבי וכו' לכן אין צורך בכרטיס מסך חזק .שהיה כולל מסך וציוד הקפי אין לי מושג מה עדיף AND או INTEL השמח לתשובה מהירה ורצויי מחנות אחת תודה :s05:

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  22. שלום לכולם, אני חדש פה והפנו אותי לפורום בעקבות זה שאני מחפש לקנות מחשב חדש. המליצו לי על הפורום לטובה ואמרו שיש פה אנשים שבאמת מבינים ולא מחרטטים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך ולא לרדת ברמה בצורה דרסטית אז אפשר לחסוף אבל בגדול אפשר גם לא לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא אבל גג 200 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, מקס פיין 3, GTA, NFS וכל ה…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. 1.מה התקציב המקסימאלי? 2100 ש"ח א.האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב אבל לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב? תכני HD 4K (צפיה בסרטים) ושימוש ביתי , משרדי. 3.האם יש צורך בציוד הקפי ? לא 4.האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כן ,אין צורך במארז וצורב די וי די או בלו רי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם 1 עד 8 ? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק? לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה? והרכבת מחשב בחנות ? לא ולא אני ארכיב לבד 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? כן tms אם לא מסתדר בtms אז חנויות באזור הרצליה חיפה והקריות 9. מתי מתוכננת קנית המחשב ? בשבוע הקרוב 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? מבקש שהספק יהיה בצבע שחור…

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. שלום לכולם 1. מה התקציב המקסימאלי ? התקציב הוא 2500 ש''ח ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב - המחשב הוא למשחקים ואני אשתמש במסך 24" של Dell 3. האם יש צורך בציוד הקפי - אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט ? אני מתכון להשתמש בכרטיס מסך שיש לי - Radeon 6950 2GB -על מנת לחסוך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 - 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? - לא מתוכנן OC 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה \ OFFICE רק הרכבת מחשב 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים - אזור המרכז ( ת"א \ ראשון לציון ) 9. מתי מתו…

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. לשימוש ביתי סביר שמסוגל להריץ ויסטה ;D תודה.

• 10 תגובות
    • 929 צפיות

דיונים חדשים בפורומים