ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
מה התקציב המקסימאלי? - סביב 6500ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - רק אם אפשר בלי להתפשר בביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים כבדים ושימוש יומיומי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - BF 3 על ULTRA AAx4 עם FPS 60 ו- FAR CRY 3 על ULTA ב 60 FPS וכו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -גדול מסך 22" 1920x1200 אולי אשדרג בעתיד ל 24" תלת מימד 3D. -לא…
-
- 39 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח עם חריגה עד לאזור ה6000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקי טריפל A על מסך 144hz 2560x1080 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוגXCHARX כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כרטיס מסך - יש לי כבר 2070 RTX. אין צורך בעוד כוננים קשיחים חוץ מ SSD 512 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד, בעיקר בזמן idle 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? מעוניין להשאיר את האופציה פתוחה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי…
-
- 13 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
1) בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב בכותרת. כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. זאת משום שהדגמים הזמינים והמחירים שונים ממדינה למדינה. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אינטרנט, אופיס, תכנות(JAVA, C וכדומה), סרטים. * גודל המסך? אני די בכיוון של 13(איזון בין משקל, ניידות וגודל מסך לטעמי). נדרש מסך לא מבריק. * משקל רצוי? פחות מ-2 קילו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 3 שעות עבודה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו…
-
- 25 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר אבל לא בדברים שלא שווים חיסכון ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ומשחקים קלים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ ולייטרום. אני יודע שבפוטושופ ולייטרום מהירות מעבד זה חשוב. באופן תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: סימס פול אייץ' די 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא …
-
- 13 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
(הקפצת דיון) אז אחרי כמה מחשבות החלטתי יום שני ללכת לקנות את המחשב מksp יש לי סיבה מספיק טובה. בכל מקרה אני צריך מפרט חדש 1. מה התקציב המקסימאלי? 1,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל גג אבל עדיף שלא לחרוג. לחסוך כמה שאפשר.. 2. מה שימושי המחשב תכני hd, גלישה בעיקר, סרטים, וגם משחקי מחשב. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. יש לי gtx 650 שאני יביא ל ksp ביום שהם ירכיבו לי את המחשב אז זה הכרטיס מסך שיהיה לי. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 18 אינץ 1366x 768 Resolution -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/ג…
-
- 14 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
הייי , מבקש המלצה למחשב נייד לסטודנטית , שימושים : גלישה באינטרנט , אופיס , זום . 14 אינץ' + IPS + מט. קל משקל. SSD 8GB מינימום. סוללה בינונית. ללא מערכת הפעלה. תקציב עד 3.5K.
-
-
- 30 תגובות
- 3.1k צפיות
- 3 followers
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך לנצל את כל התקציב אם השיפור בביצועים הוא מינורי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כ-500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, תיכנות, תכני HD ומשחקים מדי פעם. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב משמש בעיקר לפרנסה, התוכנות העיקריות שיהיו בשימוש יהיו תוכנות אדובי למיניהן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Batman: Arkham City, GTA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (…
-
- 21 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניינת לרכוש מחשב עם המפרט הבא (ראו תמונה מצורפת). המחיר ב TMS יוצא כמעט 18 אלף שזה מעל התקציב שלי. חוץ מ - IVORY ו - KSP איפה עוד שווה לבדוק הצאת מחיר? תודה
-
- 4 תגובות
- 3.1k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום לכולם חבר ביקש שאבנה לו מפרט עד 2000 ש"ח. השימושים שלו הם רגילים . לגבי המשחקים : הוא משחק רוב הזמן WOW . לגבי משחקים נוספים לא ידוע לי כרגע , אבל כנראה משהו בסגנון של WOW אולי בהמשך לגבי מסך עד כמה שאני זוכר מדובר ב- CRT 19/17 . רציתי לדעת איך המפרט שהכנתי עבורו אם הוא מתאים או האם יש צורך לשנות \ להוסיף משהו מעבד: [..] AMD ATHLON II X3 450 AM3 (3.2GHz) - BOX - זמין במלאי ₪388 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA78LMT-S2 - זמין במלאי ₪294 זיכרון: [..] CRUCIAL RENDITION 2GB 1333MHZ DDR3 - זמין במלאי ₪100 כרטיס מסך: [..] GIGABYTE HD5670 1GB DDR3 GV-R567D3-1GI ₪394 צורב DVD: [..] NEC DVDRW AD-7260S X24 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪97 מארז: [..] COMPUCASE 6C…
-
- 11 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין במחשב PC עבור פיתוח תוכנות. אשמח לעזרתכם!! 1. מה התקציב המקסימאלי? 9000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ב-1000 2. שימושים צפויים - פיתוח תוכנות. צפייה ב-HD תוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש באופן תדיר: Visual Studio 2010, eclipse המחשב לא מיועד למשחקים, אבל כן לצפייה בתכני HD 3. האם יש צורך בציוד היקפי? כן, שני מסכים מאותו סוג של כ-22 אינץ' כל אחד 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט? לא 5. אין צורך במפרט חלקי 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? לא האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא – בהזמנה אבקש מהחנות. …
-
- 24 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל את חוות דעתכם המקצועית למחשב המיועד לצרכים הבאים: * מטרות המחשב? צפייה בסרטים, כתיבה, יכולות גרפיות טובות מספיק כדי להריץ תוכנות עריכה (AVID, AE) וגרפיקה (Photoshop, illuatrstor) ורמה סבירה של גיימינג * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? רצוי 14 אינץ', אפשר גם 15.6 * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? מעדיף לא לעבור את ה2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מעדיף, HDD 7200 או HDDּ+SSD * כונן אופטי? לא משנה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * הא…
-
- 11 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי אני מחפש לקנות מחשב שישמש אותי למשחקים כמו COD,BF,NBA2K,PES ובנוסף ליצירת מכונות וירטואליות של vmware. הרכבתי את המפרט הנ"ל בהתבססות על המפרטים המומלצים המוצעים באתר. [table][tr][td]טגוריות[/td][td]מוצרים[/td][td] כמות [/td][td] מחיר [/td][/tr][tr][td]מעבד[/td][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray[/td][td] 1 [/td][td] ₪1140 [/td][/tr][tr][td]קירור למעבד[/td][td]Scythe JAPAN MUGEN 3 1155 + 1366 SUPPORT[/td][td] 1 [/td][td] ₪214 [/td][/tr][tr][td]לוח אם[/td][td]Gigabyte GA-H77-D3H[/td][td] 1 [/td][td] ₪546 [/td][/tr][tr][td]מארז[/td][td]CoolerMaster 690 II Advanced White + Seasonic 620W S12II-620 - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][td] 1 [/t…
-
- 30 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום אנשים . אז ככה , כרגע אבא שלי שוהה במיאמי (כבר חודשיים ) ואני מעוניין שהוא יקנה לי משם לפטופ לגיימינג כבד שיריץ לי משחקים בריבוי מסכים (אני אחבר את הלפטופ למסך טלוויזה 32 אינ'ץ) התקציב: 1600 דולר . אז ככה , כרגע אני נעול על המחשב הזה - http://www.kmart.com/msi-gt70-2oc-059us-17.3inch-intel-i7-4700mq/p-020V006279613000P?prdNo=3&blockNo=3&blockType=G3 אבל* גודל המסך הוא 17.3 אינ'ץ ופה באה הדילמה שלי . ראיתי שיש לפטופים של MSI עם מסך קטן יותר (15 אינץ) ועם מפרט טוב יותר מהמחשב שהבאתי למעלה במחיר זהה . האם יהיה הבדל בהרצת המשחקים על הגרפיקה הכי גבוהה על 2 המסכים ? (15 אינץ בין 17) חשוב לי מאוד שהמחשב יריץ לי את המשחקים הכבדים ביותר , (Battlefield 4, gta…
-
- 5 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אהלן...! אני צריך המלצה למפרט מחשב+מסך+. השימוש העיקרי הולך להיות גלישה באינטרנט. אני רוצה שהוא ישרת טוב את המטרה, דגש על: 1. שיהיה מהיר מאוד ב-Windows XP, גם כאשר עובדות בו זמנית הרבה תוכניות. 2. מינימום נזק לעיניים. 3. מינימום תקיעות, תקלות, בעיות (שדורשות ידע רב יותר מידע מינימלי מאוד) המחשב לא אמור להריץ משחקים, לכן אני חושב שהכרטיס מסך הישן שלי Asus Geforce 2 GTS 64 MB יכול להספיק, אבל, אם יש כרטיס מסך טוב יותר במחיר ממש זול אז אולי עדיף שאקנה חדש וזהו. אני לא עומד לעשות OC (אין מצב) והתקציב הוא 5000 ש"ח כי נראה לי שזה תקציב שאני אוכל להביא בו משהו טובאם נראה לכם שזה תקציב גבוה או נמוך מדי אז אתם יכולים לשנות. תודה מראש !
-
- 51 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
OK, גיבשתי את המפרט הזה, אחרי הרבה מאוד זמן(יותר מדי לטעמי :) מעבד: INTEL P4-1.8A 512CACHE לוח: EPOX EP 4G4A+ 845G זיכרון: MUSHKIN 256DDRAM PC2700 הארדיסק: MAXTOR 60GB 7200RPM כרטיס מסך: S/U/M/A GEFORCE4 TI 4200 SE 64MB כרטיס קול: HERCULES GAMESURROUND MUSE XL מערכת רמקולים: ALTEC LANSING AVS300 2.1 פלופי: טיאק 1.44 DVD: של BENQ, כפול 16 לדיוידי וכפול 48 לסידירום. מסך שטוח: HERCULES PROPHETVIEW 720 עכשיו: אני מתכוון להעלות את הFSB ל133, אז אני אקבל תמיכה בזכרונות האלו, וגם מעבד ב2.4? תודה על עזרה.
-
- 7 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לאינטרנט וסרטי/סדרות HD. - מסך DELL 23 u2312hm. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 1. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, …
-
- 18 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?כרגע אין בוא נגיד 5-7 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לא ידוע עדיין ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?סרטים ומשחקים בגרפיקה הכי כבדה שיש א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).חוץ ממשחקים המחשב יריץ KODI ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:גיימינג כבד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ARK,CABAL,FIFA 16 וכל מיני משחקים שמיועדים לצאת עם גרפיקה מטורפת -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).כרגע זה FULL HD 46. אבל בחצי שנה הקרובה מתכנן על 50-55 …
-
- 13 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 8-10 K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אך לא חייב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תיכנות הרבה VM והרבה TABS של CHROME א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש כבד וגם לפרנסה. מתכנת מריץ הרבה מערכות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימינג כלל ! -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD אולי בעתיד 4K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ל…
-
- 10 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אז יש פחות או יותר מפרט רצוי: מסך 15.6 FHD, מעבד i5 דור 8, 8GB RAM, דיסק קשיח SSD הגעתי לשני דגמים של אסוס: Asus VivoBook X542UR-DM357 Asus VivoBook X510UR-BQ242 אני קונה את המחשב באילת, התקציב הראשוני היה עד איזור 2200 ש"ח. הדגם הראשון עונה לדרישות, הדגם השני קצת מעבר (2555 ש"ח) אך עם 3 שנות אחריות. בנוסף הוא קל יותר עם סוללת 3 תאים ולא 2 תאים (מה זה אומר?) אשמח לעזרתכם, אולי תוכלו להצביע על הבדלים אחרים ששווה לקחת בחשבון. תודה
-
- 13 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מעבד i5 3470 לוח אם gigabyte b75m-drv זכרון 2 סלוטים של 4 כל אחד במהירות 1333mhz ספק SeaSonic 500W 80+ Bronze SS-500ET vכרטיס מסך gigabyte hd6850 1gb מארז coolermaster cm 690 ssd crucial 128gb m4 Western Digital WD5000AAKX 500GB מאוורר למעבד של זלמן
-
- 7 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
מעבד INTEL P4 2.4B GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache 1,233 לוח אם Gigabyte GA-8INXP intel E7205 1,470 זכרון פנימי Corsair CMX256A-3000C2 X 2 1,345 כונן קשיח WD 40GB 7200RPM 8 MB Cache special version X2 1,078 כרטיס מסך Gigabyte ATi Radeon 9700 PRO 2,120 כרטיס קול CREATIVE AUDIGY 2 899 כונן די.וי.די BENQ DVD-ROM 16x48 RETAIL 274 צורב lite on 48x12x48 Retail 447 כונן דיסקטים TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 67 מארז 3R SYSTEM NEON Light Silver 227 אספקה מיידית ספק כוח HEC 475DVD WATT PSU 375 …
-
- 20 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מחשב שישמש אותי ללימודים בהנדסה תעשייה וניהול ואנסה להמשיך איתו אחרי התואר גם. האמת שהייתי רוצה שהוא גם יריץ לי את המשחק Dota 2 . אני מעדיף לא להגיע ל 5K ומעדיף מחשב של החברה ASUS
-
- 4 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
מפרט בשביל חבר טוב שקצת פוחד מ-OC, זה יוצא 6700 שקל שלהם צריך להכניס גם E6300, גם שני ג'יגה של זיכרון, גם 8800GTS ( אני חשוב הכי זול זה של LEADTEK מבין גרסאות ה-REF), ואם אפשר גם לפחות 250GB בכונן הקשיח, החבר אמרתי כבר לא עושה OC, מארז כבר יש לו, אבל מה שהוא כן ביקש להוסיף למפרט זה אוזניות, אני חושב שיתאימו ה-MEDUSA PROGAMER (אני יודע מהמפרט שאני מייעד לעצמי), האם מפרט כזה אפשרי בכזה תקציב? ואם כן, בבקשה לתת אותו פה ואם אפשר מחנות באזור המרכז כמו לדוגמא LOGICPC או IQPC או SKYPC עריכה : האוזניות הופחתו מהתקציב, המשך בעמוד 3
-
- 35 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
האם ההצעה הזו, נותנת תמורה למחיר הנדרש עבורה? השימושים העיקריים: עיצוב גרפי ועריכת וידאו בחבילות CS5 ואדיוס(לא תלת מימד אמיתי) זה המפרט מחברת הראל: דגם לנובו 20 Intel Xeon W3680 Processor (3.33GHz 1333MHz 12MB Turbo SMT) - 130W 1 Windows 7 Professional 64 1 Windows 7 Professional 64 - English 1 Tower 5x6 Mechanical with Intel 36S Motherboard 1 DDR3 ECC uDIMM PC3-10600 1333MHZ 1 8GB ECC DDR3 PC3-10600 SDRAM (2GBx4 uDIMMS) 1 NVIDIA Quadro NVS290 (256MB, DMS59 Connector to Dual DVI-SL) 1 Integrated Audio 1 Internal RAID - Not Enabled 1 1TB SATA 3.5" Hard Drive - 7200 rpm 1 Lenovo 16x DVD +/- RW Dual Layer (Windows 7) 1 Intergrated Ethernet 10/100/1000 1 IEEE …
-
- 15 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי, אני צריך עזרה עם הרכבת מפרט למחשב גיימינג: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, להריץ בביצועים כמה שיותור גבוהים משחקים כמו COD black ops 4, battlefield V, FIFA 19 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת…
-
- 10 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-