ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,490 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני רוצה לרכוש מחשב מסוג DELL VOSTRO 3500 . האם למחשב זה יש יצאה של SOUND חמש ערוצים? האם יציאת הכרטיס מסך (HDMI )שגם מוציאה SOUND היא זאת שאמורה להוציא חמש ערוצים. הנושא חשוב לי ביותר. אבקש את עזרתכם. גיל
-
- 23 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרגע מחשב נייד HP Pavilion dv6-3050ej למחשב יש 2 סלוטים של 2 ג'יגה אני רוצה לשדרג ל2 סלוטים של 4 ג'יגה DDR3 מהירות 1600Mhz סהכ 8ג'יגה. האם זה יתאים לי למחשב? האם אני צריך לבדוק עוד משהו לפני שאני קונה? איזה חברה מומלצת תרשמו לי בבקשה כמה חברות כרטיסי הזיכרון יקנו בארהב אם זה משנה משהו... תודה רבה חברים
-
- 11 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח . מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, COD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ני…
-
- 4 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש במפרט הזה הכל ממעבד עד דיסקים לצריבה בעיקרון אני צריך דעות על החלקים העיקריים מעבד ,מסך,ה SLI , הלוח אם. 1 AMD Athlon 64 (3500+) - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL 1,848.26 ש"ח 1 Thermaltake PIPE101 heatpipe technology CPU cooler 188.28 ש"ח 1 THERMALTAKE A2003 - 4 Channel 2x8025+2x12025 VR Fan Kit with 3.5 155.65 ש"ח 2 256MB Kingston DDR PC3200/400 - Kingston Original 565.37 ש"ח 1 ASUS A8N-SLI - 939 (nForce4) - ATX 1,042.63 ש"ח 2 LEADTEK - WinFast 6600GT 128mb DDR - PCX - Retail 2,706.50 ש"ח 1 Maxtor 120GB-8MB - 7200RPM S-ATA 661.60 ש"ח 1 Creative SOUND BLASTER AUDIGY 2 ZS 560.45 ש"ח 1 LITEON 52x 32x 52x CD-RW - (OEM) - BLACK 174.42 ש"ח 1 LITEON X…
-
- 31 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם - אני מחפש לקנות מחשב חדש. בהתחלה חשבתי ללכת על משהו דיי פשוט ואז הבנתי שאם כבר... אז כבר... אז הנה הרקע למי שמעוניין: כל מה שגורם לי עכשיו לקנות מחשב חדש זה העובדה שהמחשב של אמא שלי (פנטיום 440מגהרץ) כבר לא ממש עובד אין לי כוח כבר כל יום לפרמט לה את המחשב ולשמוע אותה צועקת למה המחשב הזה לא עובד ולכן החלטתי שהגיע הזמן לעשות לזה סוף. אני יקנה לי מחשב חדש, ואת המחשב שלי אני יעביר לאמא, שהשימוש היחיד שלה במחשב זה אינטרנט ואופיס. 1000 ש"ח אני מקבל תקציב מאמא שלי שתקבל את המחשב הנוכחי שלי שהוא סבבה לגמרי: פנטיום 4 2.4 עם ג'יגה זכרון וכרטיס מסך 7600GS שקניתי לפני חודשיים. עוד 500 ש"ח אני יגרד מאבא שלי בתור מתנת יום הולדת, ומהכיס שלי אני מתכנן להוציא עוד 4,000-4…
-
- 47 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום חבר'ה! אני מחפש מחשב נייד לפי הנתונים הבאים: * מטרות המחשב: עבודה מול visual studio, וגלישה באינטרנט. * מעבד: מינימום i3 מסדרת M. * גודל המסך: בערך 15 אינץ' (עדיף מט). * רזולוציית המסך: סטנדרטית. * אמצעי קלט: עדיף מקלדת עם numpad. * משקל רצוי: לא משנה. * זמן סוללה: סטנדרטי (בדרך כלל מחובר לחשמל). * יציאות מיוחדות: VGA. * Bluetooth: רצוי. * גודל מינימלי של כונן קשיח: 500GB (לא משנה הסוג). * כונן אופטי: צורב DVD. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית : לא. * עם מערכת הפעלה windows 7 חוקית בעברית. * שלוש שנים אחריות. * לא מסך מגע. אשמח מאוד אם תוכלו לעזור ותודה רבה רבה מראש! חננאל.
-
- 11 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
טוב אז אולי זה נשמע הזוי, אני מחפש מפרט (לא בשבילי) שהשימושים שלו יהיו רק אינטרנט ותוכנות אינטרנט כמו מסרים מידיים. מעדיף AMD כי נראה לי יצא יותר זול. זכרון של ג'יגה יספיק פה בהחלט. כרטיס מסך און בורד, אין צורך בשום מאיץ כלשהו. אין צורך בהארדיסק,כבר יש, וגם אין צורך בצורב כי גם יש.(העיקר שיהיה חיבור IDE רגיל וישן בלוח אם,אבל אני מאמין שיש בכולם עדיין). ולבסוף מארז הכי זול שיש עם ספק הכי מעפן. בקשה אחת..לא CELERON כי זה כבר ישן מדי..ראיתי AMD athlon כפולי ליבה בסביבות 200 ש"ח. אני רק רוצה לראות איזה חנות הכי זולה כי לא מעניין אותי יותר מזה. ודבר אחרון , אני גר בחיפה... ממש תודה לעונים
-
- 10 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
לאור הצלחתם של המיני מחשבים הקודמים של VOYO מסדרת המעבדי Z37XX של אינטל, הם החליטו להשיק לפני כחודש דגם פרימיום אימתני במיוחד, במחיר נמוך במיוחד! עכשיו רק עד ה17.2.16 במחיר מבצע של 215$ לא כולל מע"מ. אז מה יש לנו כאן? מיני מחשב עוצמתי שמגיע עם מערכת הפעלה ווינדוס 10, 64 סיביות מעבד אינטל חדש מסדרת ה Cherry Trail , ה- Z8700. המעבד החזק ביותר בסדרה זו של מעבדי הטאבלט ומיני מחשבים, בחירת המעבד נעשתה ללא כל התפשרות על הטוב ביותר תדר שעון מרשים של 1.6GHz – 2.4GHz עם 2M cache צריכה נמוכה מאוד בחשמל ולכן גם לא מתחמם יותר מידי מעבד גרפי עד תדר של 600Hz ו16 ליבות ביחד עם המעבד המעולה, המיני V3 מגיע עם 4 ג'יגה זיכרון ראם של DDR3L 1600Hz זיכרון קשי…
-
- 2 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי קניתי מחשב נייד בבלאק פריידי מksp lenovo ideapad 5 ורציתי לשאול האם אפשר לשדרג לו את הזיכרון ראם ואיך המחשב הזה בכללי.. ** קישור לחנות שאינה מאושרת לפרסום ** ** בעל חנות, רוצה לפרסם בפורום? יש לנו חבילת פרסום לחנויות מחשבים במיועד בשבילך! פרטים נוספים **
-
- 22 תגובות
- 3.2k צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן, אני מחפש לשדרג קצת את המחשב. המטרות והשימושים שלי - גלישה באינטרנט, תוכנות אופיס ולעיתים פיפ"א. תקציב - אני לא רוצה לעבור את ה-1,000 ש"ח, מחפש בעיקר כרטיס מסך וזכרון RAM אלא אם תמליצו אחרת. נתוני המחשב שלי: לום אם - Asus P5QC מעבד - DualCore Intel Core 2 Duo E8400, 3000 MHz כרטיס מסך - ATI Radeon HD 4850 512MB זכרון פיזי - 4GB RAM משתמש בשני מסכים במחשב - האחד 17' והשני 22'. מערכת הפעלה - ווינדוס 7 64bit ספק כוח - sweex ps040 650w מעוניין כמובן לנצל את מבצעי BLACK FRIDAY בארץ אם יהיו שווים. מכיוון שאני לא מבין גדול בחומרה, חשוב לי שתמליצו על דגמים ספציפיים שיתאימו לנתונים שיש לי, שלא ארכוש דגם ואגלה שהוא לא מתאים ללוח אם לדוגמא. תודה רבה!
-
- 24 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מבקש המלצה על נייד עד 4000 ש"ח ( יש אפשרות לרכישה מאילת ) השימושים שלי הם גלישה באנטרנט מיילים קצת OFFICE הרבה צפייה בסרטים סדרות ומשחקי כדורגל הדרישות שלי הם לפי סדר החשיבות 1. סוללה חזקה לפחות 4-5 שעות עבודה ללא טעינה 2. מסך 14-15.6 FHD איכותי לצפייה בסרטים 3. מעבד i5 לפחות ( שהמחשב יעבוד לפחות שנתיים) 4. מחשב שקט עם רמקולים טובים 5. עדיפות ל 3 שנים אחריות 6. חלונות 10 מובנה 7. עד 2.3 ק"ג משקל המבחר גדול ומבלבל קצת הלכתי לאיבוד מרוב דגמים מקווה שבתקציב הזה אמצא מחשב שיתאים לדרישות שציינתי אשמח להמלצות תודה
-
- 4 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית, צפיה בסרטי HD. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15-15.6. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) כמה שיותר גדולה. מעדיף לא לרדת מ- 1600x900. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מקלדת עם Numpad יכולה להיות נחמדה, אבל לא חובה. * משקל רצוי? לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך…
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5-4690 LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1052 קירור למעבד: בקניית מחשב חדש בלבד - Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 כמות: 1 - מחיר: ₪42 לוח אם: ASUS B85M-E כמות: 1 - מחיר: ₪395 מארז: IPPON Chassis A35 120mm Black 380W PFC כמות: 1 - מחיר: ₪215 ספק כוח: Seasonic SS-550RT 550W 45A@12V 80+GOLD bulk כמות: 1 - מחיר: ₪385 זיכרון: DDR3 8GB 1600 CL9 Balistix Sport 1.5V Crucial Retail כמות: 1 - מחיר: ₪359 כרטיס מסך: Sapphire 7950 3GB GDDR5 HDMI RETAIL DUALX with Boost כמות: 1 - מחיר: ₪749 קשיח למחשב שולחני: Crucial SSD 250G BX100 MLC SATA3 כמות: 1 - מחיר: ₪465 סה"כ: ₪3662 המחירים הינם כוללים מ…
-
- 12 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
לעבודה בתוכנות אופיס, אינטרנט, תוכנות שעושות חישובים כבדים. לא לעריכת וידאו, לא לגיימינג, חשוב מאד - המשקל. כמה שפחות יותר טוב בלי להתפשר על הביצועים ועל כן התקציב הגבוה. בכלל לא חובה מסך מגע. דוגמה לכיוון: ראיתי את HP SPECTRE 360 ואהבתי, אבל נפסל על המשקל 1.45. כיום אני עם סמסונג ATIV-9 מ-2013, מאד אוהב אבל רוצה להשתדרג.
-
- 11 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי חברים, אני סטודנט לשנה ראשונה הנדסה(תעשיה וניהול). בגדול מיום ליום מתעורר אצלי צורך להתחדש במחשב חדש כדי להתמודד עם התכנים הלימודיים- צפייה בהרצאות וסרטונים, ארגון של חומר באמצעות תיקיות וקבצים,שימוש בתוכנות לתכנות כמו eclipse, שימוש בתוכנות כבדות כמו solidworks(בניית חלקים ורכיבים בתלת מימד) וכו'. בגדול הדרישות שלי מהמחשב הוא- שיהיה חזק ועוצמתי: 1. ריבוי משימות במקביל ועבודה עם מס' תוכנות בו זמנית- לדוגמא פתיחה של מספר רב של חלונות בדפדפן+ הפעלה של מס' תוכנות ברקע 2. שיהיה אמין ונוח- כמה שפחות תקלות,חברה ידועה ואמינה לא מחפש משהו זול ו"זבל". בין היתר אני אקח אותו איתי ללימודים אז צריך שהוא יחסית קל וקטן "ממדים" עד כמה שאפשר (לא מ…
-
- 5 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, כפי שאתם רואים אני חדש כאן. אני מחפש מחשב חדש לשימושים הבאים: 1.משחקי רשת באינטרנט מרובי משתתפים עבור בני בן ה-10. 2.לצפייה ב-TV (המחשב ימוקם בחדרו של בני). 3.אני מקווה שבשנה-שנתיים הקרובות הילד יתחיל לשחק במשחקים הדורשים עיבוד גרפי חזק יותר. 4.המחשב ישמש אותי בעיקר לצורך עריכת סרטי וידאו ממצלמת הסוני הדיגיטלית (DCR-PC350E). אנחנו גרים בחיפה, ורצוי שהחנות/חנויות שמהם יירכש המפרט יהיו באיזור חיפה/נשר, לצורך תיקוני תקלות והחלפות במידה ויהיו כאלה. ביקרתי בפורום מס' פעמים רב בחיפושי אחר מפרט מתאים כאורח, ואני חייב להודות שהצלחתי להתבלבל ממגוון המפרטים המוצע. לכן החלטתי לאתגר את כל המקצוענים בפורום ולבקש הצעות למפרט הבא: המחשב הדרוש יכיל : מעב…
-
- 30 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
איך נוצר בלאי בבטרייה פיזית ? האם זה רק בגלל שממלאים אותה עד הסוף ? האם ניתן לשחזר אותה ?
-
- 19 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
צהריים טובים אנשים. אחריי קריעת תחת של כמה חודשים טובים ואגירת פרוטה לפרוטה, הגיע הרגע לו חיכיתי יותר מכל ואני מחליף את המחשב הענתיקה שלי במחשב אמיתי. התקציב שלי למחשב הוא 13,000 - 14,000 ש"ח. לא אני לא מיליונר אלא פשוט עבדתי קשה הרבה זמן וחסכתי לזה. במקור התקציב היה אמור לכלול מסך, אבל למזלי אמא שלי החליטה שהיא רוצה לקנות לבד מסך "19 LCD חדש בלי שום קשר, ולכן התקציב למחשב נטו עלה. אני מבקש התייחסות רצינית, בעיקר לאור העובדה שבפורום נפוצות הודעות של כל מיני זאטוטים בסגנון "מי יכול להרכיב מחשב ב100 אלף שקל? אני קונה מחר", שכבר יצאו לכולנו מכל החורים. אני רציני לחלוטין, וקניית המחשב תתבצע כנראה לקראת סוף החודש (תלוי גם במה שתמליצו) אם לא יהיו שינויים קריטיים. אז אחריי …
-
- 49 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
טוב חברס מה קורה? אני מתלבט... מה עדיף שדרוג או קנייה... המפרט מלפני שנתיים-שנתיים וחצי ככה... פנטיום 4 2.4 גיגה הרץ. 256 זיכרון 266 DDR. ורידאון 9550 הרגיל שקניתי מלפני כמה חודשים ספורים על מנת שאוכל להריץ משחקים{במקום הגיפה 4 שהיה לי}. אז מה עדיף? חשבתי שאם אני אשדרג אני הוסיף 1024 זיכרון של 400 DDR שיעבדו על 266 ו6600GT בגירסת הAGP... אם לא שידרוג אז מפרט ב5000... תקשיבו איזה קטע... חזרתי לאיזה דיון בפורום הזה משנת 2003 ואמרו למישהו לא לקחת מעבד 3000+ של AMD כי הוא לא ינצל את כוחו וכיום הרבה קונים 3000 כי הם לא ינצלו את כוחו של ה3500+...
-
- 47 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית(לא תלת מימד) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, פוטושופ לייטרום - פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ני…
-
- 28 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי חברים, הרכבתי מפרט למחשב חדש לצורך גיימינג בעלות של 8,356₪, ואשמח לשמוע את דעתכם והמלצות לשיפורים במידת הצורך. תודה מראש! https://ksp.co.il/t/0lV8Ey מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 14700F 2.1GHz 33MB Cache s1700 - Box קירור למעבד: קירור נוזלי למעבד Corsair NAUTILUS 240 RS ARGB 240mm - צבע שחור לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם ASUS PRIME B760M-A-CSM Intel LGA1700 B760 DDR5 זכרונות: זכרון למחשב Kingston FURY BEAST 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Asus TUF Gaming RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X OC Edition - צבע לבן כונני SSD: כונן Samsung 980 M.2 NVMe 1TB SSD MZ-V8V1T0BW ספקי כוח: ספק כוח מודולרי Corsair RM850x 850W Gold 14cm Fan Fully Modular ATX …
-
- 8 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב סוף סוף יזמן לי לצאת לשפוינג אמיתי מפרט ב3000 דולר! הנה מה שחשבתי Athlon64 3800+ (S-939) X2 DUAL CORE AN8-SLI Fatal1ty S-939, nForce4 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 ארבע כאלה ל2 גיגה 7800 GTX 256MB DDR3 DUAL DVI+VIVO PCI-E זה 2 ליבות בכרטיס אחד CREATIVE 7.1 Platinium Audigy ZS (EXT) 250GB SATA II 7200RPM 16MB שתיים כאלה לחצי טרה בייט Teac/SONY 1.44 (Black) SAMSUNG-TOSHIBA(TSST) x 16 NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8 ROUND SET 2 X IDE+FLOPPY Arctic Silver 5 Thermaltake Shark VA7000BWA/SWA HEC 580W ACE (SILENT) TFT 19'' 190S6 8ms של פילפס Thermaltake Key + Optical Mouse Altec Lansing ATP3 sub + 2sp ADVICE P1000 16297 סה''כ אני מרכיב ( ye) עכשיו זה מיו…
-
- 27 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו (HD), עריכת אונליין, אפטר אפקטס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Avid Media Composer, Adobe Premiere, After Effects, Photoshop ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימינג, אבל יהיה על הכיפאק אם יריץ את GTA V כשיצא בשעה טובה ל PC -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהו…
-
- 22 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חייב לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מחשב גיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - אני לא מכיר כל כך משחקים, יחסית חדש בעסק. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ - 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות…
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
בהמשל לדיון בת'רד הזה, אשמח לקבל המלצות לספק שקט ואמין, רצוי במחיר עד 200 ש"ח. מכיוון שמדובר במערכת צנועה יחסית, ללא כרטיס גרפי ובלי כוונה לשדרוגים מסיביים בעתיד, אין צורך בספק חזק במיוחד.
-
- 19 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-