עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Guy Erez,

אהלן, לאחר חיפושים רבים והמלצות מחברים - העלתי את התקציב והתחלתי לבחון מחשבים של Dell הגעתי ל2 ״מתחרים״ סופיים - אחד מהם דגם ה VOSTRO הפחות איכותי על פניו - אבל עם כרטיס מסך שניכר כי הוא טוב יותר ואולי עוד מאפיינים כמו מקלדת ואיכות מסך שאין לי מושג לגביהם. http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=5403 השני הוא דגם Latitude - זול משמעותית ביחס לאיכות הדגם באופן כללי, אבל עם נתונים לא רעים בכלל - חוץ מכרטיס המסך. http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=5893 אציין שאני צריך את הנייד ללימודים - רבי מלל ומדעי המחשב, לא מעבר. תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 3.2k צפיות
  2. שלום אני עוסק בגרפיקה ממוחשבת ואנימטור (תלת ממד,אנימציה) במקצועי ובוחן משחקי מחשב במשרה חלקית ,לאחרונה אני מחפש להחליף את המחשב המיושן שלי במחשב שיכול לעמוד בכובד ,עומס רב מאוד ,מולטיטאקסינג אכזריים ביותר ,פתיחה של תוכנות כבדות בלי טעינה ארוכה (רצוי בתוך 2 עד 4 שניות) ,אני צריך מחפש מחשב שיכול להריץ במהירות בצורה חלקה ביותר משחקים כבדים מאוד מהשורה הראשונה (דוגמא: באטלפילד 1 ,HALO 6 שייצא וGTA V ) ,צריך מערכת סאונד (כרטיס קול) עוצמתית ואיכותית כמה שיותר ומדויקת מאוד ,מחשב שיכול לעבוד בתוכנות (שיש לי) כגון MAYA ,בלנדר ותוכנות שמתאימות לסרטים הדומים ובסדר גודל ל"עולם היורה" (ולייב אקשן) ,אני צריך גם הרבה מאוד נפח איחסון להרבה מאוד משחקים ,כמובן ביצועים חלקים וטהורים כל הזמ…

• 11 תגובות
    • 3.2k צפיות
  3. Started by Dano,

שלום! אממ התקציב 4000, 4100 גג גג המטרה למשחקים ללא צורך בציוד הקפי+מסך. כרטיס מסך טוב למשחקים, כונן 80 GB המארז שיהיה במידות של המארז HEC CI6A21 כי יש לי מין ארון מובנה למארז. זיכרון 1024 כמובן אין לי שום כוונה לעשות אוברקלוק אז כל היוצא מזה בטל. (לוח אם שיהיה פשוט..) לכלול הרכבה בתקציב! אני קונה בכרטיס אשראי אז להתחשב בזה.. וזהו תודה!

• 65 תגובות
    • 3.2k צפיות
  4. שלום לכולם, טוב סיימתי את לימודי וסוף כל סוף יצאתי מ"משכורת סטודנט", אז הגיע הזמן להחליף את המחשב הישן שלי, מלפני איזה 7 שנים בערך שעבר שדרוגים לאורך השנים: E6300 2.8GHz 50% overclock, Gigabyte 965P-DS3, 4 GB RAM, HD6770 1. מה התקציב המקסימאלי: 7000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך: לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב: באזור ה-500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב: משחקים (בעיקר Blizzard - D3 and SC2 על הגדרות גבוהות), תכנות במכונות וירטואליות שונות (VM - בעיקר OS X Mavericks ו-Windows8, רק מכונה אחת תרוץ) ותכני HD. א. מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: יש לי מסך ישן מאוד (לפחות בן 7) של סמסונג SyncMaster 203B שכבר תוקן פעם …

• 6 תגובות
    • 3.2k צפיות
  5. Started by asdasd,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד שישמש את סבתא שלי לנושאים כמו אינטרנט ומשחקי קלפים. אני האמת מתלבט בין מחשב נייד למחשב נייח ולכן פתחתי פוסט דומה בפורום המקביל. אין לי דרישות גדולות מדי, רק שיגיע גם עם חלונות 7 בעברית. אני מניח שאצטרך גם מסך ומקלדת ועכבר חיצוניים. התקצוב כפי שרשמתי הוא עד 2000 ש"ח (עם מסך, למרות שאם זה חורג אפשר קצת), וחשוב שיהיה אמין (יחסית, שלא יהיו תקלות חומרה מפגרות) ויעמוד בגבורה בדרישות הנ"ל, ושהמסך יהי קריא לאנשים מבוגרים.

• 15 תגובות
    • 3.2k צפיות
  6. מטרת מחשב סרטם גיימינג VR מפרט מעבד אינטל:מעבד אינטל Intel Core i5 4460 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray מאוורר למעבד:קירור למעבד Arctic Alpine 11 Rev.21לוחות אם למעבדי אינטל:לוח אם Asus H81M-K LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI זכרונות:זיכרון למחשב G.Skill 8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 F3-1600C11S-8GNT1כרטיסי מסך:כרטיס מסך Gigabyte Radeon R7 250X 1GB GDDR5 DVI HDMI 2x Mini DP PCI-E1דיסקים קשיחים:כונן קשיח Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III2כונני SSD:כונן קשיח Kingston SSDNow V300 SV300S37A/120G 120GB SSD SATA IIIכונן קשיחSDSSDA-480G III SanDisk SSD Plus 480GB 1צורבי DVD:צורב פנימי Samsung SH-224DB/BSBS DVD±RW x24 Sata - צבע שחור כרטיסי ק…

• 18 תגובות
    • 3.2k צפיות
  7. Started by SiteMap,

פירמטתי והתקנתי XP SP3 על המחשב הנייד הנ"ל, המערכת עובדת, אבל במנהל ההתקנים אני רואה שחסרים לי דרייברים עבור : Audio Device on High Definition Audio Bus Mass Storage Controller Modem Device on High Definition Audio Bus Network Controller Video Controller (VGA Compatible) Video Controller אין לי דיסקים שהגיעו עם המחשב. באתר של LG מצאתי מספר דרייברים (לא כולם), אבל בלתי אפשרי להוריד אותם, ההורדה מאוד מאוד איטיות ובד"כ מתנתקת. מישהו יודע היכן אני יכול להוריד את הדרייברים שאני צריך ? האם יש חבילה/קובץ אחד להורדה שיתקין את הכל ? תודה.

• 15 תגובות
    • 3.2k צפיות
  8. Started by roylu,

מפרט לא כולל כונן קשיח .מארז.צורבים!!!! גם לא כולל מסך.

• 46 תגובות
    • 3.2k צפיות
  9. שלום, אני מחפש מחשב נייד בסכום של עד 1,500 ש"ח בגודל 14-15.6 אינץ'. התקציב של 1,500 ש"ח אינו כולל את התקציב לשדרוגים הבאים. אני מעוניין לשדרג את הזכרון RAM מ-כמה שהוא מגיע איתו ל-8GB. - הבנתי שעלות השדרוג כ-200 ש"ח. אני מעוניין לשדרג את הדיסק הקשיח ל-SSD של 128GB ואני מניח שהמחיר די מתקזז עם הדיסק המקורי שאיתו מגיע הנייד. האם יש חנויות שעושות שדרוגים כאלה במחשבים חדשים ? האם יש מחשב מומלץ עד לתקציב 1,500 ש"ח. לא ניתן לחרוג מהתקציב. תודה רבה. עריכה: מטרות המחשב - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס). האם חשוב מסך מבריק או מאט ? - לא חשוב. רזולוציית המסך - אין צורך ב-FULL HD. דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - אין. משקל רצוי - לא חשוב. האם נדרש זמן סוללה ארוך ? לא. האם יש צורך ביציא…

• 13 תגובות
    • 3.2k צפיות
  10. מטרות המחשב? גיימינג - לא אקסטרים אבל שירוץ חלק ועל הגדרות גבוהות וצפייה בסרטים * גודל המסך? "15-17 מעדיף מט * רזולוציית המסך? מעדיף 1920x1080 Full HD פאנל IPS יהיה נחמד * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? המשקל לא משנה גם 5 קילו זה בסדר מצדי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אם אפשר משהו שיחזיק לפחות 4-5 שעות משחק או צפייה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מעל 500gb אם יש אפשרות להוסיף SSD יהיה נחמד * כונן אופטי? לא משנה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חשוב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ממה שראיתי יש רק …

• 8 תגובות
    • 3.2k צפיות
  11. פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 8.5 א' האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא חייב לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, רק אם זה משפר מאוד 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עריכת סרטים בתוכנת offer effect א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? לא כלול * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (…

• 20 תגובות
    • 3.2k צפיות
  12. שלום רב, פתחתי כבר אשכול וירדתי מהמחשבים שהיו שם כי השגתי עוד כסף. איזה מחשב הכי טוב?: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2162&CatCode=315 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3724&CatCode=315 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3313&CatCode=315 איזה מחשב הכי מומלץ? אני מתלבט בין MSI לASUS. שניהם נראים מחשבים טובים. איזה הכי טוב מבינהם? תודה רבה.

• 16 תגובות
    • 3.2k צפיות
  13. Started by idan1836,

שלום, יש לי נייד מסוג HP PAVILON DV5 עם מערכת הפעלה ויסטה. אני רוצה למחוק את הBOOT עם תוכנה בשם MHDD כדי שיהיה אפשר להתקין את הXP במקום. בכניסה לתוכנה (MHDD) הדיסק הקשיח לא מזוהה ולכן צריך להגדיר אותו כMASTER. ניסיתי להכנס לBIOS כדי למצוא את האופציה להגדרת הדיסק קשיח אבל לא מצאתי. מישהו יכול לעזור כדי שהתוכנה תמצא את הדיסק קשיח או לתת פתרונות יצירתיים יותר להתקנת XP במקום ? תודה מראש 8)

• 13 תגובות
    • 3.2k צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לא להתפרע. אבל מוכן להשקיע הכל אם באמת צריך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000-1500 רק אם באמת יש צורך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפיה בHD 1080P, סטרימינג, חיבור למסך טלויזיה FULL HD ברזולוציה 720*1280, 768*1024, 768*1360, 1024*1280 60HZ כולם. HDMI. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). X ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: יהיה נחמד להריץ עליו משחקים בULTA. סגנון משחקים זה רק SHOOTER כמו COD,BF וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) ש…

• 4 תגובות
    • 3.2k צפיות
  15. שלום לכולם, רכשתי לפני ימים אחדים את המכשיר הבא: http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=00006nnQqKVG-8SPtHi2DWwdBw3:12bbi68k5?id=4359717&pr=&N=2 קראתי באינטרנט כי זמן הסוללה הממוצע אמור להיות בסביבות ה6 שעות +-, ולמרות זאת.. הן בדיווח המחשב לזמן הנותר (כאשר טעון על 100%) והן בפועל (פשוט נכבה) זמן הסוללה עומד על זמן של 2.5 שעות בלבד! מה אפשר לעשות? על הסוללה רשום: Samsung Rechargeable Li-ion Battery. Rating: DC11.1V - 48Wh(4400mAh) אשמח להבין איפה הפער. והאם מישהו מכיר את התקלה. תודה

• 20 תגובות
    • 3.2k צפיות
  16. מה דעתכם על הצעד של HP? מבורך? טעות? אתם מוזמנים להביע דעתכם כאן.

• 16 תגובות
    • 3.2k צפיות
  17. שלום, רכשתי מחשב Lenovo ThinkPad Edge E330 3354-1S6 אני מעוניין להחליף את הכונן הקשיח לכונן מבוסס SSD. אני מבין שיש מספר ווריאצייות עובי של כונני SSD של 2.5", מה ווריאציה שמתאימה לי? האם זה כונן שיתאים לי? תודה.

• 10 תגובות
    • 3.2k צפיות
  18. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח עם חריגה עד לאזור ה6000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקי טריפל A על מסך 144hz 2560x1080 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוגXCHARX כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כרטיס מסך - יש לי כבר 2070 RTX. אין צורך בעוד כוננים קשיחים חוץ מ SSD 512 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד, בעיקר בזמן idle 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? מעוניין להשאיר את האופציה פתוחה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי…

• 13 תגובות
    • 3.2k צפיות
  19. Started by ShahafH,

שלום. יש לי את המחשב gigabyte W566N ואני מעוניין להוסיף לו עוד זיכרון. אבל אני לא יודע כמה סלוטים פנויים יש לו כרגע כי אני יודע שאני משתמש ב2 כרטיסים של ג'יגה אחד אבל אני לא יודע פרטים עליהם. אז 1. איך אני יודע מהם הכרטיסים שיש לי כרגע? 2. כמה סלוטים יש לי במחשב? 3. איך אני מוסיף בעצמי? כי אני לא מבין כל כך. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 3.2k צפיות
  20. מחפש נייד, התחלתי להסתכל פה באתר ובחנויות והתלהבתי מהאולטראבוקס השונים. די מהר אני חייב להודות הבנתי שהלכתי לאיבוד בסבך הדגמים והמפרטים ככה שאני זקוק מאוד לעזרה. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? מחשב עבור עבודת אופיס אינטרנט, מצגות ומעט עריכת סרטים. ישמש לעבודה גם לאור שמש. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך 14 או 15.6 . לא משנה מבריק או מאט רק שיהיה איכותי ובעל בהירות גבוהה. * רזולוציית המסך? לא עקרוני * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת נוחה, מסך מגע -יתרון משמעותי. * משקל רצוי? לא יותר מ 2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לפחות 4 שעות עבודה על סוללה * …

• 13 תגובות
    • 3.2k צפיות
  21. Started by Classify,

מישהו שיש לו את הכרטיס הזה בנייד יכול בבקשה לכתוב לי את 2 התוצאות של הכרטיס מסך שלו בבדיקה של WIN7. תודה.

• 12 תגובות
    • 3.2k צפיות
  22. מעוניין לקנות בימים הקרובים מחשב שמיועד לשימוש בבית הספר לתלמידת בית ספר. צריך לקבל מפרט עם ציון שם החברה, למשל: dell, lenovo במחשבה על דברים חשובים יצא לי כזה (אבל יכול להיות שאני טועה ויש דברים אחרים שחשובים עבור מחשב לכיתה): חיי סוללה משקל קל נוחות הקלדה מסך גדול ולא מסנוור חשוב לי שתהיה מערכת הפעלה windows כלולה המחיר הוא לא מגבלה אבל מומלץ לא לעבור מחיר של 3K. אם ניתן לקבל מחשב מעוצב יפה יהיה עדיף אבל בלי לוותר על איכות. תודה מראש

• 15 תגובות
    • 3.2k צפיות
  23. אהלן, אני מתכנן לקנות מחשב NUC בעיקר בגלל הגודל שלו, שהולך לשמש אותי בתור מחשב משני - שרת לכל מיני פרוייקטים שונים ומשונים, ומדי פעם להריץ ML (לא דברים כבדים - מודע לכך שאין כרטיס מסך). אני טס לארה"ב, ולכן מביא קישורים מאמזון: Intel NUC mini PC kit NUC7i5BNH (Intel Core i5, Tall version) $339.99 https://www.amazon.com/Intel-mini-NUC7i5BNH-Core-version/dp/B01N2UMKZ5/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1522915416&sr=8-2&keywords=nuc7 Crucial 8GB Single DDR4 2400 MT/S (PC4-19200) SR x8 Unbuffered SODIMM 260-Pin Memory - CT8G4SFS824A $86.49 https://www.amazon.com/Crucial-Si…

24. Started by rafi2828,

לאחר שעיינתי במפרטים המומלצים ובעזרתם האדיבה של חלק מהמשתתפים הרכבתי את המפרט הבא שחורג ב 600- 700 ש"ח: amd xp 1800 477 nis gigabyte va7 via kt 400 471 nis ddr 256 mb 2700 oem 436 nis w.d 40gb 7200 495 nis gigabyte radeon 9000 pro 64 mb 552 nis teac 1.44 3.5 floppy 55 nis open x 56 151 nis netogragon 56 k v. 92 pci modem 54 nis monitor ctx pr705 1,261 nis genius kb-06 40 nis genius easymouse+ serial/ps2 25 nis genius sp-60s speakers 39 nis task 3001 case 239 nis windows xp 530 nis 272 nis הרכבה והתקנת מערכת הפ…

• 20 תגובות
    • 3.2k צפיות
  25. שלום לחברי הפורום, כפי שאתם רואים אני חדש כאן. אני מחפש מחשב חדש לשימושים הבאים: 1.משחקי רשת באינטרנט מרובי משתתפים עבור בני בן ה-10. 2.לצפייה ב-TV (המחשב ימוקם בחדרו של בני). 3.אני מקווה שבשנה-שנתיים הקרובות הילד יתחיל לשחק במשחקים הדורשים עיבוד גרפי חזק יותר. 4.המחשב ישמש אותי בעיקר לצורך עריכת סרטי וידאו ממצלמת הסוני הדיגיטלית (DCR-PC350E). אנחנו גרים בחיפה, ורצוי שהחנות/חנויות שמהם יירכש המפרט יהיו באיזור חיפה/נשר, לצורך תיקוני תקלות והחלפות במידה ויהיו כאלה. ביקרתי בפורום מס' פעמים רב בחיפושי אחר מפרט מתאים כאורח, ואני חייב להודות שהצלחתי להתבלבל ממגוון המפרטים המוצע. לכן החלטתי לאתגר את כל המקצוענים בפורום ולבקש הצעות למפרט הבא: המחשב הדרוש יכיל : מעב…

• 30 תגובות
    • 3.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים