עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by TeAm_HeLLoW,

שלום לכולם כמו שאתם רואים אני חדש כאן (הודעה ראשונה ) רציתי שתמליצו לי על מחשב למשחקים ואינטרנט נטו. המחשב כולל הכל: מסך, רמקולים, מקלדת, עכבר וכו' וכו' תודה רבה לעוזרים מראש.

• 34 תגובות
    • 3k צפיות
  2. Started by yehudaeitam,

שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מחשב נייד, התקציב שלי הוא עד בסביבות 3000 ש"ח +- השימושים העיקריים שלי הם אינטרנט אבל אני מתעסק גם לא מעט בתכנות וקצת גרפיקה לכן חשוב לי שהוא יהיה מספיק חזק ועם כרטיס מסך טוב. אני אשמח גם לזמן סוללה ארוך אבל זה פחות דחוף. אשמח לקבל הצעות. שאלה נוספת - האם מומלץ לקנות בחו"ל כדי למצוא מחשבים יותר חזקים אבל אז לוקחים סיכון מבחינת האחריות או שלא מומלץ להסתכן? תודה רבה

• 16 תגובות
    • 3k צפיות
  3. אז המחשב של ההורים שלי התקלקל והם רוצים לקנות חדש. הם כרגע חושבים לקנות איזה מחשב ב-KSP ב-700 ומשהו שקל שלדעתי סתם ילך להם תוך כמה חודשים אז הם אמרו לי שאם יש לי משהו יותר טוב להציע הם ילכו על זה, ובגלל זה אני כאן. אני צריך מפרט למחשב שיהיה שקט יחסית וישמש רק לאינטרנט וקצת אופיס, שיחזיק הרבה זמן. התקציב עומד על 1000 ש"ח, אך אני מעדיף שלא להשתמש בכולו אם אפשר. ללא ציוד היקפי או OC. שהמפרט יהיה כולל הרכבת המחשב בחנות. עדיפות גבוהה למפרטים מחנויות בראשון לציון. תודה מראש למי שיעזור.

• 22 תגובות
    • 3k צפיות
  4. היי אני רוצה לקנות מחשב שישמש אותי ללימודים בהנדסה תעשייה וניהול ואנסה להמשיך איתו אחרי התואר גם. האמת שהייתי רוצה שהוא גם יריץ לי את המשחק Dota 2 . אני מעדיף לא להגיע ל 5K ומעדיף מחשב של החברה ASUS

• 4 תגובות
    • 3k צפיות
  5. Started by Shavoigen,

שלום לכל חברי הפורום המכובדים לפני כמה זמן תכננתי לקנות מחשב אבל אז התחרתתי בגלל הירידת מחירים. אז בזמן הקרוב אני אקנה את המחשב ופה אתם נכנסים...אני לא הכי מבין בחומרה אז תהיתי אולי תרצו לעזור לי להחליט על מה ללכת טוב אז ככה... המחשב ישמש למשחקים וקצת עריכה פה ושם אני מעריך שיעשה OC בהמשך יש לי מסך SyncMaster226bw אין צורך בציוד היקפי(רמקולים מקלדת עכבר וכו') תודה רבה לכל העוזרים

• 55 תגובות
    • 3k צפיות
  6. Started by efee123,

שלום, ברצוני לקנות מחשב נייד טוב ובעל ניידות. אני לא רוצה שהניידות תבוא על חשבון הביצועים. חשבתי על הדגם הזה: http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ashdod1&cat=130 . אם תוכלו לתת חוות דעת לגבי המחשב ואולי להמליץ על מחשבים 13" אחרים. בגדול אני צריך את המחשב להתעסקות בתוכנות עריכת וידאו שונות, פוטושופ, משחקים, ולימודים תודה מראש על העזרה!

• 19 תגובות
    • 3k צפיות
  7. הנה לינק שמראה את המחשב אם יש המלצות למשהו בסדר גודל דומה אשמח לראות . http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/1090713-1116641-1540303-1540303-1540303-12724472-77954257.html?jumpid=reg_R1002_ILHE יש לי HP כרגע דגם pavillon ze4949EA ואני מאוד מרוצה ממנו אך אני רוצה לשדרג אותו את המחשב הקיים אני מעביר לאחי שמתחיל ללמוד וזה יתאים לו. בתודה מראש

• 32 תגובות
    • 3k צפיות
  8. אני רוצה לקנות טאבלט לכתיבה עם עט ללימודים. בינתיים מצאתי רק שני אופציות : Samsung Galaxy Tab A 10.1 SM-T585 Samsung Galaxy Tab S3 9.7 SM-T820 ה S3 מגיע עם S-PEN ועולה בסביבות 1900 שקל וה A 10.1 מגיע בלי העט ועולה בערך 950 שקל . אני מעוניין לדעת אם ה A 10.1 יענה על הצרכים של שימוש בעט לכתיבה, האם כדאי להשקיע ב S3 ואם כן למה? כי השימוש העיקרי הוא לכתיבה, האם 2 גיגה ראם יספיקו לזה? ואם יש הצעות יותר טובות אני אשמח לשמוע אותן(רק לא מוצרים של אפל כי הבנתי זה סיוט להעביר קבצים בין המכשירים שלהם לאלה שלא של אפל).

9. אהלן אנשים, הרכבתי לעצמי מפרט גיימינג ורציתי לדעת אם הוא מספיק טוב ואיך אפשר לשפר או לייעל אותו. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i7-4790 3.6Ghz 4.0 Ghz Turbo LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1540 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 - מחיר: ₪138 לוח אם: Gigabyte GA-H97M-HD3 כמות: 1 - מחיר: ₪464 מארז: באנדל - Fractal Design Define R4 + FSP RAIDER 650W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪798 זיכרון: Hynix 16gb 2X8GB DDR3 1600Mhz - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪470 כרטיס מסך: בקניית מחשב חדש בלבד - Gigabyte GTX970 G1 GAMING 4GB Retail כמות: 1 - מחיר: ₪1798 קשיח למחשב שולחני: Seagate Barracu…

• 13 תגובות
    • 3k צפיות
  10. היי, תודה לכם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב? פוטושופ מתקדם, לייטרום, משרדי, וורד, ג'ימייל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש. שימוש יום-יומי 3. האם יש צורך בציוד הקפי? אין צורך במקלדת, עכבר, מסך, לוח אם. שוב - לא צריך! 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא צריך לוח אם. יש כרגע TB250 BTC של Biostar 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא מתכונן. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה. …

• 23 תגובות
    • 3k צפיות
  11. כפי שכולם יודעים בתצוגת CES2011 בלס ווגס הוצגו מספר טבפטים של חברות כמו אסוס, אייסר, דל מוטורולה, ארכוס ועוד מה דעתכם? מי הכי טוב למשחקים? לשעות עבודה? מערכות הפעלה? מי נותן תפוקה טובה ביחס למחיר?

• 18 תגובות
    • 3k צפיות
  12. מעבדי אינטל? Price Units Total P-4 2,6 Ghz (Bus:800MHz, Hyper-Threading) 1080 לוחות אם למעבדי אינטל? ABIT Price Units Total IC7(875PE),DDR128b,H-Threding 700 1 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 256MB Kingston 290 2 580 כרטיסי מסך? Sapphir (ATI) Price Units Total RADEON 9600Pro TV,DVI 128MB 970 1 970 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) 480 1 480 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac 1.44 50 1 50 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? DVD Price Units Total Toshiba X16 200 1 200 מארזים? Price Units Total ATX MIDI 400W usb,p.stab. 180 1 180 Total price + system assemly 4430 ¤ אני צריך את נמחשב בעי…

• 32 תגובות
    • 3k צפיות
  13. Started by psybrain,

מעוניין לקנות מחשב נייד 17" ויש שניים שאני מתלבט ביניהם אשמח לחוות דעת https://www.ivory.co.il/catalog_compare.php?ids=14410,13599 מחיר סופי של הטושיבה הוא 4545 ש"ח השאלה האם שווה להשקיע יותר 300 שקל על הטושיבה ?

• 2 תגובות
    • 3k צפיות
  14. Started by Orans01,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מסחר עצמאי בבורסה, שימוש במספר של מסמכים במקביל (4 מסמכים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פלטפורמות המסחר השונות בבורסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימניג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהו…

• 0 תגובות
    • 3k צפיות
  15. איך אפשר לשפר את טווח הקליטה של הWIFI במחשב הנייד?

• 13 תגובות
    • 3k צפיות
  16. Started by FthkuMeis,

אהלן חברים, לפני שנה פתחתי דיון כזה אך לצערי לא התאפשר לי לקנות מחשב, אני בטוח שהשתנו דברים מאז אז פתחתי אותו שוב. המחשב שלי נמצא אצלי 10 שנים ושירת אותי נאמנות, אבל אני לא חושב שאני אעביר משהו ממנו, גם לא את המארז, לכן אשמח לקבל מפרטים שכוללים הכל. 1. מה התקציב המקסימאלי 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך לנצל, כולל החריגה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לגיימינג, שימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: …

• 6 תגובות
    • 3k צפיות
  17. Started by SpiritKnight,

OK, גיבשתי את המפרט הזה, אחרי הרבה מאוד זמן(יותר מדי לטעמי :) מעבד: INTEL P4-1.8A 512CACHE לוח: EPOX EP 4G4A+ 845G זיכרון: MUSHKIN 256DDRAM PC2700 הארדיסק: MAXTOR 60GB 7200RPM כרטיס מסך: S/U/M/A GEFORCE4 TI 4200 SE 64MB כרטיס קול: HERCULES GAMESURROUND MUSE XL מערכת רמקולים: ALTEC LANSING AVS300 2.1 פלופי: טיאק 1.44 DVD: של BENQ, כפול 16 לדיוידי וכפול 48 לסידירום. מסך שטוח: HERCULES PROPHETVIEW 720 עכשיו: אני מתכוון להעלות את הFSB ל133, אז אני אקבל תמיכה בזכרונות האלו, וגם מעבד ב2.4? תודה על עזרה.

18. שלום קבלתי מחשב מארה"ב של חברת דל.המחשב הינו מדגם ליטוויד E6510.המחשב נקנה על ידי חברה שלי שהיא גרה בארה"ב,וכעת היא הביאה לי את המחשב לארץ. היא אמרה לי שהיא שילמה 99 דולר תוספת ועשתה לי אחריות ל- 3 שנים מסוג NBD.-למישהו יש מושג מה זה אומר?- השאלה שלי היא,איך אני אמורה לממש את האחריות כעת בארץ?קבלתי את המחשב רק הדיסקים,וזה הכל.אין שם תעודת אחריות או משהו כזה.איך אני אמורה לממש את האחריות שהיא עשתה לי.האם האחריות הזאת תופסת בארץ? תודה מראש לעונים ולעוזרים סיון

• 7 תגובות
    • 3k צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? כ-8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא צריך לנסות לחסוך אלא אם כן זה פשוט ביזבוז כסף ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 10K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הייעוד המרכזי הוא לצורך עריכת והמרה של קבצי וידאו / אודיו של דיונים שנערכו. העריכה היא בסיסית: חיתוך קטעים מיותרים, הכפלת הסאונד לערוץ נוסף, המרה לפורמט המתאים לצורך העלאה לאינטרנט (כיום wmv שמחליפים את הסיומת שלו לASF ואז המערכת כאן יודעת להעלות אותו, השתקת רעשי לוואי והכי חשוב שהרינדור יהיה מהיר - מדובר בקבצים ארוכים הרבה פעמים (4-5 שעות וצריך להצליח לעבוד איתם ולהעלות אותם בהקדם, ולא לחכות יומיים שיסתיים הרי…

• 5 תגובות
    • 3k צפיות
  20. Started by omriaharoni,

שלום וברכה חברים אני סטודנט ומתלבט בין שני דגמי לפטופ הראשון מחשב נייד HP Pavilion 15-cs2007nj 6RM92EA לינק: https://1pc.co.il/product-61337-HP_Pavilion_15_cs2007nj_6RM92EA.aspx השני: Asus Laptop 15 X509FA-EJ084T לינק: https://www.pc365.co.il/product-20306-Asus_Laptop_15_X509FA_EJ084T?utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap בעיקרון שניהם עם אותם נתונים ובערך אותו מחיר הASUS עולה 2839 אחרי שדרוג אחריות לשלוש שנים, איסוף והחזרה מבית לקוח אך עם 256GB הHP עולה 2735 ומגיע עם 512GB ושלוש שנים אחריות איסוף והחזרה מבית לקוח שניהם עם מערכת הפעלה ווינדוס 10 מה עדיף לי? מחפש מוצ…

• 19 תגובות
    • 3k צפיות
  21. שלום לכולם, היום יש לי Inspiron R13 מלפני כמה שנים (מעבד I5, שודרג ל SSD, שודרג ל- 8 גיגה) ועדיין כוחו במותניו, אבל סוללה כבר הוחלפה ושוב גמורה, והוא כבר לא נראה נייד ביחס לניידים של היום. מה גם שהייתי רוצה מחשב שאוכל לקחת לשיעורים באוניברסיטה (ניידות + זמן סוללה). יש טרנד כרגע של מפתחים לעבור למק, מהסיבה שהוא רץ על unix/linux, אז בהתחלה חשבתי ללכת לכיוון הזה. אבל בינתיים הספקתי להתקין linux על המחשב שיש לי כרגע, ובינתיים זה נראה טוב, ואני מרוצה. התכנון הוא להתקין לינוקס, ולהרים מכונה וירטואלית של ווינדוס בפנים לצורך האופיס ופיתוח ב Visual Studio. כל זה אומר הרבה זיכרון, ואם אפשרי אז גם SSD מכובד. ואחרי ההקדמה הארוכה: 1. מה התקציב …

• 12 תגובות
    • 3k צפיות
  22. Started by ziv_noah,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, אינטרנט, צפיה בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך…

• 19 תגובות
    • 3k צפיות
  23. Started by Bergi,

שלום לכולם, מקרה מצער מאד קרה במהלך השבוע והמחשב שלי שבק חיים, אני חייב דחוף לקנות מחשב חדש כמה שיותר מהר ללימודים ולשיעמום שלי, אעריך כל עזרה שאקבל! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תלת מימד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3די מקס, אפטראפקס, פוטושופ, VRAY, אאוטוקאד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: פשוט שיוכל לתמוך במשחקים כמו דיאבלו 3, פחות קריטי עניין הגיימינג -אילו מש…

• 24 תגובות
    • 3k צפיות
  24. לפני כשנה וארבעה חודשים רכשתי במיטב כספי מתנת יום הולדת עבור אשתי (מעצבת פנים) - Asus N56JK-CN028H, שבזמנו עלה 4500 ש"ח. במהלך השנה שהמחשב היה ברשתונו לא היו איתו בעיות כלל, ביצועיו היו מעולים וגם האישה הייתה מאוד מרוצה ממנו. למרבה ההפתעה, לאחר שנה המקלדת הפסיקה לתפקד כראוי והמחשב נשלח לתיקון. את העובדה ששירות ASUS בארץ הוא מתחת לכל ביקורת אין צורך באמת להזכיר לכם וגם לא אלאה אתכם בפרטי הסאגה שנמשכת כבר למעלה מארבעה חודשים, אבל אציין רק ש-ASUS לא הצליחו לתקן את התקלה ("כנראה לא מייצרים מקלדות יותר עבור הדגם שלך") ולאחר שדרישותי לקבל מחשב חדש וזהה נענו בשלילה ("לא מייבאים אותו יותר") הגשתי בקשה להחזר כספי. בימים הקרובים אני אמור לקבל את הכסף וניצבת בפניי הדילמה בב…

• 11 תגובות
    • 3k צפיות
  25. Started by speed42,

שלום לכולם, אני מעוניין להחליף את ה HD בלפטופ לכונן SSD. מדובר במחשב מסוג HP PAVILION 15' רק כדי להיות בטוח מה הגודל של ה HD שקיים במחשבים ניידים האם הוא 2.5'? תודה.

• 8 תגובות
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.