ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,387 דיונים בפורום זה
-
היי, אני יודע שזה קצת מאתגר אבל אני צריך מחשב שישמש לגיימינג (שיריץ נגיד פיפא בצורה שאפשר לחיות עם זה) במחיר המינמלי. ראיתי שיש בהצעות מפרטים באתר למחשב בעל אופי דומה ב-1480 ש"ח, אבל רציתי לדעת האם יש לכם הצעות/שינויים מאז שההצעה הועלתה לשם. שימו לב שאין צורך בכונן דיסקים, כבר יש לי אחד, וגם אין צורך בהארד דיסק. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב גיימינג עד כמה שאפשר בהתאם לתקציב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פ…
-
- 4 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, מחפש המלצה למפרט עבור מחשב סלוני לצורך גיימינג. חשבתי שיהיה נכון יותר להשקיע במחשב חזק במקום בקונסולת משחקים... תודה רבה לכל העוזרים ! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BattleField1, Witcher3, מרוצי מכוניות... -מהי הרזולוציה הט…
-
- 8 תגובות
- 3k צפיות
-
-
הבעיה במחשב היא שהלוח אם נהרס והארדיסק גם,המחיר שהם מציעים(דרך היבואן של HP בראשון) הוא 1200ש'ח( 700ש'ח לוח אם 300ש'ח הארדיסק ו200ש'ח עבודה) השאלה האם יש טעם להשקיע סכום כזה על תיקון או שכבר עדיף לקנות חדש בהשקעה מקסימלית של 3000ש'ח? אבל והאבל הגדול הוא שהמחשב הגיע עם BEATS AUDIO(שנתן לו סאונד ממש מעולה שיותר טוב אפילו מהרמקולים במחשב הנייח שלי) השאלה אם יש בתקציב הזה(עד 3000ש'ח) מחשב שמגיע לרמת סאונד כזו או אפילו קצת פחות במחיר הזה... אשמח לשמוע חוות דעת בנושא כי יום ראשון אני צריך להחזיר תשובה אם לתקן או לקחת מהם המחשב הנוכחי הוא: HP Pavilion dv6-7043cl
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלוםאני רוצה לקנות מחשב ללימודים אקדמאים בלבד (מה שיריץ וורד אקסל דפדפנים למינהם וכו' לא משחקים בכלל)הגעתי ל3 מחשבים עם מפרט זהה פרט למאיץ הגרפי 1. מאיץ גרפי של NVIDIA® GeForce® 940MX, 2GBhttp://ksp.co.il/?uin=32906&select=....580..853..1793.2. מאיץ גרפי של Intel® HD Graphics 520 http://ksp.co.il/?uin=32901&select=.268..271..214..2183..580..855..1793.3. מאיץ גרפי של AMD Radeon R5 M430 2GB http://ksp.co.il/?uin=33939&select=.268..271..214..2183..580..854..1793.אני רוצה שהמחשב ירוץ בצורה הכי טובה שאפשר מבחינת הדרישות שלי וורד וכו'..מה עדיף?
-
- 0 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם חובה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אוטוקד, סקטצ'אפ, תכני HD, סרטי תלת מימד, ושאר דברים רגילים חיבור הרבה כוננים קשיחים, זה משמש כסוג של NAS לשאר הקליינטים בבית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא משחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמו…
-
- 18 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מה שלומכם? הנה התשובות לשאלון של הפורום. 1. מה התקציב המקסימאלי? כמו בכותרת, אלא אם כן תוספת של מאות בודדות תשנה את התמונה הרבה, תרתי משמע. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל. 2. מה שימושי המחשב? משחקים, MMO כמו ESO ומשחקים כמו FALLOUT 4, אני פשוט ניסיתי להפעיל את פולאוט במחשב שקניתי ב3500 לפני 3 שנים, וגם בהגדרות הכי נמוכות זה קירטע. סימן שצריך להחליף מחשב לא? א) המחשב מיועד לגיימינג כבד כנ"ל, וגם אפטר אפקטס ופרימייר. ב) מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)? יש לי כרגע מסך 24" 1920X1200, אבל הייתי רוצה לקנות מסך חדש של תלת מימד. אבל שמעתי שהיום תלת מימד בנסיגה גדולה, ולכן אנ…
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום ידידים טכנאים! יש דבר אחד שמדאיג אותי ביחס לאחריות של מחשבים ניידים מחברות "מובילות" כמו HP. אתם רואים, מעבדות "מוסמכות" של HP ואולי עוד מותגים מראות חוסר מקצועיות ואחריות כאשר אתם מוסרים רכוש שלכם להם. הרבה לקוחות מאוכזבים ממעבדה CPM כולל אותי. לכן על תסתכלו על אחריות ובמאוחד על תרכיבו עוד אם אתם לא בטוחים במעבדה איפה מטפלים במוצר שלכם. אני חייב מחשב נייד חדש ולא יודע איזה מותג לבחור כי לא יודע איזה מעבדות מורשות טובות ואמינות יש במדינה. חברה האם תמליצו לי מעבדה שאתם בטוחים וחוויתם בה?
-
- 5 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום , אני מעיין בפורום זה בעקביות . והחלטתי היום להרשם לאתר הנהדר הזה , שלמדתי ממנו רבות , וגם אני מעוניין במחשב לגיימר. אז בבקשה , התשובות באדום : 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ללא מסך . או 6000 עם א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים , ואולי גם הרצת קודי עליו (שיחובר עם HDMI לטלויזיה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. נאמר שברצוני לחפש שקט לעוד שנתיים …
-
- 21 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכל חברי הפורום המכובדים לפני כמה זמן תכננתי לקנות מחשב אבל אז התחרתתי בגלל הירידת מחירים. אז בזמן הקרוב אני אקנה את המחשב ופה אתם נכנסים...אני לא הכי מבין בחומרה אז תהיתי אולי תרצו לעזור לי להחליט על מה ללכת טוב אז ככה... המחשב ישמש למשחקים וקצת עריכה פה ושם אני מעריך שיעשה OC בהמשך יש לי מסך SyncMaster226bw אין צורך בציוד היקפי(רמקולים מקלדת עכבר וכו') תודה רבה לכל העוזרים
-
- 55 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, בקרוב אני מתכוון לרכוש מחשב נייד. אחרי קריאת מספר סקירות החלטתי כנראה לקנות מחשב של Dell - גם בגלל האחריות (3 שנים) וגם בגלל האמינות. כרגע אני מתלבט האם לקנות את ה-N3010 או ה-N5010. (שניהם I3) הצורך שלי הוא במחשב בעיקר לנסיעות וצפיה בסרטים. ממה שקראתי וראיתי, החסרונות של הN3010 הם חוסר בכונן DVD, ומסך קצת קטן כדי לצפות בו בסרטים. לעומת זאת, החסרונות של הN5010 הם זמן סוללה קצר יותר והוא מסורבל יותר. הלכתי לחנות לראות את שניהם וזה רק השאיר אותי יותר מבולבל.... אשמח לשמוע הצעות - מה אתם הייתם מעדיפים ולמה? מה אתם ממליצים לי? תודה
-
- 17 תגובות
- 3k צפיות
-
-
דרישות: זיכרון פנימי 8gb הארד דיסק ssd 128gb העדפות: מסך 13.3 עד 15.6 משקל 2 קילו ומטה תקציב: עד 2000 שקל (העדפה לכמה שפחות) הערות: אין צורך במערכת הפעלה (אתקין לבד) אשמח אם תוכלו להרכיב לי מחשב שיתאים עבורי... ממש אשמח אם תצליחו להוריד את המחיר מ-2000 לכמה שיותר נמוך תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות מחשב שישמש אותי ללימודים בהנדסה תעשייה וניהול ואנסה להמשיך איתו אחרי התואר גם. האמת שהייתי רוצה שהוא גם יריץ לי את המשחק Dota 2 . אני מעדיף לא להגיע ל 5K ומעדיף מחשב של החברה ASUS
-
- 4 תגובות
- 3k צפיות
-
-
לפני כחצי שנה רכשתי מחשב נייד של ASUS מדגם U31f. לפני שבוע בערך, הנחתי את המחשב בארון, כשאיו מעליו שום דבר, וכשהדלקתי אותו אחרי זה ראיתי שנהיו פסים על המסך. והפסים האלה השתנו מפעם לפעם שהשתמשתי במחשב. התקשרתי לסרבפרו, החברה שנותנת לי אחריות עליו, ופתחתי תקלה. סך הכל היה שירות טוב מאוד, לפחות בהתחלה. אחרי שבוע שהיה אצלם במעבדה התקשרו אליי ואמרו שהתקלה שיש לי במסך היא תקלת שבר, שהאחריות לא תופסת על זה. למרות שניסיתי להסביר ולהתווכח שזה לא יכולה להיות תקלת שבר כי לא נגעתי בו אפילו, הנציגה עמדה על שלה ואמרה שהתקלת שבר היא עובדה. היא אמרה לי שכרגע אני יכול לבקש הצעת מחיר, שהם יתקנו את התקלה למרות זאת. כך שתיקון התקלה יעלה כ1390 שקלים (כשקניתי את המחשב ב3000 שקל בלבד). האפשרות…
-
- 30 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לקבל חוות דעת על המחשב Lenovo Flex 2 15 (יש מספר דגמים , אני מדבר ספציפית על הלינק למטה) http://ksp.co.il/?store=beitshemesh&uin=23579. לא כל כך מצאתי ביקורות על הדגם הספציפי הזה , ואם מצאתי ראיתי שהSPECIFICATIONS שונים ממה שרשום בKSP לדוגמא. בגדול אני רוצה לדעת איך המחשב , אם יש תלונות עליו וכו'.. המון תודה ארז
-
- 5 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין במחשב PC עבור פיתוח תוכנות. אשמח לעזרתכם!! 1. מה התקציב המקסימאלי? 9000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ב-1000 2. שימושים צפויים - פיתוח תוכנות. צפייה ב-HD תוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש באופן תדיר: Visual Studio 2010, eclipse המחשב לא מיועד למשחקים, אבל כן לצפייה בתכני HD 3. האם יש צורך בציוד היקפי? כן, שני מסכים מאותו סוג של כ-22 אינץ' כל אחד 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט? לא 5. אין צורך במפרט חלקי 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? לא האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא – בהזמנה אבקש מהחנות. …
-
- 24 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אהלן. בהמשך לנושא הקודם שפתחתי, רכשתי את ה- Lenovo Ideapad u430p. חשוב לי מאוד לדעת להתנהל נכון עם הסוללה ויש לי 2 שאלות בעניין: 1. האם כשיש לי שקע חשמל נגיש לידי, עדיף להוציא את הסוללה מהמחשב ולעבוד ישירות מהחשמל? האם פעולה כזו שומרת על חיי הסוללה או גורמת לה להתבלות מהר יותר ופוגעת בה? 2. מעבר להשפעה (לטובה או לרעה) של פעולה זו על הסוללה, איך היא משפיעה על המחשב עצמו? המחשב לא מעדיף לעבוד עם סוללה מאשר עם חיבור לחשמל? תודה רבה.
-
- 20 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום רב! התגרשתי ונהייתי תפרן:) אני זקוק למחשב ביתי ללא גיימינג.גלישה וסרטים אונליין בעיקר מצאתי באתר וואלהשופס מחשב הבא: https://www.wallashops.co.il/מחשב-שולחני-LENOVO-AMD-E1-6010/pi7TI2AEFA3C מחשב נייח מבית LENOVO זיכרון 4GB דיסק קשיח 500GB מעבד AMD A1-6010 1.35Ghz Dual Core מערכת הפעלה Windows 10 -מוחדש מותג: Lenovo דגם: H30-05 (90BJ008AUS) מעבד: AMD E1-6010 1.35 GHz זיכרון: 4 GB DDR3 דיסק קשיח: 500 GB כונן אופטי : DVDRW כרטיס מסך: AMD Radeon R2 מערכת הפעלה: Windows 10 Home 64-Bit תקשורת: 10/100Mbps תקשורת אלחוטית: 802.11ac Wireless LAN + Bluetooth חיבורים: 1 HDMI 2 x USB 3.0 (total) …
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
- 2 followers
-
-
היי, אני מעונין לקנות 15XSP מחול, יש צפי מתי יגיעו המעבדים החדשים? יש מה לחכות להם? את הדגם 13 כבר מוכרים עם מעבד דור 8 במידה ואני קונה עם מסך FHD ומחבר אותו למסך 4K יהיה אותו אפקט במידה ויקנה עם מסך 4K אני צודק? תודה!
-
- 19 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם. כמה שווה מחשב מבוסס מעבד I5 750, לוח של גיגהבייט, לא ידוע איזה דגם, כנראה מבוסס P55, נפח זיכרון 4 GB, דיסק קשיח 500 ג"ב, מסך LCD 22 של סמסונג או LG (לא זוכר), כרטיס מסך HD6450 2GB?
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
-
-
אז ככה חברים אני מחשב מחשב שבעיקר ישמש אותי לסרטים ואינטרנט אולי קצת תוכנות כמו מאטלאב. הייתי רוצה שהמחשב ירגיש מהיר. שאני אהנה להשתמש בו. הייתי אותה לנסות לעשות אותו קטן יותר מהסטנדרט אם זה אפשרי(מארז קטן) אשמח לעזרה. תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמובן אבל אפשרי לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: תכני HD. אינטרנט. ומשחקי אסטרטגיה אולי(starcraf) אבל הכי חשוב זה חווית משתמש רוצה שהמחשב יטוס ולא יתקע.) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא למשהו כבד כמו שרשמתי -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. קלים. משחק באקסבוקס בעיקר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסי…
-
- 15 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני יודע שכל שעתיים בערך נפתח כזה דיון, אבל בכל זאת חשבתי שכדאי שאני אפתח דיון משלי ולא אקח מפרט שהומלץ למישהו אחר 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין בעיה להוציא את כל התקציב, אבל מן הסתם אם אין פגיעה בביצועים אז כדאי לחסוך... ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים ותוכן וידאו באיכות HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, MW3, Diablo 3 ודומיהם. -מהי הרז…
-
- 34 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מעניין אותי לדעת , אם אני אפתור עם היצרן את הבעיה שיש לי עם המחשב הייתי רוצה להשתדרג למחשב ASUS N550JK עם המסך מגע
-
- 12 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מעוניין לקנות מחשב נייד 17" ויש שניים שאני מתלבט ביניהם אשמח לחוות דעת https://www.ivory.co.il/catalog_compare.php?ids=14410,13599 מחיר סופי של הטושיבה הוא 4545 ש"ח השאלה האם שווה להשקיע יותר 300 שקל על הטושיבה ?
-
- 2 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מחפש כרטי מסך במחיר סביר על מנת שהילדים יוכלו לשחק בפורטנייט. האם Gigabyte GTX 1050 2GB מספיק טוב?
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני חושב להזמין את הנייד הזה (HP Pavilion DV3510NR) מ-eBay או -BestBuy (ארה"ב) דרך חברת Usaddress (ידועה גם ב-Ushops). העלות הסופית היא בסבבות ה-1200 דולר (כולל מחיר המוצר, המשלוח, מע"מ ומיסים...). את המפרט המלא ניתן לראות כאן. תמונות וסקירה מקיפה למחשב ניתן לראות כאן. סקירה עם וידיו ב-CNet ניתן לראות כאן. את ה-Demo של HP ניתן לראות כאן. עכשיו, כמה דברים: אחריות: אחרי התכתבות עם HP העולמית וחפירות בפורום ובמקומות אחרים, הבנתי שיש אחריות בין-לאומית שעובדת ככה: אם מוצר מסויים נרכש במדינה א (ארה"ב), ויש תמיכה (כללית) ל-HP במדינה ב (ישראל) ו\או המוצר משווק במדינה ב, אז התמיכה ניתנת ע"י HP בארץ ב. נסיתי ליצור קשר עם HP המקומית ללא הצלחה. למיטב ידעתי, בארץ יש תמיכה …
-
- 14 תגובות
- 3k צפיות
-