עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני שואל בשביל אחותי. לא יודע אם הדבר אפשרי במסגרת התקציב הדל, אבל הבטחתי לבדוק לה. מטרות המחשב - משרדיות + משחק סימס בלבד גודל המסך - לא משנה רזולוציית המסך - לא משנה דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - לא משנה משקל רצוי - לא משנה האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא משנה האם יש צורך ביציאות מיוחדות - לא משנה גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - לא משנה כונן אופטי - לא משנה האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית - לא האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - לא כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - שיריץ את המשחק סימס, אפשר להתפשר עד לסימס 3 ולא האחרון אם זה עוזר.

• 6 תגובות
    • 3.1k צפיות
  2. לכל המבינים, לפניכם מפרט. אם יש הצעות שיפור, הן בעניין מחיר הן בשיפור החומרה אשמח לקבל הערות אבל קודם לשאלות: 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 5K בלי מסך, עדיף לחסוך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? במידה מועטה אולי עוד 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה ועריכת וידאו. שימוש בתוכנות photoshop ,ilustrator וכן בפרימייר ו - אפטר אפקט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחו…

• 16 תגובות
    • 3.1k צפיות
  3. Started by dorfmagician,

אהלן, המטרה העיקרית של המחשב: עיצוב גרפי מטרה משנית: הורדות (והרבה!) מחשב מספיק חזק להריץ את ויסטה מארז: חייב מארז עמיד, חזק (עדיף מתוצרת IBM) מאוורר היטב מעבד: באמת צריך המלצה טובה כאן, שמעתי שמעבדים של AMD מתמודדים עם Intel מאוד טוב בזמן האחרון... דיסק קשיח: מינימום 160GB SATA2 צורב DVDRW כרטיס מסך: מספיק חזק לעבודות עם פוטושופ, פלאש, פריהנד ו-MAYA וכמובן, תומך בהתקן העתידי DirectX 10 (חייב DVI!!) זיכרון: מינימום 1024MB (עדיף DUAL CHANNEL) מערכת צריכה לכלול מסך (מינימום "17) מחברה עם שם טוב מקלדת, עכבר אין צורך בכרטיס קול איכותי... לוח אם: תומך בשדרוגים עתידיים של כרטיסי מסך, מעבד וכו' מערכת הפעלה Windows XP Pro thx a bunch

• 35 תגובות
    • 3.1k צפיות
  4. שלום כולם, ותודה מראש לכל העוזרים הנפלאים שנמצאים כאן! העניין הוא כזה. אני רוצה לקנות מחשב, שיהיה מיועד גם לעריכת וידאו, כלומר: Premiere, After Effects, פלאגינים והכל. וגם מיועד לעריכת סאונד: ,Cubase, VST תוספים. ובנוסף, כמובן, מחשב שקט שקט. מה שאני צריך זה רק מחשב ללא ציוד הקפי, כרטיס קול משובח (EMU) כבר יש לי. סדר גודל של מחיר הוא באזור ה-5K. יותר ממפרט, הייתי שמח לדעת על ההבדלים הנדרשים ממחשב לעריכת וידאו, לבין מחשב עריכת סאונד. שוב תודה מראש דניאל.

• 12 תגובות
    • 3.1k צפיות
  5. Started by rafi2828,

לאחר שעיינתי במפרטים המומלצים ובעזרתם האדיבה של חלק מהמשתתפים הרכבתי את המפרט הבא שחורג ב 600- 700 ש"ח: amd xp 1800 477 nis gigabyte va7 via kt 400 471 nis ddr 256 mb 2700 oem 436 nis w.d 40gb 7200 495 nis gigabyte radeon 9000 pro 64 mb 552 nis teac 1.44 3.5 floppy 55 nis open x 56 151 nis netogragon 56 k v. 92 pci modem 54 nis monitor ctx pr705 1,261 nis genius kb-06 40 nis genius easymouse+ serial/ps2 25 nis genius sp-60s speakers 39 nis task 3001 case 239 nis windows xp 530 nis 272 nis הרכבה והתקנת מערכת הפ…

• 20 תגובות
    • 3.1k צפיות
  6. Started by Hotline Miami,

מעוניין לקנות מחשב HTPC חדש צריך בבקשה עזרה בבחירה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך קצת ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רק צפייה בסרטים באיכות FHD וגלישה באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, …

• 5 תגובות
    • 3.1k צפיות
  7. Started by BlindFaith,

שלום לחברי הפורום. הגעתי לפורום לפני בערך חצי שנה עם כוונה לקנות מחשב גיימינג במחיר 8,000 ש״ח. הסיבה שהתקציב לא הספיק לי בזמנו היא שאני רוצה לחבר שלושה מסכים, והרגשתי שהתקציב שמוקצה לכרטיסי מסך מאפיל מעט על האיכות של שאר החלקים. אז אגרתי עוד קצת חיסכון ועכשיו אני מוכן לקנות את המחשב שלי. 1. תקציב מקסימלי: עד 10,000 ש״ח. רצוי לנצל ולא ניתן לחרוג. 2. שימושים: בעיקר גיימינג, גם תכנות ועריכת סרטים. משחקי high end בעיקר, אני לא חושב שיש צורך להסביר. רזולוציה טבעית מקסימלית 5760x1080 3. ציוד הקיפי: ללא. 4. לכלול הכל. 5. רמה 7. שזה אומר שעדיף שקט, אם זה נכנס בטווח מחיר. 6. אוברקלוק: קל, אני לא מספיק בקיא בתחום בשביל להגיד משהו מעל, ואני גם לא מתכנן להשתמש בזה בהתחלה. 7. תוכנות מ…

• 25 תגובות
    • 3.1k צפיות
  8. תקציב : 4000 ש"ח * מטרות המחשב? בעיקר פיתוח תוכנה * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? שיהיה נוח לכתוב קוד * רזולוציית המסך? שיהיה נוח לכתוב קוד * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עדיף כמה שיותר קל, אבל לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) כן * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא קריטי, 500GB זה מעל ומעבר למה שאני צריך * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן WIN7\8 * האם יש …

• 4 תגובות
    • 3.1k צפיות
  9. Started by Useful Idiot,

שלום, יש לי לפטופ של אסוס N550JK ויש לו adaptive brightness מעצבן מאוד. כבר שברתי את הראש איך להפטר ממנו (אחרי שכל הדרכים שמצאתי באינטרנט כשלו). בסוף הפתרון נמצא בתוכנה של האינטל (יש לי גם nvidia וגם אינטל). ב graphic properties בתוך קטגוריית power ביטלתי אופציה שנקראית display power saving technology. יפה. הבעיה עכשיו שמשום מה ההגדרות האלו מתאפסות בכל פעם אחרי שהמחשב נכבה. יש דרך לפתור את זה? או שהבהירות האוטומטית הזו תרדוף אותי לנצח? תודה!!

• 21 תגובות
    • 3.1k צפיות
  10. אני מחפש מחשב בסביבות ה6000 ש"ח, שיהיה חזק למשחקים. מתלבט בין טושיבה ל HP או אולי אפילו DELL. מבקש המלצה לאיזה מעבד עדיף יותר, אלה עם ה P או ה T , כי הבנתי שP יותר חזקים ומתקדמים מהT. ואיזה כרטיס מסך יהיה טוב למשחקים שיריץ ברמה גבוהה,ובמידה וקיימים חברות אחרות שאתם מכירים של מחשבים וממליצים,יהיה נחמד לדעת.

• 28 תגובות
    • 3.1k צפיות
  11. Started by was955,

מה התקציב המקסימאלי? 3000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד/פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך Dell UltraSharp U2412M (Digital) 1920* 1900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לד…

• 16 תגובות
    • 3.1k צפיות
  12. שלום ידידים טכנאים! יש דבר אחד שמדאיג אותי ביחס לאחריות של מחשבים ניידים מחברות "מובילות" כמו HP. אתם רואים, מעבדות "מוסמכות" של HP ואולי עוד מותגים מראות חוסר מקצועיות ואחריות כאשר אתם מוסרים רכוש שלכם להם. הרבה לקוחות מאוכזבים ממעבדה CPM כולל אותי. לכן על תסתכלו על אחריות ובמאוחד על תרכיבו עוד אם אתם לא בטוחים במעבדה איפה מטפלים במוצר שלכם. אני חייב מחשב נייד חדש ולא יודע איזה מותג לבחור כי לא יודע איזה מעבדות מורשות טובות ואמינות יש במדינה. חברה האם תמליצו לי מעבדה שאתם בטוחים וחוויתם בה?

• 5 תגובות
    • 3.1k צפיות
  13. Started by 1itay1,

שלום.. חבר שלי מחפש מפרט חזק למחשב, יש לו תקציב של כ-6000 מחשב שיחזיק כמה שנים טובות. אם מישו מכיר, הוא משחק משחקים כמו CSS וכו', אז אני צריך מחשב חזק וזה לא רק למשחקים. אפשרויות לחריגה 100-300 ש"ח. מפרט לגיימינג. חנות מעודפת- KSP אשדוד. הוא דורש במפרט מעבד core i7, והוא מעדיף כרטיס מסך מהחדשים של NVIDIA.

• 46 תגובות
    • 3.1k צפיות
  14. Started by stiassny,

שלום לכולם - אני מחפש לקנות מחשב חדש. בהתחלה חשבתי ללכת על משהו דיי פשוט ואז הבנתי שאם כבר... אז כבר... אז הנה הרקע למי שמעוניין: כל מה שגורם לי עכשיו לקנות מחשב חדש זה העובדה שהמחשב של אמא שלי (פנטיום 440מגהרץ) כבר לא ממש עובד אין לי כוח כבר כל יום לפרמט לה את המחשב ולשמוע אותה צועקת למה המחשב הזה לא עובד ולכן החלטתי שהגיע הזמן לעשות לזה סוף. אני יקנה לי מחשב חדש, ואת המחשב שלי אני יעביר לאמא, שהשימוש היחיד שלה במחשב זה אינטרנט ואופיס. 1000 ש"ח אני מקבל תקציב מאמא שלי שתקבל את המחשב הנוכחי שלי שהוא סבבה לגמרי: פנטיום 4 2.4 עם ג'יגה זכרון וכרטיס מסך 7600GS שקניתי לפני חודשיים. עוד 500 ש"ח אני יגרד מאבא שלי בתור מתנת יום הולדת, ומהכיס שלי אני מתכנן להוציא עוד 4,000-4…

• 47 תגובות
    • 3.1k צפיות
  15. Started by Gnome,

טוב, אבא שלי לא מסכים לקנות לי מחשב חדש ואני תקוע עם P3 מסריח שלא יכול לעשות יותר מפעולה אחת בו זמנית!!! :smiley4: אז אני רוצב בנתיים משהו להיאחז בו כדי לנדנד לאבא שלי. אז כך, אני רוצה מחשב מבוסס אינטל כי אני רוצה לערוך ווידאו וסרטים. אני רוצה כרטיס מסך בשביל משחקים ושיחזיק הרבה זמן. לא כמו ה GF2 MX 32MB שיש לי עכשיו, שאחרי שנה אפילו פחות כבר היה חסר תועלת!!! ואם יש אפשרות אז עדיף שיהיה מ KSP מהסיבה שזה יותר זול וגם זה יותר קרוב למקום המגורים שלי, אבל הבעיה היא שאין שם מבחר גדול מספיק... :-\ טוב אז הנה מה שחשבתי עליו: מ KSP: מעבדי אינטל? Price Units Total P-4 2,4 Ghz (Bus:800MHz, Hyper-Threading) 1030 1 1030 לוחות אם למעבדי אינטל? ASUS Price Units Total P-4P800 Delu…

• 31 תגובות
    • 3.1k צפיות
  16. שלום, הייתי רוצה לדעת אחת ולתמיד למי מהחברות הבאות יש אחריות ושירות לקוחות טובים כדי שאני אבחר נייד שאוכל לישון בשקט בלילה ומי הוא נותן האחריות. Dell Toshiba Asus Gigabyte Hp (אני אפילו לא רציתי לרשום) אם יש המלצות נוספות לשירות טוב כמובן אני אשמח לשמוע! תודה.

• 22 תגובות
    • 3.1k צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אם באמת יש צורך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סקייפ, אימייל, פייסבוק, גלישה באתרים וכו'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1650*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא רלוונטי, הדברים הכי מאתגרים שהמחשב יתמודד איתם הם משחקי פייסבוק/סרטוני יוטיוב 3…

• 18 תגובות
    • 3.1k צפיות
  18. מה התקציב המקסימאלי? - סביב 6500ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - רק אם אפשר בלי להתפשר בביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים כבדים ושימוש יומיומי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - BF 3 על ULTRA AAx4 עם FPS 60 ו- FAR CRY 3 על ULTA ב 60 FPS וכו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -גדול מסך 22" 1920x1200 אולי אשדרג בעתיד ל 24" תלת מימד 3D. -לא…

• 39 תגובות
    • 3.1k צפיות
  19. Started by ifiter78,

שלום רב! התגרשתי ונהייתי תפרן:) אני זקוק למחשב ביתי ללא גיימינג.גלישה וסרטים אונליין בעיקר מצאתי באתר וואלהשופס מחשב הבא: https://www.wallashops.co.il/מחשב-שולחני-LENOVO-AMD-E1-6010/pi7TI2AEFA3C מחשב נייח מבית LENOVO זיכרון 4GB דיסק קשיח 500GB מעבד AMD A1-6010 1.35Ghz Dual Core מערכת הפעלה Windows 10 -מוחדש מותג: Lenovo דגם: H30-05 (90BJ008AUS) מעבד: AMD E1-6010 1.35 GHz זיכרון: 4 GB DDR3 דיסק קשיח: 500 GB כונן אופטי : DVDRW כרטיס מסך: AMD Radeon R2 מערכת הפעלה: Windows 10 Home 64-Bit תקשורת: 10/100Mbps תקשורת אלחוטית: 802.11ac Wireless LAN + Bluetooth חיבורים: 1 HDMI 2 x USB 3.0 (total) …

20. שלום לכולם, במסגרת עבודת המחקר שאני עושה באוניברסיטה אני רוצה לרכוש לפטופ למען אנליזות עם מטלב ותוכנות אחרות, ולהריץ יישומי מדיה/ מעין משחקי 3D (המשתמשים בחומרת 3D) לא תובעניים. לכן מבחינת המעבד, עדיפות כמה שיותר ת'רדים (ליבות / HT), כמה שיותר GHZ. האם יש בארץ כבר לפטופים עם סנדי ברידג'? כמו כן, מבחינת זיכרון, לפחות 6 GB. גודל מסך בין 15" ל 17" משקל לא חשוב. זמן סוללה לא חשוב. יציאת HDMI תהיה תוספת נחמדה. אם יש לפטופ עם חיבור פרללי זה יהיה מעולה, אם לא אז שיהיה בלפטופ PCMCIA כדי לשים מתאם. HD לפחות 500 GB. אין העדפה לחברה. נ.ב. התקציב גמיש לשני הכיוונים בתודה מראש, עמרי

• 10 תגובות
    • 3.1k צפיות
  21. Started by SpiritKnight,

OK, גיבשתי את המפרט הזה, אחרי הרבה מאוד זמן(יותר מדי לטעמי :) מעבד: INTEL P4-1.8A 512CACHE לוח: EPOX EP 4G4A+ 845G זיכרון: MUSHKIN 256DDRAM PC2700 הארדיסק: MAXTOR 60GB 7200RPM כרטיס מסך: S/U/M/A GEFORCE4 TI 4200 SE 64MB כרטיס קול: HERCULES GAMESURROUND MUSE XL מערכת רמקולים: ALTEC LANSING AVS300 2.1 פלופי: טיאק 1.44 DVD: של BENQ, כפול 16 לדיוידי וכפול 48 לסידירום. מסך שטוח: HERCULES PROPHETVIEW 720 עכשיו: אני מתכוון להעלות את הFSB ל133, אז אני אקבל תמיכה בזכרונות האלו, וגם מעבד ב2.4? תודה על עזרה.

• 7 תגובות
    • 3.1k צפיות
  22. שלום לכולם, קניתי m27q והמחשב בן 10 השנים שלי עם gtx970 מקרטע על 1440p אז הגיע הזמן לשדרוג. מחפש מחשב גיימינג למשחקים כבדים (gow5, re8, rdr2 וכו..) אין צורך בציוד היקפי. מה שכן אולי הייתי שמח ללוח אם עם בלוטוט לחיבור אוזניות. מוכן לחרוג קצת בתקציב אם יש הצדקה. תודה רבה!

23. Started by barak_i,

אהלן כולם. אני מתחיל ללמוד אוטוטו. רציתי המלצה לאולטרבוק בתקציב של עד 4500 ש"ח דרישות מינימום מעבד- i5. זכרון - 4 ג'יגה SSD - שיהיה לפחות 120-128 GB יש כמה חברים שמתחרים בשוק סביב המחיר הזה. חשבתי על ה zenbook ux31e http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=UX31E&Cat2Cat1ID=36&Cat2ID=239&aff=Zap〈=he אבל שמעתי עליו קצת ביקורות לא משהו.... יש גם דגם לא רע של סמסונג http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=1938&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he אבל אתם יודעים- בכל זאת- סמסונג...... מה אתם אומרים?

• 10 תגובות
    • 3.1k צפיות
  24. Silverstone Sugo SST-SG07B + 600W Intel Core i5 S1155 2500 3.3Ghz Asrock H67M-ITX B3 Kingston 4096MB DDR3 1333MHz X 2 Schyte Kozuti Hitachi 1TB Sata3 Palit GTX560TI 1GB GDDR5 שימו לב מארז SFF בזמנו עלה כמעט 1000 שקל ואופציה למסך של DELU221 אבל אם המחשב יהיה שווה סכום יפה אין לי בעיה לתת גם את המסך וכמה שאלות נוספות ברשתוכם: 1. איפה הכי טוב לפרסם? 2. האם יש שוק למחשבים יד שניה? 3. אם אחליט לא למכור עכשיו את המחשב אלא רק בעוד חודשיים שלוש, כמה צפויה להיות הירידת ערך? תודה רבה מראש

• 12 תגובות
    • 3.1k צפיות
  25. Started by ptX,

שלום פורום, קניתי את הN55SF שהתגלה כמחשב מעולה ביחס למחיר, אני משתמש בו בעיקר למשחקי מחשב כבדים. עכשיו הבעיה שהמחשב מתחמם מאוד ואני צריך משטח קירור, אני לא רוצה לבזבז עוד כסף מיותר, אני יודע שמשטחי קירור טובים עולים בסביבות ה500 ש"ח וזה הרבה, אני מוכן להסתפק במשהו זול יותר אם יש פה חוו"ד טובה עליו, אם יש. אם תגידו שלא שווה להסתכל בכלל לכיוון של משטחי קירור זולים אז אני אתחשב גם בזה כמובן. צריך משהו שיהיה מקרר חזק, וגם שקט והכי חשוב - אמין ואפקטיבי. לא חייב להיות המשטח הכי קל, תודה.

• 10 תגובות
    • 3.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.