עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ריבה אבירם,

מחפשת המלצה לנייד לשימוש משרדי בעיקר (אופיס, תוכנות מקצועיות ) כולל תוכנת הפעלה, מסך 15.6'. מעבד i5 או i7 לא צריכה touch שני הגורמים החשובים ביותר הם אמינות ושקט. לא יכולה לעבוד עם מחשבים בהם יש רעש מאוורר חזק או קבוע תקציב עד 4,500 עדיף פחות.

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  2. Started by ziv277,

שלום רב מכיוון שאני לא מבינה כלום במחשבים אני פונה אליכם לסיוע אני מעוניינת לקנות לבת שלי (בת 12) מחשב נייד הצרכים שלה בו הם: לימודים (כל תוכנות האופיס), מצגות, תצפה בו בטח בסרטונים ותוכניות טלויזיה ותגלוש באינטרנט. חשוב לי שהתמונה תהיה חדה והמסך לא קטן מדי שיהיה לה נוח והקאץ' שהמחיר לא יהיה גבוה אודה מאוד מאוד לעזרתכם זיו

3. Started by Adir Zar,

. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 מאילת. ניתן לחרוג עד 300 שח בהמידה ושדרוג נותן תוספת משמעותית. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטודנטית להוראה. אופיס\אינטרנט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? עדיף שיכלול מערכת הפעלה, לא חובה. 8. …

• 5 תגובות
    • 993 צפיות
  4. האם זכרון ram שמצויין כ - On-board פירושו שאי אפשר לשדרג זכרון. כמו למשל בנייד הזה: https://www.dell.com/en-us/work/shop/dell-laptops-and-notebooks/new-xps-13-7390-laptop/spd/xps-13-7390-laptop/smx13w10p1c607?ref=p13n_rv_hp&configurationid=27a37443-9e22-4057-be14-a4391654240f האם מישהו התנסה במימוש אחריות בארץ של דל שנקנה בארה"ב? ואחרונה: בהתלבטות בין 13.3 אינץ' ל 12.5 אינץ לשימושים משרדיים בלי כוונות לצפיה בסרטים. ודגש על ניידות, משקל וסוללה. האם למישהו יש המלצה מבין השניים?

• 1 תגובה
    • 907 צפיות
  5. Started by menash96,

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  6. Started by AviIz,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000, אם כדאי ניתן לחרוג (אם לדוגמא תהיה בעיה עם המשחקים להלן, או עם משחקים אחרים בשביל הבן בשנתיים הבאות), עדיף שלא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מצגות וסיכומי קורסים באוניברסיטה ומשחקים, כיום הבן (גיל 11) משחק ורוצה: fifa20, מיינקראפט, nba2k, citiesSkylines. גם שימוש בהרבה חלונות במקביל, בפרט הרבה tabs (לשוניות) אינטרנט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב …

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  7. שם קישור ל2 הלפטופים בksp כיוון ששם מפורט המפרט המדויק שלהם שמשתנה מחנות לחנות. Dell g5 15: https://ksp.co.il/m/uin/49837&ref=select Hp pavilion gaming 15: https://ksp.co.il/m/uin/74614&ref=select הדברים שחשובים לי (בסדר יורד): איזה לפטופ ייתן ביצועים טובים יותר במשחקים כבדים? לאיזה לפטופ יש מסך טוב יותר? לאיזה לפטופ יש קירור טוב יותר? עמידות לטווח הארוך (שימו לב שhp עם אחריות לשנה לעומת dell עם אחריות ל3). איזה מהם עמיד יותר? שירות הלקוחות של איזו חברה יותר טוב?

8. Started by asd sad,

היי, אז לאחר 7.5שנים עם מחשבי הנוכחי החלטתי שהגיע הזמן להשתדרג ולקנות מחשב חדש זה המחשב הנוכחי שלי https://www.userbenchmark.com/UserRun/21436549 אני מחפש מחשב בעיקר לעבודה משרדית ולצורך הלימודים במדמח כלומר פיתוח אפליקציות ושיט נוסף כזה, הכי חשוב שהמחשב יחזיק לאורך זמן.. וואו אני ממש לא ספציפי אבל אממ תנו הצעות

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  9. Started by בור ועם הספר,

מה מחיר סביר למחשב הזה? השימוש ללימודים (לא גיימינג): מסמכים, וידאו (לא פיתוח) מעבד: A10-6800k AMD זיכרון: 12 ג"ב דיסק1: ssd 128G דיסק2: SATA 1T כרטיס גרפי: GTX-950 צורב. מערכת הפעלה חוקית מותקנת (W10 Home) תודה.

10. Started by DTW,

היי לכולם. אני מתכנן לקנות מחשב נייד ללימודים בתואר מדעי המחשב. אשמח להמלצות איזה מחשב נייד מתאים, מחשב נטו ללימודים לא צריך גיימינג(והאם כרטיס מסך נחוץ ללימודים?), שיהיה מסך 14 אינץ והכי חשוב חיי סוללה ארוכים ועם אחריות 3 שנים,(גם אם נותנים שנה אחריות וניתן להרחיב ל3 אני אשמח לשמוע עליהם כל עוד המחשב טוב). מתכנן לקנות בבלאק פריידי ככל הנראה ב KSP באילת.(אם יש המלצות אחרות היכן לקנות אשמח לשמוע). תקציב בערך עד 5 אלף. תודה לעוזרים :)

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  11. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא עד כ-4,000 ש"ח עם חריגה עד 200 ש"ח מעל לתקציב זה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכנות, גיימינג (לא חובה את המשחקים הכי חדשים). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף כמה שיותר שקט. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ארצה להתקין …

12. Started by Tzahi Calderon,

בוקר טוב, יש לי מספר רכיבים שכבר קניתי, אודה לעזרתכם בהשלמת המפרט. מחשב נועד לגיימינג בינוני. ללא אוברקלוק. I5 9600kf 2060super Corasair vangence 16g 3000mhz Samsung evo 970 500g שוקל לרכוש: Antec 550w P7 silent Asus prime b360m-a. מאורר למעבד - פתוח להצעות (משהו בסיסי שיעבוד טוב ולא ירעיש) מה דעתכם? יעבוד? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Tzahi Calderon,

בוקר טוב, יש לי מספר רכיבים שכבר קניתי, אודה לעזרתכם בהשלמת המפרט. מחשב נועד לגיימינג בינוני. ללא אוברקלוק. I5 9600kf 2060super Corasair vangence 16g 3000mhz Samsung evo 970 500g שוקל לרכוש: Antec 550w P7 silent Asus prime b360m-a. מאורר למעבד - פתוח להצעות (משהו בסיסי שיעבוד טוב ולא ירעיש) מה דעתכם? יעבוד? תודה מראש

14. Started by Eliran Ben shitrit,

15. Started by Majh,

שלום, אשמח לחוות הדעת שלכם למחשב שאני רוצה שתיהיה לו זרימת אוויר טובה, יחסית שקט ושיחזיק משחקים על איכות אולטרה לזמן הקרוב וגבוהה לשנים הקרובות לפחות, אני גם אוסיף מסך 27 אינצ' לרזולציית 1440: לוח אם ומעבד - לוח ומעבד AMD 3600-B450M-Mortar-Titanium - AMD - AMD RYZEN5 3600 (Gen3) BOX with Wraith Cooler With MSI B450M-Mortar-Titanium... שלוש שנים אחריות - יבואן רשמי כמות: - 1 - 1310/1284 ₪</i> זכרונות - DDR4 - לנייח HX432C16FB3K2-32 - HyperX - 32GB (2x16GB) 3200MHz DDR4 CL16 1.35v - Fury Series - HX432C16FB3K2/32... אחריות לכל החיים כמות: - 1 - 741/726 ₪</i> כרטיסי מסך - NVIDIA PCIe GeForce-RTX-2070-SUPER-VENTUS-OC - M…

16. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3K, אפשר לחרוג עד 3.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס, עריכה גרפית קלה (בלי קשר ללימודים), ואלי תוכנות הדמיה ב-3D 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לצערי לא הצלחתי להבין מה זה בדיוק.. נראה לי שלא.. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או…

17. ועבודה משרדית תקציב עד 1300 ש"ח תודה מראש,

• 43 תגובות
    • 8.3k צפיות
  18. הרכבתי את המפרט הבא בtms: https://www.tms.co.il/78505 אני צריך גם מסך בנוסף לזה ואני רוצה המלצה על מסך 4K עבור המחשב הזה, אם כדאי להוריד קצת במחיר של המחשב כדי להשקיע במסך הייתי שמח לעשות זאת. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 11K כולל המסך ללא חריגה, אם ניתן להוריד ולסגור הכל ב10K עדיף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, אני בוודאות אשחק במשחקי RPG כמו Witcher 3, Skyrim וגם ב GTA5 אבל אני לא מעודכן בכלל בתחום, אני חוזר אליו אחרי הרבה שנים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צו…

19. Started by Leonid.,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7/10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה/אופיס, ניתן להרכיב את המחשב בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין…

20. Started by HdSkiller,

למשחקים כמו fifa 20 וNBA 20 ב4K שווה את ההשקעה ל2060 SUPER לעומת 2060 הרגיל?או בכלל לקחת את הrx 5700?הבעיה שהבנתי שב5700 יש בעיה עם הדרייברים המחשב יהיה מחובר למסך טלוויזיה 4K כרגע יש מעבד 2600x שאר הרכיבים בהתאם לכרטיס מסך שאבחר

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  21. Started by guyafik11,

היי, רציתי לשאול לגבי המחשב הזה איך המפרט? ובמיוחד אם הספק יחזיק את המערכת? http://www.up2me.co.il/v.php?file=77473781.jpeg אשמח לעזרה, תודה!

• 3 תגובות
    • 929 צפיות
  22. Started by CookedMorsel,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 9, לא חושב שתדרש תריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים של כל הסוגים, תכנות ואימון מודלים כבדים לgpu 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? רק מסך. ברזולוציית 4k ובגודל 27" 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) HDD 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? בינוני 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא מתוכנן בטווח המיידי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש…

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by aviel-bs,

מחשב לסטודנט, לימודי כלכלה אין צורך במשהו מסיבי אבל יש צורך במשהו שיחזיק בסדר. אני יודע שיש את הלנובו E490 שמומלץ, יוצא לאחר הרחבת אחריות בגרסה ללא מערכת הפעלה- כ2700 ש"ח ראיתי את הדיל הזה: https://www.vip-laptop.co.il/Dell-Inspiron-3493-14-i5-1035G1-512GB-SSD-8GB-3Y-WIN10.html גם 512GB SSD אל מול 256 בלנובו וגם וגם 4 שנות אחריות ומעבד דור עשירי כמובן. איך העסקה הזו ביחס למחיר? (כ-2800 ש"ח). האם דיל משתלם? האם הדגם טוב? (ה5841 כבר כמעט ונגרט). או שעדיף ללכת עדיין על הE490? שאלה אחרונה-מבחינת אופק שדרוג, האם בדגם הזה של דל אפשר לשדרג את הזיכרון מעבר ל-8 ג'יגה בהמשך?

• 12 תגובות
    • 3k צפיות
  24. Started by liores121,

אהלן המחשב בן ה5 שלי כבר גוסס, הגיע הזמן להחליף. כרגע לצערי השימוש הוא בסיסי - אני מחפש מחשב שיוכל להריץ משחקים אבל במחיר לא גבוהה במיוחד (סביב ה3K) בעיקרון, ההתלבטות בעיקר בין לקנות מחשב לסוני בעיקר בגלל המשחקים (רק שהעלות משחקים במחשב תהיה פחותה משמעותית) האם קיים משהו בסגנון?

25. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5K אך ניתן להוסיף 500 שקלים במידת הצורך. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (כרגע רק LoL אך עם אופציה למשחקים אחרים), תכנות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש ברשותי מארז CoolerMaster CM690 III ואני מעוניין להשתמש בו, במידה ויש סיבה להחליף למארז אחר אשמח לקבל הצעה. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 8/10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס …

דיונים חדשים בפורומים