ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,356 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב dell inspiron n3010, אני מתלבט בין 2 מפרטים שונים לאותו מחשב: אתר 1: כאן היתרון הוא זכרון פנימי של 3GB, מהירות זכרון פנימי - 1333MHZ, ודיסק קשיח 500GB מחיר: אתר מכרזים - מכרז אישי הצעת מינימום 2,999. http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22958340 אתר 2: פה היתרון במעבד- 370M ומהירות 2.4GHZ. מחיר: 3300. http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n3010-370m.htm נתון נוסף שיש לציין למיטב הבנתי משיטוט באינטרנט במפרט הראשון מהירות ה-FSB היא 1066MHZ ומהירות הזכרון הפנימי היא MHZ1333, ולפי מה שנאמר למרות שמהירות זו גבוהה מכיוון שאין התאמה בין 2 המהירויות זה פוגע בביצועים. זאת לעומת המפרט השני שבו גם ה-FSB וגם מהירות הז…
-
- 0 תגובות
- 949 צפיות
-
-
היי אני לומד גרפיקה ואני מחפש מחשב נייד מספיק טוב לתוכנות גרפיות שיוכל לענות לדרישות שלי התקציב שלי זה עד 6000 שקל. רצוי שהזיכרון הכרטיס מסך והמעבד יהיו חזקים מאוד כי הקבצים שאני מפיק בתוכנות האלה כבדים מאוד התוכנות שאני משתמש בהם : cs5 אדובי אקרובט דיסטילר מחשב נטו לעבודה! משקל לא חשוב ומסך לא קטן . תודה רבה לכל מי שיעזור לי D:
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
שלום, אני לא יודע אם הנושא מתאים לפה, אם לא אז מצטער מראש ואם אפשר להעבירו לפורום רלוונטי אודה על כך. קוראים לי תום, והמחשב השולחני שלי גוסס. מדובר במחשב יחסית ישן (אצלי בקירוב כבר כ6שנים - אם אפילו לא יותר) ולא מזמן אני מנסה להדליק אותו ורושם לי Disk Error, press alt+ctrl+del כבר היתה לי תקלה דומה ולבסוף החלפתי הארדדיסק וגם ספק על הדרך ועכשיו זה קורה שוב - אני חושד בהארדדיסק הנוסף (בהתחלה היו 3 HDD במחשב, זרקתי את התקול והתקנתי את המע' הפעלה על אחד הנותרים - ככה שכרגע יש 2 HDD במארז) כרגע אני מפעיל את המחשב בצורה קצת עילגת ע"י קיבוע כלשהו של הHDD לחיבור שלו, ניתוקים מסויימים וניתוח מעקפים שלם ביצעתי בו רק בשביל לנסות לגבות את רוב הדברים לפני פירמוט. עכשיו צריך את העזרה ש…
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד של dell ב4500 ש"ח. בגדול 13 אינצ'. תודה
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
זה מחשב נייד במצבע ומקבלים טלוויזיה מי שקונה http://www.wesell.co.il/click/DaHtqFJWukC8EUE/fM0QaybcbM1alS5/TsDaHtqFJWukC8EUEtS
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום לכולם, בד"כ אני לא פותח אשכולות אלא עושה חיפוש ומגיע למסקנות אבל המצב כרגע הוא קצת שונה... אני עובר בעוד מספר חודשים לאיטליה ללמוד שם רפואה. וכמובן שאני אצטרך מחשב נייד אז השימושים של המחשב לפני הכל: 1. סטודנטיאלים (לימודי רפואה, לא צריך מעבד גרפי קטלני אבל גם בטח ארצה לצפות קצת בסדרות וסרטים ואולי קצת mako חחחח) 2. זה הדרך תקשורת שלי חזרה עם ישראל אז - אולי קליטת wi-fi חזקה, מצלמה ומיקרופון מובנים לדבר עם הבית עוד דברים שחשובים לי במחשב: שלא יזחל! אני שונא ויכול לשבור מחשבים שלוקח שעה מהרגע שפתחת אקספלורר לדוגמא ועד שהוא עולה.... חיי סוללה ארוכים עדיפות גדולה למסך LED ובכלל - מחשב עם מסך איכותי זה משהו סופר-חשוב שהעיניים לא יתעייפו מהר חחח ואם זה מתאפשר אז גם קל לנ…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, על אחד המחשבים הניידים שאני רוכש אני צריך את השפה הרוסית על המקלדת, ואני מעוניין להוסיף למחשב תאורת מקלדת, מהנציג שדיברתי איתו באחת החנויות הבנתי שבמקלדת מוארת האותיות חרוטות בצורה מיוחדת ולא ניתן להוסיף את השפה הרוסית כך שהמקלדת המוארת תהיה אפקטיבית עדיין. אם זה נכון האם יש אפשרות אחרת להשאיר את המקלדת מוארת וגם להוסיף לה עוד שפה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום אני ממריא בקרוב ורציתי לבחור מחשב מבעוד מועד אני זקוק לעזרתכם לבחור אותו. צרכים:עסקיים+סרטים ולא יותר מזה, חשוב לי איכות הרכבה, שיהיה מהיר מאוד, שקט, עם זמן בטריה ארוך, מסך14-15.6 LED אכותי, 4gb זכרון,מקלדת נוחה, ושיראה טוב חשוב לי שתהיה לי אחריות בן לאומית . תקציב:1000$ חשבתי להזמין כבר מכאן וכשאגיע הוא כבר יהיה בכתובת אליה אני מגיע. יש רעיונות? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, דרוש לי מחשב שישמש בעיקר את הילדים (בני 3) למשחקי קומפי ומשחקי אינטרנט פשוטים (לפחות בשנים הקרובות). 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 1500ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים מאד פשוטים וגלישה באינטרנט א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). משחקים קומפי, גלישה ואולי אופיס ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחק…
-
- 7 תגובות
- 828 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כן במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, קצת משחקים, אינטרנט, סרטים.. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אין תוכנות כבדות- בבילון, אנטיוירוס, וכו' ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1050*1680 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? pes11 אולי גם COD החדש (אבל אני לא משחק הרבה בכלל אולי פעם בשבוע ופחות) * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בי…
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני קניתי אני ממליץ לכם מי שרוצה שיקנה גם זה מחשב נייד במצבע ומקבלים טלוויזיה מי שקונה http://www.wesell.co.il/click/DaHtqFJWukC8EUE/fM0QaybcbM1alS5/TsDaHtqFJWukC8EUEtS
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת עם המחשב הזה http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=29638&catid=1843 שווה את מכירו תודה והעם אפשר לשחק בוא call of duty:black ops בלי לאגים בכלל?
-
- 4 תגובות
- 861 צפיות
-
-
התקציב שלי הוא עד 9000-10000 שח ללא מסך. ההתלבטות היא אם לקנות 2 מחשבים סבירים או אחד חזק(כי אני גר בשני מקומות חצי חודש באחד, וחצי באחר,במקום לסחוב את המחשב איתי בכל פעם). או שבכלל לקנות רק אחד סביר בתקציב של עד 6000 כך שאחליף אותו בעוד כמה שנים. המחשב ישמש בעיקר לעריכה בתוכנות cs5. מעבד intel מתלבט בין 870, 930 ו-950 i7 . אני רוצה בהתחלה לקנות 12 GB זכרון, אך שתהיה לי אפשרות להגדיל עד 24. לפי מה שהבנתי חלק מהמעבדים תומכים עד 16. ואלו שתומכים ב-24 , אז זה רק במהירות 1066. אני מניח שהכמות תועיל יותר מההבדל במהירות (בכל מקרה לא אשקיע במהירות של יותר מ-1333). לוח-אם asus p6td deluxe או לוח של gigabyte? עד היום עבדתי עם asus והכל עבד מצוין. הבנתי שיש תקלה בלוח של a…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי תקציב של כ 3500 למחשב לשימוש עיקרי של משחקים ואפשרות חריגה של עד 300 שח אין לי צורך במסך או ציוד היקפי אני משתמש בטלוויזית LCD 22 ' בתור מסך וזה המפרט שהציעו לי ב IQPC : מעבד: AMD PHENOM II X4 970 (3.5GHz) - BLACK EDITION - BOX אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪986 לוח אם: GIGABYTE GA-880GA-UD3H אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪578 זיכרון: KINGSTON HYPER-X 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600MHz CL9 - זמין במלאי אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪380 כרטיס מסך: POWER COLOR 6850 1GB DDR5 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪977 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK - זמין במלאי אחריות: שנתיים. מחיר: ₪117 מארז: COOLERMASTER ELITE 310 BLUE w/o PSU אחריות: שנה. מחיר: ₪176 ספק כוח: THERMALTAKE LITEPOWER…
-
- 8 תגובות
- 770 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי מפרט סביב 2000 ~ 2500 עם Palit NVIDIA GeForce 9600GT Super + 1GB PCIe (Gigabyte GA MA78LMT S2) Intel Core 2 Quad Q9400) for games :-\
-
- 7 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אחותי צריכה מסך מחשב LCD דיי סטנדרטי ופשוט בגודל 20\22", עדיפות למסך רחב השימוש שלו זה בעקרון גלישה באינטרנט, אופיס קצת.. לשמוע מוזיקה... המסך לא ישמש כדי לראות סרטים\לשחק משחקים וכו'.. פשוט מסך שיהיה אפשר לראות בו נורמלי ויעבוד ושיהיה אמין.
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
האם מחשב זה חזק מספיק לצפייה ב בסרטי פול HD בצפייה ישירה מהאינטרנט האם קיימת ירידה באיכות בצפייה בטלויזה בהשוואה לצפייה במחשב חיבור לTV ע"י HDMI מה המאפיין בכרטיס מסך שמעיד על איכות צפייה בטלויזיה?
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
-
-
שלום לכל הנמצאים ! אני רוצה לקנות מחשב נייד אבל לא כל כך מכיר אותם ! מישהו יכול לתת לי בבקשה עצה לאיזה מחשב כדאי לפנות את צומת לבי ? הרבה תודה מראש על עזרתכם !
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אשמח בעזרה ליצור מפרט לעבודה בגרפיקה תלת מימד סקאצ' אפ ורינדורים אין צורך במסך או בכל ציוד הקפי, כולל צורב DVD וכו'.. אין צורך לתת דגש לכרטיס קול חזק לספק מטורף או למארז חתיך... אין צורך לכלול מערכת הפעלה, אך אופק שידרוג בהחלט אפשרי... הכי חשוב שהמחשב יתן בראש בשרטוטים בתלת מימד וברינדורים.. ואם התקציב לא יאפשר זאת אשמח לשמוע... תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
הייתי פעיל בתחום המחשבים לפני כמה שנים. אך עקב שירותי הצבאי וחוסר זמן נעשיתי לא מעודכן בתחום והרבה ומושגים חדשים נפלו עליי. עברתי על כמה מדריכים של קנייה וטכנולוגיות מעבדים חדשה. נכנסתי ל SKYPC ולKSP . מבקש עזרה מחשב למטרות של אינטרנט אופיס סרטים אולי בעתיד קצת משחקים משהו לא רציני במיוחד שיתפוס גם לתקופת הסטודנט שלי בערך עוד שנה. מצפה ממנו שיחזיק ת3-4 שנים. אם תוכלו בתקציב הזה , שיהיה עם מעבד i5 מסך 15.4 לא פחות מ2 GB RAM , לפחות 320 GB קשיח ומסך טכנולוגית LED. כל השאר רק יוסיף. תודה , מקווה שהפורום האדיר הזה יעזור לי בבחירתי. + אני לא מחכה להורדת מחירים הקנייה תתבצע בשבוע הקרוב. אם יש משהו מתאים בתקציב נמוך מזה אז אני גם לוקח ( לא חייב לנצלו עד הסוף )
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחליף מחשב אחרי בערך,8 שנים עם אותו מחשב ישן,ומקרטע (אבל עובד).אני לא מבין יותר מדי במחשבים ובמושגים,וניסיתי ללמוד מהודעות ומדריכים פה בפורום והרכבתי את המפרט הבא...התקציב הוא כאמור בסביבות ה4500,משחקים כמו COD,PESובכלל משחקים חדשים,כמו כן לסרטים HD (קבצי MKV). המחשב ישב בסלון,ויחובר לטלוויזית LCD (לא אכפת לי שהוא גדול ובולט ולא קטן) עדיפות שיהיה שקט,אבל קירור חשוב לי יותר.כמו כן הוא יחובר לרסיבר עם מערכת סראונד 5.1 (אולי בעתיד תשודרג ל7.1) לכן גם הסאונד מאוד חשוב לי.כמו כן אני לא בטוח מה זה אומר 4 ליבות ומה זה שש ולמה 6 ליבות חשוב יותר מ-4...אם זה קריטי אז אשמח לדעת אשמח לשמוע כל הצעה או הסבר לשינוי , או דרכים לניצול הכסף והרכיבים טוב יותר.... Kingston Hyper X 6GB K…
-
- 5 תגובות
- 655 צפיות
-
-
עזרה בקניית מחשב נייד עד 2500 ש"ח המחשב יהיה מיועד בעיקר למדיה סנטר חשוב שישדר HD אופיס אוניטרנט מוסיקה לא למשחקים תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
מחפשת מחשב נייד בין ה 11" -13" לצורכי אינטרנט צפייה סרטים גם כאלה ב HD ושהיה לו סוללה שתחזיק מעמד יותר מ 4 שעות איזה דגם מומלץ ??...
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
כולל מסך. מעבד כבר רכשתי I5 750 - מחיר 560 ש"ח 1. תקציב מקסימלי: 3500 שיכילו בתוכם את המעבד שכבר נרכש 2. שימוש - HD, וידאו, קצת פיתוח בצורה מזדמנת אבל לרוב ישומי אינטרנט ואופיס 3. האם יש צורך בציוד היקפי? מסך 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט? לא 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. : מעבד intel I5 750 נרכש כבר 6. שקט ? שקט חשוב 7. OC ? לא 8. OS ? לא צריך 9. איזור החנות: שרון ומרכז 10,11,12 דרישות מיוחדות, אופק שידרוג עתידי : שום דבר מיוחד, רוצה מערכת שתשרת אותי ב-5 שנים הקרובות תודה מראש על עזרתכם
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
פנה אליי חבר בבקשה לייעוץ. הוא צריך מחשב לפי הצרכים האלה: * הצגה ועיבוד של קבצי אקסל גדולים מאוד * וורד + מצגות * אחסון קבצים גדולים * נשיאת המחשב מלקוח אחד לשני * עמידות לאורך זמן לפי ההבנה שלי הוא צריך מחשב כזה: * מסך 15 אינץ' * 4GB זיכרון, או 2 ולשדרג לבד * דיסק קשיח בנפח 500GB * לא צריך כרטיס מסך * מסך עם רזולוציה גבוהה (1440*900 או 1080P) * מעבד מה שיותר חזק במסגרת התקציב. * אחריות של שנתיים לפחות כי המחשב נקנה מטעם העבודה ואין מקום למשחקים. האם אפשר לקבל המלצה קונקרטית לדגמים או המלצת-נגד לדגמים שיש להימנע מהם למרות המחיר האטרקטיבי? למשל דגמים שזוללים סוללה, או דגמים לא-עסקיים שיתקלקלו מהר בתנועה? תודה[br]פורסם בתאריך: 11.11.2010 בשעה 09:42:58 עברתי על הדגמים של HP …
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-