עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום חברים אני מחפש מחשב נייד לצרכים הבאים : גרפיקה כבדה ועיבוד וערכית וידאו תוכנות שירוצו עליו כמו אופיס פלאש פוטושופ תוכנות לעריכת סרטים כמו אדובי פרימייר ועוד וכמובן איטנרנט ודואר טוב זה שטויות כל מחשב יכול אני החלטתי לאחר סיקור ארוך אבל יצאתי פסיכי בגלל כמה מחשבים ניידים אחרים IBM או DELL ב IBM ?ThinkPad R50e UR0U2IZ Dothan 1.7 GHz??Model? ?ThinkPad R50e UR0U2IZ? ? CPU? ?Pentium M 735 1.70GHz 2MB? ? Memory? ?512MB PC2700 DDR up to 2GB? ? HD? ?60 GB - 5400 rpm? ? Display? ?15" TFT XGA (1024 x 768) 24 Bit? ? GPU? ?Intel Extreme Graphics 2? ? Optical Device? ?DVD Recordable? ? Wireless? ?Intel PRO/Wireless 2200BG? ? Network? ?10/100 Ethernet? ? Bluetoo…

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  2. שלום רב, מבקש לקבל את התמורה מבחינת חומרת המחשב במחיר הזה כלומר אם FUJITSU נותן לי מחשב אם מפרט יותר טוב משל DELL אז בכיףשמעתי רק דברים טובים על החברה.המחשב אמור לשמש אותי ב4-5 שנים הקרובות אז משהו מתקדם ולא ישן מבחינת המפרט והביצועים שלו. תודה מראש * מטרות המחשב? לימודים בעיקר כלומר תוכנות כגון: soildworksmicrosoft visual studio מסך 15.6 רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). עדיפות ל-HD 1366x768 * משקל רצוי? כמה שפחות במסגרת המחיר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) 8 שעות עבודה לאחר טעינה מלאה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? ל…

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  3. שלום לכולם! אני רוצה המלצות למפרט. אז ככה זה הפרטים: * תקציב כמו שכתבתי הוא כ3,000 ש"ח אפשר קצת לעבור אבל לא בהגזמה. *השימוש העיקרי של המחשב יהיה למשחקים. *יש כבר מסך אני לא זוכר את הדגם, אבל הוא דק של MAG גודל 22 אם אני לא טועה. *מיועד למשחקים יחסית כבדים, סגנון נגיד...CRYSIS,COD ניראה לי שהבנתם, המשחקים החדשים שיוצאים..לא צריך אבל לרוץ על מקסימום הגדרות נגיד בינוניות-גבוהות. *לא דרוש מסך,רמקולים,מקלדת, עכבר או כל ציוד היקפי אחר. *השקט לא כל כך חשוב..בוא נגיד 6. *לא מתוכנן אוברקלוק. *לא צריך לכלול מערכת הפעלה. *לא מתוכנן שדרוג מאוחר יותר של המפרט. *חשוב: אני רוצה שהמחשב יהיה מבוסס INTEL. אני מקווה שלא שחכתי כלום.. תודה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  4. שלום רב ברצוני לרכוש מחשב שייעודו העיקרי היינו עבודה משרדית ,ללא משחקים כלל ,בעיקר אופיס וגלישה באינטרנט . התקציב למחשב בלבד ללא מסך היינו עד 2500 ש"ח מקווה שאפשר להרכיב מחשב נחמד בסכום הנ"ל. לצערי הרב המעטתי בעבר בהמלצות של חברים לגבי רכישת מחשב ולכן כעת אני משלם את המחיר ולכן חשוב לי מאוד לשמוע דעתכם ,בנוסף לכך איני מומחה ומבין גדול אז אים הדבר אפשרי לגבי רשימה של הפריטיםן הנ"ל בכדי לקבל הצעות מחיר בתודה מראש רובי

• 6 תגובות
    • 692 צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בינוניים, אינטרנט, צפייה בתכני HD, עריכת מוזיקה ועריכת וידאו (לא משהו רציני) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Cubase, PowerDirector - משתמש מדי פעם, לא שימוש עיקרי למחשב. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Watch Dogs COD BLACK OPS, GTA IV -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדר…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום! אני מחפש לקנות מחשב נייד עבור לימודי הנדסת תוכנה. יש לי מחשב נייח בבית, לכן אני לא צריך מחשב רציני במיוחד. חשוב לי שיהיה קל כמה שיותר, אין צורך בכונן אופטי או בכונן קשיח גדול. השימושים העיקריים יהיו עבודה עם מסמכי אופיס, Visual Studio ועוד תוכנות שיצוצו בהמשך. חשוב לציין שעיקר העבודה תיעשה על המחשב בבית אבל בכל אופן אני רוצה מחשב שיהיה איתי בלימודים. אין שום צורך בסרטים, מוזיקה או משחקים בכלל. לגבי התקציב - כמה שיותר נמוך. בסביבות 2000 שקל. את המחשב אני אקנה בארץ. לא כ"כ קריטי זמן סוללה, אני מאמין שרוב הזמן יהיה לי חיבור לחשמל. אין העדפה לחברה ספציפית. הייתי מעדיף מחשב בצבע לבן, אבל גם צבע אחר יתאים, שחור יהיה אחרון בסדר העדיפות. חשבתי לדוגמא על Asus 1215n או על …

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  7. שלום שתי הניידים הם בערך אותו מחיר (2 ג'יגה זיכרון, הרחבת אחריות ל 3 שנים)-6500 מה שכן עדיין יש הבדלים שלא ברור לי בדיוק מהו ההבדל, ומקשים עליי להחליט איזה מהם עדיף בכל קטגוריה: אשמח להסבר לחשיבות של לכל אחת מהקטגוריות 1) כרטיס מסך DELL - GeForceTM Go 8400M GS with 128MB DDR2 dedicated graphic memory HP - NVIDIA® GeForceTM Go 8400M DEDICATED 128MB UP TO 384 MB זה ההבדל העיקרי שלא מובן לי 2) זיכרון מטמון (HP עם 2 DELL עם 4) 3) קיבולת זיכרון מקסימלית (4 בדל 2 ב HP) 4) HP מגיע עם ויסטה פרימיום, דל עם ויסטה בייסיק חוץ מזה את שאר ההבדלים אני יודע (הארד דיסק, שאר הפיצ'רים שה HP מגיע איתם) תודה למשיבים

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש והייתי מעוניין לדעת מה הדברים העיקריים שאני צריך לבדוק ברכיבים הנ"ל ואיך אני בודק תאימות של כל פריט לפריט השני. למשל, ראיתי לוח אם כלשהו-ליד הדגם יהיו עוד מלא אותיות ומספרים שלא מובנים. על מה אני צריך להתסכל ואיך?, (כלומר מה טוב ומה לא...) וכעת אחרי שבחרתי לוח אם, אני רוצה להתאים לו מעבד - שוב פעם אותו עיקרון - איך אני יודע שהם מתאימים, מה הכי חשוב לבדוק בו? וכנ"ל לגבי הזכרון. אני מודה מראש לכל מי שיוכל להסביר לי זאת בצורה הכי פשוטה וברורה. השימוש למחשב לשלי - אינטרנט, עבודה, הורדת סרטים, עריכת סרטים. ושוב תודה

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  9. היי, חיפשתי מחשב למשחקים במחיר של 4500 ש"ח במדור מומלצים. ההמלצה היא למעבד AMD: Amd Athlon64X2 (AM2) 4600/4800 2.4/2.5GHz Dual Core Energy efficient 65Watt- Box - 3Y Warranty 750 המחיר הוא 750 ש"ח. זה נראה לי קצת תמוה, מה גם שהלינק מפנה לביקורת די קוטלת למעבד הזה ביחס לאינטל ובכלל. והשאלה שלי, האם לא עדיף c2d e4300 על פני המעבד הנ"ל? הוא גם עולה 100 ש"ח פחות. ועוד שאלה, האם אתם מניחים במדור מומלצים שרוכשים של מחשב חדש יבצעו OC מיד עם הקניה וכך בעצם אתם מחשבים כדאיות? תודה, אופיר

• 3 תגובות
    • 522 צפיות
  10. שלום חברים יקרים אני מגלה עניין קל בניידים (למרות שיש לי שולחני מפלצתי)...עכשיו עשיתי בדיקה ואני לא מוצא את הרגליים ואת הידיים מרוב מגוון יצרנים. אני לא אתבייש ואומר שאני פאן בוי של AMD ואני רוצה מבוסס טוריון X2.אני לא מחפש ויכוחים מה יותר טוב מה פחות טוב זה לא מעניין אותי ואני לא מבקש לריב פה עם אף אחד אז כל אלה בבקשה להדיר רגלייהם מדיון זה. מה חשוב ? אני מתעניין בנייד למיסמכים ולא למיסמכים קצת לסרטים משהו כמו ה TX2620 דיי הלהיב אותי אני חייב לציין.אבל הוא קצת יקר ואני לא רוצה מערכת הפעלה עם המחשב אבל אני רוצה את כל החומרה מסביב..כונן קשיח לפחות 250 זיכרון 3 גיגה ואני לא יודע מה ההבדלים בין סדרות הטוריונים השונות לכן אני מבקש עזרה פה וכן אפשר להסביר על ההקבלות של אינ…

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  11. במפרט אפשר לבחור בין 3 אפשורויות 1 Express Card 2- in 1 Multimedia Card 4 Smart Card 3 בתוספת תשלום בנוסף לחריץ הרגיל של pc card אפשרויות 1 ו- 2 לבחירה ללא תוספת השלישית בתוספת תשלום מה ההבדל בין express card ל - smart card האפשרויות השניה היא קורא כרטיסים

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. שלום רב רציתי לדעת אילו יתרונות\חסרונות יש למפרטים מסויימים על אחרים אני רואה כן יום יום מפרטים דיי דומים,במיוחד תחת המלצות למפרטים עד 3.5\4 אלף שקל מעניין אותי אילו יתרונות יש למעבדים מסויימים על אחרים, למשל מעבד ה8400 מוצע כאן המון,כמעט כל מפרט שמומלץ כאן מכיל בו את ה8400, מה היתרונות שלו מול ה8200 שברוב החנויות יכול לעלות 150 שקל פחות ? הרי הFSB של שניהם הוא אותו דבר ובסופו של דבר כרטיס המסך (אם אני מבין נכון) לא נשען על מהירות השעון של המעבד אלא על המולטיפלייר לא כן ? למה להוציא את ה150 שקלים האלה על מעבד שייתן בתאכלס את אותם ביצועים כמעט,אולי שיפור של אחוזים בודדים באופן שלא יורגש תוך כדי משחק אם בכלל. כמו כן אני רואה כאן המלצה שחוזרת על עצמה לגבי לוח האם של GIGABYTE…

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? מקסימום 4K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך. תשלום בויזה, לא מזומן. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום 4K, רצוי פחות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA 5 לדוגמה, משחקי פעולה / Need For Speed חדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 - מסך 23" DELL (יש לכלול במפרט) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניו…

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  14. אני מעונין לקנות מחשב חזק למשחקים עם המפרט הבא האם למישהו יש הערות לתיקון פרטים במפרט מודה מראש למתייחסים : AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 4200+ (2.2GHz) Retail BOX 2,390 ש"ח 1 Zalman CNPS9500 LED 92MM Fan 373 ש"ח 1 DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D 811 ש"ח 2 GeIL 2GB 2*1GB Value PC3200 DDR400 Dual Channel 2,720 ש"ח 1 LEADTEK WinFast PX7800GTX TDH MyVIVO 2,995 ש"ח 1 ANTEC SONATA II Piano Black Quiet Mid Tower 899 ש"ח 1 120mm Fan Ball bering 68 ש"ח 1 Zalman Case Fan ZM-F2 92mm 45 ש"ח 1 Arctic Cooling Arctic Fan 3 TC 80MM Case Fan 47 ש"ח 1 Western Digital SATA 36.7GB 10000 RPM 672 ש"ח סה"כ 11,020 ש"ח

• 14 תגובות
    • 790 צפיות
  15. Started by eitanha,

מעונין לקנות מחשב לצרכיים בייתים + אפשרות למשחקים אבקש הערות למפרט מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.2GHz(E4500) 800MHz/FSB 2MB - BOX ¤684 לוח אם: GIGABYTE GA-P31-S3L ¤466 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950GT 256MB DDR3 256 BIT DVI TV/O - RETAIL ¤665 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - RAID 24/7 - WD2500YS ¤399 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 667MHz VALUE DUAL CHANNEL KIT ¤401 מארז: NZXT TRINITY w/o PSU ¤305 ספק כוח: HEC 400TRT-F ¤224 הרכבת מחשב: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + ממורי טסט ¤118 מחיר סופי: ¤3262 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

16. שלום! לפניכם מפרט, מפה ומשם.(בעיקר מפה..) אני מועניין במפרט לשימוש כללי- קצת מכל דבר: משחקי אסטרטגיה -RA3, צפייה בHD ,קידוד וידאו. שימוש בויסטה 64 עם כל האפקטים. אבקש הערות. בתודה מראש! מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤1064 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤460 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤354 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-12 Special Ops ¤256 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2SOE8002GK כרטיס גרפי Palit nVIDIA GeForce 9600GT 512MB PCIe ¤818 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pi…

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  17. היי, מבקש הערות למפרט שאני שוקל לקנות. 1) תקציב 5K~ 2) מטרות: קצת מהכל. (נדרש מרובע ליבות) 3) כנראה לא יבוצע OC (ואם כן יהיה בינוני-) 4) רצוי שקט ומקורר ככל הניתן (לא על חשבון חריגה מהתקציב!!) 5) גובה מארז חייב להיות נמוך מ-43 ס"מ 6) חיבור לטלויזיה LCD 42 FHD המפרט שיש לי כרגע: מעבד: Q9550 לוח אם: GA-G31M-ES2L זכרונות: DDR2 4GB 800Hz CL4 כרטיס מסך: HD4870 1GB ספק כח: Corsair VX450 מארז: CM 590 צורב:22B1LT ASUS דיסק קשיח: WD 1T מקלדת+עכבר אלחוטיים

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  18. Started by Eesh,

שלום לכולם! אחרי כמה שנים של שדרוגים ובלאגנים (לשם ההבהרה: אני עובד על ווינדוז 2000 שהותקן כ-NT4 בערך בשנת 1999 על P266, ושודרג ל-2000 על Athlon 1700 שהוא היום, ולא פירמטתי או התקנתי מחדש מאז), החלטתי לקנות מחשב שלם חדש. הדרישות: אני לא גיימר. אני לא משחק בכלל. בקושי במשחקי פלאש. לא אכפת לי מהאצת 3D. הייעוד של המחשב: תכנות, שימוש משרדי, אינטרנט, סרטים, לכידת וידאו, ואולי גם עריכה, אבל לא רציני. לא צריך bleeding edge, אבל כן סטנדרטים שישארו בשנים הקרובות. לא צריך ציוד היקפי, ולא צריך הרכבה. תקציב: עד 4000 ש"ח בערך. להלן המפרט (מ"זיגזג"): PRIMECOOLER HARD DISK DRIVE WAVE FAN - יש לי 2 כאלו במחשב הנוכחי, זה סבבה ולא מרעיש. WD 250GB-16MB KS - 7200RPM S-ATA II - אם כבר לוח שתו…

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. מבקש את אישורכם/ברכתכם למחשב סרבר בסביבות ה-1800 דולר. המחשב מיועד ללימוד עצמי של ווינדוס סרבר 2003 ויחליף את המחשב העלוב הנוכחי שלי שיהפוך ל-Linux Box ניסיוני (לא נגעתי במערכות מבוססות יוניקס כבר איזה 6 שנים). שימושים עיקריים מעבר לזה יהיו: שרת קבצים, באופן שבועי המרה אל דיו איקס, ואולי שעה של משחקי מחשב בשבוע. ללא צורב (יש לי כבר DVD+RW של PLEXTOR) ללא מסך (יש לי כבר 19 אינץ' CRT של MITSUBISHI) ללא הרד דיסקים (יש לי כבר 5 רובם 200+ גיגה) ללא מדפסת/סורק (אני סורק+מדפיס בעבודה ללא הגבלה על מדפסת לייזר צבעונית) :-) אני גר בארה"ב אז המחירים בדולרים לפי שער PRICEWATCH. אבקש דעות/אזהרות/המלצות קונטרא על הבחירות שלי: $274 Pentium 4 3.0GHZ 800FSB Socket 478 512K CPU Retail with…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. חדש בפורום נתחיל בכך שהמחשב הנוכחי שלי עם מעבד AMD K6 שבק חיים בשבוע שעבר חשבתי שמדובר רק בספק כוח שנשרף, אולם מסתבר שהיו לו עוד כמה בעיות, לאחר ההדלקה (הספק הוחלף) הוא מסרב לעלות. מעוניין במחשב חדש, לשימוש ביתי, משרדי מערכת XP PRO - באם תלוי בי לא מתכוון להחליף לויסטה בזמן הקרוב משמש בעיקר לגלישה באינטרנט, עבודה באופיס, עבודה בVPN , צפייה בסרטים וכמובן, משחקים של הילדים, כאשר המשחק הכי כבד :"סימס חיות" אני משתשמש במסך LCD 17 של סמסונג שיש לו חיבור DVI (שאולי כדאי להשתמש בו?) לאחר קריאה ועיון בפורום, הבנתי שבתקציב נמוך ניתן עדיף להשתמש במעבדי AMD מכיוון שמקבלים תמורה גבוה יותר לכסף. מכיוון שהמחשב פתוח 24 שעות ביממה, יש העדפה למארז שקט. זה המפרט שהרכבתי , מעדיף ל…

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  21. מעבד: Intel Pentium® 4 2.4 GHz זיכרונות: 512mb DIMM1 Synchronous SDRAM לוח אם: P4VP-MX 1013.001 ASUS דיסק: 60GB ExcelStor Technology J860 כרטיס מסך: on board S3 Graphics ProSavageDDR כרטיס קול: Realtek AC'97 צורב CD: HL-DT-ST CD-RW GCE-8526B של LG ללא מסך...אני צריך את המסך עדיין. עכבר יש, מבחינת מקלדת - אני צריך לגרד מאיפהשהוא המחשב עובד, מסרב למות, יש עליו אובנטו 10.04 אם צריך עוד פרטים להערכה - תשאלו

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by Tzach_n,

לא מעוניין למכור, אבל הייתי שמח לדעת כמה המחשב שלי שווה בשוק של היום, להלן המפרט: CPU: i5 2500K Motherboard: MSI Z77A-GD65 Memory: 2x4GB Corsair Vengeance DDR3-1600 GPU: EVGA GTX 680 Superclocked Signature 2 SSD: Crucial M4 128GB HDD: Western Digital 1TB Caviar Blue Cooling: Zalman CNPS10X Extreme PSU: Seasonic X-650 80+ Gold Case: Corsair Obsidian 650D תודה

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  23. שלום קיבלתי הצעה: מארז ש"ח251 EZCOOL מעבד E6750 2.66 C2D ש"ח1050 לוח P35DPM ש"ח528 intel זכרון 410 ש"ח 1GX2 800DDR2 כרטיס מסך 476ש"ח 8500GT 256M דיסק קשיח 282ש"ח 160G SATA seagate DVD 149 ש"ח מסך 1147 ש"ח SAMUNG 19אינטש רחב + OFFICE 746 ש"ח WINDOWS 439 ש"ח אנטיוירוס מקלדת ועכבר 198 ש"ח סה"כ 5673 ש"ח נשמע לי מוגזם מאוד לא? השימוש שלי הוא משחקים ותוכנות גרפיות תודה רבה

• 7 תגובות
    • 548 צפיות
  24. Started by I7210I,

שלום אשמח לדעת את המחיר של המחשב שלי כיום(יש אחריות על כל הרכיבים אבל לא בישראל כי זה לא נקנה בישראל) מעבד I7-4790K לוח אם asus maximums vii ranger 16GB ram kingston דגם מדוייק איני יודע כרטיס מסך Gigabyte GTX 970 G1 Gaming 1Xssd samsung 840 evo 2TB WD ספק כוח SEA SONIC 650 מארז cmstorm של cooler master תודה

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  25. Started by sivan787861,

כרטיס מסך מדגם: SAPPHIRE HD 7870 2GB GDDR5 XT WITH BOOST נקנה בTMS. יתרת אחריות: 28 חודשים תודה מראש

• 0 תגובות
    • 782 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.