ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,365 דיונים בפורום זה
-
היי אני מבקש חוות דעת על המפרט הבא למשחקים - תקציב בערך 5000 ש"ח, משחק על מסך 22 ב 1680x1050. חשוב שיהיה דיי שקט ויתן ביצועים טובים למחיר, כמו כן האם כדאי לקנות מ SKYPC? חוות דעת על השירות והמקצועיות שלהם תתקבל בברכה. נ.ב - כן אני חייב SSD תודה מעבד Intel Core i5-760 Tray ₪940 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5-760ay לוח אם Gigabyte GA-P55-UD3L ₪498 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950205 כונן קשיח G.Skill SSD Solid State Disk Phoenix Pro 2.5" 60GB ₪721 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=FM-25S2S-60GBP2 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪296 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp…
-
- 6 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה די מעצבנת בסוללה. קודם כל היא נטענת רק עד 99%, ובמקום לספק אורך חיים של 7-8 שעות הוא מספק רק 3 וחצי שעות (הבהרה:כל זה בלי שימוש, ז"א איך שאני פותח את המחשב מד הסוללה מראה שהוא יתרוקן בעוד 3 וחצי שעות). יש לי עוד משהו לעשות חוץ מלהחליף סוללה?
-
- 0 תגובות
- 968 צפיות
-
-
ברשותי נייד של Dell vostro 1320 בעלת 6 תאים. בגלישה עם המודם הסלולרי הסוללה פשוט נשאבת. האם כדאי לי לרכוש 9 תאים 7200MA בעלות של 80$ ?
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל עד תום במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - המשימה העיקרית היא חזרה לשחק משחקים , אז צריך שיהיה טוב להריץ משחקים בצורה גבוהה כדי שההנאה שנעלמה לי לפני הצבא תחזור. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: צשחקים כגון מאפיה, GTA , MOH ובעצם כל משחק כבד וטוב. * לגבוהות -- רזולוציה שיא של המסך שלי 23 אינץ -1080*1920 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אולי רמקולים אם התקציב מאפשר אבל לא קריטי 4. צריך צורב וכונן דיסקטים. 5. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 6-5 אין בעיה שיהיה רעש אבל הוא…
-
- 5 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום לכולם, אודה לעזרתכם למציאת מפרט למחשב שישמש בעיקר למשחקים כמו Fifa ודומיו... מה התקציב המקסימלי? 2000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? +- 100 מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? מחשב לגלישה באינרנט, תוכנות משרדיות ומשחקים כגון fifa אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? המחשב יהיה מחובר למסך 21 אינץ' האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 5 חשבתי על המפרט הבא: Intel® Core™ i3 540 3.06GHz Gigabyte H55M-D2H Hitachi 500GB SATA2 7200RPM Kingston 2048MB DDR3 1333MHz מארז + ספק IN-…
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
מעבד Core i7 950, 3.06GHz, s1366, 8MB Tray 1345 מאווררים וגופי קירור CoolerMaster V8 CPU Cooler 270 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE X58A-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2200+, 4xPCI-E 1060 זכרונות 2x2GB Kingston HyperX Dual Channel CL9 560 דיסקים Samsung 1TB EcoGreen F3 1TB 32MB Sata II HD105SI 305 צורב DVD±RW GH22NS x22 Black SATA 120 כרטיסי מסך Sapphire HD 6870 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E 1190 מארזים CoolerMaster HA…
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום רב, הצרכים העיקריים למחשב : גלישה, קצת קידוד, שמיעת מוסיקה, פוטושופ, יציבות ואמינות של המערכת לאורך שנים. אני לא גיימר, אבל בכל זאת רוצה את האפשרות להריץ בתנאים טובים משחקים בהזדמנות, ועל כל פנים תוכנות משחק ש"ח. הלוח שבחרתי יראה אולי יקר, אולם אני לא מעונין להתקמצן פה, לעבודה לאורך זמן, אני שומר על הפלטפורמות שלי די הרבה שנים (עובד עכשיו על P4P800 deluxe שדופק כמו שעון שוויצרי למעלה מ6 וחצי שנים), וללוח יש כרטיס קול טוב יותר... אני למעשה לא מוגבל בתקציב. שוקל ברצינות בנוסף לרכוש את ווינדוס 7 אולטימט, בעיקר בגלל האפשרות לעבוד בשפת האם, אבל זה אולי מוגזם... יש לי עכשיו מסך 19 vp930, אבל שוקל בעתיד לרכוש דל 24. אוברקלוק סביר בהחלט אפשרי, בעיקר בגלל הספורט... חשבתי על ה…
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
הייתי בסניף מחשבים ובנו לי אותו בבערך דקה שניים אז אני מאוד מפקפק באיכות, ומה אתם חושבים על KSP מחשבים ? התקציב הוא 4K
-
- 7 תגובות
- 879 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נורא חרא שכבר אצלי שנתיים ואני חייב מחשב חדש amd sempron le-1250 2.2ghz 2gb ram nvidia geforce 9400 gt gigabyte GA-M61PME-S2 ATX-500w אם יש אפשרות לשדרג למעבד טוב יותר וכ.מסך טוב יותר אז אני אשמח לדעת. ועכשיו למפרט, אני רוצה מעבד חזק שיחזיק לי גם שנתיים מעדיף intel אבל לא חייב ואני רוצה כ.מסך טוב מאוד לא משנה לי איזה חברה. זיכרון 500GB או 1TB לא צריך צורב ומארז אם אפשרי או שצריך להוסיף לבד, שיהיה טאץ' של לדים כחולים או ירוקים וחלון זכוכית אני צריך להוסיף לבד או שיש מארז בא עם זה לבד.. תודה רבה! ואשמח אם יהיה אפשרות שתביאו לי גם מפרטים של 3000, 2000, ו1500 ויש לי מסך 19" מצוין, כמה הרזולוציה של 19"? והאם כדי לקנות אחד של 22" ? שלא יהיה לו רמקולים!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, בחרתי לי את הנייד שאני מעוניין לרכוש, אולם יש שני דגמים שהם שונים במעט ואני מתלבט איזה מבין השניים. אני יודע שההבדלים הם לא כל כך משמעותיים, אבל מפני שרכישת מחשב היא לתקופה ארוכה, אני רוצה לדעת שעשיתי את הבחירה הטובה. הראשון: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9596&perur=4 מחשב נייד HP ProBook 4320s i3-370M Intel HD WS908EA מעבד: Intel Core i3-370M, 2.4GHz, 3MB L3 Cache כרטיס מסך: Intel HD השני: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9231&perur=4 מחשב נייד HP ProBook 4320s i3-350M ATI HD 530v WS705EA מעבד: Intel Core i3-350M, 2.26GHz כרטיס מסך: ATI Mobility RadeonTM HD 530v 512MB * כל שאר הפרמטרים זהים בדיוק, אפילו המחיר * ההתלבטויות: הראשון, מעבד חזק יותר…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני שוקל את האפשרות לשדרוג המחשב (שוקל כי אולי עדיף אקסבוקס) , התקציב הוא 1,500 ש"ח אם אפשר פחות זה מצוין. המפרט שלי כרגע: לוח אם: MSI P965 NEO-F 7.1 1GLAN כרטיס מסך: GEFORCE 9500GT 512MB מעבד: DUAL CORE E2220 2.40GHZ זיכרון ראם: 1.5 800MHZ ספק: 300W EZCOOL אני חשבתי על שדרוג מעבד, כרטיס מסך, ראם, וספק: מעבד I3 או CORE 2 DUO E7500 2930MHZ (בערך 500 ש"ח) כרטיס מסך GTS 250 או HD 5750 (בערך 600) 2GB RAM 800MHZ שזה 170 ש"ח. וספק אולי כזה: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1368 משהו ב- 200 ש"ח. סה"כ 1470 שאלות * החלקים האלה מתאימים ללוח אם שלי? * יש חלקים טובים יותר במחירים האלה? * אני מתלבט מה עדיף, XBOX360 או השדרוג הזה, בעבר היה לי XBOX והוא קיבל טבעת …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מיני מחשב נייד שיתאים לי בעיקר לקריאת מסמכים וגם תכנות בקטנה כזה. חשוב לי שיהיה קל ככל שניתן ומכאן גם אני מניח שנגזר גודלו. המחיר לא קריטי אבל לא בא לי להוציא מעל 2500-3000 מחשב כזה... (לא אכפת לי לרדת בדרישות של הגודל אבל בעיקר חשוב לי מחשב שלא יהיה מחשב חלש) תודה!
-
- 10 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, ועריכת וידאו , עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: שני מסכים. אחד 19-1440X900, והשני LCD FHD 37. המפרט מיועד כל המשחקים החדשים כגון BC2,PRO,FIFA"MW2, שיריץ על הגדרות מקס. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?הכל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?אינטרנט.אופיס(בעיקר אוטלוק ואקסל) ומשחקים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כלול * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?פיפא NBA PES. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הרצה בצורה טובה מאוד את המשחקים הנ"ל. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר ו…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר פירמוט המחשב (lenovo T400) והתקנת ווינדוס 7, נעלמה לי האפשרות לשנות את בהירות המסך ע"י מקש ה-Fn והכפתורים הייעודיים ובכלל נעלמו לי כל החיווים של הווליום וכל השאר). כיצד אני מחזיר אותם?, אני משער שזה איזה דרייבר שחסר לי... תודה, עידו.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, חבר שלי התחיל לימודי הדריכלות והוא צריך מחשב נייד. השימושים הם : שימוש שישי ויומיומי ( סרטים אינטרנט וכו' ) השימוש המשני הוא ללימודי אדריכלות כמוכן הרצת תוכנות כבדות כמו AutoCad וכו' ( אמור למשוך משהו כמו 8 שנים ... כמובן שסביר להניח ש 8 שנים הוא לא יחזיק ... אבל כמה שיותר יותר טוב ). תקציב עד 5K עם חריגה קטנה ( רצוי פחות ) עכשיו, לפני שאני ממליץ לו באופן סופי על מחשב אני רוצה להתייעץ איתכם לגבי מס' מחשבים : המועדף ביותר הוא : studio-1558-i7 http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1558-i7.htm ויש את אלה : Lenovo G560 http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=G5603XG&Cat2Cat1ID=36&Cat2ID=239&aff=Zap〈=he Lenovo ThinkPad Edge 0301-DHG http://www.spacen…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף שם 2 גיגה. איך אני מגיע לסלוט?
-
- 2 תגובות
- 945 צפיות
-
-
אז ככה אני צריך מפרט למחשב שיריץ משחקים כבדים ותכנות כבדות (כמו אוטו קל). יש לי עדיפות גדולה לאינטל ואני מעדיף מעבד Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB או יותר חזק. התקציב מחולק למחשב ב-4000 ש"ח (בהנחה שיש לו יכולות גרפיות נמוכות) ובהמשך שדרוג כרטיס המסך. כלומר תקציב 4000ש"ח עם כרטיס מסך חלש. אשמח לקבל עזרא תודה nolie
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
בס"ד שלום! אני מחפש מחשב עבור החותן שלי. הוא מסתובב בין לקוחות ורוצה לשמור פרטים על כל לקוח. בעיקר שימושי אופיס ואינטרנט. מסך 15' מט. אחריות ארוכה. מעוניין להוציא עד 3000 ש"ח כולל הכל (מחשב, windows, office). אם אפשר בפחות - עדיף ורצוי! נראה לי שעדיף מקלדת מלאה. אשמח לשמוע הצעות. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
1. לנצל את התקציב במלואו, חריגה? עד 99 שח 2. עבודה משרדית, סרטים, אינטרנט. 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. מחשב קומפלט כולל הכל מלבד מסך. 5. חשיבות השקט - 6-7 6. אין צורך במערכת הפעלה, הרכבת המחשב באה בחשבון (לא נכללת בתקציב). עדיפות לRSM. 7. קירור חביב למעבד, מעבד AMD בלבד ואם אפשר לדחוף 4GB בכל הסיפור אז בכלל מצוין. תודה רבה חברים.
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי להשקיע במחשב נייד במטרה להפיג את השעמום המצטבר בזמן הפנוי בשירות הצבאי. הוני הצנוע מספק לרשותי תקציב של 3,000 ש"ח עם אפשרות חריגה. חשוב: הצגת סרטים באיכות גבוהה, הרצה חלקה של משחקים ברזולוציה סבירה. אני מתלבט בין 2 דגמים: GIGABYTE Q1580P - P8700 - 2GB - 500GB HDD - NVIDIA GT 130M http://shopeilat.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=2979 או: ACER ASPIRE 5740G - I3-330M - 2GB - 500GB HDD - ATI HD 5470 http://www.zol4u.co.il/Product.aspx?ProductID=1147 אשמח לשמוע את דעתכם.. תודה!
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לקנות מחשב עד 2500 ש"ח. אפשר עם חריגה קלה מטרות המחשב הם אינטרנט וגרפיקה בעיקר! מפעיל עליו תוכנות כבדות בינהם: פוטושופ, פריהנד, פלאש, אנימציות וכל מה שקשור. בבקשה תמליצו לי על מפרט שיכלול בתוכו מעבד של אינטל (לא AMD לא סובל אותם) , כרטיס מסך חזק! וזיכרון טוב! לא כולל ציוד היקפי, בלי מסך! אם אתם רוצים לדעת המסך שיש כרגע הוא samsung syncmaster T190P 19intch אם אפשר להפנות אותי גם לחנות מאזור המרכז: רחובות - ראש"לצ זה יהיה מצוין !! תודה רבה מראש !!!
-
- 6 תגובות
- 939 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?כן במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?תכני HD משחקים עבודה משרדית א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? CRYSIS DARKSIDERS MOH COD NFS FIFA STARCRAFT PROTOTYIP וכדו, כל המשחקים החדשים (מיועד גם ל CRYSIS 2) * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צו…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? תכני HD ועבודה משרדית א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תכני HD ועבודה משרדית תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא מיועד למשחקים מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? לא ידוע ....המחשב יחובר באופן קבוע ל LCD ולמקרן בצפיה בסרטים מידי פעם * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? זה רלוונטי .? ....בינוני ומטה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפר…
-
- 4 תגובות
- 960 צפיות
-
-
כמו שצויין המחשב מיועד בעיקרו למשחקים יחסית כבדים וצריך גם להמשיך לסחוב כאלה בעתיד ההעדפה שלי היא לגודל מסך של 13 או 15 מבחינת משקל אני אעדיף משהוא שישקול פחות מ2.5 קילו מבחינת סוללה אני לא צריכה משהו מטורף מדי אבל בהחלט ממולץ שהוא ישרוד את ה 3-4 שעות מחוץ לחשמל כמו שכתבתי בכותרת אני מוכנה להשקיע 8000 שקל בשביל אשמח אם תוכלו לעזור לי אם המלצות בגלל שבמהלך הזמן שבו חיפשתי תמיד הצלחתי למצוא פגם בכל אחד מהמכונות שניראו לי מתאימות שתי הפיבוריטים שלי היו ה m11x של alienware בעיקר בגלל התמורה שאני מקבלת אם ניידות גבוהה אבל יש לי בעיה אם גודל המסך שלו אני לא בטוחה שאוכל להסתדר אם מסך כל כך קטן מצד שני חשבתי על ה dell-xps15 אבל הוא כבד למדי והשאלה היא האם יש משהוא שיכול לענות ג…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-