ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,355 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני שוקל את האפשרות לשדרוג המחשב (שוקל כי אולי עדיף אקסבוקס) , התקציב הוא 1,500 ש"ח אם אפשר פחות זה מצוין. המפרט שלי כרגע: לוח אם: MSI P965 NEO-F 7.1 1GLAN כרטיס מסך: GEFORCE 9500GT 512MB מעבד: DUAL CORE E2220 2.40GHZ זיכרון ראם: 1.5 800MHZ ספק: 300W EZCOOL אני חשבתי על שדרוג מעבד, כרטיס מסך, ראם, וספק: מעבד I3 או CORE 2 DUO E7500 2930MHZ (בערך 500 ש"ח) כרטיס מסך GTS 250 או HD 5750 (בערך 600) 2GB RAM 800MHZ שזה 170 ש"ח. וספק אולי כזה: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1368 משהו ב- 200 ש"ח. סה"כ 1470 שאלות * החלקים האלה מתאימים ללוח אם שלי? * יש חלקים טובים יותר במחירים האלה? * אני מתלבט מה עדיף, XBOX360 או השדרוג הזה, בעבר היה לי XBOX והוא קיבל טבעת …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מיני מחשב נייד שיתאים לי בעיקר לקריאת מסמכים וגם תכנות בקטנה כזה. חשוב לי שיהיה קל ככל שניתן ומכאן גם אני מניח שנגזר גודלו. המחיר לא קריטי אבל לא בא לי להוציא מעל 2500-3000 מחשב כזה... (לא אכפת לי לרדת בדרישות של הגודל אבל בעיקר חשוב לי מחשב שלא יהיה מחשב חלש) תודה!
-
- 10 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, ועריכת וידאו , עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: שני מסכים. אחד 19-1440X900, והשני LCD FHD 37. המפרט מיועד כל המשחקים החדשים כגון BC2,PRO,FIFA"MW2, שיריץ על הגדרות מקס. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?הכל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?אינטרנט.אופיס(בעיקר אוטלוק ואקסל) ומשחקים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? כלול * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?פיפא NBA PES. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הרצה בצורה טובה מאוד את המשחקים הנ"ל. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר ו…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר פירמוט המחשב (lenovo T400) והתקנת ווינדוס 7, נעלמה לי האפשרות לשנות את בהירות המסך ע"י מקש ה-Fn והכפתורים הייעודיים ובכלל נעלמו לי כל החיווים של הווליום וכל השאר). כיצד אני מחזיר אותם?, אני משער שזה איזה דרייבר שחסר לי... תודה, עידו.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, חבר שלי התחיל לימודי הדריכלות והוא צריך מחשב נייד. השימושים הם : שימוש שישי ויומיומי ( סרטים אינטרנט וכו' ) השימוש המשני הוא ללימודי אדריכלות כמוכן הרצת תוכנות כבדות כמו AutoCad וכו' ( אמור למשוך משהו כמו 8 שנים ... כמובן שסביר להניח ש 8 שנים הוא לא יחזיק ... אבל כמה שיותר יותר טוב ). תקציב עד 5K עם חריגה קטנה ( רצוי פחות ) עכשיו, לפני שאני ממליץ לו באופן סופי על מחשב אני רוצה להתייעץ איתכם לגבי מס' מחשבים : המועדף ביותר הוא : studio-1558-i7 http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1558-i7.htm ויש את אלה : Lenovo G560 http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=G5603XG&Cat2Cat1ID=36&Cat2ID=239&aff=Zap〈=he Lenovo ThinkPad Edge 0301-DHG http://www.spacen…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף שם 2 גיגה. איך אני מגיע לסלוט?
-
- 2 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אז ככה אני צריך מפרט למחשב שיריץ משחקים כבדים ותכנות כבדות (כמו אוטו קל). יש לי עדיפות גדולה לאינטל ואני מעדיף מעבד Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB או יותר חזק. התקציב מחולק למחשב ב-4000 ש"ח (בהנחה שיש לו יכולות גרפיות נמוכות) ובהמשך שדרוג כרטיס המסך. כלומר תקציב 4000ש"ח עם כרטיס מסך חלש. אשמח לקבל עזרא תודה nolie
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
בס"ד שלום! אני מחפש מחשב עבור החותן שלי. הוא מסתובב בין לקוחות ורוצה לשמור פרטים על כל לקוח. בעיקר שימושי אופיס ואינטרנט. מסך 15' מט. אחריות ארוכה. מעוניין להוציא עד 3000 ש"ח כולל הכל (מחשב, windows, office). אם אפשר בפחות - עדיף ורצוי! נראה לי שעדיף מקלדת מלאה. אשמח לשמוע הצעות. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
1. לנצל את התקציב במלואו, חריגה? עד 99 שח 2. עבודה משרדית, סרטים, אינטרנט. 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. מחשב קומפלט כולל הכל מלבד מסך. 5. חשיבות השקט - 6-7 6. אין צורך במערכת הפעלה, הרכבת המחשב באה בחשבון (לא נכללת בתקציב). עדיפות לRSM. 7. קירור חביב למעבד, מעבד AMD בלבד ואם אפשר לדחוף 4GB בכל הסיפור אז בכלל מצוין. תודה רבה חברים.
-
- 5 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי להשקיע במחשב נייד במטרה להפיג את השעמום המצטבר בזמן הפנוי בשירות הצבאי. הוני הצנוע מספק לרשותי תקציב של 3,000 ש"ח עם אפשרות חריגה. חשוב: הצגת סרטים באיכות גבוהה, הרצה חלקה של משחקים ברזולוציה סבירה. אני מתלבט בין 2 דגמים: GIGABYTE Q1580P - P8700 - 2GB - 500GB HDD - NVIDIA GT 130M http://shopeilat.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=2979 או: ACER ASPIRE 5740G - I3-330M - 2GB - 500GB HDD - ATI HD 5470 http://www.zol4u.co.il/Product.aspx?ProductID=1147 אשמח לשמוע את דעתכם.. תודה!
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לקנות מחשב עד 2500 ש"ח. אפשר עם חריגה קלה מטרות המחשב הם אינטרנט וגרפיקה בעיקר! מפעיל עליו תוכנות כבדות בינהם: פוטושופ, פריהנד, פלאש, אנימציות וכל מה שקשור. בבקשה תמליצו לי על מפרט שיכלול בתוכו מעבד של אינטל (לא AMD לא סובל אותם) , כרטיס מסך חזק! וזיכרון טוב! לא כולל ציוד היקפי, בלי מסך! אם אתם רוצים לדעת המסך שיש כרגע הוא samsung syncmaster T190P 19intch אם אפשר להפנות אותי גם לחנות מאזור המרכז: רחובות - ראש"לצ זה יהיה מצוין !! תודה רבה מראש !!!
-
- 6 תגובות
- 934 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 5000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?כן במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?תכני HD משחקים עבודה משרדית א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? CRYSIS DARKSIDERS MOH COD NFS FIFA STARCRAFT PROTOTYIP וכדו, כל המשחקים החדשים (מיועד גם ל CRYSIS 2) * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צו…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? תכני HD ועבודה משרדית א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תכני HD ועבודה משרדית תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא מיועד למשחקים מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? לא ידוע ....המחשב יחובר באופן קבוע ל LCD ולמקרן בצפיה בסרטים מידי פעם * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? זה רלוונטי .? ....בינוני ומטה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפר…
-
- 4 תגובות
- 957 צפיות
-
-
כמו שצויין המחשב מיועד בעיקרו למשחקים יחסית כבדים וצריך גם להמשיך לסחוב כאלה בעתיד ההעדפה שלי היא לגודל מסך של 13 או 15 מבחינת משקל אני אעדיף משהוא שישקול פחות מ2.5 קילו מבחינת סוללה אני לא צריכה משהו מטורף מדי אבל בהחלט ממולץ שהוא ישרוד את ה 3-4 שעות מחוץ לחשמל כמו שכתבתי בכותרת אני מוכנה להשקיע 8000 שקל בשביל אשמח אם תוכלו לעזור לי אם המלצות בגלל שבמהלך הזמן שבו חיפשתי תמיד הצלחתי למצוא פגם בכל אחד מהמכונות שניראו לי מתאימות שתי הפיבוריטים שלי היו ה m11x של alienware בעיקר בגלל התמורה שאני מקבלת אם ניידות גבוהה אבל יש לי בעיה אם גודל המסך שלו אני לא בטוחה שאוכל להסתדר אם מסך כל כך קטן מצד שני חשבתי על ה dell-xps15 אבל הוא כבד למדי והשאלה היא האם יש משהוא שיכול לענות ג…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Toshiba Satellite A500-1HK מפרט טכני: מעבד: Intel Core i5-430M, 2.26/2.56 Turbo GHz, 1066MHz, 3MB Cache מערכת הפעלה: Windows 7 Premium 64bit מסך: 16´´ LED Toshiba TruBrite HD Display רזולוציה: 1366x768 זיכרון: 6GB 1066MHz DDR3 דיסק קשיח: 640GB 5400RPM כרטיס מסך: Nvidia GeForce GT 330M CUDA 1GB כונן: Blu-Ray תקשורת אלחוטית: Wireless LAN 802.11b/g/n, Bluetooth 2.1 סוללה: Li-Ion, עד שעתיים ו-25 דקות עבודה מימדים: 384x259x36.5~41.0 מ"מ (ג x א x ע) משקל: כ-2.76 ק"ג מצלמת אינטרנט עם Face Recognition ומיקרופון מובנים חיבורים: 3 x USB2.0 eSATA (משותף עם יציאת USB אחת) RJ-45 יציאה לאוזניות כניסה למיקרופון HDMI קורא כרטיסים 5 ב-1 אחריות: אחריות לשנתיים ע"י מפעיל…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש שישמש אותי בעיקר לצורכי משחקים כבדים, ווידיאו באיכות גבוהה ועוד שטויות כאלה. הבעיה שאין לי מושג הרבה ברכיבי מחשב ואני לא מעוניין להיות פראייר. חבר המליץ לי על הפורום הזה והצהיר שפה ידאגו שאף אחד לא ידפוק אותי : דברים שיש לשים דגש- מעבד חזק שיוכל להריץ מספר תוכנות בו זמנית (יש לי תחביב לעשות כמה דברים בו זמנית ). מדובר בעיקר על תוכנות שיתוף קבצים שדורשות הרבה משאבי מערכת אבל גם על visual studio וכדומה. וכמובן דיסק קשיח גדול ולוח אם שתומך ב usb3 יש לי העדפה קטנה לטובת רכיבים של אינטל בגלל שהם נחשבים לקצת יותר יוקרתיים ומותג מוכר, אבל אם זה סתם יעלה לי יותר כסף בלי לתת תמורה אמיתית לכסף אז לא תודה בנוגע למסך- כרגע יש לי מסך 19" של LG אבל בעתיד א…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד כמו שאמרתי ורציתי לדעת מתי אמורים לכבות אותו כי בסך הכל הוא כל הזמן דולק ...בין אם עבודה והורדות מהאינטרנט. אני שואל כי אני רוצה לשמור עליו כמה שיותר.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? - אינטרנט - תוכנות משרדיות - צפייה בסרטים HD * גודל המסך - 15.6 * משקל רצוי - לא רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא נדרש מעבר לסביר שעה - שעתיים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) * בלוטות? - לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? - רצוי 500 אפשר להספתק ב320 * צורב DVD? - לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - אחריות 3 שנים אמינה. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! התקציב המקסימלי הוא 6 אלף ש"ח, אין צורך לחסוך, צריך מחשב שיחזיק לשלוש ארבע שנים הבאות גם. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? שימושים עיקריים זה לגרפיקה, כרגע תוכנות סגנון פוטושופ, אפטר-אפקט, אדובי פרימייר, ובעתיד אולי תוכנות קצת יותר כבדות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא. 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. אין צורך במפרט חלקי. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? בסביבות …
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מחשב שיהיה מחובר קבוע לטלוויזיה שלי בסלון (55") הוא ישמש אך ורק לסרטים וגלישה ! התקציב הוא 3000 שקל . (בתקווה לחסוך כמה שיותר) אני מעוניין לצפות דרכו בסרטי HD ובאיכויות הכי גבוהות. אם המחשב מתחבר בחיבור HDMI לטלוויזיה זה אומר שעובר גם סאונד ? (זה אומר שלא צריך רמקולים נפרדים) אשמח למפרט ולדגשים שאני צריך לחפש למחשב כזה. בתודה מראש, מתן.
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
זה משתמש של חבר מרוצה מהעזרה שלכם והוא המליץ לי לפתוח פה אשכול טוב אני צריך מפרט של HTPC ב2500 שקל ללא ציוד היקפי הטופס : 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים - FIFA PES NFS (cod ו GTA IV על מידיום) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך LCD 42 INCH * לאיזה סוג משחקים המפ…
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
כמו שההודעה אומרת זה מה שאני מחפש מחיר אינו מהווה פקטור מחפש מחשב למשחקים חזק במיוחד הכולל את הכרטיס החדש הזה. 1)תקציב 12 אלף אפשר לחרוג עדיף לחסוך אבל אני רוצה לראות מה אפשר להשיג בסכום כזה למשל. 2) שימוש - משחקים HIGH END מסך קיים 22" 1920X1080 FULL HD אני לא חושב שאני צריך מסך יותר טוב כרגע סוג משחקים FPS בעיקר אבל הכל בעצם מיועד להגדרות הכי גבוהות. 3) ציוד היקפי - עכבר טוב ורמקולים/כרטיס קול חדשים. 4)אין צורך בצורב , כונן דיסקטים , יש לי ספק חדש 700 וואט האם אני אוכל להשתמש בו במפרט שאתם מציעים? 5) קיים ספק אבל אם הוא לא מספיק טוב אז אשמח להצעות לשדרוג - ספק 700 וואט של OCZ, מעוניין שהמפרט יכלול לפחות כרטיס GTX 580 אחד לא חושב שאני צריך מערך כרטיסים עם מחשב כזה. 6) הש…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, דרוש מיפרט מחשב המיועד למשחקים בלבד. אין צורך במסך. למחשב יהיה מחובר מסך בגודל 22/24 . אין צורך בציוד מקיף. שקט חשוב, שלא יהיה סופר שקט אבל שלא יהיה טרקטור בחדר. אין צורך באיזה מארז יפה, משהו פשוט ופרקטי. אין צורך לכלול במחיר את ההרכבה של המחשב. חייב להיות INTEL. אם חייב לעלות לכיוון ה-4K, אפשרי, אבל מעדיף ב-3.5 . תודה רבה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! אני חדש באתר לכן תסלחו לי אם אני יעשה שגיאות פה ושם אני לא מבין גדול במחשבים אבל אני רוצה לקנות מחשב חזק מאוד למשחקים וגם שיהיה כזה שישרת אותי ב4 - 5 השנים הקרובות אני מתכוון מבחינת האפשרויות לשידרוג לטווח הרחוק, אז ככה התקציב שלי הוא 5,000 המפרט צריך להכיל את כל הרכיבים שיש במארז בלבד, מסך יש לי 22 אינץ' של חברת NEON לא יודע פרטים נוספים אין צורך בכונן דיסקטים ובצורב דיוידי במפרט אין צורך במערכת הפעלה או בתוכנות אחרות השקט של המחשב חשוב לי בצורה די קריטית התיעצתי עם מספר אנשים והבנתי שהקירור של המחשב משמעותי ביותר ככה שגם זה מאוד חשוב לי אין לי מושג מה זה בכלל אוברקלוק אני לא מתמצא בזה אני גר במגדל העמק ( בצפון ) ויש לי העדפה ל"נועה מחש…
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-