עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם!, בקרוב אני רוצה לרכוש מחשב נייח, לקראת שחרור מהצבא, לשימוש רב תכליתי. מה התקציב המקסימאלי?9K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 200~300 שקל, לא יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רב תכליתי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).שרטוט גרפי ועריכת סרטים בעיקר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, Crysis3, Max Payne 3 וכ"ו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הג…

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  2. שלום חבר שלי קונה מחשב בקרוב ואני מתלבט אם להמליץ לו על ה-X1800XT 512MB(ש-KSP משום מה הורידו אותו אבל נראה מה יהיה עוד שבועיים שהוא יזמין) עם מעבד A64 3200+ שלדעתי זה האופציה הטובה יותר או לקחת מעבד 3700 או אפילו 3800 dual core אבל כרטיס מסך 7800GT לגבי הלוחות אני לא הכי מעודכן איך ה-A8N-E של ASUS ? לגבי מארז שמתי לו את ה-HEC Compucase CI-69U6 400W הספק שלו יספיק..? תודה מראש לעוזרים

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלוםשלום עליי להקיים שני עמדות PC לגרפיקה שמשמשות לעיבוד וסריקת תמונות ברולוציה גבוהה ביותר של 1024 DPI כאשר קובץ סרוק יכול להגיע לנפח של 0.5 GB . כל תחנה צריכה להיות מסוגלת לאחסן DATA של לפחות 1TB על גבי כונן יחיד. כמו כן ישנה דרישה להגנת נתונים כוללת שימוש ה RIAD מתאים , המסך אמור לתמוך ברולוציה של 2048X1536 Pixeis . למחשב יחובר סורק איכותי בממשק Firewire ( 1394 IEEE שמסוגל לסרוק דפים של עד A3 עם אפשרות לסרוק נגטיבים של תמונות (אופציה) . התחנה מחוברת לרשת עם כרטיס רשת של 1Gbps === 1 עמדת PC Multimedia שמשמשת לעריכת קול ותמונה . הדרישות עבור ה - Multimdia זהות לתחנות הגרפיקה אולם כאן צריך להיות כרטיס קול 7.1 עם מערכת Suround שמתחברת בחיבור SPDIF . במחשב זה יעבדו שני…

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  4. אוקיי חברה...אז החלטתי לפרסם את המפרט הסופי שלי לפני שאני קונה אותו ביום א'. כאמור המפרט מיועד למשחקים, אינטרנט, סרטים, תוכנות ועריכת גרפיקה ועריכת מוסיקה... זה המפרט תמורת 5,400 ש"ח. את כל החלקים חוץ מהמסך אני קונה מחנות אחת ולכן נאלצתי לבחור בכרטיס של ספייר במקום ATI כפי שתכננתי וגם בזיכרון של סמסונג במקום וינבונד... אני אשמח לשמוע הערות והארות...כל דבר!!! תודה Case: Super Midi Tower Case USB Front ATX 300 Watt + 1 Fan (210nic) Mobo: Gigabyte GA-8SQ800 SIS 655 Motherboard (HT,DualDDR,AGPx8,Firewire, ATA133,5.1 Sound,USB 2.0) (641nic) CPU: Intel Pentium IV 2.4GHz 512K 533MHz Socket 478 CPU BOX + 1 Fan (1116nic) Memory : DDR-RAM 256MB 2700 Samsung Original Memory (290nic)…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. מתי אמורים לצאת כל הפלטפורמות של הניידים של הדור הבא עם התמיכות ברשתות N ו WIFI מובנה וכו'... ואם אפשר קצת פרטים..כי אני מתלבט אם לקנות עכשיו מחשב נייד חדש או לחכות..

• 8 תגובות
    • 742 צפיות
  6. ובבקשה לבנות לי מהחנות SKYPC. תודה

7. ללא ההארדיסק וללא כרטיס מסך וללא ציוד הקפי איך זה ? E5200 TRAY-335 ש"ח נעשה לו קצת OC מארז כולל ספק 300W CAMPUSE HEC צורב LG -GSAH442N לוח אם: GA-EP31-DS3L כרטיס מסך HD4850 OC EDITION - 550 ש"ח איך:?

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  8. המחשב הנוכחי שלי הלך לעולמו ואני מחפש משהו חדש. השימושים שלי במחשב הם בעיקר גלישה, סרטי HD, הורדות וכד' .. משחקים לא ממש, אבל כרטיס זכרון נחמד לא יהיה רע החלקים שאני צריך הם: לוח אם - עדיפות ל asus or gigabyte מעבד - עדיפות core i5 כרטיס מסך - משהו פשוט, אני לא ממש משחק מארז ספק זכרון פנימי כל השאר כבר יש לי .. ניסיתי לבנות משהו בעצמי, אני לא הכי מבין בזה ממש אבל זו הכיוון, אשמח לליטושים נוספים וכד'. מעבד Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz Box לוח אם Gigabyte GA-P55-US3L Rev2.0 H55 CHIPSET זכרונות Kingston Hyper X 2GB DDR3 1600Mhz CL9 כרטיס מסך GigaByte GeForce GT220 1GB GDDR3 PCIe ספק FSP Epsilon 80Plus 450W מארז ANTEC Nine Hundred 900 …

• 9 תגובות
    • 798 צפיות
  9. שלום אני מבקש מפרט מחשב בסביבות 5000 שח. למפרט צריך להיות שימושים למשחקים,שיריץ אותם על בינוני גבוה. מסך דק 19 אינטש איכותי עד כמה שנכנס לתקציב. לוח אם אסוס. כרטיס מסך עדיפות לאינבידיה,וגם מעבד אינטל.אבל אפשר להתפשר על איי אם די. אבל אלו העדיפיות.אודה לעוזרים תודה!!!( חשוב גם שבלוח אם תהיה יציאה לפי סי אי אקספרס 2. תודה

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  10. שלום לכם! אני מחפש נייד שיתאים לצרכים משרדיים ( הרבה פגישות עם מצגות מחוץ למשרד) וכמו כן שיהיה כבר מחשב חזק שניתן להציג דרכו סרטי HD עם חיבורי HD מסך באזור ה 15 אינץ זיכרון גדול דיסק גדול אבל הכי חשוב לי שהסוללה תחזיק מעמד כמה שיותרהתקציב המירבי הוא 3500 כולל מע"מ ( אני קונה 2 מחשבים כאלה )תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  11. שלום, אבקש מפרט מחשב מתאים לצרכי עריכת וידאו ללא מסך, רק מארז ללא דיסקים קשיחים וכונן DVD רק מעבד+קירור (רצוי I7) לוח אם זכרונות כ. מסך מארז ספק תקציב 4000 ש"ח תודה.

12. המחשב הוא ASUS A53SV-TH71 ASUS A53SV-TH71 Laptop: Core i7 2670QM 2.2GHz Quad Core CPU, 4GB DDR3, 640GB HDD, 15.6" LCD (1366x768), DVDRW, 1GB GeForce GT 540, WiFi N, 6 Cell, Win 7 $608 Specs: ASUS A53SV-TH71 15.6" Black Laptop Memory Type: DDR3 Memory Speed: PC3-10600 Memory Speed MHz: 1333MHz Memory Slots (Total): 2 Total Memory Size: 4GB Maximum Memory Supported: 8GB Display Type: LED Screen Size: 15.6” Maximum Resolution: 1366 x 768 Processor Class: Core i7 Processor Brand: Intel Processor Type: Quad-Core Processor Speed: 2.2GHz Processor Number: 2670QM Lifestyle: Desktop Replacement Entertainment Condition: New Operating Systems: Windows 7 Home Premium 64-Bit Platform…

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  13. Started by leeran,

היי,אני מחפש לפטופ חזק לצורכי לימודים (מדעי המחשב) ותכנות. המליצו לי על Dell Inspiron n5110 i7, אך אני רוצה להשוות עוד כמה מחשבים לפני הקניה, בשביל שאוכל להפיק ממנו את המיטב ולהרבה שנים. האם למישהו יש המלצה בשבילי? ייתכן ואצטרך להריץ עליו DB של MySQL, ובטוח אצטרך להריץ עליו visual studio או eclipse. תודה ושבוע טוב, לירן

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  14. מחפש המלצה למערכת שאני עומד לרכוש בתחילת חודש יוני (אולי חלק מהדברים אני אזמין כבר השבוע) רשמתי פחות או יותר מה אני רוצה, השארתי הרבה סימני שאלה כדי שתעזרו לי להשלים את המפרט מעבד: i7 920 d0 לוח אם: ??? לא מתוכנן SLI אבל מתוכנן OC לאזור ה3.8GHZ. זיכרון 6 ג'יגה: ??? איזה חברה דיסק קשיח: 1TB SAMSUNG F1 SpinPoint כרטיס מסך: רק NVIDIA חושב אולי על 260GTX או כל דבר אחר... ??? קירור למעבד: ??? (הבנתי שהסטוק לא משהו ב-i7) מארז: שיהיה שקט וגדול ??? ספק: משהו שיחזיק את המערכת 600-750W נראה לי ??? מעבר לחלקים שציינתי אני לא צריך יותר כלום, כל השאר יש לי כבר עכבר logitech mx revolotion מקלדת logitech wave מסך samsung 2253bw 22" צורב DVD SAMSUNG. גם אין צורך בהרכבה, אני אוהב להרכיב …

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום לכולם! אני עוסק בעריכה גרפית מקצועית - דו מימדית המון שעות ביום ואני צריך מחשב חזק וטוב התקציב: 5000 ש"ח לא כולל מסך חשוב לי מאוד שיהיה שקט חשוב לי גם שיהיה מספיק קרור אני צריך דיסק קשיח 1 TB (האם חשוב שמערכת ההפעלה יהיה על דיסק נפרד?) תודה לכל העוזרים

• 8 תגובות
    • 639 צפיות
  16. המחשב אמור לשמש לניהול חשבונות , אינטרנט, אופיס וכיו"בכולל מסך (לא חייב). תודה רבה

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  17. אהלן אנשים .. אז ככה.. כבר פעם אחת הרכבתי מפרט ע"י הפורום... (המחשב שאני כותב איתו בעצם... ) .. כרגע אני זקוק בדחיפות למפרט, שיחליף מחשב ישן - בשביל סטודנט שהמחשב שלו קרס והלך לעולמו (P3) . אני אישית ממלץ על AMD אבל צריך עזרה לרכיבים . השימושים: * אינטרנט והאפליקציות שמסביב שיעבדו מהר.. (מסנג'ר, דפדפן, ICQ ואפילו לפתוח איזה סרט במייל על הדרך) . * כל ה OFFICE - שיעבוד חלק.. חשוב מאוד . * צפייה בסרטים על המחשב . * המון מוסיקה . * משחקים סטנדרטים ולא מפלצתיים --> הכוונה היא שבהגדרות נמוכות המשחקים החדשים אפילו יעבדו סבבה . * אנטיוירוס\אנטיספיי\GMAIL NOTIFIER\FIREWALL וכדומה שיעבדו ברקע בלי להפריע ... ** אני יכול להמשיך שעות אבל אני מאמין שהגישה מובנת ! התקציב…

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. מה התקציב?תקציב 4550 שקל וסוג התשלום הוא בתשלומים. מטרות המחשב?משחקים כבדים. האם אתם צריכים ציוד הקפי?לא האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?כונן דיסקטים וכרטיס קול. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?אני רוצה מעבד Q9550 BOX ובלי שום מעבד אחר.כמו כן אני רוצה כרטיס מסך 260GTX GAINWARD. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? הקירור כן חשוב אבל העיצוב לא. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?הרכבת מחשב במעבדה. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?100 אחוז משחקים. האם חשוב שקט? עד כמה?לא משנה אבל שלא יהיה ממש רועש כי המחשב נמצא בחדר השינה. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)?מתוכננן OC בינוני. במפרט למשחקים - ב…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by LTom93,

היי, 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. מקסימום 4,500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה משרדית פשוטה(המקסימום יהיה פוטושופ שגם הוא צריך לרוץ מהר מאוד). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כבדים. אני הולך לשחק על ה-LCD שלי FULL-HD. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך מחשב: 24 אינצ'. מסך…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Ninja,

נ.ב,עד כמה נחוץ כ.טלויזיה? מה זה נותן בעצם? והאם זה הכרחי?

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  21. היי, אני רוצה לקנות מחשב נייד קטן חדש והייתי רוצה את עזרתכם, בגלל שאני לא הכי מבין בתחום.. במחשב אני ארצה לתכנת, אז אני אצטרך מחשב שיוכל להחזיק סביבת עבודה בצורה טובה, ולא מקרטעת. בנוסף אני אערוך מסמכים (שזה תכל'ס די כלום מבחינת ביצועים), אראה סרטים וכנראה אחבר את המחשב למסכי LCD, מקרנים וכו' ולכן מבחינה גרפית הוא צריך להיות טוב ולתמוך בHDMI. עוד שימוש שלא דורש ביצועים, אבל סתם בשביל לא לחסוך בפרטים זה כמובן אינטרנט. המחשב צריך להיות קטן. כיום יש לי כבר 17", והייתי רוצה מחשב קטן יותר. האם אתם ממליצים על 13" או על 12"? HD רצוי שיהיה מרווח ולא קטנטן. סדר גודל של 500 GB עד 1TB. כמו שציינתי בכותרת, התקציב הוא עד 1700 שקל. אם יש מחשב טוב בפחות - מה טוב. תודה רבה רבה לעו…

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  22. שלום חברים, * מטרות המחשב? אני מתחיל ללמוד תואר ראשון באדריכלות לכן חשוב שיריץ תוכנות עיצוב כבדות על המחשב לדוגמא: אוטוקאד, פוטושופ, גוגל סקראצ', אופיס וכ'ו... כמו כן גם למשחקים,סרטים באיכות 1080P וכו'... * גודל המסך? 12'' - 15'' (יש עדיפות למסך קטן). * רזולוציית המסך? 1920x1080, הכי חשוב Full HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3 שעות עבודה לפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB 3.0 * Bluetooth? bluetooth 4.0 * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין לי מושג פה אתם מבינים יותר ממני * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רצוי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכ…

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  23. שלום לכם חברים, מבקש עזרה בהתאמת מפרט למחשב לטובת עבודות גרפיקה, תיכנות וצפייה בסרטים בפורמט Full HD(1080p). מבקש לעמוד בתקציב של עד 3K ש"ח ואם ניתן אפילו לקצץ מעט ולעמוד על 2.5K(יחס אופטימלי של תועלת תמורת מחיר). ניסיתי לראות במס' חנויות מה מחירי השוק והרכבתי לעצמי 2 מפרטים לדוגמה שאותם ניתן לשנות/לשדרג/להחליף בהתאם לניסיונכם הרב: הראשון נערך בחנות SKYPC: מעבד Intel Core i3-530 Box ₪625 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80616I3530 לוח אם Intel BLKDH55HC Hunter Cave ₪532 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BLKDH55HC כונן קשיח Westren Digital WD10EARS 3.5" 1000GB SATA2 64MB ₪423 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WD10E…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. טוב המחשב מיועד לסרטים אינטרנט משחקים בהגדרות בינוניות. בקיצור להכל. אין לי כל כך ידע בבניית מחשבים עברתי על הרבה מפרטים בסביבות המחיר שנתתי והצלחתי להרכיב את המפרט הבא: AMD Phenom 2 X3 720 Black Edition 2.8Ghz Triple Core AM3 Box, יחידות 1 ₪559 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2087 Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪347 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1588 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪433 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1921 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪198 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 XFX ATI Radeon 4870 1GB GDDR5 HDMI, יחידות 1 ₪640 …

• 4 תגובות
    • 660 צפיות

דיונים חדשים בפורומים