ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,365 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, חבר שלי טס לארה"ב בשבוע הבא ואשמח לקבל ממכם מפרט למחשב נייד חזק ויציב לעבודות משרדיות ותוכנות מסויומות אין צורך בהשקעה של כרטיס מסך על בעיקר על דגש על לוח אם וזיכרון טוב. מהמ שהבנתי מחשב שעולה בארץ 4 K אפשר למצוא בארה"ב 3K אשמח לקבל מפרטים מחברות גדולות אשר אוכל להפנות את חבר שלי וכן הלאה מ APPLE ועד DELL.תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מרגיש שהמחשב שלי הולך לקרוס אז החלטתי לקנות אחד חדש. התקציב הוא בערך 3500 והשימושים העיקריים שלו יהיו בעיקר גלישה וכו' אבל ייתכן מאוד שיכנסו יישומים יותר כבדים בעתיד אין צורך במסך וציוד היקפי, כמו כן צורב אני מביא מהמחשב הישן והכרטיס מסך (לבינתיים) על הלוח. הרכבתי מפרט, מה דעתכם ? Intel Core 2 Duo 6750 - 2.66 GHz - 4MB cache - 65W - LGA775 ASUS P5K-V - DDR2 - RAID - FIREWIRE - ATX 1GB KINGSTON DDR II - 800 - KINGSTON Original * 2 WD 160GB-8MB AAJS - 7200RPM S-ATA II COMPUCASE CI-6a19 400w ATX SUPER MIDI (black) TOWER CASE אגב, האם הזכרונות של קינגסטון עדיין נחשבים טובים ? יש חברות אחרות מומלצות ? תודה !
-
- 10 תגובות
- 596 צפיות
-
-
ברשותי מחשב במפרט הבא, E6300 945pl-s3 3GB RAM DDR1 כ.מסך RADEON HD 4890 1TB HDD ספק לא ג'נרי, 500W (לא זוכר סוג) מעוניין לעשות שדרוג למארז,זכרונות,לוח אם ומעבד . אשמח לקבל המלצות ורכיבים מומלצים תחת התקציב הזה (ניתן לחרוג עד 100-200 שקל) כמו שרשום בנושא, התקציב הוא 1500 ש"ח, ואני מעוניין להשאיר את הכרטיס מסך, הHDD והמסך. תודה מראש, רועי
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
הי אבקש המלצות למפרט למחשב המיועד להורדת סרטים ולשמושי OFFICE. חשוב לי שהמחשב יהיה שקט חזק בעל ביצועים מהירים וכונן עם נפח גדול. בתודה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אני רוצה שתמליצו לי על מחשב שישמש אותי למשחקים כבדים ולסרטים (בין היתר) התקציב שלי הוא בסביבות ה3000 שח בתודה, עמרי הבר
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
שלום לכולם, אוטוטו מגיע לי הT400S החדש שלי מארה"ב ואני רוצה לחרוט לו עברית על המקלדת. אני צריך שהחריטה תתאים למקלדת בעלת הגנה נגד שפיכת נוזלים משקאות וכו' ולא תפגע בה! האם למישהו יש מקום מומלץ בעל רקורד טוב בתחום הנ"ל? מהו המחיר הסביר לחריטה שכזו? תוך כמה זמן מתבצע התהליך? דקות? שעות? ימים? האם למישהו פה היה נסיון רע עם חריטות שכאלו? תודה מראש, אור
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
צריך נטבוק גודל 13 עם הרבה זמן בטריה עמיד יחסית ומסך מספיק טוב לאור שמש גם זמן בטריה ארוך ירוץ אליו WIN7 עם אופיס ותוכנות קלות יחסית
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, מבקש המלצה למחשב נייד (לא היה לי מעולם ולא מבין כלום). המחשב עבור אשתי לעבודה. הצרכים הם: קל, קטן (חשבנו על 11-13''), אמין, אחריות טובה. השימושים הם אופיס וגלישה באינטרנט. תקציב: עד 3K. עדיף כמה שפחות. תודה מראש,
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אז ככה אני מחפש נייד לקחת איתי לעבודה להעביר את הזמן (שמירה). לא דברים מיוחדים...סרטים, מוזיקה, אינטרנט ומשחקים קלים (פוטבול מנג'ר לדוגמא). גודל מסך - אני לא רוצה מחשב גדול, אז חשבתי בכיוון של ה11-12 אינצ'. התקציב כפי שכתבתי הוא 2000-2500 ש"ח. אבל אם לדוגמא יש איזה מחשב שממש כדאי לקנות, והוא חורג באיזה 200 שקל מהתקציב אז אני לא אבכה על זה נראה לי שזהו כעיקרון...תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
היי אני צריך המלצה לנייד לצרכי - אופיס,אינטרנט,מסנג'ר, מולטי טסקינג, משחקים לא כבדים במיוחד תקציב של 3,000 עם אפשרות חריגה עד 3,500 . (מה אתם אומרים על המחשב הראשון פה - http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion ?? ) תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נייד לגיימינג בסביבות ה-4000 שקלים. אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על אחד.
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נייד לגיימינג בסביבות ה-4000 שקלים. אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על אחד. גודל מסך רצוי - 15" משקל - לא משנה סוללה - ממוצעת יציאות - HDMI בלוטות' - לא משנה כונן קשיח - לא משנה כונן DVD אחריות בין לאומית - לא משנה רישיון למערכת הפעלה - לא משנה העדפה לחברה - העדפה ל-DELL אבל גם לא חובה
-
- 2 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש המלצה למחשב נייד. תקציב: 4500ש"ח ואפשר בפחות (כמה שיותר תשלומים ללא ריבית עדיף) שימושים עיקריים יהיו: 1. גלישה באינטרנט 2. תוכנות אופיס למיניהן 3. מדי פעם שמיעת/יצירת מוסיקה (שיריץ FL8 בצורה טובה, לא ממש משנה לי איכות הרמקולים כי רוב הזמן אני עם אוזניות) 4. סרטים 5. מדי פעם משחקים בסגנון C&C ו-Tycoon (ללא כוונה להריץ FPS כבדים וכדומה), לא אתנגד ליכולת להריץ משחקי מירוצים בגרפיקה סבירה... דרישות (לתקציב הנ"ל): 1. אחריות טובה ולתקופה כמה שיותר ארוכה 2. מפרט כמה שיותר חזק 3. מסך 12.1"-13.3" 4. כמה שיותר קל (סביב ה-2KG זה בסדר) 5. מקלדת נוחה 6. מינימום 2GB זיכרון ואפשר גם יותר 7. HD של 160GB יספיק לי אך אפשר גם יותר (לגיבויים וא…
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
הדרישות: קל לנשיאה (מתכנן ללכת איתו הרבה) צפייה בסרטים (שאני מקליט מהטלויזיה ולא ממש סרטי DVD) אינטרנט (גם אלחוטי) + אופיס תיכנות (דוט נט, ג'אווה וכד') שאוכל לחברו בצורה כלשהי (אינני יודע איך ומה הכי כדאי) למחשב השולחני שלי ולהעביר מידע מהשולחני לנייד. תודה
-
- 9 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום אשמח לקבל המלצה לנייד בסביבות ה 11-12 אינטש שיוכל להריץ office ובתקווה גם matlab (למי שלא מכיר זאת תוכנה יותר כבדה) התקציב שלי הוא עד 3500 אבל כמובן שעדיף בפחות תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לחברים, עדיין לא מצאתי את הנייד שלי. שימושי : אופיס אינטרנט וקצת עריכת תמונה (אדובי אלמנטס למשל). הכי חשוב לי: מסך מסך ושוב מסך , רצוי לד עם כרטיס גרפי איכותי נפרד . ראיתי עד כה hp 13.3 נראה לא רע (מבחינת מסך), פתוח לכל המלצה , לא אכפת לי להוסיף מעט. בברכה,
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
* מטרות המחשב: בעיקר לעבודה מול Visual Studio, משחקים כמו: COD4 ו - COD 5.. שירוצו על הגדרות בינוניות חלק, או לפחות על הגדרות נמוכות חלק, צפיה בסרטי HD. * גודל המסך: 13.3 * עד 2.5 קילו * זמן סוללה: שירוץ לפחות 4 שעות רצוף בגלישה באנטרנט * יציאות: לפחות 2 USB, ויציאת HDMI * בלוטות: כן * גודל מינימלי של כונן קשיח: 250 מהירות 7200 * צורב DVD: כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית: עדיף , ובלי קשר שיהיה לפחות שנתיים אחריות. * העדפה לחברות: HP, Dell, Lenovo - אם יש עוד מומלצות אשמח לשמוע. עוד: בהחלט לא ACER! אם יש צורך להוסיף כסף, תגידו כמה. אני מוכן לשים עוד 200 - 300 ש"ח, אם צריך יותר, אז תגידו בכל זאת. גיא עריכה: מוכן לשים 4000 על נייד.. אם יש הצעות בבקשה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב נייד, וכמו בכל קנייה של משהו חדש אני צריך את עזרתכם. המחשב ישמש אותי בעיקר לאינטרנט, מוסיקה וסרטים. מדי פעם אני יוצר סירטונים, ואני מאמין שאם הוא יאפשר לי אז אני אתקין עליו איזה משחק או שניים, ובשנתיים הקרובות הוא יטייל איתי הרבה, לכן חשוב לי מאוד שהוא יהיה קל כמה שאפשר, יכלול זיכרון גדול (3 GB), מסך LED איכותי וכרטיס מסך סביר+, ורצוי גם שהסוללה תהיה עם חיים ארוכים. יש עוד דברים שחשובים לי, אבל הם פחות קריטים, כמו: DVI/HDMI,2XUSB, Wi-Fi, DVD/RW וכמובן ש-Windows 7. אני חדש יחסית בשוק של מחשבים ניידים ככה, שאני לא ממש יודע מחירים, אבל ברור לי שהדרישות שלי גבוהות בניגוד לתקציב, שהוא בינוני. תודה רבה, ושבוע טוב לכולם! נ.ב- כמו שציינתי בכותרת: ת…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בנוסף לעבודה די סטנדרטית בפוטושופ צורכי המחשב רגילים: אינטרנט, סרטים, מוזיקה. רצוי שהבניה תהיה איכותית ונוחה, שהאחריות תהיה ארוכה ושהמחשב יעבוד בצורה חלקה ככל הניתן. משקל המחשב פחות קריטי, זמן סוללה סטנדרטי. רצוי שהמסך יהיה מבריק ובאיכות טובה. תודה, אשר
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
שלום ליושבי הפורום, הגיע הזמן להחליף נייד - בכוון נייד עסקי. המחשבה המקורית היא על Think pad x1 yoga אבל רוצה מדי פעם לשחק בו - ולכן מחפש אחד עם כרטיס גרפי נפרד (discrete ולא intergrated למי שצריך את המונחים בלעז). בינתיים היחידי שראיתי שיש לו מפרט כזה הוא ה surface book, אך הוא מאוד יקר (בתצורה הזאת) וגם סובל מלא מעט השמצות בעניין דרייברים ובעיות אחרות. הרכישה בחול - כך שיכול ללכת על הזמנה מיוחדת של מפרט. ולשאלות החובה: 1 מה התקציב המקסימאלי? כ 2K$ - רכישה בחו"ל. אם יש מחשב מושלם - אפשר לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משרדי, קבצי אקסל גדולים ושאר אופיס.…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, * מטרות המחשב? עבודה משרדית חלקה (אופיס, אינטרנט), צפייה בסרטי DVD, עריכת תמונות (פוטושופ), מוזיקה. עבודה בעיקר בסביבה משרדית מוארת (מסך מט). * גודל המסך? 15.4 לפחות * משקל רצוי? כמובן שההעדפה היא נמוך. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא קריטי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיפות ל-HDMI, לא גורם מכריע. * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD חובה! * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. נדרשת אחריות בישראל ל-3 שנים. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. דברים נוספים - לא מבין בתקציבים - העדיפות היא לצמצם ככל הניתן. הדרישות בסה"כ אינן …
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
* מטרות המחשב עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכות וידאו קלות. * מסך מאט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) - לא קריטי, רצוי FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? - רגיל, אבל אפשר גם עם טאץ, * משקל רצוי? - לא קריטי, רצוי קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)- רגיל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDM I, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב …
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מחפש נייד בשביל חבר שהוא סטודנט והתאיישתי מלחפש מרוב כל כך הרבה סוגים של ניידים . מה המטרות : סטודנט אופיס אינטרנט משחקים כמו PRO איוולושן לא דברים יותר מדיי תובעניים . צפיה בסרטים ( כנראה יחובר לטלויזיה 32 אינץ ) עדיף 500 HDD אבל גם 320 בסדר I5 נראה יהיה קשה במסגרת התקציב אז I3 כרטיס מסך נורמלי , לא יהיו משחקים תובעניים יתר אל המידה . עדיף אחריות 3 שנים אני מאוד מודה למי שיעזור עדיף בחנות מוכרת באזור באר שבע או חנות אינטרנטית מוכרת אחרת במקרה חריג אולי נלחץ שיחרוג בכמה גרושים בתקציב אם זה יהיה ממש שווה את זה !
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
מבקש המלצה לנייד I7 בתקציב בסביבות ה 4000 ש"ח נדרש שני סלוטים לזיכרון ותמיכה של 16GB הבנתי שיש מחשבים ניידים עם מסך מגע, נשמע מדליק ... לא חובה ... תודה רבה למי שיוכל לעזור.
-
- 5 תגובות
- 550 צפיות
-
-
הי, ברור לי ש 4K זה לא ממש למשחקים אך הרעיון הוא לשים דגש על כרטיס גרפי טוב. אפשר לחרוג מ 4K אך לא יותד מדי, לדוגמא, 4300 זה גם סביר. נא לשים לב לצורת התשלום, יש חנויות שמראות מחיר נמוך, אבל כשפורסים לתשלומים המחיר קופץ. הנה מחשבים שראיתי,המחיר הרלוונטי הוא ל 4 תשלומים (המחשבים מ KSP) RD510-K.AD23E T5800 2.0GHz של LG מחיר 4132 - עם 2GB זיכרון או RD510-K.AD24E T5800 2.0GHz מחיר 4336 - עם 4!! GB זיכרון Lenovo 3000 N500 NS73DIV - במחיר 4092, משום מה נראה לי הבחירה המועדפת וכן Dell Inspiron 1525 V5800 של DELL במחיר 4232 (נראה לי שהכרטיס שלו חלש - X3100) תודה, אופיר
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-