עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by liorgs,

1. מה התקציב המקסימלי? 4000 עם חריגה של כמה מאות שקלים במידת הצורך. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? תכני HD ומשחקים. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך dell 2007wfp ברזולוציה של 1680X1050. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כל המשחקים הרגילים, לא משהו מיוחד, אבל דברים כבדים בדר"כ (COD וכו'). * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? הארד דיסק. 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו …

• 34 תגובות
    • 3.3k צפיות
  2. מחשב שמיועד ל OFFICE איטרנט וצפייה בסרטים. אין לי צורך בכרטיס מסך, רצוי BUILT IN בלוח... איזה מעבדי INTEL בתמונה ? איזה לוח אם מומלץ? אני כנראה אלך על דיסק קשיח של 500MB... עד כמה משמעותי כמות הזיכרון? ועד כמה משפיע במפרט זה תזמוני הזיכרונות החברה וכמו כן איזה חברה מומלצת התקציב כאמור עד 1500 ש"ח, אפשר לחרוג במאה בערך. כמובן ללא מסך. בברכה ותודה לעוזרים , עדי

• 9 תגובות
    • 628 צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? כ-6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כפי שנאמר בכותרת, כמה שפחות, ברכה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב? - גיימינג בעיקר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש: - לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל מה שחדש. -מהי הרזולוציה הטבעית - מסך 32" ברזולוצית FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? ULTRA 3. האם יש צורך בציוד הקפי: לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט: מארז 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 : 1 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC): השאיפה היא מערכת שלא תזדקק לאוברקלוק, אבל עדיף שתיהיה אופציה לעתיד, הכוונה לוח אם וזכרונות שמשתפים פעולה עם הדבר. 7.…

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. תקציב: 4 אלף יכול לחרוג ל4.5 שימושים: גיימינג , סרטי HD ו3D חשוב שיוכל להוציא את המקסימום שאפשר בתקציב הזה ממשחקים כבדים כמו RAGE וSKYRIM לדוגמא ברזולציה 1920X1080 עם הגדרות גבוהות מאוד-הכי גבוהות אין צורך בציוד היקפי או ארד דיסק מאחר ואני יעביר את הWD CAVIER BLACK 1TB מהמחשב הישן אין כוונה לבצע OC העדפה לחנויות ידועות ואמינות מאזור ראשון-רחובות עוד דבר שחשוב לי זה הכרטיס המסך יהיה עם HDMI 1.4a שכולל תמיכה בסאונד HD ובBLURAY 3D

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  5. שלום, זקוק למפרט מחשב לשימוש כללי וגרפיקה (לא מקצועי), עריכת סרטים ורינדור, וכן למשחקים - שניתן יהיה להריץ משחקים ברמה סבירה. התקציב הוא 4K ללא ציוד היקפי. מבקש גם המלצה למסך 19-22 בסכום של כ 1000-1200 ש"ח.כרגע יש לי מסך 17 של LG. 1. מה התקציב המקסימלי?4000 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף:תכני HD עריכה וגרפיקה א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו.פוטושופ, פרמייר,אופיס.. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).לא לפרנסה ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל…

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  6. היי המחשב החליט להתאבד.. אני מחפש לוח אם, מעבד, זיכרון וכרטיס מסך. השימושים העיקריים שלי הם (מסודרים לפי חשיבות..) 1. solidworks 2. תוכנות אדובי למיניהם (פוטושופ , פרמייר) 3. אופיס / סרטים וכו'... התקציב הוא 2000-2500 שקלים (בלי חריגה..) מאיזה חנות לא משנה לי.. הרבה תודה, און.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by koby058,

תקציב 2500 ללא מסך

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  8. מחפש מפרט למחשב ליצירת מוסיקה תוך שימוש בתכנת cubase (ייתכן שימוש בflstudio בעתיד). תקציב עד 5000₪

9. שלום לכולם, מבקש המלצה למחשב נייח שישמש בעיקר לגיימינג בסיסי (פורטנייט) ועריכת מצגות ווידאו חובבנית. בתודה מראש, שלומי 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7K,ניתן לחרוג בקצת מהתקציב 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים בסיסי דוגמת פורטנייט, מיינקרפט. תוכנות גרפיקה ועריכת מצגות ווידאו: Photopia, Photoshop 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך (מתלבט בין 24 ל- 27) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה…

10. שלום לכולם, מבקש המלצתכם למחשב לסטודנט למדעי המחשב לשימושים הבאים: כלי פיתוח - JAVA-ECLIPSE, Visual Studio. אינטרנט - עד 50 טאבים פתוחים. הרצת מכונות וירטואליות. משחקים בסיסיים. התקציב הוא עד 3,500 ש"ח. - קיים כונן קשיח HDD 1TB, ככה שהכונן צריך להיות רק להתקנות למערכת הפעלה ותוכנות (שאר הדברים יועלו על הכונן הקיים). - המפרט הוא ללא מסך. אני מעדיף מפרט פחות חזק אבל יותר אמין. כלומר, שימוש ברכיבים שידוע שמחזיקים מעמד זמן רב יותר. תודה רבה!

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. המחשב מיועד לילד בן 13-14 שישתמש בו בשביל אינטרנט, משחקים וכו.

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  12. מבוסס AMD. המפרט צריך לכלול: מארז-עם חיבור USB קידמי. מעבד לוח אם כרטיס מסך כרטיס זיכרון דיסק קשיח צורב (פשוט) כונן דיסקטים רצוי שהכל לא יחרוג מ-2500 ש"ח. תודה לכל הממליצים!!!

• 6 תגובות
    • 613 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב - עבודה משרדית ואינטרנט? -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? פשוטות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? ציוד היקפי לא צריך. רק מחשב. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול …

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  14. Started by avihwz,

מרכיבים קיימים ו/או עוברים ממחשב קיים: צורב בן כשנתיים דיסק קשיח W.D. 1 TR חדש כ. מסך ריידאון HD3600 בן שנה+ עכבר ומקלדת מרכיבים נדרשים מעבד אינטל I5 2500 3.3GH לוח אם (מעדיף גיגהבייט) - שאלות: האם מומלץ עם מעבד גרפי? האם יספיק למשחק כגון פיפה 2011? איך המעבד הגרפי בהשוואה לכרטיס ריידאון HD3600? האם רצוי/ניתן להשתמש ב3600 הנ"ל? האם תומך במולטי מסכים (חיבור ל 2 מסכים או מסך וטלויזיה)? חובה שיהיו 4 USB3. חובה יציאות HDMI ו DISPLAYPORT (אם יכלול מעבד גרפי) ספק כוח (איך קורסייר / SEASONIC?) מארז - חובה USB3 בחלק העליון מלפנים. חובה שיהיה שקט. חובה שיהיו פילטרים על המאווררים. האם נדרש מקרר למעבד (אם אין אוברקלוקינג) ואיזה אם כן מסך (22?" רחב)- רצוי LED HD עם יציאת HDMI Fro…

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  15. שלום. אני צריך בבקשה המלצה למפרט למחשב נייח, ללא מסך וציוד היקפי. אני משתמש במחשב לעבודה באינטרנט, מוזיקה , סרטים. ולעריכת סרטים. אין לי שום שימוש במחשב למשחקים. מבחינת תקציב אני פתוח להצעות, כמובן שאני מעדיף להוציא מינ' כסף שייתן לי את התמורה למה שאני צריך. תודה רבה , אביב

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  16. המחשב נועד לפיתוח מערכות "כבדות" - אפליקציות Web משולבות עם Database. הסביבה העיקרית תהיה Window 7 64bit ועליה יהיו סביבות הפיתוח זללניות בזיכרון (Visual Studio, Eclipse וכו') ויהיו לי עוד 2-3 מכונות וירטואליות שעליהן יפעלו מערכות Linux ו-Windows. צריך מחשב מהיר עם נפח זיכרון גדול וגישה מהירה לדיסקים מכיוון שהמערכות והסביבות פיתוח עולות ויורדות כל הזמן. המחשב יישב אצלי בחדר ככה שצריך שיהיה שקט מאוד. התקציב הוא בערך 6K, לא כולל מסך. המחשב לא מיועד להריץ משחקים או יישומי גרפיקה. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 903 צפיות
  17. לא משוה מפלצתי - בסה"כ סטודנט לג"ג. עד 4,000 ש"ח כולל מסך תודה

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  18. הי חבר'ה, לפני כמה שנים עוד הייתי מבין בחומרה וממליץ פה לאנשים, היום התהפך הגלגל אני זקוק למפרט למחשב ביתי לעבודה משרדית, להלן הפרטים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 6.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ולעיתים רחוקות עריכת סרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). …

• 4 תגובות
    • 887 צפיות
  19. המחשב יקנה מ KSP כי הם מאוד קרובים אליי משום מה אני רואה המלצות על מארזים בסיסיים אם אוכל לדעת למה ? 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים FHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:משחקים כמו מקס פיין 3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22 FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינו…

• 5 תגובות
    • 847 צפיות
  20. שלום לכולם, הגיע הזמן לשדרג את המחשב הותיק שלי. למזלי הגדול השגתי מספר חלקים במחיר נמוך מאוד ועל כן אני מעונין בעזרתכם על מנת להשלים את הפאזל. החלקים שרכשתי הם: Intel Core i7 965 Extreme 3.2Ghz 8MB Cache BOX בנוסף לשני כונני SSD X-25M שינוחו להם ככל הנראה ב RAID. המחיר היה נמוך משמעותית ממחיר השוק אז אל תדאגו עכשיו למה אני זקוק, אני זקוק לשאר הרכיבים להם אני מעונין להקציב כ 4500 שקלים (כולל 6GB RAM). אני מאוד אוהב את הציוד של DFI ולכן אשמח לראות מפרטים שיכילו לוח שלהם. בנוסף על המחשב להיות שקט דיו (אני לא פנאט אך בכל זאת). כמו כן מקלדת + עכבר + HEADSET, להם אני מקציב כ 1500 שקלים. מידע נוסף: אני אמשיך להשתמש במסך ה 22" שלי ברזולוציה של 1680 על 1050. בנוסף ע…

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום לכולם ותודה מראש על העזרה, אני צריך המלצה למפרט למחשב למשחקים ב 2700 ש"ח אין צורך במסך, מקלדת, עכבר ורמקולים.

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. מבקש המלצות למפרט למשחקים-תקציב 6500 ש"ח ללא ציוד הקפי. (לפני שבוע בערך פתחתי הודעה בנושא הזה,אבל החלטתי לחכות עד אחרי ה 22 ולרכוש מחשב.) האם כדאי לקחת כרטיס חלש-בינוני (הרי כל המשחקים שלי הם DX9 )ולהשקיע את ההפרש ברכיבים אחרים? (אולי תוספת זכרון?) ולאחר שיצאו הכרטיסים החדשים לרכוש כרטיס חזק? לא יהיה לי זמן לשחק הרבה ב 5 החודשים הקרובים. לא מתוכנן OC. אופציה לשדרוג עתידי.

• 6 תגובות
    • 573 צפיות
  23. שלום, מבקש את עזרתכם במציאת מפרט מתאים אז ככה: 1. המחשב לא מיועד לעבור אוברקלוק 2. השקט לא חשוב 3. תקציב מקסימלי 4000 ש"ח 4. הולכים לשחק על המחשב ברזולצית 1920X1080 5. אין צורך במסך/ ציוד היקפי 6. אין דרישות מיוחדות נוספות 7. אין צורך לכלול מערכת הפעלה או הרכבת מחדש בתקציב כל זאת אני אבצע תודה מראש חברים...

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  24. יש לכלול בתקציב מקלדת ועכבר סטנדטרטים, אך לא ג'נריים. בנוסף גם רמקולים 2.1. המפרט מיועד לחבר, המקסימום 5K. אם אפשר גם ב4K וגם ב5K זה יהיה מצויין, ולהסביר את ההבדלים בינהם. בתודה מראש, עידן. עריכה: יש מסך LCD 17 8MS של סמסונג.

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  25. שלום אני זקוק למחשב בלבד (ללא מסך, מקלדת ועכבר) לשימוש משרדי כלומר אופיס, מיילים, סרטים (שיהיה מסוגל להריץ FULL HD), אינטרנט וכו' אני רוצה להתקין WINDOWS 7 (אשר ירכש בנפרד, לא מהתקציב הזה) ולכן אשמח ל4GB זיכרון גם (זה מחשב שמיועד לכ-5 שנים) מה אתם ממליצים? תודה

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים