עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ALAV,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הפקת חשבוניות ופוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ שימוש תדיר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. ראשון לציון 9. מתי מתוכננת קניית…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by benk24,

היי אני מחפש מחשב נייד, השימוש שלו יהיה עיצוב בחבילת cs של adobe ולעיתים רחוקות אולי במשחקים. הדרישות שלי הן: כונן אופטי דיסק קשיח 750 7200RPM כרטיס מסך טוב שיהיה כמה שיותר קל שיתחמם כמה שפחות 8GB זיכרון לפחות אם אפשר אז שיכלול SSD (לא חובה) מקלדת מלאה (מומלץ) האם יש חברות שעדיף להתרחק מהן? ואיך המחשבים האלה? http://www.laptopworld.co.il/Product.aspx?productid=210651 שדרוג hd וזיכרון תוספת של 300 ש"ח http://www.laptopworld.co.il/Product.aspx?productid=210621 החלפת hd ל7200RPM 750 GB ללא תוספת תשלום http://www.laptopworld.co.il/Product.aspx?productid=210198 שדרוג hd וזיכרון תוספת של 300 ש"ח http://www.laptopworld.co.il/Product.aspx?productid=210904 שדרוג hd וזיכרון תוספת…

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  3. כמובן אשמח לנתונים נוספים, כגון יחס בין מחיר לביצועים, ולא פחות חשובה לי היא האמינות. חשוב לציין אין לי צורך כעיקרון במערכת הפעלה כלשהי, אני מסוגל להתקין לבד (אלא אם כן תאירו את עיני לבעיות מיוחדות היכולות לצוץ). בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  4. Started by Crazy Angel,

שלום רב, מאז ומתמיד, אני עם מחשבים ניידים של Sony Vaio, ואני מאוד מרוצה מהם. גם מהמחשב האחרון שלי, Sony Vaio PCG-31112L הייתי מרוצה מאוד, וכעת ברצוני לקנות מחשב נייד, מסדרת Sony Vaio. המסך הרצוי שלי הוא ב13 אינץ', והוא ישמש אותי הן ללימודים באוניברסיטה, והן לשימושים נוספים (מחשקי מחשב). ברצוני לקנות מחשב את המחשב הטוב ביותר בסדרת Sony Vaio, שעונה לצרכים שלי, וישמש אותי לשנתיים-שלוש הקרובות, ללא הגבלה של תקציב. מהו המחשב המומלץ לטעמכם?

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  5. שלום, אני צריך עזרה בבחירת מחשב נייד שירכש בארה"ב . המחשב אמור לשמש לצרכי עבודה משרדית סטנדרטית (אינטרנט office) מצגות וכו'. גודל המסך הרצוי בין 12 ל - 13 אינטש' משקל - כמה שיותר נמוך. זמן סוללה ארוך ככל הניתן. יציאת HDMI דיסק קשיח - רצוי ssd כדי שמערכת ההפעלה תעלה מהר ואח"כ דיסק רגיל או דיסק משולב. רצוי צורב DVD . אחריות בינלאומית - מחשב ירכש בארה"ב אבל אני רוצה שתהיה לו גם אחריות בארץ. כולל מערכת הפעלה. תודה לכל הממליצים

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  6. Started by fp581,

ממ אין דרישות מסוימות זה בשביל משהו שאני מכיר והוא צריך עזרה בבחירה אזז בבקשה תעזרו כי אני לא כל כך מבין בניידים ד"א הוא קונה בארץ

• 3 תגובות
    • 925 צפיות
  7. Started by shimibbb,

שלום אני מעוניין במחשב נייד ב2800 שח.מבקש המלצה לדגם וגם מאיפה לקנות.מחפש את המחשב הכי טוב שיש בסכום הזה. הצרכים שלי: "15.6 מקלדת מלאה (כולל המספרים בצד ימין)וצורב DVD רוב השימוש זה אינטרנט ,צפייה ישירה, והרבה אופיס לא חייב מערכת הפעלה . מעדיף כמה שיותר קל עם אחריות לכמה שיותר זמן. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  8. אני מחפש מחשב נייד בין 3000-4000 ש"ח 15.6אינץ. המחשב לצרכים כלליים, צפייה בסרטי HD, גלישה באינטרנט ומשחקי מחשב כגון פיא 14 ומקלדת נוחה . משום מה אני מאוד אוהב את החברה LENOVO, כי מעברי עם HP המחשב ממש התחמם ולא היה אפשר להפעיל עליו משחקים כי הוא פשוט להט, חברות אחרות גם כן לא מוצאות חן בעיניי בגלל העיצוב הלא נוח של המקלדת . אז 1.אבקש שתמליצו לי על מחשב שלדעתכם יעשה את העבודה בצורה כמה שיותר טובה ובמחיר של עד 4000 2. האם LENOVO היא באמת חברה טובה ומתאימה למחשב שאינ צריך? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  9. היי, אני מחפש מחשב נייד במחיר של 1000$ - 1500$. הדרישות מהמחשב: מעבד- סדרת I7. כרטיס מסך- סביר + שיכול להריץ את רוב המשחקים החדשים היום על הגדרות סבירות, (עדיפות לאחד שתומך DX11). זיכרון- 4Gb (אפשר גם יותר). הארד דיסק- 500Gb (עדיפות ל- 1Tb). מסך- 15.6 אינצ' בערך (עדיפות ל Led). סוללה- לפחות 2.5-3 שעות עבודה. חיבור HDMI חובה. עדיפות לאחד עם Workstation. משקל סביר. לא מתחמם יותר מידי. חברה/דגם אמין. ברמת העיקרון אני מעדיף להזמין את המחשב מחו"ל מאחר שהבנתי שהבדל המחירים בין הארץ לשם יכול להגיע לפי שתיים מחיר. עדיף לדעתי שהדגם גם יהיה קיים בארץ, בכדי שאני אוכל להשתמש בביטוח במידה ואצטרך, אגב אם הפרש המחירים בין הארץ לחו"ל לגבי אותו דגם זניח אז עדיף לדעתי לקנות …

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  10. אהלן, לצורך לימודים סרטים הורדותת קצת משחקים. שיהיה מחשב שיחזיק הרבה זמן ושלא יצטרכו להטעין אותו כל שניה בחשמלץ גר בראשון לציון תל אביב והסביבה. תודה תקציב 4500 ש"ח אפשר לחרוג קצת מהמחיר אם מדובר ב 300-400 שח פלוס מינוס ומשהו שהוא שווה את זה. וקריטי. תודה!!

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  11. היי, ברור לי שלמשרד אפשר מחשב הרבה יותר זול אך עדיין אני לא מעוניין בעגלה, בגלל זה התקציב הוא עד 5500. קראתי פה בפורום כל מיני המלצות, ממליצים פה על הווסטרו של דל, לא נראה לי כל כך כי החנות בירושלים ולך תדע מה יכול לקרות, חוצמזה אני מעדיף עם מצלמה ומירופון מובנים. אני די אצמצם את האפשרויות חיפוש כי אני מעוניין לקנות מחשב באופיס דיפו או באג או קיי אס פי בלבד חיפשתי שם מחשבים של איי בי אם אבל מרוב היצע כבר אין לי מושג מה טוב ומה לא ואני די מבולבל הנה ההעדפות שלי: מחשב עם מיקרופון ומצלמה מעבד core2dou אני מעדיף לנובו כי יש להם תמיכה בשחזור המערכת וזה דוקא די נוח (יש לי אחד כזה) תודה רבה, אופיר

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  12. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? פלוס מינוס 3000 ש"ח. אפשר לחרוג במידת הצורך. 2. . מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אינטרנט, אופיס, עריכת תמונות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רצוי, אבל לא קריטי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?…

13. שלום לכולם אשמח אם תעזרו לי למצוא מחשב נייד שמפרטו - שימושים: אינטרנט, solidworks (תוכנה גרפית כבדה), מוסיקה. מסך מאט, לא גדול מ 14", 160GB 7200rpm, לפחות 2GB זכרון. שיהיה כמה שיותר מהיר בריבוי חלונות... כל השאר לא ממש משנה. רצוי של dell תודה מראש שי

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  14. שלום לכולם! אשמח לקבל המלצה למחשב נייד. שימוש: המחשב יהיה בייתי וישמש בעיקר לגלישה ואופיס, אך גם ישמש לעיתים לתיכנות (Eclipse) וניגון סרטים ב-HD (עם חיבור HDMI לטלוויזיה) דרישות: תקציב - בערך 2500 צג - 15.6" מעבד - לפחות i3 זיכרון - לפחות 4GB הארד דיסק - לפחות 500GB יציאות - HDMI ולפחות 3XUSB (אם יש USB 3.0 בתקציב שלי אז בכלל טוב, אבל אני מאמין שאין) יצרן - אני לא מספיק מבין בזה, אבל הבנתי ש-DELL ו-LENOVO מומלצות הערות: המחשב לא אמור לצאת מהבית, לכן פחות מטריד אותי עניין המשקל/זמן עבודה של הסוללה/צג מסנוור אני מתכוון לחבר אותו רוב הזמן לצג מחשב ומקלדת ועכבר אלחוטי.. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 468 צפיות
  15. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד בתקציב של 2500 ש"ח. השימושים שלו הם #Office, C ותוכנות עריכה גרפיות (Adobe).כמו כן, הוא ישמש גם לגלישה באינטרנט ולצפייה בסרטים, גודל המסך, 13 אינטש ומעלה, ושלא ישקול יותר מ- 2.6 ק"ג. מצאתי מחשב אחד שנראה מתאים, HP[tt] G62-B50SJ LD655EA[/tt],מה דעתכם? אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מחשבים בעלי מפרט העונה על הצרכים שלי. תודה רבה, עודד

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  16. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא מבין בזה * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר): לא משנה לי, חשוב לי רק שכאשר אני מחבר את המחשב לטלויזיה הרזולוציה תהיה FHD 1920x1080 * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) - לא מבין בזה, אבל צריך שיהיה HDMI לטלויזיה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? מעדיף שכן, לא אכפת לי להוסיף עוד 100-200 במקרה…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום לכולם, אני יפרסם פוסט לפי החוקים: מחפש מחשב נייד לבת דודה שגרה בבאלרוס. ( קנית המחשב יתבצע שם , לי יש משימה למצוא את הדגם המתאים ) * מטרות המחשב? = מחשב לסטודנטית, בעיקר תוכנות אופיס , גלישה באינטרנט , צפייה בסרטים , מוזיקה, למרות שאין צורך במחשב גיימרים אבל חייב יעבוד חלק ומהר * גודל המסך? = היא רוצה אך ורק 15.6" * רזולוציית המסך?= HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, פחות קריטי אם ה FHD יכנס בתקציב אז יהיה מצויין. * דבר נוסף חשוב בקשר למסך = עדיפות למסך מט , מכיוון לפעמים בכיתות לימוד התאורה של הפלורסנטים לא מאפשרת עבודה עם מסך מבריק! * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? = אין * משקל רצוי? = כמו רוב המחשבים בגודל 15.6" בסביבות ה 2-2.2 קילוגרם * האם נדרש זמן סוללה אר…

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. שלום, ברצוני לקבל המלצות למחשב נייד לצרכי גלישה באינטרנט, הורדות וצפייה בסרטים בתקציב של עד 4500 שקל מסך 15.4 ברצוני שיהיה בו מעבד core 2 due זיכרון פנימי של 2 ג'יגה דיסק קשיח מינימום 120 שיתמוך ברשת אלחוטית ושיהיה בו בלוטות' תודה מראש

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  19. שכולל LAN BT WI-FI זמן סוללה טוב קל משקל ונוח לתיפעול. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  20. שלום רב, אני מחפש מחשב ביתי נייד לאישתי אבל שיוכל לשמש גם אותי בנסיעות. עד עכשיו היה לנו STUDIO1537 ששימש אותנו בכבוד אבל נחלש כבר. הנה הפרטים של מה שאני מחפש, אשמח להצעות ושינויים: * מטרות המחשב - עבודות משרדיות, אינטרנט, צפיה בסרטים והאזנה למוזיקה * גודל המסך - 15.6 האם חשוב מסך מבריק או מאט - מאט * רזולוציית המסך - לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - לא קריטי * משקל רצוי - לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא מעבר לסטנדרט * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * זיכרון - 8GB * Bluetooth? - לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD בעבור מ"ה ובנוסף הרד דיסק של 1TB לאיחסון ושימושים רגילים * כונן אופטי? - כן, רצוי צורב DVD * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית…

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  21. המחשב מיועד לגלישה באינטרנט, מוזיקה, ושאר הדברים הרגילים. הדרישה לנייד עם מסך לא גדול במיוחד. אפשרות ל-ASUS בא בחשבון. המחשב מיועד לאחותי.

• 0 תגובות
    • 916 צפיות
  22. שלום רב, מחפש מחשב נייד תקציב בסביבות ה 3500 ש"ח * מטרות המחשב? בעיקר לשימוש משרדי ושימוש בתוכנות גרפיות כגון: אוטוקאד, פוטושופ, סקצאפ ויריי * גודל המסך? 14-15.6 * רזולוציית המסך? לא מבין בזה כמה שיותר טוב עדיף * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עד 2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500-1000 GB * כונן אופטי? כן DVD * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא משנ * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא משנה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, win7/8 * האם יש לכם העדפה ל…

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  23. הדברים החשובים לי : 1) זמן עבודה ללא חיבור חשמלי, שיהיה לפחות חצי מהזמן המקסימלי הקיים בשוק 2) מקלדת מלאה, או בכל אופן כזאת שקל להקליד עליה טקסטים, המספרים בצד חסרי משמעות עבורי. 3) המחיר - שלא יהיה מוגזם ביחס לתמורה, אפשר ואולי עדיף ללא מערכת הפעלה על מנת להוזיל את המחיר. 4) אמינות, מוכן לשלם יותר עבור אמינות ועוד שנה של אחריות (לא רוצה לשלם על הרחבת אחריות, מעדיף שתבוא בעצמה כבר כלולה במחיר) 5) קליטה טובה של רשתות תקשורת (אינטרנט) וזהו בעצם, ממש לא משנה לי המשקל או כרטיס המסך, אני לא הולך להריץ משחקים. נראה לי שהכל כאן, אם שכחתי משהו, תעירו לי. בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  24. שלום, אבא שלי רוצה להחליף את הנייד הישן (dell בן 6 שנים בערך) במחשב נייד חדש, השימושים שלו הם עבודה רגילה ושוטפת לא משחקים ומעבר, אבל חשוב שיהיה חשק לטווח הארוך וכמובן עלות מול תועלת, גודל מסך סטנדרטי, סוללה לא חשוב, יציאת HDMI חשוב, אחריות טובה ובלי מערכת הפעלה, התקציב הוא 3500-4000 ש״ח, אשמח לקבל המלצות למחשב טוב במחיר הזה תודה.

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  25. שלום לכולם, אשמח להמלצה למחשב נייד בתקציב 4K עם אפשרות לחריגה (אם החריגה בהחלט משתלמת) למחשב נייד חזק. המחשב הנייד ישמש לעבודה עם תוכנות כבדות והרבה מולטיטאסקינג (תוכנות שרטוט), צפייה בסרטים ועוד. בגדול לשים דגש על כל רכיבי הליבה. עדיפות למקלדת מלאה, גודל מסך 14-15.6, וינדוס 10, מחשב עם צ'יפסט מתקדם. תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.