עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by IdoShamriz,

אהלן חברה, ראיתי את הדגם הזה: http://shop.lenovo.com/us/en/laptops/ideapad/y-series/y510p/ והתעניינתי בתצורה בעלת שתי כרטיסי המסך ב SLI. קראתי בכל מיני מקומות באינטרנט שאם שני כרטיסי המסך נמצאים במחשב, אז כרטיס "ברירת המחדל" לא יהיה הליבה הגראפית במעבד, אלא אחד הכרטיסים הללו, דבר שיגרום לאיבוד סוללה בזמן מהיר יחסית. רציתי לדעת אם זה נכון ואם יש איזושהי דרך לנטרל את זה ולגרום למחשב להשתמש בליבה הגראפית כשאני מבקש ובכרטיסי המסך הנפרדים כשאני מבקש. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אני מתלבט בין שני מחשבים: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10537 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8028 השאלה עם המחשבים האלו יריצו לי סרטים 1080p ? ואיזה מחשב מבין השניים כדי לי לבחור ? תודה לעוזרים !

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by מוטי ב.,

שלום לכולם, רציתי לברר האם המעבד הזה הוא טוב? ומה המקביל שלו מבחינת i5 ? intel core? אשמח לתגובות מעבד: AMD Dual-Core A9-9425 APU‏ (תדר בסיס של ‎3.1 GHz‏, תדר פרץ של עד ‎3.7 GHz‏, מטמון של 1‎ MB‏) מאיץ גרפי: AMD Radeon™ R5‎

4. אז ככה , אני צריך מחשב לאינטרנט, הורדות, קצת מטלב ופוטושופ צפייה בסרטים , כולל סרטי HD (אשמח להסבר קצר , מה הדרישה מבחינת המפרט למחשב שיריץ סרטי HD) אין צורך בכונן קשיח גדול , 160G מספיק, שיהיה שקט קצת , לא משו עצבני .. לגבי המסך המליצו לי על samsung 2243BW , השאלה שלי אם בארונוימה שלו הוא מוטה על הציר האופקי (כמו סיבוב על ציר ה-X) , או רק עולה ויורד (על ציר Z)? והאם מסך זה מתאים לצרכים שפירטתי . אין צורך במקלדת עכבר וכל השאר ..

• 6 תגובות
    • 620 צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה, סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, אילוסטרייטור,פלאש,סוניוגאס, תכנות וכו'.. באופן תדיר לצורך למידה בשביל להפוך למקצועי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTAV,BF4,AC3,CRYSIS3,SAINTS ROW4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080, דגם: S22B350 -לאילו הגדרות גרפ…

• 5 תגובות
    • 791 צפיות
  6. אהלן צריך מפרט מחשב סטנדרטי למשחקי מחשב, סרטים גלישה ושימוש ביתי ב 2500 ש"ח קיבלתי את ההצעה הבאה אשמח לשמוע ממישהו הערות על מפרט זה ההצעה עליו היא 2500 ש"ח המעבד הוא intel core duo E8500 3.16 ghz לוח אם gigabyte ga-ep43-ds3l זיכרון של ddr2 4 gb dual channel 2* 2048 pc 6400 גוף קירור scythe ninja plus rev b am2\s775 דיסק קשיח בנפח של 500 gb sata 2 7200 rpm 16 mb western digital wd 5000aaks צורב של asus20 כרטיס מסך hd 3650 pro 512 mb מארז antec nsk 4480 atx ספק כח 380 w האם המפרט הזה שווה 2500? האם יש שינויים שהייתם מציעים לי? האם בכלל הייתם ממליצים לי על מערכת אחרת? אני מזכיר התקציב הינו 2500 ש"ח תודה מראש

7. אהלן, אני מעוניין בקבלת מפרט מחשב המיועד לסבתא שלי. ברור שלא חשוב לה משחקים כבדים וכו' אבל חשובים היכולת לצפות בסרטי HD וגלישה מהירה. אני רוצה שהיא תהנה מהמחשב עד כמה שניתן. תודה על העזרה. 1. מה התקציב המקסימלי? 2600 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כן במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים קלים (ברידג' וכו'), תכני HD וגלישה באינטרנט א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). משחקים קלים, סקייפ, תוכנות צפייה בסרטים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזול…

• 6 תגובות
    • 733 צפיות
  8. שלום, קיבלתי מ-TMS מפרט למחשב שמיועד לגיימינג ועריכת וידיאו. המפרט המקורי ניתן לי ע"י בן אדם שמבין במחשבים, ו-TMS התאימו לי את המפרט לפי החלקים שיש להם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ועריכת וידיאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בתור עורך וידיאו אני משתמש בתוכנת AVID בעיקר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד גם לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים בסגנון GTA, assassin's creed ועוד משחקים "כבדים…

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by ohadbx,

לוח אם ECS L7VMM3 מעבד Athlon XP 2000+ זיכרון 256MB DDR דיסק קשיח 40GB 7200RPM מארז Super ATX כרטיס מסך 3D-Force 32MB S/M כונן תקליטורים CDROM x52 כרטיס קול AC97 סטריאופוני כרטיס רשת 10/100 מסך מאג 786PF מחיר 1986 שקל (כולל משלוח) המחשב ישמש לעבודה משרדית (וורד, גלישה באינטרנט, יישומים קלים כמו מסנג'ר וכו'). אני מניח שמבחינת ביצועים המפרט הוא טוב למה שהולכים לעשות בו, אני רק רוצה לדעת האם המחיר שווה? (תזכרו שזה כולל מסך לא רע [וגם לא טוב]) .

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  10. Started by ject,

בינתים אני סגור על RADEON HD4870X2 2GB ומעבד Q9550,תשילמו לי ;D תודה.

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  11. לכל מי שדל בתקציב, מחפש תמורה נאותה לכסף, זקוק למחשב לצרכים בסיסיים, מוטב לו להציץ באיביי ולחפש מציאות בעלות ערך מדהים, לדוגמה המוצג הבא אותו רכשתי בספטמבר, ואיני מפסיק ליהנות ממנו לפניכם סקירה קצרה על המוצר זהו אחד הניידים המוצלחים בכל הזמנים, אז מה אם הוא מ-2007. זהו נייד מוחדש ע"י החנות, תקין לחלוטין, 4 ג'יגה ראם ואשר הוספתי לו SSD 2TB של מיקרון, חלונות 10 אנטרפרייז עולה בשניות. מעבד CORE 2 DUO T7400 בתדר 2.2 GHZ, כרטיס מסך ATI X1600 256MB יש קהילת מפתחים נרחבת ממנה נלקחו דרייברים מלאים כולל לוח בקרה של ATI מלא, למרות שהנייד שווק עם XP , חלונות 10 עובד ללא בעייה, יש אפילו ביוס פתוח ברשת עם עדכון SL…

12. Started by almogas,

מחפש מפרט למחשב שישמש ל משחקים \ אינטרנט \ תוכנות \ סרטים \ מוזיקה בקיצור מחשב לבית.. אממ יש כמה דברים שאני יודע שאני צריך מסך מקלדת צורב עכבר אופטי רמקולים 120GB 512RAM וזהו בעיקרון כתבתי כל מה שניראה לי שאתם צריכים תוסיפו לי כמו מעבד לוח אם וכל מני דברים כאלה אממ יש לי 5000 שקל בערך להשקיע.. ואחים שלי אני צריך את זה כמה שיותר מהר.. אז תארגנו לי משהו טוב

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. מבוסס AMD. המפרט צריך לכלול: מארז-עם חיבור USB קידמי. מעבד לוח אם כרטיס מסך כרטיס זיכרון דיסק קשיח צורב (פשוט) כונן דיסקטים רצוי שהכל לא יחרוג מ-2500 ש"ח. תודה לכל הממליצים!!!

• 6 תגובות
    • 601 צפיות
  14. ערב טוב! מצאתי את מפרט המחשב שלי והייתי שמחה אם תסדרו לי אותו לפי: מעבד: לוחם אם: כונן קשיח: זיכרון: כרטיס גרפי: צורב: קרור [אם כתוב]: אני רוצה שזה יהיה לי מסודר כי אני רוצה לעשות חתימה של המפרט שלי+שיהיה לי את זה מסודר כי איך שזה על הדף זה לא ברור לי בכלל... וכמובן, אשמח לדעות... המשחק נועד למשחקים בסגנון crysis וblack & white 2, RA3.... תודה ולתמונה: http://img75.imageshack.us/img75/5760/dsc03461oq6.jpg

15. אני מחפש מחשב נייד קל (אזור ה 1.5 - 1.8 ק"ג) אשר יהיה מוצלח במחיר של עד 5500 ש"ח השימוש למחשב הזה הולך להיות אינטרנט ווורד בלבד אבל אני כן רוצה מחשב מוצלח עם מעבד core 2 DUO, ולשדרג אותו ל 4 גיג'ה זכרון הסתכלתי על מספר מחשב שאני חושב לקנות, בעיקר DELL כי אני מאוד אוהב אותם ויש לי אחלה ניסיון איתם הסתכלתי על ה DELL Vostro 1220, הוא קצת לא לטעמי בעיצוב אבל נראה לי שמבחינת מפרט הוא אחלה ... אשמח מאוד לשמוע תגובות. וDELL M1330 שהוא נראה לי אדיר אבל אני קצת מפחד כי לפי מה שהבנתי DELL הפסיקו לשווק אותו ועכשיו מוכרים את ה Studio XPS 13 שהוא מאוד מוצלח אבל הרבה יותר כבד (קרוב ל 3-3.5 ק"ג) , אפשר להשיג אותו בארץ אבל אני אשמח לשמוע תגובות עליו על המפרט שלו ועצם העובדה שDELL כבר לא …

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  16. שלום לכולם, יש לי את המחשב המצ״ב והייתי רוצה (אם אפשר) לנסות לשפר אותו 1. בהגדלת נפח הHD לאחד של 4 טרה ( או הוספה של עוד 2 בנוסף לקיים) 2. שיפור במהירות קריאה וכתיבה אל הHD ובכלל המהירות של טעינת התוכנות (כולן שמורות על הssd) האם בכלל ניתן בשיפור רכיב כזה או אחר לשפר משמעותית את המהירות של המחשב (וכפי שרשמתי אני מחפש שיפור כללי במהירות, גם של טעינת התוכנות עצמן וגם של השמירה אל ההארדיסק וקריאה ממנו) אני מחפש הגדלה ושיפור היות ואני צלם ועובד עם כמות גדולה של תמונות דרך לייטרום/פוטושופ ואני רוצה שהכל (שמירה של התמונות בהארדיסק/טעינת התמונות/ מעבר בין תוכנה לתוכנה וכ״ו) יטוס. התקציב עומד על עד 2000₪ תודה מראש לעונים!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by dood50,

שלום. אני בערך בעוד חודש אקנה לעצמי מחשב חדש למשחקים. מה דעתכם על המפרט : Ivory מארז מחשב ומארז איכותיים ביותר עם פח עבה כולל יציאות USB קדמיות ואחוריות מעבד INTEL CORE 2 DOU E6750 (4MB) 1333 1333Mhz (לא 1066!!) 2.66Ghz תוספת למעבד Q6600 רק 385 ש"ח לוח אם מותג מתוצרת INTEL CHIPSET P35 ASUS FSB1333 לא 1066 (תומך זכרון 1066) שדרוג ללוח P35PLT COMBO MSI תומך זכרון DDR3 רק 290 ש"ח דיסק קשיח 500GB 7200 RPM SATA1&2 16MB זיכרון פנימי 2048MB DDR II 800MHZ OCZ Platinum Revision 2 כונן אופטי צורב LG\NEC\PIONEER X18 SATA DVD Dual layer כרטיס מסך ASUS 8600GT 256MB DDR3 מסך דק "2MS LCD SAMSUNG 931C 19 או 2MS LCD LG 1900J המחשב כולל גם: מקלדת + עכבר גלילה+רמקולים מחשב …

• 4 תגובות
    • 497 צפיות
  18. שלום, אשמח לקבל עזרה בנוגע למחשב במחיר של 3,500 פלוס מינוס עם דגש על תקן N, אין לי מושג אם קיים כזה מחשב או שעדיין אין במחירים הללו מחשבים ניידים. אשמח לדעת שעדיין לא קיים מחשב במחיר הזה עם תקן כזה. ואם באמת עדיין אין אחד כזה, אשמח לדעת מה מבין אלה למטה כדאי לי לקחת בתור מחשב שלא ישחקו בו אלא נועד רק לגלישה ואימיילים (התחברות לעולם החיצון מכל חור שהוא). וכביכול הדרישות המינימליות הן מסך 15 אינץ מינימום וזיכרון 2 ג'יגה. Dell Inspiron 6400 http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-6400-t2450-160gb.htm Dell Inspiron 1525 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6419&perur=2&t=1&c=441 וכמובן אם יש המלצות אחרות, למרות שיש עזרה מועטה לאלו המבקשים עזרה במחשבים עם סכו…

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  19. המטרה - עבודה/גלישה רגילה. HTPC *אולי* בהמשך. שמתי לב שכמעט בכל המפרטים של הפורום - הלוח הוא mATX S2H של גיגבייט: GA-73PVM-S2H או GIGABYTE GA-EG41MF-US2H מדוע מיקרו ולא ATX רגיל ? יש עדיפות לציפ הגרפי של אחד הלוחות שציינתם (לעיל) ? יש איזו שהיא אופציה לחיבור מדפסת ישנה-חיבור פרללי ? או אולי עם מתאם כלשהוא ? המפרטים: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=132263&section=293&target= http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=132259&section=293&target=%D7%A7%D7%95%D7%9C%D7%A0%D7%95%D7%A2%20%D7%91%D7%99%D7%AA%D7%99 http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=132264&section=293&target=

20. 1. מה התקציב המקסימאלי?4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני hd, אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים בשוק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). תלוי במסך שתמליצו. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות- גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מ…

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  21. Started by ASSAFsa,

כבר ראיתם את המפרט הזה ועזרתם לי מאוד בבניה שלו אני פשוט רוצה אישור סופי לפני הקנייה אחד הדברים שאני הכי לא סגור עליהם הוא הכרטיס מסך , המחשב מיועד ללימודים אינטרנט הורודות סרטים וכאלה מעט מאוד משחקים (רק ה C&C החדש :-) תנו לי פידבקים בבקשה אני רוצה לקנות היום Intel Core 2 Duo E4400, 2.00 Ghz, 2 Mbמעבד Gigabyte GA-P35-DS3Lלוח אם Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800זכרון פנימי WD 320GB SATA II 16MB WD3200KSדיסק קשיח LG GSA-H42Nצורב Asus nVIDIA GeForce 7300GT 256MB PCIeכרטיס מסך Compucase HEC 6A19 400TRT Blackמארז + ספק

• 7 תגובות
    • 691 צפיות
  22. Started by falcon86,

אני רוצה למכור את המחשב לחבר כדי שאני אוכל לקנות חדש ואני רוצה לדעת כמה פייר לקחת על מפרט כזה שישתלם גם לי וגם לו ? כי בכל זאת זה חבר טוב המפרט: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

23. Started by razorer,

הנה המפרט שאני חושב להזמין: כדאי לקחת P35-DS3L? וכדאי לרדת במעבד לE4400 ולחסוך 280 שקל? יהיה הבדל משמעותי? המחשב הוא למשחקים ואינטרנ מעבד Intel Core 2 Duo E6550 Box ¤910 לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤456 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤408 זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 ¤427 כרטיס גרפי Gecube ATI Radeon X1950Pro 256MB PCIe צורב LG GSA-H62N X18 DVD מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W ¤389 הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב (למחשב חדש בלבד) סה"כ מחיר לכל המוצרים:3565¤ המפרט הורכב באתר:http://skypc.co.il

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. המחשב: אני רוצה חוות דעת בעיקר על הספק. לקחתי אותו סתם להשוואה כללית. חשבתי לקחת זכרונות 500, אבל אני לא יודע עד כמה קירור סטוק יהיה יעיל איתם, כי אני לא מתכוון לקנות קירור, ואני בספק אם אני אעשה OC. שאלה על המארז למי שיודע, הוא אדום או משהו? כי ראיתי את אותו השם של המארז ללא התוספת של ה"red" והוא יקר יותר בכ-60 ש"ח אני חושב. כרטיס מסך - לפי מיטב ידיעתי, הוא מגיע ללא באנדל, למישהו יש מידע נוסף בנושא?

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  25. Started by cold-fire,

אני צריך מסך דק + ציוד היקפי וצורב למשחקים תודה

• 2 תגובות
    • 581 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.