עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. תקציב מקסימאלי - 5,000 ש''ח. א) אפשר להגיע לקצה התקציב, במידה ולא הכרחי לא חייב. ב) אבקש להשתדל לא לחרוג. 2. רוב השימוש במחשב יהיה לעריכה גראפית, קצת עבודה משרדית גם. א) השימוש בעיקר בתוכנות photoshop, illustrator, indesign. ב) המחשב לא ישמש לגיימינג בכלל. 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. - 5. בסולם של 1-8, השקט חשוב במידה 4. 6. לא מתוכנן OC. 7. וינדוס \ אופיס מובנים אינם חובה. 8. אשמח אם המחשב לא יהיה מאייבורי. 9. קניית המחשב מתוכננת לשבועות הקרובים. 10. אין בקשות מיוחדות, יציאת HDMI שלפי מה שידוע לי היא כבר סטנדרט בכל הניידים המודרניים. 11. לא חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב. 12. יש צורך בדיסק קשיח…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by bluemail,

מבקש מפרט לאינטרנט + הורדות שונות בפחות מ2000 שח מחנות שכונתית ללא מסך

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  3. Started by Styx,

קיבלתי במתנה שתי זיכרונות ורציתי לדעת אם הם מתאימים למחשב הנייד שלי ואם זה מתאים איך אני מרכיב תודה מראש

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  4. Started by dor962,

החלטתי שאני קונה מחשב נייד, וכבר החלטתי איזה סוג (http://www.traklin.co.il/product.asp?pc=124345) עכשיו נותרה בעיית הגלישה. יש לי כמה שאלות בנוגע לאינטרנט במחשב נייד. 1. איפה ניתן להזמין נטסטיק מהארץ? 2. מה ההבדל בין סוגי הנטסטיקים והאם צריך להיות אכפת לי מההבדלים האלו? איזה נטסטיק מומלץ?(אני מתכוון להשתמש באינטרנט לגלישה, ולמשחקי רשת לפעמים) 3. אם אני רוצה לעשות אינטרנט של פלאפון, ואת הנטסטיק אני לא קונה מפלאפון, עדיין אוכל לגלוש? 4. אני מתכוון להשתמש באינטרנט בבסיס בעיקר (תל השומר) והבנתי מאורנג' שתל השומר לא תומך מהירות גבוהה מ 2.5 מגה, האם זה נכון גם לפלאפון ושאר חברות? 5. אם מישהו יודע- איך הפינגים של פלאפון לשרתים בחו"ל (אני רוצה לשחק משחקי רשת, האם 3.6 מגה שלהם יספ…

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by skippy22,

שלום, אני מחפש המלצה למחשב נייד, שימושים אישיים: מוזיקה, סרטים, וידאו. אינטרנט, פוטושופ תכונות: משקל, קל יחסית מסך בסביבות 15" סוללה חזקה יחסית חיבורים- HDMI, לפחות 2 USB כולל בלוטות' תקציב 3000+ תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  6. Started by dammin,

שלום כולם, אני מתכנן לקנות מחשב שישמש לעבודה על אוטוקאד וגם כמדיה סנטר. הוא יחובר קבוע לשתי עמדות: בחדר העבודה המחשב יחובר למסך (בינתיים יש לי 17'' CRT ואני נשאר איתו) וציוד היקפי ובסלון ל LCD 32 מקלדת ועכבר (עוד לא החלטתי איפה המחשב עצמו יעמוד). כיום המחשב יושב בחדר עבודה ויש לי 3 כבלים לסלון: כבל RGB )VGA( שמחובר לטלויזיה, כבל USB למקלדת ועכבר לסלון, וכבל אודיו למערכת בסלון. יכול להיות שיש יתרון להעביר תמחשב לסלון, כי אז אוכל לחבר את הטלויזיה בכבל DVI ואולי לקבל איכות תמונה יותר טובה ואז להשתמש בכבל VGA לחדר עבודה. כיום אני מחליף כל הזמן תכבל בין המסכים וצריך כל פעם להחליף הגדרות מסך, אז כמובן שהכרטיס מסך החדש יהיה עם שתי יציאות אבל אני מחפש כרטיס שגם יאפשר הגדרות שונו…

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  7. -------------------------------------------------------------------------------- שלום רב, אני רוצה לרכוש מחשב לשימושים כגון: אינטרנט, משחקים פשוטים בעיקר Flash באינטרנט. אבל, עם אפשרות להוספה של כרטיס מסך בעלות של כ 1000 ש"ח בשנה-שנה וחצי הקרובות. כ"כ שיהיה אמין כלומר חלקים אמינים שיחזיקו מספר שנים. חשבתי על המיפרט הבא: מעבד - Q6600 לוח - GA-G31-S2L זיכרון - 2GB 800 דיסק - 250GB 16M צורב - X20 מארז - Soprano VX ספק - TT 450W סה"כ מחיר בערך 2100-2200 ש"ח (תלוי בחנות) מספר שאלות: 1. האם הספק יחזיק את הקיים + כרטיס מסך עתידי מסדרה 8XXX או 9XXX? 2. האם יש מארז וספק אחרים מומלצים יותר סביב המחיר הזה או אפילו זולים יותר ושיהיו אמינים וטובים לפחות כמו ה TT. 3. האם ניתן לקחת זיכר…

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  8. Started by קורלאונה,

מעוניין למפרט שמיועד למשחקים די כבדים לא מתכנן oc מחובר לטלויזיה 37 תודה לעונים...

• 10 תגובות
    • 698 צפיות
  9. אורח רון

שלום לכולם, . מה התקציב המקסימאלי? 4500 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם זה באמת קריטי, אפשר לחרוג לכיוון ה5000 בכיף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות כבד ושימוש לימודי, אם אפשרי שיהיה כרטיס שיתאים לגיימינג קל כמו minecraft וleague of legends זה יהיה מעולה. במידה ולא - לא נורא א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). vs,ps cs5,quartos,xilinx ודברים כבדים בסנגון. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. גיימינג ממש ק…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. יש לי מקסימום 6000 ש"ח בשביל זה אבל אני לא רוצה לבזבז יותר מדי אני לא רוצה משהו שיתחמם יותר מדי, אני לא רוצה לדאוג לגבי אם לשים את המחשב על הגוף או לדאוג לדרכי קירור אני רוצה משהו שישאר לי לפחות 10 שנים וזה ריאלי לדעתי לפי מה שאני רוצה: זה יהיה מחשב רק לסרטים - כמובן שאני אגלוש באינטרנט דרכו ודברים כאלה שלא צריכים הרבה, אבל העיקר הוא בשביל סרטים ומוזיקה לא ממש אכפת לי איזה מסך יהיה - CRT או LCD - מה שחשוב לי שהבטריה של המחשב לא תגמר מהר - אני רוצה לפחות 12 שעות ביום להשתמש במחשב ושלא יקח יום שלם להטעין את הבטריה אני אשתמש במחשב בעיקר בבית אבל יהיו פעמים שאני ארצה להשתמש בו בדרכים המחשב צריך כרטיס רשת ומודם רשת (בשביל חיבור לאינטרנט כמובן - ADSL) אני מתכוון להתקין עליו לינ…

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  11. Started by ran1809,

יש לי מחשב E310 של LG עכשיו תוכנת האנטי וירוס עשתה סריקה של וירוסים ואני יודע שהיא מאמצתאת המחשב. אבל מה שקרה הפעם היה מוגזם הטמפ' של הליבות של המחשב הגיעה ל 90 מעלות, בטוח שזה לא תקין אבל באיזה טמפ' נגרמת כבר נזק לחומרה ? ד"א המחשב נקי מאבק והמאורר פועל כשורה. תודה רן.

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  12. Started by Step,

היי חברים, מתכנן לקנות מחשב נייד חדש. קודם כל השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מחפש VFM. הכל הולך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ~500ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, לימודים סרטים כולל HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ מזדמן, עריכת סרטים מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא גיימינג 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא קריטי כלום עד היום היה לי אסוס…

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  13. היי, הייתי במעוניין במפרט למחשב שעיקר שימושיו הם משרדיים+ צפייה בסרטי HD -ומעט עבודה ב PHOTOSHOP ו ILLUSTRATOR . חשוב לי שהמארז יהיה איכותי ושקט, נפח ה HD יהיה גדול עם אופציה לעבוד ב RAID- כמו כן אם אמור לצאת איזה חלק ששווה לחכות עבורו בזמן הקרוב אז זה יכול לבוא בחשבון... כמו כן אם אפשר לקבל המלצה למסך עד 900 ש"ח -רצוי FULL HD,מעבר לתקציב של ה 3.5K- אני אשמח. תודה על העזרה.

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  14. שלום לכולם! אני חדש בפורום והגעתי במקרה ושוטתי לי בהנאה ברחבי המפרטים. קודם כל המון ידע יש פה וכיף לראות שכולם משתפים את כולם בנסיונם, אז תודה לכם. שנית, אני מתלבט בין שני ניידים של Dell שמטרתם תהייה עבודה על גרפיקה ועריכת וידיאו. עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי השוואה, רק סופרלטיוים על אחד מהם. את שניהם אני מתכוון לשדרג ל 2 GB זיכרון והארד דיסק 120 GB 7200RPM ואלו האפשרויות: Inspiron 1520 http://www.notebookclub.co.il/zoom.php?&item_id=30 או Inspiron 6400 http://www.notebookclub.co.il/zoom.php?&item_id=28 ובנוסף, משהו עם נסיון יכול לתת חוות דעת על החנות? רב תודות מראש למגיבים, adry.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by TimoTy,

Hi I´m currently in Hamburg Germany and I got 650euro budget to buy a laptop. I need the laptop for multimedia uses like HD movies and maybe some old schol gaming like Medival. I just saw a good deal with http://cgi.ebay.com/ASUS-N61JQ-XV1-16-Inch-Versatile-Entertainment-Laptop-/160543139181?pt=Laptops_Nov05&hash=item25611de56d#ht_1027wt_820 but I´m concern about the used part and I´m not sure about the model that I want. I´d love to get some advice or guidlines. Thank you Tom

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  16. Started by oren,

שלום לכולם, אני מתלבט בין Dell : http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-6400-ati-120g.htm לבין HP : http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=522856 שימוש למחשב - צפיה בסרטים ומשחקים תודה רבה, אורן.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. ערב טוב חברים! ניגש לעניינים: 1. תקציב ממוצע 6500 שקל, להשתדל לנצל אותו ניתן לשחק עם המחיר לפה ולשם, אבל לא להגזים 2. המחשב מיועד בעיקר למשחקים וזה צריך להיות השיקול הראשון בבחירת הרכיבים יש נגיעות עריכת קלות, בעיקר ווידאו, אבל פה ושם יש התעסקות קלה עם תוכנות גרפיקה (שוב, בעיקר קלות ו"דו מימדיות", אבל אני לא פוסל התעסקות עתידית בתלת) המחשב בטוח יחובר לפחות למסך אחד בעל רזולוציה טבעית של 1080*1920, יכול להיות (תלוי במצב הרוח שלי) שהוא יחובר ל-2 מסכים כאלה במקביל. 3. אין צורך בשום ציוד היקפי, אני זקוק אך ורק למארז ולכל מה שבתוכו 6. אין חשיבות כלל וכלל לשקט, מצידי שירעיש כמו מטוס סילון בהמראה. 7. לא מתוכנן אובקלוק כלל, לא היום ולא בעוד כמה שנים. 8. אין צורך במערכת…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by The Neptune,

שלום, אני עוזב ללמוד בניו יורק ורוצה לקנות מחשב נייד פה בארץ מראש. (אל תמליצו לקנות בחו"ל יש לי סיבה לכך) בכל אופן, אני אשתמש במחשב בעיקר למוסיקה, סרטים, אינטרנט ולימודים. ראיתי כבר כמה דגמים ועכשיו אני מתלבט בין כמה.... HP pavilion zt3110 LG LS40 IBM r40 אשמח אם תוכלו לעזור לי להחליט, או שתספרו לי אם יש לכם ניסיון עם אחד מהדגמים האלה... בהמון תודה

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  19. Started by חובב,

מעבד: Intel Core 2 due E4400 2.0GHz 2Mb Box לוח אם:ABIT IL9 PRO 945 LGA775 זיכרון:OCZ2667 1024VP DDR2 PC2-5400 x 2 (2048) דיסק קשיח:WD 160GB 7200RPM 8MB SATA2 צורב דיוידי:AD-7170SATA ספק: H-550D EZCOOL מקלדת ועכבר מסך:NEC MONITOR17 LCD 73V-S כ.מסך:SAPPHIRE RADEON X1950 PRO 512MB PCI-E ושאלה: האם כדאי להחליף את המעבד לסדרה 6? ובכללי אם ההצעה המקורית שווה מבחינת המחיר? (המחשב מיועד למשחקים) הצעות לשיפורים יתקבלו בברכה. תודה. נ.ב המסך לא חשוב, נא לא לשנות. תודה שוב.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום לכם! ביקשו ממני להכין מפרט לעבודה משרדית, ותוכנת אוטוקאד. לא כולל ציוד היקפי, לא כולל מסך. עד1.5K חשוב שיהיה שקט, ולא יעשה OC תודה, אריאל

• 7 תגובות
    • 690 צפיות
  21. Started by galexia1000,

שלום לכולם! המחשב שלי (שאת מפרטו אני לא אפרט מטעמי בושה) גוסס אז אני מחפש מחשב חדש.... מה שאני צריך בעצם זה... מעבד (בעדיפות AMD ATHALON) לוח אם (ללא תוספות של כרטיס רשת וכרטיס קול...) מארז עם אוורור רציני וספק כח (רצוי כזה שמונע שריפת מארז במקרה של זרם יתר וכל דבר שיכול לפגוע במחשב) זכרון 512 MB ואחרון חביב מסך LCD 17 אינץ -זמן תגובה 8 וכל זה במסגרת תקציב של 3200 ש"ח מקסימום . תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 708 צפיות
  22. Started by jazzman,

ניסיתי להרכיב מפרטים מבוססי אינטל (בהמשך למפרטים של AMD שהוצעו לי פה) הדרישות שלי בגדול: השימושים והדרישות שלי מהמחשב הם: - בעקרון זה מחשב "משרדי", עיקר השימוש זה אינטרנט, אופיס, צריבות והורדות (כולל הרבה הסבות בין פורמטי מוזיקה), והתעסקות עם תוכנות מוסיקה (לא כבדות). הוא צריך לסחוב מהר את כל הנ"ל גם במקביל - חיבור לרשת: אני צריך גם שיהיה כבל רגיל (שתמיד טוב שיש) וגם חיבור אלחוטי, רצוי עם אנטנה מתברגת (כי מחשב המקור של האינטרנט בבית ממוקם מאחורי 2 קירות- האם הוא עדיין יקלוט?). - כרטיס TV: המסך הולך לשמש גם כטלויזיה (HOT וגם DVD) וגם למחשב; כלומר אני צריך כרטיס טלויזיה. אתה - הצורב: לא יודע כבר כמה הבדל יש, שיתמוך בקריאה/כתיבה של כל הפורמטים CD/DVD בקצב סביר - מארז: קראת…

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  23. שלום אני מחפש נייד שעיקר העבודה בו היא משחקים (דוגמא - world of warcraft , counter strike ) חשוב לי מסך כמה שיותר גדול 17+ מקלדת נוחה וכרטיס מסך שיודע לעבוד קשה תודה רבה

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by idanmal,

אז חברים בכמה אוכל למכור את הלוח שלי Gigabyte Z77X-D3H ?

• 6 תגובות
    • 686 צפיות
  25. המחשב לא אמור להריץ משחקים, או להכיל כרטיס גרפי משוכלל. הוא צריך בעיקר לשמש לעבודות ביתיות פשוטות (חבילת Office) וכן תכנות "אוניברסיטה" (סטטיסטיקה וכו') ומטלות פשוטות אחרות, אבל גם להמיר קבצי וידאו מפורמט אחד לאחר, מטלה שבד"כ לוקחת שעות וכן להריץ מספר תכנות סימולטנית. אני חושב שיש עדיפות ברורה ל- 2GB של זיכרון, אני טועה? כמו גם הייתי רוצה את הדברים הטריוויאליים: מצלמה ומיקרופון מובנים, צורב DVD, דיסק קשיח גדול ככל הניתן (בסדר גודל של לפחות 150 גיג'ה-בייט ומעלה). ואחריות מחברה טובה. אני יודע שיש עם זה בעיות כל הזמן, ולא הייתי רוצה "ליפול בפח" בריצות חוזרות ונשנות למעבדה. בנוסף, הייתי מעוניין בנייד קל-משקל *יחסית*, ובמסך של בערך 14", רצוי ללא הציפוי המבריק המסנוור, והייתי מ…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.