ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,421 דיונים בפורום זה
-
היי! רכשתי לחבר את המחשב הנ"ל והתקנתי לו אותו, יש לציין שהמחשב הגיע עם מערכת הפעלה מקורית עם כל הדרייברים והתוכנות, מה שאני לא רואה זה כשמנתקים את החשמל בר שמראה את מצב הסוללה מבחינת הזמן שנותר (ואני לא מתכוון למד אחוזים הגרוע המובנה של הווינדוס), האם יש משהו שניתן להתקין כדי שהוא יוכל לקבל אינדיקציה על הזמן שנותר לשימוש? (בדומה לTHINKPADS למינהם). תודה מראש לעוזרים צירפתי לינק לדוגמא כמו בX200 [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני מבקש מפרט למחשב ביתי בלי ציוד היקפי במחיר של עד 3000 ש"ח. שימושים עיקריים: -גלישה באינטרנט - אימייל\חדשות\יוטיוב. -צפייה במצלמות(אבטחה) מרוחקות דרך האינטרנט. (אני מודע למצב שההשפעה הגדולה הוא חיבור האינטרנט ) -כתיבה בתוכנות אופיס. המחשב מיועד למשתמש מתחיל כך שלא צריך כ.גרפי או כ.קול במיוחד. בלי מערכת הפעלה. ללא צורך בOC או שידרוג משמעותי. חשיבות השקט ברמה 6. עדיפות לקנייה מRSM. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום ברצוני לרכוש מחשב נייד למטרות עבודה בתחום העריכה , כמובן שהייתי מעדיף מחשב שולחני אבל יש צורך בניידות ולכן אני פונה ומבקש עזרה אצל חברי הפורום חשוב הביצועים ואיכות בניה והרכבה טובה , העדפה ל DELL בשל האחריות והשירות הטוב אבל פתוח לכל ההצעות , תקציב כמו שציינתי בכותרת 5000 ש"ח תודה מראש לעונים. איגור.
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
לא להאמין איך הזמן טס, המחשב שלי עוד מעט חוגג יומולדת חמש כרגע כסף למחשב חדש אין, אם אני קונה אחד חדש אז זה מחשב מושקע בסביבות 4.5-5K המטרה היא לנסות להזיז בעוד כמה מטרים את העגלה הזאת במחינת משחקים המערכת במדיוק היא AMD 3800X2 939 לוח DFI ULTRA-D וזכרונות 1GB של טווינמוס... (היו ימים שהבאתי את המערכת הזאת מ 2GHZ ל2.7-8GHZ ) הבעיה המרכזית היא כמובן הכרטיס מסך X800GTO2 אם אתם זוכרים שכולם בזמנו אמרו שהוא אוברקלוקר מצויין ומסוגל להגיע לX850XTPE אני זוכר שבזמנו התריאו בפניי לגבי סוגיית Shader שבעתיד יצאו משחקים שיתמכו ב Shader 3 והכרטיס שלך לא יכול להפעיל את אותם משחקים כי הוא תומך בShader 2 אלה שתמכו בדעה זו הציעו לי לקנות את הכרטיס המתחרה מ NIVIDIA אם אני לא טועה- 6600GT…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! ~2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - שימושי אינטרנט, הקלטת סאונד לקיובייס , אולי בהמשך ארצה להוריד דברים אבל זה לא השימוש יעד העיקרי.. לא רוצה פשוט לשלול או שלא יהיה אפשרי.. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש - תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: - לא מיועד * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מק…
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
שלום. מה משמעות הנתונים הבאים באשר לזכרון RAM: DDR3 1066 (PC3 8500) תודה מראש על העזרה
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
התלבטות בין I3-370 ל- I5-460 בנייד הזה. השימושים העיקריים יהיו אינטרנט, קצת סרטים ועבודה, אבל הוא אמור לשמש גם כמחשב מולטימדיה ביתי לפעמים. האם שווה להשקיע במעבד I5 או שסתם יגזול זמן סוללה ?
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
ניתן לחרוג עד 3k אבל לנסות לחסוך. ולמרות שהנטייה במפרטים שאתם נותנים היא מעבדים של amd הייתי מעדיף מעבד של אינטל. בלי ציוד הקפי.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אנשים, אז אני קונה מחשב בחלקים, להלן המפרט: motherboard: Intel DX58SO CPU: INTEL CORE I7 920 memory: KINGSTON KVR1333D3N9/2G x2 video card: GIGABYTE/ASUS GEFORCE GTS450 1GB DDR5 hard drive: HDD WD 1TB WD10EARS DVD RW LG case: HEC COMPUCASE 6AG1 power supply: HEC 500W אני מתכנן לקנות בשבוע הקרוב אז בבקשה מכם (!!) כל שינוי שכדאי לדעתכם לעשות - אנא אימרו והסבירו מדוע. אני בעקרון מחפש מחשב חזק שיחזיק לכמה שנים. לגבי משחקים - לא הייעוד העיקרי ככה שאני לא מחפש כ.מסך היי-אנד. תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?חח גם ככה אין הרבה... במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים בלבד א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?לא כלול * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כל המשחקים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?לכוון הכי גבוהה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא.…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. בהמשך לשרשור שהיה פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=484657.0 החלטתי בסוף לשדרג את עצמי, ולהשמיש את המחשב הקיים (quad-core intel) לצרכי אינטרנט וסרטים. אני מחפש כרגע מפרט בינוני למשחקים, כאשר יש לי\יהיה כבר: * GTX 460/560 * מארז TT Armor * ספק כוח 650 Seasonic Bronze II התקציב הוא בגובה של 2200-2300. בסריקה בפורום מצאתי מפרטים בתקציב זה, לדוגמה: AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 BOX , יחידות 1 ₪727 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=927 Gigabyte MA-770T-UD3 AMD770 CHIPSET, יחידות 1 ₪380 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1836 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪243 http://www.rsm.co.il/product.…
-
- 21 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, בטעות ביקשתי המלצה המקום הלא מתאים אז אני מתקן לכאן. - . מה התקציב המקסימלי? 2500 ש"ח לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500 ש"ח. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - גלישה באינטרנט, צפייה במשחקי כדורגל בעיקר דרך סופקאסט או אתרים יעודיים, הורדת סרטים וסדרות, הצפיה היא לאחר צריבה בדי.וי. די אין צורך בHD , שימוש לעיתים באופיס אין תוכנות רציניות, ומשחקים פשוטים לילדים. כרגע למעשה אני לא משחק בשום משחק (אלא אם באבלס נחשב ). חשבתי גם על האופציה של משחק בשר הטבעות ( The Battle for Middle-Earth) או דברים בסגנון, אבל זה דבר לא מהותי, הייתי רוצה לשמוע הצעה שכוללת מחשב שמתאים גם למשחק כזה ולמשחקים לא חדשים כמו Virtua Tennis ישנים יותר מ 2009. . האם יש צו…
-
- 34 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום רב, קנינו לאחרונה את המחשב הזה. בדקתי עם CPU-Z והזיכרון עובד על 1066. איך אפשר לדעת אם הזיכרון עצמו 1066 או 1333? ואם הזיכרון עצמו 1333 איך אני מגביר את המהירות? רצ"ב קובץ הדו"ח של CPU-Z. תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום, הייתי מעוניין לקבל המלצות למפרט של מחשב פשוט. הדרישות שלי הן לגלישה , הורדת סרטים וסדרות, עבודה באופיס, ומעט משחקים שיש באינטרנט לפעמים גם צפייה בשידורי ספורט חיים דרך תוכנות כמו סופקאסט. אני לא משתמש בתוכנות כבדות כל שהן. אפשר גם לקבל המלצה על מסך. חשוב לי שהמחשב יהיה אמין לאורך זמן בלי צורך בשדרוג. אני רוצה להתקין וינדוס 7 . אין לי העדפה מסויימת לסוג מעבד. הגדרת תקציב +-2500 ש"ח . איכות הסאונד לא משמעותית בכלל. בנוסף אם אפשר המלצה על מפרט של מחשב דומה אבל שייתן לי אפשרות לשחק במשחק שר הטבעות ( The Battle for Middle-Earth ), מעולם לא שיחקתי במשחק אבל אני אוהב מאוד את סדרת הספרים והסרטים כך שהייתי רוצה לבחון את האופציה של המשחק הזה שמומלץ מאוד לאוהבי הסדרה, ואולי …
-
- 0 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד לאינטרנט נטו, לא משחק, אבל מחפש מחשב טוב שיחזיק מעמד כמה שנים. חשוב שיהיה מהיר, מסך 15.6 חובה, מקלדת עברית נפח אחסון 160-250 זה סבבה אם יותר אז יותר טוב משקל לא חשוב לא הולך להתנייד איתו לכן גם הסוללה לא חשוב יעבוד 2 בהפעלת סרט ללא הטענה זה מספיק. תקציב 2500 ש"ח ניתן לחרוג לדברים טובים תודה אם יש עוד דברים חשובים שפספסתי תגידו נבדוק.. מחפש המלצות לניידים אמינים וטובים לעבודה יחסית פשוטה הוצעו לי מספר ניידים: 1. איךהacer aspire as5736z-4563g32mnkk 2400 ש"ח שווה שמעתי מעבד T4500 ישן ולא כדאי. 2.הוצע לי גם lenovo g550 3. lenovo m42d7iv איך הAMD טוב? מעבד AMD 2 GBRAM 320GB הבנתי גם שיש 560 מה יותר טוב? איזה מעבד יותר חזק core i3 או t440? אם הם לא טו…
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? כ-3500 ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 ש"ח, אבל רק אם זה נותן שיפור משמעותי בתמורה. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית בעיקר, מעט משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? אין מסך, יש לרכוש אחד חדש. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? RTS ו-FPS * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אין דרישה להגדרות גבוהות…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי בוקר טוב לכולם... מרוב עצים וטיפים למחשבים ניידים אני כבר לא רואה יער... אני מחפש מחשב נייד שיעזור לי בלימודי האדריכלות. מבחינת תקציב אני מתכוון לרכוש מחו"ל ולדעתי יעמוד על בערך 1500$ אפשר קצת לחרוג. אני מחפש מחשב חזק שיריץ כמה אפליקציות כבדות בו זמנית (כגון תוכנת אוטוקאד) הרבה זכרון וחיי סוללה סבירים פלוס, מבחינת גדול מסך אני מחפש באזור ה 12-13 לא יותר גדול. רצוי מסך מגע אם יש משהו ממולץ בקטגוריה. תודה רבה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! שימוש במחשב בעיקר משחקי רשת /סרטים+HD (מחובר בנוסף למסך מחשב גם LCD 37 בשביל סרטים ) אינטרנט וכולהה. אני מח]ש מחשב מהיר בלי תקיעות ושטויות הכי חשוב שיירציץ את החשקי רשת בצורה בכי טובה שיש. עד עכשיו חשבת על המפרט הבא אשמח לייעוץ בעיקר על ספק / מארז שממש לא מבין ו על כרטיס המסך ניתן לשלם בכרטיס אשראי עד 12 תשלומים ללא ריבית !!! מעבדי אינטל כמות מחיר סה"כ Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray 1 930 930 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE כמות מחיר סה"כ EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E 1 420 420 זכרונות DDR III 1333Mhz כמות מחיר סה"כ 2x2GB Kingston HyperX Blu Dual Channel 1 410 410 כרטיסי מסך GIGABYTE כמות מחיר סה"כ GT220 1GB GDDR…
-
- 5 תגובות
- 896 צפיות
-
-
* מטרות המחשב: הייתי אומר משחקים.. אבל אם התקציב הזה נראלי שזה בעיה.. בעיקרון חשוב לי שהוא ירזיקWOW וPES ,צפיה בסרטים ובסדרות. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? כמה שיותר נמוך (: * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף שירזיק כמה שיותר אני חייל שמשרת במרכז וגר באילת ולכן יש לי נסיעות ארוכות בטווחים קצרים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - שיש צורך בחיבור HDMI. * בלוטות? אם יהיה..בכייף. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * צורב DVD? יש צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? סומך עליכם (: המון תודה!!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ספק כח Seasonic 520Watt S12II-520 Bronze ₪348 Sparkle GeForce GTX 470 1280Mb GDDR5 320Bit, Dual DVI, mini HDMI, PCI Express 2.0, Retail ₪1,210 זיכרון KINGSTON DDR3 2Gb 1333Mhz ₪246 מעבד Intel Core i5 760 LGA1156 Tray ₪946 לוח אם Gigabyte GA-H55N-USB3 LGA1156 ₪530 כונן DVD-RW SONY NEC 7260S SATA x24 ₪102 מאוורר CPU Zalman 7500C AlCu System Integration Edition ₪103 3,485 המפרט הורכב בחנות וולקם אגב אם מישהו שמע חוות דעת על החנות הזו אשמח לשמוע המפרט יצא לי זול יותר מRSM חסר לי רק מארז רציתי לקחת HEC 66RC אבל אין להם אשמח אם תבחרו לי מארז אחר http://wellcom.co.il
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים אחרי שוטטתי לי בן הודעות והמלצות של החברים פה בפורום, ניסיתי לגבש איזה שהוא מפרט למערכת שתשמש אותי בשנים הקרובות ל: *משחקים, לא הרבה, אבל שאני משחק אני רוצה את הגדרות המקסימליות על המשחקים הכי חדשים בעיקר מסוג fps *אני מולטי טאסקר כרוני, מפעיל במקביל שני דפדפנים עם מלא לשוניות, תוכנות אופיס במקביל תוך כדי הפעלת מוזיקה, המרת קיבצי וידאו, פתיחה וקיבוץ קבצי rar, שימוש במחשב כמיני שרת ע"י חיבור מרוחק בעזרת תוכנות logmein וכו' בקיצור עומס רב מאוד על זיכרון ועל המעבד בעקבות כל הישומים שפועלים. המפרט שאני חשבתי הוא (חלק מהמחירים בשקלים, וחלק שאני הולך לרכוש מחו"ל בדולרים): AMD Phenom 2 X6 1075T 3Ghz 125W 6Core AM3 Box - -$220 ThermalTake DuOrb CL-P0464 CPU Fan -…
-
- 3 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מחפש המלצה למפרט למחשב שישמש בעיקר לגלישה באינטרנט, פתיחת מסמכי אופיס, משחקי קלפים (ישמש כפי שמובן לאנשים מבוגרים ). אין לי צורך במשהו מהודר, אך חשוב לי שהחלקים לא יהרסו ושיעבוד בלי יותר מדי תקלות (שהכונן DVD לא ילך אחרי חודש, שהמאוררים לא יתחילו להפגיז ברעש אחרי חצי שנה וכו'). אני מעוניין לשמור על מסגרת תקציב מינימלית למארז ותוכנו (בין 1000 ל 1500 שקל), ואשמח לקבל בנוסף המלצה למסך ומקלדת בתוספת שלא תחרוג מעל 2000 ש"ח סה"כ. אין לי עדיפות ל AMD או אינטל או כל דבר אחר, אך אשמח שהמפרט יורכב מחלקים שאפשר לקנות במקומות כמו KSP (ובמחירים הללו).
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני עומד לפני רכישת מחשב ומתלבט קצת בין נייח לנייד. הסיבה לבחירה (לא סופית..) במחשב נייד היא צורך מסויים בניידות וצריכת חשמל פחותה יחסית למחשב נייח. השימוש במחשב הינו לגרפיקה דו ותלת מימד בצורה מאסיבית בעיקר בתוכנות קוד פתוח (בלנדר), קצת משחקים (אולי) ;D מבדיקה לא מעמיקה נראה שמחשב זה יכיל כרטיס מסך של nVidia (כי כרטיסים של ATI לא ממש טובים לגרפיקה כמו ששמעתי) נראה שכדאי מחשב i7 לפחות זיכרון 4GB לפחות ועדיף יותר!!! מסך: הכי גדול שאפשר מקלדת: רצוי מורחבת (כלומר עם מקשי המחשבון שבצד ימין) ??? צורב בלוריי או DVD רגיל - לא קריטי אבל פרמטר חשוב. לא אכפת לי אם המחשב יהיה סופר מגושם ושהסוללה תספיק לחצי שעה... רכיבים שניתן לשדרג בקלות יחסית כמו כוננים קשיחים אי…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. חבר שלי קיבל מעבד Q9450 והוא רוצה לבנות סביבו מפרט בתקציב של 1500 ש"ח , ואם חייב חריגה אז עד מקסימום 2000 ש"ח. המחשב מיועד לאינטרנט ואופיס , וגם מעט סרטים. אשמח לעזרה, תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי הזדמנות להביא מחו"ל ואני צריך חוות דעת זריזה ממי שיש לו נסיון איתו. ספציפית : - האם ביצועי המסך מגבלתיים כמו שמתארות הביקורות (קונטרסט נמוך,זויות צפיה) ? - איך המקלדת ? - האם ה- Wifi מתפקד כנדרש ? וכמובן התרשמות כללית. מסובר בדגם של I3-370 עם 4GB ו- Intel HD. השימושים : אינטרנט, מולטימדיה ביתית וקצת סרטים, עבודה ב- Office. לא מתכנן לשחק עליו משחקים תובעניים. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-