עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אני עובד על גיבוש מפרט למחשב שצפוי לשמש לגיימינג, תוכנות מידול תלת מימד למיניהן, וחישוב מקבילי ב matlab. אודה להתייחסותכם ובפרט לשאלות הקונקרטיות שהעלתי למטה. בתודה מראש. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח. אפשר לחרוג מעט. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים / גיימינג, תוכנות תלת מימד (blender, 3ds), חישוב מקבילי (מוגבל). 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפ…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by adu,

אני מתחיל ללמוד באוניברסיטה השנה וחשבתי לקנות מחשב נייד חדש, הבנתי שהמחירים פה בארץ הרבה יותר גבוהים אז חשבתי לקנות בארה"ב, הבעיה היא שאין לי קרוב בארה"ב שישלח לי את המחשב לכאן. האם יש איזשהו אתר שדרכו אפשר להזמין מחשבים ישירות לארץ? אם כן, עם איזו חברות יש אפשרות לאחריות שתופסת גם בארץ? -הדיון שיש פה בנעוץ מיושן ובקושי הצלחתי להבין ממנו משהו. ולמען הסדר הטוב: * מטרות המחשב? מטרות סטודנטיאליות ועריכת תמונות. * גודל המסך? 13.3+ * משקל רצוי? כמה שפחות יותר טוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שעתיים שלוש זמן עבודה נשמע סביר לא? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI חובה וUSB 3 עדיף * גודל מינימלי של כונן קשיח? חצי טרה * כונ…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. חריגה של 500+- עכשיו אני רוצה מעבד בסגנון AMD Athlon64bit 3200+, אממ.. לוח אם נורמלי, זיכרון ג'יגה, וכרטיס מסך טוב. עכשיו אני גם רוצה שהמחשב יחזיק לי Counter Strike Source על 100 FPS מתי שאני יעשה FPS_max 100 (פקודה שעושה שהFPS המקסימלי יהיה 100) ולא ירד מ100, ואני ישחק על רזולוציה 800*600 והכל על HIGH. עכשיו הכנתי לי משהו נחמד מwww.memorypc.com, תגידו לי מה דעתכם. אתם יכולים גם להכין לי מפרט אם אתם רוצים, אני יראה איך הוא אז הכנתי בלי מארז וספק, כי אני לא יודע מה לשים. תציעו לי 8) דרך אגב, אני חדש בקהילה, אז שלום שלום ועוד משהו, אני לא כל כך סגור על הכרטיס מסך, אני רוצה לקחת כרטיס מסך מקסימום ב1400 שקל, אבל אני רוצה שהוא יהיה ח-י-ה... :bunny: שם מוצר מחיר כמות ב…

• 6 תגובות
    • 863 צפיות
  4. מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤424 לוח אם: ASUS P5KPL-CM אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤279 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3 DVI - RETAIL אחריות: שנתיים. מחיר: ¤795 דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤315 צורב DVD: LG DVDRW GH-22NS40 X22 - BLACK - SATA אחריות: שנתיים. מחיר: ¤124 זיכרון: ADATA VITESTA 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤277 מארז: COOLERMASTER CM 690 : RC-690 w/o PSU אחריות: שנה. מחיר: ¤362 ספק כוח: COOLERMASTER EXTREME POWER PLUS 500W : RS-500-PCAR-A3 אחריות: שנה. מחיר: ¤278 מחיר סופי: ¤2854 מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 564 צפיות
  5. Started by Tomas90,

בעיקרון אני רוצה לחסוך את הקנייה של כל הציוד מסביב, זה אומר בעיקר מקלדת, עכבר וכוננים(לא הארד דיסק). אני לא צריך מארז, יש לי משהו יחסית טוב, גם לא ווינדוס. בנוסף יש לי גם ספק של Thermaltake TR2-430W בן 4 שנים, אני רוצה בעיקרון כרטיס מסך דיי חזק, אז במידה ויידרש לשדרג את הספק אני מוכן להשקיע עוד כסף, אם הוא יחזיק את המערכת אז אני מעדיף להישאר איתו. אני מעדיף מעבד של אינטל, ולפחות 4 ג'גיה ראם. בסך הכל זה יוצא מעבד, לוח אם, זיכרונות, הארד דיסק, כרטיס מסך ואולי ספק. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך להוסיף בשביל ספק שיחזיק את המערכת. 2. מה הם השימושים הצפ…

• 6 תגובות
    • 755 צפיות
  6. סה``כ מחיר ליח` כמות מוצר מק``ט 1,230 1,230 1 מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box IQ6600 483 483 1 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L 39207 277 138 2 זיכרון Kingston 1024MB 800MHz DDR2 CL 5-5-5-18 KVR800D2N51G 902 902 1 כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 9600GT 512MB PCIe 44400 352 352 1 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB 3200AAKS 150 150 1 צורב LiteOn DH-20A3S X20 DVD DH-20A3S 367 367 1 ספק כח Enermax Liberty 400W ELT400AWT 450 450 1 מארז ללא ספק COOLER MASTER 690 RC-690 39 39 1 משלוח עם שליח FEDEX / UPS עד הבית עד 4 ימי עסקים + ביטוח ואחריות. 113 10 פריטים 4,250 ¤ סכום כולל מע``מ אני מתגורר בכפר סבא כך שכמה ששהחנות יותר קרובה כך טוב יותר.. זה מה שבניתי בנתיים.…

• 6 תגובות
    • 635 צפיות
  7. המחשב מיועד לגלישה באינטרנט, לתוכנות אופיס ולמעט משחקים ועיבוד תמונה.

• 6 תגובות
    • 513 צפיות
  8. Started by BarM,

<blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים+קצת סרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.bf3 moh mw3 בקיצור המשחקים החזקים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).צריך מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקול…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. עד עכשיו הייתי "נסיכה" וכשהגעתי כבר קיבלתי מחשב מוכן. לא עוד . עזרתכם בבקשה

• 6 תגובות
    • 798 צפיות
  10. שלום, אני קונה בשבוע הקרוב מחשב וחדש ואני מעוניין להתייעץ אתכם לגבי חלקיו. אני משקיע במחשב כ 5.5K. המחשב יהיה בעיקר לגיימינג, אך גם לצפיה בסרטים, גלישה באינטרנט והתכתבות. אני לא מתכוון לבצע על המחשב OC - זה לא נראה מסובך מידיי אך אני מפחד לדפוק שמה משהו ואין לי ידע בכלל בכלל בתחום אז אני אוותר. טוב בלי הרבה דיבורים בוא ניגש לעניין ונציג את המפרט הנוכחי שאני בניתי בעצמי: Intel Core 2 Duo Processor E8400 3GHz 1333MHz 6MB BOX ¤835 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1163 Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 ¤380 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=101 G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ 2GX2 CL5 ¤419 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=965 GeCube Radeon HD…

• 6 תגובות
    • 646 צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?אדריכלות (תוכנות כמו autodesk,sketchup) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). autodesk,sketchup וכדומה - פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?לא למשחקים אבל מסך 1680*1050 או 1920*1080 אני מניח 3. הא…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. היי אני לא עושה פרסומת לXiaomi air, אבל אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש. תקציב עד 3000 שקל, לעיצוב, עריכת ווידאו ותכנות ונתקלתי במחשב הזה. http://www.gearbest.com/laptops/pp_421980.html?wid=4 הוא פשוט נראה לי הכי טוב בתקציב בפער, ונשים בצד את זה שהוא נראה מצוין. כל חיפוש שעשיתי על המחשב הזה בארץ הוביל רק לכתבות על ההשקה שלו. וחיפושים באנגלית מניב הרבה ביקורות טובות באנגלית, הבעיה היא שהרוב ממומן. בכללי אני נוטה תמיד יותר להאמין לביקורות בעברית.. לא בגלל השפה, אלה בגלל שאיכשהו בארץ זה עוד לא סופר דופר מסחרי כמו בחול. מה אתם אומרים? אפשר לקנות בראש שקט או שיש משהו שאני לא יודע? תודה

13. תקציב המקסימום שלי הוא 3000 שקל ולא יכול לחרוג ממנו יותר מידי אני צריך שהמפרט יתבסס על הריכיבם שיש בKSP בסניף של נתניה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אורח זה אני
    Started by אורח זה אני,

הי ושלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד 13 אינצ לעריכת וידאיו לא ברמה מקצועית אך בעדיפות למחשב חזק. אני קצת מוגבל בתקציב ולא מעוניין לעבור את ה 4k אם יש זול יותר אני ישמח... אני מבין התקציב לא אידאלי בכלל ואם אני חי בללה לנד אשמח לדעת זאת ואך עדין לקבל המלצות למחשבים בתקציב המינימלי ביותר... תודה רבה מראש לכולם

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. זקוק לעזרה בניית מפרט לצרכים שרשומים בכותרת 3000ש"ח גג! עדיף פחות... ;D עדיפות למסך 19 מחברה אמינה(LG,SAMSUNG, ets...) חייב קשיח 320GB ומעלה אין עדיפויות לשאר החלקים... משתחליטו יתקבל... תודה לעוזרים !

• 6 תגובות
    • 517 צפיות
  16. אני זקוק למחשב עריכה חזק, בסביבות ה-5000 ש"ח. זאת ההצעה של PCpower: ב4450, לפני התקנה של ווינדוס. אני לא מספיק מבין ברכיבים ורוצה לדעת אם זה שווה או אם כדאי להחליף משהו.... מעבד Intel Core i5-760 2.80 ~ 3.33 GHz x4 QUAD CORE 8MB Cache קירור מעבד Low Noise PWM Variable Speed CPU Cooler לוח אם Intel H55 Express Based Main Board קירור פאסיבי לרכיבי הלוח Passive Bridge & Mosfet Heatsink - Silent זיכרון 4GB (2048x2) DDR3 1333MHz (Fail Safe - Tested For Dual Channel) כרטיס מסך nVIDIA QUADRO 600 1GB DDR3 25.6 GB/sec Dual-DVI כרטיס קול 8Channel (7.1) Audio Codec (+Optical) דיסק קשיח (מערכת) 500GB 7200-RPM SATA 3Gb/s +16MB Buffer (Single Platter) דיסק קשיח (דגימה ופרויק…

• 6 תגובות
    • 971 צפיות
  17. מפרט למחשב לעבודות אנימציה ווידאו ומסך -5000 ש"ח. עבודות אנימציה בסטופ מושן- דגימה ממצלמה, רינדור ומולטיטסק. אנני לא בטוח נראה לי שאינטל עדיפים לעבודה מהסוג הזה. לא יהיה שימוש במשחקים. עדיף כרטיס מסך עם VIVO לאופציה לדגימה אנלוגית, או כרטיס מסך פלוס כרטיס לדגימה( כרטיס טלויזיה יספיק). דרוש חיבור צורב וציוד היקפיFIREWIRE מה הצעתכם.

• 6 תגובות
    • 757 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט (YouTube) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן …

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. האם מחשב זה מגיע עם מצלמה???

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by Cyber Angel,

אהלן! אני צריך עזרה בהרכבת מפרט עד 3000-3500 ש"ח ללא ציוד היקפי. המחשב מיועד לעבודה רגילה (אופיס, אינטרנט..) ולמשחקים. ממ... אני בטח אקנה באייבורי בגלל שהם זולים אז אם מישהו מגיב פה הוא יכול להסתמך על המחירים שלהם. בנוסף ראיתי מפרט באתר של אייבורי (http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1302&CatCode=1) , שווה משהו? תודה מראש!!

• 6 תגובות
    • 694 צפיות
  21. שלום, אני צריך מפרט מחשב לחבר, הוא הולך להתחיל ללמוד עריכה גרפית והוא גם אוהב לשחק משחקים פה ושם (משחקים כבדים) אז המפרט צריך להיות בעל כוח עיבוד טוב, ויכולת להריץ משחקים. התקציב כפי שצויין 3500ש"ח אין צורך בשום ציוד הקפי/מסך. עדיפות לחנות מחשבים באיזור כפר סבא כבר הרבה זמן שלא הייתי מעודכן אז אין לי כל כך מושג מה הולך היום, תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 832 צפיות
  22. שלום רב, אני זקוק להמלצה על נייד בעיקר למטרות לימודים, שיוכל להריץ גם פוטושופ (לא עבודות רציפות- אלא פה ושם). אם תהיה אפשרות להריץ משחקים- (PES 09), זה יתרון. הדרישות היותר ספציפיות הן: HD 250 GB 2GB זיכרון, אם תהיה אפשרות להרחיב ל-3GB מה טוב. איכות בניה טובה (אני מודע שבתקציב הזה זה מעט בעייתי, לכן גם חריגות עד 5000 ש"ח לשם כך יתקבלו) 3 שנים אחריות- חובה משיטוטים כאן בפורום מצאתי את אלה: Dell Vostro 1510 Nvidia http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1510-Nvidia.htm Inspiron 1525 2.0GHz 250GB http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1525-t5750.htm ThinkPad R61i 8932-GMG Lenovo http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=713298 Dell studio 1537 LED http://www.noteb…

• 6 תגובות
    • 859 צפיות
  23. שלום לכולם . יש ברשותי מחשב ACER ASPIRE 5720 רציתי לדעת , האם יש אפשרות להרחיב את הזיכרון של המאיץ הגרפי ? בדקתי בביוס ואין לי שום אפשרות , אבל מה שכן ראיתי במפרט שלו שהוא יכול לתפוס עד 128 הדגם שלו הוא X3100 לפי מה שהבנתי . נכון לעכשיו הוא לוקח רק 8 MB וזה מבאס על כמה משחקים שזה בקושי זז כמו NFS MW ..NFS CARDON .. FLATOUT 2 דרייבר עידכנתי דרך האתר של אינטל לגירסה 14.31 לווינדוס XP . אז יש אפשרות להאיץ את כמות הזיכרון של המאיץ הגרפי ?! תודה רבה

• 6 תגובות
    • 757 צפיות
  24. שלום לכולם! ברשותי מחשב עם המפרט הבא: Core 2 Duo E6600 (2.4Ghz) Fan For Intel CPU s775 In Box Asus P5B (775 Conroe, Intel P965, DDRII 800 PCI-E, HDAudio, GBL) Sapphire X1950 Pro 512MB GDDR3 Kingston DDR-2 667 1GB X 2 WD 250GB (16MB) 7200RPM Sata II Compucase (HEC) 6A21 No PSU JSPTech PS-800 Modular PSU 450W 12cm fan 24pin לאחרונה שמתי לב באמצעות התוכנה CPU-Z שהמחשב שלי מקבל הספק לא קבוע (ה-Core VID משתנה כל הזמן) וגם ה-Core Speed הוא הרבה יותר נמוך ממה שהוא אמור להיות. אני רוצה לקחת מחר את המחשב לתיקון (נרכש אצל KSP) אבל יש לי הרגשה שהכל נגרם בגלל שהספק כוח שלי הוא קצת קקאי... נראה לי שאני כבר אחליף אותו ועל הדרך אעשה איזה שידרוגון למחשב, חשבתי לשדרג את החלקים הב…

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  25. כותרת^ שימוש בעיקר משרדי מפרט מ IQPC בבקשה

• 6 תגובות
    • 894 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.