עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. טוב אז אני מחר הולך לקנות מחשב חדש מכמה חנויות. מעבד AMD 3800X2 BOX משחה טרמית ARCTIC COOLING MX-1 לוח אם ASUS M2N-E זיכרונות TWINMOS 512X2 MB DDR2 CL5 U-DIMM (מה זה U-DIMM??) דיסק קשיח SAMSUNG 160GB SATA 2 ספק ENERMAX LIBERTY 400W מארז COMPUCASE CI6A19 כרטיס מסך SAPPHIRE 1800XT 256 MB אז הכל מתאים?

• 6 תגובות
    • 755 צפיות
  2. Started by stam,

ראיתי ב אולסייל את המחשב הזה מחיר כולל דמי טיפול ומשלוח: 3258 שח http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=4556098&type=2&product=1&= מה דעתכם על היחס עלות/מחיר נראה לי טוב למדי ואיך אולסייל בכללי מבחינת שירות ? ויש גם מסך 17 של lg מסך 17" שטוח לחלוטין תוצרת LG דגם T710BH במחיר של 800 ש"ח בתודה מראש stam

• 6 תגובות
    • 977 צפיות
  3. חברה אתגר קיבלתי מתנה מעבד QX9650 extreme 3Ghz 45nm אני רוצה להדביק אותו למפרט ב 2000 שקל גג דרישות: שיהיה שקט הארד דיסק גדול ומהיר ככל שניתן מבחינת משחקים יספיק לי גם כרטיס מסך בסיסי ביותר שיתמוך בHDMI ותו לו. ולא אין לי יותר כסף להשקיע בזה וכן אני יודע שזה כמו להרכיב מנוע 5000 סמק על סוסיתה, אבל בשביל זה פניתי פה לעזרה

• 6 תגובות
    • 591 צפיות
  4. Started by Dr Prestigious,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. PUG,H1Z1, Call of duty , Battlefield -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות במסגרת התקציב 3. האם יש צורך בצי…

5. Started by ranrubin1,

מפרט : i5 4570 B85N-D3H 8gb ram (4X2) amd sapphire R9 280X 550W fsp radier בעיקר משחק פורטנייט ולול , לא מעבר . הכרטיס מסך מחובר ל2 מסכים ( SAMSUNG 1080P פשוט ו AOC G2460PF 144HZ ) הרצון שלי לשדרג הוא כי המחשב שלי קורס המון בזמן שאני משחק , יש הרבה בעיות במחשב עצמו בין אם אחרי שהמחשב נכנס למצב שינה הוא לא חוזר בלי ריסט . הרבה פעמים הווינדוס נתקע וכבר לא חלק כמו פעם . יש FPS DROPS מה באמת עלי לעשות ? יש דרך לתקן את מה שאמרתי או שאשדרג את המחשב וזהו ?

6. אני לא יודע בדיוק איפה אני אמור לרשום הודעה זו , אם אתם יודעים ויכולים להעביר אז בכיף ... התכונות שלו הן כדלהלן : מפרט טכני מעבד: Intel core i5 4440 3GHz מערכת הפעלה: Windows 8 זיכרון: 8GB DDR3 אכסון: 1TB 7200 RPM כונן אופטי: צורב DVD כרטיס מסך: NVIDIA GeForce GT 640 4GB סאונד: High Definition Audio 7.1 קישוריות: Wi-Fi b/g/n כולל עכבר ומקלדת אלחוטיים מימדים: 38.5 ‏X 17.6 X‏ 36.8 ס"מ (א X ר X ג) משקל: 6.86 ק"ג חיבורים 2 X USB3.0 4 X USB2.0 1 X Audio in 1 X Audio out X 1 Analog Audio in X 2 Analog Audio out 1 X DVI 1 X HDMI 1 X Display Port קורא כרטיסים 6 ב- חוות דעת , כבר קניתי אותו ... עלה 3,696 ש"ח עם המסך 4200 ככה מה אתם אומרים ?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by -ox-,

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=52476&item=5116263806&rd=1#ebayphotohosting שווה לקרוא הכל על המפרט, דיי מעניין. אמנם יצאו כמה חידושים מאז הצעת הביד הזה למכירה אך עדיין זו מערכת לא נורמאלית.. שווה??

• 6 תגובות
    • 968 צפיות
  8. היי לכולם מקווה שתוכלו לענות ממש מהר אני קופץ עוד פחות מחצי שעה לקנות. אז מקווה שתיהיה המלצה מהירה. מעבדי אינטל? כמות מחיר סה"כ Pentium D 2.8Ghz, s775, 2x1MB, DualCore 1 570 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E 1 580 7600GT Silent 256MB DDR III, TV, DVI, PCI-E 890 לוח אם מה דעתכם על ?AW8-MAX (955X) s775, Dual DDR2, GBL? של ABIT. מבחינת צ'יפסט והשאר לעומת הלוח של גיגה-בייט? האם יש כ.מסך אולי יותר זול קצת ועדיין איכותי. האם שווה ללכת עם 6600GT? (היה לי אותו בAGP ולא התאכזבתי), או שה7600GT ממש כדאי יותר? אין כזה דבר DDR2 400. הם מתחילים מ533. האם לוח שתומך בDDR2 לא יתמוך בזכרונות DDR400 שיש לי מהעבר? - שאלה חשובה! תודה רבה, רן!

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  9. אבקש את הצעתכם למחשב ב5000 בלי כרטיס מסך מסך וציוד הקפי חלק מ NOACOMP חלק מIQPC חלק 6600E -1780 G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 4 4 4 12 - 1520 GIGABYTE GA-965G-DS4 - 999 \-ASUS P5B DELUXE 1105 WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - ATA150 - 579 סה"כ 4878 איך זה ? יש לי גם כמה הרד דיסקים של 160-120 כרטיס מסך יש לי 1950PRO של HIS מארז אני יביא משהו לבד ספק כח יש לי 680 וואט מסך יש 2 חח רק צורב DVD אני צריך שתציעו לי בבקשה אם חסר משהו אז תאמרו לי ווקשה תודה

• 6 תגובות
    • 899 צפיות
  10. Started by .:YoGy:.,

שלום לכל חברי הקהילה ובוקר טוב... לאחרונה (אתמול) החלטתי באקט של שעמום (תקופת מבחנים) להירשם לגרופון. היום ראיתי שמציעים שם כמה וכמה מחשבים במחירים לא רעים בכלל! האותיות הקטנות הן : "המחשב הינו מוחדש: מוגדר כעודף מלאי ממפעל היצרן - לא היה בשימוש של לקוחות כלשהם" מאחר ולא ידעתי מה זה, כמו חנון טוב החלטתי לסרוק את האינטרנט אחר המילה מוחדש... ונתקלתי בזה: "[TABLE=class: ms-rteTable-2, width: 549] [TR=class: ms-rteTableHeaderRow-2, bgcolor: #4F81BD] [TD=class: ms-rteTableHeaderFirstCol-2, bgcolor: #DADDC8] מֻחְדָּשׁ (refurbished) [/TD] [/TR] [/TABLE] מוצר מוחדש הוא מוצר שנעשה בו שימוש כלשהו, כגון שימוש לתקופת ניסיון או שימוש באחד מרכיביו, והוא נארז מחדש…

• 6 תגובות
    • 21.7k צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקר לגיימינג, מסך 23" FULL HD, המשחקים הכי חדשים בשוק, רזולוציה 1080*1920 מיועד להגדרות גבוהות, חיבור HDMI נוסף לטלוויזיה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד הקפי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש כרטיס קול חיצוני, אין צורך באחד מושקע בלוח אם. לא צריך הארד דיסק, ולא צריך כונן אופטי. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן כלל. 7. האם האם יש צורך לכלול מער…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by dodo017,

צריך עזרה יש לי ASUS G74 3D כבר קרוב לשלוש שנים מבחינת חומרה זה עדיין מחשב די חזק אבל לפני איזה חודש חודשיים המחשב התחיל להיתקע ככה סתם. זה קורה רק שאני גולש באינטרנט(בכרום אקספלורר וגם פייר פוקס) המחשב פשוט מפסיק להגיב לחלוטין ורק בכיבוי בכח הוא נכבה לא קורה בשום מצב עבודה אחר לא משחקים ולא סרטים יש לי נורטון מעודכן לגמרי שלא מגלה שום ווירוס ניסיתי כמה תוכנות MALWARE שגם לא מצאו שום דבר הרצתי בדיקה של הזכרון של ווינדוס והוא אומר שהכל תקין זה כבר הפך לממש מרגיז וזה קורה יותר ויותר ואין לי מושג מה זה יכול להיות בנוסף גם התחילו לי קריסות של הINTEL TURBO BOOST ושל מנהל התצוגה בדרך כלל זה גם נתקע לי אחרי הקריסות של אחד מהשניים אבל לא תמיד לפעמים שזה נתקע אם אני ישר לוחץCTR …

• 6 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להוציא את המירב מהתקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג , תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק אשר יצא בשלוש השנים הקרובות() -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 20אינץ (מתכוון לשדרג לFHD בהמשך) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? למשחקים הקיימים כ…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. לפני השאלות המוכרות דרישות מיוחדות, ואחריהן 2 הצעות מחיר שקיבלתי מLPC בקרית שמונה. א. קרור - המחשב פועל בסביבה חמה 24 שעות ביממה - עד 40 מעלות ודרוש אוורור טוב, (לא קרור מים). ב. כ. מסך - עבודה על שני מסכים (אחד קיים DELL 2209WA ב1650 על 1050) או חיבור במקביל לLCD HD. ג. כוננים - נפח אכסון גדול לסרטי וידאו מצולמים ומהנט (כבר רכשתי WD GREEN 2TB עדיין יכול להחזיר). ד. אני עוסק באומנות - ציור צילום ופיסול ולכך המסך של דל מעולה, הייתי רוצה המלצה למסך נוסף 24" זול וטוב עם HD.(איך ה2294LW של סמסונג?) ולשאלות: ------- 1.תקציב - 3000 ניתן לחרוג בכ-500. 2.שימושים - עריכה של צילומי וידאו וסטילס עד לרמת סרט כחובבן, צפייה בסרטים - מעט HD, גלישה, בניית אתרים בסיסית, FTP, בכלל לא משחק…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. חשוב שיהיה קונרו, הארד דיסק 250 GB צורב DVD, זכרון ראם רצוי כמה שיותר (לפחות 1GB), ללא מסך וציוד היקפי. רצוי שהמפרט יהיה מהחנות logicpc כי משם אני מתכנן לקנות. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 627 צפיות
  16. Started by LiranUdi,

היי, יש לי מחשב נורא חרא שכבר אצלי שנתיים ואני חייב מחשב חדש amd sempron le-1250 2.2ghz 2gb ram nvidia geforce 9400 gt gigabyte GA-M61PME-S2 ATX-500w אם יש אפשרות לשדרג למעבד טוב יותר וכ.מסך טוב יותר אז אני אשמח לדעת. ועכשיו למפרט, אני רוצה מעבד חזק שיחזיק לי גם שנתיים מעדיף intel אבל לא חייב ואני רוצה כ.מסך טוב מאוד לא משנה לי איזה חברה. זיכרון 500GB או 1TB לא צריך צורב ומארז אם אפשרי או שצריך להוסיף לבד, שיהיה טאץ' של לדים כחולים או ירוקים וחלון זכוכית אני צריך להוסיף לבד או שיש מארז בא עם זה לבד.. תודה רבה! ואשמח אם יהיה אפשרות שתביאו לי גם מפרטים של 3000, 2000, ו1500 ויש לי מסך 19" מצוין, כמה הרזולוציה של 19"? והאם כדי לקנות אחד של 22" ? שלא יהיה לו רמקולים!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by ניסן דנון,

קניתי מחשב חדש, lenovo g530, אבל אני לא מצליחה לחבר לו את דרייברים של התקן המערכת הבסיסי ושל הHD אודיו. יש למישהו רעיון?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שלום, לאחר ששני לפטופים נגנבו מביתי ביחד עם המון ציוד היקפי, אני חייב לקנות לפטופ חדש, אבל מרוב היצע וחוסר פוקוס אני ממש לא יודע מהיכן להתחיל, התקציב שלי הוא עד 5500. חברת אם טובה, toshiba, asus, dell, samsung, lenovo חשוב לי שהמסך יהיה 15" מעבד חזק, i7 זכרון מינימום 8 gb ושיהיה כונן-צורב בעיקרון המחשב הוא לשימוש יומיומי, אבל מדי פעם אני בטח אחטא באיזה משחק טוב, אז כרטיס המסך צריך להיות מספק + ממה שנתקלתי עד עכשיו, המפרט הבא נראה הוגן, במחיר של 4220 ש"ח, אשמח מאוד לשמוע את תגובותיכם והצעותיכם. Toshiba Satellite Satellite L755 -1NH מעבד: Intel® Core™ i7-2670QM 2.2Ghz זיכרון: 8GB DDR3 1333Mhz דיסק קשיח: 750GB SATA 5400RPM צורב DVD: יש מסך: 15.6 LED רזולוציה: 1366x768 WX…

• 6 תגובות
    • 971 צפיות
  19. שלום, בקרוב אני רוכש מחשב חדש, אשר נועד בעיקרו לצורכי עבודה משרדית (אינטרנט, אופיס... ללא הרצת משחקים וכו'). קיבלתי הצעה למפרט ב2000 ש"ח. אשמח לקבל את חוות דעתכם עליו, מה כדאי לשפר ולשנות, במסגרת התקציב כמובן. Intel Core 2 Duo E7200 2/53GHz Penryn BOX Gigabyte GA-EP35-DS3R Foxconn S-808 Black 80mm V-Tube 355W Kingston Original 2GB DDR2-800Mhz WD 250GB SATA II 16MB AAKS Gigabyte Nvidia Geforce 8500GT 512MB DDR2 Bulk LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black תודה רבה ושבת שלום, מתן

• 6 תגובות
    • 703 צפיות
  20. Started by reyrey_200,

אני רוצה שהמעבד יהיה AMD ושהכרטיס הגרפי יתמוך בDX10 ויעלה את כל המשחקים העתידיים [כמו פיפא 08,ניד פור ספיד פרו סטריט וכו']

• 6 תגובות
    • 641 צפיות
  21. Started by avatar,

שלום רב, ברשותי מחשב נייד מסוג GIGABYTE W566N עם מערכת הפעלה WINDOWS VISTA ULTIMATE 32bit SP1. איני מצליח להפעיל את מצלמת הרשת האינטגרלית כלל. תוכנות שעושות שימוש במצלמה (כגון messenger) מודיעות שאינן מזהות כל מצלמה מותקנת במערכת, וכן תחת מנהל ההתקנים לא מופיע שום אזכור למצלמה. יצויין שכל ההתקנים האחרים שמופיעים שם מותקנים כהלכה. ניסיתי לאתר דרייבר למצלמה לדגם מחשב זה באתר של ג'יגהבייט אך ללא הצלחה. למיטב הבנתי מערכת ההפעלה אמורה לזהות אותה באופן אוטומטי. מה עליי לעשות? ??? תודה מראש לכל העוזרים.

• 6 תגובות
    • 778 צפיות
  22. Started by Sunny Jim,

אני רוצה להתקין מחדש מערכת הפעלה על הלפטופ שלי(HP PAVILION DV5269). יצרתי 2 דיסקים של שחזור, ומחקתי בזמנו את מחיצת השחזור, אך כשניסיתי להפעיל את הדיסקים, קיבלתי בstartup של הנייד הודעה שחסר לי "NTLDR" ואני לא יכול להשתמש בדיסקים. אחרי בירור עם HP גיליתי שאני לא יכול לקבל דיסק מ"ע רגיל, אז החלטתי להתקין מערכת הפעלה אחרת משלי. הבעיה היא, שכשניסיתי לעשות זאת, זה לא הצליח. כאשר אני נכנס לתפריט הSETUP של WINDOWS, הוא אומר לי שאין לי הארד דיסק תקין מחובר, או משהו בסגנון. ניסיתי לעשות התקנה אחרי שטענתי את מערכת ההפעלה הישנה, אך כשהוא עושה RESTART ונכנס לSETUP, כשהוא טוען את הקבצים, זה נותן לי מסך כחול שאומר שיש איזה טעות בלה בלה. כשניסיתי לעשות UPGRADE, זה לא הצליח להעתיק איזה …

• 6 תגובות
    • 951 צפיות
  23. היי חברים, מחפש מחשב נייד לאחי שמתחיל ללמוד בקרוב: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3,600 ש"ח, רצוי מאוד לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר שימוש משרדי - אינטרנט, אופיס (לצורך העניין לא יהיה שימוש בתוכנות גרפיקה/חישובים/תיכנות למיניהן) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כ…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. מפרט 1: מעבד Intel Core 2 Duo E6550 Box ¤947 http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-E6550 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤578 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤366 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL4 Gold GX XTC ¤435 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ26672048ELGEGX כרטיס גרפי Leadtek nVIDIA GeForce 8600GT Extreme 256MB PCIe ¤711 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV361 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤174 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-H62N מארז כולל ספק HEC 6A21 400W ¤411 http://skypc.co.il/product.asp?pid=6A21B-400 סה"כ מחיר לכל המוצרים:3622¤ המפרט הורכב בא…

• 6 תגובות
    • 728 צפיות
  25. Started by NTK1,

שלום, אני מחפש מעבדה מומלצת באיזור המרכז לתיקון מחשב נייד של HP, אשמח לשמוע המלצות תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.