ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,461 דיונים בפורום זה
-
שלום שלום, לאחרונה צד את עיניי המארז המדהים הזה http://www.pch.co.il/assets/big/vm2000a.jp g התחלתי לאסוף כספים ( בנתיים יש לי 150 : ), ואני שוקל ברצינות לקנות אותו. אשמח לשמוע מכם מה טוב בו, מה מיוחד וכו', והאם הוא טוב גם בהשואה למארזים אחרים מאותה החברה. בקיצור, ביקורות דעות וכל מה שמסביב. תודה , אדם.
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אני מעוניין למכור את המארז הנ"ל ורציתי לדעת כמה הוא שווה לפני שאני מפרסם אותו למכירה.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי מארהב דרך חבר : 3800+ (S-939) X2 DUAL ?1Gb 400MHz Corsair (CMX) CL2? X 2= 2gb evga ?7900GT CO 256MB חסר לי לקנות מארז ולוח אם לצורך העניין של השאלה שלי. מה דעתכם על המארז הבא (לגבי אספקת הרעש שלו או השקט שבו?) ולגבי הלוח אם איך הוא למרות שהוא יוצא לי איזה 820 שח מKSP? אני לא בקטע של אוברקלוקינג אז לא למהר להגיב. תודה אה המארז והלוח: HEC Compucase CI-69U6 400W DFI Lanparty UT NF4 Ultra-D s939
-
- 6 תגובות
- 676 צפיות
-
-
היי. אני מחפש בשביל מחשב מדיה המלצה של מארז שקט midi atx (הגודל הסטנדרטי של המארזים) וספק כוח שקט של כ 500 וואט. האם כדאי להחליף גם את המאוורר שמקבלים עם המעבד של amd במאוורר אחר למעבד? המחשב ישמש אך ורק לניגון של סרטים מהדיסק הקשיח ונטפליקס וכו.. ויתכן שמידי פעם קצת גלישה ואופיס. אני לא מעוניין באורות צבעוניים ואם יש, אז צריכה להיות אופציה לכבות אותם, אני ממש לא מעוניין באורגן אורות באמצע הסלון. המחיר צריך להיות סביר, גג 300-400₪ לכל פריט, כי המחשב כולו לא אמור לעלות יותר מ 3.5k. תודה
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
היי אני מתכוון לרכוש מחשב חדש ויש לי כמה התלבטויות : 1) איזה מארז איכותי מומלץ ? 2) איזה ספק כח מומלץ ? 3) איזה גוף קירור למעבד מומלץ? מעבד יהיה מסוג: Pentium4 Dual Core LGA 775 3.0 GHZ 930 800 MHZ 2*2 MB Cache מבקש לענות על 3 שאלות אלה בציון חברה, דגם ונתוניים טכניים חשובים (אם יש ) לכל אחד מ 3 חלקים שציינתי תוגה מראש
-
- 5 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב כמעט חדש עם חלקים מהמחשב הקודם ליתר דיוק: דיסק קשיח 1TB של סגייט,סטיק זיכרון 4GB Kingston ומארז. אני רוצה לקנות מארז שקט במיוחד שלא ישמיע רעש בעומס כבד במשחקים ובכללי אם לא ציינתי המחשב ישמש לגיימינג כבד בעיקר. כרגע אני עם מארז ללא חברה שמאוד מפריע לי ולא עושה לי טוב גם בנשמה כי זה על ידי. לגבי המארז כבר יש לי התלבטות מסויימת בין ה P100 של Antec או P280 וה P100 אמרו שיספק אותי או את ה Naoxina Deep Silence 2\3\4\5\6\7. חשבתי גם על ה 500R כי ראיתי שהוא ממש מרווח וחשוב לי שהמארז שאני אקנה יהיה מרווח כי במארז שלי נניח אם באתי לראות ספק כוח להוציא אותו ולהפוך אותו שברתי את הגב ממש ככה. וב 500R של Corsair הוא גדול מאוד וממש נוח, אני לא אתפשר על זה…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי כבר את החלקים הבאים: GeForce GTX980 G1 SSD 1TB Samsung 8x2 GB RAM DDR4 3000Mhz עכשיו אני צריך להתאים להם מארז, לוח אם, מעבד וספק כוח. לא מתוכנן OC למחשב והכי חשוב שיהיה שקט. חשבתי לקנות את החלקים הבאים: הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8066201920103 - Intel - i7-6700 Skylake Quad core CPU - 3.4 GHz - Max Turbo Frequency 4.0 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 8MB cache - 65W TDP - Tray... שלוש שנים אחריות - נמכר רק כחלק ממערכת ולא בנפרד כמות: - 1 - 1641/1608 ₪ לוחות אם - Intel LGA1151 GA-Z170-HD3 - Gigabyte - 4x DDR4 up to 64 …
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
מחיר אגיוני מחשב למשחקים!!! אני רוצה מחשב לאוברקלוק חזק עם רכיבים מהטובים ביותר שיש היום ואם עדיף AMD פשוט כי אני מחבב אותם יותר, יש לי ספק מספיק חזק אני מאמין ועם הכרטיס שלי אני יסתדר לבנתיים כדיי לי לחכות חודש חודשים בגלל שיוצא איזה משהו בזמן הקרוב? בקיצור אני צריך שתרכיבו מערכת בתוספת לשלי בסביבות ה2000 כולל מארז נחמד וכמו שהזכרתי כדיי לחכות לאיזה משהו מעניין שאולי יצא עוד חודשיים?
-
- 6 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום, קניתי מעבד Athlon64 3000+ skt939, לוח אם MSI Neo2 Platinum וזיכרון OCZ Performance Series 2x 256MB Rev3. עכשיו יש לי בערך 3000ש"ח כדי לקנות: מארז וספק, כרטיס מסך AGP (משחקים בעיקר), 2 CDRW וCPU COOLER אם יכנס בתקציב עם השאר. חשבתי על 9800PRO או 6600GT, מארז של ANTEC Performance Series II SOHO או AMG. הZALMAN 7000B AlCu LED למעבד, הוא נחשב טוב מאוד? תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אנו מעוניין לקנות מחשב בזמן הקרוב, לאחר שהמחירים של המעבדים ולוחות האם יתייצבו. בחרתי את רוב רכיבי המחשב פחות או יותר, אך עדיין אני מבולבל בקשר לנושא של מארב\ספק\מאוור\ים את המחשב אני מעדיף לקנות בנועה מחשבים, גם בגלל שאני מכיר את החנות מזה זמן רב, וגם בשל המצב הבטחוני ככה שאני מעדיף להישאר באזור חיפה. המפרט אותו בחרתי הוא לא מדויק, אך הוא מייצג לדעתי את עוצמת הרכיבים איתם יצטרכו להתמודד הרכיבים הנ"ל athlon 64 x2 4200\ conroe 6300/6400 בהתאם למחירים של המעבדים ולוחות האם (נראה בהמשך) Radeon X1800 XT 256mb GDDR III 2XDVI-I + TV או 7900gt 250GB 7200RPM 8MB SATAII DDR2 512MB 533MHZ CL4 *2 כמובן יש להוסיף לרכיבים אלה ציוד היקפי (סטנדרטי) באחד הפורומים נתקלתי בהודעה…
-
- 5 תגובות
- 927 צפיות
-
-
-
שלום לכם . יש לי מחשב נייד HP Probook 4530s ועד כמה שידוע לי לא מותקן בו חיישן מיקום. אבל, אני שמעתי שיש תוכנה לאיתור מחשב נייד במידה ונגנב או נאבד. השאלה שלי, אם מישהו מכיר את תוכנה Computrace או תוכנה אחרת שאפשר לנסות אותה חינם. אבל האם התוכנה תוכל לעזור אם לא מותקן GPS במחשב נייד. שאלתי בתמיכה של HP אם אפשר להתקין חיישן מיקום של GPS במחשב נייד והם אמרו שלא ולא יודעים מי עושה את זה. מישהו אמר לי שאפשר להתקין אותו ביציאת USB. האם יש דרך להתקין אותו בתוך מחשב נייד. זה מחשב נייד חדש, תבינו אותי, חשוב לי מאוד לאבטח אותו כמה שאפשר, כי אני גם ארצה לקחת אותו מהבית וחשוב לי מאוד להיות בטוח שאפשר יהיה לאתר אותו במידה ונגנב או נאבד. תודה, אדוארד.
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
שבת שלום לכם, לפני יומיים קניתי מחשב נייד חדש עם הדגם HP שרשום בנושא. הנה מפרט שלו: ) שלוש שנים אחריות Processor: I3 -2330 M 112.4 GZ Hard disk\; 320 GB DVD DL drive 15.6 LED (flat screen) Wi-fi and camera built-in. כתבתי באנגלית כי זה העתק מהודעה. עכשיו שעתיים עשיתי לו הפעלה מחדש כי עכבר האלחוטי שלו זוהה ע"י מחשב. הפעלתי מחדש את המחשב והוא התחיל להתקין עדכונים ולא הצלחתי להפסיק את זה וגם הוא עשה מאוד לאט זה לא אופייני למחשב כ"כ חדש. לחצתי על כל מיני מקשים וגם ניסיתי להזיז עכבר מובנה והוא לא הגיב.1) יש איזשהו כפתור אחר שיכול להפסיק את המחשב. 2) ובעניין של עכבר אלחוטי - קניתי אותו בבלוקבסטר רחובות ב-50 ש"ח - הוא עובד על סוללה, יש לו חיבור USB (עכשיו הוא עבד אתמול) ועכשיו ה…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, קודם כל כבר כמעט שבועיים מאז שקניתי מחשב נייד והוא בסדר. העכבר עובד כמו שצריך, את הכלים של המחשב הנייד החדש אני מתכוון ללמוד. רציתי לשאול אם אני רוצה ממש ללמוד על מחשבים ניידים (אבל חדשים) האם יש איזשהו אתר ישראלי או דובר אנגלית שאני יכול ללמוד מזה. במקביל אני אקרא יותר הודעות בפורום שלכם וכך אני אלמד מזה. תודה רבה ויום טוב, אדוארד.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב 3550, לא גמיש, קיבלנו תקציב מההנהלה וזה מה יש. ייתכן ואת המעבד נוכל להשיג ישירות מאינטל, וזה יסייע אולי לקחת מעבד טוב יותר בתוך התקציב. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? הכנת חומרי שיווק בחברה. עריכה של תמונות בתוכנות ADOBE (פוטושופ, לייטרום...) ויצירת סרטונים קצרים ב- PREMIERE, אבל חלקם יתבסס על חומר גלם 4K, כדי לאפשר סלו-מושן למשל, או צילומי רחפן. הפלט בכל מקרה לא יהיה 4K...אין צורך. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. (המסך לא מדהים, נקווה להשתדרג בעתיד... כרגע ממשיכים עם מה שיש) 4. האם יש רכיב ב…
-
-
- 23 תגובות
- 26.5k צפיות
- 4 followers
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 בערך 2. מה שימושי המחשב (ל דוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים עיקריים הם MATLAB, גלישה, אופיס, photoshop ועוד תוכנות שחלקם כבדות יחסית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). MATLAB שימוש כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא משחק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19 עד 24 אינטש -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם…
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אהלן כולם. הרבה זמן אני רוצה לקנות מחשב מפלצתי (וכן, אני מגיע לדרישות מטורפות כאלו). צריך חוות דעת על המפרט: המחשב מתוכנן גם למשחקים, אבל בעיקר לתלת (סצנות כבדות, המחשב הקיים כבר מעלה עשן). Intel® Core2 Extreme Processor QX6700 - 5540 ASUS P5B-E PLUS - 934 4xkingston 1024MB Kingston DDR II 667 405*1620 asus 8800GTX 768MB GDDRIII, HDTV, 2xDVI, PCI-E - 3485 CREATIVE X-FI XTREME MUSIC 24BIT 7.1 RETAIL - 690 Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II - 429 + existing external USB2 80gb ENERMAX E620AWT LIBERTY 620W ACTIVE PFC SATA CABLE MANAGEMENT - 969 ENERMAX CHAKRA 250MM FAN BLACK - 446 Keyboard, Mouse, 5.1, DVD & DVD burner - 1325 סה"כ 15338 אני מתלבט אולי לק…
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד לילד בן 7 וחצי וילדה בת 11 כרגע לא מיועד למשחקים חזקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש בייתי - לימודים לילדים ומשחקי רשת ( בשלב זה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כרגע לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 27 אינץ' של דל - ימוקם בחלל המשפחה הקטן לטובת הילדים -…
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן המחשב שלי בסך הכל בן 7 חודשים ואני כבר מרגיש כאילו הוא בן 100 לפחות לפי ההתקדמות שהייתה... 'סתכלו במפרט שלי מימין. מבאס שיצא הקונרו... ה - AM2... ועוד כל מיני צ'ופרים שגורמים למחשב שלי להיראות כמו עגלה למישהו יש חיזוקים לתת...? בכל אופן - ניגש לעניין: אני רוצה לשחק ... בכל משחק שיש היום... על רמות גרפיקה הגבוהות ביותר שניתן... אולי אני אקנה טלוויזיה LCD 26-32 אינטש (כנראה 26-27) ... ואשתמש בה גם למשחקים (אז לקחת בחשבון...) כמה ישפר הוספת זיכרון של ג'יגה? (2X512) כמה ישפר הוספה של 2 ג'יגה? איזה כרטיס מסך יותר כדאי... 1900GT, או 1900XT (אני יודע שה XT יותר טוב... האם התוספת תופסת? כלומר - שווה או לא להוסיף?) אני גם יודע שיש 1950PRO אבל לא מצאתי אותו עדי…
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אישה מבוגרת מעוניינת לקנות מחשב נייד חדש בתקציב בערך 3500 ש"ח (שקיבלה כסף במתנה ומעוניינת לשרוף את כל הכסף בשביל מחשב נייד החדש) ולהחזיק אותו ל10 שנים. לא איכפת לה אם היא קונה מחשב לגיימרים. * מטרות המחשב? מצלמת וידאו לסקייפ באיכות טובה מאוד, אינטרנט ומשחקים בפייסבוק. * גודל המסך? 15 בערך. * רזולוציית המסך? חשוב שאייקונים וטקסטים די גדולים. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת כוללת numpad. * משקל רצוי? שלא יהיה כבד מדי (לרוב היא בבית אבל עוברת ממקום למקום) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? בערך שש שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חיבורים מוכנים ל10 שנים הבאות. * Bluetooth? פחות חשוב. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?1 טרה. * כונן אופטי? לא. * האם דרושה תמיכה בתחנת ע…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש על העזרה אני מתחיל ללמוד הנדסת מכונות וכמו שראיתי בפורום כולם ממליצים על מחשב נייד ללימודים מסוג DELL עם מעבד וכרטיס מסך חזק כדי שיעמוד בתוכנות MATHLAB וSOLIDWORKS ברמה של סטודנט. מה אתם חושבים על המחשבים הניידים של HP קיבלתי וראיתי כמה הצעות מחיר וזה מאוד קורץ לי מישהו יכול לשפוך אור על הנושא 1)HP Pavilion dv6-7010ej הצעה ראשונה קצת מוזרה בגלל המחיר הנמוך (אני חושב שיש שם משהו לא הגיוני כי כל המחשבים נמצאים מעל 5000 וזה פחות מ 3000) http://www.laptopworld.co.il/Product.aspx?productid=11352 2)HP Pavilion dv6-6c03ej קיבלתי הצעת מחיר על המחשב במחיר של 3200 התקציב שלי די מוגבל עד 4000 שקל אני לא נעול על HP וכל הכוונה וכיוון למחשב יעזור תודה רבה ל…
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם, זו פעם ראשונה שאני כותב בפורום הזה...אני לא רגיל כלל לכתוב בפורומים, אך לאחר רפרוף קל באתר, השתכנעתי שזו פורום רציני ביותר :-) אני פונה בשאלה לגבי מפרט מחשב מאחר ואני מבולבל לחלוטין מכל הכתובות וסקרי השוק שקראתי כרגע יש לי מחשב P3-1000 MHZ עם 512 מגה זיכרון וכרטיס מסך GFORCE 2 64 MB וHD של 160 GB. יש לי את המחשב הזה כבר שנים רבות והוא עונה לצרכי לרוב אני משתמש בOFFICE, אינטרנט (הורדות וכאלה), צפייה בסרטים ומשחק בעיקר בNBA LIVE 06 ובקווסטים (כמה שקיימים כיום בשוק) באופן אולי מוזר , החלטתי על החלפת המחשב לאחר שהבנתי שקווסטים חדישים כמו longest journey 2 - dreamfall ו משחק נוסף מבית היוצר של SYBERIA כלל לא מסוגלים לעלות על המחשב שלי! אפילו לא בהגדרות מינמליות! י…
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
פעם ראשונה שאני מחפש נייד מבולבל מהכמות שיש מחפש נייד חזק ללא פשרות בטכנולוגיה הכי חדישה וכמובן שהיה קל קודם איזה מותג לדעתכם הכי שווה (שרות, אמינות, ביצועים) ואם יש דברים ספציפים אשמח לקבל קישור התקציב סביב 10K
-
- 6 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי את המחשב הנ"ל: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 Gigabyte GA-H85M-D3H Front USB3 Hynix 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 Seagate Barracuda 7200.14 2TB SATA3 ספק סילברסטון 500 וואט במסגרת מבצע של בלק פראיידי רכשתי היום כ.מסך: Gigabyte GeForce GTX 1060 VR Ready GV-N1060WF2OC-6GD אני מעוניין בגדול בלשחק בפורזה 3, במסך 100 אינץ' שמוקרן דרך מקרן זה המקרן אם זה משנה: http://www.netoneto.co.il/product/מקרן-תלת-מימד-מבית-epson-דגם-ehtw6600?aff=Zap&aff_a=1 אין לי בעיה למכור את המחשב הנוחכי, ולרכוש אחר, התקציב הוא עד 3000…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום קראתי ועייינתי בפורום ובאתרים השונים ואני מתקשה לבחור את הנייד שיענה לצרכי. חשוב: ישמש אותי בעיקר בחו"ל , כך שנדרשת אחריות בינ"ל במדינות מזרח אירופה שימושים בסיסיים :אינטרנט, שיחות בסקייפ, הורדת וצריבת סרטים (רצוי חיבור לטלויזיה חיצונית), תמונות (עריכה קלה בלבד),אופיס, משחקים של הילדים ( בשלב זה משחקים קלים לילדים קטנים. האם בחשיבה לשנתיים הקרובות יש צורך בקונפיגורציה מורכבת יותר -למשחקים לילדים בני 5-7?) גודל מסך: 15.4", אין צורך במסך קטן או גדול- מתכוונת להוסיף מסך נפרד עמ"נ שלילדים יהיה נח יותר להשתמש . מעבד: לפחות 2GHZ (נראה לי שחבל לקנות קטן מזה) דיסק: לפחות 250G משקל:לא חשוב כל כך, יישב בעיקר על השולחן (אצטרך דוקינג סטיישן) כרטיס מסך -האם כדאי להשקיע במשהו טו…
-
- 7 תגובות
- 871 צפיות
-