ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,364 דיונים בפורום זה
-
אילן חברה מחפש לקנות מחשב לתחילת הלימודים בתקציב 3.5 אלף תודה מראש מטרות המחשב? למטרת לימודי הנדסה, סרטים, אאינטרנט, ומשחקים לא כבדים. יהיה גם המחשב שלי בבית. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14 אינץ, מתלבט עם 15 מה דעתכם? , הבנתי שמאט עדיף. * רזולוציית המסך? מה שנראה לכם * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? שיהיה יחסית קל לא צריך להגזים * נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) שיספיק ליום לימודים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) חשוב hdmi * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) אי…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד: עבודה משרדית, צפייה בסרטים, גלישה באינטרנט. שימוש בויז'ואל סטודיו, access. כל אלה ביחד * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מט: 13.3-14 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר: לא כל כך מבין בזה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם): כמה ש…
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אז ככה אני מחפש מחשב נייד שיהיה בעקרון לשימוש של סטודנט (אינטרנט אופיס סרטים) התקציב שלי עומד על 4500 ש"ח אבל אפשר טיפה לחרוג מהתקציב חשוב לי שבמחשב יהיה סוללה כמה שיותר חזקה מסך לא יותר מ14 זכרון מינימום 2GB עכשיו חיפשתי קצת באינטרנט ומצאתי תמחשבים הבאים: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_292_2978&products_id=23078 *יש את אותו מחשב בחנות http://www.thinkpadworld.co.il/pl_product~2738-48u~11~0.htm הוא נראה לי יותר חזק אפילו ויותר זול, השאלה היא קודם כל האם החנות השנייה אמינה ונותנת אחריות בינלאומית של LENOVO וכמובן האם המחשב חזק (בכל זאת 4 שעות סוללה זה לא רע בכלל) יש תמחשב הבא של טושיבה : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_2067_2797&am…
-
- 4 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אני מתחיל ללמוד בסוף החודש, ואני מחפש מחשב נייד שישרת אותי בשנים הקרובות, שיתאים גם לצרכי לימודים, וגם ישמש כמחשב גיימינג. (חשוב מאוד שגם יהיה מצב טאבלט למחשב) 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,700 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיפות להגיע כמה שיותר קרוב ל-5,000 ש"ח. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח (עד 6,000, ורצוי מאוד שלא). 2. מה שימושי המחשב? לימודים וגיימינג. * במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכל מהכל, אבל בואו נשתמש בדום החדש על דרישות גבוהות בתור אינדיקציה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מחש…
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-
-
מטרות המחשב: מחשב לסטודנט. (אופיס, mathlab וכ"ו). לא למשחקים. כמו כן, ישמש רבות לצרכי עריכת תמונות ווידאו (פרימייר ופוטושופ). * גודל המסך: 13.3 - 14. בכל זאת, צריך שיהיה בגודל פרקטי לסחוב ממקום למקום על הגב. * רזולוציית המסך: HD ומעלה. * משקל רצוי: קל כמה שיותר. 1.5 קילוגרם ומטה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: כן, 6 שעות ומעלה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: קורא SD יהיה מאוד נחמד, לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: רק SSD. 256 גיגה ומעלה. * כונן אופטי: ללא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית: כן, או לפחות אפשרות לחברה המאפשרת הוספה. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא אפל. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם : עדיפות לשילוב מסך מג…
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפשת לפטופ לקראת הלימודים,שכולל צורב ןCD-ROM ודי וי די בתקציב של עד 5000 שקל בנוסף המלצה על סורק+מדפסת עדיף משולב. תודה
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? משרדי וסרטים, אין תוכנות מיוחדות... * גודל המסך? הסוללה צריכה להיות סבירה, ובמחיר הזה אני לא יכול לעלות ליותר מ14, נכון? אז אני מניח ש13-14 * משקל רצוי? פחות רלוונטי, אין סיבה שיגיע ל2.5 ק"ג בלאו הכי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שיחזיק בכיתה כמה שיותר (האם 6 שעות זה זמן ריאלי ללא WIFI?) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI ו-USB * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250, עדיפות ל7200 אם מתאפשר בתקציב (היא לא תמלא אותו בחיים, לפחות שירוץ טוב יותר) * כונן CD/DVD? צורב? רצוי, לא חובה. * כונן Bluray? חחח * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * הא…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, התחלתי השנה תואר בעיצוב פנים. נדרש ממני לרכוש לפטופ חזק במיוחד שיחזיק את כלל תוכנות העיצוב למיניהם בקלות ( אוטוקאד, רייו, פוטושופ..ועוד תוכנות קצת יותר כבדות) *מטרות המחשב? עבודות עיצוב לתואר ראשון. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?15.6 אינץ, אני לא יודעת מה ההבדל בין מבריק למאט, מה שיותר מתאים לעיצוב.. * משקל רצוי? 3 ק"ג +- * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משהו שהוא לא סטנדרטי.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? 4xusb3.0, vga, hdmi, mini display port, thunderbolt * כונן אופטי? אופציה נחמדה, שוב לא חובה. *הכי חשוב הוא כרטיס מסך הגרפי שיהיה מעל 700. (מומלץ בסביבות 760-770) *זיכרון? מעל 8 . * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL, 3 שנים אחריות ( לא מאק כי…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, לרגל הלימודים שמתקרבים, הגיע הזמן לקנות לפטופ... תקציב הגיוני נראה לי בסביבות ה-3500 (אפשרי גם קצת יותר) * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, מוזיקה, צפייה בסרטים, ריבוי משימות, הרצת תוכנות לתיכנות * גודל המסך: 14 (מעדיפה להתפשר בזה על חשבון המשקל) * משקל רצוי? כמה שפחות (בעיקר צריך להיות נוח להתניידות) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 5 שעות יהיה סבבה, יותר מזה מבורך... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? UBS סטנדרטי, מעבר לזה לא באמת.. * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא משנה * כונן CD/DVD? צורב DVD * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן, ל-3 שנים + אחריות מ/אל הלקוח * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? האמת שבדי…
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
היי, לרגל הלימודים שמתקרבים, הגיע הזמן לקנות לפטופ... תקציב הגיוני נראה לי בסביבות ה-3500 (אפשרי גם קצת יותר) * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, מוזיקה, צפייה בסרטים, ריבוי משימות, הרצת תוכנות לתיכנות * גודל המסך: 14 (מעדיפה להתפשר בזה על חשבון המשקל) * משקל רצוי? כמה שפחות (בעיקר צריך להיות נוח להתניידות) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 5 שעות יהיה סבבה, יותר מזה מבורך... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? UBS סטנדרטי, מעבר לזה לא באמת.. * בלוטות? לא * גודל מינימלי של ? לא משנה * כונן CD/DVD? צורב DVD * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן, ל-3 שנים + אחריות מ/אל הלקוח * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? המליצו לי dell vost…
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקבל המלצה למחשב נייד לסטודנטית לעיצוב שעובדת עם תוכנות גרפיקה כמו פוטושופ, אוטוקאד, 3DMAX וכו'. ככל הנראה יש אופציה לקנות בניו יורק בעוד כמה שבועות. * גודל המסך? בין 14-15.6 * משקל רצוי? סטודנטית אז עדיף קל יחסית * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משמעותי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רצוי חיבור למסך רגיל , החיבורים הסטנדרטים * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח לא משנה * כונן CD/DVD? צורב? רצוי * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? מתוכנן לקנות בחו"ל אז רצוי שיהיה אמא ואבא גם בארץ * האם בתקציב צריך לה…
-
- 8 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום לכולם הורים של חברה שלי טסים לארהב לחופשה והם יקנו לה לפטופ חדש ללימודים באונ'. שימושים : בעיקר אופיס, אינטרנט, מוזיקה וסרטים שלא ישעמם. דרישות : עדיפות לזמן סוללה רב יותר בעל WIFI ו-bluetooth נפח HD : לא קריטי, אין צורך בכונן בעל נפח אדיר. לכל היותר 250GB ו7200RPM משקל: כמה שפחות (אך עם זאת מקיים את התנאים הרשומים למעלה), לכל היותר 2.3 קילו מסך: נעים לעיניים מאחר והלפטופ ישמש ככלי למידה מרכזי בעל כח עיבוד סביר, שלא יורגש עומס בעבודה עם מספר גליונות אופיס, תוכנות למניהן ודפי אקספלורר מרובים עם תוכנות רצות ברקע. אשמח אם תוכלו לכוון אותי לחנות מומלצת בארה"ב (רצוי אזור LA). בהתחלה חשבנו על Dell Latitude e6500 אבל הוא די ירד מהפרק כי היא קראה ביקורות פושרות מטה על הנטב…
-
- 4 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לפטופ בסיסי לסטודנטית- ישמש בעיקר לאופיס וגלישה באינטרנט. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), ואולי קצת צפיה בסרטים * גודל המסך? עדיפות ל14 אינץ' ומסך מט * רזולוציית המסך? HD 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שיותר קל- אין צורך בכונן אופטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 5-6 שעות עבודה אם אפשרי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB * כונן אופטי? לא נדרש * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא משנה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן- עדיף * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? מחשב אמין עם אחריות ל…
-
- 5 תגובות
- 972 צפיות
-
-
היי, אני מחפשת המלצה ללפטופ או לחנויות בארה"ב לקניית לפטופ. אני צריכה מחשב קל ונייד יחסית (בחורה, קטנה ורזה), שיתאים לסטודנטים עם צרכים של תכנות - בלי משחקים או גרפים. תכנות, אינטרנט וסרטים. שישמש אותי נחמד בשנים הקרובות. שיהיה זול, כי אין תקציב. ואני קונה בארה"ב עכשיו השאלות שלי מעבר לשאלון - - המלצה לחנויות בארה"ב? אני קונה אונליין ושולחת לדודים שיביאו לי אותו. אולי יש חנויות טובות עם אאוטלטים וסיילים שאני לא מכירה וחבל שאפספס. עברתי על דל אאוטלט ולנובו ואמזון, אבל לא ראיתי שום דבר קוסם במיוחד. בוולמרקט ובבסט ביי יש בעיקר מחודשים. - יש בעיה לקנות מחודש מבסט ביי או וולמארט? חוצמזה בטווח המחירים של 500-600$ ראיתי שחלק מהדגמים במחירי הארץ, מה שה…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אודה לעזרתכם בבחירת לפטופ לפי המאפיינים הבאים: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 4,000 ש"ח אך הייתי מעדיף לעמוד על 2,500 ככל וניתן למצוא דגם ראוי עד סכום זה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? רוב השימושים הינם לעבודה משרדית, חיבור מרחוק, מעט נטפליקס ולטיסות. לכן רצוי סוללה יחסית חזקה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי. 6. האם…
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם . אני עומד בהתלבטות לגבי קניית לפטופ חדש והייתי רוצה להתייעץ לפני . אני צריך מכשיר קל מאוד יחסית , לא שברירי במיוחד וחזק מאוד . ההתלבטויות שעלו לי הן בין : asus zenbook ux31e לבין lenovo x220 בדר"כ אנחנו מזמנים מהאתר הנ"ל בגלל זה העלתי קישור משם . חשוב לי שיהיה למחשב תחנת עגינה (docking station) . אני לא מעודכן כבר המון זמן ולכן חשבתי להתייעץ עימכם לגבי פיצרים ודברים מעניין שיקלו עלי את השימוש במחשב . נ.ב כרגע אני משתמש ב lenovo x201 עם מעבד I5 . תודה רבה לכל התומכים/עוזרים . יעקב
-
- 2 תגובות
- 967 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 450$ קונה בארה"ב א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100$ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תיכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אנדרואיד סטודיו oוvisual stud שימוש כבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך טאץ 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינ…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חבר משפחה צריך לפטופ חדש לצרכים שפוטים מעוד בעיקר גלישה ולהקרין סרטים על הטלויזיה * תקציב - 3500 ש"ח (הערה למטה לגבי התקציב) * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - אינטרנט, סרטים, ודברים קלים בסגנון הזה * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - 14" מינימום אם יש משהו מתאים גדול יותר שנכנס בתקציב יתקבל בברכה. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). - FHD יהיה אחלה אם אפשרי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכב…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות בבלאק פריידי נייד בסביבות 1000 דולר אני מחפש מחשב נייד לעבודה באוטוקד ותוכנות עתיר . אין צורך בתלת מימד. כמו"כ על המחשב להיות חזק פיזית שלא ישבר בכל נפילה קטנה. מסך גדול. אפשרות גלישת אינטרנט טובה. עם אחריות בינלאומית אשמח לקבל מפרט שאני צריך או דגם מסוים או חברה מומלצת. תודה לכל המשיבים
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם, מחפש לפטופ לעבודה משרדית, עדיפות לDELL. *תקציב? 3,500 ש"ח פלוס מינוס * מטרות המחשב? עבודה משרדית (אינטרנט ואופיס), סרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3 ומטה * רזולוציית המסך? פחות רלוונטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, סרטים ואינטרנט * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? HD 1366x768 מספיק * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? כמה שיותר קל אבל לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 4 תאים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?500GB * כונן אופטי? לא קריטי אבל עדיף * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא חברות אמריקאיות (HP/DELL וכו') * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: שלוש שנים אחריות לפחות התקציב הוא 2000 ש"ח בערך אבל אפשר לעלות עד 2500 ואם לפי דעתכם זה לא מספיק עדיין אז תגי…
-
- 19 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום דודתי ביקשה ממני לעזור לה בקניית מחשב נייד בתקציב של 5000 ש"ח. אני לא מבין כלום בניידים אז אני מקווה שתעשו את העבודה.
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מציאת מחשב נייד 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?: 4,000-5,000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, עבודה משרדתית, עריכה גרפית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב?: חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'?: שיהיה דק וקל כמה שאפשר, חשוב שיהיה חזק ועמיד 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?: לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? איזור המרכז 9. מתי מתוכננת קניית המחשב (רצוי מ…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני מחפשת לפטופ שישמש לי לניהול הקלטות - מחשב שאליו יתחבר ציוד ההקלטה - Audio Interface או המיקרופונים שמתחברים ביו אס בי, ואוכל להריץ עליו את תוכנת העריכה. מכיוון שאני רוצה להיות מסוגלת לקחת אותו לאולמות בהם אני מקליטה ולעבוד איתו שם חשוב לי שהוא לא יהיה לא כבד או גדול מידי. חשוב שהוא יהיה אמין: לא יקרוס באמצע הקלטה! יפעל במהירות טובה, ושתהיה לו בטרייה חזקה על מנת שיהיה אפשר לעבוד איתו גם אם אין חיבור זמין לחשמל. אני רוצה לשאול מה המפרט החשוב לי, ומה טווח המכירים למחשב כזה שהוא סביר (כמובן שמחפשת משהו שאוכל לעמוד בו גם כספית..). אודה מאוד לכל עזרה!
-
- 3 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום, דרוש מחשב, עדיף לפטופ (כמובן בשביל ניידות) לעבודה של מעצב מוצר לתוכנות 3DMAX, SOLID WORKS ועוד. דרישות לפי האתרים של התוכנ ות : intel pentium 4, 1gb ram, open gl, dvd drive מסך 17 אינץ' כמובן שגם כרטיס מסך חזק לתלת מימד ורינדורים בזמן אמת. אשמח לשמוע הצעות מהמומחים. (עד עכשיו היה לי presario 700, ממש ישן, הזיכרון לא מספיק לכלום, המסך כבר לא מראה צבעים טוב, ה-cd לא עובד והוא לא סוחב 3dmax.)
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-