עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם. דבר ראשון, תודה מראש לכל העוזרים. ניצלתי את החגים כדי להביא כמה חלקים מחו"ל ועכשיו אני צריך להשלים את שאר המפרט לפני בנייתו ולוודא שכל הרכיבים תואמים. המבחר ועולם הידע כ"כ גדולים כך שאשמח לעזרתכם בנושא. 1. מה התקציב המקסימאלי? לא מוגבל אבל לא אסטרונומי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? קצת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גראפית ועריכת וידאו, מוצרים של אדובי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש בינוני-כבד בתוכנות אדובי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימא…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by speed42,

שלום לכולם, אשמח להצעה למחשב נייד. תקציב - 1800 -2100. מטרות המחשב? תכנות , סביבות פיתוח של ECLIPSE, VISUAL STUDIO, MATLAB, VMWARE , סרטים, אינטרנט , עבודה משרדית. * גודל המסך? 15.6 עדיפות למסך מט. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיף מקלדת מלאה. * משקל רצוי? עדיף שיהיה כמה שפחות, לכל היותר 2.5. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא כל כך , עדיף כמה שיותר אבל מספיק 3 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDM I * Bluetooth? נחמד שיהיה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה, אני כנראה אקנה SSD ואעביר אליו . לכן חשוב שיהיה תמיכה ב SATA 3. * כונן אופטי? לא משנה . * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא צריך מער…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Cupid Me,

היי חברים צריך את עזרתכם למחשב HTPC שמיועד לסרטי HD בגדול חשבתי על מעבד AMD A6, מארז HTPC, ארבע גיגה זיכרון ודיסק קשיח רגיל בנפח מינימלי שמקובל היום 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גר…

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  4. בין המוצרים החכמים שסמסונג מכינה לנו ב-CES 2015: מחשב ה-All-in-One הראשון שכולל מסך קעור ואולטרבוק קל ודק באופן חסר תקדים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%9e%d7%aa%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%aa-%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-aio-%d7%a7%d7%a2%d7%95%d7%a8-%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%93-%d7%91%d7%9e%d7%a9%d7%a7%d7%9c-%d7%a0/

5. Started by arkzai,

. מה התקציב המקסימלי? 4500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אם אפשר לחסוך זה אחלה אבל לא על חשבון דברים חשובים במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 6000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? איור דיגטלי על קבצים גדולים, פוטושופ, אילוסטרייטור, עריכת וידאו אפטר אפקטס, מעט תלת בסינמה 4d, גם משחקי מחשב בעדיפות אחרונה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). פוטושופ, אילוסטרייטור אפטר לעבודה. הרבה עבודת איור בפוטושופ כך שצריך כרטיס מסך מתאים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא כל כך חשוב המשחקים אבל שיוכל להריץ משחקי…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. לא הלכתי לפי הנוסח של הבקשה שמופיע בחוקי הפורום. -- אוקיי, אז אני רוצה לקנות לפטופ. אלה השימושים שיהיו לו: -אינטרנט: YOUTUBE, אתרים שונים, FACEBOOK, EBAY -הורדות -סרטים -PHOTOSHOP -OFFICE ורוצה שיהיו בו: -ANTI VIRUS -ANTI SPYWARE בנוסף אני רוצה: -לשבת עם המחשב בבית קפה, ברכבת -לחבר את המחשב לטלוויזיה עוד דרישות/העדפות: -שיהיה נוח לכתוב במקלדת שלו -שיהיה לו מספיק אורך זמן בלי מטען. -שיהיה לו ביצועים שיספיקו לנ"ל -שהארדיסק שלו יעביר קבצים יחסית מהר- בגלל ההורדות וכו' -כרגע אני רגיל במחשב הנייח שלי להפעיל באינטרנט במקביל הרבה לשוניות, אני לא בטוח אם זה חייב להיות אפשרי במחשב הנייד שאני אקנה אבל זה צריך להיכלל בחשיבה של בחירת המחשב. -שיראו במסך שלו מספיק טוב גם אם התנאים הם …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום! מי יכול להמליץ על דגמים שיתאימו לכל מפרט הדרישות? תבורכו!! מטרות המחשב? אופיס, צפיה בסרטים, גלישה (המוווון טאבים במקביל). פוטושופ (של חובבנים, לא צריך מאיצים גרפיים למקצוענים). לא משחקים. * גודל המסך?13-14" האם חשוב מסך מבריק או מאט? מט יהיה יתרון. אבל לא חובה. * רזולוציית המסך? . אין עדיפות * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מקלדת רחבה ונוחה (סובלת מכאבים בפרק) * משקל רצוי? 2 קילו ומטה. חשוב כי אני המון בנסיעות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) טווח רצוי: שש שבע שעות. סוללות ניתנות להפרדה - יתרון אבל לא חובה (עוד עושים כאלה בכלל?) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HD…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by מאיהאבגי,

שלום, אני בת 15 ומתחילה ללמוד עם לפטופ בבית הספר, אני צריכה וורד שיכיל את כל הקבצים של בית הספר, ואינטרנט ומתלבטת בין שני מחשבים מה יותר חשוב בשביל הצרכים שלי, מהירות כונן קשיח או מהירות מעבד?, אני צריכה שהמחשב יעבוד מהר ולא ייתקע או יכבה פתאום. ואיזה לפטופ עדיף לצרכים שלי Asus VivoBook S451 R451LB-CA098H אסוס או Asus X455LD-WX032H אסוס, ההבדל ביניהם הוא מהירות הכונן הקשיח ומהירות המעבד עכשיו מי ביניהם יותר חשוב לי מהירות המעבד או מהירות הכונן הקשיח? תודה רבהה

9. שלום. אני צריך מחשב לרופא. הוא עובד עם 3 או 4 קופות חולים. הדרישה של כל קופה היא שתהיה מערכת הפעלה נפרדת (בגלל אבטחת מידע) וקו אינטרנט נפרד. מבחינת מעבד, אני לוקח Pentium, לא צריך יותר מזה. זיכרון - 4GB. מערכת הפעלה Win7. נקודת התורפה שלי היא מערכות ההפעלה הנפרדות. חשבתי לשים 4 כוננים קשיחים, שעל כל אחד יושבת מערכת הפעלה, ובהעלאת המחשב, הרופא בוחר עם איזה קופה הוא רוצה לעבוד ואיזו מערכת הפעלה להעלות. יש למישהו הצעה יותר טובה לפתרון הבעיה? בעיה שניה - קווי האינטרנט. לא בא לי לשים עוד 3 כרטיסי רשת, ושכל מערכת הפעלה תעבוד עם כרטיס אחר. יש אולי איזה בורר שהרופא יוכל להחליף ידנית בין קו לקו? (בלי לחבר ולנתק כבלים. זה לא בא בחשבון) לוידאו יש פתרונות כאלה. השאלה היא האם לרשת יש …

• 6 תגובות
    • 861 צפיות
  10. Started by ADHDdubstep,

אהלן לכולם, כמה בערך יעלה תיקון של מסך למחשב HP? תודה לעוזרים. - - - תגובה אוחדה: - - - שכחתי לציין שהמחשב הוא מחשב נייד. סליחה.

• 6 תגובות
    • 989 צפיות
  11. Started by yairzv0,

הדרישות שלי הם: הרצת כל המשחקים על אולטרה עם FPS גבוה בשנתיים הקרובות לפחות. שימוש בתוכנות עריכה של אדובי ואולי תוכנות כמו MAYA/3DMAX. הרכבתי מפרט מסויים באיבורי אילת שעונה על הדרישות, אני רוצה לדעת אם הוא מורכב בצורה טובה. ואיך אפשר להוזיל את המפרט (לא נשאר לי כסף למסך לכן אני מנסה להוזיל את המערכת) 4626 ש"ח באיבורי אילת (המחיר הזול כי אין מעמ) מארז: מארז איכותי מותג Silverstone דגם Redline RL04B כולל USB3.0 ספק כח : ספק כח מותג בטכנולגיית Active PFC Corsair 750W דגם CX750 הכולל 3 שנות אחריות כולל Active PFC מאוורר 12 ס"מ... מעבד : Intel® Core™ i7-4790 3.6Ghz Haswell 3 שנות אחריות למעבד קירור למעבד : מאוורר Arctic Cooling Freez…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אהלן, מחפש המלצה למחשב נייד ללימודים. עיקר השימוש במחשב ללימודים ולצפייה בסרטים בעבודה. תקציב- 3500+-, מוכן לחרוג עד 4000 שח. מסך 15.6 או קצת פחות נוח לשימוש, מקשים נוחים להקלדה. לא קריטי לי שיהיה קל ממש אבל שלא יהיה כבד מדי גם. אחריות 3 שנים סוללה- ממוצע של 6 שעות ללא מטען העדפה לדל\אסוס בעיקר חשוב לי שיהיה מחשב חזק, נעים לעבודה שיעבוד מהר, ולא יתקלקל אחרי שנה. תודה מראש לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום כולם, בשבוע שעבר כ. המסך במחשב שלי שבק, ובהתחשב בזה שהמחשב עתיק שקלתי להחליף אותו. אני יודע שבקרוב אמור לצאת הדור החמישי של ה-core i, ותהיתי אם שווה לי להמתין עם קניית המחשב עד שהם יצאו או לא לחכות ולקנות עכשיו מחשב. עוד פרט חשוב זה שהמחשב הולך להיות מחשב למשחקים אבל אני מתכוון להוציא עליו בסביבות ה3K. תודה מראש לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by tylor,

שלום לכולם, יש לי מחשב נייד מאוד ישן אבל עושה את העבודה שאני צריך ממנו. הבעיה היא שהדיסק הקשיח משמיע רעשים שלא מוצאים חן בעיני מידי. לא משהו חריג מאוד ואני צריך לקרב את הראש למחשב על מנת לשמוע אותם אבל אם שמתי לב אליהם זה אומר שזה רעש חריג (כאמור, יש לי את המחשב הרבה מאוד זמן). גם אם הוא לא משמיע רעשים חריגים לא אכפת לי לקנות דיסק קשיח נוסף רק כדי להיות בטוח. הבעיה היא שאני לא יודע איזה דיסק יתאים ואם ניתן בכלל למצוא דיסקים כאלה היום. זה הדגם של המחשב - http://www.notebook-driver.com/specs/lg-r400-series-notebook-specifications/ וזה הדגם של הדיסק הקשיח שיש לי היום - hitachi hts541680j9sa00 איזה דיסקים יכולים להתאים? כל מה שאני רואה שניתן לקנות הוא בנפחים הרבה יותר גבוהים …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Tall-Guy,

שלום חברים :-) אני מחפש מחשב לדודה שלי שמתחילה ללמוד. את עולם ה Desktop אני מכיר, את עולם הלפטופ בכלל לא. חיפשתי איזה שירשור על כמה מחשבים אמינים שכולם הולכים איתם ולא מצאתי כאלה. * מטרות המחשב? בעיקר שימוש באינטרנט ומדי פעם Office. היא לא לומדת שום דבר שקשור לעיצוב, ככה שאין צורך בכרטיס מסך חזק לדעתי. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13" אינץ. * רזולוציית המסך? לא ממש חשוב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? עדיף TouchPad שעובד כמו שצריך. הכי קרוב שאפשר למה שמגיע עם מחשבי Mac. * משקל רצוי? בינוני. הוא לא יהיה עליה כל היום, אבל כן יסתובב פה ושם. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? …

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by GnApple,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 (בלי לחרוג בכלל בבקשה) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין יותר מדי מה לחסוך.... ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין. 2. מה שימושי המחשב א) תוכנות משרדיות סטנדרטיות, וכנראה גם סביבות תכנות (vs2008, eclipse ומה שבא ליד.) ב) מחשקים שישוחקו Minecraft, Sims 4 ועוד משחקים שאין לי מושג -רזולוציה טבעית 1680*1050 (פחות או יותר?) מיועד להגדרות גרפיות נמוכות בינוניות למשך 4 שנים נניח? 3. ללא ציוד היקפי, מחשב נייח בלבד. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? זה יהיה בחדר שינה אז סביבות 5-6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Arel Kataev,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ARMA 3, DCS WORLD. BF4, GTA V - סימולטורים כבדים וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24' 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות עד כמה שאפשר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכ…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by moshemaman25,

1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי רשת לא כבדים ,דיאבלו 3 LOL וסרטים HD מחובר למסך 22+רואב סרטים על 50 LED א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקי רשת רק -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. DIABLO 3 LOL -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22 1920*1080 אני חושב+ אני רואה סרטים מהמחשב על 50 LED -לאילו הגדרות…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Riddler,

הי, באופן עקבי הפורום הזה עזר לי המון בעבר עם מפרטים מעולים והתלבטויות לגבי רכיבים. אשמח לקבל שוב את עזרתכם לגבי מפרט למחשב משרדי בתקציב של בערך 2000 ש"ח. המטרה העיקרית של המחשב הזה היא לתפקד כמה שעות כל יום במשך 4-5 השנים הקרובות, עם מינימום הפרעות ועדיף בלי צורך לשדרג. אני כן רוצה שהוא יהיה "חסין" לעתיד כמה שאפשר, ולכן אני רוצה להשקיע בSSD וגם 8GB זכרון. מקריאה של הודעות כאן די התמקדתי במעבד i3 4160 אבל אני פתוח לכל הצעה שלכם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו, אבל לדברים מהותיים שרלוונטיים לצרכים. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם יש הצדקה, עוד 200-300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by imperious,

שלום לכולם בשבוע הבא אתחדש לי במחשב שמיועד בעיקר לגיימינג ואני רוצה גם לעשות לו OC קל, התקציב שלי הוא 6500, מבקש את דעתם לגבי המפרט ואם יש הצעות לשיפור יתקבלו בשמחה וברכה תודה מראש לכל העוזרים: Intel HasWell Core i7 4790K Socket 1150 8MB 4Ghz Tray, יחידות 1 ₪1720 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=4907 קירור למעבד Scythe Mugen 4 CPU Cooler SCMG-4000, יחידות 1 ₪220 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=4671 Gigabyte GA-Z97-D3H Socket 1150 Z97 Chipset DVI+HDMI+VGA, יחידות 1 ₪660 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=4830 זיכרון למחשב G.Skill Aegis 8GB (8GBx1) DDR3 1600Mhz F3-1600C11S-8GIS CL11 , יחידות 1 ₪415 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=…

• 6 תגובות
    • 972 צפיות
  21. היי חברים, אני בעוד שלושה שבועות עובר לתקופה של שנה או אולי יותר ללונדון ואני מתלבט מה לעשות עם המחשב שלי. את המפרט המלא שלו אתם יכולים לראות בפרופיל שלי. המארז מאוד גדול ולשלוח אותו בדואר זה לא אופציה כי זה יעלה יותר מ-1000 ש"ח פלוס יהיה לי מע"מ באנגליה. יש את האופציה של לארוז אותו טוב טוב ולשלוח אותו בטיסה אבל לכו תדעו מה יכול להדפק בזמן ההעברה. ההתלבטות שלי היא האם להשאיר אותו בארץ, לקחת את הקשיחים איתי ולבנות שם מחשב חדש לגמרי או להעביר אותו איתי לאנגליה במטוס ולהסתכן בנזק. מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by tgen,

אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים בבערך 3500 ש"ח. שמתי לב שבמחיר הזה יש מפרט שהרבה ממליצים עליו מ-TMS. (התמונה התחתונה) העניין הוא שאני מעדיף לקנות מחשב מחנות קרובה אליי כמו KSP. יצרתי מפרט דומה ורציתי לדעת אם הוא בסדר. (התמונה העליונה) לגבי המפרט, כדי לא לחרוג במחיר ירדתי ל-270X ואין לי צורך בצורב. מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by Albetron,

אתמול התחלתי לשחק, שמתי לב שפתאום כל המשחקים מתחילים לזוז ממש לאט, מינוס 30 fps. לא מצאתי שום בעיה עם הטמפרטורה לאור העובדה שזה קרה שרק התחלתי לשחק. התקנתי ומחקתי דרייברים וגם זה לא עזר. אחרי כמה זמן המשחקים חזרו לפעול כרגיל מבלי שעשיתי שום דבר. היום קרה אותו הדבר ואחר כך חזר לעבוד כרגיל... מה הבעיה יכולה להיות כאן? המחשב שברשותי זה Asus g750 והוא דיי חדש יחסית.

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כפי האפשר, לא על חשבון מהירות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, אופיס וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. …

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - אשמח לפחות מזה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא ניתן 2. מה שימושי המחשב - משחקים בעיקר FIFA2015(ברשת) בגרפיקה גבוהה ואשמח לשחק GTA על גרפיקה גבוהה מידי פעם א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) לא לתוכנות במיוחדד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - מיועד למשחקים GTA/FIFA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - אני לא בטוח אבל זה פול HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - אם מתכוונים למשחקים אז גבוהות 3 . האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מ…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.