עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by aad11,

אשמח מאד לקבל מפרט אופטימלי של רכיבים המתאימים בשים לב לפירוט ולפעילויות הבאות (הפעילויות העיקריות, מספרן הודגש): 1 - צפייה בסרטים - בתדירות גבוהה למדי (לפחות פעם ביום) 2 - שימוש בעריכת וידאו (לעתים - VIRTUALDUB בעיקר או DR.DIVX) 3 - שימוש תכוף באקסל ו-MULTITASK (שתי תוכנות או יותר עובדות או פתוחות במקביל) 4 - גלישה רציפה באינטרנט (רוב שעות היום) 5 - OC - בכלל לא. 6 - ציוד היקפי - אין צורך (גם לא מסך). 7 - AMD או אינטל - מה שיותר טוב למשימות הנ"ל. 8 - המחשב עובד באופן רציף, גם בלילה (אחת לשלוש יממות אני מאתחל אותו). 9 - משחקים - לא הרבה, אולי פעם בשבוע (בעיקר משחקי ספורט ואסטרטגיה). טווח מחיר: 5000-4500 שח (כולל הרכבה) ניתן לחרוג מהתקציב הנ"ל במקרה שבו קיים רכיב אשר משפ…

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  2. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3196&CatCode=315 כרטיס מסך טוב מאד מסך גדול 2 ג'יגה 250 זיכרון ליבה כפולה 2.0

• 6 תגובות
    • 671 צפיות
  3. Started by GRINFELD,

מעבד: 3 ג'יגה-הרץ זיכרון: 2X256 DDE A-DATA 400Mhz לוח אם: ABIT IC7 INTEL 875PE (עם פייר וייר) צורב: LG 52X32X52 הארד דיסק: SEGATE 120 GB 7200 RPM 8MB BUFFER SERIAL-ATA כרטיס מסך: Sapphire 9600 XT 128 MB וכל השאר, רמקולים, מקלדת וכו' זהו, נראה לי. סה"כ 4610 מה אתם אומרים? שווה? מסך: אני יקנה MAG 786PF

• 6 תגובות
    • 972 צפיות
  4. שלום. אני מעוניין לקנות מחשב לילד בן 7, שמשחק משחקים קלים עד בינוניים. זה המחשב הנוכחי: AMD Athlon64 3200+ MSI K8N Neo2 Platinum 2x512MB A-DATA PC4000 DDR500 PNY GeForce Verto 6800GT Western-Digital WD1600JS Supertalent CA-601UFB Enermax EG475P-VE 485W NEC-3520 אני מעוניין לשמר את הספק כוח, מארז, כונן קשיח וכונן אופטי. את המעבד, לוח אם, כרטיס מסך וזכרונות אני מעוניין לשדרג. 1. תקציב: 1500 ש"ח (כרגע לא ידוע אם במזומן). 2. מטרות המחשב: משחקים קלים עד בינוניים - קווסטים, Bionic Commando Rearmed, סדרת משחקי לגו - Lego Indiana Jones/Star Wars/Batman, וכו'... 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. במחשב אני לא צריך: כונן קשיח, מארז, ספק, כונן אופטי 5. אין העדפה לחברה\חלק …

• 6 תגובות
    • 777 צפיות
  5. Started by eyalsim,

1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית,עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה בפרמייר פרו/Avid xspress. לא עבודה רצחנית אבל חשוב שיעבוד טוב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרמייר פרו, שימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסךשיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).-full hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועדהמחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד ה…

• 6 תגובות
    • 700 צפיות
  6. Started by moshe20,

שלום המחשב שלי מתחיל להראות סימנים של עייפות ובעיות אז הגיע זמן שדרוג עיקר פעילות המחשב זה משחקי רשת וסרטים המחשב: מעבד:6300 זכרון:2gb מארז רגיל ספק רגיל כרטיס מסך:gigabyte x1950 pro לוח אם:p5b dlx עכשיו יש לי בעיות הרבה במשחקים קריסות וקפיאות פתאומיות אז אני רוצה רק כרטיס מסך אנוידיה וחשבתי על ספק כוח גם כי יש לי גינרי בקיצור תעזרו לי לא מתוכנן שום אוברקלוקינג

• 6 תגובות
    • 693 צפיות
  7. שלום חבר'ה, אני מחפש מחשב לבן-דוד שלי המיועד למשחקים, התקציב לא גבוה אבל בהתחשב שהוא ללא כרטיס מסך וציוד הקיפי הוא לא רע 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך למרות שהתקציב דחוק ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF4 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כנראה 22Inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בי…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by .:YoGy:.,

יש לי אסוס זנבוק, ונאבד לי המתאם של הVGA שלהם ואני רוצה לקנות חדש... אז איך קוראים למתאם הזה?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום, אני מתכנן להרכיב את המחשב הראשון שלי. אני מחפש מארז ולוח-אם ידידותיים למשתמש המתחיל. המארז לא צריך להיות יפה או קטן. מה שחשוב לי זה שיהיה נוח לפתוח ולסגור אותו, שיהיה מספיק מקום לפשפש בקרביים שלו, ושיהיה נוח להתקין בתוכו את כל הרכיבים הדרושים: לוח-אם, מאוורר, ספק כוח, צורב, שקעי USB, וכו'. אם יש בתוכו צבעים, סימונים או תופסנים מיוחדים שעוזרים במלאכת ההרכבה - מה טוב. לוח האם צריך להתאים למעבדי AMD (כי הם זולים יותר מאינטל), הוא צריך להכיל לפחות ארבעה חריצים לכרטיסי זיכרון 1GB (לא שאני עומד להשתמש בכולם על ההתחלה, אבל טוב שיהיה), הוא צריך להכיל מקום להתקנת שקעי USB (לפחות ארבעה), ובנוסף, אני לא רוצה שהוא יכיל שום כרטיס מובנה: רשת, מסך, קול, וכו' - הכל אני רוצה להתקין …

• 6 תגובות
    • 532 צפיות
  10. שלום, 1. התקציב הוא עד 4000, בשאיפה לחסוך אם אפשר. 2. השימושים העיקריים הם יצירת אנימציות בתלת מימד + ציור בפוטושופ ופיינטר, עבודה על אפטר אפקטס ויכולת להתמודד עם רנדרים. (מסודר לפי חשיבות) 3. כרגע אין צורך בציוד היקפי.. 4. אפשר לותר על צורב 6. השקט הוא לא קריטי עבורי. (במיוחד אחרי הטרקטור שיש לי כרגע) החשיבות עומדת על 6-7 בערך.. 7.לא מתוכנן אוברקלוק 8. אין צורך במערכת הפעלה, אבל נראה לי שאעדיף שירכיבו לי את המחשב אם זה לא מוסיף עלות גבוהה 9. אין לי חנות מועדפת, כרגע אני נוטה ל Z מחשבים רק בגלל המלצה. אבל אשמח לשמוע המלצות על חברות טובות. אני מאיזור ר"ג. 10.אין בקשות מיוחדות... 11. השדרוגים יהיו חיבור שני מחשבי LCD, זה הכל. 12. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד/זיכרון? -…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by gadykay,

אז ככה מדובר במפרט לחבר שרוצה להריץ את כל המשחקים החדשים בכיף על מסך 21"HD(אפשר לשים כ.מסך קצת מעבר לנדרש) עם אופק שדרוג ברכיבים ו-OC. דרישה מיוחדת למפרט היא יכולת הרצת VM רבים במקביל.(כך שאני מניח שנדרשים לפחות 8GB ראם) מארז מאוורר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל כל עוד היחס תמורה/תועלת סביר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ועבודה בסביבת VM ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. החדשים והכבדים ביותר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. תודה שבאתם.. אני זקוק למחשב עד 2000 ש"ח.המחשב לא חייב להיות מסוגל להפעיל משחקים כבדים ורצוי שיבוא איתו צורב טוב.נוסף לכך אם אפשר אני ירצה מסך וחיבור רשת אם אפשר.במחשב לא חייב להיות מקלדת או עכבר.אה ובקשר לצורב רצוי צורב די וי די אבל אני לא צריך יותר מצורב אחדד במחשב(לא משנה הסוג).רצוי שהמחשב יהיה מהיר ונוח ותודיעו לי גם אם יש איזה דיל נחמד על מחשב שקצת חורג מהמחיר.תודה שקראתם ואני מקווה שתגיבו. :kopfpatsch:

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  13. האם עדיף לקנות שני כוננים קשיחים מדגם Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ולחבר אותם בRAID או לקנות כונן קשיח אחד מדגם Western Digital 6401AALS 640GB 32MB 7200RPM SATA II? תודה.

• 6 תגובות
    • 559 צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000-2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב לנערה בת 12 - לצרכי הלימודים + מוסיקה, סרטים, גלישה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן OC 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לגלוש עוד 250 ש"ח אם זה קריטי במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים ועבודה משרדית א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תוכנות בסיסיות + משחקים כבדים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך 24 רזולוציה של 1680X1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכד…

16. שלום קיבלתי לאחרונה את סימס 3, ואני מעוניין לקנות מחשב חדש שיתאים למשחק. קיבלתי את ההצעה הבאה דרך מקום עבודה: ---------------------------------------------------------------------- מעבד אינטל מקורי Intel® Core2 Quad Q8200 2.33Ghz 1333Mhz 4MB לוח אם אינטל מקורי Intel® PEARL CREEK G31PR 1333Mhz זכרון ראשי 2048MB DDR II 800Mhz דיסק קשיח SAMSUNG 250GB 7200RPM SATA II כרטיס מסך \ גרפי Nvidia Geforce 9500GT 512MB + DVI כרטיס קול Intel® High Definition Audio 5.1 o\b צורב DVD SAMSUNG DVD-RW 20X20 כרטיס רשת Intel 10\100\1000 o\b מארז מאושר אינטל Midi ATX ----------------------------------------------------- אני רוצה לקנות את המחשב הזה בגלל הנוחות והמחיר הלא-יקר (כ-2…

• 6 תגובות
    • 764 צפיות
  17. Started by אלעדיקו,

שלום לכולם הזמנתי את הכרטיס TwinTech GeForce GTS450 1024MB GDDR5 מ-RSM (שאני חייב לציין כל הכבוד להם. הזמנתי יום שבת, היום קיבלתי בבוקר. ) התקנתי את הכרטיס מסך והכל , מופיע לי במנהל התקנים הכרטיס, התקנתי את הדרייבר הכל עובד כמו שצריך. השאלה שלי היא כזו: אני יודע שיש מין מסך של NVIDIA כמו המסך של ATI CCC (Catalyst control center) אך משום מה כשהתקנתי את הדרייבר לא הופיע שום דבר חוץ מהדרייבר (כנראה שזה מה שיש בדיסק.) הגרסה על הדיסק היא: E1.47 (יש גרסה חדשה יותר? לעדכן?) והשאלה השניה היא, הכרטיס מסך מרגיש טיפ'לה חופשי - איך מחזקים אותו שלא יזוז בכלל ? תודה רבה לעוזרים.

18. אני מחפש מחשב בתקציב של 3.5 אלף ש"ח [ללא ציוד היקפי], בשביל משחקים כבדים, הורדות וצפייה בסרטים באיכות HD. חשוב לי שהוא יהיה שקט מאוד. אין צורך במערכת הפעלה, וללא OC. תודה לעוזרים, יובל.

• 6 תגובות
    • 641 צפיות
  19. Started by orrun,

אני מתלבטת בין הדגמים- [h=1]ASUS VivoBook S301LA-C1021H[/h] http://ksp.co.il/?enter_zap=1&uin=20506&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap [h=1]Samsung NP530U4E-S01IL[/h] http://ksp.co.il/?uin=18230 על איזה מהם אתם ממליצים? המעבד של ASUS טוב יותר או שאני טועה? אני צריכה מחשב מהיר עם זמן סוללה ארוך. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by super4life,

1. 3700 shekel ze ha takziv matrato le mishakim.2 resolution 1920-1080 lo zarih zyud hekefi.3 oc benoni.4 ain zoreh be maarehet hafala.5 hanut skypc,ve ksp.6 kartis masah ati hd 5850 meab de normali.7

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שימושים- משחקים כבדים סרטים HD OC - משמעותי ללא ציוד הקפי (גודל המסך 17) מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤725 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם ASUS P5Q ¤646 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31200 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤318 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI ¤386 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBPI כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4870X2 2048MB PCIe ¤2742 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=44055 צורב LG GSA-GH20N X20 DVD ¤130 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-G…

• 6 תגובות
    • 727 צפיות
  22. קודם כל אשמח לחנות שיש לה זמינות מלאי שאפשר לקבל כמה שיותר מהר כולל הרכבה בחונות ( אם יש כזה דבר אני קונה מחר בבוקר) - אני בימים האלה עובד מהבית ואני די צריך בדחיפות מכיון שהמחשב שלי נהרס - מעדיף לקנות מאזור המרכז אך אם המחיר זול משמועתית או חנות שזמני ההספקה מהירה משמעותית אז אפשר להתרחק -השימוש הוא לתוכנות של משרד, כמו excel, מיילים ומידי פעם גם משחקים -אין צורך בתוכנות ומערכות הפעלה -לא מתכנן אוברקלוק -עדיף שקט אך לא קריטי אם זה מייקר משמעותי -החריגה היא רק במידה והיא תהיה ממש מומלצת אך אשמח שזה יהיה כמה שיותר זול ואפילו הרבה פחות מהתקציה שרשמתי אם אפשרי כמובן הכל יש לי למעט החלקים הבאים שא…

23. שלום, מבקש חוות דעת על מפרט שהרכבתי. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית ווידאו חובבנית (photo shop, pro show producer) + משחקים של הילדים (minecraft, fortnite, overwatch) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך '24 + מקלדת ועכבר בסיסיים לגיימינג 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) HDD 2T ושני SSD 500G יועברו ממחשב ישן 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב …

24. Started by Drazick,

שלום. אני רוצה את עזרתכם בחיפוש העסקה הכי זולה למחשב לסטודנטית. לא איכפת לי חברות או כל דבר אחר. אני פשוט מחפש עיסקה עם הכי הרבה תמורה לכסף. אבל יש כמה דברים מנחים: 1. מסך LCD מינימום 17 אינטש. 2. מינימום 2 GB זיכרון. 3. כרטיס מסך לא און בוארד. 4. אין צורך במ"ה. 5. מקלדת + עכבר. מישהו מכיר את העסקה עם הכי הרבה ביצועים להכי מעט מחיר? כל עזרה תוערך... תודה.

• 6 תגובות
    • 736 צפיות
  25. שלום לכולם, דרוש מפרש לאחי לשימוש כללי וגיימינג קל, עד 2600 ניתן לחרוג ל2700 אם שווה.. לא צריך ציוד היקפי בכלל וגם לא וינדוס. תודה רבה מראש 1. מה התקציב המקסימאלי?2700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם מוצדק אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ועבודה כללית/משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג קל -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפי…

• 6 תגובות
    • 972 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.