עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by elior_mesmes,

מישהו יכול לעזור לי בבחירה? הראשון - http://ksp.co.il/?uin=23769 השני - http://ksp.co.il/?uin=22462 מישהו יכול לומר לי מה ההבדלים בניהם ומה עדיף מבין השניים? המחיר זהה! תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. אני מנסה להרכיב מפרט למחשב שמיועד לעבודה עם תוכנות גרפיות ותל מימד (psotoshop, solid works, 3d max) אשמח לשמוע עצות והמלצות. זיכרון 2 ג'יגה, מסך 19", geforce nvidia כרטיס מסך , Intel Core2 Duo E6300. צורב, יציאות usb קדמיות, מקלדת, הכל... אין לי מושג לגבי מארזים, מאווררים, פיצול זכרונות, זכרון ram ועוד כל מיני דברים. אשמח לשמוע המלצות למפרטים, עדיף עם קצת הסברים. ובמיוחד המלצות לחנות שתוכל להרכיב באמינות ולספק שירות במקרה הצורך באזור תל אביב והמרכז. המון תודה לעוזרים!

3. Started by the_big,

רציתי להוסיף זיכרון ל1G איזה סוג אני צריך לחפש והאם יש אפשרות לדואל צ'אנל

• 6 תגובות
    • 728 צפיות
  4. שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי? 6 אלף כולל אביזרים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תיכנות במספר רב של תוכנות בו זמנית, משחקים וסדרות בHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). סביבות תיכנות נפוצות (אקליפס, אנדרואיד סטודיו, פייצ'ארם, ויז'ואל סטודיו, מאטלאב וכו') בתדירות גבוהה, סדרות HD בתדירות גבוהה, משחקים בהגדרות גבוהות בתדירות בינונית ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTAV, FAR CRY, CRYSIS, COD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית…

• 6 תגובות
    • 4.8k צפיות
  5. מעבד: intel pentium3 EB 667Mhz לוח אם: ASUS P3V133 זיכרון: SDRAM 256mb (נדמה לי ש 133Mhz) כרטיס מסך: Geforce4 MX440 128Mb דיסק קשיח: 30GB מסך: 17" SAMPO לא שטוח לא יודע איזה מארז אבל משהו פשוט ככל הנראה אני קונה מחשב חדש וחסר לי קצת כסף אז אני רוצה למכור את זה. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  6. Started by Aurora Borealis,

העיניין הוא שיש תנאים קטנים... בגלל שהוא שמקח דיי הרבה במשחקים הוא רוצה mx510, וגם כרטיס מסך טוב. אין צורך בהארד-דיסק גדול מידי, צריך רק את המחשב+מקלדת+mx510. וללא צורב.

• 6 תגובות
    • 597 צפיות
  7. Started by *AlCHEMY*,

בעקבות יציאה של Conroe אני חושב על שדרוג המחשב, רציתי לקבל הערכה בכמה אני יכול למכור את החלקים הישנים שלי ולבדוק את כדאיות השדרוג. (AMD Athlon 64 X2 3800+ (E6 ASUS A8V Deluxe R2 2GB OCZ Platinum EL DDR400 2-3-2-5-1T (Gainward GeForce 6800 ULTRA AGP (425/1100 לוח אם נקנה בארץ ובא עם עוד שנתיים אחריות.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by yosi3008,

מה אתם אומרים? משתלם ביחס לסכום? הספק יוכל להחזיק את המערכת ולא להגביל איזשהו רכיב?? ושאלה אחרונה, עד כמה ההבדל יהיה משמעותי ומורגש בין הכרטיס מסך ששמתי במפרט לכרטיס 8800 ללא OC כמו ג'יגה בייט או לידטייק? כי הסכום דיי גבוה לי...ואני שוקל לשנות אולי לכ.מ ללא OC..

• 6 תגובות
    • 634 צפיות
  9. Started by eyal00,

שלום, אני מעוניין בהמלצה למחשב בתקציב של עד 2300 ש"ח. המפרט מיועד לאינטרנט,אימיול וסרטים ומשחקים פשוטים. המפרט יכלול את החלקים הבאים:מעבד,לוח אם,זכרון,הארד דיסק,כרטיס מסך,מארז+ספק וצורב DVD. תודה

• 6 תגובות
    • 755 צפיות
  10. שלום! אני צריך עזרה בבנית מפרט למחשב חדש תקציב 6K למשחקים 1. מה התקציב המקסימלי? 6K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? גמיש - לכל כיוון. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים ומולטימדיה. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר, משחקים, ריבוי לשוניות בגלישה וכן ריבוי מסמכי אופיס ומצגות. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1920*1080 לפחות * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? מה שחדש היום בשוק, וגם בעתי…

• 6 תגובות
    • 816 צפיות
  11. זה המפרט שהרכבתי : Intel Core I7 920 2.67 GHz 45nm - BOX 1543ש"ח GIGABYTE GA-EX58-UD5 (X58) i7 Nehalem - ATX 1391ש"ח G.Skill DDR3 6144MB Tri Channel 1600MHZ 6GBNQ CL9 598ש"ח GAINWARD 1792MB GTX295 - PCX HDMI - retail 2643ש"ח WD Caviar BLACK SE32 1 TB-SATA-3Gb/s-32 MB Cache-SATA 3 592ש"ח Thermaltake ARMOR Extreme Edition full Tower - BLACK 910ש"ח Zalman 750W (ZM750-HP) - PSU 916ש"ח PIONEER DVR-216DBKx20 (BLACK) DUAL LAYER -SATA- BULK 158ש"ח Scythe MUGEN 2 Cpu Cooler AM2 / 775 / 1366 292ש"ח 9000 ש"ח כל הערה והצעה תתקבל בברכה תודה אנשים

• 6 תגובות
    • 654 צפיות
  12. שלום! אבא שלי נוסע לחו"ל עם כדי לעשות מצגות וצריך נייד עם מסך כמה שיותר גדול. ראיתי בZAP ניידים עם 20" אבל במחירים אסטרונומיים ודרגה אחת מתחת זה כבר 17". לא אכפת לי לקנות מחשב חלש וכבד - רק שיהיה לו מסך גדול ועם רזולוציה מרשימה (לפחות 1650, עדיף 1920x1200). אני חייב לקנות בארץ. למישהו יש המלצה? נצל"ש: ראיתי שרוב הניידים מגיעים עם VISTA ושמעתי שיש בעייה להחליף להם מערכת הפעלה. אני חייב שהמחשב הזה יריץ Win2003 כדי שאני אוכל להתקין עליו SQL Server 2005. זה בעייה להתקין על מחשבים ניידים?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  13. היי אחרי כמה וכמה שנים טובות החלטתי לקנות מחשב חדש אשמח לכמה מפרטים או בכלל למפרט תודה רבה לעוזרים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4/5/6 חריגה אפשרית אבל מעדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר עריכה גרפית מימינלית (photoshop,ilussturitor בעיקר) המשחקים שישחקו כנראה יהיו משחקים כגון world of warcraft רוצה להריץ אותו על בינוני ושהמחשב ישרוד בראיה למרחק ובכללי בריידים ולא יקרוס counter strike/overwatch /המשחקי יריות לא אכפת לי להריץ על איכות נמוכה אבל שיהיה FPS וירוץ טוב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? …

14. Started by kostiak,

אני רוצה לקנות נייד לקראת תחילת הלימודים כסטודנט * מטרות המחשב? בעיקר עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) ותכנות (Visual Studio, Eclipse, Netbeans) ואולי קצת עריכה דו מימד. (לא צריך בכלל למשחקים) * גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מעל 3 שעות יהיה טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) אי צורך * בלוטות? אין צורך * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160GB * צורב DVD? לפחות כונן שקורא DVD * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא HP חשבתי על הLENOVO SL300, יש מישהו שמכיר את המחשב? מה דעתכם עליו?

• 6 תגובות
    • 898 צפיות
  15. בלי ציוד היקפי, רק השורה של הi3 2100, מי שצריך את המפרט צריך דברים פשוטים כמו סקייפ, WORD, לפתוח הרבה תמונות במקבל וכו' המפרט הזה יספיק? אני יודע שהוא ממש לא משו משו אבל הוא נורא זול, אם אתם רואים שמנסים לזיין אותנו איפשהו אז תגידו, הלוח אם אמור להספיק לצרכים נכון? תודה מראש.. Uploaded with ImageShack.us

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  16. ראיתי ניידים ללא מערכת הפעלה שעושה אותם יותר זולים, אבל שווה לקנות אותם? אני יודע שכל נייד אמור לבוא אם מערכת הפעלה OEM מיוחדת בשבילו עם דרייברים ותוכנות (ואולי למערכת הפעלה זאת אפילו עשו אופטימיזציה מותאמת למחשב נייד זה?). תודה.

• 6 תגובות
    • 7k צפיות
  17. Started by MCmett,

אני מתכנן לרכוש את המחשב הנ"ל. מצאתי כי יש גרסה של SSD בת 256GB שהיא תוספת של 500$ (קיים רק בגודל הזה) ואחת רגילה עם HD (בגודל של 500GB מובנה ו750GB בתוספת של 130$) השאלה שלי היא כזאת: 1. עד כמה השוני בין SSD לHD והאם הוא הכרחי\קריטי (גם למשחקים) 2. אם כן אני מחליט לרכוש את הSSD, האם אני יוכל להחליף אותו בעתיד (לשדרג) אין מגבלות תקציב. תודה לכל העוזרים.

• 6 תגובות
    • 978 צפיות
  18. שלום לכולם אשמח אם תתנו לי הצעות לשיפור או מפרטים שנראה לכם שיתאימו לי. אני זקוק מחשב כללי שיתן מענה להכל בצורה טובה\נורמלית לא חשוב עם זה גלישה חלקה באינטרנט הוא הרצה חלקה של פוטושופ וכל שאר התוכנות וכמובן מדי פעם משחקי מחשב(לא משהו מטורף ואני לא צריך כרטיס מסך מפוצץ). חשבתי על משהו כזה: מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 2.2GHz(E4500) 800MHz/FSB 2MB - BOX ¤ 631 לוח אם : GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤ 563 זיכרון : TWINMOS TWISTER 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 ¤ 366 כרטיס מסך : LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GT TDH EXTREME 256MB GDDR3 - DX10 - RETAIL ¤ 706 דיסק קשיח : WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤ 380 ספק כוח : HEC WIN 420 ¤ 314 מארז : THERMALTAKE SOPRA…

• 6 תגובות
    • 694 צפיות
  19. Started by deadrineep,

אהלן, אני משחק סטארקאפט 2 ויש לי מעט בעיות עם המחשב- ברשותי מחשב די ישן: Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz לוח אם: Fatal1ty F-I90HD (ATI RS600-SB-600) זכרון פנימי 2GB DDR2 kingston כרטיס מסך NVIDIA GeForce 8600GT (בעל 256מגה זכרון) תכלס הוא משרת אותי על הכיפאק ולא עושה בעיות אני משחק בעיקר starcraft 2- הבעיה היא שבהגדרות הכי נמוכות הוא רץ לי על 50FPS כאשר אין ממש יחידות על המסך, אבל בזמן שיש אקשן, הוא יכול להגיע גם ל 10FPS ואם המצב ממש עמוס, גם ל 1-2FPS. מן הסתם זה לא אידאלי לגיימר.. שתי שאלות: א. האם החלפת כרטיס מסך תעזור לי להריץ אותו על סביב ה 40FPS גם כאשר יש יחידות רבות על המסך (בהנתן שאני שומר על הגרפיקה בהגדרות הנמוכות ביותר)? ואם כן, לאיזה כרטיס כדאי להחליף? (ת…

• 6 תגובות
    • 874 צפיות
  20. אז ככה בסה"כ יש לי מחשב אישי כרגע נייד עם כרטיס מסך 8400 ו2 גיגה זיכרון ככה שלעבודות ומשחקים בקטנה בקטנה יש לי מקום... אני רוצה לקנות מחשב שני לחדר שיחובר לLCD 26 אינץ' (אין צורך בOC ציוד הקפי וכל השאר.. .. ציוד הקפי אני שם בתקציב אחר) בכל מיקרה אני רוצה מחשב שיש כעמדת מולטימדיה לחדר (תיהיה מקלדת ועכבר אלחוטי פלוס 4 שלטים בחיבור USB שאני אוכל לשחק פרו עם החברה .. אני לא שולל אפשרות של קונסולה PS3 אבל נראה לי שאני מעדיף שלא ) עוד לא החלטתי על מערכת הפעלה אבל יש מצב שאני אלך על ויסטה הדרישות הבסיסיות הם תקציב של עד 3000 (קצת נמוך אני יודע) לא יודע באיזה חלק של המחשב להשקיע (המארז יהיה סטנדטרי מארזי HTPC עולים יותר מידי) יש איזה המלצות למישהו שעשה משהו בסגנון או שפשוט לוותר …

• 6 תגובות
    • 663 צפיות
  21. שלום! זקוק להמלצת מפרט למחשב משרדי בסכום של 2000- ש"ח אפשרות חריגה של 200 ,אם ממש כדאי,עכשיו השאלה אם המעבד I3 מומלץ?... אני רוצה שיהיה גם 4 גיגה זכרון לפחות. אוקי,המחשב מיועד לעבודות WORD אתרים תוכנות שונותת עדיפות למעבדי אינטל צריך מארז עם קירור כי עכשיו לקראת הקיץ זכרון 4 גיגה(שימוש בXP),וארדיסק של 320 אפילו יספיק.. הציוד העקפי אין צורך יש הכל... תודה לכם!

• 6 תגובות
    • 700 צפיות
  22. Started by Nimale,

עריכה: צרפתי קובץ שמסביר בפירוט רק את המפרטים אז בבקשה להתעלם מהמפרטים שלמטה, תודה! ---------------------------------------------------------------------------------------------------- היי, אני מתכנן הביא לארץ בעזרת ה' שאמא שלי תיסע אחד מהניידים בכותרת ואני מאוד מתלבט בזמן האחרון בין שני ניידים מאוד מכובדים אפשר להגיד, הראשון הוא ה-Dell XPS M1530 והרי המפרט: SYSTEM COLOR Midnight Blue PROCESSOR Intel® Core 2 Duo Processor T8300 (2.4GHz/800Mhz FSB, 3MB Cache) OPERATING SYSTEM Genuine Windows Vista® Home Premium Edition LCD AND CAMERA High Resolution, glossy widescreen 15.4 inch LCD(1440x900) & 2MP Camera MEMORY 4GB Shared Dual Channel DDR2 SDRAM at 667MHz (2 Di…

• 6 תגובות
    • 793 צפיות
  23. Started by fx-57,

טוב,אז..... אני רוצה לקנות לעצמי מחשב נייד ב5500 ש"ח בערך. חשבתי על זה: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=TZC07684999 או על זה: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=1EZPSM70E01500QG3 או http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=TZC076849N-

• 6 תגובות
    • 892 צפיות
  24. דרישות מהמחשב: 1. יכולת הרצה במקביל של כמה מע' הפעלה במקביל (xp, vista, ubuntu) עם vmware (כנראה שעדיף quad core 2...) 2. הרצה של הרבה תוכנות במקביל מבלי להרגיש שום ירידה בביצועים 3. לראות סרטים באיכות טובה, מוכן להשקיע ברמקולים (לא משהו מטורף) 4. כרטיס wifi ורשת רגיל 5. מקלדת ועכבר אלחטיים (שלא עושים בעיות או נתקעים). עכבר לא גדול במיוחד אבל נוח ובלי שום תחנת עגינה שתופסת מקום. מקלדת - נוחה, אולי ארגונומית אבל לא מסובכת. 6. מסך LCD דק לפחות 22'.. 7. אולי בעתיד ארצה להוסיף עוד מסך ולעבוד עם שני מסכים - מוכן להשקיע עד 4500 אם אפשר להכניס 2 מסכים במפרט. 8. מארז לא רועש

• 6 תגובות
    • 621 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.