עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=915408 מטרות שימוש: 1. והכי חשוב! שישרוד 3-4 שנים. 2. אופיס. 3. JMP 4. צפייה ישירה 5. קודי אני יכול לרכוש את המחשב הזה עם ווינדוס 10 DG7 ב2000 שקלים. האם כדאי?

2. https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=17960 או https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=17961 אני רואה שיש הבדלים בין המעבדים ובין המאיץ הגרפי 520 מול 540. השאלה האם שווה להוסיף 500 שקל או שההבדלים לא מצדיקים את זה?

3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000-2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב לנערה בת 12 - לצרכי הלימודים + מוסיקה, סרטים, גלישה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן OC 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by wraithLord,

Ivy Bridge היה מעולה. אבל עד כמה לעומת Sandy Bridge? בצריכת חשמל זהה אנחנו מקבלים 2.7/3.7 ב3740QM לעומת ה2630QM, שמגיע עם 2.0/2.9. אבל חוץ מכח עיבוד, מה עוד מסתתר פה? עד כמה הקפיצת מדרגה מ32 נ"מ ל22 נ"מ אכן משפיעה? 5% עדיפות clock per clock אומרים, אבל אילו עוד טכנולוגיות מסתתרות מאחורי Ivy Bridge? תמיכה בDDR3L לא ממש רלוונטי כי הלוח אם לא ממש יתמוך בזה. DDR3 בתדר 1666 הולך להוות קפיצת מדרגה משמעותית מ1333 mhz? ספק בליבי. אבל כן יהיה נחמד להתחדש במעבד חדש (כן, כן, חדש מהניילון. שמור באיזה חור במחסן במלזיה או משהו בסגנון). מבחינת כוח עיבוד אין מה להשוות, אנחנו מדברים על סטוק ב3740QM שהוא כמעט הטורבו של ה2630QM, וטורבו שלא נשמע כמוהו בניידים בזמנו. חוץ מזה - יש ע…

5. Started by Kobi Mor,

תקציב:5000 שח אפשרי חריגה עד 6000 שימושים:משחקים ו הגדרות משחק מקסימליות מיועד לטלוויזיה 32 אינץ רזולוציה 1080fhd אין צורך בציוד היקפי מרכיבים: מחשב קומפלט צריך בלי ציוד נלווה רק כונן ותכולתו אוברקלוק: כרגע לא מתוכנן אין צורך בוינדוס או תוכנות למיניהם קנייה בקרוב תלוי כמה מהר אקבל תגובה אופק שדרוג וכו לא קריטי אבל שיהיה במידת האפשר(עדיפות לביצועים מאשר לאופק שדרוג)

• 6 תגובות
    • 3.4k צפיות
  6. Arctic Cooling Freezer 7 Pro Asus H170 Pro Gaming DDR4 16GB DDR4 2133-2400Mhz Geforce GTX 1070 8GB GDDR5 Crucial MX300 SSD 275GB SATA3 Antec NeoEco 550W Modular Core i5-7600K האם המפרט יתאים להחלפת כרטיס כשיצאו כרטיסים חדשים ? על איזה מארז עמיד תמליצו ? יש לי חוייה מאוד גרועה עם מארז פלסטיק הוא הרס כמה כוננים כי הם לא עומדים יציב וכל הזמן הכרטיס מסך היה יוצא מהלוח אם

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. שלום יש לי התייעצות, אני הייתי אמור לקנות מחשב יד שנייה מבוסס לוח אם z170 ומעבד 6700k כרטיס מסך 980 ti ספק מודולרי טוב של חברה גנרית highpower 750s 80 bronze זיכרונות קינגסטון 16 גיג'ה 2400 ddr4 קירור artic freezer 11 pro מארז antec g505 במחיר מעולה (הכל לא עבר אוברקלוק). את המחשב הייתי אמור לרכוש מאדם אותו אני לא מכיר אבל עושה רושם של בחור אמין וגם קיבלתי המלצה עליו מבחור אמין אחר בנוסף הבחור מוכן לחתום על זיכרון דברים והיה מוכן שאבוא להריץ על המחשב איזה בדיקות שבא לי. המחשב בן חצי שנה (ראיתי את הקבלה) יש קבלות ויש אחריות ראיתי (אפילו ביררתי עם החנות האם האחריות עוברת אלי במידה ואני רוכש את המחשב למרות שהקבלה על שם המוכר). הגעתי לבית המוכר. המחשב דנדש הוא שומר עליו בקנ…

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by N1_Dawg,

אהלן חבר'ה, המחשב הקיים שלי התחיל קצת לקרטע, אז הגיע הזמן להחליף לו כמה חלקים. אני אשתמש במחשב לגיימינג בתדירות גבוהה רק עד סוף השנה, לאחר מכן אני אתחיל לימודים באוניברסיטה, אז אני אשחק הרבה פחות. אני רואה פחות טעם לקנות מחשב חדש(אלא אם כן אפשר לקנות מחשב חדש יותר טוב באיזור המחיר הזה, אשמח אם תעזרו לי עם העניין). הנה המפרט של המחשב הקיים: מעבד: Intel Core i5 4570 לוח אם: Gigabyte GA-B85-HD3 ספק כוח: ספק 550W של Raider, לא בטוח מה הדגם. זיכרון: שני סטיקים של 4GB של Crucial. דיסק קשיח: 2TB של Seagate כרטיס מסך: Gigabyte Geforce GTX 770 2GB מארז: Cooler Master CM 690 II והנה גם הפורמט מהנעוץ, כדי שיהיה קצת יותר ברור: …

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by PrizeeHeb,

שלום לכולם, מעוניין לקנות מחשב נייד לאשתי עד 1000 שקל 15.6 אינץ' מה אתם אומרים על הבאים מה ללכת או ממקום אחר כמובן. אשמח לעזרה http://ksp.co.il/?uin=35729&select=.268..271..211. http://ksp.co.il/?uin=33714&select=.268..271..211. http://ksp.co.il/?uin=35730&select=.268..271..211. https://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=19263 https://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=19181 אני יודע שזה באילת המחיר הזה יש מי שיביא לי אותו

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by urielbd,

אהלן, מחפש לרכוש מחשב לגיימינג שיריץ משחקים סבבה עד 3000 ש"ח.. שיהיה לפחות עם 8G ram, ssd 120gb וכרטיס מסך טוב.. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. היי חברים, אשמח לייעוץ לקניית מחשב נייד שיתמוך בפוטושופ ואבלטון לייב להופעות. התקציב שלי הוא עד 3500 ₪, גמיש במידת הצורך ב200-300 ₪. הבנתי שהמינימום לאבלטון הוא 8RAM, i5. תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. היי, אני מחפש מפרט למחשב נייח. התקציב הוא בין 3000 ל- 4000 ש"ח. השימוש הוא בעיקר לצפייה בסרטים באיכות גבוהה, גלישה באינטרנט, לפעמים תכנות ב- visual studio ו- intellij. גיימינג לא רלוונטי בכלל. כרגע עובד עם מסך 23'' עם רזולוציה טבעית של Full HD (1080p) 1920 x 1080 (ממש צפציפית Samsung SyncMaster BX2335 LED - LED monitor - 23"). אם התקציב יהיה יותר קרוב למינימום אשקול לקנות מסך חדש (כמסך נוסף), פחות קריטי בטווח הקרוב. (כן אשמח להמלצה על מסך 25'' שיתאים למחשב, עדיף עד 1500 ש"ח). אין צורך בציוד היקפי. השקט חשוב כיוון שהמחשב נמצא בחדר שינה. לא מתוכנן אוברקלוק. צריך לכלול וינדוס 10. צריך צורב. הקנייה מתוכנן עד סוף השבו…

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. אז ככה, את המחשב קניתי לפני כמה שנים טובות, לדעתי באזור 2011, מאז הוא עשה את שלו והיום כמעט לא זז ולכן אני רוצה לשדרג אותו או לחילופין להחליף לגמרי, המפרט הוא כזה: לוח אם: asus p5q pro turbo עם קירור Freezer Extreme מעבד: Intel Core 2 Quad Q8300 שני כרטיסי מסך בקרוספייר: Radeon HD5770 זכרון: 8GM RAM לא זוכר של איזו חברה וכן שלושה כוננים נייחים SATA HDD. כיום אני צריך מחשב שיוכל להריץ לי תוכנות עריכה כמו לייטרום ופוטושופ וכן עריכת וידאו כמו פרימייר, כמו כן מעוניין להגדיל את הזכרון ל16GB RAM ולהוסיף SSD של 250-500GB. האם שווה להשאיר משהו מהחומרה שיש לי כיום במחשב? או להעיף הכל ולקנות הכל חדש? אשמח ליעוץ, תודה.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. ב"ה שלום חברים, אשמח לשמוע את חוות דעתכם המקצועית לגבי מפרט למחשב VFX שמיועד במקביל לסימולציות עצומות ורינדורים כבדים מאד !! בעיקר בתוכנות : Vray - 3D-max - Realflow - FumeFX- Octane render - Houdini - Aftereffects התקציב שלי עומד על 23,000 ש"ח, להלן המפרט: FSP Hydro G 750W PFC Gold 80+ Intel Core i7 6900K / 2011-V3 Box Gigabyte GA-X99-SLI Retail Corsair Water Cooling H115i - לעבודה עם אוברקלוקינג 4X Corsair DDR 4 32G (16Gx2) 3000 (לסימולציות כבדות מאדד) Samsung SSD 1.0TB 850 EVO 2.5" SATA III - למערכת הפעלה 2X - WD 4.0TB 64MB SATA3 Red NAS WD40EFRX 9 - לשמירת cache של סימולציות ורינדורים Nvidia TITAN X 12GB Pascal - לסימולציות ומנועי …

15. Started by Shayki Abramczyk,

שלום לכולם, מתלבט בין 2 מחשבים ניידים כמעט באותו מחיר, אחד עם Core i7-6500U והשני עם i5-6300HQ. מה עדיף? (כי הבנתי ש-HQ הוא עם 4 ליבות). תודה רבה!!!

• 6 תגובות
    • 8.6k צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Overwatch, Counter Strike, League of Legends -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). תלוי בכם (דרוש מסך) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by mei,

היי אנשים, אשמח לקבל המלצה למחשב בסדר גודל של עד 3.5K שמסוגל להריץ Adobe Illustrator , Photoshop. תודה !

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by idoleff,

שלום, ברשותי מחשב ישן עם המפרט הבא, שמשמש בעיקר לאינטרנט ואופיס: מעבד: AMD Athlon X4 630 2.7Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 BOX לוח אם: Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H AM2/AM3 מארז: Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS 2xAntec TriCool 120mm Included ספק כוח: SeaSonic ET 500W 34A @ 12V Bulk זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR3-1333 CL9 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 1000Gb 16MB AAKS כונן אופטי: LG GH24NS50 DVD-RW x24 Dual Layer Sata Black בתקופה האחרונה (ואחרי הרבה שנים) המחשב כבר די איטי. חשבתי לשדרג אותו מעט, ורציתי להתייעץ אם זה אופציה בכלל, ואם משתלם. הכיוון היה לשמור על או…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by NadavP,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך אבל לא אם זה יעלה לי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4000 ש"ח אם זה ממש שווה את זה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 4, Watchdogs וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי כבר מסך Dell U2414, רזולוציה 1920x1080. -לאילו הגדרות גרפיות מי…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. בגדול בבית יש לי מחשב נייח חזק ככה שאם אני אצטרך לעשות דברים כבדים ממש יש לי איפה ומכאן באה ההתלבטות אם לקחת מעבד בעל סיומת M או U אני יודע שאם אלך על מעבד U יהיה אפשר לקבל משקל נמוך משמעותית. וההתלבטות אם מעבדי הU מספיק חזקים להתמודדות עם תכנות קל יותר ביום יום. בכללי היית שמח לאתר טוב להשוואת מחשבים בעל אפשרויות רבות לסינון כדי לבחור את המחשב המתאים. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), תכנות(matlab,c,vhdl), צפיה בסרטים(יחובר לטלויזיה) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?13.3-15.6 מט * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים ב…

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. Started by Skipper,

היי כולם, יש לי כרגע בלפטופ 2*2gb ram. אם אני אחליף סטיק אחד ב4 אני אקבל 6? או לחילופין אני אחליף אחד ב8 יהיה לי 10gb ראם? יש לי מערכת הפעלה 64 ביט

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by Wegwe Bwebwebew,

אני רוצה לראות תבצועים אם המעבד הזה להגיע ל5.6GHZ לפחות הוא הגיע ל4.6 אם סטוק קולר 1. מה התקציב המקסימאלי? 7k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: רוב המשחקים בשוק -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. התחלתי להתעניין במחשב הזה. Toshiba Satellite P50-B-103 http://ksp.co.il/?store=eilat2&uin=24442 עכשיו כתוב שהצורב שלו הוא slim, דק. האם אפשרי להכניס SSD במקום הHD הקיים ואת הHD הקיים להכניס במקום הצורב בעזרת תושבת? ועוד שאלה, לאחר שהרכבתי SSD איך אני מעביר את מערכת ההפעלה מהHD לSSD?

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. שלום, אשתי צלמת והיא זקוקה למחשב מתאים. להלן הפרטים: רוב השימוש שלה במחשב הוא עם photoshop ו-lightroom ולעיתים רחוקות עריכת וידאו עם premier (כמובן שגם אינטרנט, עריכת מסמכים וגם משחקים פה ושם אבל זה לא העיקר). מכיוון שהשימוש במחשב יהיה תדיר (זו עבודה), אנו זקוקים למחשב יציב, שלא יתקע ושיעבוד מהר עם התוכנות. המחשב צריך להיות מסוגל לקרר את עצמו טוב. אין צורך במערכת הפעלה. בנוסף למחשב, אנחנו זקוקים להמלצה על מסך טוב שאפשר לכייל אותו (עד 1500 ש״ח). הרכבתי את המפרט הבא, אשמח לקבל מכם חוות דעת עבורו או רעיונות איך אפשר להוזיל את המחיר: מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601560113 - Intel - i7-4790 Quad core CPU - LGA1150 - 3.6 GHz - 8MB cache - 22nm - 84W TDP - Integr…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.