ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
אהלן...! אני צריך המלצה למפרט מחשב+מסך+. השימוש העיקרי הולך להיות גלישה באינטרנט. אני רוצה שהוא ישרת טוב את המטרה, דגש על: 1. שיהיה מהיר מאוד ב-Windows XP, גם כאשר עובדות בו זמנית הרבה תוכניות. 2. מינימום נזק לעיניים. 3. מינימום תקיעות, תקלות, בעיות (שדורשות ידע רב יותר מידע מינימלי מאוד) המחשב לא אמור להריץ משחקים, לכן אני חושב שהכרטיס מסך הישן שלי Asus Geforce 2 GTS 64 MB יכול להספיק, אבל, אם יש כרטיס מסך טוב יותר במחיר ממש זול אז אולי עדיף שאקנה חדש וזהו. אני לא עומד לעשות OC (אין מצב) והתקציב הוא 5000 ש"ח כי נראה לי שזה תקציב שאני אוכל להביא בו משהו טובאם נראה לכם שזה תקציב גבוה או נמוך מדי אז אתם יכולים לשנות. תודה מראש !
-
- 51 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס תקשורת של INTEL מסדרת PRO/1000 שאני יוכל לחבר לנייד שלי -אפשר שהוא יהיה גם עם חיבור USB או שיתחבר דרך ממשק EXPRESS CARD אני צריך את הכרטיס הספציפי הזה לעבודה-אני יודע שקשה למצוא כזה דבר בגלל זה אני פונה למומחים בפורום תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
דרישות: מעבד I5 לפחות, קשיח לפחות של 500GB, מסך של 13.3" ומשקל כמה שיותר נמוך. 3 שנות אחריות. תודה.
-
- 14 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש ומסך. התקציב 3800 שקל עם אפשרות לחריגה קלה. אין צורך בoc . תעזרו בקשה
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
האם כדאי לקנות מחשב נישא יד שנייה (כי שמעתעי שמלא פעמים מגלים שיש תקלות במחשב רק לאחר כמה זמן של שימוש) ואם כן אם איזה תוכנות אני יכול לבדוק את החומרה של המחשב? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
1.אני מעוניין שהמעבד יהיה בעל 4 ליבות 2.אין צורך במסך ואין צורך בציוד היקפי למחשב 3.אפשרות לחריגה של 200-100 ש"ח. 4.לא חשוב לי עיצוב חיצוני כמעט בכלל. חשוב שיהיה שקט. מעוניין בקירור סטנדרטי. 5.האם חשוב שקט? עד כמה? - חשוב. 6. האם מתוכנן OC? - לא.
-
- 6 תגובות
- 653 צפיות
-
-
ברב המפרטים שראיתי משתמשים הציעו מעבד בסגנון AMD Athlon64 3000+ עכשיו השאלה שלי זה למה דווקא מעבד 64 ביט, הרי שמעתי שביינתים כמעט שום דבר לא מנצל את האופציות שהוא נותן כ64 ביט. ויוצא שהוא לא מנוצל כמו שצריך. אז למה לבזבז עליו כסף ?
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
היי! אני סולהי, ואני רוצה לקנות מחשב חדש, שמצד אחד יתאים לעבודה שלי (הפקה מוזיקלית), ומצד שני יתאים לגיימינג. כל ידע שיש לי לגבי מחשבים הוא מקרי בהחלט, ובגלל זה אשמח לעזרה מכם לעשות קנייה חכמה! השאלה שלי זה- עד כמה שונה מחשב שמיועד לגיימינג ממחשב שמיועד לעריכת מוזיקה? ואם יש לי כרטיס קול ורמקולים איכותיים, זה יפתור את ההבדל? וגם, ראיתי את התבנית הזאת בפוסט של אחת הגולשות פה, חשבתי לענות על זה בשביל שתוכלו לדעת יותר מדוייק מה אני מחפשת: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7,000 בתשלום אחד, או יותר אם אפשר לחלק את התשלום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ג…
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
משחקים : לא! יעוד : מחשב ביתי + שרת mySQL + תחנת פיתוח תוכנה OC : כן, צנוע - בשביל להגיע לFSB תואם בין הCPU לDDR בסיס : COMPUCASE CI-6a19 עם 2 מאווררים של 120 מ"מ הקנייה המתוכננת : Abit NF7-SL AMD Athlon XP 2400+ Tray 0.13 MK DDR 512 mb 3200 PC400 GEIL GOLDEN DRAGON VALUE ALPS 1.44 NEC MAXTOR 160 gb 7200 8 mb Buffer Warranty 36 months ATI 9200SE 128mb DVI Retail Gigabyte 10/100 Lan card Retail Gigabyte 10/100 Lan card Retail EDIMAX ADSL + Cable Router 4 port ( BR-6104) Genius SW-5.1Value 5 Channel Surround Sound System(Sub+5) DVDRW +8/-8 Gigabyte Retail FOXCONN QUIET COOLER FOR AMD SOCKET A (up to AMD3200+) המלצות, תיקונים, זעקות קרב אינדיאנ…
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מעבד AMD Athlon 64 3500-----------------------------------555 לוח אם ASUS M2NPV-VM-----------------------------------500 זכרונות 330------------------------------ DDR2 512MB 667MHZ CL5וSuper Talentו דיסק קשיח SATA 2 160--------------------------------------325 מארז 500W12CM----------------------------------------------------220 DVDRW---------------------------------------------180 משלוח 49 סהכ 2159 שח שינויים במסגרת התקציב? תודה עומר
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברצוני לקנות מחשב נייד בתקציב של 3000 -3500 המטרות של המחשב - 1.מטרות המחשב - עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים צפיה בסרטים, מוסיקה 2.גודל המסך - 15.4 3.משקל רצוי - אין חשיבות גדולה 4.זמן סוללה - לא עקרוני 5. יש צורך ביציאות מיוחדות DVI, HDMI 6.בלוטות - צריך 7. גודל מינימלי של כונן קשיח - 320 ויותר לא פחות מ 320 8. צורב DVD -כן 9. האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - העיקר חברה טובה תודה מראש לכולם.
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 ללא חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בלבד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך באופיס/וינדוס, יש צורך בהרכבה. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לצ…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה משרדית, הקרנת תכני לאלסידי עריכה מוגבלת בפוטו שופ. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש? אינטרנט ומעט עם פוטו שופ, הורדת תכנים מהאינטרנט והקרנתם על אלסידי 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך בציוד היקיפי 4. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 5. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)?לא 6. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה? אני רוצה מערכת הפעלה נראה לי win 7 אבל פתוח לשינויים 7. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אני גר באזור ב"ש. תודה מראש לכל המתייחסים
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני שם לב שיש כמה ת'רדים כבר בנושא מפרט ב-2000 ש"ח אבל אף אחד לא בדיוק מה שאני צריך אז אני אנסה לפרט כמה שיותר. אני מחפש מפרט למחשב (ללא מסך) לעבודה מהבית לסטודנטית, לא יותר מאינטרנט ויישומי אופיס. הסתכלתי במפרטים של האתר ובאופן מפתיע לחלוטין מצאתי את המפרט הנ"ל: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=357562.0 עכשיו, המפרט מצויין אבל קצת ישן מבחינת מחירים ולכן אני אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא מפרט מעודכן יותר. עכשיו ליותר פרטים: מעבד - לא צריך מעבד חזק יותר אבל המעבדים של AMD מאוד זולים אז יש יותר טובים בפחות כסף. לוח אם - היות ואין לה צורך בכרטיס מסך אז אני דבק ב AMD 780G אבל כיום כבר יש מספר לוחות כאלו ואני לא יודע אם הלוח אם במפרט הוא הכי כדאי. מארז …
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום רב, אני צריך מחשב נייד 3,000K להקרנת מצגות וסרטים כבדים 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש"ח. ניתן לחרוג 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הקרנת מצגות וסרטים כבדים בכנסים ואירועים שונים שיתפקד בצורה חלקה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב אבל לא יותר מידי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועד…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המחשב יחובר למסך 32, מתוכנן OC עם CF אופציונאלי הגעתי עם מפרט שדוסקס פה עם קירור של arctic coolling למעבד ולכ.מסך והמוכר עמד בתוקף על כך שהקירור לא מספיק (הוא דיבר על המהרה ל 3.6MHZ), מה אתם אומרים על המפרט שהציע? המפרט שאיתו הגעתי לחנות: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤781 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם ASUS P5Q PRO ¤704 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31202 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤317 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤414 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי Gigabyte ATI…
-
- 13 תגובות
- 962 צפיות
-
-
יש לי מחשב עכשיו קצת חלש אז אני מחליף אצלו כמה דברים...המפרט הסופי הוא כזהעזבו את המחיר תגידו אם המחשב טוב או רע לקצת משחקים וכדי שיעבוד חלק בפעולות אחרות!) ASRock 775Dual-VSTA core 2 due 6300 ati 9600 xt h.d 250 giga sata2 16 mb ram 1giga
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
מתאים לעבודה עם תוכנות כמו: הייפרשוט,אליאס,רינו,פוטושופ וכו... מסך בגודל 22, חשוב שיתאים לעבודה גרפית ולעריכה. מקלדת ועכבר יכולים להיות פשוטים, שום פיטשרים מיוחדים במקלדת. רמקולים סבירים...... מארז מקורר היטב... בניה והרכבה במעבדה והתקנת מערכת הפעלה: ויסטה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
הלוח אם הזה טוב ? Intel DH61WW ? יש לי תקציב ואני יקנה אחד חדש אם צריך...
-
- 8 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי תקציב של עד 6000 ש"ח ואני רוצה מחשב למשחקים עם מסך הכי טוב לתקציב זה. נא תעזרו לי בבחירה , תודה!!!
-
- 10 תגובות
- 810 צפיות
-
-
זה בשביל דוד שלי אני צריך שיהיה בו מעבד חזק שיחזיק לכמה שנים טובות ושהמחשב יהיה בעיקר למשחקים... אם אפשר בבקשה תתנו לי שתי הצעות אחת של AMD ואחת של INTEL תודה מראש! (ללא מסך או כל ציוד הקפי אחר)
-
- 13 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שבוע טוב, חדש פה שמח מהתגובות שיש בפורום זה המון ידע וטוב מאוד! אני בקרוב הולך לקנות מחשב - שרוב הצרכים איתו זה יהיה למטרת גיימיניג אשמח אם תעזרו לי להשלים עם החלקים הקימים כרגע. המפרט - ( אני בטוח בחלקים אני לא הולך לשנות אותם ) מעבד Core i5 2500K מארז Dark Fleet DF-85 ATX Full Towe קירור למעבד CoolerMaster V8 ספק Antec 850 quattro אלו החלקים בעיקרון שאני צריך, עכשיו אני צריך שתעזרו לי להשלים פה את החלקים - אני כבר לא מעודכן מה יצא ומה מומלץ לוח אם - אני צריך המלצה לגבי לוח טוב אני הולך לכיוון יותר של ASUS, תקציב לא משחק פה כרגע רק לוח שיעשה את העבודה שלו כרטיס מסך - איזה אתם ממליצים? הבנתי היום ATI טובים עם תמורה למחיר, בעיקרון רק למשחקים ומן הסתם ג…
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
היי, הדרישות הן כאלה - - גודל ומשקל - כמה שיותר קטן וקל, המחשב יעבוד בתחנת עגינה בבית כך שלא משנה (ואף עדיף) אם המסך יהיה אפילו 13". - אין צורך בכרטיס מסך ברמה גבוהה, המחשב לא יריץ משחקים בכלל. - מחשב שיחזיק מעמד לכמה שנים טובות. - אין צורך במערכת הפעלה. אם יש הצדקה לחריגה לכלשהי אין לי בעיה. תודה
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
שלום אני בניתי מפרט וחסר לי רק את המעבד והלוח אם.התקציב הוא מאוד מינימלי 1500 ש"ח פחות או יותר. הנה המפרט שבניתי: שם מוצר מחיר כמות סה''כ 0 7832 Foxconn TLA397SB USB Front True Power 400W FSP Case 232.00 ¤ 1 232 ¤ 1 2443 Sony/Citizen/Panasonic/Teac Black 1.44MB 3,5" FDD 46.00 ¤ 1 46 ¤ 2 7615 Samsung 80GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD 260.00 ¤ 1 260 ¤ 3 7550 Twinmos 512MB DDR-II DDR 533 Memory 300.00 ¤ 1 300 ¤ 4 8799 LG GSA-H10A/N 16x White Bulk DVD-R/RW+-R/RW 184.00 ¤ 1 184 ¤ 1022 עכשיו אני מבין שאני צריך לקנות המעבד של AMD סמפרון. השאלה איזה סוקט: 754 או AM2 ?היום יש כתבה בYNET שהמעבדים של AM2 טובים יותר לשדרוג עתידי.אז למה אם ככה המעבדים בסוקט 754 יותר יקרים…
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום מחפש מפרט טוב בעיקר למשחקים תקציב עד 2500 בלי לחרוג תודה לעוזרים! (עדיף בKSP)
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-