עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. http://sysbuild.corsairmemory.com/report.aspx?id=2

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  2. פתחתי נושא בעניין בפורום "תקלות חומרה" אבל אני מאמין שאם יש מישהו בעל ניסיון בנושא זה יהיה דווקא פה - אשמח לכל עזרה שתוכלו לתת: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=398769.msg3421967#msg3421967 אנא הגיבו בת'רד המקורי כדי לרכז את כל המידע במקום איד - תודה

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  3. Started by KorteZ-,

Intel® Core2 Quad Q6600 + Arctic-Cooling Freezer 7 Pro Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 INNOVISION I-Chill Geforce 8800GT OC 512MB DDR3 PCI-E LG H62NK SATA BLACK Cooler Master 690 Corsair VX Series 450W PSU G.Skill DDR2 2048 MB (1024MBx2) 800 Mhz CL5 Seagate ST3250624AS 250GB SATA2 5165 ש"ח המפרט טוב? התקציב שלי 5000 ש"ח

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  4. שלום לכולם אני ליפני קניית מחשב נייד והוצע לי המחשב הנ"ל חיפשתי ביקורות ברשת על המחשב ולא מצאתי כלום האים מישהו יכול לתת לי חוות דעת לגבי המחשב או להפנות אותי לאתר כל שהוא האים הוא מתאים למישחקים

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  5. שלום לכולם! אני סטודנט למדעי המחשב, גולש פה הרבה בפורום בתקופה האחרונה ומנסה להשכיל ולמצוא מחשב נייד שיתאים לצרכים שלי. לפני שאני יגיד מה הדרישות וכו' אני מאוד מתלבט לגבי התקציב..מבחינה כספית הגג שהצבתי לעצמי זה 4,500 שח אבל אני עדיין לא סגור אם כדאי לי להשקיע בלפטופ יוקרתי וחזק, שיש סיכוי שגם מחשב ב2500 סטדנרטי + יוכל למלא את הדרישות. אז בבקשה תתנו הצעות בין 2500-4500 ואני יבחר את המחשב עם היחס עלות-תועלת המשתלם ביותר. *יש לי אפשרות לקנות את הלפטופ באילת ולחסוך תמע"מ. אז ככה: * מטרות המחשב? לצורכי לימודים אינטרנט ומסמכים בעיקר, תכנות כמובן, צפייה בסרטים ומשחקים בזמן הפנוי במעונות. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא יודע להחליט..התלבטות רצינית..לא פ…

• 14 תגובות
    • 3k צפיות
  6. לא,לא התבאסתי. אתם פשוט לא מבינים שלא קנו את המחשב הזה לשם הנאה וזהו! יחשנם עוד המון,המון יעדים ומטרות שלשמם קנינו את המחשב הזה,כאשר אחת מהן כוללת גם שהוא יהיה טוב ומצוין כמובון,כל שאר "הבזבוזים" הם לשם אותן מטרות. אני לא מבין ממש בחומרה ולכן פירטתי בקצרה ונסחתי לא הכי ממצה ומסקר בעולם,מה אני אעשה?? אבי לא עושה תחרויות,אומנם הוא 'מתחרה' עם אחרים אבל לא בצרוה רשמית.... אבי מנתח תוצאות של מחשבים כאלה למקומות-עבודה ולמקומות שצריכים מחשבים כאלה וכך הם מבצעים שיקולים לפני הקנייה(כן,חברות שצריכות שרתים גדולים,חברות תקשורת,ואני לא יודע מה עוד!),ולכן הוא צריך לפעמים "לבזבז" כדי לראות האם זה "בזבוז"?האם זה מנצל ושווה לקנות?לחכות לעתיד?? הוא מסקר כמו גם להרבה מקומות. אנו משתמשים במ…

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  7. שלום לכל קוראי כתבה זו סתם גלשתי באינטרנט וחיפשתי כרטיסי מסך חדשים. מסתבר, ששוחררו כרטיסי ה8400M GT של נוידיה שתומכים בדירקסט 10 למחשבים ניידים בארץ!!! הראשון הוא של אסוס מחנות פלונטר, אשר מגיע עם המפרט הנמוך ביותר מבין השלושה: מעבד: Intel® Core 2 Duo Processor T7100 זיכרון: 1GB DDR2 677MHz (2X512) כונן קשיח: 120GB HD SATA מסך: 15.4 אינץ' כרטיס מסך: GeForce 8400M with 128MB VGA צורב די-וי-די: DVD Writer של אסוס מן הסתם כרטיס רשת: WiFi 802.11b/g תקשורת: Bluetooth - 2.95KG מערכת הפעלה: Windows Vista home Premium ציוד היקפי: עכבר תוספות: תיק על כל התענוד הזה תצטרכו לשלם 8505 ש"ח "בלבד" המחשב השני שאציג בפניכים הוא המחשב ה"אמצעי", שניתן לקנות אותו בביי 4…

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  8. Started by m1ke,

חברים שימו לב, קיים מחסור בקשיחים של WD בארץ לפחות עד ינואר כך נמסר לי היום מFOXPC. דגמים של 640 ו500 (אלה שנכנסים למפרט הכי הרבה כאן יש לציין) פשוט לא נמצאים במלאי ברוב החנויות (לפחות 2 שבדקתי) ובגלל החגים הקרובים צפויים גם לא להימצא עד סוף החודש. אם ידוע לכם איפה הם כן קיימים במלאי אנא תנו לדעת.. אני זקוק לאחד די דחוף.

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  9. Started by zvielmen,

זכיתי לקנות את ה AH530-12 והופתעתי לגלות כמה דברים... 1. אין מקש או בעכבר איך לגלול בדף אינטרנט או וורד 2. המחשב מגיע עם 2GB ובלי להפעיל כלום הרם מלא ב1GB ולא התקנתי כלום... מה לעשות ואת מה אפשר למחוק/לעצור... מי שיכול לעזור תודה!

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. יש לי נייד חדש דנדש של אייסר יש לי תופעה מוזרה - בעת כתיבת טקסט פתעום הסמן קופץ לי לאזור אחר בטקסט שכבר נכתב...ואז ממשיך להכתב במקוטע באזור אחר או כשאני כותב במהירות הקלדה מהירה הסמן פתעום נעלם?או שוב קופץ למקום אחר... רק כשאני כותב בקצב איטי מאוד זה נכתב ברציפות...וגם אז זה לפעמים מדלג לאזור אחר בטקסט מה בידיוק הבעיה? ??? יש משהו בהגדרות שצריך לשחק איתו ? אולי ? איזה משהו שצריך לכוונן ?

• 14 תגובות
    • 4.5k צפיות
  11. אני רוצה לדעת איך ניתן לבדוק פרטים על האחריות . איך ניתן לדעת לכמה מזמן האחריות , האם כתוב 3 שנים ?(במידה והמחשב מהיבואן) איך ניתן לדעת שהמחשב נקנה מהיבואן , האם באתר של אסוס http://support.asus.com/download/options.aspx?SLanguage=en&type=4 בפרטיי האחריות יופיעה שהאחריות היא של ronlight ל3 שנים? תודה לעוזרים ומראש לתותח שהפורום בנוי עליו Chevy

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. קניתי היום את הVOSTRO 1310 , ותוך כדי שהוא יושב לי בטעינה בשקט, סקרנותי הובילה אותי ללחוץ על כפתור קטן בצד שמאל של המחשב ממש בהתחלה שלו, והכפתור יצא החוצה והוא ניתן ללחיצה, וכאשר לוחצים עליו הוא שולף מין TRAY כזה לכרטיס EC מה שזה לא יהיה, והבעיה היא שהכפתור הלחיץ הזה לא רוצה להיכנס חזרה פנימה כמו שהיה קודם, אני מפחד שהוא יישבר ככה בחוץ זה מחשב שמיועד לנשיאה מרובה. זה בטח איזה פרט טכני קטן שאני לא יודע אותו עדיין אז אם מישהו יכול ללמד אותי איך מכניסים חזרה את הכפתור הזה אני אשמח מאוד מצורפת תמונה של איך הכפתור נראה. מחכה לפתרון!!! תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  13. קודם כל ברצוני לתקן דיעה די רווחת כאן ש AMD 64 לא כל כך מתאים לעריכת מוזיקה... טוב,זה עומד על לא מדויק ללא נכון ועל אלה אפשר אולי להתווכח. אני חבר בפורום של אקט מוסיקלי http://www.act.co.il/ למי שמכיר ,יש שם פורום שמתעסק בעיקר בעריכת סאונד עם מחשב ויש אנשים מאוד מיקצועיים שדי ממליצים על ה A64 בטח שלא גורעים ממנו לעומת P4 מאוד מומלץ להירשם למי שהנ"ל נוגע לו. (למי ששואל את עצמו מה אני עושה כאן אז פשוט אוכלוסית ה-64 שם די דלילה ובכלל כאן אפשר כבר נוכחתי פשוט לטוס עם מבול התגובות לקבל כיוונים וגם אפילו לגבש דיעה ולהגיע להחלטות די מהר) בכל מיקרה די גיבשתי דיעה כמובן בעזרתכם ובימיוחד בעזרת RATZABI שכתב : שעדיף מעבד עם 64 ביט ישן מאשר מעבד עם 32 ביט ישן, כי לפי דעתי עד שה-64 בי…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  14. בשבוע האחרון רכשתי לפטופ של דל מדגם STUDIO 1558 החדש (אחריות באתר הלקוח ל3 שנים). בחרתי בדגם הזה מכיוון שהוא המחשב הכי משתלם עם המפרט הכי מוצלח (אני גרפיקאית ועורכת) לתקציב שלי, ומכיוון שקיבלתי המלצות על הניידים של דל מחברים. להלן המפרט: http://www.blaptop.co.il/index.asp?productid=4477#prodtop מהרגע שקיבלתי את המחשב, לא הפסיקו לצוץ בעיות. דבר ראשון ספק הכוח קיצר ונשרף. דל ישראל החליפה אותו בספק תקין (השירות שלהם אדיב, אמנם לקח כמעט שבוע להחליף עקב מדיניות השירות- שאומרת שהם פותחים קריאה לתקלה, זה עובר למעבדת יעל מחשבים ואז הם שולחים את החלק עם UPS). הדבר השני שקרה הוא בעיות תוכנה: המחשב נותן הודעת שגיאה this is not a valid win 32 application כשמנסים להתקין עליו את הדריב…

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. הי , שלום לכולם מחפש מפרט רק מחשב ללא מסך וציוד היקפי לצורך משחקים בינוניים צריך במחשב + CPU + HD + צורב + MEMORY + CASE + VIDEO CARD + SOUND CARD +MOTHERBOARD מחכה להמלצתכם!

• 7 תגובות
    • 892 צפיות
  16. היי אנשים, יש לי מפרט למחשב למחשב שמיועד לעבודה משרדית בלבד! ואולי קצת גלישה ברשת (לא גרפיקה, משחקים,הורדות) אני צריך חוות דעת של אנשים רציניים- לוח = intel pentium d 915 dual core 2.8G 4Mb מעבד = intel coconut creek uatx lan100 ddr2 533 זכרון = 1G ddr2 667 דיסק קשיח = w.d 80G sata2 צורב = dvd-rw מארז = מפואר ++ (רק המארז עולה 400 שקל..) סה"כ= 2000 ש"ח אז ככה- אם נראה לכם שכדאי להוסיף\ לשפר משהו (אבל לא לחרוג מהקציב יותר מידי) אני אשמח לשמוע.. נ.ב - אילו חברות כדאי לקחת את הזיכרון והצורב DVD ?? תודה !!

• 33 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. http://www.asus.com/News/Bdmf9rXuqU29SRsi/

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  18. שאלה.. יש ברשותי מחשב נייד מדגם Dell , סדרה Inspiron 1525. מותקן עליו Windows Xp Sp3 . שאני מבצע שיחות עם סקייפ, הצד השני נשמע מאוד חלש. זה קורה לי עם כמה חברים. אציין שבמחשב הביתי (שולחני) שלי, אני שומע מצויין מישהו יודע אם יש אופציה להגביר את הווליום בנייד ? (יותר מהכי גבוהה כמובן.. ) אולי הדרייברים לא מתאימים ? יש גם דבר כזה שנקרא שם בדרייברים UAA , אולי זו הסיבה ?

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  19. Started by eli_kats,

נמאס לי מה-DVD שבקושי קורא סרטי HD ואם בכלל מצליח. החלטתי להשקיע בקניית HTPC ופה אצטרך את עזרתכם, קצת חיטטתי באינטרנט ולא ראיתי מחשבים מי יודע מה. לא הבנתי למה שמים למחשב כזה 4GB זיכרון (מה לא בזבוז?!..) אז הדרישות שיעמדו מול המחשב זה: 1. להקליט תוכניות מהטלויזיה (כרטיס לכידת וידאו איכותי) 2. להקרין סרטי Full HD בלי תקיעות 3. שיעלה סביבות 3K ש"ח

• 30 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. חבר רשם לי מפרט של מחשב אינטל יש מצב שאתם נותנים לי ביקורת על זה לפני שאני מעביר את זה לקניה?? IE6300 מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box מחיר לפריט - 1,062.00 ¤ 1,062.00 ¤ 39250 לוח אם GIGABYTE GA-945P-S3 מחיר לפריט - 530.00 ¤ 530.00 ¤ twin512667 זוג זיכרונות TWINMOS 512MB DDR2 667MHz Cl5 5300 מחיר לפריט - 350.00 ¤ 700.00 ¤ 32070 כרטיס מסך ASUS EN7300GT SILENT 256MB מחיר לפריט - 525.00 ¤ 525.00 ¤ VB1000BWS מארז THERMALTAKE SOPRANO BLACK/SILVER DUAL 120mm fan מחיר לפריט - 445.00 ¤ 445.00 ¤ ELT400AWT ספק כח Enermax Liberty 400W מחיר לפריט - 465.00 ¤ 465.00 ¤ נ.ב. לא הוספתי פה HDD וDVDRW וציוד הקפי כי יש לי כבר מקניה קודמת של ה…

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. שלום לכל המגניבים, אני מתחיל ללמוד אנימציה עוד שבוע ומשום כך אני צריך גם מחשב חדש, כל המקומות שמהם ביקשתי הצעות מרחו אותי עד הדקה התשעים ועכשיו נשארתי עם שלושה מארזים.. התקציב שלי היה 2000 למארז _בלי מסך_(כי כבר יש לי) וכל ההצעות שקיבלתי היו 2500+ ומעלה אשמח אם תעזרו לי לבחור את מה שהכי רלוונטי בעבורי (מה שמתאים ולא חלש או חזק יותר מדי).. ובכלל, אם אולי כדאי לי פשוט לקנות משהו דומה בIVORY כי הבנתי ששם מאד זול, ומה אתם ממליצים שיתאים לי? המון המון תודה! זה אחד - מעבד אינטל E8400 1333FSB C2D דיסק קשיח 320GB 16MB SATA2 WD צורב SATA LG DVDX22 DL שחור GH22NS מארז עם USB קדמי קטן שחור ללא ספק כרטיס FIREWIRE 2ext+1 int זכרון 2G DDR2 800MHZ MUSHKIN צ.ק ספק כח EZCOOL LED 12CMF40…

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום לכולם, זה כבר שבוע אני קורא הודעות אחת אחרי שנייה בפורום הזה ומנסה להבין מי נגד מי. הרבה דברים למדתי ומכולם השכלתי. אני מרכיב מחשב לגיימר כבד כי הגיע הזמן לשחק. הרכבתי את המפרט הנ"ל ב- KSP לפי ההצעות שעלו פה. אני מתכוון לטפל בעניין ה- OC בבוא העת. ניסיתי להגיע ל- 6500 עם מסך אך לצערי עברתי 7k ללא מסך. מספר נקודות לפני ה- ENTER הסופי: 1. האם שווה להשקיע בכרטיס מסך הזה או לחזור ל- x1900xt 256 של נועה? 2. האם היום למשחקים כבדים מספיק 1 גיגה או לא? 3. האם במארז הזה יש USB ויציאת אודיאו מלפנים? אם לא, איזה מארז מומלץ עם כניסות האלה. 4. איזה מסך כרגע מומלץ לחיה הזאת? זהו, אודה לכם על העזרה. [attachment deleted by admin]

23. מכיוון שאני רואה 3-4 דיונים כאלו נפתחים כל יום(לפחות ), חשבתי שיהיה חכם לפתוח דיון עם מפרטים מומלצים לתקציב. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=326072.0 דיון של freakazoid עם מפרט מצוין לתקציב, גם אם טיפה גולש. הערות למפרט: לאלו שתיכננו על 4000 ולא יותר, אפשר לרדת ל250 או 350 גיגה על הכונן הקשיח, להחליף ל9600GT להחליף למארז טיפה זול יותר( עם ספק כמו ה enermax liberty 400) או להוריד טיפה מהקירור. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=326046.msg2823404#msg2823404 המפרט הראשון של Darklloth בדיון הזה גם הוא מצוין וכמו שאפשר לראות דומה מאד למפרט של freakazoid. אותן ההערות על המפרט של freakazoid מתאימות גם כאן. הערות: א) אם אתם מתכנים OC אז לרוב עדי…

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  24. לכל מחשב נייד יש FULL HD 1080 ? כי במחשבים של סוני הם שמים מדבקה כאילו רק להם יש

• 7 תגובות
    • 935 צפיות
  25. ובמיוחד את הגרף השלישי שם http://news.cnet.com/8301-17938_105-10400447-1.html

• 11 תגובות
    • 4.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים