עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by madix,

אני עומד לקנות מחשב חדש. שימושים לגרפיקה (עריכת וידאו ופוטושופ) ולמשחקים. התכנון לכרטיס מסך הוא Nvidia GTX 970. האם כדאי לבסס מפרט על מעבד skylake, או שללכת על דורות ישנים יותר? התקציב יהיה בסביבות 5-6k לא כולל ציוד הקפי.

• 4 תגובות
    • 973 צפיות
  2. יש לי דילמה... האם להשקיע במחשב שכביכול יהיה קצת אוברקיל בשבילי... נניח 3900X וגם 32GB RAM.. ואז זה יחזיק לי אמנם הרבה יותר זמן בעתיד.. או.. שפשוט ללכת על משהו שאמור לספק אותי ואז בכל כמה שנים פשוט לשדרג... ולקבל דור חדש יותר... שאולי יהיה חזק יותר ממה שיש לי.. הכוונה היא האם להשקיע עכשיו מאוד על המחשב או שפשוט לחסוך ועם הזמן פשוט לשדרג ולקבל דורות חדשים בכל פעם.. דור ישן שהוא עדיין חזק, זה יהיה שווה משהו?

3. נא לדרג פעמיים : פעם ראשונה לפי ביצועים, פעם שנייה לפי חיסכון בחשמל. 1. atom d525+ ion2 2. e-350 + amd6210m 3. u3600 + intel 4500 4. su4100 + intel 4500 ולבסוף אם אפשר גם המלצה על איזה מחשב ללכת, כשהעדיפות היא לזמן סוללה רב, מחיר נמוך בסביבות ה-2000, יכולת ניגון HD ללא בעיות, ביצועים כלליים טובים. אה, ומסך בין 11.6 ל-13.3. תודה אנשים!

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  4. לאלה המבינים בוידאו- אני עורך וידאו במקצועי,ועובד עם מחשבים וכרטיסי עריכה יקרים מאוד (CANOPUS למי שמכיר) יש לי 3 מערכות עריכה ממוחשבות, אני רוצה לבנות רביעית חזקה. אינני משחק משחקים בכלל , כך שהכל לצרכי עבודה של עריכת וידאו , אז התיחסו בהתאם: אני רוצה לקנות מחשב חדש,ויש לי התלבטות: 1. מעבד- האם לקנות מעבד פנטיום 3.2 64 ביט, או 2.8 DUAL CORE? האם ההבדלים יהיו מורגשים? אם כן עד כמה? (אחוזים) 2. לוח אם - אני נעול רק על ASUS למיניהם בלבד- במידה ואני ייקח DUAL CORE, הבנתי שלוח תומך הוא רק עם ציפסט 955/945. האם לקחת את דגם P5WD2 PREMIUM, או P5LD2 DELUX? מה הבדלים מבחינת עבודה? 3. כרטיס מסך- כמובן PCI E - לוידאו חשוב שבב רק של ATI. חשבתי לכיוון של ה X800 GTO או סדרת ה 1300/1600…

• 44 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by shaulking,

אנא מכם יש לי תקציב של 12000 שקל הרכיבו לי מחשב שכולל בתוכו: RADEON 9700 של HERCULES ו פנטיום4 3.06

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. לוח אם intel z97 כונן קשיח ssd 64 GB כונן קשיח wd black 1000gp זיכרונות GB transcend 8 כרטיס מסך radeon r9 285x מעבד intel core i5 760 ספק 650w huntkey למבינים בלבד.. איך המפרט מחשב הזה בשביל משחקים כבדים? (GTA V League of legends Far cry 4 BF4 COD etc)במשך הרבה שעות כל יום תודה מראש

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  7. היי, אני רוצה לקנות מחשב שישמש אותי להקלטה ולעריכת סאונד. כרטיס ייעודי לעניין נקנה בנפרד, אבל בשאר המפרט אני מבולבל.. בכל מקרה, זה כמובן לא יהיה השימוש היחיד במחשב, לכן: 1. אני מרבה להשתמש בהרבה תוכנות במקביל 2. ארצה לראות סרטי HD ויכולת לשחק מעט במשחקים , יחד עם זאת אני לא מצפה בתקציב הנוכחי לאיכות הכי גבוהה בעניין הזה. אני לא בטוח מה עוד חשוב לציין, אז אם צריך עוד מידע כולם מוזמנים לשאול. תעזרו לי בבקשה...

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  8. שלום לכולם!! לפני שאתם קוראים את הדרישות בבקשה תעיינו במפרט שיש לי כרגע ברצוני לשדרג את הזיכרונות והכרטיס מסך שלי ורציתי לדעת האם לא יהיה צוואר בקבוק לאחר השדרוג וכן האם הוא משתלם במקום קניית מחשב חדש? זיכרונות: ddr400 2*1GB cl3 ב320 שח כרטיס מסך: 9600gt---8800gt---8800gts---7600gt---8600gt מה לבחור מביניהם? השדרוג די דחוף לי מפני שאני משחק על רזולוציות נמוכות בכדי להתאים את עצמי למשחקים. בנוסף רציתי לשאול אם אתם ממליצים על שדרוג או שינוי רכיב נוסף תודה מראש לכל העוזרים!

• 15 תגובות
    • 973 צפיות
  9. לפני שאני מתחיל אני חייב להגיד שאני באתר כבר למעלה מ 5 שנים וזה פשוט מדהים לראות את ההתקדמות! מאתר קטן וחובבן שאולי חלק מהוותיקים כאן זוכרים לאתר מקצועי ומס' 1 בארץ ללא ספק! ולעניין עצמו: ברשותי שני מחשבים. אחד מהם אני משתמש כבר 5 שנים באופן אינטנסיבי (להלן 'מחשב 1'), מחשב שבזמוני עלה לי 12K, אחרי התייעצות עם הפורום הזה (בן כמעט 5 שנים..) והשני מחשב קצת יותר חדש שכמעט ולא נעשה בו שימוש (להלן 'מחשב 2') אני מעוניין לאחד אותם למחשב 1 (אני חייל ואין לי שום צורך בשני מחשבים..) ו HTPC לא אפשרי כי הם מחשבים די חלשים (ככה נראה לי לפחות..). הכוונה בלאחד זה נגיד איזה דברים להוציא ממחשב 2 ולהחליף עם 1 כדי שבסופו של דבר ייצא לי מחשב הכי טוב שניתן להוציא מהמצב שיש (וכאמור אני מוכן להו…

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  10. Started by M.o.D,

הוא היה מחשב מושלם!

• 4 תגובות
    • 969 צפיות
  11. Started by massinvallus,

???

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום, אני גרפיקאי כבר 8 שנים. עובד בפוטושופ, אילוסטרייטור ואין דיזיין (לא בתלת מימד ווידאו) תמיד עבדתי עם מחשבי PC. אבל כולם תמיד אמרו לי שבמשרדי פרסום גדולים ומקצועיים עובדים רק עם מחשבי MAC "כי הם טובים יותר..." בלי נימוק נוסף. אז רציתי לדעת אם באמת יש הצדקה לדבר הזה. הרי אני יכול להכנס כל רגע לאתר של APPLE או IDIGITAL ISRAEL ולראות מה המפרט של הMAC שמוכרים כיום ולהרכיב אותו הדבר ב PC ואולי אפילו טוב יותר בפחות כסף. אני מודע לזה שהמסך מחשב שלהם ה - מסך 27" Thunderbolt מאוד איכותי וניתן לכיול צבעים מדוייק וכו'. אבל בואו נתעלם מיזה כרגע ורק נתרכז בביצועים הגרפים של התוכנות שציינתי בין ה PC לMAC. תודה מראש.

13. Started by Murmur,

תגידו, איך זה יכול להיות שחיפשתי ב-15-20 חנויות אינטרנט נייד 15 אינצ' תקציבי (נניח עד 3.5K) ולא מצאתי שום אפשרות לרכוש אותו עם Win7? היכן שמוכרים ללא מערכת - אפשר להוסיף XP או Vista והיכן שמוכרים עם מערכת - רק עם וויסטה. WTF?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. במפרטים של מערכות קולנוע ביתי?

• 1 תגובה
    • 986 צפיות
  15. Started by yaeli555,

מה קורה עם הביקורות לגבי המחשב הנ"ל? אף אחד עוד לא רכש/ניסה אותו?? גם אין ביקורות מחו"ל בכלל! הוא כבר יצא לפני חודש.. איך זה יכול להיות? גם על האחרים בסדרה-למשל e520 אני לא ממש מוצאת ביקורות.. מה דעתכם בנושא?

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  16. חיפשתי שם מחשב בתקציב של 4000 ו 4500 ש"ח למשחקים וקיבלתי רק AMD. יש לזה סיבה מיוחדת? אופיר

• 4 תגובות
    • 526 צפיות
  17. יכול להיות שאני טועה ואשמח שתאירו את עיניי, אבל אני לא שם לב לדגמים יוצאי דופן עד תקציב של 5K וזה נראה לי תקציב מאוד מכובד. כבר הרבה זמן מחפש מחשב נייד טוב בטווח מחירים של 2500-5000 ש"ח, ואני לא מצליח למצוא דגם טוב. אין צורך בחומרה מדהימה (לא בכרטיס מסך רציני, ומעבד I5 מהדורות החדשים זה מספיק, גם 8GB RAM זה מספיק, עם אופציה לשדרוג זה נחמד). הכיוון לחיפוש הוא מחשב מסדרות VOSTRO או THINKPAD או LATITUDE עם מסך שנראה טוב וגם מתאים לתכנות, מקלדת נוחה, סוללה לא חלשה מדי, 14 אינץ, קל יחסית. כרגע יש בבעלותי LATITUDE 7490 עם I5 8250U ואני מרוצה ממנו מהבחינות האלה, אני מחפש דגם שמתחרה בו בטווח מחירים האלה (הוא לא בשבילי) - לפי איך שזה נראה לא הTHINKPAD E1…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by avinatbezeq,

למה אין אף מפרט עם XEON? יתרונות: שני מעבדים על לוח האם, מלא זיכרון, זיכרון עם ECC. יש סיבה שלא? זה בגלל שאף אחד פה לא התעסק עם זה? למה בעצם?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. כפי שהכותרת רומזת אם לא רועמת,. מדוע אין מפרטי קולנוע ביתי למחשבים קטנים/זעירים ? יש שלל מחשבים קטנים עד זעירים של INTEL של GIGABTTE של ZOTAC ומה לא שהם מתאימים במיוחד למחשב מולטימדיה בסלון ליד הטלויזיה/ממיר. מדוע קולם לא נשמע במרחב המפרטים ?

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  20. בעצם בעיה פשוטה ש HP לא לוקחת עליה אחריות ואין לה פיתרון, היא שאי אפשר לכבות את האורות שהמחשב יוצר. הלוגו המואר בחלק האחורי של המסך וה LED ים המעצבנים בחלק הקדמי מהבהבים כל הלילה ומאירים את החדר - אי אפשר ללכת לישון עם מוזיקה או אפילו להשאיר את המחשב בלילה להורדה. שלא נדבר על זלילת סוללה מיותרת! בקיצור חברה חרא שכל מה שחשוב לה זה לפרסם את עצמה על הגב של הלקוחות שלה, ולא באמת לתת מענה למה שהלקוחות רוצים וצריכים כדי להנות מהמוצר. לסיכום : להיתרחק כמו מאש ! תגובה של HP תתקבל בברכה.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. בזמן האחרון יש יותר זמינות למחשבים נידים זולים אם כרטיסי מסך של AMD והנווידה אבל עדיין הרוב קונים מחשב נייד אם כרטיס מסך של אינטל ואני באמת לא מבין למה? הכרטיסים של אינטל לא תומכים מספיק טוב בDX9 ואין להם את כל הטכנולוגיות שיש בכרטיסים של AMD והנווידה וגם האבדל במחיר לא קיים יותר ככה שאני ממליץ בחום למי שקונה מחשב נייד לחשוב טוב על העניין שהוא בודק מיפרטים לא הגיע הזמן שגם בנידים יהיו כרטיסים סבירים ?

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  22. Started by Orian015,

HW שלום! אני מעוניין לקנות מחשב בארצות הברית בתקציב של 1000$ בערך. אני רוצה שהמחשב יתאים למשחקים ולמולטיטסקינג (רצוי 4G ראם). אני לא יודע אפילו איזה חברה אני רוצה לקנות. אני רוצה משהו אמין שיחזיק הרבה זמן ולא יתקלקל, לכן רצוי ציפוי מגנזיום ולא פלסטיק. גודל מסך: 15.4. כ"מ ומעבד כמה שיותר טובים.... בשאר אני לא מבין משהו אז אשמח לייעוץ. קשה לי להיכנס לפורום כמה פעמים ביום אז אשמח אם תשלחו לי את התגובות למייל(אם אני לא מבקש יותר מדי):orian015@yours.com. ??? :s05:

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  23. הי חברה מה אתם חושבים על המיפרט המחשב הוא לאולפן בעיקר לעבודה על מוסיקה (קיו-באס ונואנדו למי שמכיר) אין לי צורך לא ברשת אלחוטית ולא בSLI-cross fire רק במחשב הכי סבבה שאפשר למטרה הזו ספציפית(מתוכנן oc כמה אתם חושבים שאפשר על כזו מערכת??)פעם ראשונה בים וחשוב מאוד שיהיה כמה שיותר שקט...(קצת בעיתי עם oc?אולי עדיף קרור מים?אין לי מושג ) q6600 p5k asus קירור ocz vindicator 18db הכי שקט שמצאתי זיכרון OCZ DDR2 2048MB Platinum Rev.2 Dual Channel 800MHZ CL 4-4-4-15 וספק כוח עוד לא החלטתי (מי שהכי שקט אני חושב) Corsair CMPSU-450VX VX450W 450Watt Pure Power או OCZ StealthXStream 600W Power Supply דגם: OCZ600SXS-EU או Thermaltake W0093RU Silent Purepower TR2 500W PF…

• 6 תגובות
    • 646 צפיות
  24. למה אתם לא ממליצים פה על מחשבי SONY ? הם אחלה מחשבים עם טווח קליטה ב wireless הרבה יותר גדולה משל HP בוודאות

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  25. אני לא מבין אותכם.. זה לא יוסיף לא עכשיו ולא בעתיד בעתיד כלום.. וה700 800 שקל האלה היו יכולים להיות הרבה יותר מנוצלים בדברים אחרים כמו במסך רמקולים כרטיס מסך וכדומה.. כאילו השיפור שהמעבד הזה יביא במשחקים על E6300 הוא 0%

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.