ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,460 דיונים בפורום זה
-
-
-
-
שלום רב, מחשבי היקר והאהוב לא עובד הלכתי לעשות מין בדיקה קטנה ואמרו לי או שהלוח אם שלך מקולקל או שהוא מת.. אז אמרו לי שלתקן יעלה בסביבות ה 1000 שקל הכל כלול.. אבל להחליף 2000 שקל... ואני חושב שאם זה עולה אלף שקל זה כבר לא שווה עדיף כבר לקנות מחשב חדש לא? O= אז ברצוני לשואל(עורך דין שכמוני ) האם זה באמת ככה? זה באמת עד כדי כך יקר? O= והאם יש אפשרות לעשות משו בנידון ולתקן אותו ב 500 שקל ככה? ??? נ.ב ישלי מחשב נייד מחברת TOSHIBA .. והשימושים שלי הם רגילים אימייל,סרטים,עבודות,(בלי משחקים).. רב תודות, אקצילופוס(שם בדוי)
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
חברה הלוח שלי הלך לעולמו היה לי AMD 3800 סוקט 939 וזה בעיה עכשיו לוח אם של gigabyte וזכרונות של DDR1 קיצר חברה אם תעזרו לי לבחור את הכי טוב בתקציב שלי שהוא 2000 שקלים המטרה העיקרית של המחשב היא משחקים , הפעם אני יעבור כבר לאינטל פעם ראשונה שאני יקנה אינטל מזה שנת 2000. אני צריך לוח אם ומעבד וזכרונות בהתאם את כל השאר יש לי יש לי ספק 650 וואט וכרטיס מסך 8800GT וHD 500GB אני חשבתי על החלקים הבאים מה אתם אומרים? Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB EP45-UD3R s775 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1066, PCI-E DDR II 800Mhz 2x1GB Corsair DHX TwinX CL4
-
- 5 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב בן 10 ששימש אותי כ htpc שכמו שניראה לוח האם שלו מת (אין שום נורה דולקת על הלוח כשהספק בחשמל). בדקתי חיצונית את הספק והוא עובד אז מקווה שצודק באיבחון שלי. עכשיו נשאלת השאלה, האם לשדרג את המחשב הישן או לעבור ל Nas? המארז,ספק,דיסקים תקינים. מניח שהמעבד והזכרונות כבר ישנים ולא יתמכו עי הלוחות החדשים(במיוחד המעבד). יש לציין שאני מעוניין במחשב שיוכל להזרים סרטי 4k לאפל טיוי או לשיאומי mi box. פחות צריך את המחשב ככלי עבודה ביומיום (יש נייד). מה המלצתכם?
-
- 0 תגובות
- 962 צפיות
-
-
היה לי ASUS P5Q ששירת אותי נאמנות במשך 5 שנים עד היום :'-(( לצערי הרב למרות שהמחשב עבד מושלם הוא נשרף בכל אופן, יש לי מארז (FULL TOWER) ספק כוח של NEXUS 600W כרטיס מסך NVIDIA GTX 650TI 2 הארד דיסקים 7200RPM מה שאני צריך זה מעבד -> לוח אם -> זיכרון השימושים: משחקים / מעבדות של שרתים אני אוהב בד"כ לקנות דברים שמחזיקים לפחות 5 שנים אם לא 10 שנים של ביצועים אני מבחינתי הייתי יכול להחזיק עם המחשב שלי עד שהוא היה מוכרז כעגלה ... אני מעדיף ללכת על INTEL ולא AMD בגלל שנכוויתי בעבר מ AMD ואין סיכוי שאני מתקרב לזה אני שם תקציב של 2000 שקל רק בגלל שאני לא ממש מכיר את השוק ... אם זה מספיק אשמח אם צריך להוסיף עוד קצת לא אמורה להיות בעיה. מה כדאי לי?
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אהלן, צריך חווד על השילוש הקדוש הבא: [TABLE=class: tablefull, width: 960] [TR] [TD=class: cartcolcodet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מק"ט[/TD] [TD=class: cartcol2t, bgcolor: #FFFFFF, colspan: 2, align: center]מוצר[/TD] [TD=class: cartcolpricet, bgcolor: #FFFFFF, align: center]מחיר יח'[/TD] [TD=class: cartcolqntt, bgcolor: #FFFFFF, align: center]כמות[/TD] [TD=class: cartcolfinalt, bgcolor: #FFFFFF, align: center]סה"כ מחיר[/TD] [TD=class: cartcoldelt, bgcolor: #FFFFFF, align: center][/TD] [/TR] [TR] [TD=class: cartcolcode, bgcolor: #FFFFFF, align: center]21114[/TD] [TD=class: cartcolpic, bgcolor: #FFFFFF, align: center][/TD] [TD=class: cartcoldetail, bgcolo…
-
- 5 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אני צריך כ.מסך טוב עד 1200 ש"ח ולוח אם עד 500 ש"ח שתומך ב533/800 mhz באס וגם agpx8 וחיבורי sATA וטוב יחסית לאובר קלאוקין
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לוח אם + מארז + כרטיס מסך = מה לקנות ? אני צריך לקנות מחשב שהו עבור גרפיקה , עריכה וידאו ובנית אתרים. להלן החלקים שקשה להחליט ואני צריך עזרה : 1.איזה לוח אם כדאי לבחור (מחיר עד 900 ¤-מצאתי זול יותר מהקישורים) הלוח צריך להיות עם כמה שיותר USB וחריצים PCI (ה-FIREWIRE אני חייב , הכרטיס קול אין לי מוסג אם הוא איכותי מספיק, וכרטיס רשת בכל מקרה צריך) אפשרות א' - PRO RockLake + LAN Intel Pro/1000 + Firewire http://pccenter.co.il/details.asp?id=746&lead_id=&look= אפשרות ב' Intel Bonanza D875P http://www.isracomp.com/define.asp?idd=1006 אפשרות ג' הצעה שלכם 2. מארז תואם ללוח האם (מחיר עד 600 ¤ או עם מאוד חשוב אפשר גם יותר) אני לא מבין הרבה במארז ולא חשוב לי היופי אלה שיה…
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
חג שמח. אז המחשב הנייח שלי נפח את נשמתו, והגיע הזמן להחליף (להערכתי, לוח האם סיים את חייו). מירב השימושים הם שימושים משרדיים ועריכת תמונות. פה ושם גם קצת עריכת וידאו. מתלבט בין נייח לנייד, בהנחה שהתקציב הוא כ-2500 ש"ח, אפשר למשוך גם ל-3000. תודה מראש. *************** עריכה *************** כשאני חושב על זה לעומק, מכיוון ובמחשב הנייח יש SSD ו-HD, אני חושב שאני יכול להסתפק בהחלפת לוח אם + מעבד + זכרון + ספק. לא? אני יכול לקנות באילת כשאהיה שם במהלך חול המועד, אבל אז נדרשת קנייה באחת הרשתות, KSP או IVORY, הפרושות ברחבי הארץ. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני צריך את המלצתכם לגבי קניית לוח אם מעבד וזכרונות... מקווה לקבל המלצות גם לגבי AMD וגם לגבי INTEL... המחשב בעיקר בשביל גלישה באינטרנט ומשחקים (גם כבדים) יש ברשותי RADEON 9800SE שהוא כרטיס מסך שנחשב לא רע (או שאני טועה?!) התקציב הוא עד 2000 שקל
-
- 8 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני כבר מתלבט כמה חודשים אם לקנות את זה זה ממש נשמע אטרקטיבי בעיקר למשחקים 1080P 60HZ-FPS מעבד i3 10105F TRAY ב 233 שקל לוח אם H510 עם 4 סלוטים של זיכרון ב 315 שקל סה"כ 548 שקל ----------------- אם אני קונה A520 + R5 5600 אני משלם 782 שקל שזה עוד 234 שקל השאלה אם התוספת הזאת שווה לצרכים שלי ? אני כרגע עובד עם מעבד דור 7 איי 3 של אינטל ובמשחקים הכול זורם חלק אין לי בעיות והכל ברזולוציה 1080P HIGH
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
1. אני מבקש לא לחרוג אני רוצה AMD שיהיה מכונת מישחקים ולתוכנות גרפיקה (זאת אומרת מעבד חזק ולוח אם בהתאם וזיכרונות בהתאם) מה שאפשר להוציא תציאו ניראה לי שלא צריך יותר מ 1000 ראם.. קירור אפילו לאוברקלוקינג קטן אוליי.. תודה רבה. 2. לוח אם+ מעבד בלבד + קירור אולי לאובר קלוקינג - ללא זיכרונות עד 3,000 [2מפרטים בסה"כ] תודה רבה רבה לכולם
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי בעיה ואני צריך עזרה כבר הרבה זמן : יש לי HP G7000 חדש שקיבלתי מתנה עם מעבד T2370 ואני צריך לקנות לוח חדש וגם מעבד על הדרך . השאלה היא האם המעבד T8100 יתאים ללוח שאני הולך לקנות . תודה על העזרה .
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
כמה אוכל לקבל על הלוח Asrock Z87 Fatal1ty killer? הלוח בן פחות משנה, עוד שנתיים אחריות. הלוח כמובן באריזה מקורית ושמור היטב. בנוסף, מה שווי זיכרון ראם 1X8GB DDR3 1600 וכן, מעבד i5-4670K?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, למארז הזה: CORSAIR SPEC-ALPHA ATX Mid אפשר לשים לוח אם בגודל MATX? ואם לא , אתם מכירים לוחות ATX עד 450 ש"ח? תודה רבה ושבוע טוב.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
כמה שווה יד2? לוח אם גיגהבייט G31 בן שנתיים וחצי מעבד E5200 זיכרון DDR2 800MHZ 1GB שדרגתי לi3 2120 תודה
-
- 3 תגובות
- 983 צפיות
-
-
בניתי לעצמי מחשב ויש שני דברים שאני לא סגור עליהם לוח אם וספק + מארז התקציב 1000 שח (אני לא יודע מה הפורום המתאים (יש מארזים ויש לוחות אם) אז החלטתי לשים את זה פה) אני צריך לוח אם H67 עם חיבור DVI ו-4 חריצי זכרון חוץ מזה שום דבר. ספק ומארז שיהיו שקטים אבל המערכת לא צורכת הרבה חשמל (מעבד SANDY BRIDGE ללא כרטיס מסך) אז לא צריך להגזים. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב. רציתי לדעת אם זה צודק למכור את הלוח אם הזה חדש מהאריזה במחיר 1700 במקום 2050 שזה המחיר שלו בחנויות. הלוח עם אחריות מלאה של אייבורי מחשבים למשך שנתיים. קיבלתי אותו כפיצוי על מוצר אחר שהיה לי. הלוח msi x99s gaming ack אשמח לשמוע את חוות דעתכם המקצועית.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי כרגע לוח Gigabyte GA-Z270-HD3P, אני נאלץ להחליף אותו עקב מעבר למארז Micro ATX. כמה הירידה ללוח עם צ׳יפסט B250 מורגשת ? בהנחה שאני לא מתכוון לעשות אוברקלוק למעבד למרות שיש לי מעבד K שמאפשר זאת, ובהנחה שאין לי צורך להוסיף כרטיס מסך נוסף ? המחשב משמש בעיקר לגיימינג ולקולנוע ביתי.
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
ערב טוב, אני עומד להזמין לוח אם ASUS P7p55d-E lx ,עם מעבד I5 760, ואני לא סגור אם הכבל של הספק huntkey שנמצא בתחתית המארז של CM690,יספיק להגיע לחיבור החשמל שנמצא בצד העליון של הלוח. כן כן,אני יודע שזה נשמע דפוק,אבל זה קרה לי עם הלוח הנוכחי Asus P5Q והמארז.. הייתי צריך לעשות פרוייקט של הארכת כבל עם הלחמות. תגובות שליליות על הספק כח לא יתקבלו בברכה (ספק מצויין!) כי הנושא חרוש. תודה ומהשך שבוע מהנה.. הלוח שאני מזמין: המארז הנוכחי:
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחר הולך להזמין מחשב חדש וחסר לי לוח אם....ואני לא יודע איזה לשים, מישהו יכול לעזור לי? זה המארז : מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪941 קירור למעבד: ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪129 מארז: Fractal Design Define R3 + Seasoniv S12II-520W - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪775 זיכרון: Kingston Kit (4Gx2) Hyper-X XMP (extreme memory profile) RED כמות: 1 - מחיר: ₪260 קשיח למחשב שולחני: WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB Platter כמות: 1 - מחיר: ₪427 כרטיס מסך: MSI GTX660 TI 2GB HDMI POWER EDITION כמות: 1 - מחיר:…
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום, לפני שנה וחצי קניתי את המחשב נייד Lenovo g550 2958. יום אחד הוא פשוט קרס ולא עלה יותר ושלחתי אותו לתיקון אצל חברה פרטית. אחרי שלל ניסיונות על מנת לגלות מה התקלה (המחשב היה קורס כל כמה זמן בעיקר כשיש עליו עומס, ובתדירות גבוהה יותר כאשר מתקינים עליו את הדרייבר של הכרטיס מסך של NVIDIA, התברר שהתקלה היא בלוח אם של המחשב ושצריך להחליף אותו. התקשרתי ללנובו ישראל בניסיון להשיג את הלוח אם אבל הם אמרו שחייב לשלוח אותו לתיקון אצלם כדי להחליף אותו- דבר שלא רציתי לעשות כי כבר שילמתי לחנות שעשה את הבדיקה והיא איפשרה לי לקנות לוח אם ולהביא לה לתקן ללא עלות נוספת. לא מצאתי דרך להשיג את הלוח אם הזה וסה"כ חבל לי על המחשב כי הוא אחלה ממש אהבתי אותו. מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג את…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
[עדכון: קניתי, פירוט בסוף הפוסט] שלום לכולם, קניתי GTX 660 Ti בשביל לשחק ב Borderlands 2 וגיליתי שאני מאוד מוגבל על ידי שאר המחשב (17 FPS בקרבות). אז אם כבר התחלתי להשקיע, אז עד הסוף (אלא אם כן Haswell מעבר לפינה...). לוח אם: אני מחפש לוח שיאפשר המהרה עם 7+ חיבורי סאטא מעדיף עם 2 כרטיסי רשת מובנים. זכרונות: 16GB 1600 ומעלה (מעדיף 2 מודולים של 8, אבל אם זה יקר מדי...) חשוב שלא יגבילו בהמהרה (אם זאת עדיין בעיה בכלל) מטרה: למטרת גיימינג על 1920*1200. עוד לא קניתי את המעבד. תקציב: 2000 שקלים - גמיש (עבור לוח אם וזכרונות). תודה לכולם! [עדכון] רציתי להודות לכולם על התגובות והעצות. עזרתם לי מאוד בבחירה של המחשב. בסוף קניתי: Core i7 3770K Asus Sabertooth Z77…
-
- 40 תגובות
- 3.7k צפיות
-