עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. התקציב המירבי 4500 שח שימוש משחקים אין צורך בציוד היקפי שקט פעולת המחשב - חשוב אין רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט אין הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו יש צורך לכלול מערכת הפעלה תאריך קנייה - בחודשים הקרובים חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב יש כמה מפרטים פה שרציתי בוסף חוות דעת עליהם https://ksp.co.il/t/A4V3ny עוד אפשרות https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=23643 או זה https://hwzone.co.il/specslist/details/?id_bundle=236168

• 1 תגובה
    • 992 צפיות
  2. שלום אני מחפש חנות שמוכרת מחשבים ניידים חדשים עם תמיכה של XP בחברה שלי יש צורך במחשבים ניידים עם מערכת הפעלה XP רצוי עם יציאה 9 פינים (לא חייב) כי יש מתאם מעבד I3 ומעלה , מישהו מכיר חנות כזאת או דגם מחשב שאפשר להתקין אליו?

3. שלום חברים, אשמח לשמוע את דעתכם לגבי המפרט הבא, האם יש מקום לחסוך בעלויות בלוח האם? האם הייתם משנים משהו? יש עדיפות ל9900K על פני הKF? בנוסף אשמח אם תוכלו להמליץ על המארז השקט ביותר בתקציב דומה לשל זה. תודה מראש. הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151v2 BX80684I99900KF - Intel - Intel Core i9-9900KF Eight cores 9th Gen CPU - 3.6 GHz - Max Turbo Frequency 5.0 GHz - Socket LGA1151v2 - 14nm - 16MB cache - 95W TDP - Box... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 2115/2073 ₪ לוחות אם - Intel LGA1151v2 Z390-AORUS-PRO-WIFI - Gigabyte - Z390 AORUS PRO - PRS4... שלוש ש…

4. Started by napoleon45,

שלום לכולם, ובייחוד לכל מי שמחפש מחשב נייד ללימודי תכנות / מדמ"ח. מזה זמן מה ( כפי שאפשר לראות בנקל .... ), מומלצים שני ניידים עבור סטודנטים ללימודי תכנות / מדמ"ח, או כל מי שמחפש נייד לא יקר עם אפשרויות הרחבה / שדרוג. ולמען הסר ספק, הניידים הם לנובו E490 ו - DELL VOSTRO 5481. בימים אלו ממש, כבר יצא בארץ היורש ל - 5481, הלא הוא 5490, וסביר להניח שבקרוב יגיע גם יורשו של E490. אממה, לא כל חדש הוא בהכרח עדיף. שתי החברות מוציאות דגמים עם הדור העשירי של מעבדי אינטל, אבל בנוסף למחיר היקר יותר, יש עיגולי פינות והחלטות תמוהות ( לפחות מבחינת המשתמשים ) שהופכות את הניידים לפחות מתאימים ספציפית לסטודנ…

5. היי אני עומד להתחיל בשנת הלימודים הקרובה לימודי הנדסת תוכנה ורציתי לדעת אם תוכלו לעזור לי להחליט אם macbook pro [עם ssd של 128GB] או הmacbook air[עם ssd של 256 GB] יהיו לי טוב ללימודים או אם יהיה לי עדיף לקנות מחשב אחר ואם כן איזה יהיה מומלץ [אצרף את השאלון למקרה והMac יהיה האופציה הפחות עדיפה] 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5500 חריגה של 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודי הנדסת תוכנה [תכנות ועבודת לתואר] 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפש…

• 9 תגובות
    • 3.6k צפיות
  6. שלום לכם, אני מעוניינת לרכוש מחשב נייד לצורכי לימודים( בעיקר עבודה עם תכנות סטטיסטיות עם מסד נתונים גדול) התקציב : עד 4600 שח המפרט שחשבתי עליו: 13-14 אינצ עד 1.5 קג 16 ram מעבד i7 דור 8 ומעלה מתלבטת בין שני המחשבים האלה(אם יש משהו אחר במפרט הזה שאתם ממליצים אשמח לדעת): 1. Dell vostro 5490 מksp באילת: https://ksp.co.il/m/uin/72465?ref=select 2. Hp envy 13 מאמזון: https://www.amazon.com/-/he/dp/B07PPDFFG9/ref=mp_s_a_1_1?keywords=laptop&qid=1576928532&refinements=p_n_feature_five_browse-bin%3A13580790011%7C13580791011%2Cp_n_condition-type%3A2224371011%2Cp_n_feature_four_browse-bin%3A2289792…

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  7. Started by Yuval Lugasi,

מחפשת מחשב נייד בתקציב של עד 2000 שקלים (קונה מאילת) צריכה שיענה על דרישה של כלי וורד בסיסיים (מצגות וכן הלאה) שיהיה לו זכרון טוב שיכיל הרבה מצגות וכו שירוץ טוב ואם ניתן למצוא בסכום גם מחשב שעונה על דרישות פיתוח אפליקציות וכו' אשמח לעזרה!

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  8. Started by OranH,

רציתי לדעת מה דעתכם על מחשב נייד שהציעו לי (מטעם עבודה). השימוש העיקרי הוא תוכנות OFFICE ורשת: מחשב 5490 Dell 14 אינצ' (גודל המסך הינו בחירה שלי): 14"/8GB/250SSD/FHD/WIN10P/3OS 1 אני משער שההצעה הינה עבור I5. תודה לכל המגיבים מראש.

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  9. Started by Noam Bro,

שלום, מלפני כשבוע-שבועיים פתחתי דיון אודות רכישת מחשב חדש, אך מפני שהדרישות והתקציב שלי קצת השתנו, החלטתי לפתוח דיון חדש. מצורף השאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3.5K, לא מתאפשרת חריגה, ובכלל עדיף לחסוך. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים (כגון skyrim, rocket league) אינטרנט ותכנות ב-visual studio וב-pycharm. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך - מה דעתכם עליו: https://www.tms.co.il/s24f350fh (מחוץ למסגרת התקציב). 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by Yuval Lugasi,

מחפשת מחשב בתקציב של עד 2000 שקלים (קונה מאילת) צריכה שיענה על דרישה של כלי וורד בסיסיים (מצגות וכן הלאה) שיהיה לו זכרון טוב שיכיל הרבה מצגות וכו שירוץ טוב ואם ניתן למצוא בסכום גם מחשב שעונה על דרישות פיתוח אפליקציות וכו' אשמח לעזרה!

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  11. שלום לקהילה, הקטנטנים כבר גדלו ומתחילים לקבל משימות מחשב בבי"ס, להתעניין במשחקים וכו'. אנחנו מעוניינים לקנות מחשב נייח לשימושי office בעיקר אבל שיוכל להתמודד גם עם משחקים כדוגמת מיינקראפט (זה הקטע שלהם כרגע). מה שחשוב לנו - אמינות ועמידות. תקציב: 2000-3000 כולל מסך. לגבי המסך - אין דרישות מיוחדות. האם מחשב בקופסה קטנה (מיני? טייני?) רלוונטי? אשמח להמלצות. תודה!

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by HdSkiller,

היי חצי המרכיבים הבאתי מחול וחצי אני קונה בארץ באיזה חנות ההתקנה הכי אמינה ואחריות הכי טובה? Tms או פלונטר?

• 1 תגובה
    • 896 צפיות
  13. התחלתי לפשפש בשוק מאיזור הבלאק פריידי, והמסקנות שלי עד כה (ייתכן שהן מוטעות בשל חוסר ניסיון) שלהזמין מחול יתן לי יחס תמורה למחיר גבוה יותר מאשר לקנות בארץ, בנוסף למותגים הגדולים קיימת אחריות בינלאומית שאפשר לממש גם כאן בארץ. גם הבנתי שאני מחפש מחשב גיימינג קל בעל סוללה סבירה כך שאוכל לבצע בו שימושיים יומיים ובתנועה. אז רציתי חוות דעת בנוגע לדגמים והמפרטים הבאים כי קשה לי לקבל פרופורציות מתוך החודש שאני מפשפש. אשמח לדעת מה אתם חושבים על התמורה למחיר והאם ישלכם הצעות למפרטים דומים משתלמים יותר דגם: lenovo ideapad L340 מעבד: i5 מדור 9300H כרטיס מסך: GTX 1650 4gb RAM: (עם אופציה לשדרוג) 8GB ddr4 רזולוציית מסך: 1080×1920 דיסק ק…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. היי אני גר בניו יורק וברצוני לחזור לשחק במחשב (חורף פה מטורף) בתקציב שלי מאוד נוח בסביבות ה $7500 כולל ציוד ומסך מה שחשבתי INTEL 9900K BOARD? MEMORY? 2080TI HARDDRIVE? POWER SUPPLY? MOUS?E ?KEYBORAD HEADSET WITH MICKROPON? DISPLAY ASUS ROG SWIFT PG35VQ 35" 21:9 Ultra-WQHD 3440x1440 2K Resolution 200Hz 2ms מה שאתם חושבים זה סוג של מחשב חלומות שלי אחרי 10 שנים הפסקה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום מעוניין לרכוש מחשב שיוכל לתמוך ב 4-6 כוננים קשיחים ויהווה שרת להזרמת המידע (סרטים) לטלויזיות השונות בבית בעזרת plex כמו כן הייתי רוצה שהמחשב יהווה אמצעי להכנת שיעורים לילדים אשמח להמלצה במחיר סביר

16. Started by MyShark,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 שקל, ניתן לחרוג עד כ-200 שקלים 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר גיימינג, תכנות וקצת עריכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מ1-10 אז 8 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ר…

17. שלום אני רוצה לרכוש חלקים למחשב נייח אחרי הרבה זמן שהיה לי נייד רציתי לדעת איזה חנות יותר זולה או אמינה לקנות בה את החלקים אשמח להמלצה

• 57 תגובות
    • 10.6k צפיות
  18. שלום לכולם, חברה ביקשה את עזרתי ואני מבקש את עזרתכם 😃 היא עובדת בעיצוב גרפי דו מימדי וקיבלה את ההצעה הבאה: מארז ZALMAN MID TOWER Z3PLUS ספק ZALMAN ZM600-LXII 600WATT מעבד INTEL Core I7-9700 3.00hz 12M Tray מאוורר ZALMAN CNPS5X PERFORMA זכרונות Kingston HyperX Fury Black DDR4 16GM 2666Mhz HX426C16FB/16 כרטיס מסך PNY Quadro VCQP1000-PB 4GB DDR5 4xM.DP SSD Kingston 512GB KC600 צורב LG X24 KEYBOARD + MOUSE HP C2500 USB תכנת WINDOWS 10 HOME 64 מסך Samsung 24" LED S24D332H הרכבת מחשב שרות לשנה. סה"כ 6150 כולל מע"מ + 778 עבור אופיס. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה ב…

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  19. Started by notesjunky,

היי חברים, אני איש IT בסטארטאפ בתל אביב ועלה הצורך לשדרג לעורכי הוידאו שלנו את המחשב הנוכחי שלהם למשהו שייתן להם מענה יותר טוב. כרגע הם עובדים על MacBook Pro 2019 15" i9 2.3GHz 32GB 512GB SSD 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10000, אם יש צורך אפשר לחרוג בעוד 1000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה בדגש על עריכת וידאו, מיועד לשימוש בתוכנות הנ״ל: Adobe After Effects Adobe Media Encoder Adobe Premiere Cinema 4D Adobe Illustrator Adobe Photoshop Davinci Resolve Figma Descri…

20. שלום לכולם, אחרי 7 שנות שימוש הגיע הזמן לשדרג את המחשב הישן שלי שקרס אתמול. אשמח לעזרה מהפורום. תודה מראש לכולם. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,200 . אפשר חריגה עד 10%. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, עריכת תמונות מידול תלת ממד ברמה ביתית (SOLIDWORKS), הקרנת סרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה). לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב למדי. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודל…

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  21. תקציב: ₪2500 - 4000₪ שימוש: מתעסק הרבה עם תוכנות עריכה, פחות אפטר אפקטס אבל עריכת וידאו תמונות וסאונד. תדירות: באופן יום יומי חשוב: שיכלול מערכת הפעלה windows10 ושיריץ חלק את תוכנות העריכה והשימוש בו במסגרת התקציב. הצעות?

22. Started by astralqt,

המפרט ששלחתי פה יהיה שדרוג מלא שאני מתכנן לקנות, זאת אומרת למכור/להפטר מהכל מהסטאפ הנוכחי שלי כי הוא די מיושן. אשמח לחוות דעת/שיפורים אפשריים, המפרט בדגש על החזקה לאורך זמן וטיפה אסתטיות. מהו התקציב המירבי לרכישת המחשב? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 15000 ללא חריגה מתי מתוכננת רכישת המחשב? כשאהיה שלם עם מפרט כלשהו מהם שימושי המחשב? (ציין בפירוט מה תעשה עם המחשב, איזה תוכנות/משחקים תפעיל וכו'): גיימינג כבד, תכנות (גיימינג קל/כבד, עריכה, סטרימינג, עבודה משרדית, צפייה בסרטים וכו'..) האם תבצע המהרה (OverClocking) למחשב? (ציין את הרכיבים): כן - לכרטיס מסך, זכרון ואולי למעבד (מידע על המהרה ניתן למצוא כאן) האם יש חלקים שאין צורך לכלו…

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  23. איפה ניתן לקנות בארץ או מחו"ל מחשב נייד בצבע מיוחד וצעקני כמו כתום/סגול/כחול בוהק בסביבות 2,500 ש"ח? 1 אפשר לחרוג קצת אבל עדיף שלא 2 גלישה תחת לינוקס 3 לא 5 חשוב אם הם בדרך כלל רועשים 7 לא 8 אמזון או אם בישראל אז חנות במרכז שהיא לא רשת גדולה 9 ממש בקרוב 10 לא 11 כן להרצה עם אובנטו שלא מתקלקל מהר עדיף אם קיים כזה דבר שלא מיוצר בסין - יש כזה דבר לא מסין? אם מחו"ל חשבתי לשים מדבקות מקלדת לעברית - ממליצים? תודה לעוזרים!!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. האם למישהו יש נסיון ברכישת מחשב מוחדש? האם מישהו מכם השתמש באחד כזה במקום העבודה של ויודע להגיד באיזה מצב הם נשלחים למיחזור../ "מיחדוש"? אולי חלקם לא מחודשים אלא פשוט עודפים שלא נמכרו? האם צפויה החלפה של סוללה ( בעלות של כמה מאות שקלים) כדי לקבל טווח שימוש נורמלי ? אשמח לקבל המלצות בעד ונגד מבעלי נסיון תודה מראש

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  25. Started by ilia1,

היי רציתי לשאול את דעתכם לגבי מחשב שאני רוצה להרכיב המטרה בעיקר בשביל להריץ סרטי 4K במחשב לטלוויזיה מעבד: https://www.amazon.com/AMD-Ryzen-Processor-Wraith-Cooler/dp/B07B428M7F/ref=sr_1_1?crid=2E03QSFTB69RA&keywords=amd+ryzen+7+2700x&qid=1576748620&s=electronics&sprefix=AMD+Ryzen+7+2700%2Celectronics%2C1223&sr=1-1crid=TDPY9Y0B78MS&keywords=amd+ryzen+7+2700x&qid=1576745463&sprefix=amd+ry%2Caps%2C308&sr=8-2 כרטיס מסך: https://www.aliexpress.com/item/33011137786.html?storeId=4413133&spm=2114.12010615.8148356.1.7d716b0cuJ8eD8&spm=a2g0o.store_home.slider_142203370.3 לוח אם: https://www.amazon.com/GIGABYTE-B450-AORUS-Th…

• 0 תגובות
    • 665 צפיות

דיונים חדשים בפורומים