עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. קיבלתי נייד כזה מחבר ואני לא מצליח להתקין בו מערכת הפעלה (VISTA) לא ניסיתי משהו אחר המחשב אמור לעבוד עם ויסטה כי הוא Vista Certified אני מגיע להתקנה , אחרי 60 אחוז בערך אני מקבל מסך כחול של שגיאה, ככה כל פעם מחדש, ניסיתי בSAFE MODE וכו' יש למישהו רעיון???

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  2. Started by I7210I,

שלום אני מנסה להתקין WINDOWS 7 על מחשב נייד מסוג LG X110 מDOK ואני מקבל במסך שבוחרים את המקום בו אני רוצה להתקין את הWINDOWS (שכרגע אין בו מחיצות והוא לא מוגדר) את השגיאה הבאה X800700170 כשאני רוצה ליצור בעצם שטח להקצאה איך מסדרים שאני יוכל להתקין??? תודה

• 30 תגובות
    • 4.9k צפיות
  3. היי, חבר שלי ביקש ממני להתקין לו Windows XP מאחר ו-Windows Vista מאיטה לו את הנייד. אבל במהלך ההתקנה של ה-XP, הופיעה לי מין שגיאה ובה כתוב: Setup did not find any hard disk drives installed in your computer. Make sure any hard disk drives are powered on and properly connected to your computer, and that any disk-related hardware configuration is corect. This may involve running a manufacturer-supllied diagnostic or setup program. Setup cannot continue. To quit Setup, press F3. אבל הבעיה היא לא בחומרה, כי כשאני מנסה להתקין ויסטה שוב, הוא מזהה ללא בעיה את הד.קשיח. אני זוכר שהייתי צריך לעשות משהו כדי שההתקנה של XP תזהה את הדי.קשיח בנייד, רק שאני לא זוכר מה עשיתי (כי אני לא…

• 5 תגובות
    • 935 צפיות
  4. Started by HaVoC_850,

היי כולם קניתי לפני כמה חודשים בארה"ב נייד של Acre Aspire 5720 קיבלתי אותו כשמותקן עליו וויסטה אני מעוניין להסיר את ההתקנה שלו ולהתקין במקום XP אני לא יודע איך לעשות את זה ואני לא מצליח למצוא דרייבר של RAID בשבילו באתר יש לי דרייבר בדיסק דרייברים שקיבלתי אבל אין לי כונן דיסקטים בשביל להשתמש בדרייבר... הוא גם לא מצליח לעשות BOOT דרך הדיסק יש למישהו מושג מה לעשות? תודה לעונים

• 6 תגובות
    • 907 צפיות
  5. Started by zoyaniv,

משום מה אני מנסה להתקין ומייד עם התחלת ההתקנה האקספלורר קורס וההתקנה מפסיקה דל E6400 ויסטה 32 ביט עם SP1

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  6. Started by oren778,

מחשב של לנובו פירמטי אותו .והתקנתי את כל הדרייברים מהאתר של IBM . כל פעם שאני מנסה להתקין את הכרטיס קול ,או משהו שקשור למערכת השמע של המחשב . הוא רושם לי איזה משהו שצריך לכבות את המחשב ולהתחיל מחדש , בכל אופן זה לא עובד אם מכבים ומדליקים , אמרו לי שיש איזה באג בניידים שבדרך כלל תופעה כזאת קוראת, האם זה נכון? ואם לא מה הבעיה יכולה להיות ?

• 10 תגובות
    • 689 צפיות
  7. שלום לכולם, אני מנסה לעדכן את הדרייבר של המחשב הנייד שלי אך לשווא. באתר הבית של nVidia לאחר סריקת החומרה האתר מפנה אותי לאתר אחר בו אני לא מוצא את עדכון החומרה. וכאשר אני מוריד את העדכון מהאתר ע"י בחירה עצמאית - Gefore 8400M GS ההתקנה לא מזהה את כרטיס המסך שלי ולא ממשיכה.. יש הצעות?? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  8. אהלן, יש לי ACER 5745G המבוסס על HYBRID SLI עם הכרטיס המובנה של המעבד(I5-350) וה330M של NVIDIA.. עכשיו הדרייבר של ה330M הוא 188.. אני רוצה לשדרג אותו ל258.. אבל אין אפשרות כי הדרייבר החדש יותר לא מזהה כרטיס של NVIDIA במערכת.. על פי קריאה באינטרנט הבנתי שאפשר להתקין דרייבר מעודכן רק דרך האתר של ACER.. וזה דבילי כי הכי מעודכן שם זה 188.. מצאתי עוד דרך והיא בעצם לשכתב את קובץ הNVAC.INF של NVIDIA המצוי בכל דרייבר ולהחליף את הDEVICE ID של 330M הרגיל בDEVICE ID של ה330M המצוי במערכת שלי(330M של ACER כביכול) עשיתי את זה.. הדרייבר הותקן בהצלחה וגם יכולתי לראות בGPU-Z שמותקן דרייבר 258 אבל הוא לא ידע לעבוד עם הכרטיס ואפילו הAERO לא עבד ולא יכולתי לעלות לרזולוציה גבוהה מ1024X768...

9. יש לי בבית מחשב נייד של HP, דגם pavilion dv6000. עשיתי הפעלה מחדש למחשב, התחיל התקנה רגילה של XP דרך הדיסק שלו, אבל בחלון הכחול של ההתקנה (עוד בהתחלה) אני מקבל הודעה שהדיסק הקשיח לא זוהה. אני יודע שאני אמור להביא דרייבר מסויים, כמו שאני עושה עם המחשב הנייח שלי, שמאפשר זיהוי של הדיסק הקשיח, אבל אני לא מוצא את הדרייבר הזה. מישהו יכול לעזור?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by oren778,

לא מצליח להתקין כרטיס רשת בלנובו R61I מישהו יכול לתת לי מאיפה..

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  11. Started by LazyBurger,

התקנתי את הAUDIO DRIVER כמה פעמים אבל עדיין המחשב לא מזהה אותו הבנתי שזה בגלל שלא התקנתי UAA, אבל כשאני בא להתקין זה פותח 2 תהליכים וסוגר אותם ישר :\ באתר של HP ההורדות לא זזות, מאיפה אני יכול להשיג UAA נורמלי?

12. אהלן, יש לי מחשב נייד של XPS של DELL אני רוצה לחבר אותו לLCD שלי דרך חיבור HDMI, אני משחק עם הרזולוציות אך עדיין אני לא מקבל תמונה בLCD. ניסיתי לעבור על ההוראות דרך הספרון של המחשב אבל לא כל הפקודות שבספרון מופיעות במחשב, יש לי גם לוח בקרה של NAVIDA שאמורה להיות בו הדרכה לחיבור HDMI אבל לא מצאתי שם (אולי בכלל שהNAVIDA שלי בעברית). מה אני יכול לעשות? אני צריך איך שהוא להפעיל את החיבור הזה במחשב אבל איך אני עושה את זה? תודה.

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  13. שלום, לאחרונה רכשתי את הלפטופ שרשום בכותרת והתקנתי עליו וינדוס 7..אני מנסה לחבר אליו מסך חיצוני ביציאת VGA וביציאת HDMI ללא הצלחה..התקנתי את הדרייברים של הכרטיס מסך מהאתר של לנובו אבל עדיין אין תגובה,אני לוחץ על הכפתור שמעביר בין מצבי המסך וגם פה אין תגובה..המחשב נקנה מפה http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=22447&cf=zap והוא בעל כרטיס מסך INTEL 4000,כשאני נכנס להגדרות של הכרטיס מסך דרך המחשב שלי,רשום שהדרייברים עובדים והכל בסדר.. אין לי פיתרון שעולה לי בראש לבעיה אולי למישהו יש את הלפטופ והייתה לו את אותה הבעיה והוא פתר אותה?,או שלמשהו יש כיוון לפיתרון? בתודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by I7210I,

שלום מה יכולה להיות הבעיה כשאני עושה רשת AD HOC במחשב נייד ככה http://www.netcheif.com/Articles/W7-WIFI-AP/W7-WIFI-AP.htm או פשוט ע"י הוספת רשת חדשה>רשת AD HOC (למטה) אני פשוט לא מצליח לראות את הרשת במכשיר אנדרויד (טאבלט)? אני עושה את הרשת ע"י כך שאני מחבר בחוט של המחשב את המכשיר סלולרי שלי (GALAXY NEXUS) למחשב ויוצר שיתוף אינטרנט איתו ואת השיתוף הזה שהמחשב גולש עליו אני רוצה לעשות רשת AD HOC וזה פשוט לא עובד.. איך פותרים את זה? וכן...שיש לי סטיק של חברה סלולרית בחו"ל וניסיתי לעשות איתו את אותו הדבר וזה גם לא עובד ,שם הWINDOWS כתב שהמנהל לא נתן לעשות זאת..לא ברור אני עם חשבון מנהל המחשב מה עושים? תודה

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  15. המחשב שלי הוא הLG RD580, שכולל את הג'יפורס 130M. הסרתי אתמול את הדרייבר הישן, השתמשתי בדרייבר Sweeper, והתקנתי את הדרייבר החדש, 197.16. הכל עבד כמו שצריך (בניגוד ל195 שלא הצליח לעבוד על המחשב שלי) חוץ מזה שאני לא יכול כעת לשנות את הבהירות - מקשי הfunction לא עובדים, וגם שינוי הבהירות דרך "אפשרויות צריכת חשמל" בלוח הבקרה לא עובד. ניתן לשנות דרך הדרייבר של nVidia אבל זה לא נותן את אותה התוצאה. מה אפשר לעשות? תודה.

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  16. מדובר בדגם 15-r208nj. אין דרייברים באתר של HP. למישהו יש רעיון? אני רוצה להתקין Win7

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. Toshiba satellite c855d לא מצליח למצוא דרייברים לUSB3 ולכרטיס הרשת (לא האלחוטי) ניסיתי להתקין גם דרייברים מהאתר שלהם - אבל משום מה ההתקנים עדיין לא מזוהים.

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by Menuval,

אהלן חברה, אני כבר בערך חודש מחפש מחשב שיענה על הדרישות שלי, בסכום די מכובד, ועדיין לא מצליח למצוא אחד כזה. כרטיס מסך טוב למשחקים - מינימום 8600 GT 2 GB של זיכרון הארדיסק מינימיום 120 GB מסך 15.4 מעבד חזק. אשמח להצעות

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  19. בעיקרון הקובץ שאני מוריד מהאתר של אינטל אומר לי שהוא לא מתאים.. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  20. Started by barlevi321,

צהריים טובים , וחג שמח וכשר לכלום \. יש לי מחשב נייד דיי ישן של acer 5100 עם מערכת הפעעלה win-xp באנגלית. שאני נכנס ל- bios לשנות שזה יעלה מדיסק אני לא מצליח , אין שם הגדרה כזאת לשנות , הוא לא נותן בכלל , מישהו מכיר את ה- bios הזה ?? איך אני עושה שזה יעלה מדיסק?? ניסיתי כמה דיסקים וכלום לא עובד לי!! בתודה מאש בר לוי!!!

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  21. Started by avz,

היי יש לי מחשב די ישן, COMPAQ EVO N1020V ואני רוצה לפרמט אותו ולהעלות את הווינדוס מחדש. נכנסתי לביוס וסימנתי שיעשה BOOT מהDVD. עשיתי SAVE ויצאתי אבל הוא לא ניגש לקרוא מהכונן אלא מהדיסק הקשיח, כלומר עולה הווינדוס שכבר מותקן עליו ומכיוון שאני רוצה להתקין עם SP1 ולא עם SP2 כמו שכבר מותקן, הוא לא נותן לי כי זו גירסה מוקדמת יותר. אני מבקש לציין שכונן הDVD תקין. אם אני מכניס דיסק (רגיל, לא של הווינדוס בBOOT) הוא קורא אותו בלי בעיות. ברצוני גם לציין שכבר עשיתי את זה במחשב נייח לא מעט פעמים, כך שהתהליך לא זר לי. האם במחשב נייד ישנו איזה שינוי או משהו אחר? תודה.

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  22. Started by GaTor120,

שלום יש לי מחשב נייד של HP דגם PAVILION DV6000 יש עליו ויסטה שעובד בלי בעיה אבל אני רוצה לפרמט ולשים XP במקום כשאני שם את הדיסק של המערכת הפעלה בסוף זה רושם שזה לא מזהה את ההארדיסק מה לא עשיתי בסדר? אשמח לעזרה תודה רבה וחג שמח

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. יש לי פה מחשב נייד שאני לא מצליח לפתוח את המארז שלו בשביל להלחים שם משהו כל הברגים יצאו ואני לא מבין מה תופס אותו שם מישהו מכיר איזה טריק אוו משהו שצריך לעשות תודה לעוזרים eli.

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  24. שאר המפרטים נפתחים בהצלחה. קישור: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133169&section=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D משהו מצליח?

• 4 תגובות
    • 839 צפיות
  25. Started by y_a_n_i_k,

שלום, לאחרונה יש לי בעיה לצרוב במחשב הנייד דיסקים, יש לי win 7 וכשאני מנסה לצרוב איתו, הוא צורב אבל לקראת הסוף כשהוא מנסה לסגור את הדיסק הוא מראה הודעה: The disc wasn `t burned succesfully, Make sure that you have the latest firmware for yor cd or dvd burner installed. בדקתי את הקושחה והיא עדכנית. בנוסף כשאני מנסה להשתמש בתוכנת burnaware התוכנה פשוט לא מזהה את הכונן... אני מיואש

• 2 תגובות
    • 629 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.