עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אז ככה מישהו יכול לתת לי מפרט שיחזיק לי את Crysis על High? עם צריך יותר מהסכום המוצג רק תגידו כל העוזרים יבורכו

• 6 תגובות
    • 771 צפיות
  2. Started by orirafael,

היי, אנחנו מפתחים תוכנה הרצה על כרטיסי מסך. תוכלו בבקשה לעזור לנו לבנות מפרט לתחנת עבודה חדשה? מעבד Intel® Xeon® Processor E5-1650 v3 (15M Cache, 3.50 GHz) 64 ג'יגה זיכרון 2 כרטיסי מסך NVidia K80 500 ג'יגה SSD איפה אפשר לקנות מחשב כזה בארץ? מהחישוב שלנו התחנת עבודה אמורה לעלות 45K-50K ש"ח. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 947 צפיות
  3. שלום לפורום, אחותי לומדת באוניברסיטה ועובדת כרגע, והיא צריכה בשביל עבודתה ולימודיה מחשב חדש לעבודה עם טקסטים וגם אינטרנט בעיקר,כמו כן אני מעוניין שהמחשב יהיה לשימוש כללי - לא למשחקי 3D מטורפים,אלא בשביל וידאו,קבצי שמע (חשוב) ובכלל דברים יום-יומיים כאלה. אני די מעוניין שהמחשב יהיה איכותי ושיחזיק כמה שנים טובות. כמו כן רצוי שהמחשב יהיה שקט (לא שקט יותר מדי,אבל שפשוט יהיה נעים לעבוד עליו). אני מעוניין גם במסך דק של 19 אינץ' - הלכתי על Samsung 940B,ראיתי עליו מלא ביקורות מצוינות בnewegg.. אבל אם יש לכם השגות בעניין ,תרגישו חופשי להמליץ משהו אחר. אני זקוק גם לחלקים היקפיים - שיהיו נוחים לעבודה,רמקולים טובים אבל לא מערכת קולנוע ביתית,כי היא מוגבלת במקום,אז משהו טוב (עם סיגל …

• 6 תגובות
    • 570 צפיות
  4. Started by rotman,

שלום לכולם , יש לי x61s , יש לו רק יציאת VGA ואני רוצה לחבר אותו לטלויזיה פשוטה שיש לה כניסת RCA . קניתי את הכבל הנ"ל באי ביי : http://cgi.ebay.com/VGA-SVGA-to-RCA-S-Video-AV-TV-Converter-Cable-Adapter_W0QQitemZ380035119713QQihZ025QQcategoryZ41999QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem#ebayphotohosting ולצערי הכבל הזה לא עוזר לי. אם אני מתחבר ל RCA המחשב אפילו לא מזהה שיש מוניטור מחובר ואם אני מתחבר עם ה S-VIDEO לא רואים כלום. האם יש דרך מסוימת שאני צריך לקנפג את החיבור הזה או שפשוט אין סיכוי שהוא יעבוד? מישהו מכיר מכשיר זול שיכול לעשות את ההמרה הזאת? תודה רבה על העזרה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Radical Dreamer,

שלום אנשים. סוף סוף החלטתי שהגיע הזמן להחליף את המחשב המתפרק שלי במחשב חדש... עד היום, מאז שנות ה-80, כבר חיסלתי הרבה מחשבים והגיע הזמן לעוד אחד. לצערי, למרות הידע הרב שלי בתחום התוכנה והתקשורת אין לי יותר מידי ידע בתחום החומרתי ולכן אני פונה אליכם בתקווה שתוכלו לעזור לי קצת. אז מה אני בעצם רוצה? בואו נתחיל בשאלות קודם כל: האם זהו הזמן המתאים לקניית מחשב? למי שלא מבין מה זה "הזמן המתאים" ויגיד שאין כזה דבר, אז אני מתכוון שלא יווצר מצב שאני קונה מחשב ותוך 3 חודשים כדאי כבר לשדרג אותו. כמו כן, אודה לכם אם תציינו לכמה זמן אתם חושבים שהמפרט הנ"ל "יחזיק" בתור מפרט חדש יחסית. וכן, אני מדבר על זה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3099766,00.html המחשב מיועד גם…

6. רוצה 500GB, עדיפות למארז שקט במסגרת התקציב. אם אפשר לדחוף כרטיס מסך, רק בשביל דברים קלים... אפשרות לחריגה עד 600 ש"ח

• 6 תגובות
    • 597 צפיות
  7. אני צריך כרטיס מסך תותח,זיכרון 1 GB בסטיק,לוח אם טוב,מעבד שיוכל לקרוא ויסטה בעתיד כריטס קול נחמד,לא צריך ציוד הקפי,ואם תמצאו תביאו אם מסך,אם אפשר בלי ואז שיהיה פחות כסף...

8. היי חבר'ה, תקופה די ארוכה שנעדרתי מהפורום בעקבות הצבא... והנה חזרתי (לקראת השחרור הקרב ובא). הגיע הזמן להשתדרג ולעבור למחשב חדש ולפנק את אמא במחשב הישן יותר (E6400). הדרישות לא מי יודע מה גבוהות - משחקים חדשים/כבדים שיהיה אפשר להריץ ברמה נחמדה, מוזיקה ואינטרנט. חשבתי על: Intel C2D E7500 TT Big Typ' VX120 Gigabyte GA-EP43 DS3 ATI Sapphire/PowerColor HD4870 512MB GDDR3 WD 500GB 32MB Sata 2 G.Skill 4GB DDR2 1066MHZ LG DVDRW X22 Cooler Master Elite 334 + Cooler Master Extreme Power 500W מה דעתכם? כמובן שאשמח לשמוע הצעות נוספות, במידה ויש. ואגב, איך AMD החדשים? תודה מראש, אוראל.

• 6 תגובות
    • 615 צפיות
  9. היי, אני מתכנן לקנות דרך חבר שלי את המעבד החדש של אינטל, Haswell. משום שעדיין אין לי מושג מדוייק מה יהיה המחיר המלא, התקציב הוא תקציב משוערך למחשב ללא מעבד. הסכום הכולל שארצה להוציא על המחשב הוא 2500-3000 ש"ח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio/ Eclipse/ Dreamweaver - שימוש כבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במ…

• 6 תגובות
    • 601 צפיות
  10. Started by dj_horse,

שלום. יש לי מחשב טושיבה שאני מעוניין לפרמט, אפשר דרך מפורטת איך לעשות את זה? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. אני רוצה לבנות מפרט מחשב לחבר עם תקציב מצומצם משהו של 1500 ש"ח. עיינתי במפרטים המומלצים שמופיעים באתר, אבל אני חושב שאולי אפשר להשיג יותר מזה. בינתיים המפרט שהצלחתי להרכיב חורג מעט מהתקציב, ואשמח לשמוע חוות דעת ואיפה עוד אני יכול לצמצם. אז ככה - מעבד - Sempron 2500+ (S-754) 350 לוח - gigabyte k8vm800m 370 זיכרון - twinmos 512Mb 400ddr 270 צורב די.וי.די - nec 3540a 235 פלופי - 50 הארד דיסק - 340 wd 80Gb Sata מארז - foxconn alaska 210 סה"כ 1825 ש"ח. לא הצלחתי לצמצם מעבר לזה. חשבתי אולי לקחת צורב רגיל ב-150ש"ח, ואולי מארז יותר פשוט.. ממתין לשמוע את תגובתכם.

• 6 תגובות
    • 695 צפיות
  12. Started by catsmonster,

גלשתי קצת באינטרנט בחיפוש אחר לפטופ במחיר זול שיספק ביצועים סבירים יותר מהמעבד Atom 270 המעפן שלי, כשחיפשתי היה חשוב לי ביצועים ומחיר, אני לא מצפה ממנו להריץ משחקים ברמה גבוהה (למרות שאני אשמח אם הוא יכול) ונתקלתי באתר של לנובו. גלשתי קצת וצימצמתי את האפשרויות למסך של עד 13". בסופו של דבר מצאתי מחשב במחיר מפתה מאוד של סביבות 1800 ש"ח. המפרט שלו: מעבד: AMD Fusion Processor E-350 (1.6Ghz, 1MB L2, 1.0GHz FSB) 2.0GT/s מערכת הפעלה: windows 7 home 64bit מסך: 11.6" HD (1366x768) AntiGlare - Midnight Black כרטיס מסך: AMD Radeon HD 6310 Graphics, AMD Fusion Processor E-350 (1.6Ghz, 1MB L2, 1.0GHz FSB) 2.0GT/s זיכרון: 4 GB PC3-10600 DDR3 SDRAM 1333MHz SODIMM Memory (2 DIMM) התקן עכ…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by sivan renert,

הי מעוניינת לרכוש נייד דק וקל מסך 14 אינץ' לצרכי עריכה פשוטים ובעיקר הרבה עבודת מצגות מסמכים ואינטרנט. דגש על קל ודק עמיד ובטריה שעומדת בכמה שעות טובות. בעלות בין ה3 4 k מתלבטת לגבי שני הדגמים האלה בעקבות חיפוש שעשיתי. Asus VivoBook S14 S410UN Asus Zenbook UX430UN אשמח לחוות דעת יתרונות חסרונות. תודה מראש@

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. שלום. החברה שבא עובדת אמא שלי רוצה לקנות לה מחשב חדש. הצורך העיקרי הוא עיצוב תכשיטים בphotoshop, מה שאומר שצריכים הרבה זיכרון יחסית. עכשיו צריך מפרט עם ה-כ-ו-ל (גם עכבר , מסך, מערכת הפעלה (Xp Pro), כונן DVD, מקלדת, Floppy) והמחשב עצמו כמובן. עדיף חברות מוכרות ואמינות ומחנות שמספקת שירות טוב. תודה רבה [:

• 6 תגובות
    • 823 צפיות
  15. לחברי הפורום, שלום. אני מעוניינת לרכוש מחשב נייד לשימוש ביתי עם דגש על שימוש משרדי. המחשב הזה יעמוד רוב הזמן על שולחן העבודה שלי בבית ולכן אני צריכה שתהיה לו תחנת עגינה שאוכל לחבר אליה את כל הציוד ההיקפי שיש לי עכשיו (המחשב הנייד שאני מחפשת אמור להחליף מחשב שולחני ולכן דרך תחנת העגינה אני אצטרך לחבר מסך (רצוי גם שתהיה אפשרות לחבר מסך שני בעתיד), מקלדת, עכבר, רמקולים, מודם, מדפסת, דיסק קשיח חיצוני, ושיישארו עוד יציאות USB זמינות, ומקווה שלא שכחתי כלום). מה עוד חשוב לי? נראה לי שאניצריכה שכן יהיה לו כונן אופטי. נוסף לכך אני חושבת שעדיף שיהיה לו דיסק SSD ואז אצטרך כנראה גם דיסק קשיח חיצוני לחבר אליו לכל מיני אחסונים, כך שה-SSD הפנימי יהיה בעיקר למערכת ההפעלה. מעבר לזה …

• 6 תגובות
    • 5.4k צפיות
  16. Started by PrefaceAlumni,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לסטודנט, השימושים יהיו אופיס, אינטרנט, ודברים פשוטים אחרים (לא MATLAB או משהו בסגנון). חשוב לי שבמחיר המקסימלי יהיו גם 3 שנים אחריות. יש עדיפות למחשב עם קורא כרטיסים, ועם הארד דיסק לפחות 120 GB(לאחסון תמונות - חובב צילום). תודה רבה וסופ"ש טוב!

17. Started by eran898,

שלום. יש לי מחשב של טושיבה שהמסך שלו החליט להלבין את פניו.. אחרי בדיקות המסך עצמו תקין(נבדק במחשב אחר) והזמנתי מחול צמה חדשה שמחברת בין הלוח למסך..אחרי חיבור של הכל מחדש(שעה עבודה..) המסך עכשיו בוהק בלבן חזק טיפה יותר אבל עדיין לבן.. מכיוון שחשדתי שגם הכבל הזה דפוק אז ניסיתי את המצלמה שגם מחוברת עם הצמה והיא עובדת.. שכחתי לציין שהמחשב עובד נכון לעכשיו דרך כבל HDMI וVAG והכל עובד כמו שצריך.. השאלה היא מה יכול עדיין להיות דפוק.. מה שנשאר זה שוב או הכבל שמחבר בין הלוח למסך או המחבר עצמו של הלוח(האם הוא ביכלל יכול ללכת?) או שכבר אין לי מושג מה עוד יכול להיות.. אשמח לעזרה!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום, הרכבתי לעצמי את המפרט הבא (לא כולל מארז וספק, אני אקח ג'נריים), הצרכים שלי: מחשב סולידי, אמין, לאורך זמן, אולי מתישהו להוסיף כ.מסך לצורך משחקים אבל לא בינתיים, מה שכן - אני רוצה להתקין עליו ויסטה ובנוסף שרתים של מיקרוסופט (ע"י VMware) לכן אני צריך הרבה זכרון (שמתי בינתיים 4GB, נראה מה הלאה) ומעבד יחסית טוב (בחרתי את המעבד בעיקר משיקולי עלות/תועלת, אני יודע שיש פחות חזקים שגם יתאימו למשימה, אבל כמו שאמרתי, אני חושב על העתיד). התקציב - פחות או יותר 2500, אפשר כמה מאות שקלים לכאן או לכאן (התקציב למחשב עצמו כולל מארז וספק ללא מסך וציוד היקפי). אז הנה: 1 Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 1333FSB 6MB Box 45nm 789 2 KINGSTON 2GB DDR2 800Mhz 450 1 Intel "Buffalo Creek" G33…

• 6 תגובות
    • 800 צפיות
  19. Started by omerha,

שלום, אני שוקל לרכוש חלקים מ https://www.bhphotovideo.com מישהו קנה מהם? על פניו זה נראה 600 ש"ח חסכון כמעט מה אתם אומרים?

20. Started by babu,

היתי אצל דודים ויש להם מחשב שהם רוצים למכור חדש מחו"ל נייד אני ראיתי כתוב עליו HP G60 מדבקות על הפאנל של AMD X2 TURION משהו ושל VISTA גם כן ושל ALTEC LANSING או משהו כזה הוא כסוף כולו בפנים מבחוץ פאנל עליו שחור יש מצלמה באמצע בדיוק מעל המסך וזהו בערך מישהו יודע באיזה דגם מדובר וכמה הוא עולה בארץ? (הם דתיים אז הם לא מבינים אז אולי עבדו עליהם אמרו לי שעלה 6K )

• 6 תגובות
    • 824 צפיות
  21. Started by R9547655G,

שלום לכולם.. הצלחתי לגייס כסף לשדרוג במפרט שלי ואני צריך עצה שלכם.. תכננתי לקנות: BFG 8800GTS 320MB 2X256MB SAMSUNG DDR2-667 ENERMAX LIVERTY 500W SCYTHE INFINITY את הספק אני צריך כדי לבצע אוברקלוק למעבד כדי שלא יגביל יותר מדיי את הכרטיס מסך. את הזכרון אני צריך כדי שהיה לי 4 סטיקים זהים לאוברקלוק אחידו. ושוב כדי שלא יגביל את הכרטיס מסך. תכננתי לבצע אוברקלוק למעבד ל3.8 גיגהרץ בתקווה שהמעבד לא יגביל את הכ.מסך. עשיתי חישוב באתר אחד ויוצא שהמחשב יצרוך בסה'כ 478W. --- האם יש משהו לא בסדר ?

• 6 תגובות
    • 883 צפיות
  22. Started by LL@SS,

שלום ! לפני שבוע שלחתי את הנייד שלי לתיקון, הוא פשוט הפסיק להידלק יום אחד, בדקו אותו, התקשרו אליי בטענה שיש לו קורוזיה כי נשפך עליו משהו, מה שלא קרה בשום מצב, אולי לחות ,אין לי מושג, אני שומר עליו ,על כל פנים, הם התקשרו היום עם דרישה של 1300 ש"ח ,רוצה מחשב תקין? תשלם, לא רוצה אל תשלם, ז"א מחזיקים אותי בביצים, אין לי מה לעשות נגד זה, האם זה חוקי להחליט ככה ששפכתי משהו (מה שלא קרה) ולדרוש כזה סכום? שליש ממחיר מוצר בן חודשיים? הגיוני ? כי לי זה לא נראה, אם זה נשאר ככה , אני פשוט מפסיד מחשב נייד שעלה לי הרבה כסף, כי אני לא הולך לשלם 1300 שקל עכשיו, ממש לא. מה אני יכול לעשות?

• 6 תגובות
    • 934 צפיות
  23. המפרט: Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz 4Mb BOX Compucase 6A19 Black Midi Tower No PSU BFG GeForce 8800 GTS 320MB PCI-E OC VERSION HEC Win550 550W 20/24PIN NEC AD-7173 Dual Layer DVD±R/W/DL 18X LabelFlash Black Bulk G.Skill 1GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 5-5-5-15 F2-6400CL5D-1GBNQ Seagate Barracuda 250GB 3.5 7200Rpm 16MB SATA II ST3250620AS Microsoft® Compact Optical Mouse 500 U81-00008 Microsoft® Comfort Curve Keybrd 2000 B2L-00007 Gigabyte GA-965G-DS3 Intel G965 LGA 775

• 6 תגובות
    • 634 צפיות
  24. מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI Black כרטיס גרפי Leadtek nVIDIA GeForce 9800GTX+ 512MB DDR3 PCIe צורב ASUS DRW-2014L1 X20 DVD מארז מחשב ללא ספק CoolerMaster CM690 ספק כח Thermaltake TR2 RX 550W הרכבת מערכת מחשב + בדיקה סה"כ מחיר לכל המוצרים:4031¤ מה דעתכם?? והשאלה שהכי חשובה לי.. האם החלקים מתאימים אחד לשני.. תודה!

• 6 תגובות
    • 611 צפיות
  25. Started by yuvalg,

מחפש נייד פשוט המיועד בעיקרו לישומי OFFICE. מה שחשוב שיהיה קל משקל ובעל מסך גדול והכי זול שאפשר (מעדיף לא לעבור 2K). לא פוסל רכישה יד 2. אשמח להמלצות.

• 6 תגובות
    • 792 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.